20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANCA CEA PERVERSA – Judecatoarea CAB Anamaria Tranca da like-uri in draci pe paginile #rezistentilor la postari cu mesaje obscene: “M..e Dragnea, Jos PSD, Jos Guvernul... Liberte, Egalite, M..e PSD... Prostovanul de Tariceanu... 'Dragnea e un agramat penal'”. Avocata Ingrid Mocanu a demascat-o pe Tranca: “Are o opinie politica bine conturata”. Incredibil, judecatoarea Tranca apreciaza batjocura la adresa lui Nicusor Constantinescu pe care l-a condamnat la 15 ani inchisoare (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

1 February 2018 15:28
Vizualizari: 18118

Sunt probleme mari pentru vestita judecatoare Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti (foto), partenera de complet cu mai celebrul Dorel Matei, o judecatoare considerata ca facand parte dintre magistratii care dau solutii pe placul DNA. Anamaria Tranca risca o ancheta disciplinara care se poate solda chiar si cu excluderea din magistratura. Si totul se poate intampla gratie dezvaluirilor pe care le-a facut, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avocata Ingrid Mocanu, fosta vicepresedinta ANRP, trimisa in judecata de DNA intr-un dosar care a picat la solutionare chiar la Anamaria Tranca.

Ingrid Mocanu a formulat, joi 1 februarie 2018, cerere de stramutare a dosarului in care a fost trimisa in judecata si care este solutinat de judecatoarea Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. In cererea depusa la ICCJ, avocata Mocanu acuza existenta unei suspiciuni rezonabile ca impartialitatea judecatoarei Tranca este afectata, in conditiile in care aceasta nu ar fi ezitat sa isi exprime public optiunile politice si adeziunea la ideile miscarii #rezist. Anamaria Tranca a fost documentata cat se poate de serios de Ingrid Mocanu, aceasta devoaland ca jucecatoarea are manifestari care contravin statutului magistratilor si incalca obligatia de abtinere la expirmarea opiniilor politice.


Concret, Ingrid Mocanu a prezentat la ICCJ activitatea pe care Anamaria Tranca o are pe Facebook, din care s-ar vedea limpede ca judecatoarea ar avea opinii politice bine conturate, apreciind postarile in care sunt ironizate partidele de la putere, PSD si ALDE, precum si liderii acestora:

Astfel, la data de 14.01.2018, analizand activitatea de pe reteaua de socializare Facebook am constatat urmatoarele:

(…)

Din activitatea de pe Facebook a doamnei judecator Anamaria Tranca rezulta ca aceasta are o opinie politica bine conturata, dand Like-uri unor postari care se refera la ironizarea partidelor de la putere (PSD+ALDE) si a liderilor politici ai acestor partide, atat cei anteriori, cat si cei prezenti (Victor Ponta, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu).

Aceste postari se refera la caracterul de 'penali' ai acestor lideri politici si la opiniile politice ale acestora, in sensul ca se impune o modificare legislativa in materie, fiind judecatorul care s-a autosesizat din oficiu si a ridicat exceptia de neconstitutionalitate cu privire la OUG 13/2017, folosind rationamente pur politice. De asemenea, aceste Like-uri se refera si la activitatea unor posturi TV considerate de cei care sunt anti-partide de la putere a fi posturi TV ale 'penalilor' de la PSD-ALDE (Antena 3 si Romania TV).

De asemenea, aceleasi opinii de agreere (Like) este exprimata si cu privire la postarile care criticau OUG 13/2017 (ordonanta cu privire la care doamna judecator Tranca Anamaria a si sesizat Curtea Constitutionala pentru motive de oportunitate, sesizare respinsa ca inadmisibila, fiind prematur formulata)”.

Mai mult, Ingrid Mocanu sustine ca aceeasi Anamaria Tranca a apreciat o postare de pe Facebook ce se referea la un alt dosar ANRP, similar cu cel pe care trebuie sa il solutioneze: “In timp ce era investita cu solutionarea dosarului in care eu fusesem trimisa in judecata (ANRP 2) dadea Like unei postari in care se preciza ca intr-un alt dosar ANRP (ANRP 4) niste cetateni erau suspectati de fapte similare cu cele din cauza cu care era investita (in realitate, in acel dosar, ce continea fapte identice – supraevaluari, cu cele din cauza cu care ea era investita si care ma priveste pe mine, a fost restituita DEFINITIV cauza la procurori, de catre Instanta Suprema, apreciindu-se definitiv ca nu este descrisa nicio fapta penala prin acel Rechizitoriu). Or, aprecierea pentru cele scrise in acel articol denota faptul ca judecatorul avea deja o opinie formata in privinta existentei vinovatiei si a faptelor din dosarele ANRP (cu unul dintre ele fiind deja investita, cunoscand astfel ce contine un astfel de dosar). Totodata, avocata Ingrid Mocanu arata ca judecatoarea Anamaria Tranca apreciaza si postarile batjocoritoare la adresa fostului sef al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe care chiar ea la condamnat la o pedeapsa aberanta de 15 ani de inchisoare.

Si pentru ca tabloul sa fie complet, Ingrid Mocanu a prezentat la Inalta Curte capturi cu activitatea pe care Anamaria Tranca ar fi avut-o pe Facebook. Se remarca aprecierile pe care judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti le are la adresa postarilor si articolelor injurioase la adresa PSD, a unor oameni politici precum Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea sau Dan Sova, dar si la adresa unor televiziuni unde chiar Ingrid Mocanu este invitata frecvent:

Astfel, de pe acest cont doamna Anamaria Tranca da Like-uri unor postari cu urmatoarele titluri:

Avem un Parlament de toata jena

Televiziune de cacat – despre postul de televiziune Antena 3

#Rezist

Dementii din PSD – cu privire la intentia PSD de a organiza contramanifestatii

Parlamentul penalilor, Guvernul penalilor si Alta gaura, acelasi viol – cu referire la OUG 13 si OUG 14

Nicusor Constantinescu, asteptat la DNA inca din 2013? Institutia a prevazut atunci largirea usii – cu referire la aspectul fizic al persoanei

Ioan Oltean e acuzat ca ar fi luat o spaga de 600.000 euro intr-o biserica. Asta-i dovada clara ca uneori Dumnezeu iti si da, iti si baga in traista

Tovarasul Dragnea, secretar general al CC al PSD, Tovarasii membri ai CC al PSD au aplaudat minute in sir, Propasirea inaltelor idealuri social-democrate

Dragnea e un agramat penal

The Romanian PM is MUIE #Pointa, not Puie #Monta

Mai avea PSD-ul ceva de furat

Un bou consecvent – cu referire la Mugur Ciuvica

Dobitocul acesta a grait din nou, prostovanul de Tariceanu – ambele cu referire la Tariceanu

Sova risca sa piarda titlul de cel mai idiot ministru ever – cu referire la activitatea ministrului Dan Sova

Intelegeti ce sleahta penala a fost USL-ul?

Ce prost e Gabi Oprea

Muie Dragnea, Jos PSD, Jos Guvernul

Liberte, Egalite, Muie PSD

Manipulari pregatite de RTV si Antena 3”.

Trecand peste limbajul si obscenitatea postarilor de pe Facebook pe care, potrivit lui Ingrid Mocanu, judecatoarea le apreciaza, situatia este una extrem de grava. Este inadmisibil ca un magistrat sa aiba asemenea manifestari, mai ales ca Facebook este un spatiu public, iar aprecierea prin butonul Like arata ca persoana in cauza este de acord sau se bucura de continutul postarii in cauza. Evident, Inspectia Judiciara ar trebui sa se sesizeze de urgenta, iar singura solutie care s-ar impune a fi luata de CSM in acest caz este, in opinia noastra, excluderea din magistratura a judecatoarei Anamaria Tranca.

Foarte important: Ingrid Mocanu a precizat ca Anamaria Tranca ar fi recunoscut ca ii apartin contul de Facebook si aprecierile la postarile de mai sus, acest aspect regasindu-se intr-un referat al Curtii de Apel Bucuresti.

Prezentam fragmente din cererea de stramutare formulata de Ingrid Mocanu, aceasta fiind atasata integral la finalul articolului:

Toate aceste postari sunt apreciate de doamna judecator ca fiind pe placul domniei sale, motiv pentru care le apreciaza cu 'LIKE'.

Or, o asemenea maniera de manifestare publica a opiniilor este una care contravine Statutului judecatorului, care trebuie sa se abtina a exprima opinii publice, politice, sa pastreze obligatia de rezerva, de natura a prezerva obligatia de impartialitate si independenta ce trebuie sa guverneze activitatea judecatorului, de respectare a juramintelor exprimate, de respectare a drepturilor si libertatilor fundamentale, de a se supune numai Constitutiei si legilor tarii. Comportamentul sau nu se poate perverti in sustinerea unor deziderate sociale straine activitatii de judecata cu sustinerea de slogane de genul: 'asanare morala', 'lupta anticoruptie', jos 'penalii' PSD – ALDE, ”jos Guvernul”, etc.

Impartasirea acestor opinii public este de natura a afecta increderea cetatenilor in justitie, fiind imposibil de crezut ca un cetatean ce este judecat de un astfel de judecator va avea asigurat dreptul la un proces echitabil, iar exprimarea publica (reteaua de socializare fiind publica) a acestor opinii darama esafodul increderii in justitie pe care trebuie sa se bizuie orice Stat democratic. Mai mult, numirile in functie a membrilor judecati in cauza dedusa judecatii in acel dosar au fost numiti toti de Calin Popescu Tariceanu, cel despre care doamna Anamaria Tranca apreciaza ca ar fi 'dobitoc' si 'prostovan', prin like– ul dat articolului care face acest gen de catalogare.

Asadar, daca intr-o societate framantata de atat de multe contradictii, un judecator, investit cu autoritatea publica de a asigura un echilibru social, de a judeca in mod corect si numai potrivit legii cauzele cu care este investita, devine partizan si militant impotriva unor partide politice si pro-lupta anticoruptie (ceea ce nu este apanajul unui judecator de scaun), acest aspect fiind de natura a-mi afecta dreptul la un proces echitabil.

Astfel, daca un cetatean de rand sau chiar un procuror (care nu face parte din puterea judecatoreasca, fiind subordonat ierarhic unor procurori cu functie de conducere numiti de oameni politici) are o libertate de actiune mai larga (opinia din Rechizitoriu putand sa fie una pur subiectiva si sa aiba drept fundament comandamente de ordin moral, etic) si o libertate de expresie mai vasta, un judecator, care face parte din PUTEREA JUDECATOREASCA, care infaptuieste justitia nu poate avea aceasta libertate.

A exprima opinii politice si a fi de acord, prin Like – uri, cu un limbaj extrem de agresiv, vulgar, indreptat impotriva unei parti a presei si a clasei politice reprezinta forme de afectare a prestigiului justitiei, care afecteaza grav dreptul cetatenilor de a fi judecati de un judecator impartial si independent, fara a fi influentat de opinii publice exprimate in spatiul public.

Mai mult, in timp ce era investita cu solutionarea dosarului in care eu fusesem trimisa in judecata (ANRP 2) dadea Like unei postari in care se preciza ca intr-un alt dosar ANRP (ANRP 4) niste cetateni erau suspectati de fapte similare cu cele din cauza cu care era investita (in realitate, in acel dosar, ce continea fapte identice – supraevaluari, cu cele din cauza cu care ea era investita si care ma priveste pe mine, a fost restituita DEFINITIV cauza la procurori, de catre Instanta Suprema, apreciindu-se definitiv ca nu este descrisa nicio fapta penala prin acel Rechizitoriu). Or, aprecierea pentru cele scrise in acel articol denota faptul ca judecatorul avea deja o opinie formata in privinta existentei vinovatiei si a faptelor din dosarele ANRP (cu unul dintre ele fiind deja investita, cunoscand astfel ce contine un astfel de dosar).

Or, este evident ca acest tip de manifestare publica este unul nepermis de legislatia care reglementeaza activitatea si statutul judecatorului.

Avand in vedere ca dosarele ANRP sunt un foileton la nivelul DNA, pana in prezent sunt deja 7 dosare in care acuzatiile de abuz in serviciu sunt identice (niste juristi sau alte categorii de profesionisti, nu evaluatori, nu au stiut ca niste rapoarte de evaluare nu ar fi corecte si au imbogatit pe nedrept niste cetateni pe care nu i-au vazut niciodata, de coniventa tacita cu niste evaluatori desemnati aleatoriu, pe care, de asemenea, nu i-au vazut in viata lor). Aceste dosare sunt identice (difera sumele din rapoarte si numele beneficiarilor, la fel de necunoscute tuturor) si judecatorul cauzei a pus in discutie chiar din oficiu schimbarea incadrarii juridice cu privire la caracterul de infractiune continuata a acelor presupuse infractiuni de care sunt acuzata astfel ca solutia pronuntata in cauza este vitala pentru soarta celorlalte dosare ANRP aflate pe rol sau in curs de urmarire penala.

Astfel, desi nu exista vreo norma (primara ori secundara) care sa fi fost incalcata de mine si, desi expertiza efectuata in cauza nu a stabilit vreun prejudiciu, judecatorul cauzei va pronunta probabil o solutie de condamnare, fara nici un element constitutiv al faptei si fara prejudiciu, avand in vedere viziunea despre viata pe care o are aceasta: vede rolul judecatorului ca fiind unul purificator, razbunator, de asanare morala a societatii (iar cei ce au acceptat sa aplice anumite legi, cum ar fi cele de despagubire, au probabil, in viziunea sa, probleme de moralitate), scopuri pentru care are si 'parteneriate' cu procurorii DNA, cu unii fiind si prietena pe facebook. Acest lucru este dublat de faptul ca in cauza a dispus si masuri preventive, astfel ca este extrem de dificil sa dispuna achitarea.

In cauza au fost formulate nenumarate cereri de recuzare (aproximativ 10 astfel de cereri), dar judecatorul investit cu solutionarea lor este acelasi, cel imediat urmator, care ar trebui sa si retina dosarul spre judecare daca ar admite cererea, ceea ce conduce la o imposibilitate de a solutiona cererile de recuzare altfel decat prin respingere (iar acestea nu sunt prevazute cu nicio cale de atac). La nivelul Curtii de Apel Bucuresti au existat situatii in care admiterea unor asemenea cereri au condus la conflicte personale intre judecatori (este binecunoscut cazul Risantea Gagescu – Dorel Matei), unde admiterea unor asemenea cereri a atras furia judecatorului a carui recuzare a fost admisa si a culminat cu o cercetare disciplinara pentru judecatorul ce a admis o asemenea cerere (in cauza Rarinca).

Or, este evident ca, la nivelul Curtii de Apel Bucuresti nu exista premisele judecarii cu impartialitate a cauzei deoarece judecatorul Anamaria Tranca nu va putea fi inlaturat de la judecarea cauzei, din motive subiective (judecatorul urmator se afla in relatii de prietenie cu cel recuzat) astfel ca nu se va putea admite o asemenea cerere la nivelul Curtii de Apel Bucuresti. De altfel, niciun judecator al Curtii de Apel Bucuresti (sau in orice caz, extrem de putini) nu doreste sa primeasca spre solutionare un dosar atat de 'delicat', in care domnul Horia Georgescu, seful ANI, a fost arestat la cateva saptamani dupa ce seful Statului proaspat ales, a fost declarat compatibil, dupa ce acesta avusese de suferit din cauza dosarului de incompatibilitate intocmit pentru acesta. Or, acest dosar, pe langa faptul ca nu continea acuzatii tipice de abuz in serviciu (motiv pentru care un dosar similar a fost restituit definitiv de Inalta Curte) nu are nici macar un prejudiciu, astfel cum s-a stabilit in urma expertizei administrate in cauza.

Exista in acest mod premisele judecarii partinitoare a cauzei si dispunerii unor condamnari nedrepte si lipsite de suport legal si probatoriu, determinate de opiniile de 'justitiar' impartasite public, a judecatorului cauzei, persoanele implicate fiind lipsite astfel de un prim grad de jurisdictie (fond), ceea ce reprezinta o grava afectare a dreptului la un proces echitabil.

Faptul ca facebook este spatiu public rezulta si din imprejurarea ca, in litigiul Bobby Bland, Daniel Ray Carter, jr., David W. Dixon, Robert W. McCoy, John C. Sandhofer, and Debra H. Woodward vs. B.J. Roberts (cazul 4:11-cv-00045-RAJ-TEM, United States District Court for the Eastern District of Virginia), compania Facebook, Inc. a formulat Amicus Curiae prin care a declarat, cu referire chiar la butonul de 'Like', ca aceasta optiune virtuala este 'echivalentul de secol XXI al pancartei de susţinere pe care odata ne-o puteam arbora in curte.'

In acelasi litigiu, American Civil Liberties Union (ACLU) a afirmat ca 'Atunci cand dai Like unui candidat politic pe Facebook, presupune o exprimare atat verbala, cat si simbolica. Apasarea acestui buton ii anunta pe ceilalti ca utilizatorul sustine, este de acord cu sau se bucura de continutul pe care l-a placut in reteaua sociala'”.

Iata capturile cu aprecierile date pe Facebook de Anamaria Tranca, pe care Ingrid Mocanu le-a depus la ICCJ:

*Cititi aici cererea de stramutare formulata de avocata Ingrid Mocanu

Comentarii

# DODI date 1 February 2018 15:41 +47

Asistăm la nașterea unei PORTOCALE cu fustă și care circulă netulburată pe culoarele justiției românețti, mascată într-o robă mânjită cu injurii și expresii care îl fac să roșească și pe ultimul dintre interlopi. Poate se trezește CSM și va începe o curățenie de primăvară pentru amenajarea terenului justițșiei românești pe niște baze imparțiale și corecte în România.

# Denisa date 1 February 2018 15:45 +8

Țara asta e sătulă de susținători ai statului mafiot, creiere spălate, trădatori si bineînteles marea masă a prostimii care e in comă de 28 de ani. E jale si va fi si mai jale dacă nu se va reseta urgent TOTUL in toate instituțiile, prin dezvaluirea tuturor secretelor mafiote :cry:

# Cristi Borcea date 1 February 2018 17:53 +5

Ce mai juisare! Ce mai "satisfaction" cand se scrie si citeste "..uie".Saliva, ochi obnubilati,transpiratie,gafaieli (respitratie accelerata), ... etc; toate semnalmentele. Unde mai citeam eu , odata de o judecatoare care lua "...ie la scurt", de a nu's ce infractor.

# sandman date 1 February 2018 20:22 0

:lol: Mincatorilor de ******t, asta e protejata voastra? :lol: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dosarul-microsoft-sapte-fosti-ministri-scapa-de-acuzatii-871079

# Floare Albastra date 1 February 2018 20:22 -3

Madame Tranca e o figura stearsa, lipsita de personalitate  si absolut neinteresanta pentru mine. Despre ce sa discutam? Despre faptul ca nu-si cunoaste deontologia profesionala? Plictiseala curata. Mult mai atractiv si mai special e judele Matei... Astept un articol despre el, Zeus Matei... 

# Edelweiss - Grămătic de școală veche ( de Bukowina) date 1 February 2018 22:40 -3

Florșică, de ce vrei să faci de rușine (încă o dată) casta magistraților? „deontologie profesională”? :sad: 'coz: „ DEONTOLOGÍE s. f. 1. Totalitatea normelor de conduită și obligațiilor etice ale unei profesiuni (mai ales a celei medicale). 2. Teorie a datoriei, a obligațiilor morale. [Pr.: de-on-] – Din fr. déontologie.” (DEX 09)

# IO date 2 February 2018 06:31 -1

Observ că te cam ațâță ”Florșica” <img src=ops:' /> Vrei să ajungă ”Florșică de pripas” ?

# Io* - Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 2 February 2018 16:36 +3

Mey Io, UTC! (uitece!) 1. Comentariul nu-și avea stabilit vreun eventual target la piszicutza Florșicăi, ci era menit să cinstească memoria lui G. Pruteanu & Alți Grămătici Old School. Nu de alta, dar m-am săturat ca Io* să scriu în acte de procedură „acțiuni cripto-sindicale” iar un BOW de procuror să-mi răspundă cu „scripto-sindicale”. M-am săturat ca o procuroreasă fătată ast-noapte să-mi scrie în Motivarea apelului că „am sfidat ÎNSĂȘI rolul social al magistratului”. M-am săturat să-mi vie mascații acasă doar pentru că altui Boulean judiciar expresia „Plaivazul meu de calibrul 338 Lapua Magnum” constituie bănuiala rezonabilă a posesiei unei arme de foc”. M-am săturat de juzi care scriu în Hotărâri despre „injuriile PROLIFERATE de pârât la adresa reclamantului” sau „susţinerile sale au putut crea o APARTENENȚĂ de credibilitate”. Io* zic că ar fi bine de introdus în Legea 303 obligația profesională a magistratului „DE A CUNOAȘTE ȘI FOLOSI CORECT LIMBA ROMÂNĂ”

# Io* - Edelweiss - Zelot al Decalogului (de Bukowina) date 2 February 2018 19:13 +3

și 2. Cum țin ca la ocii din cap la cele zăci porunci, e inutil de precizat că nu îndrăznesc să.... „râvnesc la casa aproapelui meu; sa nu râvnesc la femeia aproapelui meu, nici la ogorul lui, nici la sluga lui, nici la slujnica lui, nici la boul său, nici la asinul său și la nici unul din dobitoacele lui și la nimic din câte sunt ale aproapelui meu". (Deut 5.21). Așa că mi-aduc aminte că Florșica te ischitea amu ceva vreme la un pocal de jinars (posibil cu finalizare, repetitivă) așa că nu-mi permit să șopotesc indecent proposaluri la... fimei... aproape luate! :roll: Parol, Monșer! ;-)

# Toma...Toma ..necredinciosu date 3 February 2018 05:48 0

UTC monser (numai să te parafrazez):imbarligatura mare! Nu indrăznești...să nu...!Offff!Nu si Nu!In plus, faci confuzii regretabile din prea mult zel, părerea mea!UTC, pe bune, a insemnat ceva mai mult pentru mine... candva ! Apropos, chiuleam cand la ”Bălcescu ” rula ”Liceenii”! ;-) ! Au fost ani frumoși , totuși!

# Floare Albastra date 3 February 2018 12:34 0

  1. Iar Iisus i-a zis: Zic ţie, Petre, nu va cânta astăzi cocoşul, până ce de trei ori te vei lepăda de Mine, că nu Mă cunoşti. (Luca: 22, 34) 2.  Zis-a Iisus lui: Adevărat zic ţie că în noaptea aceasta, mai înainte de a cânta cocoşul, de trei ori te vei lepăda de Mine(Matei:26, 34)

# Tot IO date 3 February 2018 16:05 0

Nu mă închin lui Mamona iar apelul la texte biblice intr-un context total nepotrivit semnifică altceva... !Ești în eroare!Apropos, deocamdată știu că am protecție cu un antivirus bun pe net! Spartul parolelor și accesarea fără drept a unui sistem de operare e infracțiune, încă!Evrika!

# Floare Albastra date 3 February 2018 21:19 0

Te-ai lepadat de mine de multe ori, dragul meu IO, dar trec peste acest amanunt, pentru ca esti doar un om, cu plusuri si minusuri. Cat despre spartul parolelor... si eu am aceleasi probleme... nu esti singura victima. Eu cu siguranta nu ma ocup de infractiuni cibernetice. Leaga-ti suspiciunile de altii/altele. 

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 4 February 2018 03:25 +1

@ Florșica: Asta cu lepădatul îmi aduce aminte de un banc: Cică, odată era un meltean la un botez. Normal că vine momentul când popa îl somează: „Te lepezi de Satana?” La care melteanul răspunde mucalit: „M-aș lepăda, părinte, dar deja am trei copii cu ea!” :roll: // P.s. @IO: Kaspersky Internet Security sau Kaspersky Total Security + sistemul de operare și programele updatate la zi. Ești protejat împotriva plebeilor, că împotriva celor de la servicii n-ai cum că ei utilizează back-door-urile furnizate chiar de Bill Gates, ușițe pe dinapoi create intenționat în ORICE sistem de operare Microsoft. :sad:

# Floare Albastra date 4 February 2018 20:32 0

Cadoul meu pentru tine, dragul meu IO... Sper ca celalalt cadou ti-a fost aduse deja...  de catre vestitul tau prieten...  ;-) https://www.youtube.com/watch?v=wqSZepz4qH0

# Edelweiss- CupidOm de Bukowina date 5 February 2018 01:57 +1

Smirnă, Uăi, tătă lumea, c-aicișa se lasă cu popă, cununie, prichindei și cumetrii! :roll: https://www.youtube.com/watch?v=4tDYMayp6Dk

# Tot IO date 5 February 2018 19:57 +1

:D :D O sârbă mergea ...!Mi-a plăcut bancu' !Apropos , e scump rău antivirusul acela!

# Zam date 1 February 2018 23:22 +4

Frau Tranca,fa bine si trancaneste-n Justitia ce-o denigrezi prin asa comportament fesbucilistic!Asa functioneaza justitia in Romania?!

# Ruralu date 2 February 2018 08:14 +4

Semne ale unui anumit tip de scranteala la bibilica. Poporul zice: "I s-a urat cu binele si l-a mancat in cur" - expresie ce pleaca de la existenta unor viermisori (numiti po******r tranci)aflati in anusul calului si care ii provoaca mancarimi. Po******r acesta boala se numeste TRANCA (primul "a" e cu caciula). De atata trai bun, ideile si pasiunile politice se inghesuie si tzasnesc nestapanite... Asta-i viata ! PS Daca s-au publicat atatea porcarioare, nu cred ca e vreun motiv sa nu publicati si aceste randuri.

# santinela date 2 February 2018 08:50 +4

Bineinteles ca nu se va lua nici o masura impotriva TUTEI asteia cu creierul atrofiat !

# dordi date 2 February 2018 08:59 +2

Suntem contemporani cu ..... nasterea noii securitati. Aceasta este mult mai periculoasa si perversa.

# Mandarina date 2 February 2018 09:55 +2

O golanca de cea mai joasa speta , o zdreanta !

# coca date 2 February 2018 13:55 +1

"Corpul magistratilor", "Ridicati-va Intra instanta" Am ajuns sa ne ridicam in fata tuturor golanilor!

# Mihai date 2 February 2018 15:04 +1

Doamne fereste! Daca acestia sunt magistratii din cadrul Justitiei Romane,este foarte urat sa-ti atarne libertate in judecata unui asemenea specimen

# mariana date 2 February 2018 16:43 +1

....Tranca, fleanca....expresie din Bihor = unul care vorbeste ca sa se afle intreaba dar care este considerat un 0 absolut

# aiu rea date 7 February 2018 08:44 0

onorata imstamta (haaaaaahahaha) + hash_tag_zdrentele tale sa bagati nasu-n big (_|_) si dati big like!!!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva