31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SPRIJIN PENTRU OAMENII DE AFACERI – Musat & Asociatii a gazduit Speed Business Meeting, editie de business networking la care au participat peste 150 de manageri de top. A fost prezentata a treia editie a publicatiei editate de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER), care expune bilantul investitiilor franceze in Romania si al parteneriatului economic dintre cele doua tari

Scris de: V.B. | pdf | print

14 December 2018 14:13
Vizualizari: 6075

Casa de avocatura Musat & Asociatii a gazduit marti seara o noua editie Speed Business Meeting, care a reunit 50 de companii din diverse sectoare de activitate si Cocktailul lunar de networking al membrilor din Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER). Cu aceasta ocazie, in compania celor peste 150 de manageri de top din comunitatea de membri CCIFER, s-a prezentat comunitatii de business si cea de-a III-a editie a publicatiei CCIFER: „Prezenta franceza in Romania - reusite si perspective 2018-2019”. Publicatia prezinta bilantul investitiilor franceze in Romania si al parteneriatului economic dintre cele doua tari si a fost prezentata pentru prima data cu prilejul Forumului Economic de la Bercy/Paris din data de 6 decembrie.


In cadrul acestui forum, Francois Coste, Presedinte CCIFER, a moderat o masa rotunda cu investitori francezi in Romania, si a evidentiat oportunitatile de crestere si competitivitate ale Romaniei.

A fost o reala placere sa putem contribui, alaturi de CCIFER, la organizarea acestui eveniment, unde modelul dinamic al interactiunilor si implicarea celor prezenti au dat savoare si eficienta discutiilor de afaceri. Speram ca participantii sa fi identificat oportunitati reale de business in cadrul sesiunilor de networking. In ceea ce priveste conlucrarea echipelor noastre pentru a organiza un eveniment de succes, acest lucru nu a facut decat sa consolideze relatia de lunga durata pe care o avem cu CCIFER si pe care o apreciem foarte mult, a declarat Monia Dobrescu (foto), Avocat Asociat.

Musat & Asociatii sustine si organizeaza frecvent, in centrul sau de conferinte, evenimente pe diverse teme de interes, adresate in special managerilor de top din companiile care opereaza pe piata locala, stimuland astfel cunoasterea, relationarea si dezvoltarea mediului de afaceri autohton.

Musat & Asociatii este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, imediat dupa caderea regimului comunist in Decembrie 1989. Avand in prezent, 18 parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, Musat & Asociatii acorda servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale, drept penal al afacerilor.

Musat & Asociatii acorda in mod regulat asistenta juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din tara si din strainatate, inclusiv o treime din Top 100 si jumatate din Top 500 mari companii din Romania, precum si institutiilor publice si financiare in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini.

Musat & Asociatii este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

In 2018, Musat & Asociatii a castigat premiul pentru cea mai mare tranzactie M&A in domeniul Pharma in Romania, pentru asistenta acordata Dr. Max in achizitia grupului A&D Pharma, iar in 2016 premiul pentru cea mai mare tranzactie in domeniul energiei pentru asistenta acordata Sterling Resources in procesul de vanzare a operatiunilor din Romania catre Carlyle International Energy Partners, precum si premiul pentru cea mai mare tranzactie din HORECA pentru asistarea Premier Capital in achizitionarea McDonald’s in Romania (distinctii acordate de Ziarul Financiar, in cadrul Galei Avocatilor).

In 2015, Musat & Asociatii a castigat premiul “Firma de avocatura a anului in Romania”, distinctie acordata de reputata publicatie britanica “The Lawyer”, iar in anul 2013, Musat & Asociatii a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in Romania”, de catre International Financial Law Review (IFLR), fiind pentru a doua oara cand firma isi adjudeca acest premiu, dupa distinctia primita in anul 2011 (anul in care Romania a fost inclusa pentru prima data in lista tarilor nominalizate pentru premiile IFLR).

De asemenea in 2012, Musat & Asociatii a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, iar in anul 2011 renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei Musat & Asociatii trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva