5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 16.05.2022 – Planul lui Codrut Olaru

Scris de: L.J. | pdf | print

16 mai 2022 19:41
Vizualizari: 5487

* O hotarare judecatoreasca definitiva a fost pronuntata de catre o curte de apel din Romania cu privire la revizuirea drepturilor de pensie. In ce fel isi motiveaza instanta decizia aflati dand click aici.


* Ministerul Transporturilor a pus in dezbatere publica un segment din Autostrada Moldovei. Cum arata proiectul, cat va costa si de ce accesorii va beneficia soseaua vedeti facand click aici.


* Procurorul CSM Codrut Olaru (foto) are planuri mari pentru anul 2023. La 6 ianuarie se va termina actuala legislatura a Consiliului Superior al Magistraturii, iar in 20 februarie isi va incheia mandatul Procurorul General Gabriela Scutea.Caci pentru aceasta functie se incalzeste Olaru, despre care auzim ca deja si-a pus in miscare relatiile ca sa se asigure ca presedintele Klaus Iohannis il va numi la carma PICCJ. Cat despre Catalin Predoiu, lumea spune ca ministrul Justitiei il priveste cu ochi buni pe Olaru si este dispus sa i-l propuna lui Iohannis.

Si astfel Codrut Olaru va avea un mandat de cel putin 9 ani in calitate de membru CSM: 6 ani ca membru ales si cel putin 3 ani ca membru de drept (Procuror General).

Ce sa zicem... Fir intins!


* Ramanand in zona parchetelor, va spunem ca Laura Kovesi cauta carne proaspata pentru EPPO. Mai exact, Luluta are nevoie de 11 procurori in posturi de executie. 1 iunie 2022 este data-limita de trimitere a candidaturilor. Cei interesati pot citi toate detaliile cu un click aici.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gabi Țoprea date 17 mai 2022 09:28 -205

Ref știrea 2: Succes și la mai mare! Șanse bune omul are. E și doctor și general.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva