4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SURPRIZA DE PROPORTII LA SECTIA DE ANCHETARE A MAGISTRATILOR – Procuroarea Florena Esther Sterschi a fost desemnata la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie de judecatoarele Mariana Ghena, Lia Savonea si Nicoleta Tint. Considerata favorita, procuroarea Elena Iordache a fost respinsa, impreuna cu procurorul DIICOT Viorel Cerbu. Adina Florea a fost admisa, la fel si procuroarea Iuliana Magdalena Olteanu, recrutata de Securitate pe vremea liceului (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 October 2018 18:20
Vizualizari: 14999

Surpriza totala in cazul sefiei Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Considerata favorita pentru functia de procuror sef, procuroarea Elena Iordache de la PICCJ a fost respinsa de comisia de examinare formata din judecatoarele CSM Mariana Ghena, Lia Savonea si Nicoleta Tint. La conducerea Sectiei speciale nou infiintate a fost desemnata Florena Esther Sterschi (foto), cea care de curand fusese propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al Sectiei de resurse umane si si documentare din cadrul PICCJ.


Respins a fost de asemenea si procurorul Viorel Cerbu de la DIICOT, cel care a recunoscut ca a incalcat legea in cazul sotilor Corneliu si Gabriela Birsan. Totodata, respinsa pentru functia de procuror sef a fost si procuroarea Iuliana Magdalena Olteanu. Aceasta insa va activa in cadrul Sectiei, in conditiile in care isi depusese in paralel si candidatura pentru o functie de executie. Despre procuroarea Iuliana Magdalena Olteanu trebuie spus ca CNSAS a stabilit ca aceasta a fost recvrutata de Secturitate in anul 1988, in scopul supravegherii colegilor sai de liceu, semnand un angajament cu numele conspirativ “Cristina”. Totusi, CNSAS a decis ca nu i se poate atribui calitatea de lucrator sau colaborator al Securitatii, nefiind identificate documente din care sa rezulte ca aceasta a transmis note informative.

De asemenea, admisa a fost si procuroarea Adina Florea, care a candidat pentru un post de executie. Situatia Adinei Florea este deocamdata incerta, nestiindu-se daca ea va activa in cadrul Sectiei, in conditiile in care a fost propusa si pentru sefia DNA.

Iata deciziile luate de comisia de examinare in cazul procurorilor care au candidat pentru Sectia de investigare a infractiunilor din justitie:


Comentarii

# WOW! by Edelweiss date 19 October 2018 18:42 +1

Iordache - respinsă? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Trăiască și Înflorească Rroemenika 1984 - Colonie Penitenciară și Experimentală! Doar așa se va ajunge la acumularea masei critice necesare ... (știu doar vizionarii!) :zzz post-script: iașinovschi, Gunoi Paraditor, daniela-iuliana - mamica ta kaghebistă este tare mândră de tine! Când te întorci în Bukowina să treci pe la ea să te mângâie pe creștet, să te avanseze în grad la padpalkovnik și să-ți deie oleacă de țâțucă sovietică! JEGULE!

# DODI date 19 October 2018 20:15 +7

TRĂIASCĂ ALOGENII!!!!!!!!!! Chiar dacă de nu sunt GENII și nu vorbesc bin și nici nu simt românește. Istoria ne învață că românii s-au lăsat prea mult călăriți de alogeni. Și niciodată nu le-a fost bine. Nu ne-a învățat minte?. Nici din istoria recentă și prezentă cu ciolanis? Sau nu v-qați săturat de imbecili?

# Io* - Zicălaș de Ocări și Sudălmi (de Bukowina) date 19 October 2018 23:52 +4

Pe naiba alogenă, Dodă! Asta-i la fel de străineză pe cât de cosmopolită e Flory din Vaslui. Inga acilișa pătăranie găsită pe Net: „Pe noua șefă a Secției de investigare a magistraților a chemat-o până în anul 2014, Marin Florica, aceasta fiind căsătorită până în anul 2007 cu Marcel Marin, fiul fostului general SRI Ionel Marin”. :lol: :lol: :lol: :lol: Îț' dai sama, dodă, câtă țâfnă-i în tărtăcuța mămucilor ăstora? Până mai alaltăieri era Florica - vreo pruoastă de la țăruș, amirosing a balegă de vacă mixat cu iz acrișor de blenoragie. Azi și-a tras rochie espansivă de la Dolce-Cabana, și-a cosmetizat izul de tărăncuță nespălată îndărăptul unor efluvii de Șanel Faiv și Amuaj, și-a tras conduri Prada, tolbă Vuitton și s-a decis ea, într-o dimineață, s-o cheme FLORENA-ESTHER. Esther cu „tehaș” musai, să aibe grijă toată Urbea și Orbea cum îi grafiază sau rostește numele aristocratic. :P :P „Domnul Zeu, fii Bun și Blând și apără-l pe țâcnit atât de lume cât și de sine însuși!”

# Tot Io* date 19 October 2018 18:52 0

Iar când te apuci să mai scrii ordonanțe de 1,5 pagini, cu motivarea în 2 paragrafe, scrie în piszda mă-tii „procurorii” cu 2 de „i”, c-așa e uzanța articulării hotărâte a pluralului substantivelor. Poate între timp înveți și elementarul criteriu, știut de orice prostan de copchil de clasa a V-a, că virgula nu se folosește pentru separarea părților de vorbire aflate în poziție topică normală! :eek: Și nu uita sfatul lui tac-tu - craiul mare: „… să te ferești de omul roș, iară mai ales de cel spân, cât îi pute, dar cel mai mult și mai mult să nu te însoțești niciodată cu țiganul calic ieșean, nici cu tuta absoluta botoșăneană, dar nici cu hooliganul vasluian psihopat, nevropat, sociopat și psihopat.”. :sad:

# Concluzie date 19 October 2018 18:59 +8

SIIJ = IJ Reloaded. Putem deja să ne câcăm pe ea fuckătură neo-nazistă! Încă o ultimativă cale de asanare morală a systemului judiciar irosită! Încet-încet parul devine ultima alternativă viabilă! Toate la timpul lor, că doar n-au intrat zilele în țuhal! Totul ține de ... MASA CRITICĂ.

# translate date 19 October 2018 19:40 +1

S.I.I.J. - acronim pentru Sequelul Ipocrit al Infecției Judiciare :lol: :lol: :lol:

# „Nineteen Eighty-Four” aka „19 cu 84” by Orwell date 19 October 2018 19:08 0

moto: „ Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past” :sigh: Memoriul magistraților români pentru retragerea proiectului de modificare a ”Legilor Justiției”. :sad: 1820. Sterschi Florena Esther, procuror PICCJ :eek: https://www.juridice.ro/538255/memoriul-magistratilor-romani-pentru-retragerea-proiectului-de-modificare-a-legilor-justitiei.html

# vasile date 19 October 2018 19:26 0

Nu se putea fără o nemţoaică ! Romînii nu sunt buni de nimic.

# Vasile I date 20 October 2018 22:50 0

Nu e nici o nemtoaica, pana în 2014 se numea Marin Florica, fiica lui - și era căsătorită cu fiul generalului SRI, Ionel Marin. Trageti singuri concluziile. SRI & co forever.

# Autocritică în fața plenului KGB date 19 October 2018 19:31 +5

De fapt cred că n-ar trebui să fiu așa de indignat! Până la urma urmei ar trebui să fiu mândru: are și Bukowina un JEG într-una din cele mai înalte structuri judiciare naționale! Până acum erau pe-aclo numai babornițe urât-duhnitoare și cotoroanțe acrituri de pe la galați, constanța, alba iulia sau de pe la mama draaqului. Pe lângă mumiile alea fosilizate vier******u sumedenie de trepăduși și cicisbei, cu înaltele studii juridice însușite pe la sfredelu haret, dunărea din aval, universitatea de artă, cea româno-americană, româno-keniană sau româno-ugandeză. Din Bukowina nu prea era nici o Mumă a Pădurii și nici vreun mărunțel malahit descendent din spița lui Onan-Lă_barul. Amu s-a îndreptat eroarea istorică: în sfârșit are și Bukowina un GUNOI la Bucale! Yupiiiii! NAȘTE ȘI BUKOWINA GUNOAIE! (vorba kronikarului!)

# Baran Gheorghe date 19 October 2018 20:22 +6

Esther ssu Erste, tot dracu ala e. ROMÂNIA, TREZEȘTE-TE!!

# DOREL date 19 October 2018 21:17 +1

Asta bine nu este ! Parerea mea ...

# Cineva din sistem date 19 October 2018 21:49 +2

Cu astfel de alegeri ne vom pensiona cat mai curand toti cei ce vom putea sa o facem.Cum ati putut doamnelor judecator sa alegeti astfel?A.F. si M.O sa ancheteze judecatorii si procurorii ? Doamne,ce vremuri ne e dat sa traim!

# Cum bizda ma-sii ? date 19 October 2018 23:51 +1

Deci se infiinteaza o sectie care va fi tot a sistemului ? pai atunci ce rost mai are ? sa mai fie si acolo viermaloace super-platite cu masina la scara si cazare la RAPPS ? Ce ******t !!!

# Edelweiss - contemplativ la o Țară-caricatură date 20 October 2018 11:20 +1

Inga așa! Face parte din farmecul unei caricaturi de Țară. De exemplu, ție dacă ți se fură ceva din bătătură, să fii nevoit să mergi la însuși HOȚUL ca să-l întrebi: „-Nu-i așa că mi-ai furat marafetul din bătătură?” La care hoțul o să-ți răspundă: „-Nuuuuu! Da de unde să-și fi furat eu marafetul?” La fel e și în acest joc cacealma: când ești paradit în drepturile tale elementare. să mergi la HOȚII de la IJ să-i întrebi de furtișag. Iar ei să-ți răspundă cu aplomb de brigand „Nuuuuu! Nu e nici o încălcare a drepturilor”. Apoi să faci plângere la alți hoți din cârdășia lor spurcalnică - SIIJ, iar aceștia să-ți mai răspundă o dată că „-Nu se constată nici o încălcare a Legii”. Te-ai prins la bagabonțeală? Ține de căpușarea ultimelor structuri ce ar mai putea relansa ideea de legalitate a actului de Justiție. Cel mai mare Grup Infracțional Organizat din Rroemenika și-a consolidat definitiv pozițiile dominante. Inclusiv prin căpușarea acestor structuri esențiale.

# Mitica date 20 October 2018 00:36 -21

Blocati-l pe acest inept Edelweiss. Nu si-a luat pastilele la timp si se crede umorist. Limbajul este jalnic nenică!

# Edelweiss - Grămătic de Bukowina date 20 October 2018 10:29 +3

Mă blochez Io* singur atunci când înveți să folosești semnul exclamării la finalul unei construcții lexicale cu rol de îndemn. Și atunci când știi că virgula separă vocativul de restul propoziției! WITĂ MILIȚIENEASCĂ!

# Io* date 20 October 2018 11:12 +1

Gicuță prostu' - câinele nostru! :lol: 17 cu 35, gicuță!

# IO date 21 October 2018 09:07 +1

:lol: Mă unge pe suflet remarca ta! Edelweiss, nu doar că ești po******r pe LUJU dar arma ta este corectă, stăpânești limba română și graiul bucovinean!Felicitări!

# luci date 20 October 2018 09:29 0

romania a fost și este controlată total de securitate (sri).

# DOREL date 20 October 2018 23:03 +1

Ma' nene, între Securitate și SRI e o mica mare diferență! Par exemplle, în Securitate erau mulți patrioti! Și b), oare căți dintre directorii, ofițerii, subofițerii, maiștrii militari și angajații civili din SRI își amintesc ca în acest pământ sunt îngropați părinții, bunicii și strămoșii lor care, acum, se răsucesc în morminte văzând cata trădare e în tara? Aceasta-i întrebarea! Părerea mea...

# un roman date 20 October 2018 09:34 +4

"procurorul Viorel Cerbu de la DIICOT, cel care a recunoscut ca a incalcat legea in cazul sotilor Corneliu si Gabriela Birsan" Si este inca in libertate? Asta-i "justitie"? :sad:

# DOREL date 21 October 2018 09:17 +1

Nenorocirea e alta: Birsan este doar una dintre victimele lui Cerbu iar sadici ca Cerbu sunt, din pacate, multi, prea multi chiar, inclusiv printre judecatori - singurii care, pana la nu, conteaza !

# SANCHI date 21 October 2018 09:45 0

De vină-s procurorii DNA incompetenți ce s-au scremut din 2010 pînă în 2018 fără succesuri să înfunde întregul lot :( :( :( .

# Neanae date 20 October 2018 10:55 +4

Nu avem încotro, încasăm surpriza cu speranța ca poate dracul nu e intr-atât de negru! Îmi propun rabdare pana iese primul rezultat al acestei doamne retușată deocamdată sigur pe la nume și prenume. Aștept manifestarea adevăratei naturi a numitei. Mesaj pentru Mitica. Luași 9 la tema! Bravo, dar atenționez ca sunt minusuri bre nene bre! După cum (nu) poți matale înțelege multe lucruri (nu e dat la unii capacitatea asta oricât ar buchisi) nu pretinde imposibilul. Lasă balta sa intri in lumea lui Edelweiss, sa analizezi detalii, nu poți și gata. Nici humorul nu e dat tuturor, dapai un IQ decent, iar la cultura mai bine o dam pe FB ca acolo merge. Nasol Mitica, vorbeam de un procuror ales intr-o noua funcție dacă va fi fost o numire de bun sens. Pe Edelweiss nu-l ajungi, citește mata desene animate ca e mai simplu, sper.

# ?????? date 21 October 2018 00:54 0

Serviciul Independent pentru Protecție și Anticorupție ,Direcția Generală de Protecție și Anticorupție ?

# Vrajitorul din (ga)oz date 4 January 2019 19:01 0

Dar ce parere aveti de Simona Bradiceanu, fosta Simona Servitoare? Cum mama draq e mentinuta in functia de sef sl sectiei de resurse umane de atata amar de ani? E o nulitate

# Angel(ica) date 4 January 2019 19:04 0

Dar ce parere aveti de Simona Bradiceanu, fosta Simona Servitoare? Cum mama draq e mentinuta in functia de sef sl sectiei de resurse umane de atata amar de ani? E o nulitate

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva