27 februarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.01.2020 – Palancanu de la Neamt s-a inspirat de la ciuma rosie. Werner ii decoreaza pe aplaudacii lui taica Lazar

Scris de: L.J. | pdf | print

22 ianuarie 2020 19:32
Vizualizari: 2980

* Propunerea lui Predoiu pentru sefia DNA in persoana Gabrielei Scutea a fericit pe multi, care se gandesc ca odata cu Scutea anticoruptii lu' peste vor reveni in forta si vor face dosare pe banda, asa cum faceau candva, cand lucrau cu SRI. Asta poate si pentru ca Scutea – semnatara de protocol ilegal in 2009, astfel cum CCR a constatat –, la fel ca Predoiu, pare ca isi doreste puternic un astfel de protocol cu SRI. Iar pentru asta Scutea este vazuta de multi hashtagisti si chiar de Predoiu drept o speranta pentru reinvierea procuraturii. Cum se vede insa Scutea pe ea insasi si mai ales ce ispravi si-a propus pentru Directia Nationala Anticoruptie puteti afla facand click aici.

 

 

* Este haos general prin instante de cand cu proiectul de lege sustinut de PNL prin care se doreste taierea pensiilor de serviciu ale magistratilor. Rand pe rand, instantele isi suspenda activitatea, iar judecatorii vin cu tot felul de propuneri pentru ca pensiile de serviciu sa fie mentinute ca in prezent. Ne-a ajuns astfel la urechi si initiativa judecatoarei Alina Mihaela Nita – foto – (cunoscuta sub numele de Alina Mihaela Palancanu, pana sa divorteze) de la Tribunalul Neamt, care propune intr-o scrisoare deschisa trimisa colegilor magistrati sa militeze pentru stabilirea cuantumului pensiei de serviciu prin raportare la venitul net obtinut in ultima luna de activitate inaintea pensionarii sau pentru eliminarea din categoria pensiilor de serviciu a personalului de specialitate asimilat magistratilor. Noi am auzit insa ca unele propuneri facute de Palancanu (astazi Nita) sunt de inspiratie PSD-ista, din interiorul casei, cum ar veni. Nu putem totusi sa uitam cum acum vreun an-doi, madam Palancanu (astazi Nita) se cocota pe scarile instantelor, pe la proteste cu palmute impotriva PSD, pentru a-si manifesta dispretul fata de ciuma rosie. Astazi insa, ce sa vedeti, pana si propunerile de le face colegilor sunt de inspiratie "ciuma rosie". Poate ca are legatura si cu faptul ca actualul sot al doamnei Palancanu (astazi Nita) este, din cate auzim, PSD-ist, adica "ciuma rosie", cum ar veni... Tz, tz, tz, cum se schimba unii, nici nu iti vine sa crezi!* In „Romania nor-ma-la”, presedintele Klaus Iohannis decoreaza niste aplaudaci ai abuzurilor. Ne referim la ONG-istii de trista contemporaneitate de la Grupul pentru Dialog Social, pe care Werner i-a cadorisit miercuri, 22 ianuarie 2020, cu Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, pentru asa-zisa lor contributie la promovarea democratiei si a drepturilor omului. Stim, stim! Urla drepturile omului in GDS-isti ca vaca nemulsa pe camp. Nu mai devreme de anul trecut, aceiasi ONG-isti conectati la banul public (asociatia lor a fost declarata de utilitate publica in 2004, de catre guvernul Nastase) il blagosloveau pe cunoscutul procuror comunist Augustin Lazar cu o diploma tot asa, pentru merite netarmurite intr-ale drepturilor omului. Asta in plin scandal legat de torturile pe care le indura detinutul politic Iulius Filip, caruia taica Lazar ii refuzase de doua ori liberarea conditionata.

Inainte sa ne copleseasca scarba, va prezentam comunicatul prezidential:

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS), cu prilejul aniversarii a 30 de ani de la infiintarea Grupului pentru Dialog Social si de la aparitia primului numar al Revistei 22.

Astfel, in semn de inalta apreciere si recunoastere pentru contributia semnificativa adusa, in cei 30 de ani de activitate, la procesul de tranzitie si consolidare democratica, pentru promovarea valorilor si principiilor democratice, a drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si pentru demersurile sustinute in directia cultivarii spiritului civic in randul tinerei generatii si pentru derularea unor activitati de prezervare si promovare a istoriei recente si a patrimoniului cultural in societatea romaneasca, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” in grad de Cavaler, Categoria F – „Promovarea culturii”, Grupului pentru Dialog Social (GDS)”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Mia date 23 ianuarie 2020 05:10 +1

A este din Botosani, verificați unde a lucrat înainte de a fi judecător,unde a făcut studii ,mai precis la ,,apelul de seara,, fiind soție de securist , a lucrat o perioada și grefiera,dar nu prea a dat pe la serviciu ,și noi știm cita carte știe Alina și ce hram poarta. O ignorați total mai bine

# Cetateanul date 23 ianuarie 2020 14:11 -1

Moldoveanca s-a sucit ... deh ... așa e când te iubești cu purtătorul de vorbe al ciumei roșii. Nu degeaba se zice că dragostea e oarbă .... mai zic unii că și justițea dar nu aș fi prea sigur.

# DODI date 23 ianuarie 2020 15:55 +4

Unde sunt lături se adună porcii. Așa se explică apetența multor cretini pe lângă sau spre ciolanis. Și se mai întreabă #rezistenții și cretinii din USR+PNL de ce avem o atare clasă politică? Peștele (a se citi oamenii politici) de la cap se împute. Iar damful lăsat zilnic de cleptomanul de Sibiu atrage toate muștele la... ciolanis. Cei care aveau cât de cât onoare, profesionalism, bun simț sau patriotism au părăsit corabia alogenului care împute tot ce este românesc și se luptă din răsputeri pentru distrugerea și a ultimelor speranțe de dialog și civilizație ale acestui popor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Se va reface campul tactic al SRI din Justitie prin numirea Gabrielei Scutea la PICCJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2020 – Planul de saracire a populatiei. Panica la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva