5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 20.05.2022 – Procurorul rasfirat la CAB (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 mai 2022 19:19
Vizualizari: 6549

* Sef nou la ANAF, directie noua si mod de abordare distinct care loveste direct in cei mari. Despre ce este vorba, cititi aici.


* Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu s-a pus pe treaba in transporturi si anunta investitii masive in proiecte care stau in asteptare de mai bine de 7 ani. Despre ce proiect este vorba, cititi aici.


* Ce norme de conduita, ce solemnitate, ce tinuta cuviincioasa... La Curtea de Apel Bucuresti fiecare face ce vrea si sta cum intelege.


In editia de astazi il avem, spre exemplu, pe un procuror de sedinta de la CAB care s-a rasfirat pe scaun (foto publicata pe pagina avocatei Cosmina Cerva). In timpul sedintei! Nu in pauza, nu cu sala goala! Dovada este ca inclusiv onorata instanta era prezenta! Dar cin' sa fie procurorul care se simte prea in elementul lui in sala de judecata? Din ce am aflat, ar fi vorba despre Laurentiu Sorescu, un procuror care se mandreste cu doctoratul sau si cu stiinta de carte pe care o detine. Foarte bine, asa si trebuie, dar sa stea drepti macar in sala de judecata. Despre procurorul Sorescu nu se cunosc prea multe, nefiind dintre procurorii vedeta. Ce observam insa este ca de-a lungul vremii a tot incercat sa urce mai sus, dar nu i s-a permis. A vrut sa fie formator la INM, dar CSM i-a respins initial cererea, revenind asupra acesteia mai tarziu, cand a si reusit sa fie formator. A vrut la Parchetul General, dar nu l-a vrut nici CSM si nici PICCJ, care a emis punct de vedere nefavorabil. A vrut chiar si in Spania, in calitatea de magistrat de legatura cu Regatul Spaniei, participand la concursul de selectie din decembrie 2021. Fara succes si aici. Deh, probabil de resemnare sta atat de relaxat in sala procurorul Laurentiu Sorescu. Noi speram ca viitorul sa ii surada doctorandului procuror si sa auzim numai lucruri bune din activitatea sa. Dar sa stea frumos pe scaun intre timp...Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Dragos barna date 20 mai 2022 21:08 +29

Nu cred ca a invatat asta la INM,dar e mic copil pe langa modul in care se poarta Monica Munteanu, poate doamna procuror o fi facut vreo alta scoala!! smecherasii acestia fac de ras procuratura cu modul lor neconform de a se purta, nu cred ca pot fi asa buni in meserie,pacat ca unii oameni chiar si judecatori trebuie sa ii cunoasca!

# DODI date 20 mai 2022 23:27 +1

Acest nesimțit de PORCuror nu s-a prins că decât FORMATOR al amărâtei justiției române mai bine INFORMATOR al noii securități? Sugi de la două ”țâțe” și nici în bască nu te doare de promovare... profesională!

# Ioana M. date 21 mai 2022 07:28 +30

Probabil nu trece testul psihologic.:)

# Cetateanul date 21 mai 2022 22:55 +84

Se poate vorbi la cesezmeu să se puie șezloange la băjeții de sală? Sau măcar fotolii cu masaj? Și ceva umbreluțe și ceva cocktailuri? Decontate desigur...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva