28 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.11.2020 – Artistii DNA. INM si-a adus aminte abia dupa 5 ani

Scris de: L.J. | pdf | print

26 noiembrie 2020 16:49
Vizualizari: 3489

* Institutul National al Magistraturii si-a amintit sa ceara ceva in legatura cu un procuror abia la cinci ani dupa ce acesta a primit o hotarare definitiva. Ce s-a intamplat intre timp si cum se numeste procurorul aflati cu un click aici.


* Binecunoscutul razboi economic dintre SUA si China se poarta acum pe alt plan, iar Statele Unite ale Americii tocmai au declansat o contraofensiva. Despre ce este vorba cititi dand click aici.


* Daca tot nu sunt in stare sa trimita in instanta rechizitorii intocmite in acest an (cu exceptia, desigur, a celor doua cauze vizand Unifarm), procurorii lui Crin-Nicu Bologa s-au apucat de web design.

De exemplu, cei de la DNA au anuntat joi, 26 noiembrie 2020, ca si-au facut pagina de Facebook (disponibila aici). Ciudat este ca pagina a fost creata inca din 9 aprilie 2020 si are prima postare inca din 19 iunie 2020 (vezi facsimil). Deci ce i-o fi gasit pe anticorupti sa faca anuntul abia acum, in noiembrie, nu stim.

In al doilea rand, tot DNA s-a gandit sa-si orneze comunicatele cu fotografii de la perchezitii (un obicei deja intalnit la DIICOT si la Politia Romana). Un astfel de comunicat puteti gasi facand click aici, unde Directia Nationala Anticoruptie se faleste cu banii si ceasurile gasiti la o perchezitie. Ce sa zicem... Speram ca macar aceste spectacole foto sa impresioneze instantele si sa scada rata de achitari a DNA.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Criminal Magistrates date 26 noiembrie 2020 20:05 +2

Ce e așa de mare surpriza? Doar nu e mult timp (feb. 2020) de când postam pe acest site teza verosimilă potrivit căreia NICI MĂCAR CONSILIUL INFERIOR AL MAGISTRATURII NU ARE EVIDENȚA COMPLETĂ A INFRACTORILOR CU ROBE. :eek: Vrea careva proba verității asupra haosului procedural și delăsării statistice ce domnește în acel Cuibușor de nebunii de pe Calea Plevnei 141B? Inga click acilișa să ne aducem aminte oripilarea simțită la primirea unor halucinante și miserupiste adrese emise de CIM, adrese-răspuns batjocoritoare trimise drept replică la întrebarea legitimă: SUNTEM JUDECAȚI DE INFRACTORI? CÂȚI SUNT ACEȘTI BORFAȘI? Care este coeficientul de criminalitate în domeniul ocupațional „Justiție de Stabor și Paradeală” ? Iacătă răspunsuri TEMBELE ce prefigurau premisele enunțate în prima vorbă de fumoar de azi (cazul „Grigoraș”) link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/02/adevar-sau-provocare.html

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant of Criminal Magistrates date 26 noiembrie 2020 20:10 +1

link 2: plângere administrativă față de răspunsul teNbel al CIM: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2020/03/adevar-sau-provocare-2-plangere.html

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2021 – Firma unui celebru avocat, victima unei fraude de proportii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva