1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SUTE DE AVOCATI RISCA RADIEREA – Decanul Baroului Arad, Cristian Alunaru, da ultimatum: “416 avocati nu au depus copie de pe asigurarea profesionala pentru anul 2014. Cum sanctiunea este radierea din Tabloul Avocatilor, solicitam avocatilor vizati ca pana cel tarziu 20.11.2014 sa depuna copie conform cu originalul contractului de asigurare”. Verificarile au fost demarate la cererea sefului UNBR, Gheorghe Florea (Document)

Scris de: G.T. | pdf | print

4 noiembrie 2014 18:49
Vizualizari: 7411

In urma cu cateva zile, Lumeajustitiei.ro a prezentat cazul a 51 de avocati din Baroul Bucuresti, suspendati din profesie, pe motiv ca nu si-au platit taxele si contributiile. Lucrurile nu sunt tocmai roz nici la Baroul Arad, condus de decanul av.dr. Cristian Alunaru. Aici, nu mai putin de 416 avocati risca sa fie radiati din Tabloul Avocatilor.

De aceasta data, motivele nu au legatura cu plata unor dari, ci cu faptul ca acestia nu si-ar fi depus copie dupa asigurarea profesionala pentru anul 2014. Potrivit unui anunt al decanului Cristian Alunaru, avocatii aflati in aceasta situatia au posibilitatea de a remedia problema pana la 20 noiembrie 2014.


In caz contrar, acestia sunt avertizati ca vor fi radiati din Tabloul Avocatilor, conform art. 231 alin. 7 din Statutul Profesiei de Avocat, care stabileste ca neindeplinirea acestei obligatii “atrage neinscrierea in tabloul anual al avocatilor cu drept de exercitare a profesiei”. Interesant este ca verificarile in urma carora s-a constatat ca 461 de avocati nu si-ar fi indeplinit obligatiile au fost demarate la cererea sefului UNBR, Gheorghe Florea (foto).

Altfel, prin acelasi anunt al decanului Cristian Alunaru, se transmite un avertisment si avocatilor care nu si-au depus la Baroul Arad copie legalizata dupa diploma de licenta si copie legalizata de pe foaia matricola, eliberata de Facultatea de Drept, amintindu-li-se acestora ca neindeplinirea obligatiei reprezinta o abatere disciplinara grava:

Iata anuntul decanului Cristian Alunaru:

In urma verificarii efectuata de conducerea baroului la cererea Presedintelui UNBR s-a constatat ca dintr-un numar de 464 avocati inscrisi pe Tabloul avocatilor Baroului Arad un numar de 416 avocati nu au depus copie de pe asigurarea profesionala pentru anul 2014.

Cum sanctiunea prevazuta in art. 231 alin. 7 din Statutul Profesiei de Avocat este RADIEREA din Tabloul Avocatilor, solicitam avocatilor vizati ca pana cel tarziu 20.11.2014 sa depuna la secretariatul baroului copie conform cu originalul contractului de asigurare.

In urma aceleiasi verificari s-a constatat ca un numar mare de avocati din Baroul Arad nu au respectat Dec. 58/10.04.2009 a Comisiei Permanente a UNBR privind obligatia avocatilor de a depune la barou copie legalizata de pe diploma de licenta si copie legalizata de pe foaia matricola, eliberata de Facultatea de Drept absolvita de avocat.

Cum neindeplinirea acestei obligatii constituie abatere disciplinara grava, solicitam ca avocatii vizati sa depuna aceste acte la secretariatul baroului pana la 20.11.2014”.

*Cititi aici anuntul decanului Baroului Arad, Cristian Alunaru

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 4 noiembrie 2014 18:56 +12

Curios - ii sanctioneaza pe baza prevederilor din statut si a hotararilor UNBR neinfiintat. Bine le face

# Ghita Bizonu' date 4 noiembrie 2014 19:17 0

Art. 92 (1) Sunt membri ai Casei de Asigurari a Avocatilor toti avocatii in activitate, avocatii pensionari si urmasii acestora cu drepturi proprii la pensie si la ajutoare sociale. (2) Avocatul inscris in barou, cu drept de exercitare a profesiei, este obligat sa contribuie la constituirea fondului Casei de Asigurari a Avocatilor. Contributia nu poate fi mai mica decat suma stabilita de Consiliul U.N.B.R., astfel incat sa acopere nevoile curente de plata ale Casei de Asigurari a Avocatilor. Avocatii pot face parte si din alte forme de asigurari sociale. legea 51/85 Pe udneav scrie si de obligare

# Ultimul Charlot date 4 noiembrie 2014 19:35 -3

Felicitari conducerii UNBR !!! E timpul ca toti restantierii sa plateasca. E inadmisibil sa vrei sa profesezi fara sa-ti platesti cotele. Cui nu-i convine sa se ase de avocatura sau sa mearga la Bota. Nu ar fi rau sa fie marite cotele. Nu e o profesie pentru oricine. La Bota cu voi

# @ charlot date 4 noiembrie 2014 19:52 +6

nu ca la bota nu au ce cauta pilosii. aici trebuie sa stii carte ca sa-ti poti intretine familia din meseria asta. pomenile din oficii sunt pentru retardati juridici intrati cu spaga in baroul neinfiintat.

# zambilica date 4 noiembrie 2014 20:11 +3

Charloate numai tu iti intelegi umorul. 

# a treia lege a dialecticii date 4 noiembrie 2014 20:31 0

Deci,retardatii care nu pot sa isi plateasca ,,darile,,sa mearga la bota.Excelenta logica aveti mai farseurilor.Sau este vorba doar despre un singur farseur?Ala cu donatiile.

# LA BOTA CU VOI, CE MAI STATI!!! RAZBOI LU' FLOCEA FLAIMOCEA date 4 noiembrie 2014 20:37 +4

BAROUL BOTA VA TRIUMFA IN CURAND....LUPTATI FRATILOR. DREPTATEA VA INVINGE INTOTDEAUNA

# a treia lege a dialecticii date 4 noiembrie 2014 22:12 -6

Vezi mai ca ai scris gresit:nu baroul ci barul lui bota va triumfa.Poate in lupta ci fiscul,adica se va inchide cat de curand.Bota are impresia ca de 10 ani e in razboi cu noi.Nu isi da seama ca nimeni nu il baga in seama.Se lupta de unul singur impotriva lui.iar cei fraieriti de gasca din Academiei mai spera.E drept,speranta moare ultima dar aveti de asteptat inca vreo 30 de ani ca sa va moara speranta si sa va dati seama ca ati fost inselati.

# cocosatu fara dinti date 4 noiembrie 2014 23:18 -1

cocosatule tu unde esti avocat ? ,,in lupta ci fiscul,, ? tu esti anal fabet !

# Anal...fabet stiam, da cam pervers pt. un avocat "traditiona date 4 noiembrie 2014 23:48 0

Mai nea dialectica, analul nu e pentru traditionali, ca de aia se cheama traditionali, dar vad ca-ti place anal...fabetismul...sigur esti un scuipator de seminte din fata monitorului. Cat despre "barul" lui Bota, cele mai mari afaceri, schimbari de guverne....etc s-au facut la barurile pe unde ai vrea si matale sa-ti petreci timpul, da nu te ajunge IQ-ul, ca la Bota se iau numai baietii destepti, poate si cu ochii albastrii :))))

# Valeriu Mangu date 5 noiembrie 2014 05:44 -2

Articolul "Elemente pregătitoare ale unei contestații venite din partea unui cetățean privind rezultatele alegerilor din 2 noiembrie 2014"(I)-(II), pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu    

# crustaceu date 5 noiembrie 2014 08:01 0

hai sa nu ne mai certam, noi am castigat demult lupta cu fiscul, multi traditionali nici nu au auzit de fisc, , cotizeaza si banii de paine pe unde nu e cazul, doamne ce or sa manance la ensie, dar care pensie

# lULUTA date 5 noiembrie 2014 08:52 -1

DEe ce numai pe 2014? Sa fie depuse pentru toti anii de cand profeseaza si pana la momentul 2014. Dle decan , ai stire de ceva control si vrei sa ai doc. in regula macar pe 2014 ? Soliicita matale si exemplarul contractului cu serie si nr. eliberat de UNBR. si mai vb..... Iar DNA -ul sa le scoata din arhivel;e instantelor....O CE DERANJ AR FI!!!!!!!!

# xerox date 5 noiembrie 2014 08:55 -1

Contracte XEROX si declaratia 200....    =  EVAZIUNE fisc.

# dan deac date 5 noiembrie 2014 09:16 -1

ce sa plateasca bietii avocatii ca nu au acte de infiintarwe sa vina la UNBR-BOTA,dupa ce ii radiaza prof alunaru

# adaad date 5 noiembrie 2014 13:00 -1

Care i treaba cu traditionalii ? Inca mai exista ? Prin vest deja cauta sa ia stagiari de la unbr 2004... interesant zic eu... oare se invarte roata ?

# dadadada date 5 noiembrie 2014 13:14 0

Treaba cu ,,traditionalii''? buna intrebare.Sunt tolerati de catre instantele si institutiile corupte in care chiar ei au introdus rubedeniile.In privinta rotii, se invarte dara! intotdeauna se invarte roata, deja era cazul.Dar inca nu ati vazut tot! keep calm! rabdareeeeee.... sa vedeti ce va fi pana la sf anului.  :D  :D  :D  :cry:

# Ai Bota... date 5 noiembrie 2014 17:10 0

...te du cu rabdarea ta cu tot...altceva ca asta

# @avi avi nostradamica date 5 noiembrie 2014 14:20 +1

Avi avi unde esti mai boschetarule? Si ce preziceai tu avocatilor unbr 2004? Aud? Aaaa, ai uitat cind ne amenintai ca pina in noiembrie ne desfiintezi, ne arestezi si ne faci numai tu stii ce si cu conducerea ta de mari profesori intergalactici.  :D :D mai scursura comunistoida mai ca ne bagai la jilava pe viata ca am indraznit sa profesam ceea ce am invatat in facultate in cadrul unui unbr legal, fara spaga, fara pile si fara cotizatii absurde. Ce palme ai merita de la toti avocatii cinstiti din tara asta.  Jigodiile cele mai periculoase sunt cei ca tine crescuti in spirit comunist de catre fostii nomenclaturisti. Din pacate in loc sa va trimita la canal v-ati catarat in functii si ati confiscat meseriile, transformindu-va din comunisti in capitalisti salbatici. Jos labele de pe avocatura scirbelor comuniste!

# rahat cu apa rece date 5 noiembrie 2014 14:28 +1

Baiii... inca nu vo luat mama dracu odata, nenorocitilor, sa-i persecutati pe avocatii legali UNBR 2004 ani de zile la rand, sicanari, plangeri nefondate si altele, in loc sa va infiintati si sa va vedeti de ale voastre in ograda, asa se vede ca nu mai rezistati, incepe sa se starnga latul si sa va ia mama dracu odata.Nu am nimic in general cu marea masa a avocatilor traditionali, doar cu unii, sunt cativa in fiecare judet, care vor da socoteala

# haimanaua bota date 5 noiembrie 2014 15:02 0

:lol: haimanaia bota recidiveaza pe acest site poluind cu dejectiile sale imunde comentariile oneste ale juristilor adevarati.bota nu este nici avocat nici decan nci este o persoana care si-a absolvit studiile universitare la chisinau profitind de lipsa de caracter a profesorilor maldoveni,profesori care pentru 100 euro sint capabili sa certifice si faptul ca FESTITUL AR FI DOCTOR HORORIS PAUZA.EL SE AFLA IN RAZBOI CU EXCROCATUKL INCUL C VICTOR O HAIMANA CA SI EL CARE A EXCROCAT MAI MULTI BATRINI SI SI-A DAT TOATE EXAMENELE INCULTURII SALE .JURISTII CINSTITI AU O O SINGURA SOLUTIE PENTRU ACESTE HAIMANALE ; MOARTEA - AR CONSTITUI O BINEFACERE,DAR CINE SA SE SPURCE CU ACESTE GUNOAIE IMPUNE..EXTERMINATI ACESTE COLEOPTERE ALE BAROULUI BOTA.AFARA CU TIGANUL DIN ACADEMIEI..LA CERSIT DONATII IN FRANTA 

# BI date 5 noiembrie 2014 16:00 +1

Ascultati aici, mai fratilor! Il cunosc personal de vreo 9-10 ani pe individul acesta(Bota), este un sarlatan si un escroc. Nu merita osteneala. Nu va lasati indusi in eroare de acest individ putred. Un absolvent de drept trebuie sa aiba suficienta inteligenta si caracter sa discearna intre oameni de valoare si putregai. Nu spun ca cei din structura traditionala sunt numai ingeri, dar totusi uitati-va la realizari. In structura lui Bota nu  sunt juristi consacrati, cadre didactice, doctori in stiinte juridice etc. Acest aspect trebuie sa atraga atentia noastra. Singurul care posteaza in apararea lui este el insusi.   

# BI date 5 noiembrie 2014 16:04 +1

Va aduc in atentie cazul parlamentarilor care din diferite motive au intrat in structura lui Bota! Ce s-a intamplat cu ei/ Va puneti aceasta intrebare? De ce nu avem structuri de conducere a UNBR sau a Barourilor? Astept raspuns si bineinteles injuraturile de rigoare!!!.

# BI date 5 noiembrie 2014 16:08 0

vreau sa fiu sunat chiar acum de catre decanii Barourilor Harghita, cluj, Mures, Hunedoara si Alba. Ah! Nu v-am dat numarul de telefon! Scuze, dar voi aveti numar de telefon? Postrati-va numarul  de la Barou sa va sunam. Este suficient sa dati adresa de la barou. Ai grija escrocule ca, de ma duc la bucuresti va fi vai de mama ta,ori imi dai banii inapoi.

# CORECT BI date 5 noiembrie 2014 16:25 0

:sigh: BOTA SE CONSIDERA UN EROU AL LUMII JURIDICE PENTRU CA A DAT OCAZIA UNOR IMPOSTORI SA EXERCITE FRAUDULOS PROFESIA NOBILA DE AVOCAT.IL AVEM PE PIRATUL SCALETCHI ,CARE A SCAPAT DE LA PUSCARIE PENTRU CA A VENIT REV DIN 89 SI CARE ACUM POZEAZA IN AV AL LUI BOTA,PE EXCROCUL INCULT C VICTOR CARE REDACTEAZA LUCRARI LA NIVELUL UNUI COPIL OLOGOFREN AGRAMAT DAR ARE PRETENTII DE A FI CONSIDERAT AVOCAT! EL SI CU TONE! MAI AVEM O GRAMADA PE PENSIONARI DIN POLITIE SI SERVICII CARE S-AU INILTRAT IN STRUCTURA BOTA PENTRU A ISI ACOPERI MIRSAVIILE.DIN PACATE IN STRUCTURA BOTA EXISTA SI CITEVA PERSOANE ONESTE DAR NUMARUL LOR ESTE INFIM IAR CU O FLOARE NUS E FACE PRIMAVARA.SOLUTIA LEGALA ; DESFIINTAREA BAROULUI FICTIV BOTA CA AVIND SCOP ILICIT,CONDAMNAREA PENALA A FALSULUI AV BOTA PENTRU RECIDIVA ,ARESTAREA CELOR CARE IN CONTINUARE ISI AROGA CALITATI FICTIVE..ASTEPTAM CU NEASTIMPAR ACESTE MASURI PROMISE DE CATRE MJ.CIT DESPRE BOTA-HAI SICTIR,HAS MO PELE !

# Sasu date 5 noiembrie 2014 16:45 -1

Ba, analfabetule, tu de unde ai aparut ?! Or fi "BI" si "oarecare" niste sifilitici notorii, dar nici cu tine nu mi-e rusine. Agramatule, tu esti dovada, in carne si oase, a analfabetismului flocist !

# DOREL PENTRU BI SI CEILALTI NEINFIINTATI date 5 noiembrie 2014 16:53 -1

MAI BI NENE, TU CRED CA AI OLEACA DE PUTREGAI LA MINTE!!!! MAI OMULE, CUM VA PERMITETI TU SI CEILALTI TRADITIONALI NEINFIINTATI, CARE PAPATI BANII CLIENTILOR SI-I INSELATI DE LE MERG FULGII SA LOVITI IN AVOCATII LEGAL INFIINTATI AI UNBR2004!!!! MAI INTI AFLA CA VOI SINGURI ATI RECUNOSCUT CA NU AVETI ACTE DE INFIINTATRE, DECI NU EXISTATI ( QUOT NULLUM EST, NULLUM EFECTUM PRODUCIT,, CAM ASA SUNA SINTAGMA!!! DECI SUNTETI NISTE NULITATI ABSOLUTE!!! ACTELE LA VEDERE!!!!!ASTA IN CAZUL IN CARE LE AVETI!!!! EXISTA DOVEZI INDUBITABILE SI EXECUTARE SILITA PE TEMA ACTELOR VOASTRE!!! NUMAI NISTE SLUGOI RETARDATI AI MAFIOTO-SECURISTO-STALINISTILOR CARE VA CONDUC, LA INDEMNUL TATUCULUI FLOREA SI IORDACHESCU SE MAI LEAGA DE AVOCATII NOSTRI!!!! SPER SA NU-MI APARI IN FATA LA BARA CA NU CRED CA-MI FACI FATA!!!! CIT DESPRE BOTA...DA...E UN NEMERNIC DAR A RAMAS SINGUR SI OAMENII LUI SUNT ACUM CONDUSI DE NIMERINCU!! CINE VREA TELEFOANE SI INFORMATII SA INTRE PE www.unbr-legal.ro SI ARE TOATE INFORMATIILE!

# dorele da i cu partea ascutita? date 5 noiembrie 2014 17:24 -1

:D nimernicu a dat copy & paste de pe listele avocatilor fictivi ai lui bota si ceea ce este si mai ridicol,ele nici nu sint actualizate.astfel,il putem remarca pe alcoolicul COLARU FLORIN,il putem remarca pe excrocul inculpt c m victor dar putem remarca cu scirba si prezenta imunda a altor ******i juridici care si-au imaginat ca prin plata unor sume de bani unui tigan ramolit vor deveni avocati! sper ca justitia sa isi faca datoria sa sa rezolve conform legii dosarele penalwe avute de catre aceste hAIMAnalwe.la socola stimabililor,acolo este locul vostru.regret ca dl drd BOTOMEI  se mai compromite cu aceste hiene dar sper ca acesta sa le comunice patachinelor soarta fireasca a celor care perocedeaza ca acestia-sbirna locul unde vor ajunge toti acesti ipochimeni

# PIPILICA BOTA GURU EXCROCILOR ! date 5 noiembrie 2014 16:40 +1

# haimanaua bota date 5 noiembrie 2014 15:02 0 :lol: haimanaia bota recidiveaza pe acest site poluind cu dejectiile sale imunde comentariile oneste ale juristilor adevarati.bota nu este nici avocat nici decan nci este o persoana care si-a absolvit studiile universitare la chisinau profitind de lipsa de caracter a profesorilor maldoveni,profesori care pentru 100 euro sint capabili sa certifice si faptul ca FESTITUL AR FI DOCTOR HORORIS PAUZA.EL SE AFLA IN RAZBOI CU EXCROCATUKL INCUL C VICTOR O HAIMANA CA SI EL CARE A EXCROCAT MAI MULTI BATRINI SI SI-A DAT TOATE EXAMENELE INCULTURII SALE .JURISTII CINSTITI AU O O SINGURA SOLUTIE PENTRU ACESTE HAIMANALE ; MOARTEA - AR CONSTITUI O BINEFACERE,DAR CINE SA SE SPURCE CU ACESTE GUNOAIE IMPUNE..EXTERMINATI ACESTE COLEOPTERE ALE BAROULUI BOTA.AFARA CU TIGANUL DIN ACADEMIEI..LA CERSIT DONATII IN FRANTA :zzz :zzz :zzz :D

# avi C W Ctin cocosatu fara dinti date 5 noiembrie 2014 17:00 0

Cocosatule, vinde-ti pantalonii rosii (castigati de sotia tiganca pe centura) si fuga la mad ication !!! It.s time !!!

# oarecare date 5 noiembrie 2014 17:07 +3

Un singur dobitoc foloseste mai multe porecle ca sa para ca are adepti. Acest cretin este ala zis avi, omul are obsesii cu festeala si cu pipilica. Mai avi vezi ca aseara ai tradat. Te-am vazut cu Alifie pe centura, sugubeata mica si paracioasa. Las ca ti-o punem noi... :lol: :lol:

# OARECARE GITAN? date 5 noiembrie 2014 17:17 -2

:lol:SI ZI ASA GITANE AI VISE HOMOEROTICE CU AVI...PAI AI MAI SPUS TU CA EL ARE CEVA LA CAP IAR AVI TI-A RASPUNS CIT MAI DECENT CA NU ARE NIMIC LA CAP DAR ESTU GURUPIPILICA IRITABILA,CA LA VOI IN SATRA NU SE SPALA CIRILE LA FUND CA SINT PREA SALBATICE...LA CERSIT DONATII NU LA REDACTAT ACTE PE LUJU..CIT DESPRE NIMERNICU ET COMP INTRADEVAR AS DORI SA VAD PE UNUL DINTRE EI LA BARA..AM AUZIT CA IN RAPORT DE LEGEA PENALA DACA VOR FI DENUNTATI IMPOSTORII CONSTITUTIONALI PENTRU INSELACIUNE SI EXERCITAREA FARA DREPT A PROFESIEI SE MAI DA O REDUCERE DE PEDEAPSA.ASTFEL, Legea nr. 682/2002, art. 2 lit. a) pct. 1-2 Persoana care are calitatea de martor, în sensul art. 2 lit. a) pct. 1 şi 2 din Legea nr. 682/2002 privind protecţia martorilor, şi care a comis o infracţiune gravă, aşa cum este definită în art. 2 lit. b) din aceeaşi lege,ARE PEDEAPSA REDUSA,AVIZ cw victor

# gitan avi date 5 noiembrie 2014 17:33 +2

Oarecare deseara vin la tine.  Sa ne luam desuurile amindoua, stii tu alea pe care le purtam cind am dat examenul de admitere in avocatura in camera de hotel. Sa ne mai facem de cap cind tu pasiva oarecare cind eu pasiva.  :P

# gitane ai fantezii bonave date 5 noiembrie 2014 17:45 -1

Când autoritatea autoproclamata ,fara vreun drept, devine arogantă şi abuzivă, umilindu-şi sadic propriii sclavi, sfârşitul e inevitabil. Când pretinul decan bota  nu-şia dat seama de ruptura dintre el si victimele sale pagubitii impostori avocati  sfârşitul loveşte nemilos si este unul singur-desfiintarea asociatiei ilicite bonis potriva arestarea celor vinovati de fraudarea reglementarilor elgii 51/1995.dar este firesc ca un tigan ramolit sa nu fie recunoscator fara de excrocii care i-au dat bani si este firesc ca activitatile sale infractionale sa fie stirpite cit mai urgent  8) 8)

# Lotri date 5 noiembrie 2014 18:30 +1

Borfasule flocist si agramat, faci spume de ciuda ca avocatii(Bota) n-au dat spaga ca tine. Baga-ti gheara-n gat ca poate-ti trece.

# DRAGOS date 5 noiembrie 2014 17:28 +1

Ce legatura are asigurarea, cu exercitarea profesiei? Daca nu ai asigurare la masina, iti confisca cineva masina? Sau te radiaza din Tabloul soferilor? Este un pretext. Sant avantajate firmele de asigurari, care incaseaza primele, dar daune nu au platit niciodata, pentru ca nu exista cazuri. Curatenia sa inceapa de sus in jos, de la conducerea U.N.B.R., C.A.A., Barou, Consiliul Baroului...acolo sa vedem exemple. Zamfirescu, de ex., implicat in falimentul B.I.R., contracte de consultanta cu statul, dezavantajoase pentru stat, normal, si altii. Cate un nume in fiecare zi... Dupa aceea sa mearga si la randurile de jos, la amaratii care practica avocatura, poate mai bine decat ei. Din cauza acestei atitudini superioare cu proprii membri, exista BOTA.

# avocat traditional date 5 noiembrie 2014 18:40 +3

Trebuie sa recunosc ca am luatvteapa de la florea si co. Am platit admiterea intr-un barou inexistent, am dat spaga 20000 de euro ca sa masluiesc examenul, si nu mai pun la socoteala birurile anuale. Daca ma duceam la bota acum aveam o casa cocheta si o masina acceptabila. Asa stau in chirie si merg cu metroul ca eu nu iau leafa ca smecherii autoproclamati membri in consiliul spagii. Acolo acced numai comunistii ex securisti cu tatici de activisti. Aviz celor de teapa lui avi. Iti vine rindul pipiloiule cat de curind.

# avi avi date 5 noiembrie 2014 21:20 -1

sa mori tu,mai pipilica?Acum te dai avocat traditional?Avocat nu esti,poate traditional in escrocherii.hihihaha

# avi avi date 5 noiembrie 2014 21:31 +2

Eu avi avi sunt o caricatura a lumii juridice. Imi place sa fiu bufonul instantei, ma duc nepregatit ca sa rida lumea de mine. Hihihi ce" j"mecher sunt..hihihi

# avi avi date 5 noiembrie 2014 23:19 -1

acum esti si avi avi?Esti jalnic mai pipiloiule,jurist de doi bani si om de nimic.

# @avi pigus date 5 noiembrie 2014 23:54 +2

Avi cata carte vrei sa iei peste cap ca sa intelegi ca esti ptost idata pentru totdeauna??  :lol: :lol:  hai ia un zaibar ca stiu ca esti alcoolic, parasit de nevasta. Cu pensia alimentara te descurci? Vorbesc eu cu guril tau sa-ti mai reduca birul ca ai.luat-o razna, turbatule. :D  

# gigi date 6 noiembrie 2014 08:39 +1

banii, banii, banii , nu platiti nu mai sunteti avocati :)) . Pacat ca profesia de avocat a ajuns sa fie tratata precum o carpa din cauza idiotilor de la conducerea UNBR. pai normal ca le trebuie banii ca sunt in mare razboi si daca vor pierde ei ce mai toace. Numai comunisti, dictatori la conducerea UNBR-ului traditional. Aveti nu aveti scoateti banii. Pai mai nenea Florea avocatii UNBR-ului condus de matale au dobandit calitatea de avocat pe viata prin acel examen sustinut care si acolo intra numai cine cotizeaza. Matalica visezi numai bani? Mai trezestete la realitate si incearca sa mai remediezi ce poti . 

# oarecare date 6 noiembrie 2014 14:15 0

Bun, o fi bun Florea, o fi rau ... Ce ve freaca pe voi grija, cei din barul lui Bota, voi oricum nu sunteti avocati. Va fraiereste Bota, indiferent cine conduce la noi, voi tot nu sunteti avocati. In loc sa va cautati recunoasterea, pe voi va freaca grija de Florea. Macar noi avem sediul in Bucuresti, Curtea de apel, nu o adresa, vai mama ei, la o baba care nu a auzit de voi ... Va fraiereste rau Bota, milioanele sa-i traiasca !!!

# oarecare date 6 noiembrie 2014 14:18 0

Inca o data, comparati adresa din Bucuresti, Curtea de Apel, cu adresa barului din Balesti : http://www.gds.ro/Local/2006-10-10/Barourile+lui+Bota+au+origini+fictive/

# oare k c are date 6 noiembrie 2014 15:05 0

Ăi, oare k c are, de ce roade grija de noi ? Vrei sa ti-l prezentam pe Jija sau pe Lute ! Dupa capu tau de gasca o adresa tine loc de acte de infiintare ??? !!! hahaha!!!

# oarecareprostu date 6 noiembrie 2014 17:00 0

Ce nu ai inteles oarecare? Ii simplu dar articolul ii de tot ******t ul.. de cand isi da acordul un procuror pe ce au cerut ei in actul constitutiv ?  Prietene nici daca va sinucideti in masa nu vor disparea av lui bota !  Ps : nu fac parte din niciun barou

# justo date 6 noiembrie 2014 17:19 +1

Ma gindesc oare de ce le trebuie asigurare profesionala avocatilor???  Se recunoaste cumva ca tagma lui florea e plina de loaze gen avi avi? In mod sigur au realizat ca pilele si spaga nu suplinesc lipsa de carte.

# mirela date 6 noiembrie 2014 17:48 +1

Eu le-as face asigurari casco la creier celor ca avi-atoarea. :P :P

# manifest-naţional.ro date 6 noiembrie 2014 18:26 0

CINE EŞTI DUMNEATA DOMNULE CEL MAI MARE DINTRE CEI MARI, CARE FACI ŞI DESFACI ÎN JUSTIŢIA GORJEANĂ ?

# janina date 6 noiembrie 2014 21:59 0

Incredibil articolul si totusi e tara mafiotilor la tirgu jiu.acum imi explic tupeul nesimtit al numitului avi avi. Descreieratii se bucura de protectia mafiei magistraturii. Pai daca avocatul negociaza cu judecatorul spaga voi vreti dreptate?

# Alberto Kurtyan date 7 noiembrie 2014 07:50 0

Eu nu stiu de niciun caz de asigurare profesionala utilizata vreodata. Nu cunosc nici macar un caz de malpraxis avocatial in care o firma de asigurari sa fi achitat daune pentru erori sau neglijenta a avocatului. Poate or fi dar eu nu le stiu. Avand in vederea acest lucru, sanctiunea exluderii sau suspendarii este extrema si disproportionata fata de gravitatea faptei. Nu exista justificare pentru aceasta masura.

# somatie publica date 7 noiembrie 2014 11:11 0

Poreclirul avi avi este somat sa se prezinte de urgenta la barou pentru a-si achita obligatiile aferente 2013-2014. In caz contrar il escludem definitiv pe acest sclav.

# avi avi date 7 noiembrie 2014 20:09 0

,esti jalnic omule,esti jalnic.mai pipiloiule

# erata date 7 noiembrie 2014 11:13 0

Exclus

# chiar asa date 7 noiembrie 2014 12:33 0

:lol: si de unde vrei sa ma excluzi tigan ramolit si festit? din visele tale homoerotice? pipiloi vezi ca ti se anuleaza suspendarea pedepsei pentru ca inseli in continuare naivii si atuncii..vei avea cum sa iti rascumperi pacatele...

# pipilica date 7 noiembrie 2014 19:55 0

A schimbat-o ca tiganul la furat bani de la fareri.

# cocosatu fara dinti date 8 noiembrie 2014 01:10 0

avi, cocosat esti, stirb esti, te-a parasit tiganca si s-a dus pe centura, nu mai intrerupe tratamentu !

# @avi date 8 noiembrie 2014 15:13 0

Avi ce faci? Bine? Nu e nasol sa stai singur? Tolomacus!

# avi se trateaza date 8 noiembrie 2014 16:32 0

Va rog sa nu il provoati pe avi cocosatu fara dinti ca e sub tratament !

# poza lui guru date 9 noiembrie 2014 00:25 0

Ce sugestiv e pozat seful. Baga mina in buzunar ca si cum ar fi ascuns un plic cu pesches.

# obiectiva date 9 noiembrie 2014 07:12 0

bai, avocatilor, da` prosti mai sunteti ...AVETI O PROFESIE LIBERALA, de ce va trebuie sefi ??? eu inteleg sa va constituiti in grup profesional, dar de aceea sunteti liberali, CA SA NU AVETI NICI UN SEF..... :D :D :D si, dupa cate stiam eu, TE POTI ASIGURA LA ORICE CASA DE SANATATE DIN ROMANIA.......nu trebuie sa cotizezi ca tampul la florea et comp.. :eek: :eek: :eek: ca daca, sa zicem, BAROUL a CONSTATAT ca trebuie ca avocatuk traditional sa imi dea 4000 lei inapoi, si nici acum, dupa 3 ani nu mi-a dat, TOT IN JUSTITIE trebuie sa ma chinui... :lol:

# obiectivul date 9 noiembrie 2014 09:07 0

e multi si prosti vorba unuia. prostii trebuiesc jecmaniti. majoritatea sunt un fel de avi avi la cap. prostia in romania a trecut de la etalonul boc la etalonul avi avi.  :D :D

# Kalu date 9 noiembrie 2014 09:32 0

Asta vorbeste prostii daca nu au acte de infiintare a persoanei juridice.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva