24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOLIDARITATE CU ROBERT ROSU LA 5.000 M INALTIME – Exclusiv. Avocatii Lucia Alexe si Dragos Apostol de la Tuca Zbarcea & Asociatii au purtat mesajul „alaturi de Robert” in contexte inedite: Lucia Alexe a sarit cu parasuta de la 4.000 m, iar Dragos Apostol a urcat pe varful Araratul Mare din Turcia, la 5.137 m inaltime. Alexe: „Sentimentul de libertate din timpul unui salt cu parasuta mi se pare extraordinar... Sper ca Robert sa aiba acelasi sentiment de libertate cat de curand” (Galerie foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

4 August 2021 16:18
Vizualizari: 7564

Atinge noi culmi solidaritatea cu avocatul Robert Rosu (foto 1), aruncat in inchisoare de catre „Completul negru” de la ICCJ doar pentru ca a cutezat sa-si faca treaba de aparator legal. Ultimele doua saptamani au fost marcate de actiuni inedite organizate de catre doi colegi de-ai lui Rosu de la casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii. Este vorba despre avocatii Lucia Alexe (foto 2) si Dragos Apostol (foto 5).Alexe a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri purtand pe mana eticheta (hashtagul) #AlaturiDeRobert, iar Apostol a escaladat varful Araratul Mare din Turcia (la 5.137 m inaltime), purtand un banner cu mesajele #AlaturiDeRobert si #JusticeForRobertRosu.


Iata ce a spus Lucia Alexe dupa saltul cu parasuta:


Sentimentul de libertate pe care il ai in timpul unui salt cu parasuta mi se pare extraordinar. Si cum nu sar in fiecare zi cu parasuta, am vrut sa marchez momentul cumva, cu un mesaj cu insemnatate. Sper ca si Robert sa aiba acelasi sentiment de libertate cat de curand posibil, asa ca ce mesaj putea fi mai potrivit decat #AlaturideRobert? Suntem #AlaturideRobert oriunde, chiar si la 4000 m altitudine”.

 


Comentarii

# In ce colonie traim .... date 6 August 2021 15:35 +13

#alaturi_de_Robert !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva