22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 24.09.2020 – Calin la CJUE. „Balanel” l-a despuiat pe „Bobita”

Scris de: L.J. | pdf | print

24 September 2020 18:25
Vizualizari: 4333

* Eurodeputatul PNL Rares Bogdan si-a furat-o intr-un mare fel din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Ce i-a inflamat pe CSM-isti si cati dintre ei i-au tinut partea lui Rares aflati cu un click aici.


* Stiti cum e sa radeti pana efectiv va doare tot corpul? Cand v-ati descatusat ultima oara? Lumea Banilor are pentru dumneavoastra o serie video de colectie, de mare actualitate, vizand exact campania locala ce se deruleaza sub ochii nostri. Va spunem doar atat: „Mucusor Imobiliaru’, Mugurel cel dus cu pluta si Tapu fara varsta”. Daca nu dati click aici, veti avea o zi mult mai trista.


* Trebuie sa redevenim seriosi si chiar sa ne umplem de solemnitate cand vorbim despre personajul care urmeaza. Judecatorul Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti (presedintele FJR si staroste al protestatarilor #rezist de pe treptele CAB) are acum idealuri grandioase. Targul vorbeste ca magistratul tinteste un post la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Deci daca v-ati fi asteptat sa candideze pentru un fotoliu din Consiliul Superior al Magistraturii, aflati ca acum altele sunt planurile omului.


* Slabind putin corsetul solemnitatii de la vorba de mai sus, vi-l aducem in atentie pe judecatorul CSM Mihai Balan, pe care l-am laudat recent fiindca a devenit tot mai vizibil in ultimul an, depasindu-si conditia care ii adusese porecla „Mutulica”. Va spuneam aici ca „Balanel” a lipsit de la sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM unde Lia Savonea a zdrobit-o de doua ori pe colega cesemista Andrea Chis. O sedinta in care, cu ambele ocazii, judecatorul Bogdan Mateescu a votat cot la cot cu ceilalti, asigurand unanimitatea impotriva Andreei Chis.

Ei bine, pe noi ne macina urmatoarea intrebare: daca ar fi fost prezent la sedinta, cum credeti ca ar fi votat Mihai Balan: in favoarea sau contra lui Chis? Scenariul cel mai spectaculos ar fi fost cel in care doar Mihai Balan ar fi votat pro, astfel incat lumea sa se tot intrebe dupa aceea cui i-a apartinut respectiva optiune: lui Balan sau lui Mateescu? Pe cand asa, in actualul context, „Bobita Matilet” a ramas descoperit, iar publicul l-a putut vedea asigurand unanimitatea anti-Chis. Deci va dam aceasta tema de gandire: a fost ceva involuntar sau Mihai Balan a premeditat acest scenariu pentru despuierea lui Mateeescu? Deh, prieteniile se mai si strica...


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 24 September 2020 21:07 +2

Băi nea căcălin...te lasă doamna că lumea zice vrute și nevrute? Și, doi, răspunsul corect este: contra. Doar că omul, precum era și viețuia prin 6 martie, una mai mult cu pereții ... a aplicat cu succes tactica găinii...a fugit și s-a împiedicat.

# Coleg Curtea de Apel București date 25 September 2020 00:14 +3

La Dragoș Călin avem un model de deontologie care se rezuma la ....propria soție . Acum vreo 6 ani dorea suplimentarea posturilor la Curtea de Apel București pt binele secției la care activa. Era de fapt solicitare sindicalista pt ca soția sa prindă loc la aceasta instanță. Când va pleca la Cjue va face aceeași solicitare de suplimentare de posturi. Pt sotie,ca de obicei

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva