29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 24.11.2021 – Imagini de la eliberarea lui Robert Rosu (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

24 noiembrie 2021 18:42
Vizualizari: 5155

* Un nou cutremur s-a produs pe piata asigurarilor RCA. ASF a facut anuntul miercuri, 24 noiembrie 2021, iar toti soferii trebuie sa-l citeasca. Deci click aici ca sa stiti ce socoteli sa va faceti!

 

* Cea mai veche cale ferata din Romania se modernizeaza. Au inceput deja lucrarile la Lotul 1 din calea ferata Bucuresti – Giurgiu – Pod Gradistea, urmand ca in doi ani sa devina operationala. Cum a fost posibil acest lucru si cum promit autoritatile ca va fi asigurat transportul din nordul Bulgariei pana la Aeroportul Otopeni in timp record, cititi aici.

 

* Tineti minte dosarul in care avocatul timisorean Alexandru Musatoiu cere anularea unei hotarari de Guvern privind starea de alerta? Din pacate, a pierdut la fond (printr-o motivare de noaptea mintii a instantei), iar acum ultima lui speranta este recursul, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Totusi, ICCJ nu se grabeste neam. Initial, judecatoarele Andreea Marchidan, Alina Nicoleta Ghica si Veronica Nastasie stabilisera primul termen al recursului tocmai pentru 17 ianuarie 2023 (click aici pentru a citi). „Din fericire”, instanta si-a plecat urechea la solicitarea avocatului Musatoiu si i-a preschimbat termenul. Am pus ghilimele, intrucat in sedinta din 16 noiembrie 2021, noul prim termen a fost stabilit pentru data de... tineti-va bine... 22 februarie 2022! Concluzia va apartine.

 

* Au aparut primele imagini de la unul dintre cele mai asteptate momente ale zilei de marti, 23 noiembrie 2021. Este vorba despre eliberarea din penitenciar a avocatului Robert Rosu, ca urmare a deciziei ICCJ care a dispus achitarea acestuia, prin admiterea recursului in casatie. O decizie prin care practic instanta suprema a recunoscut abuzul comis de “Completul Negru” al Inaltei Curti, format din Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie, in decembrie 2020, abuz comis prin condamnarea lui Rosu la 5 ani inchisoare cu executare pentru ca si-a exercitat profesia si si-a aparat clientul.

Fara alte comentarii, iata imaginile: 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Neanae date 25 noiembrie 2021 11:45 +19

Cine si când va plăti daunele morale și materiale cauzate acestui profesionist? Eventual înainte de a primi amenda ca a ieșit din infern fără masca vieții … De la jigodii și canalii nu ar fi a mirare o asemenea “măreție”

# Neanae date 26 noiembrie 2021 11:10 +27

In momentul acesta văd cu plăcere ca am 69 de minusuri! Ma bucur fiindcă 69 de cretini sunt cu musca pe căciula și le tremura izmenele ca daunele morale, de imagine etc ale unui profesionist, create printr-o cauza injusta, le pot plăti chiar ei! Bei jigodiilor, pai voi credeți ca se poate arunca un nevinovat in pârnaie și când se dovedește nevinovația, deci jigodenia din voi, chiar credeți ca va puneți mâna pe cur și fluierați AIDA? De asta vreți sa scăpați de SIIJ. Vai de ea de justiție cu asemenea canalii telecomandate. Avocatului Roșu toată stima, Doamne Ajuta sa-și revină cât mai repede.

# @neanae (by Edel) date 26 noiembrie 2021 12:55 +18

neanae, ăștia 69 cu roșu sunt acei șobolani de catacombe judiciare, care mai anii trecuți proferau nevoalat amenințări directe de genul „Edelweiss, dacă nu ești cuminte mergi la brutărie!”. Nu-i băga în seamă! La cât sunt de lași și fricoși, n-ar fi în stare nici să iasă pe jumătate din borțile lor imunde din care-și chițăie mustățile mânjite de rahat protocolar. Doar niște rozătoare cu robe!

# Neanae date 26 noiembrie 2021 20:31 0

Mersi Edel, nu ma supăr, dar MUȘC din prosti ca dintr-un măr! Cu zgomot … ietă ca se retraseră ca la ordinul “VADE RETRO SATANA” … Sănătate tuturor, chiar și proștilor, ca nu mușc din mere stricate!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva