24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNEJ A SESIZAT MJ – Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, reactie dupa arestarea presedintei Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa CAB, Dorina Gont, intr-un dosar privind presupuse fapte de evaziune fiscala: “UNEJ nu interpreteaza si nu comenteaza in niciun fel decizia Curtii de Apel Bucuresti... Uniunea isi ofera tot sprijinul necesar organelor competente in vederea clarificarii oricaror aspecte se considera a fi necesare” (Comunicatul)

Scris de: L.J. | pdf | print

22 April 2015 10:58
Vizualizari: 14261

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, condusa de Cristian Mihai Jurchescu (foto), a emis un comunicat de presa in urma deciziei de, miercuri 22 aprilie 2015, a Curtii de Apel Bucuresti, prin care s-a dispus arestarea presedintei Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Dorina Gont, intr-un dosar privind presupuse fapte de evaziune fiscala. In comunicatul semnat de presedintele UNEJ, Cristian Mihai Jurchescu, se precizeaza ca Uniunea a luat act de decizia CAB, pe care insa nu o va interpreta sau comenta in niciun fel.


In acelasi comunicat, UNEJ mentioneaza ca isi ofera sprijinul organelor competente in vederea clarificarii oricaror aspecte care se considera a fi necesare si arata ca a sesizat deja Ministerul Justitiei in vederea luarii masurilor legale corespunzatoare.

Prezentam comunicatul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti:

Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a luat act de Incheierea din data de 22 aprilie 2015, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, Sectia I Penala, prin care s-a admis propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti cu privire la executorul judecatoresc Dorina GONT, Presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Precizam ca UNEJ nu interpreteaza si nu comenteaza in niciun fel decizia Curtii de Apel Bucuresti. Mai mult decat atat, dorim sa precizam faptul ca, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti isi ofera tot sprijinul necesar organelor competente in vederea clarificarii oricaror aspecte se considera a fi necesare in scopul finalizarii demersurilor legale ce se impun.

In acest sens, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti a sesizat deja Ministerul Justitiei, in vederea luarii masurilor legale corespunzatoare”.

*Cititi aici comunicatul UNEJ

Comentarii

# dan mircea romeo date 15 August 2015 18:55 0

un executor din braila a retinut 600ron mai mult decat a stabilit judecatorul/ cum pot obtine bani /postelnicu gabriela despre dansa este vorba nu vrea sa ini dea bani/exista ocale fara sa deschid actiune/.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva