6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 13.10.2019 – Arghir de la ICCJ se pensioneaza. Ion-Tudoran se simte rau

Scris de: L.J. | pdf | print

13 October 2019 10:19
Vizualizari: 4432

* Abia ce au respirat usurati pucistii de serviciu din Consiliu, crezand ca le-a iesit pasienta cu boicotarea SIIJ, ca presedinta CSM Lia Savonea le face o noua surpriza celor care nu stiu prin ce tarane sa se mai tavaleasca doar-doar sa blocheze Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, unde multi dintre ei au dosare penale. Despre ce este vorba, aflati facand click aici.


* Usurel, usurel se schimba garda la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Nu demult, mai exact imediat dupa ce i-a aruncat lui Dragnea cu anii in fata cu o motivare de toate jena, a iesit din magistratura judecatoarea Luciana Mera, cea care pe vremea cand venise la instanta suprema era vazuta ca o speranta pentru justitiabili... Acum aflam ca o alta judecatoare de numele careia sunt leagate mai multe hotarari scandaloase de condamnare – printre care si halucinanta sentinta din dosarul Dragnea a carui condamnare in fond a fost motivata cu argumentul ca liderul PSD era vazuta ca "un Dumnezeu" in judet – s-a decis sa isi ia talpasita din magistratura. Judecatoarea Geanina Arghir, caci despre ea vorbim, si-a depus cererea de pensionare, urmand ca in viitorul apropiat sa fie discutata si in CSM. Interesante plecari! Nu putem totusi sa nu facem o comparatie intre plecarea lui Arghir si plecarea lui Ion-Tudoran de la CAB. Sustinem aceasta caci, asa cum se zvoneste ca Ion-Tudoran a fugit din magistratura de teama sa nu il ia SIIJ, la fel se vorbea intr-o vreme si de Arghir ca ar urma sa o ia DNA intr-un dosar la fel de celebru.


* Si ca tot am adus vorba de Ion-Tudoran de la CAB, sa auzi si sa nu crezi! Nu demult umbla vorba prin targ ca judecatorul pensionat peste noapte a avut ceva probleme de sanatate care au necesitat transportarea sa de urgenta la spital pentru o interventie medicala. Intre timp, auzisem ca Ion-Tudoran s-a pus pe picioare si totul este bine. Numai ca, belea mare, cica acum cand SIIJ s-a pus pe treaba in dosarul penal al lui Ion-Tudoran, acestuia i s-a facut un pic cam rau si s-a internat la un spital cu multa liniste, pace si vrabiute. Ce sa zicem, ii urmam sanatate si insanatosire grabnica!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Marcel date 13 October 2019 10:34 +2

Sincer, pentru ce sa i uram sanatate si insanatosire grabnica? Atat specimenul, cat si multi altii merita cu totul alte urari!

# Carcotas date 13 October 2019 19:26 +1

Implicarea serviciilor in justitie, entuziasmul mucosilor care aproba aceasta implicare, menținerea in provizorat a tuturor functiilor importante din marile parchete, motivarile batjocoritoare din sentintele minusculiei Curti , prostia rezistentilor care urla contra fara sa fi citit legile ori ordonantele de guvern contra cărora cred ei ca protestează, partizanatul criminal al unor ziaristi, lașitatea si oportunismul politicienilor au dus statul acesta in pragul DICTATURII. Singura autoritate publica care mai trebuie dărâmată este Curtea Constitutionala si intram in cazarme. Ne vom trezi si culca la ordin.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva