5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.05.2022 – Judecator ICCJ din dosarul Udrea, chemat la PICCJ inainte de decizie

Scris de: L.J. | pdf | print

15 mai 2022 20:37
Vizualizari: 5226

* Piata cripto se clatina de ceva vreme si nu se anunta vremuri bune pentru detinatorii unor astfel de monede. Una dintre foarte putinele tari care a avut curajul si a adoptat bitcoin ca mijloc de plata trece acum prin vremuri crunte, ajungand in incapacitatea de a-si plati datoriile, dupa ce a investit sute de milioane de dolari in moneda electronica.  Despre cine este vorba, click aici pentru a citi.

 

 

* Apar noi informatii despre executia Elenei Udrea, in cazul careia ICCJ a mentinut condamnarea din dosarul “Gala Bute”, cu incalcarea grava a Deciziei CCR 685/2018 care impunea rejudecarea apelului. Ceva extrem de tare circula prin mediile judiciare.


 

Se aude ca fix inainte ca ICCJ sa pronunte decizia de mentinere a condamnarii din “Gala Bute”, unul dintre judecatorii din Completul de 5 de la Inalta Curte ar fi fost chemat la PICCJ pentru a i se explica de ce este bine ca Udrea sa ajunga la inchisoare. Iar explicatiile ar fi fost insotite de un dosar care i-ar fi fost prezentat respectivului judecator. Evident, un dosar cu informatii menite sa il convinga in legatura cu faptul ca trimiterea la inchisoare a Elenei Udrea (foto) este obligatorie. Acum, ca dosarul continea date despre Udrea sau ca se referea chiar la activitatea judecatorului, nu cunoastem. Cert este ca, daca asa s-a intamplat, atunci nu avem de-a face decat cu o inviere a vechilor practici DNA-SRI, cand judecatorilor li se aratau diverse dosare pentru a fi constransi sa dea condamnarile dorite de “Binom”.

In ceea ce priveste identitatea judecatorului, trebuie spus ca din Completul de 5 care a trimis-o la inchisoare pe Elena Udrea, patru au fost cei care au dat solutia pe placul DNA, cu incalcarea Deciziei CCR 685/2018: Alina Ioana Ilie, Oana Burnel, Anca Alexandrescu si Dan Andrei Enescu. Cel de-al cincilea membru, judecatoarea Hermina Iancu, s-a pronuntat in sensul trimiterii dosarului la rejudecare. Oricum, sa nu va asteptati ca vreunul dintre cei implicati in poveste, fie judecatorul in cauza, fie PICCJ sa recunoasca vreodata povestea. Nici DNA nu recunostea cand facea presiuni sau santaje pe judecatori.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Unu date 16 mai 2022 10:40 +62

Curios cum învie practicile de pe vremea lui Ponta.Ciolacu este de vina ca se folosesc aceleasi practici?

# K date 16 mai 2022 14:45 +120

Se muncește mult la Parchetul General! Biata Scutea, oare mai poate?!

# adrian date 11 iunie 2022 05:56 0

Cred ca e adevarat.Parchetul General are astfel de apucaturi.La etajul 2 e SRI,PE libertatii,iar la etajul 3 e Parchetul General.E frumos la Parchetul General,e covor rosu,pare hotel de lux.La camera 312 era procurorul Hondor Alexandru Mihai,colaborator SRI si un mare nenorocit.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva