22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

VINE LOVITURA DE STAT – La fel cum #rezistentii din Romania au luat foc cand PSD a depus contestatii contra fraudelor electorale, #rezistentii din SUA vor da asaltul la Curtea Suprema daca il va valida presedinte pe Donald Trump. Fostul viceprimar general Aurelian Badulescu: „Se preconizeaza o lovitura de stat... Cand se va starni iadul peste Curtea Suprema, unde vor fi ayatollahii statului de drept?... Daca PSD castiga alegerile in 6 decembrie, magistratii vor fi pusi sa invalideze rezultatul?”

Scris de: V.B. | pdf | print

5 November 2020 13:09
Vizualizari: 7361

Dublul standard manifestat de catre #rezistentii din Romania se intalneste si in randurile hashtagistilor din Statele Unite ale Americii: pe de o parte, justitia este buna cand valideaza candidatii doriti de #rezistenti, in ciuda fraudelor electorale evidente, iar pe de alta parte justitia este rea cand invalideaza candidatii #rezistentilor fix din cauza fraudelor.


Ideea a fost exprimata joi, 5 noiembrie 2020, de catre fostul viceprimar general al Bucurestilor, Aurelian Badulescu, acesta avertizand asupra pericolului ca oponentii presedintelui american Donald Trump (foto stanga) sa mearga pana acolo, incat sa incerce chiar o lovitura de stat, in ipoteza in care politicianul republican va fi validat pentru un nou mandat de catre Curtea Suprema a SUA, in ciuda votului popular in favoarea contracandidatului democrat Joe Biden (foto dreapta). Ipoteza ca instanta sa rastoarne sensul votului popular este bazat pe uriasele suspiciuni de frauda in favoarea lui Biden in mai multe state americane.

Extrapoland asupra Romaniei, Badulescu se intreaba daca nu cumva vreo instanta autohtona va fi pusa in situatia de a invalida rezultatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, in cazul in care acestea vor fi castigate de catre PSD.


Redam postarea de pe Facebook a politicianului social-democrat:


Biden castiga alegerile. Trump ramane presedinte prin decizia magistratilor

Predicatorii statului de drept si cei care ne-au pus la punct ani de zile sa ne explice de ce America e in flacari.

Democratul Joe Biden a reusit sa obtina un scor istoric la votul popular. Numai ca nu va ajunge presedinte inainte ca magistratii Curtii Supreme de Justitie a SUA sa delibereze.

Constitutia SUA, cea mai democratica din lume, prevede ca nu masele decid ci corpul electorilor. Probabil ca Biden va obtine cele 270 de voturi, majoritatea din Colegiul electoral, numai ca nu-si va putea prelua scaunul de sef al Administratiei, pana ce justitia (in)dependenta se va pronunta.

Donald Trump acuza furtul alegerilor. Observatorii sai sustin ca s-au adus peste noapte sute de mii de voturi, cifra alegatorilor depaseste pe cea din listele electorale, in unele state.

O armata de avocati cere stoparea procesului de numarare a voturilor.

PSD a fost pus la stalpul infamiei de predicatorii statului de drept atunci cand a depus mai multe contestatii.

Acum, staretii manastirii 'Cum ne convine' pregatesc atacul cu tunuri de foc asupra judecatorilor. Conservatorii au majoritatea voturilor din Curtea Suprema de Justitie. Se preconizeaza o lovitura de stat. Batalii de strada. Vandalizari. O ura generalizata.

Sa vina predicatorii globalismului sa ne explice cum de s-a ajuns la America in flacari, dupa ce castigatorul voturilor maselor va fi invalidat!

Exista justitie doar cand ne convine? Nu mai aparam inamovibilitatea judecatorilor? Trump poate ramane la putere prin sentinta forului suprem. Cand se va starni iadul peste Curtea Suprema a SUA, unde vor fi ayatollahii statului de drept? Cum vor scoate camasa? Daca PSD castiga alegerile in 6 decembrie, magistratii vor fi pusi sa invalideze rezultatul?

E un scenariu de lucru”.


sursa foto: LA Times

Comentarii

# Ana date 5 November 2020 14:22 -237

All good. Nu se va intampla asa ceva din moment ce nici nu se pune problema validarii lui Trump in functia de presedinte al US. Omul a pierdut si a pierdut rau. Deal with it...

# Cetateanul date 5 November 2020 17:20 +2

Cum e sa pierzi ca papagalul fix precum în colonie: cu diaspora, cu corespondenta, cu sacii cu voturi etc etc Și asta fix după ce nea Zucă lauda cu gura plina toate astea. Asta e oaie... nu poți lauda nasoalele ce se întâmplă la alții dar când ți se întâmplă ție sa urli ca e furt. Acu poate o sa vadă cum e pe bune cu statu paralel. PS Proastă alegere culoarea roșie... dupe cum zice guvernatoru Zucă: jos cu ciuma roșie :)

# Narcis date 5 November 2020 17:28 +6

Jocurile sunt facute demult sa castige Biden. Un decrepit de 78 ani care va fi in incapacitate de a conduce tara, astfel ca ii va lua locul Kamala Harris. A mai fost o negresă care ne-a mancat ficații cu tupeul si obrăznicia ei. RO se va obisnui pt ca are o abilitate in a se adapta si înclina cu servilism oricărui stăpân. Democrații sunt cei care au organizat protestele si cei care intretin dezordinea sociala in IU ES EI.Trump a dormit, parcă nu a trăit in America, habar n-a avut cu ce se confruntă. Biden este pretenul bun al lui Băsescu de cand era vicepresedinte, la noi SISTEMUL s-a pregătit demult pt schimbare, numai din listele electorale de candidați vedem cum se refac vechile echipe. Insă PSD trebuie sa isi antreneze bine genunchii sa reziste cat mai mult cand se ploconește in fața noului vechil, deoarece membrii sai importanti au fost vânați si arestați in mandatul Obama – Biden. Pt RO ca popor nu e nici o speranță, orice partid politic va fi la fel de servil in fața americans.

# nae din dealul feleacului date 5 November 2020 18:10 +3

@Ana ,stai jos,nota 4!Nu Tramp era tema!

# nae girimea date 6 November 2020 07:57 +1

@cetateanul In colonie a fost experimentul-pilot . A mers si l-au extins la metropola . Schema e simpla : statul profund pune un zombi si conduce . "Demokratie , schtrunk ", vorba lui "Hitler" din discursul in "germana" din Diktatorul , cu Chaplin .

# Pane Contrabas date 6 November 2020 08:19 +3

Comunistii globalisti au pregatit lovitura de stat din America. Corona a fost bagat pe teava media pentru a ne speria si cenzura. Astfel au justificat votul prin posta unde se poate fura in voie. Trump e singura reduta puternica care se opune comunismului in lume. Cu ajutorul votului prin posta, totul planificat, a avut loc lovitura de stat. Media numara voturile cum numara bolnavii de corona. Ce rost mai au alegerile daca voturile sunt printate dupa voie si distruse cele legitime? Forte uriase se opun sa reiasa Trump. Lumea e pierduta.

# Lorenzo de Medici date 8 November 2020 12:06 +2

Pentru#Ana, că să înțeleagă și mintea ei îngustă. Donald Trump va rămâne președintele SUA încă 4 ani. Fără voturile prin corespondență, primite după data de 3 noiembrie, el este câștigătorul detașat. Ca un vot prin corespondență sa fie valid, este necesar ca ambele momente, exprimarea lui și primirea lui să fie anterioare zilei alegerilor. Numai așa el este un vot dat pe 3 noiembrie. Așa va decide Curtea Supremă a SUA. Altfel, după mintea lui #Ana, ar trebui sa tot numere ăștia voturi, pentru Biden se înțelege, și după un an de acum încolo, dacă atunci ajung prin posta la comisiile de votare. Așa că #Ana, deal tu with it, Trump is and will be President!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva