6 august 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Va fi Citu anchetat penal?

Scris de: Sorin ROSCA-STANESCU | pdf | print

20 iulie 2021 13:23
Vizualizari: 3605

Opinia publica are dovada. Dovada e buna si pentru DNA. Coruptia s-a institutionalizat. Si s-a infipt ca un burghiu in cabinetul premierului Florin Citu. Banii publici, influenta publica si demnitatile publice, pe socoteala si paguba noastra, au fost utilizate in scop electoral. Ancheta poate fi declansata.


 

Un document a scapat din cabinetului Guvernului Citu, devenind astfel public. Un consilier al acestuia, utilizand antetul Guvernului, cu cea mai puternica pozitie de influenta din statul roman, contine indicatii precise adresate activistilor PNL privind batalia interna din partid. Pentru a ocupa pozitia de presedinte PNL, Florin Citu si echipa sa utilizeaza cu cinism intreaga influenta a Executivului. Citu, prin intermediul consilierului sau, promite bani, promite functii, ameninta cu pedepse, promite iertare si, repet, totul este cat se poate de oficial, pe fata si vine de la Guvern. De altfel, staff-ul electoral al lui Citu este instalat in cladirea Executivului si utilizeaza din plin banii cetatenilor. La fel cum tot banii cetatenilor si infrastructura publica sunt folosite in campanie. Una dintre cele mai mari infractiuni de coruptie este utilizarea unei functii publice in scop personal.

Liviu Dragnea a fost condamnat la peste 3 ani de inchisoare cu executare si este privat de o serie intreaga de drepturi, invocandu-se impotriva lui o fapta mult mai putin grava. Cum ca ar fi detasat la partid doua persoane care, pentru un anumit interval de timp, ar fi fost platite din bani publici. Fapta lui Florin Citu este infinit mai grava. Intrebarea e: se va porni malaxorul DNA pentru identificarea tuturor probelor si intocmirea unui rechizitoriu in acest caz? Va fi Florin Citu pus sub invinuire pana in luna septembrie? Si daca nu, ce se va intampla ulterior, cand acesta, pe bani publici si utilizandu-si influenta de prim-ministru, va deveni presedintele PNL si, deci, liderul coalitiei aflate la guvernare? In fine, intrebarea numarul trei: ce face Klaus Iohannis? Sufera in continuare de orbul gainii? Nu vede elefantul?


Preluare de pe corectnews.com

Comentarii

# Kis Zoltan date 20 iulie 2021 14:35 +29

Nemernicul ticalos de premier din partea Ciumei galbene PNL Florin Catu nu are bani pentru alocatii pentru copii ori pensii in schimb subventioneaza propria campanie pentru a ajunge in fruntea talharilor nemernici corupti PNL inclusiv zecile de miliarde imprumuturi.

# Baran Gheorghe date 20 iulie 2021 16:23 +29

DNA este un malaxor care se pune in functiune numai daca cineva de undeva apasa un anumit buton. Cine este acel cineva, unde este acel undeva si care este butonul care trebuie apasat .... cititorii sunt mai destepti decat ne putem imagina. Lantul de chei pana la buton e prea lung si uns cu miere sa se finalizeze prin apasare buton

# Goargăș date 20 iulie 2021 23:59 +37

Dacă DNA se sesizează, există! Dacă nu, este o biată structură care toacă degeaba bani publici (mulți). Și banii mei, evident! Ce să mai discutăm când pe șeful lor îl preocupă Dragnea și prostiile Chișei. Un bărbat adevărat...

# escu date 21 iulie 2021 11:00 +4

Dacă problema cu documentul emis din guvern este clar, se naște o altă întrebare - pe ce bani are loc vâjâiala liberalilor in campania aceasta internă, fără precedent, pentru deplasarea multor activiști, cheltuielile fiind cu deplasarea, cazarea, hrănire etc. De unde bănetul? Cine sponsorizează acțiunile lui Cîțu? Poate, dacă o fi existând pentru ciuma roșie, DNA care să investigheze această finanțare.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.08.2021 – Ambasadorul si-a pus poza cu tatucul Iohannis (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva