2 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUCCESOAREA LUI ODAGIU – Judecatoarea Oana Maria Petrascu a fost delegata de CSM in functia de presedinte al Curtii de Apel Alba Iulia. Petrascu va prelua conducerea instantei dupa ce presedintele Liviu Gheorghe Odagiu si-a luat in primire mandatul de membru in Consiliul Superior al Magistraturii

Scris de: V.B. | pdf | print

6 January 2023 17:07
Vizualizari: 3017

Curtea de Apel Alba Iulia are o noua conducere dupa ce presedintele instantei, judecatorul Liviu Gheorghe Odagiu (foto 1 dreapta), si-a luat in primire mandatul de membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii.Astfel, judecatoarea Oana Maria Petrascu (foto 1 stanga) de la Sectia penala va deveni presedinta instantei sambata, 7 ianuarie 2023. Atunci intra in vigoare delegarea primita de Oana Petrascu din partea Sectiei pentru judecatori a CSM in data de 22 decembrie 2022.

Judecatoarea Petrascu a fost una dintre cele doua vicepresedinte ale CA Alba Iulia din ianuarie 2020.


Iata comunicatul Curtii de Apel Alba Iulia:


Incepand cu data de 07.01.2023, doamna judecator Oana Maria Petrascu este delegata in functia de presedinte al Curtii de Apel Alba Iulia de catre Consiliul Superior al Magistraturii, in conditiile in care, din aceeasi data, domnul judecator Liviu Gheorghe Odagiu, ce detine functia de presedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, va incepe activitatea in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, ca membru ales din partea judecatorilor de la curtile de apel.

Doamna judecator Oana Maria Petrascu are o vechime in functia de judecator de 22 ani, a promovat la Curtea de Apel Alba Iulia in anul 2007, iar din data de 17.01.2020 detine functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia. Nascuta in Alba Iulia, a inceput cariera de judecator la Judecatoria Gherla in anul 2000, a continuat la Judecatoria Nasaud, apoi la Judecatoria Sebes, iar din 2006 la Tribunalul Alba, unde a functionat pana la promovarea la instanta superioara.

Postul de vicepresedinte al Curtii de Apel Alba Iulia, care a devenit vacant in data de 01.01.2023, ca urmare a promovarii la Inalta Curtea de Casatie si Justitie a doamnei judecator Stefania Dragoe (ce detinea functia de vicepresedinte al instantei din 21.08.2020), va fi ocupat in perioada urmatoare, conform prevederilor legale aplicabile”.Comentarii

# Free date 7 January 2023 00:41 +18

Tot respectul pentru doamna judecător . Un profesionist și om de calitate

# G date 10 January 2023 12:54 +17

Consider Curtea de Apel Alba Iulia una deosebit de profesionista, dreapta, obiectiva in decizii. Poate cea mai profesionista din tara. Am in vedere sectia penala, indeosebi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.02.2023 – CSM schimba regulamentul pentru numirea sefilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva