22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Unitate si Democratie! Nu divizare, instabilitate si segregare pe criterii etnice!

Scris de: Gabriela FIREA, senator PSD | pdf | print

29 December 2023 14:06
Vizualizari: 6111

Am respins, astazi (n.r. vineri, 29 decembrie 2023), in plenul Senatului Romaniei, impreuna cu toti colegii mei social-democrati, proiectele depuse de cativa parlamentari etnici maghiari prin care era propusa autonomia asa-zisului Tinutului Secuiesc. Astfel de proiecte sunt un pericol pentru integritatea nationala.Unitate si Democratie! Nu divizare, instabilitate si segregare pe criterii etnice!

Romania trebuie sa ramana unita, mai ales acum cand lumea si tarile din jurul nostru trec prin provocari majore din punct de vedere geopolitic. Niciodata nu va fi momentul pentru aceasta discutie a autonomiei pe criterii etnice. Tara este doar una pentru toti locuitorii sai si asa trebuie sa ramana.

Intr-o demonstratie de unitate si respect pentru principiile democratiei, parlamentarii social-democrati au raspuns apelului presedintelui partidului, premierul Marcel Ciolacu, initiind procedurile pentru respingerea proiectelor care ar segrega cetatenii pe criterii etnice. Unele partide au ales calea zgomotoasa a scandalului, insa noi am preferat solutie concrete, actionand prin cel mai democratic mecanism votul in Parlament.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva