22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

STRAMBE LA ITALIENI - Avocatii din UNBR-Bota au interdictii in Italia dupa o nota trimisa de Daniel Cismaru, referent la UNBR-Florea, catre Ministerul Justitiei de la Roma: “UNBR-Bota functioneaza ilegal si orice persoana care pretinde ca este avocat al acestei entitati comite o infractiune." Pompiliu Bota anunta ca va da in judecata UNBR-Florea: "De cand sunt elucubratiile lui Cismaru izvor de drept? Unde scrie ca UNBR-Florea e legala, iar UNBR-Bota, ilegala?"

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

27 April 2014 11:18
Vizualizari: 9558

Mai multi avocati romani si italieni inscrisi in UNBR - Pompiliu Bota acuza UNBR - Gheorghe Florea ca a dezinformat Ministerul Justitiei din Italia, prin trimiterea unor date false despre statutul avocatilor din UNBR-Bota. Daniel Cismaru, referent de specialitate in cadrul aparatului tehnico-administrativ al UNBR-Florea, a comunicat Ministerului Justitiei din Italia ca persoanele care practica avocatura in cadrul UNBR-Bota ar comite o infractiune.


In urma acestui demers - sustin avocatii din Peninsula - Ministerul Justitiei din Italia a blocat sute de persoane inscrise in Uniunea lui Pompiliu Bota sa practice avocatura. Avocatii din UNBR-Bota si-au exprimat indignarea in legatura cu aceasta actiune, catalogata o crunta dezinformare, si au anuntat ca vor da in judecata Uniunea lui Gheorghe Florea, fapt confirmat chiar de presedintele Pompiliu Bota, surprins de actiunea lui Daniel Cismaru: “O sa-i dam in judecata! Noi, pe cei de aici, iar cei din Italia se vor indrepta impotriva Ministerului de acolo, sa vedem pe ce documente se bazeaza. Pe elucubratiile lui Cismaru? De cand sunt elucubratiile lui Cismaru izvor de drept? Unde scrie ca UNBR-Florea e legala, iar UNBR-Bota, ilegala? Sa ne aduca si noua actul de infiintare, caci noi avem documente, sunt atatea hotarari judecatoresti...”.

Daniel Cismaru: “Va solicitam sa nu aprobati nicio cerere venita din partea persoanelor care depun documente emise de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota”

Dupa ce, in urma cu un an, Ministerul Justitiei din Italia a cerut clarificari cu privire la statutul avocatilor inscrisi la UNBR-Bota, solicitarea fiind trimisa in Romania prin sistemul IMI, Daniel Cismaru a raspuns, la 9 aprilie 2013, Ministerului Justitiei din Italia, cu o nota prin care a clarificat ca avocatii afiliati la UNBR-Bota nu au dreptul legal de a profesa: “Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota este o entitate care functioneaza ilegal si orice persoana care pretinde a fi avocat membru al acestei entitati comite o infractiune si poate raspunde penal. Domnul Pompiliu Bota a fost deja condamnat de o instanta din Romania. (…) Va solicitam sa nu aprobati nicio cerere venita din partea persoanelor care depun documente emise de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota".

Ca urmare a acestei actiuni intreprinse de referentul Daniel Cismaru, de la UNBR-Florea, Ministerul Justitiei din Italia a emis o adresa, la 6 decembrie 2013, prin care a invederat presedintilor Consiliilor de Administratie ale barourilor de avocati, precum si presedintelui Consiliului National Juridic, ca singura institutie abilitata sa reprezinte avocatii din Romania este Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie din Bucuresti - Splaiul Independentei nr. 5, Sector 5, adica Uniunea condusa de Gheorghe Florea: “Autoritatea romana (n.r. - UNBR-Florea), avand in vedere cele de mai sus, a cerut in mod explicit sa nu se aprobe cererile depuse de persoanele aflate in posesia unor documente emise de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota”. In plus, Ministerul Justitiei din Italia a statuat ca UNBR-Florea este singura institutie din Romania in masura sa ofere informatii prin sistemul IMI despre avocatii romani: “Uniunea Nationala a Barourilor din Romania cu sediul in Palatul de Justitie..., iar nu alte uniuni cu nume similare, este de fapt indicata de Romania ca autoritate competenta sa opereze in aceasta chestiune (de verificare a validitatii titlului de avocat dobandit in Romania) prin intermediul sistemului IMI de cooperare intre autoritatile statelor membre UE”.

Prezentam integral raspunsurile avocatului Daniel Cismaru, de la UNBR-Florea, adresate, in limba engleza, Ministerului de Justitie din Italia, la solicitarea acestuia:

Intrebarea 1: "Au dreptul de a exercita in Romania profesia de avocat persoanele inscrise in 'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota'? Care sunt cerintele pentru ca o persoana sa devina, oficial si legal, avocat in Romania?"

Raspunsul lui Daniel Cismaru: "Profesia de avocat este reglementata prin Legea nr. 51/1995, republicata, care statueaza (art. 1 alin. 2) ca profesia (legala) de avocat poate fi exercitata numai de avocatii inscrisi intr-un barou, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Infiintarea sau functionarea barourilor in afara UNBR sunt interzise prin lege, iar toate documentele emise de asemenea entitati ilegale sunt nule de drept (art. 1 alin. 3).

'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota' este o entitate care functioneaza ilegal si orice persoana care pretinde a fi avocat membru al acestei entitati comite o infractiune si poate raspunde penal. Domnul Pompiliu Bota a fost deja condamnat de o instanta din Romania.

Exista doua moduri de a accede in profesia de avocat in Romania, in functie de experienta profesionala dobandita de candidati in alte activitati (judecator, procuror, notar, consilier juridic):

-candidatii fara experienta sau cu o experienta mai mica de 5 ani trebuie sa sustina un examen pluridisciplinar pentru a deveni avocati stagiari o perioada de 2 ani; pentru a deveni avocati definitivi, avocatii stagiari trebuie sa se inscrie la Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) si sa promoveze un examen final.

-candidatii cu o experienta de minimum 5 ani pot deveni avocati definitivi prin promovarea unui examen pluridisciplinar.

Luand in considerare toate aceste aspecte, va solicitam sa nu aprobati nicio cerere venita din partea persoanelor care depun documente emise de 'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Sindicatul Independent al Juristilor din Romania – UNBR Pompiliu Bota'."

Intrebarea 2: "Ce solicitati italienilor licentiati in Drept care nu functioneaza ca avocati in Italia pentru a deveni avocati in Romania?"

Raspunsul lui Daniel Cismaru: "In conformitate cu legislatia nationala, orice candidat din Italia care doreste sa devina avocat in Romania trebuie sa promoveze un examen pluridisciplinar din materia Dreptului romanesc, in limba romana, pentru a deveni avocat stagiar pentru o perioada de 2 ani; in ultimul an, avocatii stagiari trebuie sa se inscrie la Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) si sa promoveze un examen final pentru a ajunge avocati definitivi. In plus, la momentul depunerii cererii, candidatul trebuie sa demonstreze ca el sau ea a absolvit o facultate de Drept si trebuie sa detina o diploma recunoscuta de Ministerul Invatamantului din Romania."

*Cititi aici integral raspunsul adresat de avocatul Daniel Cismaru, de la UNBR-Florea, Ministerului de Justitie din Italia

*Cititi aici integral nota emisa de Ministerul de Justitie din Italia

Comentarii

# SPDD date 27 April 2014 12:52 +15

UNBR FLOREA E TERMINAT !!! ACUM PROBLEMA LIPSEI ACTELOR DE INFIINTARE NU MAI E NATIONALA, CI INTERNATIONALA, FAPT PENTRU CARE NU MAI POT FI ACOPERITI !!! UNBR FLOREA E PE ULTIMA SUTA DE METRII !!! VICTORIE UNBR BOTA !!!!

# oarecare date 27 April 2014 12:58 -15

Iar te droghezi ? 

# spdd date 28 April 2014 10:10 +1

Nu ma droghez, doar ma pregatesc sa-ti dau o felie mare de la-mu-ie. Tie si haitei din care faci parte, sluga comunista ce esti. :-*

# Ultimul Charlot date 27 April 2014 14:35 +11

Justitia are inca ocazia si sansa de a rezolva definitiv aceasta situatie \"unica in Europa daca nu chiar in lume\" inainte de a intervenii UE. Cateva ambasade straine printre care Franta, Olanda, Germania si Italia monitorizeaza atent situtia de peste o jumate de an. Florea si acolitii lui (avocati, procurori, judecatori si politicieni corupti) vor trebui sa inteleaga si sa accepte ca pe lipsa lor de interes si pe aroganta lor a aparut legal UNBR si Barourile componente - structura Bota. Si sa se bucure ca desi nu sunt infiintati legal vor ramane tolerati in continuare. 

# MUE- pentru FLOREA date 27 April 2014 18:13 +4

MARE   BESINOS ORDINAR E FLORE , cum face un pas cum o besina ....mai face un pas iar fiiiiisssss.

# un avocat de la porcu de florea date 27 April 2014 12:55 +11

ma mut la unbr bota . m-am saturat sa ma exploateze porcu de florea si boii lui de acoliti

# avi avi date 27 April 2014 16:41 -5

dar muta-te  nesimtitule,nu avem nevoie de astfel de oamani.La bota iti este locul.Acolo vei avea si stiinta de carte,si atmosfera democrata si bani si renume.ma intreb cum te primeste bota daca el nu recunoaste unbr Florea si calitatea legala de avocat.va trebui sa dai examen de admitere si prost cum esti, nu cred va vei reusi.Doar daca dublezi donatia.

# avi ,,oamanu,, date 27 April 2014 16:47 -1

avi, tu de cand esti avocat? Stii ca nu ai trecut intr-a doua! Ai vrut sa scrii woman sau ,,oamani,,? hihihi! ,,carte,si,, ,,nu cred va vei reusi,, !! hahaha!

# POLO.NICU date 28 April 2014 17:10 +1

:D :D :D ai dreptate - daca-i avocat la traditionali e foarte posibil sa nu ia examenul la UNBR 2004.

# SI EU LA FEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! date 27 April 2014 12:56 +12

si eu ma mut de la florea la bota hai sa NE MUTAM IN MASA LA BOTA , sa i-o tragem lu florea si decanilor si consilierilor, dracu sa-i pieptane

# spdd date 27 April 2014 13:00 +7

florea are moaca de speriat, stie ca e terminat

# MIHAI date 27 April 2014 13:21 -6

UNBR POMPILIU BOTA nu exista. Cum nu exista nici entitatea cu denumirea \"Uniunea nationala a Barourilor din Romania-Sindicatul Independent al Juristilor din Romania-UNBR Pompiliu Bota\". Exista doar Uniunea Nationala a Barourilor din Romania. Orice alta interpretare este de prisos, trebuie ignorata.

# Catalin Racaceanu date 28 April 2014 17:12 +1

Zi sa mori tu ca n-are acte dar voi aveti...

# Alex date 27 April 2014 13:45 +3

defăimare

# Alex date 27 April 2014 14:06 0

defăimare

# Alex date 27 April 2014 14:08 0

defăimare

# MIHAI date 27 April 2014 14:15 +9

Nimeni nu poate schimba hotarirea judecatoreasca de infiintare aUniunii Nationale a Barourilor din Romania. Dovada sunt sutele de hotariri judecatoresti de recunoastere a dreptului de a profesa ca avocat si de NUP fata de cei care profeseaza.

# Cioroblete date 26 June 2015 06:16 0

Nu e nicio hotarare de recunoastere. Aveti noroc unii ca nu v-au legat astia inca. Botanistii cred ca NUP inseamna recunoastere calitate de avocat. Mari prostalai! Pompilica, unde esti?

# florea e prost date 27 April 2014 14:18 +5

traditionalilor sariti pe florea si linsati-l

# avocat traditional adevarat date 27 April 2014 14:31 +13

Sistemul nostru este compromis, invechit, condus de niste bosorogi comunisti care vor bani nemunciti. Florea nu ne reprezinta, e pe duca, si-a bagat tot familionul la supt banii avocatilor. Tataie gata, mergi la pensie ca ti-ai trait traiul. Noi astia tineri vrem sa apucam pensia si nu avem nevoie de conducatori. Orice hot analfabet se viseaza decan sa faca el trepadusii si sa-i curga plocoane. Nu am nevoie de nimeni, nu vreau sa cotizez la nimeni, nu am nevoie de nimic de la acesti indivizi. Plecati slugilor, afara din sistemul pe care l-ati corupt si lasati oamenii in pace sa profeseze .

# UNBR-Dr.Vasile Botomei www.unbr.info date 27 April 2014 15:03 -5

UNBR-Dr.Vasile Botomei inscrie avocati straini cu scutire de taxe de echivalare pentru echivalare a  diplomelor si a examenelor din tarile din care provin. Aceasta Uniune este legitimata prin aplicatia de doctorat publicata pe www.unbr.info. Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania a echivalat teza si diploma de doctor ale autorului dr.Vasile Botomei. Multumesc dlui Presedinte Gheorghe Florea ca nu a aprobat inscrierea  autorului Vasile Botomei in UNBR-Dr. Gheorghe Florea, pentru ca astfel a creat precedentul de a legitima prin teza de doctorat, noua organizatie profesionala inregistrata si autorizata tot in baza Legii 51/1995, republicata, denumita  UNBR-Dr.Vasile Botomei! Referitor la  dnul Bota care  comenteaza permanent ca un borfas, eu il stimez in continuare  pentru  ca i-a scanteiat mintea,dar mai departe greseste prin atitudinea care o manifesta fata de organele de conducere si reprezentare  din cadrul UNBR-Dr.Gheorghe Florea.

# dottore anal fabeticus lobotomiei date 27 April 2014 16:20 0

Sunt agramaticus Rudotel Botomel: Fac inscrieri la Penitenciaru Bacau, celula 213. Voi fi condamnat pe nedrept pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala: Jud. Bacău - dos. nr. 16700/180/2012, dos. nr. 12179/180/2011 si dos. nr. 16037/180/2013, Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011, Curtea de Apel Iaşi - dos. 458/32/2013. Dupa contopire: 21 ani !

# PITBUL date 27 April 2014 16:35 +1

mai bota,celula 213 e rezervata pentru tine.

# Pit BouL date 27 April 2014 16:41 -1

Botomiei, stii ca esti sub control judiciar, nu mai ai voie sa escrochezi juristii cu unbreu tau de pe campiile Moldovei!

# asa e date 27 April 2014 16:43 -1

asa e! O sa sesizam Curtea de Apel Iasi si cu certificatul medical fals de la Suceava!

# penitenciaru info date 27 April 2014 16:26 -1

lobotomiei, cu cine mai ,,corectezi,, lucrarile, tot cu ,,Judele,, Curpan? Sau ai ramas singur cu tezele legitimate de Socola?

# Ovidiu date 27 April 2014 15:18 -1

 Borfaş? Îl stimezi? Nu prea merg împreună. Tu Botomei ce UNBR ai? Din ce? 

# barourile libere date 27 April 2014 16:13 +7

Cretini sunt italienii din Ministerul Justitiei ! In loc sa citeasca sutele de hotarari judecatoresti definitive, care au statuat faptul ca UNBR-Bota a fost infiintata legal, acestia pun intrebari tocmai mafiotilor din corupta si ilegala \"unbr\"-flocea. Din multe puncte de vedere, autoritatile italiene sunt la fel de corupte si imbecile ca cele din Romania bananiera !

# departe de final date 27 April 2014 20:29 +5

Dar Bota al vostru de ce nu a scris din proprie initiativa MJ italian ? De ce nu a cerut nici pana in ziua de azi in justitie constatarea faptului ca uniunea lui Florea nu exista de iure ? De ce nu da in judecata Bota pe MJ italian la o instanta italiana si acolo sa ceara punctul de vedere al CJUE ? Nu stie sau nu vrea ? Acolitii sai nu au habar de proceduri judiciare, impart doar donatiile fraierilor ?

# crustaceu date 27 April 2014 17:15 +3

c4ed ca luju ar trebui sa mai ne scape de cei care injura in halul asta, nu conteaza de la ce UNBR sunt, inaiante decte de infiintare cred ca nu exista bun simt; poate pana la vacanta judecatoreasca salutam aici si victoria noastra, macar in italia daca nu in tara!oare de ce la florea nu vine nimeni din Italia?pensia sau actele de infiintare? e posibil si legal cred, sa dati anunt la ziar ca le-ati pierdut!

# manifest date 27 April 2014 17:17 +4

În octombrie 2014 se va stabili care UNBR este legal, după câte ştiu eu UNBR tardiţional nu are acte de înfiinţare. Să vă văd italienilor ce faceţi atunci?

# oarecare date 27 April 2014 17:23 -1

Bravo, toti sunt cretini in afara de luminatorul vostru descoperitor de apa calda. Retine si tu, spun iar pentru cei care mai vor sa se inscrie : nu ati fost, nu sunteti si nu veti fi avocati pana cand nu dati examen in baroul real. Va simtiti avocati cand Bota face corecturi de redactare in loc sa raspunda intrebarii arzatoare pentru voi : se va putea intra vreodata linistiti in instanta ca avocat Bota ? Noi ne distram cu gramatica lui dar voua va vine sa radeti de greselile mele de redactare ? Radeti, dar radeti a paguba.

# te arde avi? date 27 April 2014 17:52 0

Pe tine te doare avi, te arde gramatica si obsesia Bota! Avi, draga, prima data sa-ti vezi de sanatate. Medication! Scrisul, cititul si avocatura mai pot sa astepte !

# Pentru tradiţionali date 27 April 2014 17:28 +6

Nu aveţi acte de înfiinaţare ale barourilor şi UNBR,nu aveţi barouri, nu aveţi UNBR şi nici nu vă puteţi înfiinţa barouri şi UNBR.

# departe de final date 27 April 2014 20:42 -3

Uite ca ei fara acte profeseaza linistit oriunde in lume iar voi dati cu subsemnatul pe la politie si nu sunteti recunoscuti ca avocati in nicio instanta. Deci cine traieste bine si linistit si cine e agitat si umbla cu capul plecat ?

# Mircea date 28 April 2014 12:10 +3

Da, da, clar nu are UNBR-ul acte de infiintare. Conform unui mandru botist, Nicusor Teodorescu (teodorescunicusor.wordpress.com), la fel ca UNBR nu au acte de infiintare nici ICCJ, Curtile de Apel, Tribunalele, Judecatoriile, IPJ-urile, nicio institutie din tara asta in afara de UNBR-Bota. 

# pt oarecare imbecil date 27 April 2014 17:31 +4

Bai oarecare dobitoc, apa calda nu se foloseste la baut. Puti .. De prost ce esti. Ia mai dute la gurul florea si lasa comentariile pe site pentru juristi. Tu vezi cum stringi taxele pentru vilutele borfasilor din staf.

# pt spionul lui florea date 27 April 2014 18:05 +2

Te rugam avi oarecare traditional sa ne mai spui niste noutati. Pensionabilul care se prezinta presedinte ce mai pune la cale ca sa nu va salte procurorii ca nu aveti acte de infiintare?  Ce va faceti daca un procuror vrea sa se afirme si va cheama sa dati cu subsemnatul cu privire la actele de infiintare? Daca europa insista pumem pariu ca mergeti ca pitele la bota sa va scoata din rahat? Vine si vremea asta .

# avocat traditional date 27 April 2014 21:10 -4

Vrei noutati feciorule?fa o cerere la UNBR Florea(cunosti adresa) si in termen legal veri primi raspuns.Iar politica asta a voastra de intoxicare este de prost gust.Ati pierdut razboiul fratilor.Vreti avocatura,la mana noastra sunteti:ori va primim asa cum sunteti ori ,dupa ce invatati,va primim cu examen.Iti dau ,totusi o nouatate:corectorii de la admitgere care au dat punctaje(plus/minus) cu diferente de peste 1,5 puncte fata de comisia de contestatii, nu vor mai fi numiti corectori.Asta ce iti spune?Ca se intra pe zeci de mii de euro?jalnici oameni sunteti.

# avocat traditional date 27 April 2014 21:10 -3

Vrei noutati feciorule?fa o cerere la UNBR Florea(cunosti adresa) si in termen legal veri primi raspuns.Iar politica asta a voastra de intoxicare este de prost gust.Ati pierdut razboiul fratilor.Vreti avocatura,la mana noastra sunteti:ori va primim asa cum sunteti ori ,dupa ce invatati,va primim cu examen.Iti dau ,totusi o nouatate:corectorii de la admitgere care au dat punctaje(plus/minus) cu diferente de peste 1,5 puncte fata de comisia de contestatii, nu vor mai fi numiti corectori.Asta ce iti spune?Ca se intra pe zeci de mii de euro?jalnici oameni sunteti.

# avi, puteai deveni filosof date 27 April 2014 22:16 0

avi, medication: ,,de la admitgere,, ! de cand esti tu avocat, avi? hihihi!!!

# departe de final date 27 April 2014 22:19 0

Dar tu esti avocat ? Unde, doar la tine in baie ? :lol:

# avi avi date 27 April 2014 22:23 -1

Tot idiot,tot idiot?razi ca prostul ,fara rost,in loc sa raspunzi problemelor ridicate de av.trad.Si te consideri avocat.Vai de capul tau mai jalnicule.Am vazut ca ai ascultat sfatul amicului meu si ai fost la, stilist.Ai un par naucitor.Ce firma folosesti?Sper ca nu ai decazut in halul ala sa iti cumperi vopseaua de la balesti?

# avi = analfabet traditional date 27 April 2014 22:30 0

avi, cand ne scrii o propozitie fara greseli? ,,tau mai jalnicule,, ,,ai fost la, stilist,, ,,idiot?razi,, hihihi!!!

# noutatea? date 27 April 2014 22:25 0

Bravo avisor, si zii asa ii inlocuiti pe cei care sunt necinstiti? Tragem doua concluzii:A) SUNTETI NISTE HOTI ORDINARI B)URMATORII VOR FI NISTE HOTI DOAI MARI DAR NICIUNUL DE TALIA LUI FLOREA SI GASCA. Astia primesc sume mai mici in timp ce flptea si ai sai dau tunuri de milioane de euro cu terenuri, hoteluri, birouri. Tu cat de murdar esti mai oarecare? 

# visu date 27 April 2014 18:43 0

Legitimarea şi certificarea acesteia sunt chestiuni elementare, de caprar chiar, dar greu de inteles chiar si de catre autoritati. Halal pt cele romane si italiene chiar!

# italy date 27 April 2014 19:02 +6

Acte aveti domnule florea?

# rahat cu apa rece date 27 April 2014 19:03 +2

Este incredibil cum niste indexistenti ,,de jure\'\' incearca prin orice metode si cai posibile de a distrage atentia de la ilegalitatea in care chiar ei se afla de ani de zile.E de neconceput cum intr-un stat de drept cum Ro se pretinde a fi, dupa 10 ani inca mai incearca cu intentie sa tulbure apele, canalizand toate ,,apele\'\' in contra structurii legal infiintate UNBR 2004.Singuri se compromita, ajungand pana peste granite, e inceputul sfarsitului. Lasand la oparte cele interne, se pune intrebarea: cum au reusit sa se inscrie in structurile internationale de avocati, nefiind infiintati, fara acte, etc?Pe buna dreptate, se va impune si analiza acestui element, iar structurile internationale de avocati sa ia masuri chiar pana la excludere a celor inexistenti de jure.Mare va fi lovitura pentru traditionali, inca nu realizeaza treaba lor.

# do dore le date 27 April 2014 19:43 0

Te-ai trezit do dorele ? Nu din prostie ca e mai greu! ,,CITE UNULSI,, ,,DE CIND OAMENII,, ,,AL DE FOCEA,, ,,FRAIERI BOTA ASTA.,, !!! Dodorele, it,s time!!!

# DOREL date 27 April 2014 19:03 -2

E CLAR CA BUNA ZIUA CA NEA FLOREA SI-A INTINS ANTENELE SI PILELLE PESTE TOT. DAR NICI CU BOTA NU MI-E RUSINE.......NU A FACUT NIMIC IN TOTI ACESTI APROAPE 11 ANI DE CIND OAMENII LUI SUNT ASUPRITI FARA MARGINI DE POLITRUCII TRADITIONALI. DACA AVOCATII NU BAGA DE SEAMA IN CURIND VOR DISPAREA UNUL CITE UNULSI NU VOR MAI RAMINE DECIT MARII RECHINI POLITRUCI AL DE FOCEA SI GASCA LUI MAFIOTA . DEGEABA SE ZBATE ESCROCUL DE BOTA ACUM DUPA CE A FOAST CONDAMNAT DEFINITIV SI A INSELAT CETATENII ITALIENI!!!!!  TREBUIA SA-SI FACA TREABA LA TIMPUL EI, NU SA STEA SI SA INCASEZE DONATII DE LA FRAIERI BOTA ASTA.......ACU I S-A INFUNDAT SI SE ZBATE SA SCAPE.........PREA TIRZIU!!!!!! ******LICA....JILAVA TE ASTEAPTA!!!!!  MAI AI O RESPIRATIE SI AJUNGI ACOLO UNDE ITI ESTE LOCUL!!!!!

# o pensionara date 27 April 2014 19:05 +2

in italia toti avocatii italieni ce nu au trecut examenele de DEF s-au dus prin spania si prin romania si-au luat titlurile definitive si s-au inscris la barourile regionale cu titulatura de avocati stabiliti.Si in barourile din Italia mocneste un scandal ,datorita faptului ca avocatii stagiari (terrocinanti)ce au reusit sa-si ia titlurile definitive se simt descriminati in comparatie cu cei care si-au cumparat titlurile prin romania sau spania.Iar vina a fost a celor din urma,pentru ca tot ei ca prostii s-au laudat ca au platit 10.000 de euro la bota si si-au facut rost de hartii.Eu nu stiu daca e adevarat sau nu,cert este ca in italia sunt considerati ca fac concurenta neloiala....

# dilema date 28 April 2014 06:38 +2

Intrebare : cum se face ca pt. filiera spaniola nu face niciun tam-tam in Italia ci doar pt. cea a lui Bota ? In Spania nu tot pe bani si-au luat certificarea ? S-au si in Italia e suparare mare ca nu s-a dus shpaga unde trebuie, la coruptii lor ?

# pensionarul date 27 April 2014 19:44 +2

Zvonuri si atit.

# pt pensionara date 27 April 2014 20:10 +9

In romania este de notorietate ca intrarea in baroul ilegal florea se face numai pe zeci de mii de euro. Asta se stie si se recunoaste de toti avocatii flocisti. Daca nu credeti putem experimenta si o sa vedeti ca se afla repede care sunt baronii de zone si cat este tariful pentru smenuirea lucrarii. Pacaleala ca se corecteaza in alte localitati e cancan, jocurile se fac la contestatii. Intentionat sunt picati 99% din candidati pentru ca ulterior sa inceapa licitatiile. Odraslele persoanelor utile sistemului sunt scutite de examen. Asa ca nu mai aratati paiul din ochiul altora si vezi magaria sistemului fascisto-comunistoid-flocist.

# viitor pensionar fara pensie date 27 April 2014 23:48 +3

Asa este, ia vedeti aici : http://clujeanul.gandul.info/cluj/10-50-000-de-euro-taxa-de-casta-a-avocatilor-clujeni-2436617 dansul continua!

# d date 28 April 2014 11:12 +1

mai da odata site-ul sa putem vedea articolul

# ILINA date 27 April 2014 20:37 +1

Pai  n_a facut Bota plingere? Ca se lauda demult cu asta-povestea cu Italia fiind una veche...Va infoiati degeaba  .Botomei tot de-al lui Bota este. Sunteti toti o apa si un pamint ...

# Alberto Kurtyan date 27 April 2014 22:26 +4

Se pare ca nici presedintele Gheorghe Florea nu mai are control asupra UNBR traditional daca acest referent Cismaru a ajuns sa semneze misivele oficiale catre guvernul italian. Sau inadins au pus sa semneze o marioneta stiind ca scrisoare contine afirmatii defaimatoare care dau nastere la raspundere penala. Nedemn si neprofesional. Avocatura a ajuns un circ dezmatat.

# coleg date 27 April 2014 22:38 +3

Kurtyane, ce propui? La Congres nu ai fost, la protest nu ai fost! Toti bociti ca babele!

# dar Predoiu nu a vazut cand a ,,verificat\'\'codurile?pe bani! date 27 April 2014 22:57 0

http://www.baroul-bucuresti.ro/stire/propuneri-formulate-de-av-ion-ilie-iordachescu-decanul-baroului-

# mari somitati date 28 April 2014 00:00 +5

Ilie si cu gheorghe cele mai mari somitati in dreptul romanesc. Borasc  :D :-* il punem si pe predoiu si poti sa te k@k@ pe legi.

# EI DA! date 28 April 2014 08:51 0

\"E normal să fie aşa!\" În privinţa intrării în avocatură pe baza relaţiilor de rudenie, Stanca Gidro a declarat: \"Asta este o aberaţie. Oriunde este aşa. Ce, la medici nu este la fel? E normal să fie aşa. Fiica mea la un an se juca cu dosare\". La un moment dat, în Baroul Cluj se intra chiar fără examen de admitere. \"Înainte de \'95, copiii avocaţilor puteau să intre în Barou pe bază de interviu. Mi se pare normal, că părintele are grijă de el. Acum însă se dă examen\", a mai spus decanul Baroului Cluj.

# EI SI! date 28 April 2014 10:01 +4

\"Aşa se intră în Barou\" Reporter: Bună ziua, mă numesc Popescu, am terminat Facultatea de Drept la UBB, anul trecut, şi vreau să vă întreb dacă primiţi stagiari. Ana Lupu: Din păcate nu pot să vă primesc pentru că am deja doi stagiari. Rep: Aţi putea să-mi recomandaţi pe cineva? Dar dacă se poate, să fie cineva care nu percepe taxă pentru a mă lua stagiar. AL: Nu ştiu să vă spun pentru că nu ştiu cine nu cere taxă. Ştim că se practică perceperea de taxe de către avocaţi. Toată lumea ştie. Aşa se intră în Barou, aşa se intră în magistratură, aşa se intră în notariat. Toată lumea zice că aşa se întâmplă, dar nu există sesizări. Sunt colegi de-ai mei care chiar au nevoie de oameni şi nu percep taxe. Sunt şi colegi care cer. Dumneavoastră v-a cerut cineva? Rep: Da, doi avocaţi pe care i-am sunat mi-au cerut.* AL: Despre cine e vorba? Rep: Domnul Bichescu...* AL: Despre el ştim de mulţi ani. Rep: Şi domnul Pop Mircea Ştefan...* AL: Şi despre el ştia

# maimutoiul florea date 28 April 2014 10:07 +3

floreo,tataie, nu mai mancati cozonac stricat ca vi se altereaza creierele misi si frustrate. Am asa o impresie ca matale l-ai cam bagat in c.a.c.a.t pe slugoiul ala de cizmar, ca doar la de-astea comuniste te pricepi cel mai bine. Sa-ti fie rusine, boscorogea!

# Gogu date 28 April 2014 20:40 0

Nimeni nu e profet in tara lui !

# Make date 28 April 2014 23:01 0

Toti sunt profeti prin alte tari!

# avocat date 29 April 2014 09:42 +2

Stire veche expirata....nu uitati ca unbr bota a reusit sa.castige procesul imotriva mj si onaca pe toate cele 4 capete de cerere....calomniile celor de la flirea ii vor ingropa

# AV date 29 April 2014 12:48 +2

http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj-justitie/unbr-aripa-bota-castigat-batalie-din-razboiul-pentru-recunoastere/    DESPRE ASTA ESTE VORBA 

# Avocat Italiano date 29 April 2014 15:41 +3

Cismaru, you can sell your house right now to pay all Bota\'s Lawyer ....(  i am writing in english to be more understandeble to everybody) .  Romanian fell European!!!  it\'s unbelieveble that Florea does not have costitutional act and still works.... 

# \"...still works\" date 29 April 2014 16:29 +2

Si lucreaza pe banii statului.Toti analfabetii de la traditionali traiesc din oficii decontate ILEGAL de M.J. Asta e  Romania de k@#k@t. 8) :sad: :cry: :o :-? :-x :eek:M.J care semneaza prin fosti traditionali. TREZITI-VA  !!!!

# romanica date 29 April 2014 18:00 +2

Si totusi florea de ce nu este anchetat? Ne obliga sa cumparam tot felul de timpenii, banii de pensii ni i-a ingropat in molozuri si noroiuri si multe altelem

# una mica romanica date 30 April 2014 14:35 +2

O mica rectificare: INCA, NU ESTE ANCHETAT! mai aveti putina rabdare, este mult delucru nu doar florica e pe lista

# Bia date 9 May 2014 19:34 0

staului Roman nu-i poate fi indiferent incalcarea drepturilor subiective castigate de dl. Bota conform art. 34 alin. ultim din Decretul nr. 31/1954 in vigoare. Numai dl. Bota poate fi interesat a-i fi recunoscute drepturile entitatii si restabilirea de drept a situatiei juridice castigata in baza unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva in favoarea U.N.B.R. Bota legal si constitutional.Asadar, aceste drepturi ale entitatii nesocotite trebuie rezolvate printr-o actiune in constatare sau in realizare a drepturilor prin intermediul justitiei sa se respecte obligat acest drept de unbr traditional fara acte si cu sediul in incinta Curtii de Apel Bucuresti cand nu are nici un mijloc legal sa-si ceara dreptul in calitate de entitate neavad documente de infiintare a enitatii nici nu pot avea vreun mijloc procedural la dispozitie pentru realizarea dreptului.A se vedea S.C.J. nr.2-3 din 1960, pag.420 si Trib. Suprem, Col. civ. dec. nr.1629 din 07. dec.1967, C.D. pe anul 1967, pag. 280-282.

# Gabi date 9 May 2014 19:46 +1

Aceasta libertate de care vorbiti mai sus ar fi singura posibilitate de miscare a partilor haituite si azi de traditionali astfel sa ia sfarsit hartuiala dintre cele doua entitati dintre care a lui Bota fiin cea legal infiintatat avand la baza hotararea judecatoreasca neatacata conform art 129 din Constitutie. Odata cu faza scrisa trebuie cunoscut tuturor instantelor ca dreptul lui Bota a ramas cristalizat dupa ce raportul procesual civil dintre parti in limitele legii si art 1 alin.5 din Constitutiei Romaniei s-a desfasurat in sensul infiintarii persoanei juridice si activitatile acolo enuntate in actul constitutiv si statutul operand autoritatea de lucru judecat a hotararii ce s-a invechit de atata timp fiind prescris orice drept de a fi atacata de autoritati.

# BI date 13 May 2014 09:37 0

Abureli și prostii. Nici în ruptul capului nu înțelegeți că Barourile tradiționale nu pot fi desființate din mai multe motive lesne de înțeles pentru orice jurist. De aici doar un pas până a înțelege că Legea nr. 51/95 statuează în mod clar că nu pot exista mai mult Uniuni ale barourilor. Concluzie: Barourile lui Bota nu vor fi recunoscute niciodată.  Nerecunoscute de către Statul Român nici nu pot îndreptății avocați să profeseze și asta pt. că nu au dobândit calitatea de avocat în conformitate cu prevederile legale.

# avi, BoulI, date 13 May 2014 21:11 -1

avi, ,,nici in ruptu capului,, Noi ti-am rupe capu, da tu nu ai asa ceva! Hi hi hi!

# Catina date 13 May 2014 21:03 0

Adevarul obiectiv rezultand din hotararea judecatoreasca in baza careea s-a infiintat U.N.B.R. 2004. Bota are de castigat daca cere instantelor sa cerceteze nemijlocit acele probe  materiale folosite in fata instantei competente, totodata,instanta verificand izvoarele de probatiune originare, si anume sa ceara examinarea inscrisurilor originale la fata locului in acea cauza prin care s-a infiintat persoana juridica nu exista decat un mare castig. Numai putin, instanta este obligata sa depuna toate eforturile spre administrarea folosirea tuturor probele nemijlocite. Legiuitorul a ingaduit atat in Codul civil cat si in codul de procedura civila sa se faca uz de de prezumtiile legale cu greutatea de a naste prin lege drepturi si puteri absolute, intrucat sunt drepturi recunoscute intr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva exprimand adevarul raportului juridic dintre parti acolo. Nicio dovada nu este primita impotriva prezumtiei legale rezultand dintr-o hotarare  ramasa definitiva.

# BI date 14 May 2014 18:24 +1

Dacă este așa cum spuneți voi, atunci de ce dl. Bota cere amânări peste amânări la CA Ploiești în dosarul în care este judecat pt. exercitarea fără drept a unei profesii. Într-o cauză în care știi că ești pe lege nu ai niciun motiv să ceri amânări. Și mai este și dosarul de la judecătoria Suceava. La fel și în dosarul pe care l-a postat referitor la colegul judecat recent. A scăpat de condamnare pt. că nu s-a făcut dovada că ar fi efectuat acte specifice profesiei sau a avut procură. Așa cum am afirmat mai sus sunteți niște procuriști. Rușine pt. un jurist să meargă cu procură în instanță. Dacă nu esti în stare să iei examenul în UNBR Tradițional stai casă sau du-te cu oile pe munte.  

# avi BoulI date 14 May 2014 18:48 -1

avi, BoulI, mai bine tu ,,stai casă,, pana inveti sa scrii! hihihi!!!

# avi avi date 14 May 2014 22:09 0

Mai festitule,nu te mai semna cu pseudonimul meu ci doar,,BOU.pentru ca asta esti.Nu vrei sa intelegi ca nu sunt oarecare,BI,polo,Dorel etc.In schimb botistii vostri sunteti doar unul(HI,hi,ha ,ha,)Spaga este la voi cu donatiile si cu parodia de examen.Nu te mai lega de parintii mei ca daca fac si eu la fel,pierzi la scor.Arata=mi o  greseala gramaticala (si nu de scris) si imi voi cere scuze ca te-am facut in tot felul.Iti voi cere scuze dar voi ramane la parerile mele despre tine.Ati pierdut definitiv razboiul cu noi.Pacat de fraieritii botisti ca au pierdut ani cu speranta desarta ca au fost facuti legal avocati. Ar mai fi multe de spus dar daca scriu prea mult iar mi se interzice accesul de servantii de la LUJU,plapuma voastra de aberatii.Esti jalnic mai fecior a lu pigus.

# pt BI date 14 May 2014 18:39 -1

pentru prostul de BI CARE NU ARE LOGICA  in primul rand dosarul de pe CA Ploiesti are ca obiect  Obiect:REVIZUIRE exercitarea fără drept a unei profesii (art. 281 C.p.) (revizuire)  REVIZUIRE CERUTA DE DL.AV.DRND. POMPILIU BOTA 

# UNBR date 14 May 2014 18:41 0

http://bota.ro/judecatoria-calafat-unbr-bota-in-conformitate-cu-prevederile-legale/   pt mai multe spete si informatii corecte accesati www.unbr.eu sau www.bota.ro aici gasiti spete si informatii corecte  NU MAI CREDETI CED SPUN PROSTII DE TRADITIONALI NEAVAND PROBE IN DREPT CI DOAR BARFE FARA SENS!!!!

# avi nu e avocat e bolnav date 14 May 2014 19:01 0

avi nu e avocat e bolnav: il roade gramatica! a avut o copilarie grea, parintii nu au avut bani sa-l tina la scoala nici sa-l trimita la Socola. Acum e obsedat de avocatura, de Bota si sufera ca nu se poate exprima. Avi, draga, prima data sa-ti vezi de sanatate. Scrisul, cititul si avocatura mai pot sa astepte !

# BI date 14 May 2014 19:05 0

Dacă este așa cum spuneți voi, atunci de ce dl. Bota cere amânări peste amânări la CA Ploiești în dosarul în care este judecat pt. exercitarea fără drept a unei profesii. Într-o cauză în care știi că ești pe lege nu ai niciun motiv să ceri amânări. Și mai este și dosarul de la judecătoria Suceava. La fel și în dosarul pe care l-a postat referitor la colegul judecat recent. A scăpat de condamnare pt. că nu s-a făcut dovada că ar fi efectuat acte specifice profesiei sau a avut procură. Așa cum am afirmat mai sus sunteți niște procuriști. Rușine pt. un jurist să meargă cu procură în instanță. Dacă nu esti în stare să iei examenul în UNBR Tradițional stai casă sau du-te cu oile pe munte.  

# b.iii date 14 May 2014 19:10 0

Uite ba BI traditional ca nu toti vrem sa respectam traditia voastra de a da spaga pentru a fi primiti intr-un barou care nu are acte si care a fost desfiintat din1948. Asa ca sa ne pupi in c...cu propunerile tale de oier la munte. Ia-ti si alter egoul avi sau cum te mai prezinti pe site bolundule!

# BI date 14 May 2014 19:13 0

Văd că ai apărut omule cu părul vopsit. Felicitări. Bolnav ești, măi Pompilică. Ai încasat donațiile și acum stai să faci pe corectorul la gramatica l. r. Știu că ești tu, pt. altul nu s-ar fi obosit să vadă ce obiect are dosarul de la CA Ploiești. Dar dacă este așa cum spui, cum ai ajuns aici? Nu am auzit de vreun avocat adevărat că ar fi nevoit să se judece pt. a dovedi că are calitate de avocat, ceea ce în cazul tău nu este și asta pt. că ai cel puțin două hot. jud. care statuează că nu ai calitate de avocat. 

# avi Boule I date 14 May 2014 21:01 0

avi, am vb cu Bota, iti explica pe gratis ce face la Ploiesti. Trebuie doar sa ne spui de ce nu poti invata sa scrii.

# jean date 14 May 2014 21:44 0

Eu iar is beat si nu stiu ce vorbesc. Mereu confund persoanele, tot ce am scris este adevarat dar referirile mele sunt la casta mafiota infiintata de florea. Noi avem interesul sa ne pacalim colegii si sa fixam  taxe mari care sa ne asigure confortul.

# avi avi date 14 May 2014 22:13 0

Adevar grait-ai mai festitule.esti beat si nu stii c e vorbesti.necazul e ca nu estu numai beat,esti si idiot.Din betie te mai trezesi dar din aialalta,niciodata, Ha,ha,hi,hi.Esti jalnic mai festitule,fecior a lu pigus.

# BI date 15 May 2014 09:57 0

Omule cu părul vopsit!!! Dă-mi banii înapoi și te las în pace. Tu avocat nu ești și nici nu vei fi vreodată și asta pt. că nu ai stofă pt. așa ceva, dar poți corecta greșeli gramaticale. Succesuri. 

# AVI BOULI date 15 May 2014 10:33 0

avi, BoulI, de cand exista, UNBR Bota nu a primit nicio cerere de restituire (revocare) a donaţiei ! Ca atare, nu esti avocat, esti doar agramat, frustrat si retardat! Vorba ta: ,, nu stii c e vorbesti,, ,,vorbesti.necazul ,,nu estu ,,te mai trezesi,, Ha,ha, ha!!!

# eva date 15 May 2014 10:37 0

Draga avi, daca faci asemenea erori gramaticale e clar ca nu ai terminat liceul. Te faci de ras si nu te crede nimeni. Cum putea Bota sa te primeasca in avocatura daca esti analfabet. Cred ca esti si bolnav. Mai bine trateaza-te, las-o draq de avocatura!

# Gasca date 15 May 2014 18:13 0

Cum vine asta s-o lasi graq de avocatura ? Ori esti prost, ori esti proasta ?.... nicio instanta nu creeaza norme, si ma refer inclusuv la I.C.C.J., ci dau hotarari in baza legii si constitutiei, dupa caz, Curtea Suprema da lamuriri unde e cazul pentru asigurarea aplicarii uniforme a legilor cat si pentru prevenirea greselilor care se ivesc in aplicarea lor. De ce magistratii din Romania nu sunt interesati sa lamureasca ilegalitatea legalitatea tarditionalilor ? Au oare asa mari interese sa-i tina in ilegalitate ?.... Pana cand ?... Au traditionalii un sediu ocupat in baza unei hotarari judecatoresti sau ocupa continuu si abuziv saptiu intr-o institutie a statului cum e de ex. Curtea de Apel Buc. care accepta dezvoltarea legii 51/1995 pentru ai mentine casta lor si mafia din avocatura traditionala  cat si din magistratura ? De ce si pana cand isi prmit sa nu lamureasca ilegalitatea lor privind neinfiinatrea persoanei juridice si inexistenta entitatii si hartuiala dicriminatoria . 

# oarecare date 15 May 2014 20:58 0

Cum credeti voi ca va poate considera cineva avocati cand Bota trage de timp cu nesimtire ( fata de voi ) in propriul lui dosar de la Ploiesti ? Chiar atat tupeu aveti ? Sau chiar asa prosti ii credeti pe toti cei din afara barului vostru ? Sunteti culmea penibilului cu asa sef de crasma. Sa nu mai traga de timp doar asteptand donatii, sa demonstreze ca are barou, nu bar. Nu va inteleg, de 10 ani doar trage de timp iar voi asteptati inca sa fiti considerati avocati !

# Badea date 15 May 2014 21:10 0

Ba, obsedatule nenorocit, faptul ca avem calitatea de avocat au statuat-o judecatorii prin zeci de hotarari judecatoresti definitive. Prin urmare, latra la alta masa, lingaule flocist !

# oarecare date 15 May 2014 21:44 0

Mai, fraierica, nu e o bucurie cu acele NUP-uri, ele reprezinta faptul ca acele organe care v-au facut plangere nu va recunosc. Foarte bine ca nu sunteti condamnati, lipseste latura subiectiva, adica v-a inselat Bota ca va face avocati, DAR VOI NU SUNTETI AVOCATI, nu donatia va face avocati ci un examen exigent. NU ESTE IN AVANTAJUL VOSTRU SA PUBLICATI ACELE HOTARARI.  Exagerati daca dupa 10 ani voi inca mai vedeti marmota invelind ciocolata in staniol ...

# avi, TIME ! date 17 May 2014 18:50 0

avi, nu e bine sa intrerupi medication ! Nu mai insista pe gramatica si avocatura ca nu sunt pt tine; Vezi de sanatate ca e mult mai importanta!!!

# voi participati UNBR-Eu? date 15 May 2014 18:31 0

http://www.adsa.ro/necesitatea_utilizarii_expertizei_psihologice_in_justitie___28_mai_2014__bucuresti.html

# si vom fi mediatori de drept!!!!!!!! date 15 May 2014 18:40 0

http://www.adsa.ro/images/194-ORG-2014_ADRESA_MIHAI-RAPCEA_BAROUL_BUCURESTI_AG-140514-EMAIL.pdf

# Gusti date 17 May 2014 18:09 0

Ma intreb, care este catul de baza ce atesta legalitatea raporturilor juridice dintre unbr traditional si institutia statului Curtea de Apel Bucuresti in cadrul careia isi are sediul principata inexistenta entitate traditionala ?  Dupa ce citesc toate astea nu mai cred ca statul acela prevazut de art. 1 alin.1 si 3 din Constitutie are in vedere suprematia legii ci pe cea a castelor ?

# Bingo date 21 May 2014 18:49 0

Orice admitere a exceptiei calitatii de avocat trebuie si dovedita, intrucat este tinut de lege cel care o invoca sa faca proba temeiniciei exceptiunii sale. Avocatii din barourile contestate, inclusiv de magistrati, trebuie sa conchida in sensul respingerii exceptiei conform art 23 pct 11 din Constitutie deoarece hotararea judecatoreasca ramasa definitiva, in drept, poarta asupra dispozitiilor legale aplicabile in orice speta dreptul de infiintare in cadrul entitatii de \"barouri si notariate\". Hotararea pronuntata de instanta are putere de lucru judecat cu privire la insusi fondul dreptului in limitele termenului juridic invocat in actul procedurat enuntat de Bota, mai mult, hotararea instantei care rezolva procesul prin admiterea exceptiei lipsei calitatii de avocat nu are putere de lucru judecat cat priveste fondul dreptului de a profesa liber si legal avocatura de cei interesati cat timp staul prin reprezentantul sau legal in teritoriu a emis Certificatul ce atesta clar calitatea. 

# Mondialul Bercea date 29 May 2014 09:30 0

Nu inseamna altceva d-le bota decat sa urmaresti in justitie ce ti se datoreaza din continutul unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva. (jus persequendi judicio quod sibi deberut), fiind singurul mijloc practic pentru realizarea dreptului si dreptatii incalcate sau care are nevoie sa fie reconfirmat de o noua hotarare judecatoreasca care nu pote sa strice o alta mai veche cu autoritate de lucru judecat si neatacata in termenul legal. Este foarte important urmarirea acestui instrument procedural in conditiile in care ati fost hartuit de aceste haite de hoti care nu pot fi numit avocati daca gandesc impotriva noastra. Exemplul, este cazul lui Zglobiu cauia i s-a desemnat avocat in cauza din oficiu si nu a miscat un deget in aparea sa pentru garantrea in mod corect a drepturilor recunoscute cetatenilor prin constitutia la care se referea basescu numai in alegeri pentru demiterea sa si nu numai atunci ci mereu facand referire la ea n-o respecta cum nu respecta nici cetatenii saraci. 

# V. mondialul date 26 June 2014 14:22 0

Domnul Bota, e bine sa propuna in viitor adunarii generale modul de confectionare a unor ecusoane pe care sa le purtam oficial in public, privind calitatea noastra de avocati si sa fim usor identificabili, distict, de cei in roba care astazi mai inseala lumea, dar nu detin acte de infiintare a persoanei juridice conform art 14 din Decretul-lege nr.90/1990. De asemenea, nici nu dovedesc inceputul deplinei capacitati de folosinta, dar sa dovedeasca unde scrie ca au detinut aceast drept in mod legal, cat in Legea nr.51/1995 nu scrie modul cum au luat fiinta in determinarea limitelor prevazute de art 33 alin.3 din Decretul-lege nr.31/1954. Unde sunt acele acte care prin esenta lor atesta toate drepturile rezultand clar din practica juridica neparticiparea la circuit civil prin incheierea de acte juridice civile, acel a caror esenta o reprezinta manifestarea de vointa a une persoane fizice legal desemnatat in acest sens sa faca demersurile legale in fata organelor competente jurisdictional.

# Av. Popa T. Nicolae - popatnicolae@yahoo.com date 3 July 2014 18:11 0

Normele imperative onerative prevedeau expres obligatia pentru parti de a avea o anumita conduita conform art 51 din Constitutia din 1990 coroborat cu art 14 din Decretul-lege nr.90/1990 M.Of. 32/28.02.1990. Pentru aspectele care nu le reglementeaza astazi art 48 alin.2 si art 57 alin.2 din Legea nr.51/1995 urmare a nerespectarii D.90/1990 se completau cu norma generala Decretul nr.31/1954 in materie. Spre exemplu se intelege clar ca din imprejurarea textelor enuntate in L.51/1995 nu se prevad dispozitii referitoare la infiintarea persoanelor juridice si nici nu trebuie trasa concluzia aceasta de unii magistarti ca interzisa operatiunea juridica altor entitati de a lua fiinta in mod legal prin aplicarea succesiunii legilor civile in vigoare care se completau reciproc, deoarece dreptul subiectiv civil in legatura cu dreptul procesual civil da corelatia dintre continut si forma, mai ales ca, dreptul procesual civil reprezita aspectul sanctionator al dreptului civil (material) eficace . 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva