13 august 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUB REGIMUL IOHANNIS, TOT ROMANUL E SUSPECT – Avocatul Dan Chitic rupe lanturile: “Daca sub Iohannis in 'epoca Kovesi' toti eram suspecti de coruptie, acum, in epoca terorii medicale toti devenim suspecti de a fi infectati... In momentul in care procurorii nu mai reprezinta instrumente credibile de limitare a drepturilor si libertatilor, in lupta sunt aruncati medicii 'din prima linie', transformati in agenti ai puterii discretionare”

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 iulie 2020 12:53
Vizualizari: 4325

Romania este pe cale sa devina o imensa si inumana puscarie. Concluzia apartine cunoscutului avocat Dan Chitic (foto), care atrage atentia asupra riscului ca drepturile si libertatile romanilor sa fie din nou ingradite si calcate in picioare prin revoltatorul proiect de lege prin care orice persoana sanatoasa poate ajunge sa fie considerata suspecta de infectare cu o boala infectioasa (click aici pentru a citi).


 

Intr-un execelent comentariu publicat pe pagina sa de Facebook, marti, 7 iulie 2020, intitulat ”Democratia asimptomatica”, Dan Chitic remarca - foarte corect, am spune noi – ca atunci cand procurorii nu mai reprezinta instrumente credibile si eficiente de limitare a drepturilor si libertatilor noastre, in lupta sunt aruncati medicii “din prima linie”, transformati peste noapte din salvatori in agenti ai puterii discretionare a unui stat al carui singur scop este terorizarea si ingradirea drepturilor populatiei. “Daca sub Iohannis in 'epoca Kovesi' toti eram suspecti de coruptie, toti eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toti devenim suspecti de a fi infectati si resprezentam un 'risc iminent'”, scrie Dan Chitic.

Avocatul face si un apel catre romani, pe care ii indeamna sa se ridice impotriva dusmanilor democratiei si suveranitatii Romaniei: “E momentul sa ne ridicam impotriva opresorilor nostri, vazuti si nevazuti!”.

 

Iata comentariul avocatului Dan Chitic:


“Democratia asimptomatica

Romanul in regimul Iohannis e suspect.

Daca sub Iohannis in 'epoca Kovesi' toti eram suspecti de coruptie, toti eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toti devenim suspecti de a fi infectati si resprezentam un 'risc iminent'.

In momentul in care procurorii nu mai reprezinta instrumente credibile si eficiente de limitare a drepturilor si libertatilor noastre, in lupta sunt aruncati medicii 'din prima linie', transformati peste noapte din salvatori in agenti ai puterii discretionare a unui stat al carui singur scop este terorizarea si ingradirea drepturilor populatiei.

Si toate astea la indicatiile ale Directorului General al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care devin direct si imediat aplicabile in statul roman, transformat intr-o colonie supusa unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

Solutia guwernerului Iohannis - romanul merita sa fie 'izolat': in puscarii, in spitale puscarii, in domicilii devenite puscarii.

Traim intr-o tara in care noi toti, 'asimptomaticii', posibilele 'persoane purtatoare de agenti patogeni' ai unor boli neidentificate, am devenit suspecti si ni se va 'impune internarea obligatorie, conform reglementarilor in vigoare, pentru o durata conform datelor stiintifice oficiale si in functie de evolutia patologiei respective pentru fiecare pacient.'

Romania e pe punctul sa devina o imensa si inumana puscarie.

Democratia noastra a devenit asimptomatica, a ramas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fara valoare, lipsit de orice simptom a unei societati intr-adevar democratice!

Si toate astea devin politica de stat printr-un proiect de 'Lege a pandemiei' despre care aproape nimeni nu spune nimic.

(Infamul text il gasiti aici https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/07/LG.pdf)

Niciun cuvant de la presa miluita cu zeci de milioane de euro de guwernerul 'condus' de Lucovid.

'Societatea civila' dirijata din padure tace si ea, desi in situatii infinit mai putin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestand violent in apararea sistemului opresiv de forta instituit de acelasi Iohannis si de securistii din spatele lui.

Nici 'opozitia' nu sufla o vorba. E pe cale sa devina si ea partasa si complice la aceasta odioasa crima impotriva democratiei. Fie din ticalosie, fie la ordin, fie timorata de stigmatele naziste se tip 'ciuma rosie'... opozitia parlamentara, care de fapt are majoritatea in Parlament si care detine puterea legislativa, a intrat in opozitie cu propriul electorat.

E momentul in care noi, 'Suspectii', avem datoria sa rupem tacerea si sa izolam dusmanii drepturilor noastre, sa eliminam dusmanii democratiei si suveranitatii tarii noastre.

E momentul sa ne ridicam impotriva opresorilor nostri, vazuti si nevazuti!

E momentul pentru o larga coalitie nationala si democratica, e momentul pentru

#CoalitiaPentruNatiune!

Daca nu o facem acum, maine va fi prea tarziu.

Maine vom fi intrat deja intr-o noua stare de urgenta... pentru democratie!

#OpritiTeroarea!

#StopDictaturii!”

Comentarii

# Koba date 8 iulie 2020 14:10 -3

Exista multa ratiune in cele citite.Pe de o parte populatia este disciplinata prin sanctiuni(se poate numi si teroare medicala,abuz de dezinformare),cica pentru a proteja viata cetatenilor.Dar nu cei abilitati profesional(cercetatori,virusologi) informeaza si prezinta comunicari pe profil,o fac persoane care au o ,cultura medicala' obtinuta maximum de pe internet.Nici macar nu se numesc sursele de documentare.Asa a******-lela se posteaza ceva de genul: "medicii din tara x atentioneaza".Sau autoritatile au sesizat ca ...Daca exista o sustinere stiintifica pentru ceva,atunci informati cu acuratete.Specificati metodologia folosita si neaparat sursele.Pe noi,cetatenii ne intereseaza tratamentul bolilor(indiferent care ar fi) si restaurarea fulgeratoare a economiei.Sau asta este ceva secundar:evitam prin orice mijloace(chiar draconice,dictatoriale) viroza si ,murim de foame' cu zambetul pe buze?

# vaea date 8 iulie 2020 15:18 -5

eu sunt pentru protest..miting........isi bat joc de noi guvernantii acestia

# NM date 8 iulie 2020 15:28 +10

Eu cred ca suntem sub control judiciar cu toții de când acest calau nazist a venit din Sibiu președintele României. Probabil ca uni sau învață cu apa rece când au votat acest calau, penal și putred de corupt, numai ca acum vedem și noi ce greșeală uriașă am făcut când am votat acest nazist. Părerea mea ca o vor tine în ordonanțe pana după alegeri pentru a nu mișcă în fata lor

# Telu date 8 iulie 2020 22:39 +5

D-nul avocat pare ca e intr-o mare eroare. Romania nu e pe punctul de a deveni o imensa puscarie. Nu stiu pe unde-a trait d-nul in ultimul timp dar de ceva ani Romania a devenit o imensa puscarie. E adevarat ca regimul a fost unul mai lejer/ semideschis. Acu' ca s-au inasprit conditiile de trai se ,,desteapta'' rand pe rand cate unul si vine cu cate-o opinie mai ,,dura''. Democratia n-a devenit in doar cateva luni ,,asimptomatica'' ci s-a lucrat la asta inca din 2004 (daca nu si mai demult) si pas cu pas s-au reconstruit toate institutiile reprezentative astfel incat ,,la nevoie'' sa reactioneze cum le dicteaza adevaratii guvernaNti. In zilele noastre doar se conformeaza.

# Pintea date 9 iulie 2020 14:26 +2

Pe bune, chiar asa? Dar ceilalti, agentii cui sant? Ca e clar ca sant!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2020 – Lui Portocala ii tremura nadragii de emotie. Minciuna si Hotescu ies la interval

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva