13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.03.2023 – Vuvuzeaua Dogioiu: propagandista lui Kovesi plange ca viitorul sef DNA a fost avizat in aplauzele Luju

Scris de: L.J. | pdf | print

15 March 2023 17:35
Vizualizari: 5960

 

* Casa de avocatura americano-britanica McAllister Olivarius incearca sa ia legatura cu tinerii romani care ar fi fost abuzati sexual de catre un avocat de pe Wall Street. Mai multe detalii – inclusiv despre felul in care puteti intra in contact cu acea casa de avocatura – gasiti pe site-ul Corectnews.com al jurnalistului Sorin Rosca Stanescu. Deci click aici!


* Asta e chiar tare. Dupa ce Silicon Valley Bank si Signatura Bank s-au dus in cap in SUA, presedintele Joe Biden a iesit sa tina predici despre cum functioneaza capitalismul. Numa' ca, problema apare acolo unde vin informatii potrivit carora capitalismul despre care vorbeste Biden este strans legat si de o ancheta penala care vizeaza Signature Bank. Despre ce este vorba, click aici.


* CFR aloca peste 8 milioane lei pentru restaurarea unei cladiri emblematice. Unde se duc banii si in cat timp ar urma sa ne mandrim cu bijuteria arhitecturala, aflati aici.


* Jurnalista Ioana Ene Dogioiu nu a dormit azi-noapte de necaz ca Marius Voineag (foto) a fost avizat pozitiv de Sectia pentru procurori a CSM pentru ocuparea functiei de procuror-sef DNA. Nu a dormit bine nici ca noi, Luju, zice ea, am aplaudat avizarea lui Voineag, Dogioiu scotand la adresa noastra din tastatura niste ineptii, doar de dragul de a ne ataca gratuit si nefundamentat, asa cum o fac toti propagandistii lui Kovesi.Zice Dogioiu in articolul scris cu naduf ca, din informatiile ei (publicate pe luju cu mai bine de 12 ore inainte), votul negativ impotriva avizarii lui Voineag a fost dat de Claudiu Sandu, pe care Dogioiu pare sa il aprecieze nespus pentru multiplele-i calitati si incercari peste care a trecut. Practic, atata neliniste i-a produs avizarea lui Voineag, ca s-a apucat sa se planga de faptul ca DNA se va lua de companii si va lasa oamenii politici in pace, urmand sa devina "perfect controlat, deci foarte convenabil". Noua nu este totusi clar de ce unii jurnalisti inteleg ca marea coruptie de care trebuie sa se ocupe DNA e doar la oamenii politici. De ce nu au avut nicio problema, spre exemplu, cand din tot dosarul Microsoft lipsea taman Microsoft. Oricum, faptul ca pe viitorul sef al DNA, Marius Voineag, il injura propagandistii lui Kovesi este o bila alba pentru acesta.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 15 March 2023 19:41 +1

Nu vă supăraț! Cine este vuvuzeaua de ocupă dihai spațiul și timpul unui portal național?

# dulapul lulutzei, pierzaniei si goliciunii nationale date 15 March 2023 21:42 +1

Ce sa ceri unor astefel de specimene.Mai sunt acolo gen Ceausescu care se uita in gura lor. Oricum nici ei nu cred ce debiteaza.Niste scule! asta-i o opinie

# DODI date 15 March 2023 23:59 +3

Nu ați sesizat până acum că slujirea și slugile ei latră la comandă? La comandă politică sau la ordin. La noi cei care doresc să-și facă profesia onest, serios și cu dorința de dreptate sunt judecați apriori și puși la zidul infamiei pentru că nu acceptă mersul în patru labe și pupături în fesele prezidențiale.

# maxtor date 16 March 2023 18:53 0

dar,cum spune tot luju,prezidentu poate ignora avizul......

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva