22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 20.06.2024 – Potop de delegari in ultimul moment (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 June 2024 16:51
Vizualizari: 4002

* Serviciul Roman de Informatii vrea sa fie mai cu mot. Si nu doar SRI. Care este cealalalta institutie si mai ales ce vor cele doua entitati, aflati dand click aici.


* Mai multe autoritati locale au inceput lucrari de reparatii la drumuri. Unde anume, vedeti facand click aici.


* Ne-am luat cu treaba zilele trecute si am uitat sa va spunem: s-a intamplat ceva curios la Sectia pentru procurori a CSM in sedinta de marti, 18 iunie 2024.Daca initial erau pe ordinea de zi 50 de cereri privind prelungiri de delegari in functii de conducere, sectia – condusa de vicepresedinta CSM Emilia Ion – a suplimentat aceasta lista cu 11 solicitari. Dintre toti cei 61 de petenti, unul singur a fost refuzat. Este vorba despre procurorul Gigi-Valentin Stefan (foto), care ceruse sa ramana adjunct la PCA Constanta – functie pe care o ocupa din data de 10 ianuarie 2024, dupa ce intre 2016 si 2024 fusese procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta (si cu numire – de doua ori –, si cu delegare).

In fine: dati click aici ca sa cititi toate cele 60 de prelungiri de delegari aprobate!


* Tot CSM are o veste de interes pentru toti procurorii care s-au saturat de aceasta roba si vor sa devina judecatori: daca initial erau 45 de instante disponibile (conform anuntului CSM din 12 iunie 2024), opt zile mai tarziu Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat ca numarul lor a crescut la 47. Cele doua noi instante sunt judecatoriile din Targu Secuiesc si Targu Jiu (vezi facsimil).
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva