23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNBR BOTA IESE IN STRADA - Avocatii din Uniunea lui Bota vor protesta in fata CSM, ICCJ si MJ impotriva nerespectarii hotararilor judecatoresti prin care au fost recunoscuti. Sergiu Bleah, decanul baroului Ilfov: “CSM face presiune asupra magistratilor Curtilor de Apel si judecatorilor din Tribunale sa ne persecute“. Startul revoltei l-a dat avocatul Cristinel Statulescu, aflat in greva foamei de aproape o luna (Video)

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

19 November 2013 16:10
Vizualizari: 11966

Avocatii din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - aripa Bota pregatesc organizarea unor proteste de amploare. Startul l-a dat avocatul Cristinel Statulescu (foto dreapta) din Baroul Bucuresti, care a intrat in urma cu aproape o luna in greva foamei si care protesteaza in fata Tribunalului Covasna, impotriva abuzurilor despre care sustine ca sunt comise impotriva sa. Mai exact, asa cum Lumeajustitiei.ro a prezentat, Cristinel Statulescu acuza mai multi judecatori, procurori si politisti din Covasna, dar si pe decanul Baroului Covasna (aripa traditionala) Calinic Sabin, ca il impiedica sa-si exercite meseria de avocat, in ciuda hotararilor definitive existente. De altfel, aceasta problema este reclamata de mai multi avocati din tara din UNBR Bota, motiv pentru care se doreste organizarea unui protest de amploare in Bucuresti.


Avocatul Sergiu Bleah (foto stanga), decan al Baroului Ilfov si fost vicepresedinte al UNBR, a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca a vor avea loc actiuni in fata Consiliului Superior al Magistraturii, Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Ministerului Justitiei: “In aceste zile am inceput demersurile pentru obtinerea actelor necesare si a autorizatiilor in vederea organizarii unor proteste impotriva nerespectarii hotararilor judecatoresti prin care ni s-a recunoscut calitatea de avocati. Sunt sentinte judecatoresti nerespectate, au existat dosare penale inchise cu NUP. Protestele vor avea loc in fata CSM, Inaltei Curti si Ministerului Justitiei. Deja am vorbit cu mai multi colegi si urmeaza sa ne consultam toti decanii din tara”.

Sergiu Bleah: “La nivel de tara, colegii nostri avocati sunt persecutati cu sustinerea din umbra a unor membri ai CSM, din Ministerul Justitiei”

Avocatul Sergiu Bleah a protestat timp de trei zile alaturi de colegul sau Cristinel Statulescu in fata Tribunalului Covasna. Bleah a explicat ca a ales sa recurga la acest gest pentru a-si exprima solidaritatea fata de Cristinel Statulescu. De altfel, decanul Baroului Ilfov a filmat un clip video alaturi de Cristinel Statulescu, in care a transmis mesajul sau in legatura cu “persecutiile” la care sunt supusi avocatii din UNBR-Bota: “Sunt avocatul Bleah Sergiu de la Baroul Iflov, ma alatur si devin solidar cu confratele meu avocat Statulescu Cristinel, aflat in greva foamei de 21 de zile, care protesteaza pentru drepturile si libertatile profesionale obtinute prin sentinte penale definitive si nerespectate de catre unii judecatori, procurori, politisti, care sunt influentati si dezinformati de catre mafia avocaturii ilegale desfiintata prin Legea nr.3/1948 din Bucuresti si judetul Covasna. La nivel de tara, colegii nostri avocati sunt persecutati la fel ca si colegul avocat Statulescu Cristinel cu sustinerea din umbra a unor membri ai CSM, din Ministerul Justitiei si alte structuri ale statului, acest lucru fiind dovedit de circularele CSM-ului transmise la toate Curtile de Apel si Tribunalele din tara pe care vi le prezentam (n.red- in acest moment avocatul Bleah intinde mana stanga spre colegul sau avocat Statulescu, care la randul lui tine in mana cu fata la camera de filmat un document) si fiind transmise catre Curtile de Apel Brasov si Galati, Tribunalul Covasna, Tribunalul Ilfov si catre toate celelalte curti de apel din tara la data de 22.10.2013. De asemenea, aducem la cunostinta opiniei publica ca Justitia se infaptuieste prin Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar aceasta instanta a hotarat definitv in Complet de 9 judecatori prin cele 9 Decizii pronuntate de-a lungul timpului in 2004-2013, ca avocatii inscrisi in Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, infiintata de catre noi in 2004, functioneaza legal cu respectarea prevederilor Legii nr. 51/1995, a Constitutiei Romaniei si legislatiei in vigoare. Consiliul Superior al Magistraturii prin circularele prezentate face presiune asupra magistratilor Curtilor de Apel si judecatorilor din Tribunale sa ne persecute prin neacceptarea noastra ca avocati in instante si la organele judiciare, precum politie, parchet. Dar, in acelasi timp, prin aceste circulare CSM face trimitere la Uniunea Nationala a Barourilor infiintata in 2004 si la deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-a statuat definitiv ca profesam legal, ca suntem avocati si recunoaste in acelasi timp ca la semnara protocoalelor intre CSM, curti de apel cu Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – Florea din Spaliul Independentei nu s-a verificat actele de infiintare, nu s-a verificat personalitatea juridica si ca atare nu au drept de semnatura.

Fac cunostinta opiniei publice ca Curtea Europeana a Drepturilor Omului a precizat expres prin decizia nr.24057/2003, complet din care a facut parte si profesorul universitar doctor Corneliu Birsan, ca membrii baroului pot exercita profesia de avocat cu respectarea prevederilor Legii nr. 51/1995. Astfel, noi respectam in totalitate prevederile Legii nr.51/1995, fiind licentiati in Drept, am sustinut examenul de admitere in profesie, am depus juramantul de credinta si ca urmare suntem inregistrati la ANAF, primind in schimb Codul de Identificare Fiscala, si astazi suntem platitori de taxe si impozite. Sunt alaturi de confratele nostru, avocat Statulescu Cristinel si fac un apel pe aceasta cale catre toti avocatii din UNBR 2004 si in special catre decanii celor 41 de barouri din Romania din strada Academiei nr. 4-6 din Bucuresti sa se alature protestelor noastre atat la Sf. Gheorghe cat si in Bucuresti, urmand sa declansam acest protest la nivel national pe langa curtile de apel, CSM, Ministerul Justitiei pentru respectarea exercitarii profesiei de avocat care este o profesie liberala si nu monopolul cuiva”.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: e manevra lu frații miei ................... date 19 November 2013 18:34 0

Relevanță în exercitarea ,,ACESTEI PROFESII LIBERE,, ȘI NU LIBERALE, o au numai hotărârile judecătorești. Judecătorul este cel care decide dacă recunoaște sau nu calitatea de avocat.     Excepțiile de procedură se invocă și se soluționează în contradictoriu în fața unui complet de judecată și nu ,,ÎN STRADĂ,,.

# pt \"BERCEA\" date 19 November 2013 20:13 +5

Gresesti, colega. Judecatorul e obligat sa-ti recunoasca calitatea de avocat daca detii acte doveditoare. Aici nu merge dupa bunul plac al judecatorului. Acesta e obligat sa respecte legea si sa imparta dreptatea !!

# nu esti in format date 20 November 2013 00:18 +3

Crezi că POMPILIU BOTA nu a avut acte doveditoare la SUCEAVA sau la ALBA ? și totuși judecătorul a fost cel care a decis fără să fie obligat ,,PROPRIA CONȘTIINȚĂ,,

# Titi date 20 November 2013 00:37 +3

Pai, despre asta-i vorba; exista judecatori mafioti care-si bat joc de lege si-i persecuta pe avocatii din legala UNBR-Bota, stiind ca nu vor pati nimic intrucat traim intr-un stat mafiot.

# este posibil date 20 November 2013 00:46 +1

Zvonul care circula este că se urmărește promovarea unui RIL prin care să se stabilească care   instanțe au procedat corect. Se pare că inițiativa aparține Curții de Apel ALBA - fapt ce nu pare deloc îmbucurător pentru voi.

# nu ne-ar afecta date 20 November 2013 21:51 +4

Nici o mie de RIL-uri nu ne-ar putea afecta intrucat efectele acestora nu pot retroactiva. Prin urmare, barourile noastre nu pot fi desfiintate.

# Licu date 20 November 2013 22:07 +2

Mgistratii au impresia ca toti romanii sunt oligofreni. Va veni si ziua in care vor trebui sa raspunda pentru ca au tolerat si protejat o casta mafiota, care e inexistenta de jure deoarece, dupa revolutie, aceasta nu a urmat procedura legala de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE !

# Pol date 21 November 2013 08:35 +1

Orice RIL pronuntat va solutiona doar acele aspecte de legalitate date diferit de mai multe instante, tinand cont de dispozitiile legii si de hotararile CEDO...Asa ca nu ne temem de nici un RIL, mai ales ca avem multi avocati europeni, recunoscuti de statele memebre UE in care isi desfasoara activitatea....

# Justitia date 19 November 2013 20:38 +5

In momentele in care Justitia nu e aservita prin unii judecatori, legitimatia si prezenta pe un tablou, apartenenta la un Barou e suficienta pentru a proba calitatea. Prezumtia este de legalitate pana acel act e dat in fals. Pana cand exista o hotarare de condamnare sau pana cand strucrturile BAROU si UNBR - Bota, nu sunt scoase in afara legii, ORICE judecator TREBUIE sa recunoasta calitatea de avocat. GREVA FOAMEI si toate protestele ce vor urma asta urmaresc: legalizarea sau scoaterea in afara legii a Barourior si a UNBR - structura Bota. URGENT

# pt Justitia date 19 November 2013 20:49 +7

Scoaterea in afara legii a UNBR-Bota e o gluma, chiar daca traim intr-un stat mafiot. Casta mafiota-flocea nu va scapa. Vom dovedi atat in tara, cat si in occident, faptul ca nu a dobandit PERSONALITATEA JURIDICA !

# Robert date 19 November 2013 18:35 -8

Decanul de la Ilfov este Serban Lovin nu Sergiu Bleah!!!!!!!!!

# Decanul de Ilfov date 19 November 2013 18:39 +5

Serban Lovin este un mare mascarici. Un acolit a lui Florea. Un oarecare, un impostor fara acte. Un tolerat. Un aplaudac al lui Bujorean. Si binenteles unu cu orgoliu ranit. 

# ionica date 19 November 2013 20:01 +4

Robertel - idiotel, cand a fost infiintat si inregistrat la ANAF asa-zisul barou ce este condus de cetateanul serban lovin ?

# tara comunistilor date 19 November 2013 21:40 +1

Lovin este un impostor, ca voi toti ceilalti cutumiari trogloditi care NU aveti niciun act de infiintare si sunteti tolerati de cartelurile pcr-iste.

# AJUNGE date 19 November 2013 18:36 +7

Se vrea cev simplu. Auutoritatile, IN MOD EXPRES fie sa scoata in afara legii UNBR si Barourile din structura Bota fie sa le legifereze. Unii vor sa se moara la proriu pentru asta. Se va muri. 

# AJUNGE LA OS date 20 November 2013 10:27 +4

Cel mai simplu, pornind de la o logica juridica, dupa complicatii de ani de zile si tot felul de sicane si incertitudini: Exista 2 structuri UNBR (traditional si 2004(asa zis bota) sa se constate legalitatea uneia dintre ele. Gata simplu ca buna ziua.Problema ca nu se vrea, deoarece traditionalii stiu ca nu au acte si nu-si taie craca de sub picioare.

# PTR. AJUNGE si AJUNGE LA OS date 21 November 2013 23:42 -3

Sinteti amandoi (sau unul) saraci cu duhul. UNBR-Bota nu exista, nici macar prin acele hotarari judecatoresti de la Deva, Alba Iulia si Tg. Jiu, care au fost toate desfiintate, fie in cai ordinare de atac, fie in recurs in interesul legii. Dar sectantii botisti/fomisti cum sa citeasca, eu sunt convins ca habar nu aveti despre modul cum ati aparut si cum ati disparut. VOI IL URMATI PE GURU.

# osului frustrat date 22 November 2013 07:36 +2

UNBR BOTA EXISTA SI NU ARE NIMIC CU ong-urile care au infiintat barourile ! Bine, un agramat ca tine nu poate pricepe asta !

# Nuibai date 19 November 2013 18:57 0

Judecătorul este cel care decide dacă recunoaște sau nu calitatea de avocat

# ESTI PROST date 21 November 2013 23:44 +1

Mai citeste despre modul in care se dobandeste calitatea de avocat

# Nuibai date 19 November 2013 19:05 +13

A scris cineva:\"Judecătorul este cel care decide dacă recunoaște sau nu calitatea de avocat\" Nu sînt de accord cu asta. Cît am fost judecător de scaun, dacă am primit pe masă o hîrtie ştampilată pe care scria \"avocat\", nici nu m-am gîndit să-i neg omului calitatea, nici nu m-am interesat din care barou este. Era/este un avocat legal - este mult mai mult decît o prezumţie, este un act nedesfiinţat de nimeni. Cine neagă acest lucru are la îndemînă tot felul de acţiuni, nu trebuie să-l învăţ eu, prin care să-i anuleze omului acea ştampilă. Atîta timp cît nu s-a făcut asta, nu o pot face eu, judecător într-o cu totul altă cauză.

# ionica date 19 November 2013 19:55 +3

Bravo dle (fost) jude, corect rationamentul. Majoritatea judecatorilor sunt profesionisti si demni, pacat ca mai exista si incompetenti dar mai ales corupti printre ei. Tot ce poate fi mai urat, nociv ptr. societate si nedemn este un judecator corupt. Si ptr. coruptie, un magistrat ar trebuie sa sufere cele mai grele pedepse.

# Ghita Bizonu\' date 19 November 2013 20:05 -7

Nu mai esti judecator? Da poa mai stii unu asa ca tine sa imi recomanzi la c eytrobonel sa depun undosar.. Ma gandesc asa sa imi fac o mica firma de binefacere care sa aibe intre obiective si infiinatrea unei armate private dotate cu tot ce este necesar - aviatie, atncuri, artilerie, arme atomice .. Ca daca sd poa sa fie barouri particulare nu vaz de ce nu as face si io o armata \"constitutionala\" cu care sa aplic \"constitutia\" lu\' stau\' de Driepti!!! Grantez ca toata lumea va fi multumita fiondca legea martiala se aplica pe data ... \"achitati\" 1020%!!!

# Fane date 19 November 2013 20:54 +7

Ba, Ghita Porcu, inainte de toate, ti-as recomanda sa-ti infiintezi o scoala ajutatoare pentru oligofreni ca tine.

# AI DREPTATE date 20 November 2013 16:06 -6

Fomistii, fac scandal ca nu sunt recunoscuti, respectati, etc. etc. dar ei nu vad ca sunt anacronici? Dupa ei orice frustrate care nu reuseste intr-o profesie trebuie sa-si faca propria lui organizatie. Asa ca, daca o baba se considera nedreptatita de vreun politest, de ce nu si-ar face ea politie proprie, ca doar asa procedeza botistii.

# Zizu date 20 November 2013 17:52 +3

Nu ai nici notiuni elementare de drept. Habar n-ai care e diferenta dintre DREPTUL PRIVAT si DREPTUL PUBLIC. \"Aflatul in treaba\" pe forum, a devenit noua ocupatie a celor din stana lui flocea.

# Ai dreptate frustratule date 21 November 2013 08:46 0

AI dreptate! Esti frustrat de cand ai fost cu o prostituata care ti-a zis ca o ai mica! Chiar daca dai zeciuiala, ea nu se face mai mare! Vei fi vesnic frustrat ca altii sunt mai dotati, care nu platesc zeciuiala nici unei prostituate! Ei platesc statului roman, care I-a legalizat prin hotarari judecatoresti, prin acordarea dreptului de a munci integrat in CIF-urile emise fiecaruia....Restul e vorbarie de papagali, pentru ca avocatii seriosi isi vad de procesele clientilor lor, indifferent ce adversar procesual au.....

# AM DREPTATE date 21 November 2013 23:12 -3

Cretinule fara scoala, te rog sa publici hotararea judecatoreasca la care te referi. Habar nu ai pe ce lume traiesti, ca de altfel majoritatea botistilor/fomisti. Voi ati platit mita la Bota, si va credeti avocati. NU SUNTETI AVOCATI, SUNTETI INFRACTORI! Bravo judecatorilor care i-au data afara din sala pe impostori.

# spagarule analfabet date 22 November 2013 11:33 0

Ai impresia ca daca ai dat spaga pentru intrarea in stana lui flocea, ai devenit avocat. Esti un simplu spagar analfabet care nu are nici macar notiuni elementare in domeniul DREPTULUI. Apropo, infractori mai multi decat in casta mafiota-flocea, nu exista in Romania. 

# Judecatori date 19 November 2013 20:18 +7

Exista o specie de judecatori a caror soti. sotii, amanti, amante, frati, su alte relatii sunt avocati traditionali. Ar mai fi si fostii avocati traditionali ajunsi judecatori si nelipsitii incompetenti care inca nu proceseaza cum si ce trebuie. Astia sunt rusinea sistemului judiciar care se vand ieftin si dau solutii de si lor le e jena. Astia trebuiesc scosi din sistem ca maselele stricate.

# TOTAL GRESIT date 20 November 2013 18:13 -7

... nimic mai gresit!  O stampila este obtinuta in baza unui certificat de identificare fiscala. Care la randul sau a fost obtinut prin aportul unui functionar public. Acel functionar publicv a analizat niste acte emise! Acele acte emise au fost tehnodactilografiate de numitul BOTA! Greseala apartine functionarului ca nu a verificat apartenenta si provenienta actelor asa zis oficiale! Cu atat mai mult un judecator greseste in momentul in care se poate increde intr-un inscris, care la randu-i poate fi ... in conditiile actuale... chiar si contrafacut! In conditiile existentei unei Uniuni a Barourilor din Romania, prima si ultima conditie a unui jude este acela de a verifica daca acel avocat este avocat si nu PESCAR CU STAMPILA DE AVOCAT. Nu ar fi prima data cand un medic ciobamn prin calificare vindeca oameni! Opine cu caracter general:INTRATI IN LEGALITATE STIMATI AVOCATI AI D-ULUI BOTA SI NU VA MAI VAICARATI PE ACEST SITE IN CONDITIILE IN CARE SI BOII RAG TOATA ZIUA PE PASUNI!

# ce vorbesti date 20 November 2013 19:19 +2

Individule, bati campii de la un capat la celalalt. Stau si ma intreb: cat de mare poate sa fie obraznicia flocistilor ?! Voi chiar nu realizati ca entitatea voastra e ilegala intrucat nu a dobandit, dupa revolutie, PERSONALITATEA JURIDICA ?! Ori sunteti cretini, ori niste lichele ordinare sau amandoua !

# NU PROSTANE, date 21 November 2013 23:19 -4

Voi botistii/fomisti nu sunteti avocati, asa ca degeaba urlati pe strazi, ca tot nu induplecati pe nimeni. E greu sa porti o discutie despre legalitate cu indivizi care au platit femei de serviciu de la casele de cultura sa dea examene in locul lor la ID. Concluzia, femeile de serviciu sunt mai inteligente decat botististii.

# estiolabatrista date 22 November 2013 12:59 +2

Sunteti penibil de prosti! cred ca tocmai de la foame vi se trage rautatea si ranchiuna cu care scrieti toata ziua pe net, in loc sa puneti mana pe carti si jurisprudenta. Citeste, boule incaltat, catre solutii favorabile au dat magistratii romani pentru avocatii bota pe care ii lingeti la oua toata ziulica. Treaba n-aveti, cutumiarilor tolerati!?! Nici traditionali nu va mai pot spune, ca n-aveti nimic traditional in voi, in afara de o ****** nativa sora cu paranoia. Sictir!

# pt \"NU PROSTANE\" date 22 November 2013 13:30 +2

Intr-adevar, e foarte greu, pentru voi, flocistii analfabeti, sa purtati o discutie despre legalitatea barourilor, atata vreme cat singurul vostru argument e protectia de care va bucurati din partea magistratilor corupti si a politrucilor mafioti, membri ai castei voastre mafiote si ilegale.

# Dan date 19 November 2013 19:09 -3

Niște ridicoli cu toată trista lor șleahtă. Dacă printre tradiționali mai găsești oameni de onoare și serioși, cu știința dreptului, când îi vezi pe ăștia nu știi ce să faci mai întâi să râzi sau să plângi. Niște escroci.

# ridicoli sunteti voi care JACMANITI OAMENII!!! date 19 November 2013 19:19 +4

AVOCATUTA TRADITIONALA E PLINA DE HOTI!!!! OAMENII SE PLANG CUM SUNT INSELATI PRIN BIRURILE FANTASTICE CARE LE SUNT IMPUSE..impuse pentru ca omul are nevoie de avocat, si parlitul asta \"stiutor de carte\" speculeaza si pune tariful care i se scoala.

# Fara date 19 November 2013 20:34 +2

Dane, tu daca n-ai fi prost, ai fi imbecil, intelegi ? Mizerie umana ce esti, numai in corupta Romanie e posibil ca adevaratii infractori din casta mafiota-flocea, sa-i denigreze pe cei din UNBR-Bota, care exercita in mod legal profesia de avocat. 

# NU EXISTA UNBR - BOTA date 21 November 2013 23:31 -2

Cei care se cred avocati, botistii/fomisti, nu exercita in mod legal avocatura. Am mai spus, botistii sunt straini de notiunea de legalitate, ei traiesc intr-o lume paralela, cu imaginatiile si halucinatiile lor. Voi, botistii cred ca mancati ciuperci stricate.

# CORECT DANE date 21 November 2013 23:26 -3

In primul rand sunt prosti, si dupa asta escroci. Ai dreptate, din cei pe care ii stiu, toti sunt extrem de prosti, habar nu au de cum se desfasoara un proces. Indivizii, sunt tot felul de frustrati, care au luat numai note de 2 si 3 si foarte rar 4, la admitere in UNBR legala.

# NU EXISTA UNITATE IN BAROUL BOTA!!! date 19 November 2013 19:15 0

Felicit pe aceasta cale colegii mei avocati, in special pe cei ce formeaza subiectul acestui articol.CINSTE LOR!!! E DREPTUL NOSTRU, POLITICIENI INTERLOPI, POLITISTI SI MAGISTRATI CORUPTI...luati mainile jegoase de pe avocatura, aceasta profesie libera, nobila. SE I9NTORC IN MORMANT MICESCU SI ALEXANDRESCU, HAMANGIU SAU TITULESCU sa vada aceasta blasfemie, acest carnagiu, aceasta mizerie umana unora NESATUI DE PUTERE!!! BLESTEMATI SA FIE CEI CE NU SE MAI SATURA DE BANI SI PUTERE!!! AMIN! DOAMNE APLEACA-TE ASUPRA NOASTRA, A CELOR DIN BAROUL BOTA SI TRAZNESTE-I PE CEI CE COMIT NEDREPTATI IMPOTRIVA NOASTRA! CANCERUL SA-I MANANCE SI COPII LOR SA N-AIBA PARTE DE FERICIRE CI DE BOALA, TOATA VIATA LOR...m-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Alberto Kurtyan date 20 November 2013 01:58 -3

Va rog, nu-l mai pomeniti pe Av. Istrate Micescu. Memoria lui nu este onorabila avand in vedere ca a fost un ministru de justitie responsabil de genocidul nazist. Nu-l mai laudati pe Micescu, a fost un criminal.

# av din unbr date 19 November 2013 19:40 -2

eu nu am nimic cu \"avocatii\" din baroul bota dar se poate observa ca proportia de analfabeti este mult mai mare in \"baroul\" lor decat in unbr.bineinteles ca exista si in unbr avocati care ar trebui sa se pensioneze insa marea majoritate sunt profesionisti ai dreptului ca sa il citez pe un mare profesor de drept

# avocat cu acte date 19 November 2013 20:09 +1

Tu esti avocat din unbr ?! Habar n-ai ca \"unbr\"-flocea e inexistenta de jure deoarece nu si-a dobandit PERSONALITATEA JURIDICA ! Aceasta-i realitatea juridica, fratilor si mai aveti tupeul sa denigrati legala(singura) UNBR-Bota. Cu privire la proportia de analfabeti, te asigur ca e aceeasi in ambele structuri.

# av din unbr 2004 date 20 November 2013 10:36 +3

Mda.Nici eu nu am nimic cu avocatii traditionali, din contra sunt prieteni cu unii fosti colegi de facultate, vorbim ne ajutam cateodata, dezbatem chestii profesionale,etc.Ceea ce ai punctat cu analfabetismul este corect, dar trebuie avut in vedere ca in ambele tabere sunt analfabeti, nu se poate face o proportie deoarece UNBR 2004 este ca numar de avocati mult mai mica, sunt mai putini decat cei traditionali.E ca si cum am incerca proportionalitatea dintre un elefant si o furnica.

# GOGU date 19 November 2013 20:10 0

Daca nu merge cu avocatura, ne facem judecatori... Suntem licentiati, dam un examen la un ONG  si depunem si un juramant.

# esti prost date 19 November 2013 20:22 0

GOGULE, esti prost, dar nu ma mira. Asa sunteti voi, asa-zisii traditionali. Da\' tu unde ai dat acel simulacru, pe care il numesti examen ?! \"Baroul\" tau n-a dobandit PERSONALITATE JURIDICA, tontalaule, dar tu intelegi mai greu acest aspect. In realitate, voi sunteti tolerati si protejati de un urias sistem mafiot, compus din magistrati corupti si politruci mafioti.

# Alberto Kurtyan date 20 November 2013 02:02 0

Asa e Gogule, nu merge avocatura la traditionali, ca e \"cozonacu prea mic\" cum zice Florea? Pai ne facem judecatori si procurori. Dupa aia suntem arestati pentru coruptie. In avocatura coruptia e mai simpla, in magistratura sunt urmariti.

# Nuibai dar este date 19 November 2013 20:12 -1

Inteleg de ce esti un fost.... :lol:

# pacifistul date 19 November 2013 20:26 +11

Stimati colegi, cum mama dracului in Rusia functioneaza 7 barouri si la noi sunt doua care nu se pot intelege ? Cine ne aduce clientul la usa ? Nu seriozitatea, modul in care stim sa pledam in favoarea clientului si cauzele pe care stim sa le castigam ? Ce tot facem atata caz ca unii sunt mai destepti decat altii ? Fiecare demonstreaza ce stie in fata instantei ! Hai sa lasam odata dusmania asta dintre noi ! Sunt clienti pentru toti ! Sunt in UNBR-Florea din 1998. In 2005 m-am suspendat sa pot fi administrator intr-o firma. Mi-au ramas niste dari neplatite la barou care s-au dublat in timp (ca la Baroul Buc. prescriptia nu functioneaza). A trebuit sa inchei un contract fiduciar care ma obligat sa ma repun pe tablou. Cat credeti ca a trebuit sa scot din buzunar ? 150 milioane lei vechi. Credeti ca daca UNBR Bota va intra in deplina legalitate, mai sta cineva la Baroul traditional ? La zeciuiala binecunoscuta de noi toti ? Cate sume incasate cu japca de la noi nu se pot justifica ?

# Roki date 19 November 2013 20:41 +7

Pacifistule, esti de admirat. Din pacate, oameni ca tine sunt foarte putini in Romania si mai ales in casta mafiota-flocea.

# Contabilitatea date 19 November 2013 20:51 +4

Iti spun eu. Aproape nici o suma nu se poate justifica. Evaziune fiscala ca a biserca, Pe linie. Serviciul Antifrauda sa e faca o vizita. Nu mai vindem Rosia Montana daca se pune garda pe ei.

# Marius date 20 November 2013 09:21 +2

Felicitari!

# Dr.Vasile Botomei/www.unbr.info date 19 November 2013 22:02 -6

Prigoana s-a declansat  prin arestarea pe timp de 33 de zile impotriva decanului de la Bacau.Functionarea barourilor concurente si a UNBR-urilor concurente a constituit subiect de cercetare stiintifica la teza  de doctorat Botomei Vasile.Cercetatori romani si straini in stiinta dreptului public au sustinut ca este legala functionarea in paralel a acestor forme de organizare a profesiei de avocat pentru ca in Romania organizatiile profesionale de avocatura nu sunt subordonate executivului si nici legea 51/1995 nu interzice infiintarea de mai multe UNBR-uri.Statul roman a legitimat 3 UNBR-uri in tara.  

# Alberto Kurtyan date 20 November 2013 03:26 +8

Prigoana este de 10 ani, Botomei! Iar tu ai fost arestat pentru altceva, nu pentru avocatura. Botomei din pacate, ne face de rusine pe toti. Sa nu confundam un infractor de drept comun cu luptatorii pentru libertatea avocaturii.

# pentru Alberto Kurtyan date 20 November 2013 18:16 -3

STIMATE Alberto Kurtyan, ... nu cumva apartenenta ta avocatiala se datoreaza incompetentei pe plan profesional? ...asa ma gandeam si eu! 

# Alberto K este un avocat bun, sa fim sinceri date 20 November 2013 18:33 +1

Numai daca esti mancator de ****** sau limbistul lui Flocea nu poti da ceazarului ce e al lui...

# lobotomiei date 20 November 2013 11:01 -1

Minciunile tale ,,statul roman a legitimat mai multe unbreuri,, spune-le la Penitenciarul Bacau ! Statul Roman ne va scapa de tine ! Pregateste-te de zu haus, escrocule !

# ce ziceti? date 19 November 2013 22:07 -1

http://www.baroul-bucuresti.ro/stire/fotografii-privind-starea-imobilului-din-str-dr-raureanu-nr-3

# No comment date 20 November 2013 10:58 0

Ai dye minye, ce poze. Ca in filme. Doamne feri de un cutremur ca va duceti cu totul

# minciunel date 19 November 2013 23:05 +3

pacat ca bota tace. in nenumarate rinduri toti colegii din tara am spus ca treaba nu e oabla. e timpul sa actionam sa ne aparam interesele. bravo bleah bravo statulescu. bota a stat la dos si s-a ales cu o condamnare rusinoasa. daca mai stam asta ne va fi soarta, urim cu dreptatea in mina. ar trebui sa mergem si sa ne sustinem adevaratii luptatori ca bleah si statulescu. restul boilor nu au decat sa se bata pentru putere si bani in cadrul baroului. poate vor sa faca varianta 2 a baroului flocea si sa ne puna sa platim cotizatii ca le mutam azimutul.

# Avo date 20 November 2013 07:00 -9

Ce sa actionati ma prapaditilor, bine ca a aparut nebunul de Bota sa va jucati si voi de-a avocatii. La saiba cu voi analfabetilor

# aviatoare date 20 November 2013 08:32 +3

aviatoare, bota v-a aratat legea 3/48 - nu existati !

# minciunel date 20 November 2013 10:40 +2

Avo, trebuie sa actionam sa ti-o tragem la cioc.

# minci date 20 November 2013 10:57 0

minciunel, nu ne spui si numele tau ?

# Al Capone date 20 November 2013 05:38 +3

CSM-ul este garantul fărădelegii și susține abuzurile magistraților la toate nivelurile, transformându-se dintr-o instituție superioară de control și de verificare într-un sindicat profesional de apărare a onoarei pătate ale cât mai multor magistrați. CSM-ul pune batista pe țambal și tace tolerând confuzia și haosul juridic de 20 de ani. Rușine av.tradiționali care îl lipsa actelor doveditoare invoca moștenirea sistemului relațional jude-procuror-avocat .

# mitica date 20 November 2013 06:37 0

Ala grasut are rezistenta la greva...o fi la ragim, nu in greva :lol:

# Unu date 20 November 2013 06:58 0

Decat sa faca foamea in strada mai bine pune mana pe carte si se inscrie la examenul de intrare in profesia de avocat. Greva poate trebuie facut la Bota acasa.

# alex date 21 November 2013 13:44 0

iti trebuie recomandari=pile, ca la intrarea intr-un club privat, desi constitutia spune ca alegerea profesiei e libera. libera inseamna sa nu depinzi de bunavointa altora, ci numai de munca si de mintea ta.

# unu analfabetu date 20 November 2013 07:58 +1

ăi, unu, unde (nu) ai studiat tu gramatica ? ,,greva trebuie facut,, !!!

# de ce poarta robe? date 20 November 2013 09:01 -7

Din cate stiam eu legea 51 interzicea purtatul robelor in afara instantelor: Art. 47 (3) Purtarea robei in afara incintei instantei judecatoresti este interzisa, cu exceptia cazurilor in care avocatul este delegat de catre organele profesiei sa reprezinte baroul sau U.N.B.R. intr-o ocazie care impune aceasta tinuta. Sper ca i-a delegat Bota sa poarte, ca altfel e grav. Aduc atingere demnitatii profesiei, stirbindu-i reputatia. 

# pentru ca e dreptul lor date 20 November 2013 10:49 +2

Serios? Dar avocatii corupti, cei incompatibili si analfabetii de la traditionali, nu aduc atingere demnitatii profesiei??? ori se,, lasa la aprecierea instantei\'\'

# ALBASTRU date 20 November 2013 11:11 +4

CE MAI ARE DE APRECIAT O INSTANTA DE JUDECATORIE, ATUNCI CAND ARE HOTARARI ALE ICCJ IN FATA ? CE MORTII MAMII LOR MAI AU DE APRECIAT NISTE MACHIDONI DIN JUDECATORIA CONSTANTA, DACA LI SE PUN IN FATA LEGI SI HOTARARI DE LA INSTANTE SUPERIOARE ? ASTIA NU RESPECTA SI NU JUDECA DUPA LEGILE TARII NOASTRE ? AM SA DAU SI EU EXAMEN SA INTRU IN GRUPAREA OAMENILOR DE AFACERI CARE VAND TIGARI LA NEGRU CA SI ASTIA SUNT RECUNOSCUTI, RESPECTATI (SUNT CUNOSCUTI) SI NU AU \"PERSONALITATE JURIDICA\". \"ANI\" NU SE INTERESEAZA NICI DE TRADITIONALI CARE SUB ROBA NOASTRA (NEAGRA SI INSCRISA LA OSIM) SI NICI DE CEI CARE COMERCIALIZEAZA PRODUSE LA NEGRU. TOATE INSTITUTIILE CU SI FARA PERSONALITATE JURIDICA BENEFICIAZA DE ASISTENTA JURIDICA DE LA NISTE EVAZIONISTI. CICA DACA NU ESTI AVOCAT RECUNOSCUT (EVAZIONIST) NU AI CE CAUTA SA APERI UN HOT. LE ESTE TEAMA CA NU STIM CUM ?

# avocat date 20 November 2013 11:23 +2

Avvocatii  sunt pe www.unbr.eu  toti avocatii din Romania sutele de solutii in favoarea unbr precum si statutul perfect legal nu poate fi ignorat de nimeni..

# sustinator date 20 November 2013 11:25 +3

Sunt licentiat in drept....sustin cauza avocatilor in acest demers

# Av.Autentic date 20 November 2013 14:00 -4

sunteţi membri ai unui ONG, nu avocaţi, restul e folclor :roll:

# avocat cu acte date 20 November 2013 14:08 +5

Ba, \"Av.Autentic\", tu esti membru al unei organizatii mafiote, inexistenta de jure si protejata de statul mafiot roman. Da\' nu va mai dura prea mult... :P

# Av autentic desfiintat din 1948 date 20 November 2013 18:09 0

Chiar si asa de-ar fi, macar noi apartinem unei structiru legal infiintate, nu ca voi, trogloditi tolerati de cartelul comunistilor. Sunteti idioti si nu puteti intelege o lege, precum nu puteti distinge intre verbele a desfiinta si a infiinta. Habar n-aveti pe ce lume sunteti, dar mancati ca.cat cu fiecare ocazie. Suntei tolerati de mafiotii psihopati care conduc aceasta amarata de tara, de care s-a ales praful. Uitati-va peste hotare, uitati-va la alte tari, de ce credeti ca sunt mult, dar foarte mult deasupra noastra? Suntem o natie primitiva, bolnava in care infatuarea care va caracterizeaza ne-a dus la gradul acesta de inferioritate. Pe voi si pe politicienii idioti si frustrati ca nu pot fura legal altfel decat facand politica. Mi-e o scarba de voi de-mi vine sa vars pe tine.

# abc date 20 November 2013 14:33 -5

CEL MAI MARE JURIST IN VIATA - ION DELEANU - ARATA INTR-UN EXCELENT ARTICOL DIN REVISTA DREPTUL, CA \"UNBR BOTA\" ESTE NELEGAL. SUNT CURIOS CE O SA ZICETI ACUM: CA DELEANU E UN PROST ?!

# cba date 20 November 2013 14:38 +3

Ion Deleanu nu prost absolut deloc, e doar ipocrit. Ca si altii, mai mult sau mai putin profesionisti in stiintele juridice.

# DELEANU profesionist, dar fosila comunista securista date 20 November 2013 18:38 +4

Deleanu e un profesionist desavarsit, dar asta nu are legatura cu CARACTERUL sau cu latura UMANA. Ori, cand vrobesti de dreptate trebuie sa ai si CARACTER, nu numai cunostinte juridice.

# abc date 20 November 2013 14:38 0

CEL MAI MARE JURIST IN VIATA - ION DELEANU - ARATA INTR-UN EXCELENT ARTICOL DIN REVISTA DREPTUL, CA \"UNBR BOTA\" ESTE NELEGAL. SUNT CURIOS CE O SA ZICETI ACUM: CA DELEANU E UN PROST ?!

# cba date 20 November 2013 14:43 -5

Mai chitcanilor, nu va mai obositi atata cu a da \"minusuri\" comentariului meu despre Deleanu. Nu schimba cu absolut nimic realitatea, fie ca va convine au ba.

# deleanu date 20 November 2013 14:47 0

deleanu asta ori e prost ori e corupt ori amandoua ! Oricum, parerile nu anuleaza hot. judecatoresti si nici Legea 3/48 care e in vigoare si care v-a desfiintat de tot !

# abc date 20 November 2013 15:05 +2

pai daca legea 3 ne-a desfiintat de tot, atunci ce se intampla cu miliardele de hotarari judecatoresti date intre anii 1948 si 2001, cand v-ati \"infiintat\" voi prin ong ?? le anulam pe toate ?!

# analfabetule date 20 November 2013 16:01 +6

Analfabetule juridic, voi, flocistii, sunteti in afara cadrului legal din 1990. Incepand cu acel an avocatura din Romania a devenit de DREPT PRIVAT de interes public, ceea ce nu e totuna cu DREPTUL PUBLIC. Prin urmare, pentru a se INFIINTA, barourile si unbr, fiind entitati juridice de DREPT PRIVAT, aveau obligatia sa urmeze procedura pentru dobandirea PERSONALITAtii JURIDICE, lucru care nu s-a intamplat niciodata ! Acesta e motivul datorita caruia casta mafiota-flocea e inexistenta de jure!!

# om cu stiinta de carte date 20 November 2013 18:01 +3

tov. abc, daca il venerezi pe deleanu e treaba ta, dar inainte sa-i citesti abramburelile din revista la care scrie nu ti-ai pus intrebarea de ce nu probeaza afirmatiile? a da din melita e usor. ia da o privire in coltul din dreapta mai jos de comentarii si vezi cum sta treaba daca asazisul vostru barou are acte si este infiintat.  poate ma lamureste cineva de ce naiba sunt numai analfabeti la florea in barou, incepind cu ilustrii vostri profesori care sunt de toata jena cind vine vorba despre infiintarea baroului spagar traditional. si apropo eu pot intra oricind in baroul vostru, dar n-am chef sa dau spaga unor inculti care au ajuns avocati dupa ce au terminat spiru haret la distanta.

# DEF date 20 November 2013 15:11 -1

Nu anulam hot, va anulam pe voi si pe conducatorii vostri !!!

# deleanu date 20 November 2013 16:20 +5

Cel putin cu privire la legalitatea barourilor, Deleanu e si imbecil si corupt !

# AVOCAT BB 52 date 20 November 2013 16:43 +9

Stimati colegi care sunteti in greva foamei. Vreau sa va anunt ca sunt aproape de voi si va sustin iar cel tarziu eu personal daca nu si impreuna cu altii 5-6 colegi saptamana care vine vom fi prezenti si ne vom alatura protestului dv. declansat la Sf. Gheorghe si voi intra/vom intra alaturi de dv. in greva foamei pe termen nelimitat. Fac apel la toti av. BOTA din tara sa ni se alature protestului nostru.

# BRAVO!!!! sustin cauza barourilor pana la MOARTE! date 20 November 2013 18:43 +3

Baroul Bota trebuie sa fie precum tiganii sau evreii!!!! SOLIDARITATE PANA LA MOARTE!!! e singurul lucru pe care-l putem invata si noi de la tigani...pacat ca romanii sunt mediocrii, ca s anu spun altfel

# AV BOTA date 20 November 2013 17:10 +2

Adevaratul protest va fi in ianuarie la CSM si MJ !

# manifest date 20 November 2013 22:42 +1

Fiecare avocat care participă la protest ar trebui să aducă hotărârile judecătoreşti prin care s-au dispus NUP-uri şi care nu au fost respectate de magistraţi pentru a fi depuse la instituţiile menţionate.

# pentru Bota date 20 November 2013 17:47 +2

Bota, tu ar trebui sa stai mai la margine si asta pentru ca esti condamnat, suspendat si dai bine pe sticla. In 2011 te-am sprijinit stand in fata CSM, iar tu si cu nebunul acela cu statia de amplificare ati stricat totul. Ai intrat in CSM insotit de prietenul tau de atunci NImerincu si Botomei si nu ati rezolvat nimic. Nu esti o persoana agreata si asta pt. ca ai facut analfabeti presoane care au reusit in viata nu ca tine, condamnari. Te rugam stai de oparte. Corecteaza greselile de gramatica, ca din astea sunt destule spre bucuria ta. Te salutam. 

# bati campii date 20 November 2013 18:04 +3

Tembelule, datorita lui Bota te poti numi avocat. Care e vina lui Bota ca a fost condamnat abuziv dupa ce peste zece hotarari judecatoresti definitive au statuat ca are calitatea de avocat ?! Cat de ingrata poate fi aceasta natie. Indiferent ce ai crede, nu sunt Bota, insa nu pot sa nu-i iau apararea cand stiu cate sacrificii a facut acest om pentru cauza noastra. 

# AVOKKTULE date 20 November 2013 18:53 -1

AVOKKTULE, daca nu stii sa scrii cine te crede ca esti avocat ? auzi: ,,de oparte,, ,,analfabeti presoane,, ,,

# pentru Bota date 20 November 2013 17:49 +1

ERATA: si nu dai bine pe sticla

# Ovidiu date 20 November 2013 18:42 0

 Ce zece hotărâri? Eu ştiu de 93. Numai Bota are atâta jurisprudenţă.

# ROMANIA TREZESTE-TE!!! BAROUL BOTA SA NU MAI DOARMA! date 20 November 2013 18:46 +8

BAROUL BOTA asteapta o minune din CER. Trebuie s aluptam pana sa castigam DEFINITIV. Cu 80% din av. bota cu care vorbesti asteapta sa faca altii ceva, sa vina minuni din cer. Din discutiile cu prietenii traditionali, daca nu facem ceva, NE INGHIT SPAGARII IN TEREMEN SCURT...PACAT!!!

# manifest date 20 November 2013 22:31 +1

În fiecare judeţ se duce o luptă, cât priveşte înghiţirea Barourilor Bota, vă reamintesc că tradiţionali se judecă pentru constatarea funcţionării nelegale şi nu Barourile Bota.

# barourile libere date 20 November 2013 22:48 +2

Lucrurile sunt foarte clare: unbr-flocea functioneaza ilegal intrucat, dupa revolutie, nu a urmat procedura obligatorie de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE ! Magistratii stalinisti nu vor sa vada aceasta realitate juridica si foarte usor de constatat. Insa, va veni ziua cand vor raspunde pentru ca au protejat o casta mafiota, persecutand, in acelasi timp, avocatii legalei UNBR-Bota. \"manifest\", ai primit istoricul barourilor ?

# pentru toti asa zisii avocati botisti date 21 November 2013 10:49 -4

Functionam legal ori nelegal,dar functionam.Suntem primiti in instante fara probleme.Voi,asa zisii singurii legali,trageti mata de coada,frecati menta pe holurile instantelo si mai si sunteti cercetati si condamnati.Puneti mana si invatati,intrati in avocatura noastra si va va merge bine.Lasati chestiile cu spagile ca nu tine.Daca sunteti sinceri,ganditi-va cum s-a dat ,,examenul,,vostru de intrare la Bota.Donatia ,cu examenul aferent,  nu este spaga?Fiti oameni seriosi si nu va mai luati dupa condamnatul Bota.

# scuteste-ne date 21 November 2013 11:12 0

Pune tu mana si invata, derbedeule spagar. In materia DREPTULUI, te bag in buzunar. Sa te vad in sala de judecata cat esti de bun. Aa, va este frica de concurenta avocatilor(Bota) si veniti cu tot felul de pretexte jenante. Prin urmare, lasa gargara ca nu tine.

# alex date 21 November 2013 14:07 +2

iti trebuie recomandari=pile, ca la intrarea intr-un club privat, desi constitutia spune ca alegerea profesiei e libera. libera inseamna sa nu depinzi de bunavointa altora, ci numai de munca si de mintea ta.

# Unde-i unu nu-i putere... date 21 November 2013 09:55 +1

Ma intreb si sper ca si altii, unde sunt domnii DECANI ai acestor Barouri, decani care in momentul alegerii lor in aceste functii au promis in mod solemn ca vor lupta cu mafia din avocatura, alaturi de dl. Bota. Eu, cel putin nu-i vad nici nu ii aud. La placinte inainte, la razboi inapoi. Cred in continuare ca este nevoie de mai mult decat protestul  a doi sau trei colegi, este nevoie de organizare, ori la noi acest lucru lipseste cu desavarsire. Avem nevoie de un organ de conducere colectiva, credibila si capabila si nu de o hegemonie. Cineva ar trebui sa-si asume riscul de a convoca un congres si sa se faca alegeri, nu  un simulacru, in urma caruia tot Bota sa fie ales a nustiu cata oara. El a avut deja doua mandate, fara prea mari realizari, e timpul sa vina si altii, cu obiective clar stabilite de catre congres, altfel ramanem cu ce am avut, adica nimic. 

# oarecare date 21 November 2013 11:17 -1

esti major ? iti dai seama macar acum ca esti si prost ? daca esti major dar nu stii ca esti prost, te lamuresc : i se rupe lui Bota de voi ! si-a facut banii din donatiile prostilor si gata ! chiar nu-ti dai seama ca scopul \" baroului \" este doar imbogatirea lui Bota pe spinarea fraierilor ( donatorilor ) ? daca nici acum nu intelegi, chiar meriti sa mori prost !

# Vava date 21 November 2013 11:27 -1

Tu esti major, dar ai intelectul unui copil de gradinita. In plus, pentru toate mizeriile pe care le-ai postat pana acum, meriti cel putin cateva palme.

# oare kkre date 21 November 2013 13:58 +1

oare******re, iar ai aparut ? Ce subiecte ti-au picat la examenul de av ?

# oarecare 2 date 21 November 2013 17:17 0

dar tu mai bota ce subiecte ai avut la intrarea in baroul tau?

# oarekkre date 21 November 2013 17:33 -1

Vezi ca nu esti avocat , avo******tule ? Esti un retardat obsedat de bota !

# bota date 21 November 2013 17:48 +1

La civil- persoana juridică (înfiinţare, desfiinţare), la procedură civilă - excepţia lipsei calităţii de reprezentant, la penal exercitarea fără drept a unei profesii şi la procedură penală - plângerea penală ( soluţii date de instanţă9

# nu e bota date 21 November 2013 18:09 0

nu cred ca bota face greseli gramaticale: ,,soluţii date de instanţă9,, 

# Tudor Raneti date 21 November 2013 10:03 -1

Pe mine ma doare la basca de Bota. Mi-a raspuns Florea ca nu-l sanctioneaza pe Ilie Iordachescu, decanul Baroului Bucuresti, si fiindca Ilie Iordachescu a comis-o in flagrant, decanul UNBR Florea si cu tot UNBR-ul lui sunt in ilegalitate. Nu poate fi decat un UNBR legal, si acela nu e a lui Florea, de cand e in cardasie cu infractorii

# ALBASTRU date 21 November 2013 14:45 +1

Da-ne si noua raspunsul, pune raspunsul sa ne folosim toti de el.

# Tudor Raneti date 21 November 2013 17:05 0

E un fel de \"NUP\" al UNBR-ului. Au clasat plangerea sau ceva de acest gen, n-are nici o semnificatie pentru reutilizare cred. Ce urmeaza e ca le voi face plangere penala cand am timp, pentru ca flagrantul este clar, Ilie Iordachescu apara avocatul infractor Remus Codreanu de la Kinstellar SPARL, si UNBR-ul Florea il apara pe Ilie Iordachescu. Toti vor impartasi acelasi dosar penal, daca tot vor sa fie asociati la savarsirea de infractiuni

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 21 November 2013 18:19 +1

Rog a se vedea art.37, respectiv actualmente modificat este vorba de art.39 din Legea nr.51/1995 avocatii, nu sunt asimilati functionarului public sau atui salariat, si ce treaba are justitia cu noi, daca ne facem treba bine sau rau; vom raspunde noi personal, ci nu ei, insa interesele sunt urmarine direct numai de catre ei si rubedeniile lor, care fac parte din sistem, astfel favorizeaza coruptia din toata tara prin barourile \"casice\" or, de ce in mod nejustificat se modifica tot timpul norma juridica generala, centralizatoare si impersonal ? Sunt magistratii corupti la nivelul cel mai inalt, sau nu ? Este Legea nr.51/1995 mai restrictiva pentri unii si mai favorabila pentru altii ? Se impune definirea clara a infiintarii persoanei juridice de interes public fata de modul cum este prezentatat si inteleasa de magistrati astazi prin interpretarea in art. 48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995 ? Se poate infiinta persoana juridica de interes public direct prin Legea nr.51/1995 ?

# oarecare date 21 November 2013 18:35 -2

Popa din Tulcea si Raneti, emblematici pentru ceata de bezmetici ai lui Bota !!! Mai trist ar fi ca acestia 2 sa aiba si copii ! Chiar si separat, dar impreuna !

# avocat traditional date 21 November 2013 20:10 +1

eu ce sa va fac daca nu vreti sa dati spaga asa cum se cere la toate barourile noastre din tara? dai spaga ai roba nu dai spaga asta e. ce credeti ca eu am intrat in avocatura pe bune? nimeni nu intra fara sa dea sfinta spaga maestrilor comunisti.

# Cucu date 22 November 2013 09:27 -3

Cel care postezi sub numele de avocat traditional, mai lasa abureala. Daca esti bun nu trebuie sa dai nicio spaga, o spun multi care au intrat si asta pentru ca au invatat. La Bota am intrat in 2006 si nu putem profesa, ba mai mult ne-am ales cu dosare penale. Care este varianta mai avantajoasa dupa parerea ta, sa stai 7 ani fara sa lucrezi sau sa inveti, ori sa dai spaga. 

# Ultratraditionalul date 2 December 2013 15:44 0

Sa nu stai 7 ani sa faci imediat un credit (eventual la CEC ca doar nu ceri mai mult de 1 mil de euroi) si sa il dai lui Florea. Sa mai faci si cateva credite mai mici sa iti ajunga sa dai si pe la aia care te ajuta sa dai creditul mare la Florea ca s-a mai smecherit lucrarea, s-au ajuns baietii si au creat si posturi de intermediere! Si nu in ultimul rand cauta sa vezi daca nu ai ceva rude in sistemul juridic care au lucrat inainte de 89 ca esti gata rezolvat si intrat la traditionali! Apoi apuca-te tare de spagi sa iti poti plati ratele la creditele facute si cotele pe care le dai sa faca conducerea baroului aia groasa si sa isi renoveze sediul! Si in final daca reusesti toate acestea vei primi binemeritata urare : binw ai venit sa ingrosi ransurile coruptilor si sa ajuti la dezvoltarea coruptiei! Traiasca si in Florea sca!

# GUY FAWKES date 22 November 2013 10:56 0

Mintiti cu NERUSINARE domnule BOTA! Daca sunteti avocat si UNIUNEA ESTE LEGAL INFIINTATA CONFORM LEGII 51 SPUNE NE SI NOUA DE CE deciziile tale se ataca la judecatoria si nu la CA?? VEZI CAUZA BOTA vs MUNTOIU CITEZ ICCJ: Decizia nr. 4701/09.11.2012. Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamantul Muntoiu Aurel în contradictoriu cu pârâtii Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din România, Comisia Parlamentara a Uniunii Nationale a Barourilor din România si Bota Pompiliu în favoarea Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Irevocabila. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 9 noiembrie 2012.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 10:59 0

IA ZI NE SI NOUA CE E CU DECIZIA AIA??? Ce zice in ea mai domnule Bota??? Cum s-a solutiona conflictul negativ de competenta intre CAB si JS 3??? AI?? Cumva pentru ca nu se aplica legea 51??? Da de SENTINTA DE LA CLUJ de desfintare a asociatiei cand aveai de gand sa ne spui????????????????? 

# av date 22 November 2013 10:59 0

nu e relevanta aceasta declinare in ceea ce priveste calitatea de avocat a lui bota.....esti prost!!

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:02 0

EU NU VB DE BOTA eu vb de uniunea lui ! Mata-i proasta ca te-a ouat pe tine! Ia scoate ti domnule BOTA DECIZIA ICCJ SI DECIZIA CAB IN CARE SPUNE CA NU SE APLICA LEGEA 51! 

# SPDD date 22 November 2013 12:21 +2

[quote name=\"GUY FAWKES\"]Mintiti cu NERUSINARE domnule BOTA! Daca sunteti avocat si UNIUNEA ESTE LEGAL INFIINTATA CONFORM LEGII 51 SPUNE NE SI NOUA DE CE deciziile tale se ataca la judecatoria si nu la CA?? VEZI CAUZA BOTA vs MUNTOIU CITEZ ICCJ: Decizia nr. 4701/09.11.2012. Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamantul Muntoiu Aurel în contradictoriu cu pârâtii Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din România, Comisia Parlamentara a Uniunii Nationale a Barourilor din România si Bota Pompiliu în favoarea Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Irevocabila. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 9 noiembrie 2012.[/quote]BA GUY FAWKES DAR DACA NOI NU SUNTEM AVOCATI E CLAR CA NICI TRADITIONALII NU SUNT CA NU AU ACTE DE INFIINTARE !!! SOLUTIA CEA MAI BUNA ALIANTA INTRE AVOCATII UNBR BOTA SI CONSILIERII JURIDICI IMPOTRIVA AVOCATILOR UNBR FLOCEA DESFIINTAT IN 1948 !!!

# Alberto Kurtyan date 27 November 2013 08:57 0

Pt. Guy Fawkes: Judecatoria este competenta sa solutioneze cauzele avand ca obiect \"exercitarea fara drept a profesiei (avocat)\" atat in ceea ce ii priveste pe avocatii traditionali cat si pe avocatii paraleli. Nu confunda solutionarea unei exceptii de procedura cu judecata in sine. Judecatoria este competenta oricine ar fi inculpatul a carui calitate de avocat este pusa in discutie. Sa spui ca ICCJ a dat o solutie finala prin simpla pronuntarea asupra conflictului de competenta inseamna sa admiti antepronuntarea asupra fondului, facand inutila rezolvarea cauzei de catre Judecatorie. Un astfel de rationament este nejuridic.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:08 +1

Decizia nr. 4701/09.11.2012. Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamantul Muntoiu Aurel în contradictoriu cu pârâtii Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din România, Comisia Parlamentara a Uniunii Nationale a Barourilor din România si Bota Pompiliu în favoarea Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Irevocabila. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 9 noiembrie 2012.

# Tica date 22 November 2013 11:15 0

Te legi, ca prostul, de ceva care e absolut irelevant cu privire la calitatea de avocat a membrilor UNBR-Bota. 

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:22 0

PAI MAI CONASULE cum e absolut irelevant??? Adica se aplica doar jurisprudenta favorabila??? Poate vrei sa public deciziile CAB si ICCJ sa vedem ce mai spui dupa! Sa va fie rusine ca va mintiti membrii! PS si eu sunt de la voi mai nemancatilor!!

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:10 +1

Decizia nr. 4701/09.11.2012. Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamantul Muntoiu Aurel în contradictoriu cu pârâtii Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din România, Comisia Parlamentara a Uniunii Nationale a Barourilor din România si Bota Pompiliu în favoarea Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Irevocabila. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 9 noiembrie 2012.

# Tica date 22 November 2013 11:20 0

Apropo, cum se numesc paratii ?! Parca Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, etc. A contestat, cumva, instanta aceste denumiri ?! Canta la alta masa, mascariciule !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:24 0

Tu poti sa te chemi si CACAT ION e dreptul tau sa ti pui ce nume vrei! Dar ZICE INSTANTA MAI IMBECILULE MINCINOS ca nu suntem avocati si nu se aplica legea 51 ci legea ONG-urilor! La alta masa am sa cant aia unde ti faci tu pomana sau parastasule! Cristosu matii de mincinos

# jegule date 22 November 2013 11:45 0

Ba, mitocane ordinar si analfabet, tu s-o injuri pe ****** care a facut un handicapat mintal ca tine, infectule ! Vai de capul tau daca pun vreodata mana pe tine. In plus, oligofrenule, Legea 51/1995 nu a infiintat barouri si nici unbr, nici atat nu stii, intarziatule mintal ?! Tampitule, cum adica poti sa-ti pui ce nume vrei ?! Pai, Muntoiu putea chema in judecata pe cineva care se autointitula cancelarul Germaniei si instanta n-ar fi obiectat, dupa creierul tau de primat gretos.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:25 +1

Tu poti sa te chemi si CACAT ION e dreptul tau sa ti pui ce nume vrei! Dar ZICE INSTANTA MAI IMBECILULE MINCINOS ca nu suntem avocati si nu se aplica legea 51 ci legea ONG-urilor! La alta masa am sa cant aia unde ti faci tu pomana sau parastasule! Cristosu matii de mincinos

# guy-ule date 22 November 2013 11:38 -1

guy-ule, ba pa ma-ti - se spune corect ! ******, nu mata !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:46 +1

MATA pronume de politete dar e prea subtil pt tine ANAL FA BETULE

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:33 0

ROG TOTI COLEGII DE LA BOTA sa verifice dosarul 10843/301/2011 care se afla in prezent la JS3! un coleg a formulat recurs impotriva deciziei Baroului Bota la CAB, aceasta a declinat catre JS3 motivand CA NU SE APLICA LEGEA 51 JS 3 a declinat catre CAB iar conflictul negativ s-a solutionat de ICCJ care a stabilit ca NU SUNTEM AVOCATI! Imi pare rau dar asta e adevarul! Puteti verifica dosarul pe portal! Bota a trecut sub tacere acest aspect ! RUSINE RUSINE RUSINE

# analfabetului guy date 22 November 2013 11:36 0

Bai analfabetule, cum sa fie barourile infiintate pe Legea 51, daca ac lege nu infiinteaza nimic ?

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:39 0

Esti imbecil SAU CORUPT in legea 51 SE STABILESTE INSTANTA COMPETENTA in solutionarea contestatiilor impotriva actelor emise de BAROU art 88 alin 2 si 3 din LEGEA 51! Asa ca numai manca CACAT

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:43 +2

BOULE \"PE\" lege nu se infiinteaza nimic poate DOAMNA MATA vrei sa zici \"DE\" lege VACA ANALFABETA

# muntoiu e exclus date 22 November 2013 11:39 0

muntoiu e exclus, iar tu nu esti avocat - nu stii sa scrii !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:41 0

E CLAR DUPA REACTII! AM DREPTATE SA VA IA DRACU DE INFRACTORI

# guy-ule date 22 November 2013 11:42 0

guy-le, tu nu esti coleg cu noi, esti prea retardat !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:44 0

Degeaba va agitati! NU AVEM DREPTATE VERIFICATI DOSARUL 10843/301/2011 MARE MINCIUNA SI DEZAMAGIRE

# ionica date 22 November 2013 12:03 +1

Cine-i Muntoiu, ca nu apare in tabloul avocatilor ??

# Rica date 22 November 2013 12:20 0

Istericul asta de \"GUY FAWKES\", dovedeste cat de slab pregatit e in domeniul DREPTULUI. Acest individ ignora o vasta jurisprudenta penala, prin care s-a confirmat legalitatea UNBR-Bota si calitatea de avocat a membrilor acesteia, fluturand, propagandistic, o hotarare absolut irelevanta.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 11:47 +1

Stabileste competenta de solutionare a cauzei privind pe reclamantul Muntoiu Aurel în contradictoriu cu pârâtii Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din România, Comisia Parlamentara a Uniunii Nationale a Barourilor din România si Bota Pompiliu în favoarea Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti. Irevocabila. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 9 noiembrie 2012.

# si ce-i cu asta date 22 November 2013 12:26 0

Si care-i problema, analfabetule ? Desfiinteaza acea hotarare civila, cumva, sutele de hoatarari judecatoresti penale(inclusiv ale ICCJ!) care au statuat legalitatea UNBR-Bota si a calitatii de avocat a membrilor acesteia ?!

# pt Guy Fawkes date 22 November 2013 12:47 -1

Pentru propria-ti edificare, am sa introduc cateva notiuni de drept si anume: Practica unitara, puterea lucrului judecat, neretroactivitatea legii, elemente de constituire si functionare UNBR, asta ca bibliografie pe data vitoare. mai sunt foarte multe pe care am sa le scriu doar in momentul in care mai dai dovada inca odata de analfabetism.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:19 0

Esti retardat sau rau intentionat! Te aperi ca un idiot daca intelegi sa invoci puterea de lucru judecat dintr-o hotarare pronuntata in temeiul lui 278CP! Mai citeste niste Dongoroz sa vezi cum e cu autoritatea de lucru judecat sau cu puterea de lucru judecat! In hotararea pronuntata in temeiul 278 nu exista! Esti ori rau voitor ori idiot

# Alex date 22 November 2013 12:53 0

\"GUY FAWKES\", daca zici ca esti, inca, la noi, iti propun sa pleci si sa incerci intrarea la prieteniii tai, \"traditionalii\" spagari. Sincer, daca tot faci propaganda anti-UNBR-Bota, unul ca tine n-are ce cauta in aceasta uniune. Ne mai faci si infractori, mizerie umana ce esti. Daca ti-as cunoaste numele as propune excluderea ta din UNBR-Bota. Da\' esti las si nu ai curaj sa ti-l dai. In plus, cretinule, nu inseamna ca au dreptate acei judecatori mafioti care nu ne recunosc uniunea.

# barourile libere date 22 November 2013 13:19 0

Indiferent de cata propaganda ar face mafiotii traditionali sau cozile de topor, de genul lui GUY FAWKES, realitatea juridica e una singura: unbr-flocea functioneaza ilegal deoarece, dupa revolutie, nu a urmat procedura obligatorie de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE. Chiar daca coruptii si lasii de magistrati se fac ca nu cunosc acest aspect, il vom repeta pana cand se va face dreptate.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:09 0

1. AMICE ESTI IDIOT! Nu eu te am facut infractor si nici nu i am facut pe colegi! Dar BOTA este un infractor vrei sau nu vrei!  2. Nu am spus ca FLOCEA e legal dimpotriva este ILEGAL ! Dar nici noi nu suntem legali! Cat despre excludere sa ma pupi in 3 litere si anume CUR! Daca te uiti in lege si statut pe care sunt sigur ca nu l-ai citit din scoarta n scoarta o sa vezi care sunt cauzele de excludere! HAI SICTIR 

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:12 -1

Si ca sa vezi ca sunteti LEPRE a-ti schimbat vorba de la de decizia ICCJ si de la Sentinta de la CLUJ de desfintare a asociatiei! Eu am facut pentru uniune cat n-ai tu fire de par in cap! Cacaciosule

# Alex date 22 November 2013 14:39 -1

Bai, GUY, se observa cu usurinta ce multe faci tu pentru uniune; propaganda ieftina impotriva acesteia. Esti mai mult decat penibil. Cu alte cuvinte, ignori, in continuare, sutele de hotarari judecatoresti, care au consfintit legalitatea noastra si ai un fix, ca prostul satului, cu cele 2 hotarari irelevante. Ba, fraiere, tu esti atat de batut in cap incat nici acum nu faci diferenta intre asociatie si barouri. Confunzi marfa cu ambalajul. Dupa infiintarea barourilor,care sunt organizate pe Legea 51/1995, puteau sa desfiinteze de o mie de ori asociatia, dar pentru tine e mai greu de inteles aspectul acesta. Mi-ai zis sa te pup nu stiu unde. Ce-ar fi sa iei tu, inainte, din fata ca sa nu stai la rand.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:46 0

Tipa cat vrei! In sinea ta stii adevarul! Sa mi spui si mie cum incepe actul constitutiv al uniunii! In temeiul carei CONVENTII se infiinteaza...nu mi zice de legea si constitutie ca alea le am citit...mai scrie ceva LEPRA ce esti

# Ultrasul traditional date 2 December 2013 15:57 0

Ba Guy ce mai pierzi timpul la Bota ia sa faci imediat un credit (eventual la CEC ca doar nu ceri mai mult de 1 mil de euroi) si sa il dai lui Florea sa te ia la el. Sa mai faci si cateva credite mai mici sa iti ajunga sa dai si pe la aia care te ajuta sa dai creditul mare la Florea ca s-a mai smecherit lucrarea, s-au ajuns baietii si au creat si posturi de intermediere! Si nu in ultimul rand cauta sa vezi daca nu ai ceva rude in sistemul juridic (daca au fost si ceva tortionari esti mare de tot) care au lucrat inainte de 89 ca esti gata rezolvat si intrat la traditionali! Apoi apuca-te tare de spagi sa iti poti plati ratele la creditele facute si cotele pe care le dai sa faca conducerea baroului aia groasa si sa isi renoveze sediul! Si in final daca reusesti toate acestea vei primi bine meritata urare : bine ai venit sa ingrosi ransurile coruptilor si sa ajuti la dezvoltarea coruptiei! Traiasca si in Florea sca!

# GUY FAWKES@alex date 22 November 2013 14:24 +1

Toata lumea-i mafiota si corupta avocati magistrati,  si tu esti intruchiparea corectitudinii Jivina paduchioasa ce esti

# BI date 22 November 2013 14:25 +1

Puteti injura pana va saturati, limbajul vostru oricum nu este a unor avocati. Va spun inca odata ca Barourile lui Bota nu sunt recunoscute si acceptate in ciuda manifestarii voastre. Se vede de la o posta ce oameni sunteti. In dosarul meu, spre ex. a aparut o sentinta a Judecatoriei Cluj prin care structura lui Bota a fost desfiintata, impotriva mea s-a dispus inceperea urmaririi penale, noroc ca in prima instanta s-a dispus incetarea procesului penal pe motivul lipsei vinovatiei autorului. La fel s-a procedat si cu ceilalti 2 colegi care mai mergeau candva in instante. Toti trei am fost pusi in situatia de a ne ascunde pur si simplu si asta daca am vrut sa nu primim condamnari cu executare. Este usor sa vorbest pe LUJU, ca in alta parte, spre ex. Avocatnet.ro nu este permis acest limbaj si cand deschizi o discutie referitor la Barourile Bota topicul se inchide. Pe site-ul amintit s-a demonstrat cu argumente ca nu am fost niciodata avocati si asta pt. ca nu poti infiinta barouri la co

# GUY FAWKES@BI date 22 November 2013 14:32 0

SENTINTA 51 din 20.12.2004 a JUD TG JIU! nerecurata, ramasa def si Irevocabila!

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:30 0

Si daca sunteti asa de siguri de legalitatea voastra DE CE NU PROMOVATI O ACTIUNE IN CONSTATARE sa va recunoasca instanta???SI despre ce acte vorbiti voi? A unei asociatii care a fost desfiintata???I-a zi ne tu noua CINE N_EA INFIINTAT?? CE ONG? CUM SE CHEAMA? SI CE NUMAR ARE IN REGISTRUL ONG-urilor???

# BI date 22 November 2013 14:32 +1

colt de strada sau in circiuma lui Bota. Bota nu poate avea nicio calitate intr-un barou ori uniune, pt. ca are o condamnare si de altfel a avut doua mandate. Cautati-ma si va voi arata sentintele di decizia Tribunalului unde s-a dispus si in civil si in penal ca nu avem calitate de avocati. Hai sa fim cinstiti pina la capat si sa recunoastem (nu este usor)ca am luat plasa cu acest infractor de drept comun. Ati vazut ca i-sau luat stampilele, nu mai organizeaza examene, iar noi nu mai putem profesa in cele mai multe judete. Sunt convins aproape 100% ca el este singurul care posteaza aparandu-si donatiile. Va rog dati telefoane prin toate judetele si veti vedea ca nu suntem acceptati in cele mai multe instante.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:36 0

Arata mi si mie o sentinta te las sa alegi, unde scrie negru pe alb : invinuitul este avocat! Nu ai cum pentru ca nu scrie: Toata practica s-a baza pe lipsa INTENTIEI ca element constitutiv al infractiunii! Daca era dupa cum spuneai tu, INSTANTA DISPUNEA O ALTA SOLUTIE! Dar esti prea imbecil sa realizezi asta!

# Alex date 22 November 2013 14:48 0

Ba, GUY, analfabetule, nu numai ca esti paralel in ale dreptului si nu stii sa scrii corect in limba romana, dar esti si mincinos ordinar. Citeste, cretinule, o gramada de hotarari judecatoresti definitive unde scrie clar ca lipsesc ambele laturi, atat cea obiectiva, cat si cea subiectiva. Ba, agramatule, tare cred ca nu esti membru in UNBR-Bota, dar si daca esti ne faci de ras, ingramaditule.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 14:57 0

Cand o sa va condamne o sa plangeti cu calbuci! Asta va paste! Nici Bota n-a crezut si a luat-o! ACUM MA ****** BLEAGA ian de citeste tu aici: http://portal.just.ro/302/Lists/Jurisprudenta/DispForm.aspx?ID=168, Sentinţa civilă nr. 3839/aprilie 2013, Răspundere civilă delictuală – Avocat structura Bota  Si cine stie cata jurisprudenta din asta o tineti voi ascunsa!

# ionica date 22 November 2013 15:14 0

Bah GUY, UNDE anume scrie in sentinta aia a ta ca respectivul nu este recunoscut ca si avocat ???? Aia este o mermeleala a judecatorilor ca de obicei, nu confirma, nu infirma nimic pe linie de calitate de avocat. Esti drogat cumva ???

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:18 0

DA DA SCRIE IN A DOUA_A SICTIR

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:04 +1

A si sa nu uit, ia de aici: http://portal.just.ro/43/Lists/Jurisprudenta/DispForm.aspx?ID=1034 PUIUSORULE Stiu si asta i un judecator CORUPT

# BI date 22 November 2013 14:45 0

In anul 2011 am vrut sa promovez o actiune in constatare pentru a pune capat dilemei, insa am fost oprit de Bota si decanul baroului din judetul meu. Am mai solicitat lui Bota sa vina in judet si sa ne apere in fata instantelor, insa nu a acceptat. Cu toata jurisprudenta lui a fost condamnat in fond, recurs si in contestatia in anulare, la fel va fi si in Moldova, din pacate pt. noi.Mai sus s-a vorbit foarte urat despre prof. Deleanu si asta pt. ca nu impartaseste opinia lui Bota. Eu va sugerez sa cititi lucrarile domniei sale si faceti comparatie intre cele doua persoane. Cu durere trebuie sa recunosc ca am luat plasa. Doar printr-o minune putem fi salvati.Insa minunile nu se intampla cu oameni care se manifesta asa de urat precum unii dintre noi.Am recomandat contactarea unui profesor reputat pentru a ne sustine ca un specialist independent, dar mi-a spus Bota ca nu este nevoie. Ce credeti, daca avea siguranta legalitatii Barourilor nu ar fi fost de acord. Am intrebat la Congresul   

# Alex date 22 November 2013 15:16 -1

\"BI\", cine dracului te tine si pe tine in uniunea noastra ? Du-te si lasa-ne. Nerusinatule, Bota e vinovat ca in tara aceasta corupta nu se respecta legea si se protejeaza mafia ?! N-o fi Bota perfect, dar cand vad ce cozi de topor puteti fi, ma simt obligat sa reactionez. Si cum adica \"doar printr-o minune putem fi salvati\" ? Omule, tu chiar nu realizezi ce jurisprudenta avem de partea noastra ? Tu esti jurist ? Cap patrat, pai tocmai aceasta vasta jurisprudenta e meritul lui Bota ! Ce vina are Bota ca unii magistrati corupti fac ****** pe hotarari judecatoresti definitive ?! Ar trebui sa urasti magistratii corupti si politrucii si nu sa-i denigrezi pe cei care lupta pentru dreptate.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:21 0

Ce ccat avem noi de partea noastra?? In ce tratat ai citit tu despre jurisprudenta=izvor de drept= norma imperativa ?? REPET ORI ESTI RAU INTENTIONAT ORI ESTI IDIOT O arzi aiurea cu jurisprudenta care asa cum ti am explicat mai sus nu are puterea de lucru judecat fiind hotarari pronuntate in temeiul art 278

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:26 0

Bai acesta in ce instante ai intrat tu??? In cate procese penale ai avut calitatea de aparator??Mai milogule cand se apropie sedinta si it vine randul la pozitie esti ******t pe tine ca nu te primeste! taci drq din gura! Mai bine hai sa va invat eu ce trebuie sa faceti ca sa-l executati pe taica Flocea

# Alex date 22 November 2013 15:43 0

Ba, GUY, tu ai fost si vei ramane un milog. Tu te intelegeai foarte bine cu \"avocat traditional\". Te-o fi luat intre timp stagiar la el, in sensul ca-i lingi pantofii si-i cari geanta. La fiecare comentariu debitezi elucubratii. Chiar si hotararile judecatoresti pronuntate in temeiul art.278 indice 1 reprezinta autoritate de lucru judecat, paralelule cu dreptul ce esti.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:46 0

Raspunde la intrebare latraule in cate procese penale apari? NU m-a luat ma nimeni asa ca\"canta la alta masa\" fraiericiule! Ti am scris mai jos iti dau ocazia sa ti demonstrezi valoarea te las sa intri intr un dosar cu arestati sa vad daca te primeste

# BI date 22 November 2013 14:51 -2

tinut in cladirea Parlamentului, de ce nu ne afiliem la Uniunea Barourilor Europene si ce credeti care a fost raspunsul. Intrebati-l pe Bota. De 2 ani de zile nu s-a intrat in judetele din Ardeal in instante si voi mai credeti in acest om. Nu am nimic cu el personal, hai sa facem noi ceva concret, conducerile barourilor si simpli membrii, ca pe  luju este fara folos sa aruncati cu invective. Da hai incepeti cu: tu nu esti avocat, ca esti traditional, ca esti asa sau pe dincolo, dar 10 ani de asteptare a fost deja destul pentru un om cu judecata normala.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:08 0

Pana acum instantele in materie penala au fost indulgente! De acum urmeaza pedeapsa si condamnari

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:09 0

n ceea ce priveşte U.N.B.R. constituţională, Judecătoria a reţinut că în luna iunie 2004, membrii Filialei Băleşti Gorj a Asociaţiei ”Figaro Potra” hotărăsc înfiinţarea a 42 de ”barouri” şi a „Uniunii Avocaţilor din România/Uniunii Naţionale a Barourilor din România”, toate cu personalitate juridică, însă persoanele juridice de drept public se pot înfiinţa doar prin lege, iar nu de către persoane fizice, subiecte de drept de sine stătătoare, scopul lor trebuind să fie interesul public, ceea ce nu este cazul cu U.A.R./U.N.B.R. – constituţională.  Pentru aceste motive, instanţa a apreciat că nici „Uniunea Naţională a Barourilor din România Bota” şi nici elementele sale componente, membre, anume „Barourile Bota”, nu există din punct de vedere juridic.   De asemenea, Judecătoria a mai reţinut că, chiar dacă am aprecia că Barourile constituţionale şi U.A.R./U.N.B.R. constituţională au fost înfiinţate de către Filiala Băleşti Gorj a Asociaţiei ”Figaro Potra” (persoană juridică) 

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:10 0

i nu de către membrii acesteia (persoane fizice), trebuie să se ţină cont de faptul că prin sentinţa civilă nr. 51/20.12.2004 a Judecătoriei Târgu Jiu a fost admisă cererea formulată de petiţionara Baroul Cluj împotriva respectivei filiale, iar instanţa a dispus dizolvarea acesteia, soluţie motivată în principal pe faptul că au fost încălcate prevederile Legii nr. 51/1995, precum şi pe faptul că prin Hotărârea nr. 5/2003 a Asociaţiei Figaro Potra Alba Iulia, Adunarea generală a asociaţiei, statutar constituită, a hotărât dizolvarea ei, respectiva hotărâre rămânând definitivă prin decizia civilă nr. 307/A/06.07.2007 a Tribunalului Gorj şi irevocabilă prin anularea recursului promovat în dosarul nr. 180/95/2005 al Curţii de Apel Craiova.  Prin urmare, având în vedere că pârâta nu a dobândit calitatea de avocat în condiţiile prevăzute de Legea nr. 51/1995, iar singura structură legitimă este U.N.B.R. tradiţională şi barourile aferente, instanţa

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:11 +1

a constatat că aceasta utilizează fără drept însemnele specifice profesiei de avocat, motiv pentru care a admis acţiunea formulată de reclamantul Baroul Harghita în modalitatea descrisă prin dispozitivul sentinţei. 

# Alex date 22 November 2013 15:32 0

Ba, GUY, penibilule, tu ne arati o pseudo-sentinta in care judecatorul analfabet juridic si corupt apreciaza ca barourile si unbr sunt persoane juridice de drept public ?! Pai asta-i cioban, nu judecator ! O fi fost si asta, inainte, jurisconsult la CAP. Orice jurist adevarat ar trebui sa stie ca, dupa revolutie, entitatile juridice, barouri, au devenit de drept privat !!! Judecatorul asta e de o maxima prostie !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:35 0

ESTI IDIOT AMICE NU E NUMAI UN JUDECATOR E O DECIZIE DIN RECURS! STIU TOATE TREI INSTANTELE FOND APEL SI RECURS SUNT NISTE CIOBANI CAP ISTI SI TU ESTI UN INTELIGENT

# Alex date 22 November 2013 15:48 0

Sa inteleg ca tu nici acum nu stii ca barourile si unbr sunt, din 1990, entitati juridice de drept privat ?! Spre deosebire de tine, eu am creier si gandesc indiferent ce ar hotari unii magistrati corupti si incompetenti.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 15:38 0

UITE ITI DAU EU O SANSA ACUM: TAIE DELEGATIE DE LA BOTA si te las sa intri la o cauza cu arestati: daca te primeste imi voi cere scuze public le postez unde vrei tu, le postez si in MOF si declar sa numai zic ceva rau de UNBR BOTA toata viata! IAN ZI NE prietenas te tine? In caz contrare te apuci de invatat si dai si tu un examen ORIUNDE INM, UNBR, NOTARI si zi mi ce nota ei

# Alex date 22 November 2013 15:53 0

Ba, tembelule, ti-am mai spus dar nu intelegi; nu inseamna ca daca unii magistrati corupti nu-ti recunosc, in mod abuziv, calitatea de avocat, ar avea si dreptate. Tocmai de aceea luptam pentru LEGALITATE !!

# ionica date 22 November 2013 18:39 +2

ptr. Alex : CORECT ! \"În ceea ce priveşte U.N.B.R. constituţională, Judecătoria a reţinut că în luna iunie 2004, membrii Filialei Băleşti Gorj a Asociaţiei ”Figaro Potra” hotărăsc înfiinţarea a 42 de ”barouri” şi a „Uniunii Avocaţilor din România/Uniunii Naţionale a Barourilor din România”, toate cu personalitate juridică, însă persoanele juridice de drept public se pot înfiinţa doar prin lege, iar nu de către persoane fizice, subiecte de drept de sine stătătoare, scopul lor trebuind să fie interesul public, ceea ce nu este cazul cu U.A.R./U.N.B.R. – constituţională.\"  :o  :o  :o

# GUY FAWKES date 22 November 2013 16:04 0

Alege tu o instanta care vrei tu si vezi daca te primeste! REPET ALEGE ORICE INSTANTA VREI SI VEZI DACA TE PRIMESTE! Numai cotcodaci aiurea

# Alexandru date 22 November 2013 16:05 0

Bai \"GUY FAWKES\" cine mortii matii esti mai gunoiule ?.

# GUY FAWKES date 22 November 2013 16:09 0

TE roade...mai bine te ar suge poate n felul asta ai da si tu o******! SUNT UN OM ONEST SI CINSTIT! SI MI PARE RAU DE COLEGII DIN UNIUNE ! De voi astia din conducere nici nu ma intereseaza sa va ia gramada pe toti! REPET TE TINE SA ALEGI O INSTANTA SA VEZI DACA TE BAGA N SEAMA???TOTI SUNT ANALFABETI SI CORUPTI??? NU TE BAGA MA NIMENI IN SEAMA

# Alex date 22 November 2013 17:38 0

Bai, GUY, cum bine zicea un coleg mai sus, esti drogat. Te repeti ca un papagal. Tu nici macar nu meriti sa fii bagat in seama. Esti o nulitate !

# GUY FAWKES date 22 November 2013 18:31 0

HOPA A APARUT SI OMU CU PARU VOPSIT! Ce faci TATIE?

# manifest date 22 November 2013 18:52 -1

Ora estimata: Complet: C01 civil Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: sent. civ. nr. 15882 Disjunge cererea pentru constatarea nelegalităţii funcţionării Baroului Gorj formulată de pârâta reclamantă Inforomtur SRL. Disjunge cererea pentru constatarea încasării ilegale a taxei de 10% plătită de membrii Baroului Gorj, formulată de aceeaşi pârâtă reclamantă. Admite în parte acţiunea principală. Obligă, în solidar, pe pârâţi la plata sumei de 30.000 lei daune morale către reclamantă. Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Tg-Jiu cu privire la cererile disjunse şi dispune înregistrarea separată a acestora. Declină competenţa de soluţionare a cererilor disjunse în favoarea Secţiei Contencios Administrativ a Tribunalului Gorj. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Document:

# barourile libere date 22 November 2013 19:20 0

\"Baroul\" Gorj( ca de altfel toate \"barourile\" flociste) functioneaza ILEGAL intrucat, devenind, dupa revolutie, entitate juridica de DREPT PRIVAT, pentru a se infiinta era obligat sa urmeze procedura de dobandire a PERSONALITATII JURIDICE ! E foarte simplu, insa judecatorii, fie corupti, fie lasi, se fac ca nu cunosc acest aspect. 

# GUY FAWKES date 22 November 2013 19:23 +1

SI CE AI FACUT LA TB GORJ ne spui? SAU ABURESTI IARA LUMEA???MINCINOSULE

# Bebe date 22 November 2013 19:40 -1

Ce aia ma-tii tot vrei ba drogatule ? Iti dau cutumiarii droguri daca ne enervezi ? Cretinul dracului.

# Cucu date 22 November 2013 21:12 0

Ce limbaj elevat, asa da AVOCATI BOTISTI, frumos vorbiti, jos cu palaria. Daca cineva nu va impartaseste parerile va rastiti la el si injurati ca la usa cortului. Cu asa comportament veti fi avocati la Instantele lui Bota. Ma intreb si va intreb si pe d.voastra cum de nu ne ia apararea vreun mare profesor universitar de la Cluj, Bucuresti sau Iasi, daca suntem chiar asa ``pe lege si suntem singura uniune legala``. Nu neg faptul ca este ceva adevar si in ce se sustine de zor din partea lui Bota, dar cum de nu se reflecta si la nivelul autoritatilor competente acest lucru. 

# esti naiv date 22 November 2013 21:33 +3

Inainte de a face pe moralistul, fii realist. Multi profesori universitari sunt si membri ai castei mafiote-flocea,dinaintea aparitiei UNBR-Bota. Chiar daca majoritatea acestora e constienta de faptul ca unbr-flocea e ilegala deoarece, dupa revolutie, n-a dobandit PERSONALITATEA JURIDICA, e vorba de orgolii, increngaturi, etc. UNBR-Bota trebuie sa lupte cu un sistem mafiot urias, compus din magistrati, care au rude si prieteni la flocea si politruci parlamentari din toate partidele care sunt membri ai castei mafiote-flocea. Aceasta-i realitatea !

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 22 November 2013 22:21 0

Mare curaj are colegul nostru intr-un stat mafiot si corupt la cel mai ionalt nivel, astfel isi asuma un mare risc de a se imbolnavi, si nimanui dintre autoritatile statului nu se autosesizeaza, obligatoriu, daca ii intereseseaza cu adevarat viata unui om (art.2 alin.2 din C.proc.penala). Or, cum vad eu, nici nu le pasa de sanatraea sa psiho-biologica sau/si de problemele noaste ale justitiabililor in general. Intr-un stat de drept, cum se pretinde Romania de astazi, nu numai Legea nr.51/1995 este retroactiva si contrara dreptului statului de drept, ci oarice lege iontempestiva care se aplica in Roamania contarar prevederilor art.23 pct.11 coroborat cu art.1 alin.5, raporatet la simplul art.16 alin.2 din Constitutia Romaniei. E davada cea mai clara ca, statul nu este bazat pe acel drept care are ca fundament si ca scop respectul pentru valoarea egala a tuturor oamenilor recunoscuti legal printr-o hotarare judecatoreasca si pe baza unui statut proriu sa infiinteze \"barouri si notariate\"

# Fane Spoitoru date 23 November 2013 23:10 +1

Avocatelul care vorbeste in clip nu-si gaseste cuvintele decat pe foaie, e limpede ca e un guru al limbii romane si, implicit, o somitate intelectuala. Nu stie nici denumirea corecta a unei institutii -\"Consiliul National al Magistraturii\"??? Ba, cum se face ca ies in fata numai penibili din astia cu nivel de scoala profesionala si care se imagineaza avocati veritabili? Dar unul precum Kurtyan de ce nu iese la interval? Ca are cuvintele la el si i-ar demonstra si lui Base\' ca exista nu unul, ci doi armeni competenti in Romanica? Bleahhh!

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 24 November 2013 20:02 +1

D-le Eroare, deoarece dreptul nu este matematica si factorii istorici nu pot fi cu usurinta eliminati se pot identifica si justifica cel putin unul din cele patru motive de anulare, legate toate de ilegalitaea barourilor \"calsice\"sau \"traditionale\", privita in sens larg, ca neconformitatea cu dreptul neregularitatea juridica, conform art 39 din Legea nr.51/1995 repulicata reprezentand incalcarea de drept (art.1 alin.5 din Constitutia Romaniei) a carui respectare se impune oricarei entitati si instante judecatoresti prin : Constitutie, legi, principii generale de drept, Decizii individuale cu autoritate de lucru judecat in penal de conferire a unor drepturi U.N.B.R.,infiint legal de catre dl. Bota Pompiliu, sunt adevarate solutii oeferite de instantele judecaoresti din tara, insa nu pentru barourile \"clasice\" sus enuntate neinfiintate legal pana astazi intr-un stat de drept democratic. Incompetenta instantelor sa judece spetele in cauza este de ordine publica si seridica din oficiu de..

# ALBASTRU date 25 November 2013 08:35 +1

Pana la urma ....dupa ce sa ne luam? Dupa legi si hotarari judecatoresti, sau dupa ce spun astia de la traditional ?

# BI date 25 November 2013 09:28 0

Daca va luati dupa legi, nu e de bine pt. voi/noi Botistii si asta pt. ca legea spune ca in Romania nu exista decat o singura Uniune, acea a traditionalilor,mai pe intelesul vostru acea despre care vorbeste legea speciala(L nr. 51/95). Iar ati pierdut ritmul, ati avut din nou ocazia sa caceti valuri, dupa ce baiatul asta a inceput sa faca greva, dar voi in loc sa va alaturati lui ati stat pe LUJU si omul a ramas de unul singur, ca asta , cel de al doilea nu se pune. Va recomand sa puneti mana pe carte si lasati-l pe Bota in treaba lui, nu-i mai alimentati contul bancar, eventual faceti-va profesori de limba romana, ca o lege nu stiti sa interpretati, ca urmare avocati nu puteti fi. Oricum cu Popa Nicolae si inca unu-doi din astia sariti de pe fix, nu stiu unde veti ajunge. Daca ati avea minimul de rationalitate ar trebui sa stiti ca UNBR-ul traditional nu se va desfiinta de dragul lui Bota, iar legea nr. 51/95 o spune clar ca  in Romania exista o singura uniune, cea la care face refe  

# BI date 25 November 2013 09:40 0

referire legea. In 2006 , Bota ne-a spus ca va fi totul OK in scurt timp, insa din pacate pt. noi a venit greva generala a Traditionalilor si pentru alti doi ani a paralizat activitatea Botistilor. Din 2008 pana in 2012 am avut o oarecare liniste, dupa care a inceput o lupta prea grea pentru artileria noastra. Noi nu am avut sustinerea vreunui om ``greu`` asa ca am picat pe locul 2 si stam acolo de ani de zile(mai multi de 10). Am sustinut in repetate rinduri ca trebuie sa pretindem celor care se cred sefii nostri sa iasa la suprafata si nu sa stea ascunsi, dar fara rezultat, asa ca nu stiu la ce sa ne mai asteptam. Sunt ani multi pieduti, ani care nu se mai intorc. S-a pomenit mai sus de o uniune cu consilierii juridici, dar ei nu sunt in stare de nici atat cat  facut Bota, ca doar de aceea am plecat de la ei, pur si simplu erau dezorganizati si nu aveau reprezentare in forurile Legislativ si Executiv si nu faceau nimic pentru interesul membrilor, ca asa e romanul, dupa ce ocupa un 

# Roki date 25 November 2013 16:32 -1

Mai, BI, daca la inceput credeam ca esti doar un naiv de buna-credinta, acum sunt convins ca esti un dobitoc. Stiinta dreptului e o mare necunoscuta pentru tine. Eu nici nu vreau sa fiu coleg cu un analfabet juridic ca tine. Esti de o prostie tulburatoare.

# BouluI date 25 November 2013 09:47 0

BoulI, iar ai aparut ? La cine se refera L51, la cei desfiintati sau la cei infiintati ?

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 25 November 2013 18:19 +1

Autonomia consacrata expres in art.1 alin.1 si art.47 alin.1 din Legea nr.51/1995, daca nu este dublata de o larga competenta profesionala poate sa duca la izolarea indivizilor persoane fizice, inclusiv entitatii persoana juridica legal infiintata prin statut, act constitutiv propriu si Hotarare judecatoreasca definitiva, ceea ce din pacate nu se recunoaste de majoritatea magistratilor din Romania este chiar art.23 pct.11 coroborat cu art.1 alin.5 din Constitutie. Practica demonstreaza ca tendinta de a actiona continuu impotriva noastra cu exces de putere apartine in mod inevitabil Executivului statului situat la varful sistemului organelor de stat. De exemplu,dl.Basescu si dl.Ponta au demostrat public ca nu sunt persoanele care sa garanteze democratia autentica in Romania astfel ignorand simplul art.16 alin.2 din Constituti a Romaniei.Cum se exercita controlul puterii pe mai multe cai daca in institutiile statului nu functioneaza eficient celelalte autoritati publice jurisdictionle?

# FIFI date 25 November 2013 19:10 -1

SUNTETI PENIBI SI NU ATI INTELES CE TREBUIA.ACEST AVOCAT A INTRAT IN GREVA FOAMEI IN PRIMUL RAND PENTRU CA NU SE RESPECTA HATARARI DEFINITIVE ,PENTRU CARE MOTIV NE MAI LASAM CERCETATI IN JUSTITIE DACA ATUNCI CAND OBTINEM SENTINTE NU SE POT APLICA ,ASTA TREBUIE SA INTELEAGA OMUL DE RAND. NU CA FACE PARTE DIN ALT BAROU ,ESTE IRELEVANT.SITUATIA ESTE FOARTE CLARA NIMENI NU POATE FI JUDECAT DE DOUA ORI PENTRU ACEEASI FAPTA.ACESTA S-A JUDECAT 4 ANI IAR IN MOMENTUL CAND A OBTINUT SENTINTA TREBUIA SA FACA PLANGERE IMPOTRIVA BAROULUI TRADITIONAL.SI ACU NU ESTE TARZIU PENTRU DENUNT CALOMNIOS IAR PENTRU JUD. GATA PLANGERE PENALA ,DEOARECE IN SENTINTA SCRIE NEGRU PE ALB POSEDA DOCUMENTATIE CARE -I PERMITE SA AXERCITE PROFESIA DE AVOCAT.CUM ESTE POSIBIL SA -SI INFIRME PROPRIA SENTINTA

# AVOCAT www.unbr.eu date 25 November 2013 20:27 -1

http://www.parool.nl/parool/nl/225/BUITENLAND/article/detail/3548083/2013/11/20/Roemenen-willen-hulp-Nederland-bij-corruptie.dhtml    PROBLEMA AVOCATILOR DIN UNBR-BOTA IN PRESA OLANDEZA - VA FI DEZBATUTA IN COMISIA EUROPEANA SI IN CONSILIUL EUROPEI! ROMANIA STAT MAFIOT NU VA INTRA IN SPATIUL SE... DATORITA FAPTULUI CA NU ESTE UN STAT DE DREPT!!!SE IGNORA HOT JUDECATORESTI IAR AVOCATII SUNT DISCRIMINATI IN FAVOAREA UNOR POLITRUCI!

# avocat date 25 November 2013 21:31 0

http://www.z24.nl/economie/corrupt-roemenie-heeft-niks-te-zoeken-in-schengen-405270   TRUSTURI DE PRESA STRAINE CRITICA DISCRIMINARILE ADUSE LA ADRESA UNOR AVOCATI ROMANI DIN STRUCTURA UNBR infiintata cu ajutorul drnd.av. Pompiliu Bota.......surpriza este ca din sursa sigura pompiliu bota a castigat luna aceasta la cedo procesul impotriva romaniei pe condamnare nedreapta iar in luna februarie dupa publicare se va face cunoscuta solutia si presei din romania!!! traditionalii sunt terminati !! cine rade la urma rade mai bine!!

# jurist date 25 November 2013 21:33 +1

http://www.z24.nl/economie/corrupt-roemenie-heeft-niks-te-zoeken-in-schengen-405270  despre avocatii discriminati din romania corupta!  ponta ce face??? favorizeaza grupurile de interes!!

# tara formei fara fond date 25 November 2013 23:15 +1

Am zis eu, inca de anul trecut ca lovitura vine din afara. Nu a crezut nimeni! O sa se convinga pe propria piele, inca putina rabdare.Vor cadea capete!

# JURYST BB date 26 November 2013 13:02 0

Daca este asa cum ziceti ca a castigat BOTA este f. bine si insemna ca la TRADITIONALI le va pune capac de tot intrucat sunt f. multe plangeri la CEDO din partea noastra. In ianuarie 2013 a formulat si colegul nostru Osman de la Gaesti plangere la CEDO, plangere in care acesta a atasat toate sentintele din dosarele castigate de el unde i-a stabilit instantele calitatea de avocat( peste 100) a atasat toata practica judiciara in legatura cu noi cat si f. multe acte, decizia penala a instantei gaesti in care se arata ca acesta a dobandit cal. de avocat in conditiile legii si ca a exercit. prof. de av. in mod legal. etc. asa ca ar trebuii cel putin in ultiml \"ceas\" sa formulati si voi la CEDO.

# BI date 26 November 2013 16:04 -1

Pîna una-alta suntem hăituiți. Mă bucură faptul că Bota a câstigat la CEDO dar ma întristează faptul că împotriva mea s-a dispus redeschiderea urmăririi penale și asta în paralel cu entuziasmul celor de pe LUJU. Să nu uităm că Bota a mai câstigat la CEDO, dar nu într-un proces în care s-a pus în discuție calitatea de avocat. În România procesele se judecă de către instanțe și nu de presă. În rest spor la înjurături.

# B oulu I date 26 November 2013 16:46 0

B oulu I,  ce redeschidere, ba dobitocule, tu nu esti avocat, nu ne poti pacali pe noi !

# BI date 26 November 2013 17:19 +1

Măi băiatule, mie chiar nu-mi place să port discuții cu proștii, dar în cazul tău admit o excepție. Art.278 ind. 1, alin.8, lit. b din Codul de pr. penală. Dacă tăceai filosof rămâneai. Asta dacă nu ești chiar Bota. Oameni ca tine chiar nu au ce căuta printre avocați. Apropo, ești major, că după stilul de exprimare pari un licean.

# Vava date 26 November 2013 18:42 -1

Mai, BI, pe undeva iti meriti soarta intrucat tot timpul latrai pe forum impotriva legalei UNBR-Bota, facand, in acelasi timp, propaganda pozitiva castei mafiote-flocea. De unul ca tine nu-mi pare rau.

# BI date 27 November 2013 15:21 +1

Nu am scris pt. a ma plânge ci mai degrabă pt. a atrage atenția unor oameni care nu se informează suficient. Pot să vă spun că noi ne-am pus speranța pentru prima dată ( în 2006) în intrarea în UE, apoi în  unii miniștri de justiție, apoi în CSM, după care în CEDO, în Italieni și acum sperăm că o publicație din nu știu ce țară ne va declara avocați. Din păcate nu ținem cont de cei care chiar contează în ecuație și să facem lobi pe lângă aceștia ori să ne vedem de treaba noastră, nu de altceva, dar între timp unii dintre noi au ajuns la vârsta de pensionar, fără a profesa în ultimii 10 ani. Și acum spor la înjurături.

# BI date 27 November 2013 15:26 +1

Iată un extras de pe Avocatnet.ro.La fel s-a întâmplat şi în cazul Decretului nr. 281/1954 pentru organizarea şi exercitarea avocaturii în Republica Po******ră Română. Sursa: http://www.cdep.ro/pls/legi...  Imediat după Revoluţie a fost adoptat Decretul-lege nr. 90/1990 privind unele măsuri pentru organizarea şi exercitarea avocaturii în România. Sursa: http://www.cdep.ro/pls/legi...  http://www.kurtyan.org/MOF/...  Acest din urmă decret prevede: - art. 12: De la data adoptării prezentului decret-lege se înlocuiesc, în cuprinsul Decretului nr.281/1954, termenii de: Republica Socialistă România cu România, legalitate po******ră şi legalitate socialistă cu lege, colegiu de avocaţi cu barou, consiliul colegiului şi consiliu cu consiliul baroului de avocaţi, preşedintele colegiului de avocaţi cu decanul baroului, vicepreşedintele colegiului de avocaţi cu prodecanul baroului, biroul colectiv de asistenţă juridică cu birou de avocaţi, Ministerul Justiţiei 

# BI date 27 November 2013 15:28 +1

Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei cu Comisia permanentă, Tribunalul Suprem cu Curtea Supremă de Justiţie, tribunal po******r de raion, oraş şi raion de oraş cu judecătorie şi tribunale regionale cu tribunale. (...) - art. 14: În termen de 15 zile de la adoptarea prezentului decret-lege se vor constitui organele Uniunii avocaţilor din România. Pe scurt, barourile desfiinţate în 1943 au fost înlocuite de colegii de avocaţi, iar în 1990 colegiile de avocaţi au redevenit barouri. Prin Legea nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat s-au abrogat actele normative anterioare, privitoare la profesia de avocat, creându-se o reglementare unitară şi actualizată.

# barourile libere date 27 November 2013 16:10 -1

Mai, BI, sincer iti spun, ai mari lacune in domeniul dreptului, cel putin in ceea ce priveste istoricul barourilor. Daca vrei istoricul real al barourilor, care reprezinta dovada zdrobitoare a faptului ca unbr-flocea se afla in afara cadrului legal, posteaza o adresa de e-mail(nu e nevoie sa fie neaparat a ta, daca vrei sa ramai anonim) si ti-l voi trimite.

# jurist pt.BIIIIIIuuuuhuuuu date 27 November 2013 16:39 -2

BI speram pentru binele cetatenilor ca nu esti decat un simplu cetatean care nu are studii in drept. spre stiinta ta, de urechist in drept, ceea ce ai transcris pe aici se refera la INLOCUIREA unor termeni. daca gaseai ceva cu verbul a infiinta sau infiintare barouri mai discutam. asa ca draga BI nu mai scrie prostii in necunostinta de cauza ca ceilalti comentatori de pe site o sa-ti umple frigiderul de carne, si crede-ma ca nu ai vrea astfel de carne....

# du-te date 27 November 2013 16:10 -2

Unde scrie ca L 51 abroga ... ? Doar in capul tau de retardat !

# socola date 27 November 2013 16:11 -2

Iata un extras de la Socola: B I e un individ bolnav, frustrat si analfabet !

# BI date 27 November 2013 21:15 +2

Fraților, vă rog să observați că eu nu am comentat, nu mi-am dat cu părerea  în legătură cu articolul postat, ci pur și simplu am luat un extras de pe Avocatnet.ro, vă las pe voi să comentați și să lămuriți procurorii și judecătorii despre adevărul absolut pe care susțineți că îl dețineți. Să nu uitați totuși, ca și Bota a înșirat în apărarea sa tot ceea ce susțineți voi, ba mai mult și eu am susținut toate acestea și, răsplata a fost că nici nu s-a ținut cont de sutele de hotărâri sau de argumentele noastre. Reflectați în marea voastră știință și spuneți-ne și nouă, celor mai puțin juriști decât voi , unde este greșeala. Nici instanțele române nici CEDO, vezi spre exemplu cazul MIHAI GÂNGĂ si Sindicatul Independent al Juriștilor din România contra România, în Decizia pronunțată în 2012. Este tot atât de adevărat că unele instanțe române se pronunță în sensul că ne exercităm legal profesia, dar asta doar în unele județe. Ce ne facem în celelalte județe. Răspundeți, Vă rog cu argumente 

# Vava date 27 November 2013 21:30 -1

Lupta noastra pentru dreptate nu poate fi dusa decat cu argumente juridice, prin care am dovedit si dovedim ca UNBR-Bota e legal infiintata. Mai mult, am dovedit ca unbr-flocea e inexistenta de jure, intrucat, dupa revolutie, nu a urmat procedura obligatorie, specifica oricarei persoane juridice de drept privat, de a dobandi PERSONALITATEA JURIDICA. Imprejurarea ca inca sunt destui magistrati MAFIOTI, care ne persecuta abuziv, protejand totodata casta mafiota-flocea, nu e vina noastra. Intr-un stat de drept, acesti magistrati ar fi dati afara din magistratura si condamnati ! 

# BI date 27 November 2013 21:25 +2

Vă situați pe un teren alunecos atunci când vreți să vă legați de istoricul barourilor. Ceea ce trebuie demonstrat este legalitatea barourilor lui Bota și nu istoricul. În două sentințe civile și în două penale mi-sa argumentat de către judecători că Barourile Bota nu sunt recunoscute legal. Sunați-mă și vă voi da datele dosarelor. 

# gresesti date 27 November 2013 21:33 -2

Istoricul real al barourilor reprezinta dovada suprema a faptului ca unbr-flocea e ILEGALA ! Terenul pe care ne situam nu e chiar deloc alunecos, dimpotriva ! Esti total dezinformat !

# BI date 27 November 2013 21:37 +2

Decât să vă dați cu părerea despre lucruri care sunt prea complicate pt. voi, mai bine vă invit să analizați spre exemplu rezultatul protestului avocatului Stătulescu. Cum au reacționat instituțiile statului, dacă a mers cineva din cadrul MJ,CSM să-l întrebe pe om de ce protestează. Unde este președintele expirat Bota Pompiliu. Vreau comentarii aplicate, asta dacă nu sunteți chiar Bota sau ”Ghiță ciobanul” din reclamă.

# Vava date 28 November 2013 00:13 -3

Auzi, fraiere, am terminat discutia civilizata cu tine. Ce vorbesti natangule ?! Lucrurile sunt prea complicate pentru noi ?! Dupa ce ca esti prost, esti si infatuat. Vorba aceea: prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul. Stii ceva, scuteste-ne. Dintr-un dobitoc irecuperabil, nu poti face un om rational.

# BI date 27 November 2013 21:44 +2

Să presupunem că UNBR -Tradițional chiar ar funcționa în afara cadrului legal. Dacă sunteți juriști știți că nu se poate face proba faptului că UNBR-nou creat/înființat funcționează legal prin afirmarea faptului că cealaltă structură funcționează ilegal. Trebuie în mod necesar dovedit că structura Bota funcționează legal, adică este recunoscut de către organele competente din țara în care dorește să funcționeze.

# nu BoulI date 30 November 2013 19:40 0

bOULI, Legea 3/48 a spus totul despre desfiintarea unbr ,,trad,,

# JUST date 29 November 2013 20:37 +1

ASTAZI 29.11.2013.Dosar 11799/94/2013 Judecatoria Buftea În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala respinge plangerea formulata de petentul Bleah Sergiu ca neîntemeiată. (date). În temeiul art. 2781 alin. 8 lit. b Cod procedura penala admite plangerea formulata de petentul Baroul Ilfov (date). Desfinteaza Rezolutia nr. 6717/P/2012 emisa de Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea la 08.07.2013 si trimite cauza Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea in vederea inceperii urmaririi penale fata de intimatul-petent BLEAH SERGIU (date) si intimatul TRIFU STAN (date), sub aspectul savarsirii infractiunii prev de art 26 din Legea 51/1995 raportat la art 281 C pen. In temeiul art. 192 alin. 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publica, astăzi, 29.11.2013. Document: Hotarâre 657/2013 29.11.2013

# tembelule date 29 November 2013 20:48 -3

Ba, \"JUST\", propagandistule, Bleah nu va pati nimic, indiferent cat de MAFIOT e pseudo-judecatorul de la Buftea, care face ****** pe decizia definitiva a CA Brasov, prin care primului i s-a recunoscut calitatea de avocat. Voi, spagarii traditionali, sunteti disperati precum SECURITATEA lui Ceausescu, cu putin timp inaintea revolutiei. Sfarsitul castei mafiote-flocea se apropie !!!

# Cucu date 30 November 2013 18:51 0

”Sfârșitul castei mafiote...” se apropie în capul tău, că în realitate sunt din ce în ce mai multe condamnări,iar voi bateți câmpii, proștilor.

# ana date 2 December 2013 14:50 -1

Cucu-Bau, nu te dovedesti a fi un av destept. Vad ca te ingrijoreaza \'\'sf. castei mafiote\'\',altfel n- ai fi intrat in polemici peaici. Stai flexat , tu nu ai cum sa fi niciun condamnat din moment ce te ocupi cu nimik pe de laturi.- pune accentul correct-. Nici de casta mafiota nu esti demn din moment ce ai intrat acolo talamb, pilos, nevinovat. Cu siguranta asta au dorit parintii. Ce frumos , si-au vazut visul cu ochii. Baiete, tine minte, sfarsitul nu-I aici. Sa ai \'\'succesuri\'\' si tu.

# LM date 5 December 2013 16:05 -1

Bravo Ana de mult nu am mai citit un comentariu bun .

# dorel date 6 December 2013 17:51 0

http://manifest-national.ro/

# Spania date 10 December 2013 20:05 -1

Farerilor, uniti fortele intelectuale si veti reusi alaturi de Italieni !

# Canada date 16 December 2013 18:58 0

Cucule, atat te duce capul, atat scoti din mintea ta proasta - bubuie frate -. Dictionaru explicativ al limbii romane spune ceva mai clar despre lege decat iti imaginezi tu in mintea ta bolnava... Esti genul de avocat prost,prost,prost... si, nu ma mira ca, am vazut multi prosti care nu stiu sa spuna nimic despre izvorul drepturilor actiunii lor in fata instatntei si intr-un final ii spune tot judecatorul, care le agreeaza prostia considerandu-se el cel din urma mai destept in fata justitiabililor decat voi prostilor,... care nu stiti decat sa vorbiti prostii fata de publicul larg si de U.N.B.R. Bota. Nici nu-ti dai cat de prist esti,iar justitiabilii abia isi da seama ca sunteti cu adevarat prosti dupa cateva termene de judecata sau cand pierd drepturile lor si ajung la unii dintre avocatii dlui Bota ce sunt niste profesionisti onesti. 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva