21 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 22.11.2020 – Mesaje otravite printre judecatori

Scris de: L.J. | pdf | print

22 noiembrie 2020 20:00
Vizualizari: 3892

* Degeaba se bat cu pumnii in piept actualii guvernanti cu ce lucruri bune ar fi facut ei ca sa evite prabusirea economica a Romaniei, ca lucrurile nu stau chiar asa. Dimpotriva ultimele asigurari date de membri ai Guvernului Orban se pot dovedi a fi simple vorbe in vant. Asta intrucat in realitate situatia Romaniei poate fi mult mai rea decat cea prezentata. Cititi aici despre ce este vorba.

 

* Judecatorii din tara trebuie sa aiba mare grija la ce mesaje primesc. Auzim ca zilele acestea circula pe diverse canale de comunicare niste mesaje prin care se doreste atacarea si compromiterea judecatoarei CSM Gabriela Baltag, prin prezentarea falsificata a realitatii. Desigur, totul are loc in urma interviului recent pe care aceasta l-a dat si in care a spus lucrurilor pe nume in legatura cu reintroducerea SRI in actul de justitie, dar si in legatura cu pasivitatea anumitor factori de decizie din magistratura privind acest subiect (click aici pentru a citi). Noi banuim ca mesajele provin din acea zona a CSM si magistraturii care nu o suporta pe Gabriela Baltag tocmai din cauza ca aceasta nu lasa loc niciunui compromis nociv. O zona care insa sta drepti in fata Sistemului odios, nevazand spre exemplu nicio problema in reintoarcerea la anii negri ai Justitiei, in care SRI era implicat pana peste cap in anchete si procese.

 

* V-am prezentat in editia de astazi modul scandalos in care CSM a ascuns de judecatoarea Evelina Oprina o solicitare trimisa de Lumea Justitiei. O solicitare care putea devoala o diversiune pusa la cale impotriva acesteia. Stiti povestea: noi am formulat o cerere catre CSM, inclusiv in atentia Evelinei Oprina, insa ea nu a ajuns niciodata la aceasta judecatoare pe motivul aberant ca solicitarea a fost trimisa pe adresa biroului de presa (click aici pentru a citi). Intre timp am aflat ca modul de lucru al CSM a fost cu totul diferit in alte cazuri. Caci au mai existat solicitari trimise pe biroul de presa in atentia anumitor membri ai CSM care chiar au fost directionate catre respectivii membri. Acum nu s-a intamplat asa intrucat adevarul trebuie ascuns. Totusi, din pacate pentru unii, el se va afla.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Gilu date 23 noiembrie 2020 14:53 +8

Citesc prin media afirmațiile unor inși care se dau drept analisti( nu vreau sa ma gandesc la cuvântul urat folosit de un președinte, care disprețuia ziaristii),care infiereaza asa zisul " atac la justitie", comis de ciuma rosie in complicitate cu d= l Tudorel Toader si imi zic:" Iată,tot romanul se pricepe la justitie! " După analiștii lu' Peste era mai bine când tot completul de judecata era captivul procurorului de ședință,daca soluția data nu- i era pe plac...pac! Dosar penal ptr. judecători,suspendarea,lăsarea muritor foame,învățat minte altii sa se conformeze... Asta vreti domnilor mercenari de presa ? Va urez sa ajungeți sa fiti judecati de un astfel de complet timorat si sa nu aveti cui sa va plangeti...Sa nu zic de două ori.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.01.2021 – “Bobita” si-a inchis colegii in birouri

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva