4 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.01.2022 – Pirlog a mai scapat de un dosar. Nicusor Dan ar putea da cu subsemnatul la parchet

Scris de: L.J. | pdf | print

12 ianuarie 2022 17:37
Vizualizari: 3428

* In caz ca nu va era suficient de antipatic Fondul Monetar International, acum aveti un motiv in plus sa strambati din nas cand auziti de FMI. Dati click aici ca sa aflati de ce!


* Se anunta noi taxe. Din fericire, nu le vom da, ci le vom primi. Din nefericire, nu noi, indivizii, ci statul roman. Dupa aceea, cum va folosi Guvernul sumele este o cu totul alta discutie. Pana una-alta, faceti click aici ca sa vedeti de unde vor veni banii!


* Tineti minte isprava primarului general Nicusor Dan, care, in procesul de anulare a PUZ Sector 5, si-a delegat un consilier juridic sa sustina in instanta pozitia reclamantului, in loc s-o combata (click aici pentru a citi)? Ei bine, mai multi specialisti ai dreptului ne-au semnalat faptul ca aceasta vitejie a lui „Plicusor Ban” ar fi de competenta parchetului. Deci sa nu va mire daca zilele astea il veti vedea pe Nicusor dand cu subsemnatul! Rectificam: ba sa va mire, avand in vedere ca Parchetul General tine la sertar de 5 ani dosarul privind posibila finantare ilegala a campaniei locale din 2016 a Uniunii Salvati Bucurestiul (click aici pentru a citi)!


* Ramanand in lumea parchetelor, va spunem ca faimosii procurori #rezistenti Bogdan Ciprian Pirlog – adjunctul Parchetului Militar Bucuresti – si Cristian Ardelean – simplu executant la PT Bihor – au scapat de dosarele disciplinare. Cel putin temporar: in cazul lui Pirlog, Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM a dispus respingerea actiunii disciplinare pe procedura (pe motiv de nulitate), iar la Ardelean, „Brigada Nufarul” i-a suspendat judecata pana la solutionarea definitiva a altei cauze (vezi facsimil).

Nu ne surprinde absolut deloc comportamentul „Sindicatului”. Va indemnam doar sa stati pe faza, caci vom reveni cu detalii despre cele doua dosare disciplinare.
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 12 ianuarie 2022 19:55 +140

Sindicatul acoperiților sistemului SRI nu doarme. Doar ațipește puțin ca să ne ieșim din mână. Prea aplecații slujitori nu au de ce se teme atâta vreme cât în conducerea țării este un cleptoman imobiliar acoperit al SRI, iar în funcții mai ”mărunțele” sunt promovați tot felul de neisprăviți după chipul și asemănarea SS-istului de la Cotroceni.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.07.2022 – Stati cu ochii pe Bobita

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva