27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZDREANTA SI-A FLUTURAT PISTOLUL LA INTIMIDARE – Declaratie exploziva in dosarul fostului sef al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader: “Pe parcursul audierii, in birou a intrat de cateva ori procurorul Negulescu, care a manevrat in mod ostentativ pistolul pe care il avea asupra sa... Procurorul Negulescu mi-a spus ca Toader mi-a facut foarte mult rau si prin urmare trebuie sa procedez si eu in mod similar” (Declaratia si Audio)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 June 2018 13:52
Vizualizari: 7509

Continua sa se devoaleze practicile pe care vestitul procuror DNA Mircea Negulescu (foto), zis “Zdreanta” sau “Portocala”, le folosea pentru a intimida martorii de care avea nevoie pentru a-si executa tintele. O declaratie exploziva a fost data in 18 iunie 2018, la Tribunalul Prahova, in dosarul in care “Unitatea Haules” DNA Ploiesti l-a trimis in judecata pe fostul director al Politiei Locale Ploiesti Cristinel Toader, pentru pretinse infractiuni de santaj, abuz in serviciu sau evaziune fiscala.


O fosta angajata a Politiei Locale Ploiesti a dezvaluit in instanta cum a fost fortata sa dea declaratii impotriva lui Cristinel Toader. Dar nu doar atat. Martora a relatat si un moment halucianant, in care procurorul Mircea Negulescu a incercat sa o intimideze, fluturandu-i prin fata pistolul. O tactica ce a fost confirmata de-a lungul timpului si de alte persoane care au avut ghinionul sa stea fata in fata cu Negulescu, fie in calitate de suspecti sau inculpati, fie in calitate de martori.

Astfel, Ionelia Stegaru a explicat ca in declaratia de martor pe care a dat-o la DNA au fost introduse elemente pe care nu le-a precizat, dar care au avut ca efect denaturarea celor declarate. Conform marturiei de la Tribunalul Prahova, Stegaru a aratat in fata instantei ca a semnat declaratia de la DNA fara sa o citeasca, intrucat era speriata. Ionelia Stegaru a dezvaluit, de asemenea, ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut sa spuna ca o cunoaste pe o anumita persoana si sa declarare despre aceasta ca nu venea la serviciu. Acelasi Negulescu, sustine Ionelia Stegaru, i-a explicat ca fostul sef al Politiei Locale Cristinel Toader i-a facut foarte mult rau, astfel ca si ea la randul ei trebuie sa ii faca la fel de mult rau.

Extrem de grav este si modul in care Mircea Negulescu a incercat sa o intimideze pe martora, in timp ce aceasta era audiata la DNA. Concret, Ionelia Stegaru a dezvaluit ca pe parcursul audierii sale Mircea Negulescu a intrat de mai multe ori in birou, fluturand prin fata ei un pistol: “Am fost audiata la sediul DNA, dar nu de catre procurorul Negulescu, ci de catre un lucrator de politie. Pe parcursul audierii, in birou a intrat de cateva ori procurorul Negulescu, care a manevrat in mod ostentativ pistolul pe care il avea asupra sa”.


Documentul cu declaratia de la Tribunalul Prahova a fost prezentat in exclusivitate de publicatia incisivdeprahova.ro, iar inregistrarea audio cu declaratia Ioneliei Stegaru a fost publicata in exclusivitate de jurnalistul Victor Ciutacu, in 26 iunie 2018, la emisiunea "Editie de seara" de la Romania TV.

Iata inregistrarea audio a declaratiei pe care Ionelia Stegaru a dat-o la Tribunalul Prahova:


Iata declaratia pe care Ionelia Stegaru a dat-o la Tribunalul Prahova:


Comentarii

# Iustina date 27 June 2018 14:05 +6

De ce nu se rezolva prin OUG problema PROTOCOALELOR ILEGALE? OUG pt declararea protocoalelor ILEGALE??? Pt protocoale nu ar avea nimeni nici un motiv sa iasa la proteste? Ce sa sustina? Protocoalele ilegale intre institutii? Este foarte ciudat de ce nu rezolva problema protocoalelor secrete si ILEGALE?????

# justinian date 27 June 2018 14:38 0

e ipocrite aceste dragne, ponte. daca li s-ar ****** oasele repede ar da oug pe protocoale. 6o de protocoale = 60 de ordonante 60 de ordonante = 60 de securisti afara etc.

# Statu-Palma-Barba-Cot date 27 June 2018 17:39 +1

Îl vedeți p-ăla din poza?El este unul dintre procurorii dintr-o unitate de elita ,omu',sau ce-o fi el ,face parte din elila DNA.În toate meseriile ,în toate domeniile,elitele reprezintă modelele pe care cei din domeniu respectiv au tendința fireasca sa le copieze în activitatea lor profesionala.Așadar DNA-ul, in intregul sau, s-ar putea sa arate exact ca elitele sale ,adică exact ca acest prostocala. Nu mai durează mult pana sa aflăm dacă este sau nu adevărată aceasta ultima afirmație.

# Mihail date 27 June 2018 18:30 0

Nu inteleg de ce un procuror trebuie(sic!) sa poarte pistol la serviciu. Intreb si eu asa! Doar au in preajma politisti inarmati ! :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva