28 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 17.02.20202 – Nicolae Marin pune toata mana pe SIIJ

Scris de: L.J. | pdf | print

17 februarie 2020 17:45
Vizualizari: 4524

* Continua valul de pensionari din magistratura. Alti judecatori tocmai ce au fost eliberati din functii de Klaus Iohannis. Cine sunt acestia? Click aici ca sa aflati.* Procurorul Nicolae Marin, zis “Sifon”, nu va avea niciun obstacol sa conduca Sectia pentru investigarea infractiunilor din coruptie (SIIJ) fix asa cum vrea el. Asta spre bucuria unora dintre magistratii care se stiu cu musca pe caciula din cauza abuzurilor comise. Procuroarea Adina Florea, blocata de pucistii din CSM sa ajunga la sefia SIIJ, s-a inscris in concursul pentru numirea intr-un post de inspector la Inspectia Judiciara. Ceea ce inseamna ca va pleca de la SIIJ.

Totusi, va trece vreme buna pana cand Florea va ajunge la Inspectia Judiciara, si asta desigur daca va fi admisa, timp in care poate face destule daune in randul paraditorilor, indiferent de unde sunt ei. Asa ca noi credem ca inca nu a venit momentul ca abuzatorii sa rasufle usurati. Plus ca mai e cale lunga si pana la desfiintarea SIIJ.


* Lectia Luju a fost invatata de procurorii din CSM. Dupa ce le-am atras atentia ca s-au victimizat printr-un comunicat de presa agramat, fara sa stie cand trebuie un "i" si cand trebuie doi ("ii") – click aici pentru a citi, iata ca cei din CSM s-au conformat si au indreptat greselile in comunicatul de pe site. Bravo! Suntem cu ochii pe voi! Va vom anunta si data viitoare cand dati pe langa.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 18 februarie 2020 04:28 +4

Ingrijoratoare e protectia lui mediatica, sa nu spun imunitatea la critici...e aproape sinistru, cum se feresc toti sa-l deranjeze...tocmai ce am aflat, din gura unui parlamentar UDMR, ca seful clinicii Polisano, aia pentru care se deturneaza banii Casei spre privati, e finul lui Iohanis si seful FDGR...Daca pui la socoteala si cate procese pentru delict de opinie a castigat FDGR cu ziaristii, parca intelegi si groaza unora, dar si preocuparea iohanista de "primenire" a magistraturii cu oameni noi, formati la scoala securista de partid...Chiar n-are nimeni curaj sa faca o evaluare a costurilor statului cu acest personaj?! Cam cate legi a incalcat si incalca, ce paguba a adus statului prin retrocedarile dubioase de la Sibiu, care e relatia lui cu dinozaurii stalinisti din magistratura si cum a reusit sa fenteze legile, fara ca nimeni sa nu-l opreasca... P.S. Pana la ora asta, nicio publicatie n-a preluat informatia de la TV...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2020 – Clotilde a nimerit la o judecatoare-activista. Nimeni nu se pune cu urmasa lui Werner

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva