13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

Scris de: L.J. | pdf | print

4 July 2022 19:23
Vizualizari: 5514

* Conturile armatei britanice au fost invadate de hackeri. Pe paginile de Twitter si Youtube ale Ministerului Apararii din UK au fost postate predictii false atribuite lui Elon Musk despre viitorul pietei cripto. Nu va spunem mai multe, ci va lasam sa cititi singuri aici.

 

* Romanii vor avea o alternativa la aglomeratul DN 1. Un drum tocmai ce a fost declarat de utilitate publica, urmand sa fie reabilitat cu aproape 650 milioane lei. Aflati mai multe detalii de aici.

 

* Uitati cu ce se ocupa garantul independentei Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii. Pe ordinea de zi a Plenului CSM de joi, 7 iulie 2022, figureaza urmatorul punct: “Propunerea privind relocarea birourilor de la un etaj superior la un etaj inferior al aceleiasi cladiri (Calea Plevnei nr. 139)”. Evident este o decizie importanta care se ia doar de Plenul CSM, caci e nevoie si de judecatori, si de procurori, si de societatea civila. Speram ca discutiile nu vor fi foarte tensionate.

* Desi informatia conform careia ar putea fi urmatorul sef al PICCJ incepand cu 2023 era una destul de larg raspandita, procurorul Codrut Olaru (foto) din CSM are alte planuri.


 

Olaru nu va fi Procuror General al Romaniei dupa ce isi va incheia mandatul de membru al Consiliului. Iar asta intrucat va pleca la pensie. Din datele pe care le detinem, decembrie 2022 va fi ultima luna in magistratura a lui Codrut Olaru. Mult succes in viitoarea cariera, caci inca e tanar si cu putere de munca.


* Judecatoarea Roxana Petcu se pregateste sa fie unsa de facto in fruntea Inspectiei Judiciare, in locul viitorului pensionar Lucian Netejoru. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa valideze in sedinta de joi, 7 iulie 2022, rezultatul concursului pentru numirea in functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare. Un concurs la care Petcu a candidat de una singura si pe care, ce sa vezi, l-a si castigat.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Parerea mea date 4 July 2022 21:22 +237

:-x :-x :-x :-x Garantul independentei justitiei - CSM - a inceput sa devina un fel de agent imobiliar. Cine se ocupa de rahaturi din asta, cu schimbat etajul superior pentru etaj inferior ar trebui dat afara de urgenta, revocat din functie, incetata detasarea etc etc. O rusine ingrozitoare pentru Consiliu....sa pui asemenea mizerii pe ordinea de zi! Cat mai platiti chiria pentru sediul CSM (din bani publici)? Stiti ca e criza economica in tara, continent, lume? Stiti ca e benzina/motorina - 8.5 / 9 RON? Jalnicilor! Respingeti propunerea de pe ordinea de zi si faceti ordine in gradina (adica taiati niste capete, la figurat...) :-x :-x :-x

# Cenzoru date 4 July 2022 21:25 +179

Astia din CSM se pisa cu nesimtire pe banul public. Luju, va rog sa nu cenzurati postarea. Orice mutare, de orice fel, presupune costuri. Cine le suporta? :-?

# ana date 4 July 2022 21:58 +263

Cat mai e shpaga in CSM pentru combinatiile imobiliare? DNA, sa vina sa va ia!

# Petre date 5 July 2022 13:40 +112

Cu o pensie extrem de generoasa , in care sunt luate in calcul si veniturile ca membru CSM, Olaru o sa aibe timp sa-si ia doctoratul pe bune, fara sa mai plagieze cum a facut-o deja

# Jean date 5 July 2022 17:45 +516

Cu binecuvantarea CSM , plagiatoarea Roxana Petcu va prelua stafeta de la Lucian Netejoru la conducerea Inspectiei Judiciare. Plagiatul este FURT intelectual. CCR-ul e plin de politruci ( Dorneanu, Enache, Scantei etc), slugi ale politicienilor (Moraru, Stan, Pivniceru, Licu etc) Cum sa mai ai incredere in institutiile din Romania daca sunt reprezentate de astfel de personaje?!? Cu atat mai grav este ca este vorba de cele mai inalte institutii din JUSTITIE. Culmea culmilor este ca acreste personaje au si o gramada de privilegii care nu le sunt niciodata suficiente! Cei mai mari aparatori ai deciziei CCR referitoare la prescriptie sunt cei care s-au prostituat fata de politicieni, adica au sustinut macelarirea legilor justitiei in 2018 sau au tacut malc pt ca s-au bucurat de privilegile care li s-au acordat la schimb ( venituri mult mai mari, varsta mica de pensionare etc) La munca, nu la intins mana! :-x :-x :-x

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva