10 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRIBUNALUL, CHEMAT SA INTERZICA FAKE NEWS-UL IN CAMPANIE – Clotilde Armand, candidata USR la Primaria Sectorului 1, este pe punctul de a primi interzis la dezinformare. TMB judeca ordonanta presedintiala prin care edilul Dan Tudorache cere incetarea defaimarii publice. Av. Mihai Dragan: "Tudorache nu a mai acceptat sa fie victima minciunilor propagate de Armand... Nu s-a cerut instantei sa ii interzica sa scrie pe facebook, sa 'dezvaluie' orice doreste domnia sa, dimpotriva" (Ordonanta)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

25 iunie 2020 14:11
Vizualizari: 2938

Se anunta o campanie electorala mai sincera. Cel putin in Sectorul 1, unde actualul primar Dan Tudorache a luat decizia de a-l actiona in judecata principalul contracandidat. Vorbim despre Ordonanta presedintiala pe care Dan Tudorache a depus-o la Tribunalul Bucuresti, prin avocatul sau Mihai Dragan, prin care solicita instantei obligarea contracandidatei sale la functia de primar al Sectorului 1, reprezentata USR Clotilde Armand, sa inceteze "provizoriu" sa raspandeasca afirmatii defaimatoare legate de activitatile desfasurate de Primaria Sectorului 1, carora li se acorda un iz penal.

Aceasta masura provizorie s-ar impune pana la data cand va fi solutiona definitiv actiunea de fond care urmeaza sa fie promovata la Tribunalul Bucuresti de catre primarul Tudorache. Caci, pe langa ordonanta presedintiala, Dan Tudorache (foto dreapta) intentioneaza sa o actioneze in judecata pe Clotilde Armand (foto stanga) pentru "faptele ilicite savarsite".


 

Clotilde Armand este pe punctul de a-i fi interzis prin instanta sa dezinformeze si sa faca afirmatii defaimatoare la adresa primarului Dan Tudorache. Aceasta se va intampla daca Tribunalul Bucuresti va admite Ordonanta presedintiala pe care avocatul Mihai Dragan a facut-o publica si la baza careia stau actiunile lui Clotilde Armand din ultimele luni. Mai exact postarile acesteia, in care descrie "presupuse activitati cu conotatii penale in legatura cu procedurile de achizitie publice efectuate de institutiile aflate in subordinea Consiliului Local al Sectorului 1, in care afirma ca subsemnatul as fi fost implicat, fara a avea nicio baza factuala".

Aceste afirmatii, precizeaza Tudorache in actiunea sa, prin avocatul Dragan, "depasesc cu mult sfera licitului si afecteaza grav si ireversibil reputatia, imaginea si demnitate".


Avocatul Mihai Dragan intervine: "Clotilde Armand poate scrie absolut orice doreste, dar sa nu mai minta si sa nu mai insulte!"


Dat fiind ca de la momentul la care actiunea primarului Tudorache a devenit publica in spatiul public s-a dus "o adevarata campanie de victimizare", avocatul Mihai Dragan a decis sa reactioneze. Asftfel, intr-o postare pe Facebook, Dragan face importante precizari legate de ordonanta presedintiala de la Tribunalul Bucuresti, care are termen pentru data de 30 iunie 2020, subliniind chiar ca s-a luat decizia de a cere instantei obligarea lui Clotilde Armand de a inceta dezinformarea ca urmare a minciunilor pe care aceasta le-ar fi facut in spatiul public legate de Dan Tudorache.


Redam asadar postarea cu precizarile aparatorului primarului Dan Tudorache, avocatul Mihai Dragan, precum si actiunea depusa la Tribunalul Bucuresti:

"Zilele trecute, am vazut in presa o adevarata campanie de victimizare a doamnei Clotilde Armand, europarlamentar roman si fost consilier in cadrul Consiliului Local al Sectorului 1, motivul fiind unul absolut incredibil, ca a fost data in judecata. Adica doamna Armand sustine Justitia doar cand este vorba despre altii? Mais non…

Daniel Tudorache, Primarul Sectorului 1, este unul dintre clientii mei, un om deosebit, civilizat si serios, pe care nu l-am auzit niciodata sa se exprime altfel decat respectuos la adresa cuiva.

Daniel Tudorache NU a mai acceptat sa fie victima minciunilor propagate in spatiul public de Clotilde Armand si a decis sa o actioneze in judecata. Probabil ca doamna Armand si-ar fi dorit ca Tudorache sa ii raspunda cu aceeasi moneda, sa o insulte, sa o acuze de tot felul de fabulatii sau sa inventeze intamplari deranjante si jignitoare, pentru ca asta este atmosfera in care se simte natural!

Daniel Tudorache a decis sa NU mai ignore minciunile, acuzele nefondate, dar, mai ales, modul incredibil in care doamna Armand intelege sa faca politica, urland la propriu ”HOTII!”, desi nu se bazeaza pe NIMIC si nici nu a dovedit ca ar avea caderea morala de a acuza pe altii.

Pentru a demonta minciunile ”victimei Justitiei” Clotilde Armand, am acceptul domnului Primar Daniel Tudorache de a publica INTEGRAL Cererea de Ordonanta Presidintiala depusa la Tribunalul Bucuresti.


Totusi, vreau sa punctez cateva aspecte:

1. NU s-a cerut instantei sa ii interzica doamnei Clotilde Armand sa scrie pe facebook, sa ”dezvaluie” orice doreste Domnia Sa, dimpotriva! Instanta este in masura sa o oblige pe doamna Armand sa nu mai foloseasca expresii jignitoare, defaimatoare, false (de fapt, de-a dreptul minciuni gogonate), de natura sa distruga pe nedrept imaginea si reputatia Primarului in fata societatii si alegatorilor! Cu alte cuvinte, doamna Clotilde Armand poate scrie absolut orice doreste, dar sa nu mai minta si sa nu mai insulte!


2. DA! Instantei i-a fost adusa la cunostinta intentia lui Daniel Tudorache de a intenta un proces Doamnei Armand, prin care aceasta din urma sa plateasca o suma colosala pentru minciunile si jignirile sale! Daniel Tudorache NU doreste sa pastreze niciun ban, ci ii va dona PANA LA ULTIMUL LEU catre Complexul Multifunctional Caraiman, care asigura servicii medicale GRATUITE tuturor cetatenilor Sectorului 1.


3. 113 milioane de lei este suma vehiculata in public (nu afirmam ca asa este, desi…) ca ar fi fost incasata de catre o societate de consultanta, condusa la un moment dat de doamna Clotilde Armand, de la Bechtel, pentru Autostrada Invizibila! Acestia erau banii romanilor, iar Daniel Tudorache ar vrea sa se intoarca catre romani!

Nici Daniel Tudorache si nici subsemnatul NU suntem adeptii telejustitiei sau justitiei de Facebook!


In calitate de cetatean, am fi dorit ca instanta sa se pronunte si fiecare, primar, consilier local sau europarlamentar, sa isi vada de treaba!


In calitate de cetatean, as fi dorit ca aceia care candideaza la o functie de Primar sa vina in fata alegatorilor si sa spuna ce doresc sa realizeze pentru comunitate, nu sa jigneasca, sa insulte si sa acuze in mod mincinos!
Insa modul abject in care doamna Clotilde Armand MINTE, m-a facut sa cer acordul lui Daniel Tudorache de a publica actiunea integral.

Refuz sa cred ca orice om rezonabil poate considera comportamentul doamnei Armand unul decent, care sa o recomande pentru orice demnitate publica!
La fel cum refuz sa cred ca un judecator din Romania va considera limbajul folosit public de doamna Clotilde Armand, ca fiind decent si incadrat in normele de drept".


Comentarii

# DODI date 25 iunie 2020 22:18 +3

Până este HELLvigul la butoanele SRI va mai trece multă apă de Dâmbovița pentru ca membrii partidului SRI (așa numitul USR) să învețe să se poarte civilizat, să nu jignească și, în general, să dea dovadă de bun simț și profesionalism. De fapt limbuții din USR au fost aleși numai pe criteriul ”limbă lungă, minte scurtă” și promptitudinea cu care execută ordinele primite pe linie de serviciu. Așa că vorbitoarea de limbă franceză Clotilde ar fi trebuit să învețe că românii iartă multe dar nu uită multe și, în plus, nu suportă minciunile. Chiar dacă , spune-se, ”minciuna are picioare scurte”. Deci dictonul SRIist: ”calomniază, calomniază, tot rămâne ceva” poate să o coste scump pe limbarița Clotilde.

# Maxim date 26 iunie 2020 00:17 +3

Imi este scarba de scursurile astea usr-iste. Se vad de la o posta culorea sekurustoita pe care o au

# NJ date 3 iulie 2020 13:41 0

Sărmana lege cât de siluită este. Evidente motivele pentru care magistrați competenti au anumite păreri despre unele persoane ce au calitatea de avocat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 148
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 10.07.2020 – Predoiu il schimba pe Orban

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva