4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TUDOREL A FACUT-O DE OAIE? - Motivul pentru care ministrul Justitiei se codeste sa scoata ordonanta de clasare atribuita Procurorului General Augustin Lazar poate fi o regretabila si impardonabila eroare, care prevesteste sfarsitul lui Toader la MJ. Exclusiv: prezentam ordonanta de clasare data pentru Iohannis de procurorul Cristian Lazar de la PICCJ, care este o cu totul alta persoana. Ordonanta lui Cristian Lazar s-a aflat in dosarul de candidat al lui taica Lazar (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

31 October 2018 19:16
Vizualizari: 17877

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate ordonanta de clasare data presedintelui Klaus Iohannis care ii poate aduce sfarsitul lui Tudorel Toader in functia de ministru al Justitiei. Caci Toader este posibil sa fi facut o eroare regretabila si impardonabila. Mai exact, sa il fi confundat pe Procurorul General Augustin Lazar cu un alt procuror de la PICCJ. Este vorba despre Cristian Lazar, adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica de la Parchetul General.


In momentul in care a anuntat ca propune revocarea lui Augustin Lazar din functie, ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat ca la dosarul de candidat al Procurorului General s-a identificat o ordonanta de clasare pe care "procurorul Lazar" ar fi dat-o intr-un dosar al presedintelui Iohannis, care ulterior avea sa il numeasca in functie. Apoi, in comunicatul de miercuri seara, 31 octombrie 2018, Tudorel Toader a explicat ca la dosarul lui Lazar s-a gasit o ordonanta de clasare pentru Iohannis, intr-un dosar din 2013.

Ei bine, din informatiile Lumea Justitiei, este foarte posibil ca ordonanta la care se refera Tudorel Toader sa nu ii fi apartinut lui Augustin Lazar, ci lui Cristian Lazar in prezent adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. Este vorba despre ordonanta 644/P/2013, din 18.09.2014. Iar dintr-o regretabila eroare, dar de nepermis, acesta sa ii fi incurcat pe cei doi.

Oricum, surse avizate au declarat pentru Lumea Justitiei ca ordonanta lui Cristian Lazar pentru Iohannis intr-adevar se afla la dosarul de candidat al lui Augustin Lazar depus la Ministerul Justitiei. De asemenea, la dosar se afla inca o lucrare ce nu ii apartinea lui Augustin Lazar, si anume una a procurorului Iustin Bic de la Parchetul Curtii de Apel Alba. Totusi, aceleasi surse au precizat ca de la Ministerul Justitiei a plecat catre CSM dosarul de candidat al lui Augustin Lazar doar cu lucrarile acestuia, zece la numar, fara cele ale lui Cristian Lazar si Iustin Bic.

Totusi, trebuie spus ca in momentul in care a anuntat propunerea de revocare a Procurorului General, acesta nu a spus ca ordonanta de clasare ar fi fost data de Augustin Lazar, ci ca la dosarul de candidat al acestuia s-a gasit o clasare dispusa de “procurorul Lazar”: “Nu putem trage concluzia cu certitudine de ce ministrul Justitiei a transmis propunerea fara ca dosarul sa fie complet, de ce presedintele a semnat decretul fara sa existe aceasta verificarea a legalitatii numirii si nu credem ca are vreo legatura, numirea fara toate documentele, cu unul dintre documentele din dosar in care, si chiar nu inteleg de ce, apare o rezolutie de clasare emisa de procurorul Lazar referitoare la presedintele Romaniei in functie”.

Consideram ca daca a incurcat borcanele si a facut o regretabila confuzie de nume, ministrul Justitiei trebuia sa fie barbat si sa isi recunoasca eroarea, nu sa duca opinia publica cu presul ca va prezenta ordonanta, iar in final sa invite CSM sa o publice. Comportamentul ministrului Justitiei in acest caz poate compromite intreaga procedura de revocare a lui Lazar si poate sa ofere presedintelui Klaus Iohannis argumentul perfect pentru a nu emite decretul de revocare.

Pe de alta parte, foarte grav este si faptul ca in dosarul de candidat al lui Augustin Lazar a fost introdusa o ordonanta de clasare data de un alt procuror, in speta Cristian Lazar.

Iata ordonanta 644/P/2013, din 18 septembrie 2014, de clasare pentru Klaus Iohannis data de procurorul PICCJ Cristian Lazar:


Comentarii

# intrebatorul date 31 October 2018 19:51 +18

Intreb si eu ca prostu, ce cauta acest document in dosarul de candidatura la functia de procuror general al lui zarzarica?

# clujean date 1 November 2018 01:34 +1

Evident, acest document n-avea ce căuta. Eventual, din octombrie 2018. Când d-l Augustin Lazăr e Procuror General de doi ani și jumătate.

# vasile date 1 November 2018 06:58 +4

Niciodată Toader n-a zis că Ordonanţa a fost semnată de procurorul general, el a spus că nu i se pare normal ca la dosar să se găsească un asemenea document.

# Ioana M. date 31 October 2018 19:51 +2

Si cine confirma clasarea ? Cine era seful lui C.Lazar ?

# clujean date 1 November 2018 01:25 -8

Stimată doamnă, Nu știi să citești, sau nu înțelegi despre ce-i vorba/mecanismul clasărilor. D-l Augustin Lazăr n-a avut, prin funcție, niciun amestec, în anchetă. Toată povestea i-a aparținut d-lui Cristian Lazăr. Care, probabil, a acționat corect. Documentul a fost emis de d-l Cristian Lazăr în 18 septembrie 2014. D-l Klaus Iohannis este Președintele României din 21 decembrie 2014. D-l Toader, e un mincinos, cu state publice, notoriu. Nimic nou. Și-a călcat în picioare, zob, propriul plan managerial, asumat la începutul mandatului ministerial, a călcat în picioare legile justiției, și miile de magistrați, care protestează, mereu, împotriva manevrelor, orice am spune, pro-infractori, instrumentate de ministru. Continuă, în același registru. De aceea, să fim siguri că minstrul n-a făcut nicio confuzie. Oricum, normal, nu putea să confunde Cristian A., cu Augustin. Nu dorim să-l auzim că se numește Eleutheriu Popescu (Două loturi).

# Iancu date 1 November 2018 10:39 0

Minunatul Cluj este "cuibul" securiștilor vechi și noi, care și-au adus substanțiala contribuție la compromiterea statului democratic și la lezarea intereselor României și ale cetățeanului român. Sentimentul care mă încearcă pe mine este unul de dispreț față de acest așa-numit "grup de la Cluj", papagali corciți, cu aport occidental în malaxorul instituțiilor de propagandă neosecuristă autohtonă. Demnitari din orice alt colț al țării trebuie să aibă întâietate în a fi numiți în funcții-cheie la București, iar cei de la Cluj să fie ținuți pe tușă, măcar pentru o vreme...

# un mizantrop date 1 November 2018 17:24 +1

Un pic de retinere nu v-ar strica, ca de bun simt nu s-a auzit la CluuuJ, Grupul de la Cluj, care ne "binecuvanteaza" cu "luminile" sale de vreo 25 de ani. La toate nivelurile, in justitie, ne lovim de ardieleni ocosi, de ne-a iesit pe nas. Ca odinioara moldovenii, "alungati" de-acasa de rusinea satului, slugile imparatesti ne-au invadat in vreme ce ardelenii cu carte si bun simt au ramas acasa. Eu pe aia as vrea sa-i aud, nu smenareala asta idiot-politica cu care tot mestecati aceleasi mizerii...Un minim instinct de conservare v-ar fi obligat sa va abtineti in legatura cu Lazar, dar vi s-a urcat "superioritatea" la cap...Minima educatie ar fi determinat o tacere asurzitoare dinspre

# Canarul date 31 October 2018 19:52 +4

Multi...foarte multi au fugit dupa fenta. Ca la biliard lovitura nu a fost pentru tractorist ci pentru cel ce se visa sa ii ia locul. Si soldoveanul a mai lovit rau intr-un loc...popcorn si cola ca urmeaza show.

# Anca date 31 October 2018 19:56 +1

Nu cred. TT nu e idiot.

# Marcel date 31 October 2018 21:12 -6

Ba da , este !

# Charlie date 31 October 2018 20:04 +17

"Luju", existenta rezolutiei, indiferent de confuzia de nume, eincontestabila si pe marginea atasarii ei la dosar nu pot concluziona CU SATISFACTIE, cum o faceti fara rezerve, ca ministrul, ca si procedura de revocare s-ar putea compromite! Nu poti anula restul de  19 puncte si NU EXISTA O EXPLICATIE pentru existenta rezolutiei la dosar. Observati ca media Secu nici nu mai pune problema inexistentei actului extaziata de noua situatie. Daca ati fi remarcat CU REGRET ca aceasta confuzie poate compromite procedura, aveati oarece circumstante, dar nicio scuza pentru ca o faceti DETERMINANTA, ignorand existenta actului si celelalte 19 puncte... Eu cred ca e mana lui Kövesi ca razbunare pe...Johannis, continutul rezolutiei referindu-se la acuzatii grave!

# Nu schimba nimic daca-i alt Lazar acolo ! date 31 October 2018 20:20 +4

Pai in primul rand nu avea la dosar decat CV-ul , lipsindu-i lucrarile cele 10 , nu avea evaluarile de foarte bine , nu avea acte care sa dovedeasca ca 3 ani a fost baiat de gasca ; ba mi mult avea o chestie la dosar care santaja oarecum presedintele bisnitar de case si traficant de copii. In ce scop a fost bagata acolo achitarea lu Palton-Voda ? Noi stim ; era retoric intrebarea .. Deci adio Lazar ! In temnita cu tot cu Pruna si Ciolanis. :-)

# Jemapel Costel date 31 October 2018 20:26 +6

Nu , n-a facut-o. Probabil e doar o strategie de-a lui pentru distragerea atentiei. Toti vor stiri de can can si documente explozive. Vax albina crema puca. Il fragezeste nitel pe Lazarica la pachet cu plavanul din Cotroceni, cum a facut cu mutanta de la dna, apoi il pune pe faras, directia Deva cu peron pe partea dreapta.

# Marin Morea date 31 October 2018 20:27 0

Efectele consumului excesiv de Viagra...

# alex date 31 October 2018 20:36 +1

nu cred ca a facut vreo eroare, mai ales una asa prosteasca...cred ca se trag acum niste sfori mai ceva ca la tandarica :))

# Aaron date 31 October 2018 21:12 +5

Nu conteaza care lazar .... ideea era sa NU UITE CIOLANIS ca are Clasari !!! Toate la ALBA!!!! Deci ....

# Corneliu date 31 October 2018 21:29 +3

De fapt domnul ministru nu a grești când a pronunțat doar numele LAZĂR , iar ordonanța respectivă dacă era în dosar , ce căuta acolo? ceva de genul ... vezi domnule președinte ce am făcut pentru dumneata ...??

# Ali date 31 October 2018 22:10 +4

Poate s-ar fi confundat Lazarii, dar s-au confundat si parchetele, adică PICCJ cu PC A Alba ? Nu prea cred... În plus, era vorba de 8 dosare clasate la Alba, abundenta de clasari... era usor sa se rataceasca una, pe bune, prin dosarul de candidatură...

# Cetatean date 31 October 2018 22:54 +3

Cu siguranta la dosarul lui Lazar s-a aflat aceea ordonanta a celuluilat Lazar este specific procurorilor minciuni,santaje si induceri in eroare.

# Florin date 1 November 2018 00:26 +4

Nu e de oaie! A avut Lazar in dosar dispozitia de clasare ? Da .Si atunci asta este de oaie. A fost avansat Cristian Lazar de Johannis dupa aceasta clasare ?Da. A fost arestat Georgescu dupa ddclararea incompatibilitatii ?Da . Si ce mai tot discutam ?De ce nu actioneaza in consecinta organele abiltate ale statulii?Nu le lasa Dragnea? Nu le lasa Tariceanu? Nu sunt independente?

# un mizantrop date 1 November 2018 00:36 +4

Mie mi se pare o lovitura de maestru: Tudorel, regizor si actor in propriile productii, adora sa se afle in lumina reflectoarelor. Daca jocul actoricesc i-a ocupat timpul saptamana trecuta, intre timp, a realizat, ca regizor, ca isi anihileaza cluul prin supraexpunere, asa ca si-a scos fizicul din poza si a lasat actiunea politista sa se desfasoare...Prezenta lui in spatele derularii documentului ar fi anulat parte din efect, asa isi vor sparge capetele, il vor injura pe Tudorel, vor face supozitii, vor face afirmatii idioate, dar, se va vorbi despre document, despre subiectul si obiectul acestuia. Punct ochit, punct lovit! Aici nu vorbim despre Ghita, care e parte in ciulamaua securista, pentru Tudorel, cancanul e doar parte, de multe ori doar pentru derutarea adversarului. Pare sa fi citit Macedovski, Noapte de Decembrie (cred) si stie ca la Mecca ajunge Pehlivan, nu emirul...

# Dinastia Tudor a Justitiei contra Statului Paralel date 1 November 2018 02:23 +2

Lazar ne Lazar lucrarea a fost cu dedicatie pentru Johannis adica credeti ca lui Werner nu i-a tresarit inima cand a vazut ca-i dosarul lui, vorba romaneasca: bate saua sa priceapa iapa, in cazul nostru Johannis. Cat despre Toader acesta a ratat intre episoadele nuntii lui fisu sa fie asa cum zicea foca fara loc de parcare dar mai nou cu papion: "eminentul profesor universitar, rector, jurist de larga recunoastere internationala... " sa fie domnul Tudorel. Pana la urma din Tudorel Toader rezulta tot un Dorel caci trebuia si justitia sa-si procure propriul "instalator" Totusi pana acum Dorel Toader nu a reusit decat o dezinstalare , la a doua dezisntalare se tot chinuie iar cu instalarile mai greu... Dar tot avem un castig avem circ cu o foca cu papion si cam glumeata desi morgasi eleganta are cat cuprinde si un Dorel nuntasul justitiar.

# Vasi date 1 November 2018 02:27 +2

Luju a făcut-o de oaie cu acest articol și s-au dus după fentă: Toader a vorbit de rezoluție de clasare semnată de ... procurorul Lazar (a se vedea înregistrarea cu cele 20 de motive de demitere a lui Lazar). Luju a făcut o eroare impardonabila și a auzit Augustin Lazăr acolo unde Toader a spus clar, cu pauza teatrală, procurorul Lazăr.

# Vadi date 1 November 2018 02:38 +2

Toader e jucător de sah-3D: se mirau jucătorii de table: da' ce, n-a știut Toader până acum că nu poate publica ordonanța de casare din dosarul de candidat? Pai statul paralel atât aștepta: să zornăie cătușele zile in sir că Toader a făcut publică o ordonanță secretă și nimeni nu ar mai fi vorbit de mizerabila ordonanța de casare semnată de procurorul Lazar din dosarul de candidat al lui Augustin Lazăr.

# Vasi date 1 November 2018 03:03 +3

O mulțime de jucători de table (in ceea ce privește meciul Toader - Iohannis via Lazăr) de la Antena 3 (pe lângă alții Ciuvică, Badea, Gâdea) îl criticau pe sahistul-3D Toader că e nepermis de leneș și întârzie publicarea ordonanței de casare. Acum aflăm de la Lazăr ca eroarea de grefă cu ordonanța de casare a fost corectată de Ministerul Justiției prin înlăturarea din dosarul de candidat, numai că fosta ministră Pruna a apucat sa declare zilele trecute că ordonanța de casare nu a fost în dosar, și chiar daca ar fi fost, care-i problema? Daca Toader era jucător de table publica imediat ordonanța de casare și Prună ar fi putut zice: sigur că da, am mototolit și aruncat la cos ordonanța de casare și abia apoi am trimis dosarul la Iohannis. Acum Iohannis trebuie sa arate ce copie are in arhiva despre candidatul Lazar.

# Dan date 1 November 2018 05:51 +2

D-nul Tudorel Toader a facut un simultan regal de sah cu sistemul paraditor,lucru de neinteles pentru ultrasii din ambele tabere,care stiu doar sa urle si sa scuipe.A lucrat chirurgical cu adversarii,pentru cei care stiu sa aprecieze maestria cu care i-a pus pe toti intr-o situatie ridicola:Lazar,CSM,Pruna,Iohannis.Toti cei care au intrat in jocul ministrului ies destul de sifonati,iar sintagma ,,niste penali”,o sa-i bantuie.

# Robert Margineanu date 1 November 2018 05:55 -5

Tudorel Toader s-a facut de rusine. A incurcat rau borcanele. Ma uitam cat de dezamagit era Mircea Badea la A3. Jenanta toata isteria asta cu dosarul lui Lazar. A fost un balon de sapun. Un fleac - nu l-am ciuruit pe Augustin Lazar ...

# Eu date 1 November 2018 08:26 +6

Luju, nu a gresit TT, nu a zis ca acea ordonanta a fost semnata/clasata de A. Lazar, ci ca a fost pusa de A. Lazar in dosarul lui de candidatura, si tocmai - ce cauta acolo ... Deci, nu a gafat cu nimic.

# g. Albulescu date 1 November 2018 09:51 +3

Regretabil LUJU! Graba strica treaba! Nu ati inteles strategia lui Tudorel Toader. Ati dat-o n 'fasole. Va credeam ceva mai isteti. Pe viitor fiti mai rigurosi . Altfel este pacat de voi ,de munca voastra !

# Neanae date 1 November 2018 10:51 +2

Dl Tudorel Toader are mari calități comunicative. Știe când lucrurile trebuiesc explicate urmărind o logica de fier, cu adevaruri împotriva cărora e qvasi imposibil sa se meargă. In același timp folosește ambiguitățile cu o elegantă desăvârșita surâzând pe sub mustață. Faptul ca in dosarul lui A. Lazar se afla o clasare semnată Lazar - document care nu are sens sa fie acolo - este un adevăr. Aici este servita ambiguitatea la care se adauga o tehnica bine cunoscuta experților, crearea atenției prin așteptare. Toți stau pe “atenți” cu ochii căscați și urechile ciulite. Basca ca nu au dormit cei ce se simt cu musca pe căciula. Dl TT STIA CA VA EXPLODA BOMBA! Stia ca alții sunt la “vânătoare”, i-a susținut cum a știut mai bine ca sa iasă cât mai incisiv. Și a ieșit! GENIAL!

# Andrei date 1 November 2018 10:53 +2

Oare de ce alimentati o tema falsa? Tudorel Toader s-a referit cat se poate de explicit la o ordonanta semnata de "procurorul Lazar""si nu de Augustin Lazar. Adevarata tema este continutul acestei ordonante care face dovada ca Iohannis a fost candidatul Sistemului. Asta trebuie dezbatut si anchetat.

# Iulia date 1 November 2018 12:13 +1

Cand a amanat revocarea lui Kovesi, D-nul Toader a dezamagit multa lume. Totusi, nu pot sa nu ma intreb: daca o revoca din prima, iesea oare la suprafata tot putregaiul din justitie, mai aflam de protocoale si de restul grozaviilor, Lazar ajungea azi in situatia de a fi revocat, se devoalau dosarele lui Iohannis, etc? In timp, D-nul Toader a demonstrat ca stie ce face, stie si cu cine are de-a face, cunoaste bine legile si mecanismele sistemului. Intai cerceteaza in profunzime, masoara de zece ori, apoi “taie” odata, fix unde trebuie. Imi aduce aminte de celebrul detectiv Hercule Poirot, are acelasi stil elegant, (uneori prea) lent, meticulos, rafinat, un om care poate parea usor naiv, dar nicidecum neinformat sau stangaci. Scutura putin o creanga sau tot pomul si asteapta...

# AndreiV date 1 November 2018 12:51 +2

Sunt de acord cu dumneavoastra si am incredere in d.l Tudorel Toader.Si eu consider sa a fost o actiune voita,facuta cu buna stiinta, prin care a dorit sa scoata la suprafata,in toata splendoarea ei, mizeria morala si incompetenta crasa,care ii caracterizeaza pe cei din procuratura,in special.Mai cred insa ca,ministrul nu s-a referit numai la acest document,care a iesit la iveazla pe baza unor speculatii si ca in acel dosar se gasesc si alte documente compromitatoare pentru lazar si pentru procurorii din CSM,care s-au grabit sa ii ia apararea procurorului general si sa minta pentru el.Eu cred ca aceasta interventie a d.l ministru este un sah mat la adresa procurorului general,a procurorilor care il sustin din CSM si a autodeclaratului succesor nazist(grupul etnic german a facut parte din trupele ss).Sa vedem cum vor reactiona,cartoful fierbinte e in curtea lor.!!!Si mai e ceva,asa cum l-au salvat procurorii pe autodeclaratul succesor nazit,au clasat si alte cazuri de retocedari abuzive

# Lazar si grefa de creier date 1 November 2018 13:51 +1

Va felicit Iulia si Andrei V. Aveti dreptate. Oare Augustin Lazar a fost student candva, si-a intocmit lucrari, proiecte, inclusiv proiectul de diploma singur, cum au facut toti studentii din aceasta tara zeci de ani, sau inca de atunci el era "beneficiarul sistemului " de grefa, de securitate, de pile si relatii cum a fost si tovarasa Elena Ceausescu autoare de lucrari, teze pe care nu era in stare sa le citeasca. Cam asta e Augustin Lazar un savant ca si Elena Ceausescu. Cat tupeu pe el si cat de redus intelectual e, sa se agate pe ideea , crede el salvatoare, ca e o eroare de grefa. Penibil si superficial, invatat ca altii sa-i faca treaba, sa trudeasca pentru el, iar el doar sa se impopotoneze, sa fie transformat din cercetat penal (vezi Secunda TV) in procuror general. Asta era omul promovat de securisti, folosit si sa-i reaminteasca lui Johannis ca-i doar o pisica moarta ce trebuie sa stea in fereastra la Cotroceni 4- 5 zile pe saptamana.

# Iulia date 2 November 2018 22:11 0

Stimati Domni, oricare varianta este posibila. Dezvaluirile din acest an au inceput sa miste lucrurile, dar deznodamantul e inca departe. Adevarat, cat timp CSM-ul face zid in jurul vinovatilor, orice schimbare va fi anevoioasa. Fiecare informatie nou aparuta rearanjeaza piesele pe tabla si ne arata o noua dimensiune a raului. Ar fi bine daca la fiecare bresa sau lipsa descoperita in legislatie, Parlamentul ar actiona imediat ca sa o repare, pentru a limita ocolirea, fentarea sau interpretarea legii pe viitor. Nu se pot anticipa toate situatiile, practica ne-a demonstrat asta, dar unele lucruri se pot regla din mers. Lazar, Werner, Stanciu, etc. vor pleca odata (speram si pedepsiti), si cred ca se vor gasi suficienti oameni integri care sa le ocupe locul. Referitor la plagiatul lui Lazar, am putea deduce ca practica metoda inca din tinerete, altfel ar fi fost capabil sa-si scrie singur proiectul de management. Un om adevarat se releva prin fapte, nu prin vorbe.

# Adina date 2 November 2018 11:25 0

Va rog sa prezentati draga luju intregul traseu al Ordonantei de clasare in Parchetul DNA, respectiv nu a fost infirmată din oficiu, pe control Procuror general DNA sau la cerere parti vatamate si urmărirea penală este in curs? Este de notorietate ca sta in atributia unui procuror conducător de parchet a face asta. Mai ales vad si o favorizare infractor disjunsa, privind un procuror coleg, aspect cred relevant in cauza. Ce mai, e bine ca Procurorul General Lazăr a fost informat, chiar si "neconvențional", despre o astfel de situație, importantă pentru cauzele aflate in lucru chiar la parchetul pe care îl conduce in prezent. Totul e permis când se vrea curățenie in sistemul de justitie românesc si a se lupta efectiv cu statul paralel. Daca mandatul de presedinte este nul pentru incompatibilitate, stim ca a fost o mare temere pe acesta problema legală atunci si dupa? Mai ales când apar stiri si anchete pe spalare de bani pe perioadă lungă, 20 de ani, nu, luju, chiar la voi. Felicitări

# tatiana date 7 November 2018 17:34 +1

Tarcea Parcea a intre la pușcărie pentru abuz în serviciu deoarece a încălcat LEGEA în exercitarea funcției

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva