19 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATAC SUBURBAN – Iesire scandaloasa a liderului PNL Rares Bogdan impotriva Renatei Weber dupa ce Avocatul Poporului a denuntat tirania COVID-19: „Aceasta nenorocita ordinara, agent de influenta impotriva Statului Roman, numita de Dragnea si Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a blocat aplicarea Legii prin care am taiat pe 28 Ianuarie pensiile speciale, prin sesizarea facuta la o CCR in care 8 din 9 judecatori sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticalosiile”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

17 septembrie 2020 14:04
Vizualizari: 4424

Atac suburban al europarlamentarului PNL Rares Bogdan (foto) la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Prim-vicepresedintele Partidului National Liberal a avut o iesire scandaloasa impotriva lui Weber miercuri, 16 septembrie 2020, dupa ce, in aceeasi zi, Avocatul Poporului a denuntat masurile tiranice luate de catre regimul Iohannis-Orban impotriva romanilor sub pretextul combaterii pandemiei de coronavirus. Ne referim, desigur, la starea de urgenta si la cea de alerta, cu toata cohorta lor de restrictii.La randul lui, Rares Bogdan a catalogat-o pe Renate Weber drept „nenorocita ordinara”, „agent de influenta impotriva statului roman” si „mizerabila” care „continua ticalosiile”. De asemenea, Bogdan o denigreaza pe Weber pentru faptul ca a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei legea privind impozitarea pensiilor de serviciu (demagogic denumite „pensii speciale”) – click aici pentru a citi.


Iata mai intai postarea lui Rares Bogdan de pe Facebook:


Aceasta nenorocita ordinara, agent de influenta impotriva Statului Roman, numita de Dragnea si Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a blocat aplicarea Legii prin care am taiat pe 28 Ianuarie pensiile speciale, prin sesizarea facuta la o CCR in care 8 din 9 judecatori sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticalosiile”.


Redam cele mai importante declaratii facute de Renate Weber in conferinta de miercuri (citata de News.ro aici si aici):


As zice ca au fost doua mari teme care ne-au interesat. Pe de o parte au constatat (...) durata excesiva a internarilor persoanelor asimptomatice. Cand spun excesiva vorbesc de saptamani intregi, de 63 de zile, cea mai lunga perioada pe care o stiu eu, care mi-a fost adusa la cunostinta, e de 68 de zile si chiar privea un medic. Dar au mai fost situatii, saptamani intregi, in orice caz, peste o luna. Problema a fost pe de o parte ca se dispunea internarea, dar pe de alta parte neexternarea lor. Li se cerea tot timpul sa aiba doua teste negative la interval de cateva zile. Or, testele acestea, vedeti si dvs., mai recunosc o ramasita din virus si ies pozitive. Asa se face ca au fost persoane care au ramas si cate doua luni in spital si sigur ca lucrul acesta a fost de interes pentru noi, pentru ca nu e vorba numai de ocuparea unui pat in spital, e vorba inclusiv de traumele pe care persoanele alea care se simt sanatoase le au stand intr-un spital de unde nu puteau sa iasa, ca erau pur si simplu carantinate in acea camera de spital. (...)

Sa stiti ca asta nu am facut-o pentru ca dintr-o data noi am devenit experti in medicina, ci pentru ca primisem aici o petitie semnata de 722 de medici care ne relatau efectele extrem de negative si puternice atat asupra pacientilor asimptomatici, dar internati cat si faptul ca fiind spitalele ocupate cu acesti pacienti ceilalti nu mai puteau beneficia de asistenta fireasca. (...)

Am avut foarte multe solicitari – si cand spun foarte multe ar trebui sa spun foarte, foarte multe - solicitari de a sesiza Curtea Constitutionala pe aspecte dintre cele mai diverse. La unele dintre ele recunosc ca eu insami nu m-as fi asteptat. Unele sunt petitii individuale, altele sunt petitii care in realitate sunt petitii colective. Indraznesc ca spun ca institutia aceasta in ultimele sase luni - si inainte, dar eu ma refer la aceste 6 luni - a facut ceea ce a considerat ca este firesc sa faca o institutie care prin Constitutie a fost gandita ca un garant al drepturilor si libertatilor. Asta a insemnat in acelasi timp ca unii ne-au criticat si ne critica pentru ca am facut prea multe, in egala masura sa stiti ca sunt unii care ne critica pentru ca nu am fi facut destule sau le-am facut prea tarziu. As vrea toata lumea sa inteleaga ca mandatul Avocatului Poporului nu vine decat de la Constitutie si noi am actionat in conformitate cu acest mandat. (...)

Legislatia pe care noi am atacat-o este cu precadere o legislatie cate dateaza de multa vreme. Daca nu ar fi venit pandemia, nimeni nu s-ar fi uitat pe ordonantele alea, pe legile alea, pentru ca daca ele nu produc efecte si nimeni nu are de suferit nu are nimeni timp sa stea si sa ia la analizat toata legislatia dintr-o tara si ar fi fost bine mersi, si acum in vigoare. In momentul insa in care in Romania s-au luat niste masuri de maxima duritate, mult mai dure decat in alte tari, in ceea ce priveste, de exemplu, amenzile date cand era vorba de starea de urgenta si iesitul din casa, totusi am avut numarul cel mai mare de amenzi cu cuantumul cel mai mare al amenzilor, si in momentele acelea sigur ca ne-am uitat pe legile existente in Romania. (...)

Cred ca firul rosu care s-a vazut in deciziile Curtii Constitutionale la sesizarile noastre – si ma bucur sa constat ca cele mai multe din ele au fost cu unanimitate de voturi admise de Curte – deci firul rosu este unul pe care cred ca toata lumea, cel putin acum, l-a inteles. Restrangerea exercitiului unor drepturi si libertati se poate face numai prin lege, nu prin ordonante de urgenta si categoric nu prin alte acte de nivel inferior, hotarari de guvern, ordine de ministru s.a.m.d. E interesant insa de vazut daca dupa deciziile acestea ale CCR exista vreo initiativa legislativa din partea vreunui minister, din partea Guvernului per ansamblu, din partea unor deputati si senatori de modificare. Nu. Deci in acest moment, pot sa va spun avem doar decizia Curtii Constitutionale dar nu au intervenit modificari la cadrul legislativ general”.

Comentarii

# Alecsandra date 17 septembrie 2020 14:58 +18

Un asemenea specimen nu are cecauta în politică

# coco date 17 septembrie 2020 15:57 +3

Eu o sfatuiesc pe dna Weber sa ceara protectie de la SPP impotriva lui rares bogdan ca asta mai are putin si asmute hashtagii sa-i dea foc la casa

# X date 17 septembrie 2020 17:20 +10

Nenorocit esti tu, ma sluga ordinara ! Ești spoiala de cultura și educatie. O spoiala de ziarist. Nu este nimc de capul tău. Faci parte dintr_o gașca de jigodii. Rușine ție și PNL !

# PLÃTITOR DE TAXE date 17 septembrie 2020 17:40 +2

AM O NEDUMERIRE,LA ACEST,ARTICOL.CUM ADICÃ,DOSPALÃUL RARES BOGDAN ÎSI PERMITE SÃ O DENIGREZE PE,S AU SÃ ÎL ,PE.,AVOCATU POPORULUI.DAR DENUNDE ATÎTA ÎNVERSUNARE?DE UNDE?ROMÂNI.,?AVETI GRIJÃ DACÃ MERGETI LA VOT CE VOTATI. PE 27SEPT,2020.GRIJÃ MARE.DACÃ SÎNTETI ,ÎNDOITI DE A VOTA CU CEVA PARTID ANUME.ANULATIVÃ VOTUL.ASA MÃCAR,ACESTE ,ZOAIE DE LA PARTIDUL DE GUVERNÃMÎNT DE LA ORA ACTUALÃ DE LA GUWERMARE.,?NU VÃ FURÃ VOTUL.ROMÂNII?NU V ATI CONVINS CE SI CÎT ÎL DUCE PIELEA ,PE.,,,,,,,WERMER DE LA ORA 19 DUPÃ MASA CÎND FACE,,,,,,ASA SEZÃTOARE DE DOI,,,CAIERI.

# Lorenzo de Medici date 17 septembrie 2020 17:41 +15

Diatribele jignitor de suburbane ale acestui birjar, că așa se îmbracă, se comportă și vorbește, definesc cel mai bine mentalitatea individuală și colectivă a PNL de azi, o palidă și distorsionată umbră a partidului creat de revoluționarii pașoptiști cu mai bine de 150 de ani în urmă. Îi amintesc acestui hominid schizoid comunist, ce se dovedește a fi, că PNL, când încă nu fusese arestat de șlehta Iohannis-Orban, a însemnat oameni dedicați democrației autentice și drepturilor omului: Ion Brătianu, C.A. Rosetti, I.C. Brătianu, I.G.Duca, Gh. Brătianu, Radu Câmpeanu, Mircea Ionescu Quintus, Decebal Traian Remeș, Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu ș.a. Acești oameni, unii încă trăiesc, alții nu, aveau și au, pe lângă cultura politică necesară, și bunul-simț nativ al gentilomilor, care știu întoteauna să se poarte cu deferență cu un adversar politic sau de idei, mai ales dacă este o doamnă. Dar, asta a fost în trecut. Din păcate, prezentul se arată ca ciudatul ăsta urât mirositor.

# Omul de pe strada date 17 septembrie 2020 18:51 +10

Individul nu face altceva decat sa-si aratea "inalta" calitate morala. Nu este decat un derbedeu, fara cei sapte ani de educatie primara. Si peste toate, actiunile la CCR au fost justificate si au fost admise!!! Iesirile viscerale ale acestui golan ar trebui sanctionate drastic!

# HELLO. date 17 septembrie 2020 23:38 0

Sunt de acord cu impozitarea pensiilor de servici "pensii speciale" . In nici o tara din U.E nu exista asemenea "privilegiu" nesimtit pentru "mahari" cu apucaturi comuniste . Epitetele lui Raresi Bogdan sunt prea dure !. nici EL nu este USE de BISERICA !!..

# Eu date 17 septembrie 2020 23:39 +1

O turmă de imbecili conduși de derbedei organizați în grup infracțional asta este situația în colonie. Ce vot??? Stam acasă ,să se voteze ei între ei sa jongleze cu tabletele. Când ai prezenta la vot merge așa,dar daca ai absenteism masiv ce faci? Nasol! Stam acasă,ne spălăm pe mâini de jeg!

# PEPSIGLAS date 18 septembrie 2020 12:13 0

Cata cultură și civilizație are acest capitol! Ce bune maniere deține acest fanfaron! Mascariciul de la Irealitatea tv ! Asemenea oameni votează numai Idioții ca ei!

# VIKY date 18 septembrie 2020 15:05 +3

Cum poate un om normal, simplu, sa voteze si sa sustina asemenea indivizi cu fata umana, dar dezumanizati. Nu fac politica, urmaresc politica din Romania, dar un presedinte ca hitleristul, si un guvern infect ca PNL-ul, nu a fost in Romania, si sper din inima sa nu mai aveti parte niciodata. Asta depinde doar de voi, dar nu la vot, voturile sunt deja facute, nu o spun eu, o spune hitleristul, alcolistul Orban, trompeta Rares, si restul cateilor. Eu au impartit deja scaunele la guvern si parlament. In direct la TV, trompete Rares, afirma ferm:" Cat timp Iohanis este la Cotroceni, PNL-ul va guverna". Mai vreti alte exemple?. Ca mergeti, sau nu mergeti la vot, agenda primita din exterior trebuie parcursa. Daca nu va treziti, nu va uniti si nu realizati ce va asteapta, nici D-zeu nu va va ajuta.

# lulu date 19 septembrie 2020 09:10 0

Hello! In ce tara ai auzit de un impozit de 85%, pe de o parte,si unde ai auzit ca impozitarea se face pe categorii profesionale si nu pe venituri,pe de alta parte? In U.E pensiile asa zis speciale sunt cu mult mai mari,asa ca,documenteaza-te! Cat despre specimenul in discutie,asta e valoarea lui pe care o demonstreaza la tot pasul!Cine l-a ales,pe el si alte asemenea specimene? E de analizat! Dar,daca,se reorganizeaza ,se modifica,dispar,etc, asa cum releva conduita acestor specimene,Curtea Constitutionala si institutia Avocatului Poporului,i-a luat naiba pe toti cetatenii!Atacurile acestor indivizi impotriva Curtii Constitutionale si a Avocatului Poporului nu sunt intamplatoare! Se pare ca aceste institutii ii cam incurca pe acesti asa-zis oameni politici!

# Moraru Ionut date 20 septembrie 2020 16:03 0

Un provincial infect care sufera de frustrari multiple, prieten cu interlopii, tac-sau baron PSD iar el injura PSD-ul. Un hastagist, forma de viata nedefinita ca toti hastagistii. Cultura putina, imbracat prost, stie segmentul de idioti caruia i se adreseaza si nivelul lor de inteligenta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.10.2020 – Arafat a ramas nerezolvat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva