19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AUDIATUR ET ALTERA PARS – UNBR-Bota avertizeaza CSM ca are obligatia sa respecte principiile de drept: "Nu ar fi benefic pentru justitia din Romania ca UE sa afle ca garantul independentei justitiei dezinformeaza Comisia Europeana si sfideaza 624 hotarari definitive care au consfintit legalitatea uniunii noastre". Comisia nr. 1 a CSM a pus la dispozitia MJ doar 5 hotarari si 2 incheieri ale instantelor pentru a fi comunicate la Bruxelles, in contextul infringement-ului (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

8 February 2015 11:45
Vizualizari: 25592

In contextul solicitarii Comisiei Europene privind clarificarea situatiei juridice actuale a avocatilor din UNBR-Florea si UNBR-Bota, Comisia nr. 1 a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta din 27 ianuarie 2015, sa transmita Ministerului Justitiei 5 hotarari judecatoresti si 2 incheieri ale instantelor, 4 decizii ale Curtii Constitutionale a Romaniei si o hotarare a Curtii Europene a Drepturilor Omului. In replica, avocatul Pompiliu Bota (foto) a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa respecte principiul Audiatur et altera pars si, pentru corecta informare a oficialilor de la Bruxelles cu privire la situatia barourilor paralele, sa transmita Ministerului Justitiei si cele 624 de hotarari judecatoresti definitive care consfintesc legalitatea Uniunii Nationale a Barourilor din Romania pe care o conduce:


"Consideram ca nu ar fi benefic pentru justitia din Romania ca Uniunea Europeana sa afle ca reprezentantul autoritatii judecatoresti, garantul independentei justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii dezinformeaza Comisia Europeana si sfideaza 624 hotarari judecatoresti definitive care au consfintit legalitatea barourilor si uniunii noastre si inexistenta de jure a entitatii autointotulate Uniunea Nationala a Barourilor din Romania adapostita ilegal de Curtea de Apel Bucuresti. Ramanem la parerea ca pentru 'clarificarea situatiei juridice actuale cu privire la avocatii care sunt membri ai UNBR si membrii UNBR-Bota, avand in vedere practica instantelor si parchetelor din Romania' (asa cum se intituleaza adresa CSM in cauza), ar fi necesar sa ne contactati si pe noi si sa faceti un studiu al celor 624 hotarari judecatoresti definitive precitate, hotarari care trebuie respectate de toti magistratii din Romania. Principiul de drept Audiatur et altera pars trebuie respectat si de CSM!".

Iata integral cererea UNBR-Bota adresata CSM:

"Catre Consiliul Superior al Magistraturii, Comisiei nr. 1 – Independenta si responsabilizarea justitiei, eficientizarea activitatii acesteia si cresterea performantei judiciare, integritatea si transparenta sistemului judiciar din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii

Subscrisa, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, cu sediul in Bucuresti, strada Academiei, nr. 4-6, scara B, ap. 31, Sector 3, prin presedinte av.drd. Bota Pompiliu,

Pentru o corecta informare a Comisiei Europene, cu referire la decizia CSM din sedinta de marti, 27 ianuarie 2015, cu privire la solicitarea CE vizand clarificarea situatiei juridice actuale cu privire la avocatii care sunt membri ai UNBR si membrii UNBR – Bota, avand in vedere practica instantelor si parchetelor din Romania, va rugam sa transmiteti Ministerului Justitiei copii de pe urmatoarele hotarari judecatoresti:

Decizia civila definitiva nr. 1326 din 19 decembrie 2014 a Tribunalului Bucuresti pronuntata in Dos. nr. 54430/299/2012:

'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (Bota) a fost infiintata prin hotarare judecatoreasca si nu poate fi introdusa o actiune prin care sa se constate nulitatea acestei institutii fara a se aduce atingere hotararii judecatoresti care a infiintat-o si care nu poate fi atacata decat potrivit cailor stabilite de lege'.

Sentinta penala definitiva nr. 1251 din 15.12.2010 a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

-'Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiintat vechile barouri si U.N.B.R.';

-'actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau sa prevada in mod expres infiintarea barourilor si a uniunii barourilor';

-'in mod logic singura concluzie care se impune este ca prin aceste acte normative nu s-a infiintat nici o noua structura a avocatilor din Romania';

-'nici Legea 51/1995 nu contine prevederi referitoare la infiintarea de noi structuri ale avocatilor';

-'Baroul Bucuresti si U.N.B.R. (Bota) sunt infiintate legal din anul 2004, nu au fost desfiintate, s-au organizat si functioneaza in baza Legii 51/1995';

-'la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) sa inainteze in fotocopie documentele de infiintare, insa aceasta nu a putut prezenta documentele respective'.

Tribunalul Bucuresti - decizia penala definitiva nr. 1109R din 25 august 2009:

'Spre deosebire de Baroul Bucuresti 'traditional' care nu are o lege de infiintare ori o hotarare judecatoreasca de infiintare ori un act constitutiv, noul Barou Bucuresti (Bota) exista si functioneaza in baza acestor acte'.

Curtea de Apel Brasov - decizia penala definitiva de achitare nr. 234 din 07.04.2010:

-'Legea nr. 51/1995 nu infiinteaza barourile si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, desfiintate prin Legea nr. 3/1948'.

Curtea de Apel Suceava - decizia penala definitiva de achitare nr. 324 din 8 septembrie 2008:

-'Potrivit Legii nr. 3/1948 barourile si UNBR se desfiinteaza…';

-'inculpatul a fost admis si inscris cu respectarea criteriilor legale de admitere …in baza Legii nr.51/1995';

-'Din nicio proba existenta la dosarul cauzei nu rezulta ca Filiala Balesti Gorj a Asociatiei “Figaro Potra” – Alba Iulia ar fi fost desfiintata printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila la data la care Baroul Arad a fost infiintat'.

Curtea de Apel Galati - decizia penala definitiva nr. 467 din 2 aprilie 2012:

'este incontestabil faptul ca legitimitatea dobandirii calitatii de avocat de catre inculpatul Bejan Costica nu poate fi pusa nici la acest moment sub semnul indoielii, in conditiile in care parcursul juridic ce a fost urmat a avut la baza o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, nedesfiintata pana in prezent'.

Inalta Curte de Casatie si Justitie – decizia penala definitiva de achitare nr. 3516 din 08.10.2010:

-'inculpata Serban Cernat Claudia indeplineste toate conditiile de ordin subiectiv pentru a exercita profesia de avocat';

-'nu se poate reprosa inculpatei ca ar fi exercitat fara drept profesia de avocat';

-'nu este indeplinita nici conditia impusa de latura obiectiva a infractiunii, dar nici a laturii subiective a acesteia'.

Inalta Curte de Casatie si Justitie - decizia penala definitiva nr. 5797 din 04.12.2007:

'invinuitul exercita profesia de avocat in baza unei legitimitati dobandita pe calea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si in conditiile detinerii documentatiei care il autorizeaza si confera dreptul de a exercita profesia de avocat'.

Inalta Curte de Casatie si Justitie – decizia penala definitiva de achitare nr. 1561 din 7 mai 2008:

'Inculpatul a acordat asistenta juridica solicitata in conditiile prevazute de lege'.

Tribunalul Mehedinti - decizia penala definitiva nr. 429/R din 10 iulie 2009:

'A fost mentinuta solutia adoptata in dosarul nr. 2006/P/2007 al Parchetului de pe langa Judecatoria Dr. Tr. Severin pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a unei prorofesii. Neinceperea urmaririi penale fata de numitul Popescu Constantin pentru infractiunea prevazuta de art. 215 alin.1 si 2 Cod Penal. Din analiza actelor existente a rezultat ca intimatii au desfasurat activitatea in cadrul unei asociatii profesionale infiintate prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila care nu a fost desfiintata. Intimatii au prezentat documente care ii autorizau si care le confereau calitatea de avocat.

UNBR-Structura Bota, Baroul Mehedenti s-a constituit in baza unei hotarari judecatoresti difinitive si irevocabile, hotarare care si-a produs efectele juridice.

Legea nr. 51/1995 a fost modifica prin Legea nr. 255/2004 care prin art. 1 alin. (3) astfel cum a fost modificat prin aceasta din urma lege prevedea: "constituirea si functionarea de barouri in afara de UNBR sunt interzise", acest text producandu-si efectele pentru viitor, nu si pentru trecut, deoarece in caz contrar s-ar incalca principiul neretroactivitatii.

In mod corect prima instanta a apreciat ca nu sunt indeplinite elementele constitutive ale infractiunii de exercitare fara drept a unei profesii.

Decizia pronuntata de Curtea Europeana de la Strasbourg in cauza Pompiliu Bota contra Romaniei se constata ca in aceasta cauza reclamantul Pompiliu Bota a invocat incalcarea art. 11 din Conventie la libertatea de intrunire si asociere si in raport cu continutui acestul drept Curtea Europeana a analizat plangerea formulata si a declarat cererea inadmisibila.

UNBR structura Bota, Baroul Mehedinti in care au fost inscrisi intimatii s-a constituit in baza unei hotarari judecatoresti, iar punerea in discutie a acestui titlu ar echivala cu contestarea legalitatii si temeiniciei acestei hotarari ceea ce ar constitui o periclitare a principiului securitatii raporturilor juridice consfintite printr-o hotarare judecatoreasca.'

Judecatoria Baia Mare - hotararea penala definitiva nr. 2524 din 10.11.2014:

-'in art. 1 alin. (3) din Legea nr. 51/1995, introdus prin Legea nr. 255/2004, se prevede faptul ca fondarea altor barouri este interzisa, ori, aceasta prevedere legala a fost introdusa ulterior infiintarii barourilor contestate printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Cum legea civila nu retroactiveaza, nu se poate trage concluzia ca acest barou ar fi fost desfiintat.

Astfel, hotararea judecatoreasca prin care s-a infiintat baroul din care face parte invinuitul R. L. F. a ramas definitiva si irevocabila, fara sa fie desfiintata in baza vreunei legi, pentru a scoate in afara legii aceasta entitate.

De asemenea legea civila nu se aplica retroactiv, deci activitatea Legii modificatoare nr. 255/2004 nu se aplica si barourilor deja infiintate';

-'Au fost adoptate solutii constante in a se retine ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni, fie cu motivarea ca aceasta activitate nu poate fi asimilata exercitarii fara drept a profesiei de avocat,

fie ca, spre deosebire de barourile traditionale care nu poseda acte de infiintare, UNBR structura Bota poseda astfel de acte'.

Judecatoria Slatina - sentinta penala de achitare nr. 651 din 7 iulie 2014:

'din ansamblul probator administrat a rezultat ca inculpatul a exercitat profesia de avocat in baza unei legitimitati dobandite prin admiterea in barou si a detinerii unei documentatii care l-a autorizat si i-a conferit dreptul de a exercita aceasta profesie'.

Judecatoria Sector 6 Bucuresti - incheierea finala definitiva din 24 noiembrie 2014:

'fapta numitilor T.S.M. si T.G.B. de a incheia contracte de asistenta juridica si de a asista partile in fata organelor judiciare nu intrunesc elementele constitutive ale infractiunii nici sub aspectul laturii subiective, nici sub aspectul laturii obiective intrucat structura de barou din care fac parte indeplineste conditiile impuse de Legea 51/1995'.

Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti - sentinta penala definitiva din 23.04.2014:

'Legitimatia de avocat nu e falsa - fapta de fals material nu exista, conform art. 10 lit. a) c.p.p. Faptuitorul Florentin Scaletchi are calitatea de avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti al U.N.B.R. (Bota)'.

Judecatoria Constanta - incheierea penala definitiva nr. 234 din 30 mai 2014:

'UNBR - Bota si Baroul Bucuresti (Bota) sunt organizatii care functioneaza in mod valabil'.

Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti - incheierea penala definitiva din 18 septembrie 2014:

-'Persoanele care au desfasurat activitati specifice profesiei de avocat au avut la baza documentatia necesara care ii autoriza sa exercite profesia de avocat';

-'Acestia au fost inscrisi in Barou pe baza de examen si au fost inscrisi in Tabloul Avocatilor, conform Legii nr. 51/1995';

-'Toate actele emise de UNBR au avut ca fundamentare Legea nr. 51/1995 care reglementeaza profesia de avocat';

-'Persoanele inscrise in tablourile UNBR – BOTA au efectuat activitati specifice profesiei de avocat, insa nu fara drept';

-'in ceea ce priveste infractiunea de inselaciune nu sunt intrunite elementele constitutive intrucat invinuitul nu a avut intentia de a induce in eroare partea vatamata cu privire la calitatea sa, acesta desfasurand in mod legal profesia de avocat'.

Judecatoria Satu Mare - sentinta penala definitiva nr. 1158 din 4 august 2014:

-'infiintarea de barouri nu contravine dispozitiilor legale in vigoare';

-'persoanele care au desfasurat activitati specifice profesiei de avocat au avut la baza documentatia care le autoriza sa exercite profesia de avocat';

-'toate actele emise de UNBR au avut ca fundamentare legala Legea nr. 51/1995 care reglementeaza exercitarea profesiei de avocat si nu modalitatea de constituire a barourilor'.

-'Matei Margarit-Viorel a efectuat activitati specifice profesiei de avocat cu drept'. (...)

Consideram ca nu ar fi benefic pentru justitia din Romania ca Uniunea Europeana sa afle ca reprezentantul autoritatii judecatoresti, garantul independentei justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii dezinformeaza Comisia Europeana si sfideaza 624 hotarari judecatoresti definitive care au consfintit legalitatea barourilor si uniunii noastre si inexistenta de jure a entitatii autointotulate Uniunea Nationala a Barourilor din Romania adapostita ilegal de Curtea de Apel Bucuresti.

Ramanem la parerea ca pentru 'clarificarea situatiei juridice actuale cu privire la avocatii care sunt membri ai UNBR si membrii UNBR – Bota, avand in vedere practica instantelor si parchetelor din Romania' (asa cum se intituleaza adresa CSM in cauza), ar fi necesar sa ne contactati si pe noi si sa faceti un studiu al celor 624 hotarari judecatoresti definitive precitate, hotarari care trebuie respectate de toti magistratii din Romania.

Principiul de drept Audiatur et altera pars trebuie respectat si de CSM!".

Prezentam decizia din 27 ianuarie 2015 a Comisiei nr. 1 a CSM, cu privire la solicitarea CE privind clarificarea situatiei juridice actuale a barourilor paralele:

"Comisia a decis sa fie comunicate Ministerului Justitiei copii de pe urmatoarele hotarari judecatoresti:
deciziile nr. 1795 din 28 martie 2007 si nr. 3797 din 27 septembrie 2012 pronuntate de ICCJ – Sectia de contencios administrativ si fiscal;
deciziile nr. 6618 si nr. 6619 din 26 noiembrie 2004 pronuntate de ICCJ – Sectia Civila si de Proprietate Intelectuala;
sentinta civila nr. 7463 din 10 septembrie 2014 pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti;

incheierea nr. 189 din 24 septembrie 2014 pronuntata de Judecatoria Craiova;
incheierea nr. 70 din 12 august 2014 pronuntata de Judecatoria Brasov;
decizia penala nr. 556/A din 25 iunie 2014 pronuntata de Curtea de Apel Timisoara;
sentinta penala nr. 621 din 29 aprilie 2013 a Judecatoriei Oradea si decizia penala nr. 40/R din 17 ianuarie 2014 a Curtii de Apel Oradea.

De asemenea, Comisia a apreciat ca in situatia in discutie prezinta relevanta si Deciziile Curtii Constitutionale nr. 806/2006, nr. 150/2009, nr. 379/2013 si nr. 135/2014, precum si Hotararea pronuntata de CEDO in cauza Bota contra Romaniei din 12 octombrie 2004, sens in care a decis comunicarea unor copii de pe acestea catre Ministerul Justitiei".

*Cititi aici integral cererea UNBR-Bota transmisa CSM

*Cititi aici integral decizia Comisiei nr. 1 a CSM

Comentarii

# Pentru Bota date 8 February 2015 12:50 -15

Iarasi ai inceput cu aberatiile? CSM-ul nu face decat sa sanctioneze pasivitatea ta criminala. Poate o sa te ajute DNA-ul sa constientizezi cate fapte penale ai savarsit in anii astia, unele dintre ele in forma continuata.

# expertiza ps ? date 8 February 2015 21:17 -4

nimeni nu are grija de starea de sanatate

# CONDAMNATUL PENAL BOTA date 10 February 2015 19:58 -4

DAR PE CONDANATUL ASTA PENAL CU TUPEU CIT CASA POPORULUI, CIND IL ARESTEAZA, PT CA DESI NU E NICI MACAR AVOCAT, SE DA PRESEDINTE UNBR. MARS DRACULUI DIN LUMEA AVOCATURII.

# pentru domnu Dr av. Bota date 8 February 2015 12:53 +21

Dacă nu depune CSM și MJ depuneți cele 624 hotărări dvs. Domnu Președinte Dr. Av Bota

# bella date 8 February 2015 12:54 +17

Asa!!! Nu-I lasati pe nenorocitii astia sa ne ingroape. Dar cred ca totusi ar trebui trimis si tabloul nostru, al avocatilor UNBR 2004.

# irina date 9 April 2015 14:32 0

Pai cine sa trimita si tabelul nostru ??? Bota doarme in papuci !!!! Pana la ora asta ar fi trebuit sa se miste, sa intreprinda ceva, Niste articole in Luju nu folosesc la nimic, doar o polemica fara rost

# just date 8 February 2015 12:58 +16

Oare cand se va termina cu tot acest scandal. De ce nu inteleg cei care au putere de decizie ca profesia de avocat este o profesie liberala. E dreptul fiecaruia sa munceasca cinstit. Este prea multa nedreptate in acesta tara.

# Aberatii.ro date 8 February 2015 13:08 -12

Asta face omul asta, abereaza. Iar someaza si avertizeaza. Fata de tampeniile lui, fata de faptul ca pentru noi, el a omorat aceasta profesie "JE SUIS CHARLIE"!

# concluzia date 8 February 2015 13:13 +17

Asa DA d. Bota!! Bombardatii cu adrese si dati-le peste nas la mincinosi. In cazul asta va sustinem. Lasati pasivitatea si actionati din toate puterile ca altfel ne ingroapa lichelele. BI si avi nu reprezinta specia umana, ei sunt doar catelusi. Asa cum au spus mai multi, trimiteti adrese cat mai multe pina se vor plictisi sa minta. Nu conteaza ca e aceeasi adresa sau ii schimbati citeva fraze, trimiteti pina la refuz. Adoptati metoda Florea, ala efectiv i-a prostit pe marii juristi ca protocolul e act de infiintare. Nu uitati ca alinuta gorghiu de la pnl ne baga baga strimbe cu iordachelescu.

# eu date 8 February 2015 13:28 +3

STIE CINEVA CAND O SA VINA RASPUNSUL DE LA UE

# DOREL date 8 February 2015 13:41 -12

:zzz :zzz :zzz HELOOOO!!!! ATI UITAT CA PE BOTA NU-L BAGA NIMENI IN SEAMA???? CUM CREDETI CA U.E. DISCUTA CU UN CONDAMNAT IN TERMENUL DE INCERCARE!!!??? DACA NU V-ATI TREZIT PINA ACUM SA STITI CA BOTA NU MAI E AVOCAT DIN 2007 SI NU MAI ARE NICI O CALITATE PENTRU A FI BAGAT IN SEAMA DE COMISIA EUROPEANA E GRAV!!!! BOTA NU A FACUT DECIT SA IA DONATII TIMP DE 11ANI SI SA PACALEASCA FRAIERII CARE NICI IN AL DOISPELEA CEAS NU S-AUTREZIT! :zzz :zzz :zzz :zzz !!!

# Pentru Dorel date 8 February 2015 14:03 +1

Stiam, Dorele, dar am crezut ca o sa lase oamenii destepti sa salveze ce se mai poate salva. In loc de asta, s-a agatat cu dintii si unghiile de scaunul din dormitorul de la et. 3 de pe strada Academiei. Pe Nimerincu atat de tare l-a denigrat ca incepuse sa ne convinga pe toti ca acel om nu e decat un coate goale. Aseara am avut curiozitatea sa aflu cine este si, surpriza: intre 2002 si 2004 a fost avocat stagiar la CA Cerveni. 

# Asa e date 8 February 2015 14:13 -3

Nimerincu are unebereu lui, ca si Botomei! membri: CW Ctin inculpat in 3 dosare de evaziune fiscala, inselaciune, 281 c.p., Botomiei la odihna si Iorgulescu spre odihna: http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# PENTRU Asa e date 8 February 2015 17:50 -9

AUZI BOTA,NU MAI IESI PE LUJU CU MINCIUNI!!! ASA I-AI DISTRUS PE AVOCATII TAI SI LE-AI RIUNAT CARIERA!! NUMAI CUMINCIOUNI CA SA POTI TU ACUMULA BANI DE LAFRAIERI!!!! AR TREBUI CIT DE CURIND SA TE BAGA LA ZDUP PROCURORII!!! URMEAZA!!!

# valeu date 8 February 2015 18:52 0


Citeza pe PENTRU Asa e
AUZI BOTA,NU MAI IESI PE LUJU CU MINCIUNI!!! ASA I-AI DISTRUS PE AVOCATII TAI SI LE-AI RIUNAT CARIERA!! NUMAI CUMINCIOUNI CA SA POTI TU ACUMULA BANI DE LAFRAIERI!!!! AR TREBUI CIT DE CURIND SA TE BAGA LA ZDUP PROCURORII!!! URMEAZA!!!
Cei care nu stiu nici macar sa scrie corect, ar fi indicat ca cel putin sa aiba bun simt si sa se abtina...

# sa te baga pe tine date 8 February 2015 19:01 0

,,sa te baga,, pe tine la zdup pentru port ilegal de pix! DECIT !

# Obiectivul date 9 February 2015 14:53 -2

Nimerincu e presedintele UNBR 2004 CONFIRMAT DE INSTANTA DE JUDECATA. Ce nu inteleg e pasivitatea lui in a pune in executare hotararea judecatoreasca ce-i da dreptate. Asa ca nu o mai da de gard cu ''Nimerincu are unbr-ul lui''. Ne insulti inteligenta stimabile fost presedinte, actual ''presedinte de onoare'' dar fara onoare.

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:15 +1

Unde e confirmat si de care instanta? Alte aberatii...

# DOREL date 13 February 2015 11:53 -2

AUZI MA SFORICA SAU BOTA SAU CUM TE INTITULEZI, VEZI SENTINTA JS3 EXECUTORIE!!!!! SI APOI MAI VORBIM

# Audit date 8 February 2015 13:51 -2

Solicitam un audit financiar pentru a afla ce s-a intamplat cu sumele de bani incasate de UNBR 2004. Acolo sunt banii nostri. Nu concep sa dau niste bani si sa nu stiu ce s-a intamplat cu ei.

# SAUTREZIT date 8 February 2015 13:55 -2

Tu lipseai, AGRAMATICUS ! ,,DOISPELEA,, ,,S-AUTREZIT! 

# ASA E auditule date 8 February 2015 13:57 +1

ASA E auditule, maine te asteptam la barou ! Cu legitimatia vizata la zi!

# DOREL date 8 February 2015 14:12 -4

NU, EU NU LIPSESC D-LE CONDAMNAT BOTA!!! DUPA CE CA 11 ANI NU AI FACUT NIMC PENTRU OAMENII TAI ACUMA STAI PE LUJU SI LATRI CA UN CATEL DE DUPA GARD!!! CE BAROU?? CE UNIUNE?/ NU VEZI CA ESTI TERMINAT!! PINA AICI TI-A FOST!!! DE CE NU AI STAT DRACULUI CUMINTE SI DACA TU NU AI FACUT NIMIC MACAR SA FI LASAT PE ALTII SA FACA!!! VEZI SENTINTA JS3 CARE E DEFINITIVA SI EXECUTORIE CA NU MAI ESTI PRESEDINTE!!!!! NIMERINCU E PRESEDINTELE LEGAL SI DACA FRAIERII CARE TI-AU TINUT TRENA NU AU INTELES, ORGANELE IN DREPT AU INCEPUT CERCETARILE IN FRUNTE FIIND MAREA DECANA DE IASI GALIT CLAUDIA ( WOODY ). IMEDIAT ITI VINE SI TIE RINDUL!!!!

# dorele date 13 February 2015 13:14 +2

dodorele, de ce scrii cu majuscule, te-au batut oamenii escrocati si ti-au spart ochelarii ? da-ne adresa sa-ti raspundem la doleante !

# ASA E auditule date 8 February 2015 14:13 -2

In loc de noi, cei care nu avem legitimatiile vizate la zi, fiindca nu ne mai intereseaza, nu avem ce face cu ele, or sa vina procurorii DNA. Sa le verifici legitimatiile, vezi sa fie vizate la zi. Nu te lasa intimidat de ei, tu care ai 624 de hotarari definitive care consfintesc legalitatea uniunii tale ( nu a noastre, noua nu ne-ai luat decat banii, atat). Din limbajul tau de lemn nu putem pricepe nimic. Poate reusesc altii.

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:18 0

Cardurile, stimabile, cardurile. :))))

# un avocat date 8 February 2015 14:17 +3

   Oameni buni, comisia europeană nu are ce rezolva, nu desfiinţează Baroul lui Bota şi nici nu poate impune la toată lumea să te lase. Nu vă supăraţi dar fiecare individ cât face aia e. Gen indivizi Slatina sau facem grevă care se războiesc cu instanţele aduc deservicii. Practic avocatura în dacrul UNBR Bota şi peste 80% nu am avut probleme, am amici în sistem, mă port frumos şi sunt tolerat. Nu spun judecătorului că este comunist şi nu fac grevă că n-u m-a primit nu ştiu ce instanţă, care din vina lui nu-l primeşte, aşa atitudine eu membru UNBR Bota vă spun sincer că nu l-aş primi. Iar un domn care spune la judecători comunişti nu care cumva joacă la două capete? A suntem văr cu cineva de sus, nici nu-l bagă în seamă. O zi bună.

# Eu date 8 February 2015 14:39 +5

Tu asta vrei, sa fii tolerat? Vezi, de-asta nu mai vreau sa fiu coleg cu tine.

# Polichinel date 8 February 2015 14:17 +3

"UNBR-Bota avertizeaza CSM"-titlu pentru cascadorii râsului! Este de aşteptat, că în urma acestui avertisment, membrii CSM stau ascunşi pe sub mese de frică! Cea mai elocventă dovadă a "legalităţii" Baroului Bota, este aceea că,până în prezent, nu toţi membrii acestui barou au fost condamnaţi penal pentru exercitarea fără drept a profesiei. La astfel de argumente, oficialii de la Bruxelles vor pune botul şi vor da sigur câştig de cauză botiştilor! Grădina domnului e mare!

# pt ,,Polichinel'' date 8 February 2015 15:47 +1

Gradina Domnului , chiar e mare! mai ales cand e po******ta de polichinei ca tine.Pentru mataluca si pentru bibilica ta,,e de cascadorii rasului'' atata poti.Ia scoate-ti urdorile din uochi si citeste articolele de lege si principiile legale care se invoca. Asta doar in situatia in care le intelegi si intelectul i-ti permite sa le si rumegi.

# C.E. date 8 February 2015 15:50 +1

Polichinele, esti un simplu propagandist si unul ieftin, pe deasupra. Nu uita ca realitatea juridica e una singura: entitatea-florea functioneaza ilegal, dar e protejata de un urias sistem mafiot, in vreme ce singura UNBR legal infiintata e cea al carei presedinte e Bota, chiar daca, deocamdata, avocatii acesteia sunt persecutati de magistratii mafioti. "Argumentele" voastre sunt puterea si influenta, de tip mafiot, pe care le aveti in comparatie cu reformatoarea UNBR-Bota ai carei avocati sunt abuzati fara jena.

# oarecare date 8 February 2015 15:11 +7

Traditionalii scriu la greu pentru a destabiliza situatia. Mai mielutilor, vedeti-va de zeciuiala voastra si de banii vostri de pensie pe care florea i-a bagat in cavoul techirghiol  O sa stati cu mina intinsa la batrinete. Noi nu ne imbogatim, dat tot o sa avem o pensie minima de la stat. Vedeti gunoiul de la voi si lasati-l  pe Bota. Nu trebuie sa-i purtati grija si nici noua. Apropo amenda data de procurorul bujorean de la sv s-a anulat. Deci Bota a invocat exceptii in aparare si asta l-a amendat. Asta nu e justitie ci prostie si miroase a abuzbin serviciu. Astfel de oameni nu fac cinste meseriei de procuror si ar trebui reevaluati urgent.

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:25 0

Las-o, ca macane. :)))))))))

# Snuky date 8 February 2015 16:07 +5

Sa intelegem ca CSM-ul mafiot a pus la dispozitia MJ doar cateva hotarari judecatoresti nefavorabile UNBR-Bota, trecand sub tacere sutele de hotarari judecatoresti favorabile acesteia ?! Un exemplu mai bun nici ca se putea pentru a se dovedi fara putinta de tagada cardasia mafiota existenta intre CSM-MJ si entitatea florea.

# Vasile date 8 February 2015 16:17 -2

Pompilica, nu mai posta, te recunoastem dintr-o mie. Mergi ugent si cumpara-ti cartile de gramatica Limbii Romane. Macar declaratiile de la DNA sa le scrii corect, sa nu te faci de ras si acolo. Stilul tau e inimitabil, poti sa postezi sub orice pseudonim, te recunoastem.

# radu date 8 February 2015 16:54 0

Chiar credeți că Bota se joacă de-a postacul?

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:20 0

Nu credem. Suntem siguri, Radule. Stilul e unic.

# Vasile date 8 February 2015 17:02 0

Nu se joaca, Radule. I s-a infundat si incearca sa dreaga busuiocul. Tot mai multi ii cer socoteala. S-a jucat pana acum. Cu noi si cu vietile noastre. Crezi ca o sa-l mai gasim pentru mult timp in dormitorul de pe strada Academiei? El face acum ceea ce a incercat sa faca Ceusescu inainte de debarcare: hartii fara valoare si promisiuni de doi lei. Bella e singura care mai crede in el. E dreptul ei.

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:24 -1

Din pacate mai sunt multi prosti care cred orbeste. Marea majoritate a semianalfabetilor cu studii la Spiru Haret I.D.

# Heryc date 8 February 2015 17:14 +4

Aveti dreptul sa timiteti dvs., dle Bota, toate documentele care va avantajeaza daca ati facut procedura prealabila in fata autoritatilor statului iar tratamentul discriminator si abuziv va fi cunoscut de UE si isi va spune un punct de vedere oficial cu privire la dictatura din CSM si din Justitie.

# avocat junior date 8 February 2015 17:41 +5

CSM din garantul Justitiei a devenit si garantul UNBR traditional fara documente legale de infiintare a persoanei juridice cu catacter privat. Presedintele Klaus Iohannis chiar nu stie asta, sau nu l-a informat dl Bota pana acum ca Ministerul Justitiei ca spala bani (ex. cu sutele de mililoane de euro acordand onorarii fie pentru procesele penale si ofiicii, fie institutii de stat platesc bani unor avocati gen Ponta, Udrea, Predoiu, Zamfirecu, Stoica V. etc.) bani spalati, deturnati si impartiti si primiti chiar de capii CSM prin avocatii traditionali? Este inadmisibil sa continuam astfel cu o justitie corupta si oarba in ce priveste faptul ca UNBR fara acte de infiinatre ocupa parte din sediul principal al Curtii de Apel Bucuresti si mai beneficiaza si de paza gratuita unbr de ani si ani de zile asigurata de Jandarmeria Roamna pe banii nostrii. Chiar nu vi se pare ca-i strigator la ceruri?

# DOREL date 8 February 2015 17:47 -5

ATI VAZUT FRATILOR CA DOREL A AVUT DREPTATE!!! BOTA V-A PACALIT SI NU A FACUT NIMIC PENTRU A PUTEA PROFESA NESTINGHERIT DESI A AVUT NENUMARATE POSIBILITATI DE A CLARIFICA SITUATIA IN FAVOAREA NOASTRA, NU A DORIT ACEST LUCRU. DIMPOTRIVA, I-A CONVENIT STAREA DE INCERTITUDINE SI A PREFERAT SA INCASEZE SI SA ACUMULEZE BANII IN CONTUL LUI DECIT SA-I CHELTUIE IN FOLOSULCLARIFICARII SITUATIEI NOASTRE!!  ASA DE TARE V-A PACALIT CA I-ATI INGHITIT GOGOSILE SI I-ATI TINUT TRENA UNII DINTRE VOI INCIT S-A AJUNS LA ACEASTA SITUATIE!!! I-A DENIGRAT ASA DE RAU PE CEI CARE AU VRUT SA CLARIFICE SITUATIE SI ASTFEL LA MOMENTUL ACTUAL S-A ALES PRAFUL DE UNBR-UL LUI BOTA!!

# dorelului date 8 February 2015 18:32 0

dodorele, am o veste proasta pentru tine: cei care au inselat batranii si au fost exclusi din profesie NU MAI PRRIMESC NICIUN BAN INAPOI ! nici daca invata sa scrie !

# Gogu date 8 February 2015 17:56 +1

Cititi povestea ,,GREUCEANU" de Petre Ispirescu. Nu va mai uitati la manelisti, smecheri, infractori, indivizi cu cefe groase. Se pare ca va influenteaza ,,sefii traditionali". Liberalizarea, liberalismul va aduce beneficii tuturor ! Nu lasati sa moara liberalismul ! 

# ,,Ceusescu,, date 8 February 2015 18:00 +1

Vasile, Botomiei esti ? Ne-a lipsit un agramaticus la numar ! Vai ce multi ii cer socotela lu Bota ! Toti agramaticii exclusi ! (trei)

# Vasile date 8 February 2015 18:20 0

Nu e Botomei, ala e un alt infractor. Am tastat gresit, "mea culpa". Fiindca tot de doare de Florea si-l intrebi ce a facut cu banii uniunii lui, tu cand publici o dare de seama in care sa prezinti situatia veniturilor si cheltuielilor?

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:27 0

Descarcarea de gestiune, descarcarea de gestiune, descarcarea de gestiuneeeeee

# AVOCAT UNBR.eu date 8 February 2015 18:58 +3

BOTA CASTIGA TEREN IMPOTRIVA PROCURORULUI BUJOREAN (AVOCAT TRADITIONAL IN BAROUL DESFIINTAT SUCEAVA) http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/SV%20AMENDA%20JUDICIARA%20ANULATA.pdf

# Pentru Bota date 8 February 2015 19:04 0

Lasa-ne cu amenzile tale, le-ai luat din cauza gurii spurcate pe care o ai. Daca esti asa vorbaret, spune unde sunt banii uniunii.

# Vasile date 8 February 2015 19:20 -1

NOU! UNBR ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE VINERI 27 FEBRUARIE 2015, ORA 10 - DREPT PENAL, DREPT PROCESUAL PENAL, DREPT CIVIL, DREPT PROCESUAL CIVIL, LEGEA NR. 51/1995, REPUBLICATĂ - DEPUNERE JURĂMÂNT, ORA 11.30 CURSURI I.N.P.P.A., ORA 12 Asta e tare de tot! La ora 10 se da examen, la ora 11.30 se depune juramantul, la ora 12 sunt cursurile INPPA. Nici macar cei de la "Spiru" nu au putut sa-l depaseasca in inventivitate. Inca ceva... unde o fi sediul asta al INPPA? Banuiesc ca nu-i trimite la Florea.

# bella date 8 February 2015 22:23 -1

Baa saracule, pentru cei care nu au depus juramantul.....[quote name="Vasile"] NOU! UNBR ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE VINERI 27 FEBRUARIE 2015, ORA 10 - DREPT PENAL, DREPT PROCESUAL PENAL, DREPT CIVIL, DREPT PROCESUAL CIVIL, LEGEA NR. 51/1995, REPUBLICATĂ - DEPUNERE JURĂMÂNT, ORA 11.30 CURSURI I.N.P.P.A., ORA 12 Asta e tare de tot! La ora 10 se da examen, la ora 11.30 se depune juramantul, la ora 12 sunt cursurile INPPA. Nici macar cei de la "Spiru" nu au putut sa-l depaseasca in inventivitate. Inca ceva... unde o fi sediul asta al INPPA? Banuiesc ca nu-i trimite la Florea.[/quote]

# Ba vasile date 9 February 2015 11:50 0

Vasile. Doar vasile.

# CCII date 8 February 2015 19:31 +1

Libertatea prevazuta de art. 29 Constitutie este garantata. Un punct de vedere al presedintelui Romaniei trebuie cunoscut vis-a-vis de toate hotararile castigate de Bota si nu in ultimul rand decizia C. Ap. Suceava privind entitatea UNBR Bota si hotararea ramasa definitiva si irevocabila ramasa definitiva privind infiintarea de barouri avand valoare de izvor de drept in favoarea entitatii din care facem parte cei discriminati de traditionali.

# radu date 8 February 2015 19:44 0

Singurele demersuri raționale la situația creată sînt tot cele promovate de Bota. Restul: certuri inutile, glume, ironii fără legătură cu necazul nostru!

# Fanel Hrisoiu date 8 February 2015 19:59 +2

Unde este sediul casei nationale de pensii a traditionalilor, peste drum este INPPA Bota. Nu ti-e clar ca izvorul dreptului este hotararea judecatoreasca ramasa definitiva. Ce inseamna pentru voi hotararea judecatoreasca prevazuta de art. 14 din legea nr.304/2004 in vigoare la momentul infiintarii entitatii Bota?

# bella date 9 February 2015 08:47 0

Hotărârile judecătoreşti trebuie respectate şi aduse la îndeplinire în condiţiile legii.                                                
Citeza pe Fanel Hrisoiu
Unde este sediul casei nationale de pensii a traditionalilor, peste drum este INPPA Bota. Nu ti-e clar ca izvorul dreptului este hotararea judecatoreasca ramasa definitiva. Ce inseamna pentru voi hotararea judecatoreasca prevazuta de art. 14 din legea nr.304/2004 in vigoare la momentul infiintarii entitatii Bota?

# FF date 8 February 2015 21:37 +3

Am tras concluzia ca mafia este foarte mare in sistemul de Justitie iar Udrea nu ne spune mai nimic. Modul cu se manifesta CSM impotriva sructurii Bota si fata de toate institutiile democratice ale statului este faortte grav si imi da de gandit. Actionati de urgenta printr-un inscris la Klaus Iohannis si vom mai vedea. Tinem legatura prin aceste mijloace si altele care le stim noi. Actionati si nu stati.

# h624 hotarari judecatoresti date 8 February 2015 23:38 +6

Cele 624 de hotărâri judecătorești trebuie sa ajungă la comisia europeana , altfel riscul e major defavorabil unbr deoarece csm favorizează ilegal structura tradițională ignorând legea prin prisma sutelor de hotărâri judecătorești și sute de nup....d la noi în românia este corupție mare și printre magistrați ...drept dovada dosarele grele de actualitate....succes de av.dr. pompiliu b ați luptat 12 ani dar pana la rezolvarea definitiva într o tara de mizerie și corupta mai aveți de luptat .....

# johanis date 9 February 2015 00:00 +3

Nu asteptati ajutor. Fa****** aia pusa mare presedinte la liberali e o individa leit florea.Aia isi plateste roba prin ostracizarea aripei bota. 

# @johanis date 9 February 2015 09:05 +2

Domnisoara despre care faci vorbire , ii va aduce sfarsitul neamtului. Este ELENA lui pusa de SS.

# johanis date 9 February 2015 10:29 +1

Deja a pierdut voturi din cauza domnisoarei mediator, avocat si politician. Cristoiu ,daca nu ma insel descris-o f.bine.  Inafara de intrigi nu se pricepe la altceva. L-a cooptat si pe Iordachescu in PNL ca sa isi faca hotiile contra lui Bota impreuna. Sper sa o vedem alaturi de Udrea. Daca se desteapta miile de fraieri mediatori inselati atunci sa vedeti scandal. A sucit legea medierii pina au pus botul fraierii, dupa care Curtea Constitutionala i-a taiat macaroana. Fraierii au ramas pierduti de bani. PNL  a ajuns de fapt un nou PDL. Naravul a ramas desi lupul s-a deghizat in oaie.

# bella date 9 February 2015 10:51 0

Parca a actionat Bota MJ si pe Viviana Oanca in judecata cu privire la Circulara CSM. Aveti idee nr de dosar? Trebuie urmarit daca i-a dat in judecata. Dra PNL-ista poata coopta pe cive vrea ea, atat timp cat vorbim de o autoritate de lucru judecat si o infiintare prin ef legii..... sa ne lase.

# corcodel date 9 February 2015 12:43 0

Cred ca nu ai vazut ca domnisorica mai scosese anul trecut o imbecilitate sa oblige ca unbr -ul lui bota sa-si  schimbe denumirea. 

# Amalia date 9 February 2015 11:39 0

Mai are loc marea adunare a avocaților pe 27 Februarie ora 12?? 

# Amalia date 9 February 2015 11:40 0

Mai are loc marea adunare a avocaților pe 27 Februarie ora 12?? 

# JOI PE 2 date 9 February 2015 12:00 -1

Ar fi bine sa cititi pe site-urile noastre unbr.eu si bota.ro ! Lasati pacalicii postaci ! auzi ,,marea adunare" !!!

# Adunarea! date 9 February 2015 12:12 -1

Da, are loc. Sunt 3 puncte pe ordinea de zi. La primul punct propunerea de a se ridica o statuie in fata CA Bucuresti pentru marele guru, Bota. La punctul 2 discutii despre forma soclului acestei statui. In fine, punctul 3 - donatii de cate 2000 lei necesare acestor lucrari

# 4 date 9 February 2015 12:23 0

4. Exclusii sa nu vina ca s-ar putea sa ia bataie !

# Pacalici date 9 February 2015 12:35 0

Ai dreptate, suntem pacalici. Ti-ai batut joc de noi si acum ne spui pacalici. Ar trebui sa-ti fei rusine, ar trebui sa nu-ti ridici privirea din pamant. Ar trebui sa-ti ceri scuze fiecarui om pe care l-ai inselat. Unde sunt banii Uniunii, ce ai facut cu ei? Te intrebam de atatia ani si nu ne iei in seama. Chiar nu crezi ca in curand vei da seama pentru tot? Pentru noi, deocamdata, faptul ca nu justifici cheltuirea acestor bani inseamna delapidare. Ai ocazia sa-ti demonstrezi nevinovatia. Fa-o!

# bella date 9 February 2015 12:46 0

Ce bani bai ? Tu vrei socoteala pentru taxa de examen? Cred ca confuzi Florea cu Bota. Nu exista zeciuiala la Bota.
Citeza pe Pacalici
Ai dreptate, suntem pacalici. Ti-ai batut joc de noi si acum ne spui pacalici. Ar trebui sa-ti fei rusine, ar trebui sa nu-ti ridici privirea din pamant. Ar trebui sa-ti ceri scuze fiecarui om pe care l-ai inselat. Unde sunt banii Uniunii, ce ai facut cu ei? Te intrebam de atatia ani si nu ne iei in seama. Chiar nu crezi ca in curand vei da seama pentru tot? Pentru noi, deocamdata, faptul ca nu justifici cheltuirea acestor bani inseamna delapidare. Ai ocazia sa-ti demonstrezi nevinovatia. Fa-o!

# pt PACALICI date 9 February 2015 13:00 0

Tu vorbeste in numele tau, nu a altora. Chiar, cum te cheama pe tine ?

# 4. Exclusii sa nu vina ca s-ar putea sa ia bataie ! date 9 February 2015 12:53 0

4. Exclusii sa nu vina ca s-ar putea sa ia bataie ! Asta e imaginea care a fost promovata. Incorectitudine, scandal, mahala, escrocherie. Interesant de aflat si cine sunt batausii!

# Pentru Bella date 9 February 2015 13:07 +1

Bella, pe tine nu ma supar, esti nevinovata. Inca nu stii pe ce lume traiesti, scrii numai aiureli. Auzi, ce bani... frate, esti dusa rau sau esti Bota. Donatie, taxa de examen, zi-le cum vrei, eu am intrebat numai atat: unde sunt acesti bani, ce s-a intamplat cu ei? Pe vechiul CP, pe noul CP, fapta asta are un singur nume: DELAPIDARE!

# Pacalici date 9 February 2015 13:17 +1

Nu vezi cum ma cheama? Pacalici! In numele meu intreb, ca membru al UNBR si al Baroului Bucuresti. Institutii din care s-au delapidat acesti bani.

# Caritas date 9 February 2015 13:17 +1

Îl mai ţineţi minte pe patronul jocului piramidal "Caritas", Ioan Stoica. În prezent, situaţia se repetă. Noul joc piramidal se numeşte "Baroul Bota". Singura diferenţă este că, păgubiţii noului joc(avocaţii donatori) sunt ceva mai puţini decât păgubiţii Caritasului.

# Colegii din BB date 9 February 2015 14:51 +1

Colegii din BB aveti vesti cu privire la situatia noastra din instante? A mai fost cineva dat afara? Decat sa comentam aiurea, mai bine am discuta ce argumente sa invederam instantei cand colegul/colega de la Flocea&comp ne sapa. A ridicat pana acum cineva in fata instantei autoritatea de lucru judecat? Daca da, a avut sanse?

# Gelu date 9 February 2015 15:11 +1

Da,eu personal,avocat in BB,am avut in ultimele 10 zile,reprezentare la ICCJ,CAB si tribunalul Bucuresti.La toate,cu imputernicire avocatiala,eliberata de BB.Nu am avut incidente,inclusiv adversara avocat traditional la ICCJ,mi-a spus ca stie f. bine situatia si nu ma contesta,considera ca suntem mai legali ca ei iar gestul este nu numai unul colegial,ci si de recunoastere a calitatii de avocat cfm. legii.

# pt Gelu date 9 February 2015 16:45 +1

Gelule, m-as bucura sa fie asa cum spui. Daca intr-adevar e adevarat, trimite-i lui Bota cate o copie de pe incheierile de sedinta ale instantelor pe care le-ai mentionat, in care tu ai calitatea de avocat al partilor, pentru ca Bota sa le posteze pe websiteurile noastre.

# Marcel Sforaru date 9 February 2015 19:31 -1

Aoleoooo, cat am mai ras de aberatiile tale, Gelule.

# @Gelu date 9 February 2015 16:03 +1

Incurajator Gelu. Eu consider ca nu trebuie sa-ti contesti adversarul cu asa ceva, documentele din dosar si pledoaria ta sunt stalpul. ICCJ e bine.....Felicitari colegei.....Asa ar trebui sa faca toti colegii.

# avocatessa date 9 February 2015 16:05 +1

buna ziua.in toata tara sunt probleme,cum dvoastra nu aveti.nu va verifica in sala judecatorii

# @avocatessa date 9 February 2015 16:19 -1

Daca verifica asa cum puneti semnele de punctuatie......

# Avocat traditional date 9 February 2015 17:41 0

UNBR Bota trebuie sa faca sesizare la Comusiile juridice de disciplina si imunitati din Parlamentul Romaniei, respectiv la Senat si Camera Deputatilor adresand sesizare si sa solicite o ancheta in acest sens intrucat suntem tratati discriminator in conditiile in care avocatii traditionali nu detin acte de infiintare. Mai solicitatm sa se propuna un proiect de lege Presedintelui Iohannis pentru a da in baza anchetelor Parlamentare a comisiilor mentionate un Decret de destituire din functii a tuturor sefilor de Parchete si Judecatorii cat si al I.C.C.J., deoarece nu respecta hoatarari judecatoresti definitiave cu autoriate de lucru judecata, si nu respecta art.1 alin.3 si 5,art. 16 alin.2,art.2 din Constitutie.Toti acesti functionari in institutiile de stat tin cu dintii de aviz si imunitati, amovibilitati: magistratii se comporta contrar art.2 alin. 2 din Constitutie. Ori, rolul Parlamentului potrivit art. 2 alin.1 din Constitutie si rolul supreme al Sefului de stat din Roamnia unde-i?

# Marius date 9 February 2015 18:28 +1

Lasa-ne si tu cu prostiile tale, nu vezi ca aberezi? Daca, ceea ce ai scris, este un pamflet - inteleg, daca nu - no comment. Nu vezi ca UNBR-ul asta este o bomba cu ceas? Pana Bota nu pleaca de acolo, sa ne fie clar, nu se va indrepta nimic! Depinde de el cum vrea sa plece: cu sirena si girofar sau linistit, pe jos.

# Toma date 17 February 2015 12:00 0

Ce sa faca politicienii nostii???? In Parlament sunt fara numar avocati ai lui Florea!!! cum credeti ca o sa tina cu BOTA.?Trebuie facut ceva concret,iesit in strada si facuta mai multa atmosfera ca cei de la Florea sunt ilegali...plangeri penale etc...fara atmosfera si denigrare cum fac ei, numai sa scrii si sa faci discutii pe un forum este „ frectie la un piciior de lemn”

# BI date 9 February 2015 18:39 0

Fraților! Citiți sau după caz, recitiți Legea nr. 51/95 si Statutul profesiei de avocat, ambele publicate în MO și pe urmă mai discutăm. Nu vă lăsați seduși de mirajul câștigului fără efort, Bota nu este avocat, nu poate fi nici președinte, în concluzie nici pe voi nu are cum să vă facă așa ceva. Singura și ultima șansă o reprezintă declanșarea procedurii de infrigement împotriva României, deși sunt cazuri în care statele membre nu au dat  doi bani pe această procedură. 

# Pt BI date 9 February 2015 19:00 +1

BI, esti sanatos/sanatoasa? Pai acum ceva timp spuneai ca infringementul nu ajuta....Procedura este declansata de Alina Frimu si un av Italian. In urma lor CSM a raspuns CE, dar ALina Frimu si acel avocet impreuna cu dl. Bota trebuie sa depuna toate cele 642 de decizii. Sper sa faca acest lucru.......

# DID date 9 February 2015 20:55 0

Stelooo..lasa-l pe Bota , te crezi tare desteata !!!!!!!!

# Korina date 9 February 2015 21:09 +2

Voi sunteti sanatosi traditionistilor? Daca invat mai mult decat cunosc acum normele juridice, nu voi sustine un examen decat pentru a promova in magistratura. Ce, imi ofera avocatura traditionala altceva decat faptul de a cotiza pentru o structura neinfiintata legal si capusata de evazionisti si mafioti!

# av date 9 February 2015 21:29 0

UDREA VA FI ARESTATA ÎN ACEASTA NOAPTE! CINE URMEAZĂ DUPĂ EA??

# OUTSIDER date 9 February 2015 21:59 0

Mititica de ea, visa să ajungă la Cotroceni și să fie cazată la MITITICA???

# Av. taditional date 9 February 2015 22:03 -2

Sa presupunem ca UNBR traditional are in proprietate o parte din cladirea ocupata astazi ilegal in incita Curtii de Apel Bucuresti, cum dovedesc ei organizarea proprie si patrimonial lor distinct? Seful statului stie? Parlamentul stie? Sunt ei mai presus de lege? In raportul juridic intentat de Bota ar trebui individualizat numai UNBR nu si Curtea de Apel Bucuresti ceea ce este imposibil sa admitem ca subiectul pasiv este format din ambele subiecte ca proprietare ale aceluiasi imobil. generalizand, putem spune ca, in masura in care printr-o fapta ilicita cauzatoare de prejudicii statului sau UNBR Bota se aduce atingere unui drept pe care nu-l detin cum pot fi trasi la raspundere numai UNBR traditional intr-un raport juridic obligational? Care sunt notiunile generale pribind partile raportului in speta in cazul unui raport juridic de raspundere civila? Cum distingem elementele raportului juridic civil ale celor doua entitati?

# ceva noutati? date 10 February 2015 09:16 0

Ceva noutati cu privire la raspunsurile din partea CSM? Situatii noi in instanta?

# noutati date 10 February 2015 09:28 +2

Noutati mai greu, acum trebuie luptat sa fim ttecuti si noi pe site-ul buclucas. Daca asta e moda la nea florea sa fim si noi in trend, va altfel domn jude face cum ii canta stapanul.

# @noutati date 10 February 2015 09:40 +1

Cum sa luptam? Mi se pare ca morile de vant sufla in directia noastra.....Nu am vazut nicio adresa din partea BB cu tabloul avocatilor. Cred ca din oficiu nu-l trece nimeni.........

# Doar Gelu!!! date 10 February 2015 11:35 0

Doar Gelu a impartasit experienta sa din instante. Altcineva a intrat fara probleme?

# cineva interesat :) date 10 February 2015 12:08 0

http://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=200000000308971 pana si ICCJ taraganeaza.......

# BI date 10 February 2015 12:14 +1

Ați înțeles greșit! Am spus că, o ultimă speranță ”poate fi” această procedură, dar văzând cum stau/ stagnează lucrurile mă tem că nu se va întâmpla.În schimb nu mi-se pare logică dorința unor colegi cum că ar trebui trimise 600 și de hotărâri la structurile comunitare, pe principiul că nici aici acasă nu au ajutat la nimic. Nu numărul ci conținutul lor contează. Dacă 5 din cele 6 ne sunt favorabile și Guvernul ne susține, atunci Da, dacă e pe invers, atunci PA.

# Corect BI date 10 February 2015 12:20 +1

Corect BI cu privire la continut. Dar nici nu este normal ca s-au transmis 2 hotarari din 2002......Asa ar fi trebuie, toate cele 624 hotarari favorabile sa citeasca pana isi pun ochelari.

# #COCO INTALNIRE UNBR 2004 date 10 February 2015 13:05 +1

NU UITATI  INTALNIRE UNBR 2004 27 FEB 2015 ORA 10:00  TOTI AVOCATII !!!!!!!

# Obiectivul date 10 February 2015 13:21 +2

Sa fim seriosi, vei fi tu si cu tine. Nu asta-i solutia ca oricum suntem de tot rasul - uniunea cu doi presedinti da fara organe de conducere. In teritoriu e vraiste, nu mai exista nici o organizare. Vb cuiva, cine vizeaza legitimatiile ?

# coco ? date 10 February 2015 13:50 -1

care el, crezi ca vine coco ? el nu e avocat, doar crede ca ne dezbina ! cine sa il bage in seama ?

# COCOC date 11 February 2015 08:56 0

Da sunt avocat ! Sunt avocat stagiar !

# radu date 10 February 2015 15:17 -1

Nu ne poate dezbina nimeni! Sîntem atît de uniți că nici noi nu știm unde ne aflăm!

# xxl date 10 February 2015 15:28 0

sper sa stric ziua celor care inca se cred avocati anuntindu-va ca ANAF s-a trezit din prostie si deja incepe sa isi puna intrebari legate de legala inregistrare fiscala a "avocatilor" botisti. Succes la examenele din toamna pentru intrarea in avocatura. Va recomand sa va apucati de invatat pentru ca parodia Bota se apropie de final. Ridem, glumim dar nu parasim incinta, da? http://loieri.ro/wp-content/uploads/2015/02/ADRESA_UNBR_ANAF.pdf

# pt xxl date 10 February 2015 16:31 +1

Ir eu sper ca voi sa va treziti si sa realizati ilegalitatea in care va aflati.Ia vedeti acolo la CIF -uri, cand au fost inregistrate?in ce ani?Ilegalitatea in care se afla ,,traditionalii' este de necontestat. Dati-o inainte fratilor, urmeaza ca intitutiile europene competente sa sesizeze ,,facatura''Cutumiarilor, o tot dati inainte cu efectul legii, dar nu mult timp

# Marcel Sforaru date 10 February 2015 16:50 0

Aoleoooo, asta e din 2013. Abia acum o gasesti, geniule?

# Lidia date 10 February 2015 15:55 +1

Amice nu vroiam sa intervin dar ieri mi am obținut cif ul la ANAF lan HD si nici măcar nu mo au pus o întrebare ...asa ca n-o mai arde cu noi ca nu tine ! Pa si dute cerșește un oficii ca vine Valentine s day sa ai si tu bani de o floare si un popcorn pt Jaluzeaua de concubina 

# @xxl date 10 February 2015 16:08 0

Grasutule daca ANAF ar fi condusa de un specialist din afara serviciilor. aceleasi care va protejeaza .ar lua la verificat dosarele de la instanta, contractele xerox, imputernicirile av. si ceace ati declarat voi ca si venituri realizate , sumele ramase de recuperat depasesc cu mult ds. Microsoft..  Asta este adevarata voastra big problem..  BANII NEDECLARATI FISCULUI !!!!

# inter date 10 February 2015 16:16 +2

Peste tot, florea afirma ca entitatea sa a fost infiintata prin lege. Bine, nici el nu stie exact care este acea lege. Insa, lucrul cel mai grav este ca florea se face de rasul lumii, nestiind ca barourile, fiind persoane juridice de drept privat, NU se puteau infiinta prin lege !! Doar persoanele juridice de drept public se infiinteaza prin lege !! In plus, florea habar nu are ca "interes public" nu este totuna cu DREPT PUBLIC !! Iata cine conduce entitatea cutumiara !!

# interurban date 10 February 2015 16:39 +1

Lasa-i ca-si taie singuri crecile de sub picioare. ashea incet incet.Nu mai au ce face, au ajuns la capat.UNBR 2004 este singura legala si reprezinta o realitate juridica! ia puneti mana si cititi ce inseamna asta.Cu privire la FISC: acesta nu are interesul sa nu inscrie persoanele care platesc impozite(aduc bani Statului) , pe baza unor dezinformari fara esenta si logica juridica facute de tovarasul Floricel.Doar ca acesta in haosul lui, nu-si da seama unde va exploda buba.Fiscul ar trebui sa se sesizeze si sa organizeze cateva flagrante, atunci sa vezi cati nu-si declara veniturile dintre traditionali! per a contrario, sunt sicanati avocatii care lucreaza onest sis-si declara veniturile.Mi scarba de tara asta de rahat.Vai de capu vost nenorocitilor

# hehe date 10 February 2015 16:45 0

Asistam la ultimele zvacnituri ale corifeilor traditionali, care pentru a ascunde ilegalitatea in care se afla, ataca pe toate caile niste oameni cinstiti.Ar fi indicat pt cativa dinte voi ,,sa va duceti degetul la nas'' cat mai puteti

# date 10 February 2015 16:25 0

Ce scrie in adresa ca nu pot accesa.....

# pt. Bota date 10 February 2015 16:38 +1

Calitatea de avocat încetează:... d)dacă avocatul a fost condamnat definitiv pentru o faptă prevăzută de legea penală şi care îl face nedemn de a fi avocat, conform legii. Voi chiar nu înțelegeți că acest om, că avocat NU ESTE, doar rău ne poate face, dacă nu, uramați-l. 

# pt agramat date 10 February 2015 17:08 -1

calitatea de avocat o ia instanta sau comisia de disciplina. Punct ! Nu cred ca esti avocat; lasa-ne ca macane !

# DOREL date 10 February 2015 18:11 0

BOTA, IA O PAUZA MARE! NU M,AI PACALI LUMEA!

# dORELE date 11 February 2015 09:13 0

dORL, NU ,,M,AI,, pacali gramatica, lasa-ne !

# Vasile date 10 February 2015 17:34 -1

Disperat este Bota. Se apropie ziua cand va da seama. Mai are cativa trepadusi in jurul lui. Or sa-l paraseasca si aceia in zilele care urmeaza, nici nu vor recunoaste la DNA ca il cunosc pe marele corifeu in ale avocaturii. Mare corifeu cand e vorba de luat biruri (donatii le spune el), iar cand cineva il intreaba de bani il ameninta cu bataia. Atat il duce capul, parca are 14 ani si e pe maidan. Acolo ne bateam intre noi, eram copii. Sunt consternat sa vad ce limbaj foloseste el si alti cativa ca el. Noi il "batem" cu legea.

# BI date 10 February 2015 17:59 0

Textul citat, dacă nu știi este din Legea nr. 51/95, mai exact art.27 lit.d. Însă pentru Botiști, textul de lege nu contează, totuși dacă ești chiar Bota, te înțeleg și îți iert prostia. Majoritatea botiștilor nu vor să țină seama de textul de lege, ceea ce nu înțeleg este, cum de au ales această profesie dacă disprețuiesc legea? Puteau să se facă învățători sau experți în limba română, oricum acolo și examenul este mai ușor decât în avocatură.  Nu înțeleg, cum niște puturoși vor să fie avocați? Avocatura nu este o meserie pe care să o faci 8 ore pe zi sau să chiulești, ea este o profesie vocațională, o alegi și o exerciți până trăiești!

# C.E. date 10 February 2015 19:08 0

Intelegem ca esti "BI s----l", dar, din pacate pentru tine, nici cu gradul de inteligenta nu stai prea bine. Hotaraste-te odata, ori esti membru al UNBR-2004, ori nu. Suferi de personalitate multipla, saracutul de tine. Nu-ti mai da tu cu parerea in probleme de drept, intrucat esti total pe langa aceasta materie.

# vasîli date 10 February 2015 18:00 0

vasîli, vezi de gramatica; Bota e prea mare pentru capul tau mic in care ,,creierul,, sta lejer !

# Delya date 10 February 2015 18:20 -1

Orce demers legal in numele entitaii UNBR infiintat legal in baza unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva numai Bota poate sa-l faca. Domnia sa are documente si hotarari judecatoresti si nu trebuie sa-i fie teama. Art. 1 alin.5, art. 2 (1), (2) si art. 16 alin. 2 din Constitutie trebuie respectat de toti magistratii. Parlamentul este satpanul suprem al tuturor deoarece a fost mandatat de popor prin vot liber si democratic sa hotarasca in numele legii si Constitutiei fara discriminare. Magistratii daca vor avea documentul prealabil trebuie sa se pronunte intrucat nu pot fi mai presus de lege si de Constitutie, dar vom avea si noi un raspuns official, astfel sa actionam in consecinta.

# Fane date 10 February 2015 19:10 -1

Trebuie sa gasim solutii pentru a se inregistra un moment in care judecatorii resping caliatea noastra de avocat in public si nu tin cont de prevederile legii si prevederile Constitutiei invocate de noi in instant in acelasi momente. Sa solicitam CSM aprobarea inregistrarilor oricaror dezbateri publice in instanta de ziaristi acreditati in justitie pentru administare de probe in vederea unui process de amploare. Sa solicitam aprobarea si de Camera Juridica din Senat si Deputati in Parlament sa putem folosi aparate de inregistrare in scopul administrarii de probe care sa ne folosesca impotriva judecatoriulor corupti care nu tin cond de lege si de Constitutie. Nu se mai poate altfe ci numai asa cum spun.

# Marcel Sforaru date 10 February 2015 23:20 +1

Halucinezi. Sincer. Ai citit in viata ta vreun cod de procedura?

# Parchetul date 10 February 2015 20:29 0

:-| 8)pe aceasta cale il invitam pe condamnatul penal bota si complicii sai pe 27 o2015 la locul lor firesc nu cenzuratimsj acesta este vital pt dl naturist adeptul lui galit claudia!!!!

# #COCO date 10 February 2015 21:52 +1

ADEVAR 100% ! Astazi la Jud Sec 1 Bucuresti complet civil au fost toti avocatii verificati. TRADITIONALII nu au avut proble si-au vazut de ale lor iar cei din UNBR 2004 au fost dati afara. fac parte din acest UNBR 2004 si m-am convins ca am fost inselati de acest domn Bota. 

# @coco date 11 February 2015 06:23 +2

Cum au fost dati afara? Li s-a pus in vedere sa paraseasca sala? Au iesit de buna voie? Da mai multe detalii. Nu vorbim de discriminare? Nu a invocate nimeni autoritatea de lucru judecat? [quote name="#COCO"]ADEVAR 100% ! Astazi la Jud Sec 1 Bucuresti complet civil au fost toti avocatii verificati. TRADITIONALII nu au avut proble si-au vazut de ale lor iar cei din UNBR 2004 au fost dati afara. fac parte din acest UNBR 2004 si m-am convins ca am fost inselati de acest domn Bota. [/quote]

# @COCO Jumbo date 11 February 2015 10:41 0

De ce nu ai stat sa te verifice? Poate apareai si tu....De ce ati iesit din sala? Trebuia sa va mobilizati si sa invocati autoritatea de lucru judecat. Cred ca si vina multor colegi pasivi e dus la intarzierea "recunoasterii", desi aceasta uniune este recunoscuta in peste 642 de hotarari.[quote name="#COCO"]ADEVAR 100% ! Astazi la Jud Sec 1 Bucuresti complet civil au fost toti avocatii verificati. TRADITIONALII nu au avut proble si-au vazut de ale lor iar cei din UNBR 2004 au fost dati afara. fac parte din acest UNBR 2004 si m-am convins ca am fost inselati de acest domn Bota. [/quote]

# Marcel Sforaru date 11 February 2015 11:43 +1

Aerianule. Ce sa tot invoci? Simplu ca buna ziua. Nu ai ce invoca autoritatea de lucru judecat, ca nu esti in penal. Prietene, Legea 51/1995 obliga baroul sa trimita instantelor tabloul. Daca tabloul a fost depus, apari in EMAP. Daca nu, kiss and say goodbye. Poti sa-ti iei adio de la reprezentare. Legal si curat. Cine ar fi crezut ca exact Bota va ingropa structura creata de el? Asta da lucru manual.

# sa mori tu COCO JUMBO date 10 February 2015 22:38 0

Ce avocat esti tu COCO JUMBO ? ia spune-ne cum te cheama !?

# # coco date 10 February 2015 23:03 +2

Termina cu aberatiile sti foarte bn ca asa este.Sunt in axest barou de 1 an si am asa s.a intamplat azi. Daca vrei sa intelegi. Pot confirma si alti colehi daca se aflau in sala sau in alte sali. Inca o data circulara este confirmata si aplicata in sala de judecata.

# Marcel Sforaru date 10 February 2015 23:14 -1

Cine esti tu, anonimule, de tot ceri celorlalti sa se identifice si tu stai pitit dupa tastatura? Stiu cine esti, oricum. Nu te obosi.

# www.unbr.eu date 10 February 2015 23:03 -2

VICTORIE ! BOTA A CÂȘTIGAT LA CEDO ÎMPOTRIVA HOTĂRÂRI LUI CELE!  ÎN MAXIM 30 DE ZILEI SE VĂ ANUNTA OFICIAL, VICTORIE ÎMPOTRIVA MAFIEI DIN AVOCATURA

# Marcel Sforaru date 10 February 2015 23:18 +2

Ce zici tu? Care CELE, ce hotarari? Apropo, invata ceva gramatica. 

# # COCO pt MARCEL SFORARU date 11 February 2015 09:04 0

Pt MARCEL SFORARU. Eu stau sa ma justific in fata ta sau sa intru intr-o polemica cu tine. Daca ai fi fost ieri in sala ai fi vavut cu ochii tai. Daca esti coleg cu noi (UNBR 2004) vino pe 27 FEB la ora 10 sa ne intalnim si cu restu colegilor. Te rog lasa comentariile aberante si nu intra in politica polemica cu mine sau alt coleg de al nostru din UNBR 2004. Dute acum in salile de judecata si ai sa vezi ce abuzuri primim din partea Judecatorilor.

# pt Coco....Marcel Sforaru date 11 February 2015 11:35 0

Coco, imi pare rau pt tine ca asa s-au comportat in sala. Stai linistit, e doar inceputul....adica sfarsitul. Sunt avocat UNBR 2004. Referitor la data de 27. Daca esti Bota, sa-ti fie rusine. Daca nu esti Bota....nu rezolvati nimic in strada. Daca in 27 ati intra in cladirea de pe Academiei sa-l intrebati pe Pompiliu unde sunt banii Uniunii (inclusiv miile de euro de la italieni) si l-ati constrange sa trimita tablourile ati avea o sansa sa rezolvati ceva. Altfel...se va rade de voi pe strada, iar CSM se va comporta cu voi exact asa cum reactioneaza la somatiile lui Pompi....adica ii arata dosul.

# Sforare sforaitor date 11 February 2015 12:16 0

Daca esti avocat UNBR 2004 de ce nu vii si tu? De ce sa intram in cladire singuri? Hai si tu.....
Citeza pe pt Coco....Marcel Sforaru
Coco, imi pare rau pt tine ca asa s-au comportat in sala. Stai linistit, e doar inceputul....adica sfarsitul. Sunt avocat UNBR 2004. Referitor la data de 27. Daca esti Bota, sa-ti fie rusine. Daca nu esti Bota....nu rezolvati nimic in strada. Daca in 27 ati intra in cladirea de pe Academiei sa-l intrebati pe Pompiliu unde sunt banii Uniunii (inclusiv miile de euro de la italieni) si l-ati constrange sa trimita tablourile ati avea o sansa sa rezolvati ceva. Altfel...se va rade de voi pe strada, iar CSM se va comporta cu voi exact asa cum reactioneaza la somatiile lui Pompi....adica ii arata dosul.

# #COCO date 11 February 2015 14:26 0

Credema pe cuvant ca nu mint cu nimic. Nush ce sa mai facem de ce sa ne mai apucam???? Ce sa mai fac ca timpul trece si eu nu produc nimic, nu mai pot. Vino si tu si hai sa stam de vb cu el clar sa-i sugeram niste idei ca poate nu se sfatuie cu nimeni poate o sa-i prinda bine si lui o discutie cu 2-3 persoane etc 

# ,,credema,, coco date 11 February 2015 14:53 0

,,credema,, ca nu te poate crede nimeni cand ai mintea mai la urma ! Eu ti-as spune de ce sa te apuci ! de gramatica, tu de ce ai crezut ?

# # COCO pt www.unbr.eu date 11 February 2015 09:07 0

Te referi infrigement???

# # COCO pt www.unbr.eu date 11 February 2015 09:09 0

Te referi infrigement???

# Obiectivul date 11 February 2015 10:21 0

Iar ''VICTORIE''... detalii dom Bota nu mai tine lumea ''in tensiune'' ;-)

# sforare date 11 February 2015 09:15 0

,,sforare,, , noi stim cine esti: un NIMENI !

# Marcel Sforaru date 11 February 2015 11:31 +1

Pompiliu, venind de la tine, ma lasa rece. Apropo. De ce nu trimiti tablourile si nu publici o situatie financiara a Uniunii? Acuma, de buna-voie. Ca mai incolo o vei arata la DNA.

# # COCO date 11 February 2015 12:44 0

Ai dreptate Marcel Sforaru. ne intalmim pe 27 Feb la ora 10

# Asa este date 11 February 2015 11:52 +1

Sforare, are dreptate, esti un nimeni. La fel sunt si eu, tot un nimeni. La fel ca noi sunt toti cei care au fost mintiti de escrocul asta. Singura noastra vina este ca ne-am complacut in situatia asta in loc sa fi dat examen la UNBR-ul recunoscut pe tot mapamondul. Noi am vrut in cel recunoscut numai de Bota! Eu il intreb de banii institutiei de o saptamana - asta e calcaiul lui Ahile la el - i-a cheltuit pentru interesele personale si nu stie pe unde va scoate camasa in cateva zile. Atat mai are pana va fi luat de urechi de DNA!

# eu date 11 February 2015 12:14 +1

Cum facem sa-l obligam sa trimita tabloul? Asta daca nu l-a transmis. Haideti sa nu ne mai injuram si sa incercam sa gandim constructiv.

# NIMENI date 11 February 2015 13:04 0

Pai eu m-am inscris la Bota cu o donatie de 500 Ron. Am castigat din avocatura 300 milioane rol. Ce bani sa-i cer lu Bota ?

# Marcel Sforaru date 11 February 2015 12:36 0

Apropo, Mr. Bota. De cateva zile nu o mai injuri pe Luluta. De ce? Nu mai ai tupeu?

# # COCO date 11 February 2015 12:47 0

O PROBLEMA MARE !!!! daca o sa fim 100% nerecunoscuti ce o sa intample cu ANAF???? pentru ca ANAF ne-au primit platim taxe ce va intampla??

# radu date 11 February 2015 12:51 0

De ce nu transmiți, domnule Bota. tabloul la CSM? Să știm odată: or e laie, or bălaie!

# RADULE date 11 February 2015 14:43 0

e ciudat ca va adresati lui Bota prin intermediul LUJU ! Nu aveti adresa UNBR ?

# Marcel Sforaru date 11 February 2015 15:00 0

Tu cine esti, de intrebi? Prezinta-te, Pompiliu.

# SIMPLU date 11 February 2015 13:15 0

Simplu, mergeti la UNBR si depuneti cerere. Dar dupa cum va ,,esprimati,, e clar ca nu ati terminat nici liceul ! Cine crede niste sforari agramati ? Auzi, situatia financiara ?!

# Atat de simplu! date 11 February 2015 13:58 0

Ce fel de cerere?                  
Citeza pe SIMPLU
Simplu, mergeti la UNBR si depuneti cerere. Dar dupa cum va ,,esprimati,, e clar ca nu ati terminat nici liceul ! Cine crede niste sforari agramati ? Auzi, situatia financiara ?!

# Pentru Nimeni date 11 February 2015 14:40 0

Nu te-a intrebat nimeni cat ai platit la UNIUNE. Eu nu-i cer banii lui Bota, eu am cerut sa faca publica situatia acestor bani. Sa ne spuna cum i-a cheltuit. Daca i-a cheltuit in scop personal, sa raspunda. Daca nu, sa faca publica o situatie a acestor cheltuieli. Oricum va raspunde pentru delapidare; de o saptamana tot repet asta ca o placa stricata ce sunt, dar el nu crede. Mai sunt cateva zile si va convingeti toti de cinstea sau necinstea acestui Bota condamnat definitiv.

# Nimeni date 11 February 2015 14:47 0

Bai nimeni, cu ce ocazie ii ceri tu socoteala lui Bota ? Ai vreun contract cu el, ai vreo functie in UNBR ? Cred ca ai treaba in alta parte si te retine curi ozitatea !

# Vesti!!! date 11 February 2015 15:37 0

Pentru azi aveti vesti din instanta?? 

# @Coco date 11 February 2015 15:50 0

Ce sa faca ANAF?? Atat timp cat plateste impozitul pe profit...restul e can-can. Desi incearca Florea sa mituiasca pe la ANAF nu are sanse. 

# @@Coco date 11 February 2015 16:02 -1

Platesti, scuze....Mai mult decat atat cei din adm financiara nu are competenta sa spuna ce barou este sau nu este legal. CIF-ul nu se radiaza asa ca vrea flocica.....Ce este trist este verificarea asta abuziva prin aplicatia EMAP si nu se transmite si tabelul nostru  <img src=ops:' /> Macar sa vedem o adresa de inaintare catre CSM.........

# Benyamin date 11 February 2015 17:57 -1

Marcel Sforaru, numai de sforasrii te tii, cum sa nu citesc Cod de procedura penala dar cine-l respecta dintre judecatori? Magistratii in niciun caz nu respacta cererea de solicitatrii de inregistrare a sedintei de judecata daca este facuta de avocati de la Boat. Constitutie si legea nici atat n-o respecta magistratii corupti. Examenele de primire in magistratura trebuie supravegheate cu camere video cum supravegheaza elevii la Bacalaureat. Asta da reglementare intr-o democratie si stat de drept sa vedem cine isi mai permite dintre magistrati sa nu respecte o haotarare judecatoreasca ramasa definitiva si daca vor fi anchetati de parlament sa se cu prouna presedintelui Roamniei functie de vinovatia lor sa dea decret pentru destituiri din functii de magistrat. Sesizati dle Bota ambele Camere in Parlament sa cerceteze abuzurile magistratilor pana in prezent, se impune deoarce ati vazut ce increngatura pana si in CCR cu Grebla.

# COMISIA EUROPEANA date 11 February 2015 18:43 +1

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA: IN CONTURILE LUI BOTA , IN APARTAMANTUL DE PE ACADEMIEI SI IN TERENUL DE 10.000 M.P. CUMPARAT CU BANII FRAIERILOR DONATORI!! :P

# DOREL date 11 February 2015 18:54 0

STIMATI COLEGI, DE DATA ASTA E GRAV !!! A INCEPUT LUMEA SA REALIZEZE FAPTUL CA BOTA NU A FACUT NIMIC PENTRU OAMENII LUI,DIMPOTRIVA A DINAMITAT CU BUNA STIINTA UNBR 2004 DEZBININD COLEGII SI ACTIONIND IN DEFAVOAREA LOR!!! ASTA ESTE!!! DACA SE LUCRA EFICIENT ASA CUM INCEPUSE DUPA CONGRESUL DI 2012 CIND A FOST ALES NIMERINCU PRESEDINTE SI NU ACTIOBA BOTA DISTRUGIND UNIUNEA SI DENIGRINDU-L PE NIMERINCU CARE I-A CERUT  CONT DESPRE FONDURILE UNIUNII   AZI ERAM RECUNOSCUTI!!! ASA, BOTA NU A VRUT RECUNOASTEREA INTRUCIT NU AVEA INTERES! INTERESUL LUI ERA SA INCASEZE IN CONTINUARE DONATII SI SA-SI INGRASE CONTURILE DESI NU MAI ARE NICI O CALITATE IN UNIUNE!! ACESTA ESTE REZULTATUL FAPTULUI CA I-ATI TINUT TRENA LUI BOTA!!! TRADITIONALII AU CISTIGAT TEREN SI SUNT APROAPE DE VICTORIA FINALA IAR UNBR 2004 E INGROPATA DE BOTA!!! DOAR CITIVA FRAIERI MAI CRED IN BOTA!! :zzz

# Obiectivul date 11 February 2015 19:18 -1

Da ''fraierii'' care au crezut in Nimerincu ce au avut de castigat?

# CONGRESUL DI 2012 date 11 February 2015 19:25 +1

dorele, Bota e asa de speriat ca se angajeaza sa te invete gramatica lb romane daca il ierti !

# Dorele Dorele date 11 February 2015 19:30 0

Iar ai baut?

# oarecare date 11 February 2015 19:36 -1

De ani de zile va spun ca i se rupe lui Bota de voi ! Are milioane din donatii, va dezbina si va impiedica sa va intalniti. Aveti o sansa sa dovediti ca nu sunteti fraieri pana la capat, duceti-va sa ii cereti socoteala pentru bataia de joc la ca re va supune. TIMPUL TRECE IN DEFAVOAREA VOASTRA !!!

# BI date 11 February 2015 19:42 +1

Structura creată de Bota a fost una fără coloană vertebrală și asta s-a văzut în decursul celor 10-12 ani de funcționare. În anul 2006, după ce am intrat în aceasta am observat foarte repede că e doar o abureală, însă am fost singur și lupta mea pt. a-l demasca pe acest om a fost fără ecou. Am arătat că nu respectă legea și statutul, că nu are un statut publicat în MO, că nu sunt organe colegiale în structură, că toate deciziile le ia el singur, că a cheltuit banii în interes propriu, dar degeaba. Toată lumea spera că va reuși să obțină recunoașterea structurii și atunci eram de acord să trecem sub preș toate ingineriile lui Bota și de aici ni-se trage. În 2006 a spus că începând din 2007, după ce vom fi stat UE nu vom mai fi persecutați, ei și ce s-a întâmplat. !0 ani am stat la pândă și uite rezultatul. Nu stau să analizez cine are dreptate și cine nu, mă interesează să pot profesa, dar din păcate nu pot, nu suntem primiți în instanțe. Umilința pe care am suportat-o în fața a 25 de a

# draga BI date 11 February 2015 21:33 -1

Musti mana celui care ti-a oferit ocazia de a deveni avocat! rusine.Faptul ca nu esti primit in instante, poate denota si faptul ca esti varza in drept.Iar faptul ca ai fost dat afara din uniune, poate meriti.Dream on...

# # COCO date 11 February 2015 23:32 +1

RUSINE  draga BI.    BI are dreptate Bota ne-a dus cu abureala lui de 2 bani. Care dintre noi mai este prezent in sala??? NIMENI NU MAI ARE CURAJ SA INTRE GATA S-A TERMINAT. Asta este am luat-o.  
Citeza pe draga BI
Musti mana celui care ti-a oferit ocazia de a deveni avocat! rusine.Faptul ca nu esti primit in instante, poate denota si faptul ca esti varza in drept.Iar faptul ca ai fost dat afara din uniune, poate meriti.Dream on...

# mai oarecare date 11 February 2015 19:42 +1

Mai oarecare, dar de ICCJ ca impiedica sa acorde termen in dosarul cu MJ si Vivica ce spui? Chiar sutele de hotarari in favoarea "impostorilor" nu au valoare? Chiar trebuie sa convietuim cu non valori? Da si cand o veni acea recunoastere sa va duceti unde s-a dus aia cu coasa......Sa va fie rusine celor care jigniti!

# Bingo date 11 February 2015 20:07 +1

Chiar asa? Dar cand injurati, jigniti si ne amenintati cu bataia, va este rusine? Ne spuneti impostori cand vrem sa stim ce se intampla cu Uniunea asta care moare repede si sigur. Ne spuneti "exclusi" cand intrebam de banii aceleiasi uniuni. Si altele. Daca aveti capul pe umeri si ganditi o sa vedeti cine ne-a zadarnicit visul de a practica avocatura. Asta daca nu cumva te cheama Bota!

# @Bingo date 11 February 2015 20:32 0

Nu ma cheama Bota. Este adevarat sa stim ce se intampla.

# delya date 11 February 2015 20:39 0

Bota sa stii ca a facut destul si atat cat a putut. Justitia este cea carte trebuie sa de-a socoteala in fata Parlamentului si toti judecatorii trebuie destituti de indata prin decret presidential deoarece au abuzat de functii si nu au respecrtat legile si Constitutia Roamniei cand au respins si ignorant drepturile avocatilor din UNBR Bota. Dreturile acestor avocati sunt izvorate dintr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva. Bota nu trebuia sa faca nimic decat sa exercite profesia de avocat autonoma, libera si independent silegala in baza statutului propriu. Ce nu va este clar juristilor?

# Petru date 11 February 2015 22:02 0

Ce ar trebui sa mai faca un om care detine o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva in favoare sa? Magistratii n-o recunosc si este cu totul alceva. Vedeti art. 14 din Legea nr.304/2004. Comunistilor juristi sunteti avocati, magistrate fosti militieni sau fiii lor?

# Leghin date 11 February 2015 22:12 0

N-am vazut textul de legal in baza caruia CSM da indicatii instantelor sub forma unor ordine care se executa si nu se discuta. CSM rog vedeti art. 2 alin.2 din Coanstitutie. Raspunsul este ca si cel al judecatorilor in procesele publice care ne resping caliatea de avocet : orice text din Constitutie si din lege NU va intereseaza?

# Pentru Petru date 11 February 2015 22:20 -1

Da, are o hotarare judecatoreasca definitiva. Dar nu prea e in favoarea lui. Asa ma duce pe mine capul. Nu am vazut ca o condamnare sa fie considerata ca fiind o favoare ci ca o sanctiune de drept penal. Revin cu o intrebare: unde sunt banii Uniunii? Maine e deja joi si nu avem un raspuns! Citesti si tu ce scrii, Petrule? Sau te mai cheama si Bota? Dupa stilul analfabet eu asta cred.

# BI COCO date 12 February 2015 03:31 0

BI, COCO, de fapt o aceeasi persoana care vrea sa stie ce e cu banii uniunii ! Prima data spune-ne cand ai fost primit la noi, cand ai fost dat afara si ce interes ai sa tot agiti apele. De fapt faci mult praf si ar fi bine sa ne lasi !

# R Moldova date 12 February 2015 07:55 0

De ce in Moldova pot supravietuii 3 barouri? Po******tria Moldivei este de aprox 3000000. Oare cum se inteleg?

# 2004 date 12 February 2015 08:10 0

Dosar 7006/2/2013 la ICCJ . Poate acum cu noul presedinte se va da si un termen ...

# @2004 date 12 February 2015 08:31 0

Eu am primit termen intr-o luna la ICCJ si dosarul asta treneazaaaa. In Moldova sunt 3 barouri. Ei cum pot convietui?

# BI date 12 February 2015 08:47 +1

Bota a făcut destul pentru el ( a încasat destul), dar nu și suficient pentru noi. Este inutil să mai repet că nu suntem primiți în instanțe și ca urmare înseamnă că nu suntem avocați, decât pentru Bota și eventual pentru noi. Recunoașterea sau banii înapoi.

# Pacalitii de la FNI - Bota date 12 February 2015 09:15 +2

Cetatene Pompiliu Bota, te somam in mod public sa ne spui ce s-a intamplat cu banii incasati de la miile de prosti din Romania si Italia! Este ultimul avertisment, plangerea va pleca maine la DNA. Ai luat-o ca pe o gluma, ti-ai tot batut joc de noi saptamana asta, dar gata! Pana aici! Atat am cerut: o situatie a conturilor, sa ne spui cati bani sunt in casieria Uniunii si cati s-au cheltuit. Iti mai ceream sa demisionezi din functiile pe care crezi ca le detii. Este alegerea domniei tale. Pe de alta parte suntem convinsi ca exista o complicitate intre cetateanul Pomipiliu Bota si cetateanul Gheorghe Florea. Acesta din urma, in calitate de Presedinte al UNBR il foloseste pe primul pentru a-si tine la respect turma. Spun asta fiindca avea n motive sa declare UNBR Bota in afara legii.

# Obiectivul date 12 February 2015 10:55 -1

Da fa-i cerere lui Bota - da nu anonima - si cere-i socoteala pentru bani nu mai latra pe aici. Daca nu raspunde mergi mai departe cu plangerile pe la organe. Apropo, ce treaba are DNA-ul in a-l controla pe Bota? Incearca sa te dumiresti frate ca-i vraiste in capu tau

# Ginere vs Socru' date 12 February 2015 09:31 0

Ce marfa este protocolul asta incheiat intre ginerica si socru' mic http://www.unbr.ro/fisiere/file/DCAJ/Protocol_Oficii_MJ_NOIEMBRIE_2008_261108_WEBSITE.pdf. Doamne ce a ajuns tara asta....Desi este vechi, ideea este interesanta..........

# pacalicii date 12 February 2015 09:40 0

pacalicii, nu pacalitii ! Cococ (stirbu) si cu Iorgu, dati-ne adresa si va trimitem banii de la UNBR ! Pi tăţi ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# Obiectivul date 12 February 2015 13:09 0

Iorgulescu @ comp erau dati afara de Bota? Daca da e corecta condamnarea, erau ca si Botomei. Daca nu e nashpa rau

# iorgu date 12 February 2015 13:29 0

Iorgulescu a venit la Bota cu o licenta falsa de jurist si nu l-a primit. Victor Constantin a inselat zeci de batrani si a fost exclus. Acum latra pe luju sub n nick-uri ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# iorgu date 12 February 2015 17:40 0

:-) CIINELE MOARE DE DRUM LUNG SI BOTA DE GRIJA LUI iorgulescu.....

# e nasta date 12 February 2015 15:14 0

:lol: e naspa dar nu pentru IORGULESCU  care va obtine renuntarea la aplicarea pedepsei penale ,daca nu va obtine prescriptia bineinteles...e naspa pentru botisti pentru c aodata cu implementarea programului EMAP  s-au terminat toate discutiile artificiale invocate de ei.toate pretextele lor ridicole sint dovedite ca neplauzibile constituind un real galimatias juridic..

# Ai dreptate date 12 February 2015 10:20 0

Asa este, suntem si pacalici. Pentru asta vrem dreptate. Si inca ceva: noi nu am cerut restituirea banilor, nu mai sunt ai nostri, dar nu sunt nici ai lui Bota, sunt ai UNBR 2004! Sa se stie!

# faceti dovada date 12 February 2015 13:07 0

faceti dovada ca sunteti in UNBR ! Si dati-ne adresa !

# Marcel Sforaru date 12 February 2015 20:06 0

Vei vedea si adresa. In dosar, la Parchet o vei citi.

# OF date 12 February 2015 10:45 0

http://www.juridice.ro/wp-content/uploads/2015/02/cumunicare-minuta-penala.pdf cu apel.....dar e grav

# Pana si Striblea date 12 February 2015 12:19 0

Pana si av. Elenei Udrea a spus ca avem o justitie tembele. Ce ne mira ca instantele nu repecta niste hotarari?

# avocat BB 53-PTR. OF date 12 February 2015 13:03 0

Despre ce condamanare este vorba? Te rugam  da-ne nr. dosarului ca spui ca este grav sa stim si noi concret.

# xxl date 12 February 2015 15:50 0

http://portal.just.ro/311/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31100000000072928&id_inst=311 si parchetul a facut apel ceea ce inseamna ca are sansa de a primi mai mult sau chiar cu executare :)

# C.E. date 12 February 2015 16:34 0

Va veni vremea dreptatii. Toti magistratii MAFIOTI care au persecutat avocatii legalei UNBR-Bota, protejand ilegala entitate-florea, vor raspunde in fata legii !!! Mani******rea ordinara nu va putea dura o vesnicie. Si sotii Ceausescu s-au crezut intangibili !

# Obiectivul date 12 February 2015 16:56 0

Ai Bota las-o ca macane. Schimba textul de incurajare .

# Monte Cristoo date 13 February 2015 19:54 0

De neagravarea situatiei in apel, ai auzit?

# oarecare date 12 February 2015 14:31 0

Nu va veti aduna niciodata la Bota in apartament. Totusi, are multi bani, in locul vostru m-as teme sa nu fuga din tara, are multi bani, isi face alta identitate. Vine si primavara, trece mai usor granita in papuci, deh, om sarac, care din putinul fundatiei lui ajuta alti amarati, conform obiectului vostru de activitate ...

# nu pleaca Bota date 12 February 2015 14:53 0

nu pleaca Bota pana nu va baga pe amandoi langa Botomiei in celula 23 ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# EU date 12 February 2015 17:32 0

La UNBR Bota mai sunt două hotărâri judecătoreşti care nu sunt deloc bune pentru tradiţionali, totuşi ele nu sunt publicate pe site UNBR-Bota. Oare de ce?

# C.E. date 12 February 2015 18:29 0

Despre ce hotarari este vorba ?

# Marcel Sforaru date 12 February 2015 19:21 0

Oricum sunt inutile. La ce ajuta?

# Sforaru inutil! date 12 February 2015 20:56 0

Inutil esti tu si toti coruptii de 0 lei.
Citeza pe Marcel Sforaru
Oricum sunt inutile. La ce ajuta?

# @EU date 12 February 2015 19:18 0

Pai spune tu care instante sunt si ne uitam pe portal. Cu siguranta o sa le afiseze.....
Citeza pe EU
La UNBR Bota mai sunt două hotărâri judecătoreşti care nu sunt deloc bune pentru tradiţionali, totuşi ele nu sunt publicate pe site UNBR-Bota. Oare de ce?

# EU date 12 February 2015 21:28 0

Ambele hotărâri sunt ale unei Curţi de Apel şi se referă la două barouri tradiţionale. Şi tradiţionalilor, mai e ceva rău pentru voi! Nu am făcut public ca să nu fie jale mare la voi.

# @eu date 13 February 2015 05:44 0

Ma enervezi EU!!! Spune ce CA, ca am o curiozitate bonlava sa-i vad pe anumiti traditionali cu mau luat. astia care nu pot dormi seara de noi, ce vrem sa castigam si noi o paine. [quote name="EU"]Ambele hotărâri sunt ale unei Curţi de Apel şi se referă la două barouri tradiţionale. Şi tradiţionalilor, mai e ceva rău pentru voi! Nu am făcut public ca să nu fie jale mare la voi. [/quote]

# @EU date 13 February 2015 08:21 0

Deci?  Ce CA?      [quote name="EU"]Ambele hotărâri sunt ale unei Curţi de Apel şi se referă la două barouri tradiţionale. Şi tradiţionalilor, mai e ceva rău pentru voi! Nu am făcut public ca să nu fie jale mare la voi. [/quote]

# Dovada date 12 February 2015 15:24 0

Pentru ce te intereseaza dovada apartenentei noastre la UNBR-ul asta de doi lei? Mai bine fa dovada ca in casieria UNBR sunt toti banii si cei care au fost cheltuiti au justificare. Colegule, stai linistit, nu trece el granita, v-am spus deja ca e sub microscopul autoritatilor. Noi nu facem decat sa depunem o plangere in plus.

# Pentru Bota date 12 February 2015 15:46 0

Mai stiti cum tuna si fulgera Bota impotriva sefilor de la UNBR traditional? Mai stiti cand spunea ca la noi o sa fie democratie? Ati vazut vreun pic de democratie, s-a vazut vreun pic de transparenta vreodata? Sa ne fie cu iertare, dar la ceilalti, fata de noi, e chiar democratie. Noi suntem in Mozambic!

# Pentru Obiectivul date 12 February 2015 16:01 0

Mai, mare Obiectiv ce esti si cititor de almanahe, in privinta competentei DNA, afla ca il poate cerceta. Sub mai multe aspecte. Lasa-ma pe mine in pace si pregateste-te sa scrii. Poate nu ne faci de ras si iei cateva lectii de gramatica. Bani ai destui, chiar si pentru o calatorie pe Luna

# Obiectivul date 12 February 2015 16:53 0

:D :D :D Are cumva Bota statut de functionar? Functionar fiind, a luat mita de la cineva? Lucreaza cu banii statului cumva ? Daca raspunsul e nu treci si canta la alta masa. Vai mama ta de ''cunoscator'' in ale atributiilor DNA-ului. Asta-i motivul pt care Bota sta linistit, a facut avocati nulitati ca tine. Incearca o plangere pe inselaciune da motiveaza cum trebuie ca altfel n-ai nici o sansa.

# Pentru Obiectivul date 12 February 2015 17:38 0

Vorbesti serios? Ti-au scapat ultimele doua "almanahe". Cele care au intrat de un an in vigoare. Si mai sunt cateva de care nu stii. Nu e rasul tau!

# Petre date 12 February 2015 19:20 0

Nu va este clar ca numai in instant se rezolva propblema noastra a celor de la UNBR Bota legal infiintat? Avem hotarare judecatoreasca ramasa definitiva pe care n-o recunosct dictatorii din CSM care le transmit tuturor din subordine prin tot felul de hotarari abuzive sa nu ne primeasca in instante de parca acele institutii sunt caselelor de amanet si primesc bani de la stat neconditionat. Sesizati Parlamentul si institutiile statului,...... ce mai stati si asteptati,..... pana cand?

# Marcel Sforaru pt. Petre date 12 February 2015 19:43 0

Stimabile, te cam contrazici. La inceput spui ca numai in instanta se poate rezolva situatia noastra. Apoi ceri sesizarea Parlamentului s.a. Decide-te.

# Pentru Petre date 12 February 2015 19:31 +1

Pana la toamna, Petre. Atunci se da admiterea la ceilalti. Nu ne este frica de examen. Suntem satui de bataia de joc a lui mr. Bota. Ramaneti cu el!

# daca date 12 February 2015 20:18 -1

daca erai cuminte te primea Bota inapoi ! Asa, celula 23 !

# Inca sunt date 12 February 2015 20:46 +1

Inca sunt inscris, dar mi-e rusine sa fiu reprezentat de un sarlatan.

# avocat BB 53-ptr. PETRE date 12 February 2015 20:47 +1

Mai petre hai sa sesizam parlamentul si alte institutii nu cum zici tu "sesizati" Tu ce faci stai pe margine si dupa vi sa culegi "roadele" Instigatori din astia am avut toata viata pe langa mine si nu mai tine. Iar cum zici tu si cu altii ca va duceti si dati examen la TRADITIONALI nu aveti decat s ao faceti dar printre noi la BOTA mai sunt si mai in varsta de peste 50 ani care la UNBR 2004 sunt definitivi iar ca s amerg acum la TRADITIONALI sa dau examen si sa o iau ca stagiar nu imi convine. La aceste aspecte te-ei gandit? Mai bine merg si gasesc de munca ca jurist cativa ani  si cu asta basta. Tocmai ptr. aceste aspecte ar trebui sa ne intalnim toti si actiunile ce le facem sa le facem in comun ptr. a avea sanse mai mari de castig dar noi suntem dezbinati

# Toata stima date 12 February 2015 21:00 0

Toata stima pentru Presedinta CA Alba! L-a facut de doi bani pe Bota.

# Tot dezgustul date 12 February 2015 21:43 0

Ce i-a facut, propagandistule ieftin, Presedinta corupta si stalinista a CA A.I. lui Bota ?! Aa, faptul ca e "avocata" suspendata a ilegalei entitati-florea  si-i persecuta pe avocatii legalei UNBR-Bota, este cu totul altceva.

# @Toata stiinta date 13 February 2015 10:28 0

Pacat de profesia asta frumoasa si liberala. Au reusit sa terfeleasca in asa hal numele de "Avocat" incat iti vine sa vomiti pe ei de traditionali.                    
Citeza pe Toata stima
Toata stima pentru Presedinta CA Alba! L-a facut de doi bani pe Bota.

# Pentru "avocat BB 53-ptr. PETRE" date 12 February 2015 21:10 +1

Colegule, daca esti pregatit, nu are de ce sa-ti fie teama de examenul la traditionali. Este un examen si ai capacitatea de a-l trece. Si, daca ai posibilitatea sa demonstrezi ca ai vechime de minim cinci ani in functii juridice, poti da examen direct ca definitiv. Grilele de examen sunt accesibile, daca treci o singura data prin materia de examen, sunt sigur ca vei fi admis. Succes!

# @Eminenta date 13 February 2015 05:42 0

Te referi la grilele gresite? Rusine sa va fie!
Citeza pe Pentru "avocat BB 53-ptr. PETRE"
Colegule, daca esti pregatit, nu are de ce sa-ti fie teama de examenul la traditionali. Este un examen si ai capacitatea de a-l trece. Si, daca ai posibilitatea sa demonstrezi ca ai vechime de minim cinci ani in functii juridice, poti da examen direct ca definitiv. Grilele de examen sunt accesibile, daca treci o singura data prin materia de examen, sunt sigur ca vei fi admis. Succes!

# @ Pentru "avocat BB 53-ptr. PETRE date 13 February 2015 08:37 0

S-a mai discutat subiectul, nu ne descurcam cu grilele gresite 8) .  Poate ne meditati voi, traditionalilor.                        
Citeza pe Pentru "avocat BB 53-ptr. PETRE"
Colegule, daca esti pregatit, nu are de ce sa-ti fie teama de examenul la traditionali. Este un examen si ai capacitatea de a-l trece. Si, daca ai posibilitatea sa demonstrezi ca ai vechime de minim cinci ani in functii juridice, poti da examen direct ca definitiv. Grilele de examen sunt accesibile, daca treci o singura data prin materia de examen, sunt sigur ca vei fi admis. Succes!

# toata grease date 12 February 2015 22:58 -1

saracu, ce sa priceapa el de la Alba Iulia ! Din pacate nu va fi avocat niciodata si va infunda puscaria ! Iar madam Pastiu va zbura din magistratura !

# sa mori tu "toata grease" date 13 February 2015 08:35 0

De ce sa infunde puscaria? Calitatea de avocat a dobandit-o conform Lg.51. Doar frustrari ale traditionalilor. Voi astia de la traditional va atacati intre voi in salile de judecata. Halal profesionisti!                                                  
Citeza pe toata grease
saracu, ce sa priceapa el de la Alba Iulia ! Din pacate nu va fi avocat niciodata si va infunda puscaria ! Iar madam Pastiu va zbura din magistratura !

# Asa crezi? date 13 February 2015 08:50 +1

Chiar asa crezi tu? Deocamdata Bota e singurul condamnat si va mai avea in curand si altele. Cu executare. Cat despre presedinta CA Alba Iulia, nu-i duce tu grija, nu va zbura decat sa ajunga la ICCJ.

# @Asa crezi date 13 February 2015 10:26 0

Ce treaba are Bota cu UNBR? Vad ca voi aveti cu Bota probleme. Ideea este ca trebuie sa se termine circul asta provocat de asa-zisi avocati care nu stiu ce inseamna concurenta.
Citeza pe Asa crezi?
Chiar asa crezi tu? Deocamdata Bota e singurul condamnat si va mai avea in curand si altele. Cu executare. Cat despre presedinta CA Alba Iulia, nu-i duce tu grija, nu va zbura decat sa ajunga la ICCJ.

# @toata grease date 13 February 2015 05:46 0

De ce sa infunde puscaria?? Nu stii cum se obtine calitatea de avocat? Sa se duca spagara aia de asa-zisa Presedinte CA. Hua!

# BI date 13 February 2015 08:34 0

”Pasărea mălai visează” Stați liniștiți, structura lui Bota nu va fi recunoscută nici până ”în pânzele albe”. Această afacere nu este nici pe aproape de ce se prevede prin legea de organizare a profesiei de avocat, ca urmare nu are cum să fie recunoscută de Guvern. V-am recomandat să citiți legea nr.51/95 și o să vedeți și voi că speranțele noastre sunt deșarte. Gândiți-vă un pic: Bota avocat nu e, președinte și mai puțin, barouri în teritoriu nu sunt, decani la fel, ce structură e asta? SRL cu asociat unic!!! TREZIȚI-VĂ!!!

# @BI date 13 February 2015 10:01 +1

Lasand faptul ca esti o persoana duplicitara, de unde stii ca nu sunt barouri in teritoriu? Noi stim cum se dobandeste calitatea de avocat, ceea ce nu are nicio legatura cu UNBR. Nici pana azi nu stiu traditionalii cum  se infiinteaza un UNBR, ca de nici ei nu sunt infiintati.                                    
Citeza pe BI
”Pasărea mălai visează” Stați liniștiți, structura lui Bota nu va fi recunoscută nici până ”în pânzele albe”. Această afacere nu este nici pe aproape de ce se prevede prin legea de organizare a profesiei de avocat, ca urmare nu are cum să fie recunoscută de Guvern. V-am recomandat să citiți legea nr.51/95 și o să vedeți și voi că speranțele noastre sunt deșarte. Gândiți-vă un pic: Bota avocat nu e, președinte și mai puțin, barouri în teritoriu nu sunt, decani la fel, ce structură e asta? SRL cu asociat unic!!! TREZIȚI-VĂ!!!

# Intrebare date 13 February 2015 08:43 0

A incercat cineva sa se transfere de la B. Bota la traditionali?

# Raspuns date 13 February 2015 10:08 0

Au si traditionalii analfabetii lor. Nu au nevoie de o alta epidemie. Cu toate grilele gresite, cine invata poate trece de acel examen, e destul de usor.

# oarecare date 13 February 2015 13:45 -1

Da, s-au transferat, cei mai buni au dat examen si au fost admisi. Trebuie doar sa invatati, din septembrie va puteti numi avocati, nu ONG-isti sau SRL-isti.

# propaganda date 13 February 2015 14:02 +1

"oarecare", nici tu nu crezi ce spui. Poate, ai vrut sa afirmi ca cei care au dat cea mai substantiala SPAGA au fost admisi intr-o structura ilegala, dar protejata de un urias sistem mafiot.

# BI date 13 February 2015 10:45 -1

Ce întrebare! Unde să te transferi, tu ai citit legea avocaturii și asta pt. că acolo scrie negru pe alb cum se fac ”transferurile”!!! Auzi ce întrebare TRANSFER, eventual la pușcărie. Dacă tu nu ai dobândit calitatea de avocat în ce calitate vrei să fi transferat? femeie de serviciu sau portar la Baroul București?

# @BI date 13 February 2015 11:43 +1

Tu esti femeie de serviciu bai duplicitarule. Eroare umana, am dobandit calitatea de avocat conform lg. 51/1995.  
Citeza pe BI
Ce întrebare! Unde să te transferi, tu ai citit legea avocaturii și asta pt. că acolo scrie negru pe alb cum se fac ”transferurile”!!! Auzi ce întrebare TRANSFER, eventual la pușcărie. Dacă tu nu ai dobândit calitatea de avocat în ce calitate vrei să fi transferat? femeie de serviciu sau portar la Baroul București?

# CSM date 13 February 2015 11:45 +1

Cand se transmite si tabelul UNBR 2004 catre CSM?

# DOREL date 13 February 2015 11:55 -1

DA CINE IA IN SEAMA UN TABLOU TRANSMIS DE UN CONDAMNAT NEAVOCAT!!!???? CIT DESPRE bota EL NU ARE INTERES SA-L TRANSMITA SI DECI  TABLOUL  LUI VA FI TRANSMIS LA CALENDELE GRECESTI!!! :zzz :zzz VOI CHIAR NU V-ATI PRINS CINE ESTE BOTA!!! UN CONDAMNAT CARE V-A NENOROCIT PE VECI!!

# @Dorel de la instalatii date 13 February 2015 12:28 +1

Dorele, nu Bota transmite tabloul avocatilor, cu UNBR. Du-te si  :zzz

# DOREL PENTRU @Dorel de la instalatii date 13 February 2015 13:14 -2

AOLEU, MA FRATIMIU, DA CE FACUSI MA,IMI FURASI ID-UL!!!! MAAA!!!! BAGA-TI MUNTILE IN CAP SI MAI LASA BEUTURA CA UNUL E DOREL!!! EU SUNT UNIC BA FRATIMIU!!! ORICUM SUNT FOARTE INTELIGENT SI TE-AM DEPISTAT BOTA......TU ESTI ALA DE NU STIE GRAMATICA SI POSTEAZA PELUJU NUMAI MINCIUNI SI ABERATII!!! VAI DE STAUA TA DACA TE PRIND ASTIA... NU MAI SCAPI!!!! LA PUSCARIE CU TINE!!!

# Barourile sunt persoane juridice de drept public date 13 February 2015 14:37 -3

Barourile sunt persoane juridice de drept public ce se infiinteaza prin lege si nu urmand procedura specifica oricarei persoane juridice de drept privat. Decretul lege 90/1990 reinfiinteaza baroururile ca si Legea 51/1995 Mai citeste Bota, culturealizeaza-te! Conform legii avocaturii din 21 februarie 1923 Uniunea Avocatilor din Romania si Barourile erau persoane juridice de drept public. Acelasi caracter de institutie de drept public s-a perpetuat si in ceea ce priveste Uniunea Barourilor din Romania si barourile inscrise in acestea. Prin Legea nr. 509/ 05.09.1940 pentru organizarea corpului de avocati din Romania, in art. 6 se prevedea: "Uniunea Barourilor din Romania si barourile sunt persoane juridice de drept public”. Decanii barourilor, membrii consiliului, presedintele Uniunii Barourilor, Consiliul General al Uniunii si Comisia Permanenta a Uniunii se supuneau autoritatii publice, respectiv Ministerului de Justitie. Barourile nu-s buticurile tale Bota, nu mai prosti lumea

# esti varza date 13 February 2015 15:39 +1

Esti total pe langa stiinta dreptului. Confunzi persoana juridica de drept privat de interes public cu cea de drept public ! Dupa revolutie, avocatura s-a circumscris sferei dreptului privat. Conform Constitutiei R. natura juridica a oricarei pers. jur. e data de natura proprietatii sale. L.51/1995-patrimoniul si bugetul propriu al baroului se realizeaza din contributia avocatilor. Asadar, bunurile baroului sunt proprietate privata, in consecinta baroul e o entitate jur. de dr.privat care nu e supusa vreunei subordonari a institutiilor statale(MJ, CSM, etc) ! Mai invata !!!

# @Barourile sunt persoane juridice de drept public date 13 February 2015 14:58 +1

Mai "culturealizeaza-te", este persoana juridica de interes public. Tot avocat traditional? 

# @Barourile sunt persoane juridice de drept public date 13 February 2015 15:00 -1

Expresia instituţie de utilitate publică sau institutie de interes public nu coincide nici cu notiunea de „institutie publica" nici cu cea de „autoritate publică". Această expresie desemnează acele structuri private (persoane juridice de drept privat) autorizate de o autoritate publică să presteze un serviciu public, aflându-se sub supravegherea şi controlul unei autorităţi publice (ex. o universitate privată). Instituţiile de utilitate publică se aseamănă cu instituţiile publice din punctul de vedere al naturii activităţii pe care o desfăşoară, ambele categorii de structuri având o misiune de serviciu public. Interesul public = ansamblul nevoilor sociale, obiectiv determinate, evaluate politic şi consacrate prin norme juridice. Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 cuprinde o definiţie a noţiunii de „interes legitim public". Potrivit art. 2 alin. (1) lit. r) din acest act normativ, prin interes legitim public se înţelege interesul care vizeaza ordinea de drept si democ

# Pentru Luju date 13 February 2015 15:01 -1

Lujule, activitatea unui avocat este activitate economica? Vrei sa-ti arat jurisprudenta Curtea de Justitie a Uniunii Europene? De ce-mi stergi postarea daca nu te-ai documentat?CAB bucuresti printr-o decizie recenta  a obligat autoritatea romana de concurenta sa cerceteze situatia barourilor. Esti in urma, asa ca nu-mi mai sterge mesajele.Informeaza-te sau intreba-ma pe mine!!!!

# @Pentru Luju date 13 February 2015 15:05 0

Ai nr de dosar de la CAB?                                      
Citeza pe Pentru Luju
Lujule, activitatea unui avocat este activitate economica? Vrei sa-ti arat jurisprudenta Curtea de Justitie a Uniunii Europene? De ce-mi stergi postarea daca nu te-ai documentat?CAB bucuresti printr-o decizie recenta  a obligat autoritatea romana de concurenta sa cerceteze situatia barourilor. Esti in urma, asa ca nu-mi mai sterge mesajele.Informeaza-te sau intreba-ma pe mine!!!!

# bota date 13 February 2015 15:09 -1

8) sint bota.va invit la sediul parchetului sector 3 pe 27 feb 2015.participantii vor primi cadou cite  un dosar penal si vor paerticipa la tombola luna,CINE VA FIA RESTAT? VA ASTEPT.... :D :D :D :D

# @bota date 13 February 2015 15:19 0

Si pentru tine o carte de gramatica.    
Citeza pe bota
8) sint bota.va invit la sediul parchetului sector 3 pe 27 feb 2015.participantii vor primi cadou cite  un dosar penal si vor paerticipa la tombola luna,CINE VA FIA RESTAT? VA ASTEPT.... :D :D :D :D

# Obiectivul date 13 February 2015 15:48 0

:D :D :D Te ia de mana si te du la doctor...

# cititi, invatati si iar invatati pana-l "luati" pe bota date 13 February 2015 16:29 0

http://lege5.ro/Gratuit/gy4tambv/decretul-lege-nr-90-1990-privind-unele-masuri-pentru-organizarea-si-exercitarea-avocaturii-in-romania Asta e prima lege de dupa '89 privind organizarea si exercitarea avocaturii in romania

# organizare exercitare date 13 February 2015 18:05 +1

am tot citit: organizare, exercitare. nu am gasit INFIINTARE ! in Legea 3/48 am citit DESFIINTARE barouri si UNBR !

# pt habarnistul de la 16:29 date 13 February 2015 19:04 0

Degeaba citesti acel decret daca nu intelegi absolut nimic. In schimb, ai tupeu nelimitat. Nu pricepi ca doar persoanele juridice de drept public se infiinteaza prin lege ?! nu pricepi ca barourile sunt persoane juridice de drept privat(natura juridica a oricarei pers.jur. e data de natura proprietatii sale, conf.Constitutiei R)?! Ti-am explicat mai sus acest aspect, dar esti batut in cap si nu poti intelege. Stiinta dreptului ramane o mare necunoscuta pentru tine.

# Conditii pentru ca o fundatie sa aiba statut de interes publ date 13 February 2015 16:56 0

Definirea statutului de utilitate publica si a activitatilor eligibile Prin utilitate publica, in sensul OG 26/2000, se intelege orice activitate care vizeaza atingerea unor scopuri benefice in domenii de interes public general si/sau al unei colectivitati. Orice asociatie fundatie sau federatie poate fi recunoscuta de Guvernul Romaniei ca fiind de utilitate publica daca demonstreaza ca indeplineste anumite conditii de eligibilitate referitoare in principal la activitatea acesteia. Aceste conditii se refera la: ...............................e) face dovada existentei unor contracte de colaborare si parteneriate cu institutii publice sau asociatii ori fundatii din tara si din strainatate; Parteneriatul acesta r trebui sa fie cu CSM

# cum poate o fundatie sa aiba statut de utilitate public date 13 February 2015 16:58 0

Autoritatea responsabila cu acordarea statutului de utilitate publica Autoritatea publica responsabila pentru acordarea statutului de utilitate publica este Guvernul Romaniei (prin Secretariatul General) care prin hotarare de guvern acorda acest statut. Hotararea de Guvern se acorda pe baza avizului favorabil primit din partea ministerelor de resort. In cadrul Guvernului a fost desemnat Secretariatul General ca autoritate publica responsabila cu primirea cererilor si comunicarea cu solicitantul.

# pentru ca fundatia bota sa devina de utilitate publica: date 13 February 2015 17:00 0

Pentru ca fundatia lui bota sa capete statutul de utilitate publica este necesar avizul ministerului de resort- Ministerul Justitiei- asta nu se va intampla in veci

# BI date 13 February 2015 17:37 +1

Măi Bota, spune-ne și nouă de ce nu ai înscris barurile tale în structurile europene? Iată un răspuns, dat de către un decan al tău din Ardeal: pt. că nu ne-au primit. Nici în țară nu veți fi recunoscuți/ acceptați niciodată. Examenele la Bota sunt un fel de parodie, nu altceva. Nici în școala primară nu se dă un astfel de examen, copiatul de pe o foaie pe alta. Rușine. Cei care vreți să fiți avocați, în instanțe și parchete, mergeți la un examen în strucurile adevărate și veți putea prezenta în fața unei instanțe și nu veți sta ascunși un deceniu după ușa instanței. Nu vă lăsați escrocați de acest om, un viclean și un profitor fără pereche! Vedeți că el nu răspunde niciodată la întrebarile noastre. Nu răspunde pt. că nu are răspuns. Are o condamnare, avocat nu este, în ce calitate să răspundă, ce credeți?

# C.E. date 13 February 2015 18:52 0

Exista 2 indivizi irecuperabili care latra permanent si propagandistic impotriva legalei(unica) UNBR-Bota. Acestia sunt "BI" si "oarecare". Daca lui "oarecare" ii inteleg frustrarea(zice ca a plecat de la noi la florea), intrucat a dat SPAGA de vreo 20000 de euro, cazul lui "BI" e unul patologic. Acesta sufera de personalitate multipla(nu juridica, evident...) inchipuindu-si ca e fie membru al UNBR-Bota, fie flocist, nici el nu mai stie...

# BI-ule date 13 February 2015 18:02 -1

BI-ule, am vb cu Bota. iti raspunde daca ii dai adresa. sau nr telefon. sau emailul. sau decizia de inscriere la noi. sau decizia de excludere din profesie. da-ne ceva ! altfel cum sa-ti raspundem ?

# Bota da banii inapoi. date 13 February 2015 18:21 -1

Bote se pregateste sa dea banii inapoi sau asteapta plangerile de la "avocatii" din "barou"? Si pentru cei 10 ani de vrajeli?

# radu date 13 February 2015 18:45 +2

Vreau ceva concret: - cine, dintre avocații constituționali, au mers în instanțe, și dacă au avut probleme? - cei care nu au fost primiți, pe ce motiv au fost respinși? - cine are informații în legătură cu eventualele încercări de rezolvare a situației, la nivelul UNBR Constituțional, să le comunice pentru o mai bună înțelegere a situației. Permanenta Hăulită Gorjenească a acuzațiilor, a ironiilor, a bătăii de joc față de o situație extrem de delicată, nu arată decît răutatea celor care se dedau la asemenea activități folclorice! Chiar nu mai avem pic de omenie?

# Offf! date 13 February 2015 19:16 +1

Așa o țin de peste 4 ani pe LUJU și nici nu se respectă între ei! Sunt dezbinați și bat pasul pe loc. Chiar mi-a părut rău să văd că , în instanță, nu sunt primiți ba chiar li s-a cerut să dea jos roba!

# BI date 14 February 2015 15:55 +1

Ceva concret ar fi să mergi chiar tu și să ne povestești pe urmă, că noi am tot povestit și nu ne-a crezut nimeni. Am 2 hot. jud. definitive prin care se spune negru pe alb că entitățile înființate de către P. Bota nu sunt recunoscute.... De ce? Du-te și întreabă, că eu nu am aflat, doar m-am pomenit cu 2 dosare penale și abia după 2 ani am scăpat cu noroc, zic eu mulțumită unui procuror cumsecade căruia îi mulțumesc pe această cale și vă recomand să încercați un examen la tradiționali, ori dacă nu lăsați baltă avocatura pt. că nu-i pt. voi. Cine se teme de un examen nu rezistă nici în instanță sau parchete. Nu odată un singur dosar necesită o muncă titanică, dacă nu-ți place lectura cum o vei rezolva? Examenul este doar poarta către profesia de av. Nu -l ascultați pe Bota că nu are nici capacitatea nici interesul să vă ”facă” avocați. 

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 13 February 2015 19:50 -1

Norma din 20.03.2011 publicata in M. Of. nr.214 din 28.03.2010 de aplicare a prevederilor art. 7 (1) "In sistemul public de pensii se pot asigura, avocatii, personalul clerical si cel asimilat din cadrul cultelor recunoscute prin lege, cu sisteme proprii de asigurari sociale si pensii, neintegrate in sistemul public, precum si orice alta persoana care doreste sa se asigure in sistemul public de pensii." Vezi si Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Pentru recunoastere Certificatului Fiscal trebue sa solicitati o adresa de la ANFP care sa precizaze ca "Certificatul de inregistrare fiscal "privind Cabinetul de Avocatura a oricarei persoane fizice, avocat, e valabil oficial prin confirmare ca se emit fara stampila conform normelor Finantelor Publige si emis in conformitate cu Ordinul Ministrului Finantelor nr.1633/2006 pentru aprobare declaratiilor de inregistrare a contribuabililor: autentificat il prezentati Casei Nationale de pensii teritoriale potrivit legii.

# Bota se solidarizeaza cu donatorii din baroul omonim date 13 February 2015 19:55 +1

Bota isi poate foarte usor dovedi atasamentul pentru avocatii din acest barou facand el si cu apropiatii lui greva foamei(sa inceapa de maine dimineata de ex) pe scarile CSM. Dupa o luna- dou de greva, dupa ce plateste tot ce a incasat de la donatori(romani si straini) mai discutam.

# Ziti date 13 February 2015 20:09 0

Pe langa faptul ca art. 80 Legea 26/2000 prevede clar dreptul entitatii Bota izvorat din hotararea judecatoreasca ramasa definitive, totodata, din continutul careea rezuta ca s-a statuat clar dreptul de "infiintare de barouri si notariate" de dl. Bota si nu de Nimerincu sau de Botomei. In doctrina se spune ca orice hotarare judecatoreasca este un contract si priveste afacerea celui care a fost (identificat) ca parte intr-un raport juridic , proces, indeplinind conditii de procedura prealabila a promovarii unui process in baza ubnei cereri conform cu legile si Constitutia Roamniei, astfel dreptul este consacrat si ocrotit potrivit art. 14 si art. 15 din Legea nr.304/2004 cat si art.129 din legea fundamentala.

# INVATATI, CITITI SI NU VA PROSTITI CU BOTA: date 13 February 2015 20:40 0

http://lege5.ro/Gratuit/gy4tambv/decretul-lege-nr-90-1990-privind-unele-masuri-pentru-organizarea-si-exercitarea-avocaturii-in-romania art.3 si 4 sunt edificatoare Art. 13 abroga si Legea 3/17 ianuarie 1948 V-a prostit 10 ani ca legea din 1948 nu e abrogata- ba este!

# @INVATATI, CITITI SI NU VA PROSTITI CU BOTA date 13 February 2015 20:57 0

Atunci cum iti explicit numeroasele hotarari favorabile? Sau magistratii sunt idioti?
Citeza pe INVATATI, CITITI SI NU VA PROSTITI CU BOTA:
http://lege5.ro/Gratuit/gy4tambv/decretul-lege-nr-90-1990-privind-unele-masuri-pentru-organizarea-si-exercitarea-avocaturii-in-romania art.3 si 4 sunt edificatoare Art. 13 abroga si Legea 3/17 ianuarie 1948 V-a prostit 10 ani ca legea din 1948 nu e abrogata- ba este!

# habarnistule date 13 February 2015 21:06 0

Repeti aceleasi elucubratii. Tu si stiinta dreptului sunteti ca doua linii paralele; nu va intalniti niciodata !!

# Bota si barourile date 13 February 2015 20:46 0

Bota isi inchipuie ca se pot infiinta in nestire barouri facand fundatii, srl-uri, pf-uri, etc. El crede ca barourile sunt niste tonete si avocatii niste baieti la aceste tonete.

# Botistule date 13 February 2015 21:05 0

Chiar crezi ca erau deputati in acest barou daca era ILEGAL? [quote name="Bota si barourile"]Bota isi inchipuie ca se pot infiinta in nestire barouri facand fundatii, srl-uri, pf-uri, etc. El crede ca barourile sunt niste tonete si avocatii niste baieti la aceste tonete.[/quote]

# ong date 13 February 2015 23:08 -1

Barourile noastre exista, au fost infiintate si nu mai pot fi desfiintate ! ale mafiotilor nu exista !

# @ong date 14 February 2015 10:30 0

Si ce rezolvam ONG? Ca nu suntem primiti in instante..................
Citeza pe ong
Barourile noastre exista, au fost infiintate si nu mai pot fi desfiintate ! ale mafiotilor nu exista !

# Deputatii botisti date 13 February 2015 21:35 0

Pai la catzi puscariasi(bili) sunt in parlament numai legalitatea baroului bota nu-i intereseaza pe ei. Ce ii intereseaza sunt jafurile pe banii statului numai ca acum e mai greu cu dna-ul, care e posibil sa-l ia la intrebari si pe bota...

# hotarari judecatoresti date 13 February 2015 22:02 +2

Mergi in instanta ca aparator a unui client si prezinta hotararile de care vorbesti. Sa vezi cum te de afara instanta din sala, avocatii de la traditionali deja scriu plangerea penala si saptamana urmatoare, dupa ce-ti fac perchezitie acasa si la birou(daca ai) te plimba cu catuse la arest, apoi la instanta pentru mandatul de 30 de zile de unde, daca judecatorul e de treaba iti da drumul acasa. Sa vezi cum iti piere cheful de barou bota cu tot cu hotararile tale. Apoi, un an-doi dai cu subsemnatul pe la politie si mergi in instante unde posibil sa iei cu suspendare..

# Radu date 13 February 2015 23:16 +2

Mai colegi, uitati-va la Bota in poza de pe site... Chiar arata ca avocat? Chiar arata el ca un conducator al unui Barou? Arata ca un tataie, venit la piata la o poveste... Of, in el si-au pus sperantele atati oameni si unde s-a ajuns... daca venea cineva competent cat se putea evolua...

# barourile libere date 13 February 2015 23:44 +1

Imi e jena ca sunt coleg cu cei care au comentat la 22:02, respectiv 23:16. Sa inteleg deci ca hotararile judecatoresti favorabile UNBR-Bota nu sunt bune, intrucat nu sunt respectate de magistratii mafioti. Cu alte cuvinte, Bota e vinovatul pentru abuzurile incredibile ale magistratilor sau Bota nu e bun deoarece ar arata ca un "tataie". Acestea sunt aprecieri de juristi sau de smecheri de 2 bani ?! In plus, desi e irelevant, Bota arata incomparabil mai bine decat florea.

# Las-o... date 14 February 2015 10:22 0

...ca macane. Daca va legati de aspectul fizic al oricarui om sunteti mici tare...

# Monte Cristoo pt ,,las-o'' date 14 February 2015 15:37 0

Ai perfecta dreptate, pai nu vezi ce nivel au ratatii astia care posteaza aiurea? nu vedeti ce spete de jos? nici nu ar trebui sa raspundem, prostului asta-i da imbold si bucurie daca-i raspunzi si vede ca te deranjeaza ceva. Ce sa zic?Sa va fie rusine celor ce-si permit sa faca asemenea afirmatii despre o persoana si despre o uniune.Doamnelor si domnilor colegi traditionali si cei de la ,,bota'', va doresc spor la lucru, nu conteaza din ce uniune faceti parte. profesia este aceeasi, am trudit si invatat impreuna pe bancile facultatii, pentru ca amai apoi sa lucram.Va pup cu drag, ne vedem luni prin instante- Monte Cristoo.

# hua date 14 February 2015 00:40 0

Lasand comentariile retarzilor neincatusati, a avut cineva probleme sapt. asta in instante?

# radului date 14 February 2015 08:06 0

radule, de cand esti tu coleg cu noi ? cand ai obtinut licenta in drept ?

# @crustaceu date 14 February 2015 10:35 0

Crustaceu ceva vesti din instante?

# Etiam unus capilus habet umbram suam date 14 February 2015 11:15 0

deviza baroului paralel

# Relu date 14 February 2015 13:26 0

Teroristi sunt in institutiile statuli de 25 de ani. Tot ei sunt cei care asigura jurisdictia tarii astazi de la CSM pana in toate instantele de grade diferite prin tara. Sunt privatizati si fac afaceri prin interpusi, in timp ce au si srvici la stat si salarii de sute de milioane lei vechi si nu le pasa de noi. Ei au miliarde de dolari sau euro acumulati din afaceri si service iar noi asteptam sa ne faca ei dreptate la pastele cailor sau calendele grecesti. Trebuie sa actionam acum si nu mai tarziu, dupa care sa hoataram soarta tarii la vot si ne sta in puteri s-o facem atunci.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 14 February 2015 14:31 0

Notiunea de actiune civila si trasaturile acesteia sunt prevazute de art. 29 C. pr. civ. - omnis definition in iure periculosa est - nu releva clar, explicit, dreptul d-lui Bota, ci trebuie delimitat in raport cu dreptul subiectiv al entitatii UNBR infiintat legal, cat si in raport cu cererea de chemare in judecata 79/PJ/2003.Or, cand vorbim de cererea unui drept in instanta privind infiintarea legala de "barouri si notariate" vorbim de acele acte procedurale si conditiile lor de admisibilitate in fata instantei competente potrivit art.126 alin.2 din Constitutie. Trebuie sa se inteleaga de toti magistratii din Roamnia ca toate prerogativele UNBR infiinta legal de dl. Bota sunt izvorate dintr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitive asa cum este descries pe baza de reguli de forma si fond prezentate in fata unei instante competenta in Roamnia. Mai mult, toate prerogativele entitatii indeplinesc puterile legale care nu pot face obiectul unei renuntari generale si absolute ab origine.

# Pentru Relu date 14 February 2015 14:58 0

Romanasule, vorba prof. Beleiu, stai in banca ta. Dupa ce promovezi a patra primara te mai asteptam cu ceva comentarii. De-aia rad de noi ceilalti. Ei au un sfert de analfabeti, restul sunt la noi.

# ultimate lawyer date 14 February 2015 15:01 +2

AVOCATI CAUTAM COLABORATORI CU/FARA EXPERIENTA DIN UNBR BOTA. PERSOANELE INTERESATE SA TRIMITA CV COMPLET LA ultimate.lawyer@yahoo.com SI VOR FI CONTACTATE IN CEL MULT 24 ORE. PRETINDEM SI OFERIM SERIOZITATE.

# Pentru Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 14 February 2015 15:04 +1

Ar trebui sa ceri sa ti se recunoasca drepturi de autor pentru aberatiile pe care le scrii din cand in cand. O.R.D.A. are sediu in str. Transilvaniei sector 1 Bucuresti, program de luni pana vineri de la ora 9 la 16. Fa o cerere si inregistreaza-ti prostiile acolo.

# BI date 14 February 2015 16:41 -1

extras din statul prof. de avocat, publicat în MO. Art. 5 (1)În fiecare judeţ şi în municipiul Bucureşti există şi funcţionează, în temeiul Legii, un singur barou, persoană juridică de interes public. Baroul este constituit din toţi avocaţii înscrişi în tabloul avocaţilor care au sediul profesional principal în localităţile de pe raza acestuia. (2)Toate barourile din România, constituite potrivit Legii, sunt membre de drept ale Uniunii Naţionale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R. (3)U.N.B.R. este persoană juridică de interes public, înfiinţată prin Lege. U.N.B.R. este unica succesoare de drept a Uniunii Avocaţilor din România. (4)Constituirea şi funcţionarea de barouri în afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire şi de înregistrare a barourilor în afara U.N.B.R. sunt nule de drept. Nulitatea poate fi oricând constatată de către instanţă sau alt organ judiciar, la cererea oricărei persoane interesate sau din oficiu.

# @BI date 14 February 2015 17:30 0

Adica UNBR Bota, ca Flocea tot neinfiintat este. este constituit din toţi avocaţii înscrişi în tabloul avocaţilor care au sediul profesional principal în localităţile de pe raza acestuia. (2)Toate barourile din România, constituite potrivit Legii, sunt membre de drept ale Uniunii Naţionale a Barourilor din România, denumită în continuare U.N.B.R. (3)U.N.B.R. este persoană juridică de interes public, înfiinţată prin Lege. U.N.B.R. este unica succesoare de drept a Uniunii Avocaţilor din România. (4)Constituirea şi funcţionarea de barouri în afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire şi de înregistrare a barourilor în afara U.N.B.R. sunt nule de drept. Nulitatea poate fi oricând constatată de către instanţă sau alt organ judiciar, la cererea oricărei persoane interesate sau din oficiu. [/quote]

# irecuperabilule date 14 February 2015 17:50 0

"BI", irecuperabilule, citezi dintr-un statut(care nu e lege!) ca sa te afli in treaba. Lasand la o parte faptul ca barourile nu se puteau infiinta prin lege, intrucat sunt entitati juridice de drept privat, indica-ne articolul din vreo lege care contine predicatul INFIINTARE (barouri). Niciun magistrat pro-entitatea-florea si nici florea & comp. n-au putut indica vreun articol de lege care sa infiinteze barouri. Mai cauta, poate gasesti tu ceva ce n-au gasit nici magistratii mafioti si nici florea & comp. si in felul acesta poate te primeste florea in casta lui. Altfel, n-ai nicio sansa deoarece esti paralel cu stiinta dreptului si ai un coeficient de inteligenta jalnic...

# Vai tie! date 15 February 2015 10:44 0

Vai tie, Romanie! Academicianule, de cand este predicat cuvantul "infiintare"? Predicatul este o parte de propozitie. Mai sunt multe de spus dar nu o sa pricepi nimic.

# Infiinta date 15 February 2015 16:06 +1

Infiinta, barourile se infiinteaza... aceasta era esenta si nu faptul ca am adaugat un "re" din graba. S-ar putea, totusi, sa nu pricepi tu nimic...

# BI date 14 February 2015 17:31 +1

Iată cum își apără legalitatea Barourile tradiționale: ....odată cu Decretul Lege 90/28.II.1990 s-au desfiinţat, şi noul act normativ a recunoscut implicit personalitatea juridică a barourilor care au înlocuit vechiile colegii de avocaţi.       fără comentarii.

# 27 02 2015 date 14 February 2015 17:37 0

Nu mergeti la examen. Nu sunteti primiti in instante su la ANAF. Sa vedem vreo adresa catre CSM cu tabloul si poate ne convinge ca nu mergem langa Udrea.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 14 February 2015 17:48 0

Actiune judecatoreasca ramasa definitiva cu drept de infiintare"barouri si notariate"este ea insasi un drept subiectiv al UNBR infiinta de dl. Bota.Or,ea trebuie delimitata atat in raport cu dreptul subiectiv,cat si in raport cu cererea de chemare in judecata.Actiunea in instant nu preexista cererii,ci presupune cererea prealabila;nu este un drept virtual distinct despre care vorbeste individual de luni pana vineri: ora 9 la 16 sau un drept de creanta al persoanei fizice in cauza si lipsit de moralitate, intrucat daca vorbeste de actiunea de infiintare de"barouri si notariate"intelegem acele cereri si acte procedurale,precum si conditiile lor de admisibilitate conform art.1 alin.5 combinat cu art.126 alin.2,raportat la art.16 alin.2 din Constitutie. Potrivit deciziei nr.1576 din 07.12.2010 M.Of.nr.60/25.01.2011 cu privire la art.1 alin.1 din Legea nr.51/1995 notiunea"autonoma" manifestata in concret de CCR reprezinta chiar dreptul dlui Bota de a infiinta legal entitatile desemnate.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 14 February 2015 18:11 0

Cand dreptul subiectiv si interesul juridic al UNBR infiintat legal de dl.Bota este protejat de cel putin doua hotarari judecatoresti ex.decizia 324/08.09.2008,Curtea de Apel Suceava si dosar 79/PJ/2003 reprezentand interese protejate de Constitutie combinate cu art.14 si 15 din Legea nr.304/2004 ce isi gaseste consacrarea si ocrotirea,in sens larg,prin normele dreptului civil in vigoare atunci.Prescriptia isi produce efectele,ex tunc,de la data cand ea s-a putut implini,iar situatia prevazuta de art.14 din Dcert-lege 90/1990 pare oarecum identica cu cea a constatarii nulitatii absolute:pana la constatarea nulitatii actului juridic,este prezumtiv,valabil si el isi produce efectele;odata constatata nulitatea opereaza retroactiv.In lipsa dreptului moral al UNBR traditional, e clar ca din eroare s-a admis actiunea sub aspectul condamnarii dlui Bota,in terminis este illogica admiterea legalitatii si valabilitatii unei condamnari in baza unei hotarari pen. formale prin confuzie L.51/1995.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 14 February 2015 18:33 0

Prin sesizarea instantei competente conform art.21 combinat cu art.52 alin.1 din Constitutie trebuie sa se produca o transformare in situatia titularului actiunii reprezentant legal al UNBR infiinta de dl.Bota avand izvor hotararea judecatoreasca ramasa definitiva.Potestativitatea in procesul civil suplineste insuficientele traditionalei dihotomii in drepturi personale procurand titularului actuinii de infiintare"barouri si notariate" putere directa asupra unei situatii juridice nascuta dintr-o hotarare judetcatoreasca ramasa definitiva ce desemneaza ansamblul disponibilitatilor procedural,consacrate si garantate de legile in vigoare si de Constitutia Roamniei,in baza carora dl.Bota poate si trebuie sa-si asocieze concursul organelor competente ale statului de drept - democratic - Parlamentul,Institutia Presedintelui Romaniei, si de ce nu, si jurisdictional vorbind, trebuie formulata"actiune in instanta"acum cand instantele nu ne confera dreptul liber de exercitare a profesiei prin CSM

# Sandel date 14 February 2015 21:07 0

Persoana fizica sau juridical cu resedinta sau sediul statutar intr-un stat membru al UE poate aduce in atentia Parlamentului Uniunii europene o problema din domeniul activitatii Uniunii, care priveste direct acea persoana conform art. 33 din Conventia europeana ; actiunea UNBR Bota poate constitui o adevarata actiune in justitie si chiar o concretizare formatoare de drepturi si inclusiv realizarea lor - gen motor, cutie de viteze si cardanul de transmisie - al exercitarii drepturilor triunghiulare prevazute de Carta europeana privind pe reclamant, statul roman si instant Europeana. A se vedea Directiva nr.2004/38/CE a Parlamentului si Consiliului din 29 aprilie 2004. Bota exercitand dretula actiune poate opera de plin drept si direct solicitand Curtii sa constate incalcarea unui drept garantate de Conventie solicitandu-i sa dispuna incetarea incalcarii dreptului si libertatii exercitarii profesiei liberale pe teritoriul Uniunii, totodata sa oblige statul parat la plata de despagubiri.

# @Sandel date 15 February 2015 09:09 0

Pai nu vezi ca nu vrea oligofrenul! conform art. 33 din Conventia europeana ; actiunea UNBR Bota poate constitui o adevarata actiune in justitie si chiar o concretizare formatoare de drepturi si inclusiv realizarea lor - gen motor, cutie de viteze si cardanul de transmisie - al exercitarii drepturilor triunghiulare prevazute de Carta europeana privind pe reclamant, statul roman si instant Europeana. A se vedea Directiva nr.2004/38/CE a Parlamentului si Consiliului din 29 aprilie 2004. Bota exercitand dretula actiune poate opera de plin drept si direct solicitand Curtii sa constate incalcarea unui drept garantate de Conventie solicitandu-i sa dispuna incetarea incalcarii dreptului si libertatii exercitarii profesiei liberale pe teritoriul Uniunii, totodata sa oblige statul parat la plata de despagubiri.[/quote]

# BI date 15 February 2015 10:12 +2

Eu am dat  pentru roba si chiloteii de pe mine. Nu sunt de acord ca altii sa devina avocati fara sa spaguiasca. Deci puneti mina pe carte in ghilimele si cotizati cu casele si cu terenurile famigliei. 

# avocati bota arestati date 15 February 2015 12:15 0

http://adevarul.ro/locale/suceava/pompiliu-bota-sase-avocati-baroului-bota-fost-retinuti-procurori-1_51ceb400c7b855ff56dcd748/index.html

# avocati bota arestati date 15 February 2015 12:17 0

http://adevarul.ro/locale/botosani/Inselatoriile-decanului-baroului-bota-botosani-cercetat-dosarul-falsilor-avocati-1_5369d0ef0d133766a86dbdaf/index.html

# avocati bota arestati date 15 February 2015 12:19 0

http://www.botosaneanul.ro/stiri/avocat-din-botosani-prim-vicepresedinte-partid-arestat-la-s/

# @avocati bota arestati date 15 February 2015 12:46 0

Cred ca nu stii in ce an suntem.......... Este clar un abuz , calitatea de avocat se dobandeste cf lg 51, dar esti prea dobitoc ca sa stii.
Citeza pe avocati bota arestati
http://www.botosaneanul.ro/stiri/avocat-din-botosani-prim-vicepresedinte-partid-arestat-la-s/

# de la salon de pedichiura bota face barouri date 15 February 2015 12:21 0

De la salon de masaj ori cosmetică, la înfiinţarea de barouri În 2002, bucureşteanul Pompiliu Bota a înfiinţat două asociaţii de binefacere şi o filială a uneia dintre ele, în ale căror acte constitutive figura, pe lângă ajutarea copiilor bolnavi, în dificultate sau a spitalelor, ori constituirea unei unităţi economice, salon de masaj, cosmetică, a unui studio de înregistrări sau ziare, canele radio sau televiziune, şi „înfiinţarea de barouri”. Pe baza unor hotărâri luate în cadrul acestor asociaţii, Bota a decis de la sine putere să înfiinţeze o asociaţie profesională a avocaţilor din România -UNBR. Scopul, declarat atât în statut, cât şi în actul constitutiv: „apărarea, promovarea şi reprezentarea drepturilor şi intereselor profesionale economice şi sociale ale membrilor ei”. Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-material

# avocati bota arestati si cercetati date 15 February 2015 12:23 0

http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale

# fundatie legalizata din greseala... date 15 February 2015 12:52 0

Judecatorul delegat care a legalizat infiintarea filialei fundatiei lui bota, nu a mai citi insiruirea de obiecte de activitate aiuristice puse anumea pentru a deruta, inaintea celui de a infiinta barouri. Asta este marea "hotarare judecatoreasca" care certifica "barourile bota". O parodie jalnica.

# bujorul din moldova date 15 February 2015 16:35 +2

Mai bine cautati articolele pe site despre bujorean si o sa aflati cine este acest geniu in drept. Dupa aia comentati ca niste inepti juridici traditionali. Hotii fara acte unde arestarile pentru spaga, trafic de influenta etc. arunca cu noroi in oamenii cinstiti. Asta-i romania, avocatul ponta e profesor, avocata udrea e profesoara, toate geniile cu spiru haret si functii politice sunt reprezentantii asazisului barou florea. Asa ca dragi clienti mergeti cu incredere sa dati bani unor absolventi geniali de spiru haret politic.

# @de la salon de pedichiura bota face barouri date 15 February 2015 12:54 0

Citeste http://bota.ro/halucinanta-amenda-a-procurorului-bujorean-anulata-de-instanta/

# avocati bota in catuse date 15 February 2015 12:56 +1

http://www.botosaninecenzurat.ro/20130702-avocatii-din-baroul-lui-bota-retinuti-dupa-gratii.html

# BOTA date 15 February 2015 13:16 +1

BOTA nicio decizie? Tacere totala? Trimite tabelul catre CSM sa intram in instante fara probleme.

# tabloul de avocati bota date 15 February 2015 13:21 0

Tabloul de avocati bota cuprinde persoane decedate de 6-7 ani, persoane care sunt stagiare de 10 ani, persoane care sunt plecate din tara si se ocupa de altceva etc. Tabloul asta e pus pe net ca sa fraiereasca pifanii sa iasa cu donatia...

# bota date 15 February 2015 13:33 0

tu chiar crezi ca Bota sta de vorba cu toti exclusii ca tine ? Nu mai sperati in Bujorean ca e pe duca ! Il asteapta botomiei !

# ce instanta date 15 February 2015 13:36 0

In ce instanta sa intri tu daca nu esti avocat ! Ia prezinta-te sa te identificam !

# Marcel Sforaru date 15 February 2015 15:40 0

Ia prezinta-te tu intai, catelus. Latri tu de dupa tastatura. :)))))

# avocatii bota au fost exclusi date 15 February 2015 13:59 -1

Nu mai exista nici un avocat bota in nici o instanta din Romania, au fost toti exclusi. Trompetele botiste tipa disperate pt. ca seful trebuie sa dea banii de donatii si taxe inapoi.

# Marcel Sforaru date 15 February 2015 15:41 0

Esti sigur, stimabile? Esti tu 100% sigur? Think again.

# MJ a spus clar ca membrii br. bota nu sunt avocati date 15 February 2015 14:21 +1

http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_435163/Un-avocat-din-Baroul-Bota-poate-sustine-procese-penale.html- Ministerul Justitiei a comunicat clar pozitia sa privind faptul ca, membrii baroului bota nu pot exercita in mod legal profesia de avocat iar actele intocmite de acestia sunt nule(asta daca nu sunt falsuri)

# Seriuos? date 15 February 2015 14:44 0

Dar sutele de hotarari judecatoresti, cu putere de lege, peste care nu se poate trece, ce au zis chiorule? ori esti dezinformator?

# Marcel Sforaru date 15 February 2015 15:43 0

Acelasi MJ a spus de multe alte ori ca nu se poate substitui instantelor de judecata care considera ca au calitate de avocat. :))))

# @Sforaru date 16 February 2015 04:44 0

SI atunci cum e?
Citeza pe Marcel Sforaru
Acelasi MJ a spus de multe alte ori ca nu se poate substitui instantelor de judecata care considera ca au calitate de avocat. :))))

# @MJ a spus clar ca membrii br. bota nu sunt avocati date 15 February 2015 18:24 0


Citeza pe MJ a spus clar ca membrii br. bota nu sunt Atasezi o intrebare pe forum. Esti dus........... avocati
http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_435163/Un-avocat-din-Baroul-Bota-poate-sustine-procese-penale.html- Ministerul Justitiei a comunicat clar pozitia sa privind faptul ca, membrii baroului bota nu pot exercita in mod legal profesia de avocat iar actele intocmite de acestia sunt nule(asta daca nu sunt falsuri)

# JIANU ALEX date 15 February 2015 14:53 0

nu mai publicati articole expirate despre unbr bota,articole de 10 ani care au fost transate .....unbr bota functioneaza conform legii 51/1995 si drept dovada numarul avocatilor in crrestere din aceasta uniune de avocati....sunteti penibili ... :lol: :lol: :lol: :lol:

# Marcel Sforaru date 15 February 2015 16:35 0

Care crestere, stimabile? Esti baut la ora asta?

# hotarari judecatoresti date 15 February 2015 15:54 0

Mergi in instanta ca aparator a unui client si prezinta hotararile de care vorbesti(fa copii la toate cele 624 si pune-le intr-un dosar). Sa vezi cum te de afara instanta din sala, avocatii de la traditionali deja scriu plangerea penala si saptamana urmatoare, dupa ce-ti fac perchezitie acasa si la birou(daca ai) te plimba cu catuse la arest, apoi la instanta pentru mandatul de 30 de zile de unde, daca judecatorul e de treaba iti da drumul acasa. Sa vezi cum iti piere cheful de barou bota cu tot cu hotararile tale. Apoi, un an-doi dai cu subsemnatul pe la politie si mergi in instante unde posibil sa iei cu suspendare..

# Curtea cinstitutionala s-a pronuntat privind nelegalitatea date 15 February 2015 16:13 0

http://vranceamedia.ro/avocatura-com-decizie-radicala-privind-avocatura-clandestina-curtea-constitutionala-s-pronuntat-legatura-cu-unbr-bota-si-botomei/-IN 2014 CURTEA CONSTITUTIONALA S-A PRONUNTAT PRIVIND NELEGALITATEA BAROULUI BOTA, URMAND ORI PUSCARIA ORI SA-SI VADA DE ALTE TREBURI PENTRU MEMBRII SAI. DECI IN 2014 S-A PRONUNTAT SI MINISTERUL JUSTITIEI SI CURTEA CONSTITUTIONALA CU PRIVIRE LA ACEST BAROU. DIN IANUARIE 2015, CSM A POSTAT PE SITE-UL MINISTERULUI JUSTITIEI TABLOUL BAROULUI TRADITIONAL, UNDE SE VERIFICA DACA AVOCATUL SE AFLA SUA NU PE LISTA. DACA NU, PLANGERE PENALA, VIZITE LA POLITIE, PERCHEZITII,CATUSE, INSTANTE, ETC. FOARTE CLAR.

# @Curtea cinstitutionala s-a pronuntat privind nelegalitatea date 15 February 2015 18:37 0

Curtea Constitutionala nu cinstitutionala nu s-a pronuntat cu privire la Baroul Bota, ci cu privire la Tulus Marin. Adica este constitutional ca profesia de avocat se exercita de avocatii inscrisi in tabloul av. barou component al UNBR si ca functionarea de barouri in afara UNBR sunt interzise. Care UNBR?????? CURTEA CONSTITUTIONALA S-A PRONUNTAT PRIVIND NELEGALITATEA BAROULUI BOTA, URMAND ORI PUSCARIA ORI SA-SI VADA DE ALTE TREBURI PENTRU MEMBRII SAI. DECI IN 2014 S-A PRONUNTAT SI MINISTERUL JUSTITIEI SI CURTEA CONSTITUTIONALA CU PRIVIRE LA ACEST BAROU. DIN IANUARIE 2015, CSM A POSTAT PE SITE-UL MINISTERULUI JUSTITIEI TABLOUL BAROULUI TRADITIONAL, UNDE SE VERIFICA DACA AVOCATUL SE AFLA SUA NU PE LISTA. DACA NU, PLANGERE PENALA, VIZITE LA POLITIE, PERCHEZITII,CATUSE, INSTANTE, ETC. FOARTE CLAR.[/quote]

# Kalin date 15 February 2015 16:52 0

diferenta dintre avocatii bota este ca ei chiar sunt liberi si independent iar noi suntem dependent de mafiotii care ne cer sa lasam clientul fara aparare si sa castige ei procesul un neica nimeni care este mare smecher si percepe el onorarii de-i bubuie buzunarele. Nu se mai poate asa cu acesti mafioti pun monopol pe si pe drepturile si liberattile profesionale si mai percep si taxe sa ne omoare. Daca caraim sau maraim ne exclude si din barou paraca ar fi baroul lor propriu.

# avi avi date 15 February 2015 21:27 0

este dependent de mafioti doar avocatul care vrea.Si in aceasta chestfiune ar putea intra si ,,avocatii,,bota(cei care mai au curajul sa pledeze si sunt lasati)

# @avi avi date 16 February 2015 09:01 0

Avi curaj avem, dar hotii au castigat.
Citeza pe avi avi
este dependent de mafioti doar avocatul care vrea.Si in aceasta chestfiune ar putea intra si ,,avocatii,,bota(cei care mai au curajul sa pledeze si sunt lasati)

# Pentru Curtea CINSTITUTIONALA_Tulus Marin date 15 February 2015 19:08 0

În cele din urmă, în baza articolului 81 din Codul Penal, instanţa a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 3 ani şi 6 luni reprezentând termen de încercare.

# Vasiloae date 15 February 2015 19:15 0

Sa nu se inteleaga ca Hotararea judecatoreasca ramasa definitiva de infiintare "barouri si notariate" este un act abrogativ sau modificator dupa dorinta oricui, ci este o modalitate specifica de legalitate si constitutionalitate ce oblige prin continutul material, air dreptul lui Bota, inter partes, derivand din exigentele statului de drept obligat sa sigure caliatea respectarii Constitutiei Roamniei si a lregilor tarii, asigurand astfel si coerenta ordinii juridice normative si stabilitatea situatiilor juridice din momentul 1989 pana in present.

# @Vasiloae date 15 February 2015 19:49 0

Si nu respecta Constitutia si legile tarii?

# Teodorescu Nicusor date 16 February 2015 08:56 0

http://lege5.ro/dosar/ge2dgojxheztmxzygy/11799-86-2013-tribunalul-suceava si-a luat condamnare pentru evaziune fiscala. 

# cucu date 16 February 2015 11:44 0

Nu e vb de avocatul de la Bota, nu te impacienta atata. E doar o identitate de nume. Avocatul locuieste in Galati.

# E sfarsitul? date 16 February 2015 09:05 0

Cred ca este sfarsitul av Bota.... Ce s-a discutat in cadrul sedintei UNBR-CSM " S-au luat în discuţie aspectele privitoare la avocatura clandestină şi progresele realizate în combaterea acestui fenomen: măsurile întreprinse de UNBR privind aducerea la zi a tabloului avocaţilor ce urmează a fi consultat de către instanţe. În ceea ce priveşte proiectul privind cardul european de avocat, s-a concluzionat că acesta a fost implementat cu succes în marea majoritate a barourilor." http://unbr.ro/ro/wp-content/uploads/2015/02/2.02.2015-stire-CP.pdf 

# Chiar ca este sfarsitul date 16 February 2015 11:38 0

Dupa intalnirea asta de pe 31 ianuarie se poate spune ca s-a pus cruce definitiv pe baroul bota.

# condamnare pentru evaziune date 16 February 2015 11:46 -1

Un avocat bota a luat 4 ani puscarie la suceava, pentru faptul ca nu avea voie sa incaseze bani de la clienti nefiind membru a baroului traditional.

# esti jalnic date 16 February 2015 12:45 +1

Pt. cel de la 11:46-Iata o mostra de nestiinta de carte a unui membru al entitatii-florea. Spaga nu este suficienta pentru a fi pregatit in stiinta dreptului, dimpotriva !

# JS Suceava date 16 February 2015 11:52 0

Motivarea ok, dar cand putem intra in instante????????????   http://bota.ro/wp-content/uploads/2015/02/SV-MOTIVARE-ANULARE-AMENDA-JUDICIARA.pdf 

# BI date 16 February 2015 12:02 -1

Nu este sfârșitul deoarece nu a avut un început decât în capul lui Bota, care din păcate a reușit să escrocheze mii de cetățeni români și italieni BOTA VREAU BANII ÎNAPOI, dar urgent. Rog toți colegii să se intereseze de soarta infriegmentului ți dacă este în defavoarea noastră nu mai avem ce aștepta. trebuie să acceptăm că am fost înșelați de acest individ alunecos.Întrebare către Bota: De ce nu ai încercat să dai examen în barourile existente, apoi după ce erai respins să fi încercat altă variantă, spre ex. să dai în magistratură.

# concluzie date 16 February 2015 12:05 -1

In concluzie bota ramane cu o gramada de bani, membrii baroului sau raman cu ceva condamnari(unii din ei), cu disperarea ca nu au putut profesa fara frica si cu dezamagirea totala ca orice speranta a pierit. Singura sansa acum este invatatul si examenul la traditionali(si de luat banii inapoi desigur + despagubirile de rigoare)

# fara intrat in instanta date 16 February 2015 12:09 -1

A intra acum in instanta ca avocat bota este sinucidere curata. Se lasa cu catuse mai mult ca sigur(daca nu pe loc, in putin timp dupa plagerea penala ce se va face de traditionali obligatoriu). S-a terminat cu joaca de-a avocatul.

# @fara instanta date 16 February 2015 12:36 -1

Ce instanta?                         [quote name="fara intrat in instanta"]A intra acum in instanta ca avocat bota este sinucidere curata. Se lasa cu catuse mai mult ca sigur(daca nu pe loc, in putin timp dupa plagerea penala ce se va face de traditionali obligatoriu). S-a terminat cu joaca de-a avocatul. [/quote]

# @@ fara intrat in instanta date 16 February 2015 12:37 +1

De ce un traditional trebuie sa faca plangere penala obligatoriu? Asa i s-a dictat de flocica?                                              [quote name="fara intrat in instanta"]A intra acum in instanta ca avocat bota este sinucidere curata. Se lasa cu catuse mai mult ca sigur(daca nu pe loc, in putin timp dupa plagerea penala ce se va face de traditionali obligatoriu). S-a terminat cu joaca de-a avocatul. [/quote]

# Obiectivul date 16 February 2015 14:34 +1

Hai sa-ti explic - daca nu face plangere nu mai primeste oficii deci moare de foame. E simplu.

# gluma buna... JS Suceava date 16 februarie 2015 11:52 date 16 February 2015 12:19 +1

Amenda de 2000 de lei data lui bota si anulata de instanta este pentru abuz de justitie in sensul ca a formulat o multime de cerei cu acelasi obiect. In motivarea instantei care a anulat amenda, se spune ca, desi se spune ca are "studii de drept" exista prezumtia ca nu stie procedura,ca poate fi tratat ca un cetatean care nu cunoaste procedura judiciara, ca orice alt cetatean. :D :D tare faza Mai cititi cand dati solutii din astea...

# ,,multime de cerei,, date 16 February 2015 12:47 -3

alt agramaticus ! pana nu invatati sa scrieti degeaba va luati de Bota, va faceti de ras non stop ! ,,se spune ca, desi se spune ca,, ,,multime de cerei,, ,, faza Mai,, ...

# de citit cu atentie date 16 February 2015 13:12 0

http://bota.ro/wp-content/uploads/2015/02/SV-MOTIVARE-ANULARE-AMENDA-JUDICIARA.pdf :D :D :D

# din 2009.......... date 16 February 2015 13:58 +1

Probabil ca nu mai sunt noutati, dar nerita citita. A aparut pe siteul BB http://bota.ro/wp-content/uploads/2015/02/TB-MEHEDINTI.pdf.

# Ai Bota... date 16 February 2015 14:31 +2

...lumea asteapta sa arati cum ai comunicat la CSM tabloul avocatilor nu hotarari ca de astea avem destule...

# si eu date 16 February 2015 15:23 0

si noi asteptam adresa ta, ai anonimus agramaticus !

# Ai Bota... date 16 February 2015 17:50 0

...atat poti - atat faci, cu gramatica prin sat. :P :P :P :P

# Ai date 16 February 2015 18:04 0

Asa e, unii cu gramatica, altii cu agramatica ! Totusi, de ce nu ne spui cine esti ? 

# Ai Bota... date 16 February 2015 18:40 0

...sunt unul din multii care fac mishto de tine , iar tu pui botu imediat :P :P :P :P :P :P

# aha date 16 February 2015 18:51 0

aha, si eu care m-am speriat ca e un avocat ! da, asa e, nu prezinti interes: ,,unul din multii,, hahaha !

# nerita date 16 February 2015 15:24 0

Nerita, dar tre sa inveti sa scrii si sa citesti ! ,,nerita,, !

# SOLUTIE AV.BOTA date 16 February 2015 14:43 +5

D.Bota, in locul dv. as proceda in felul urmator: PLANGERE PENALA PENTRU PRACTICAREA ILEGALA A AVOCATURII IMPOTRIVA capilor de la traditionali. E suficienta o plingere contra unuia singur .  Conflictul va ajunge si va avea ecou  in toata mass media si lumea va vedea ca cei fara acte sunt acoperiti de mafia din justitie. Oricum nu aveti ce pierde, dar incercati sa iesiti cu adevarul la suprafata. Presa aservita le face jocul traditionalilor si nu cred ca meritam insultati.

# xxx date 16 February 2015 16:47 -2

daca esti asa de sigur pe cunostintele tale, de ce nu faci tu o plingere penala impotriva Baroului Traditional si tot propui la altii?? ti-e teama ca daca pierzi te pun astia sa platesti costurile procesuale sau iti fac plingere ptr denunt calomnios? iti tremura izmenele de te ascunzi dupa altii si tot ceri lui Bota sa depuna plingerea? cine te opreste sa o depui chiar tu ( ma rog, daca stii sa intocmesti o plingere). Si asta este valabil pentu toti vitejii de pe aici care se cred avocati. depuneti voi plingere la parchet impotriva lui Florea in loc sa va tot lamentati ca Bota nu face, nu drege, nu .... nimic. hai sa vad cit curaj "juridic"aveti sa va asumati raspunderea unei asemenea plingeri.

# @xxx date 16 February 2015 18:53 +1

Stimate xxx cat e tariful la tine. Vad ca aptitudinile tale exced sferei dreptului si vocatia ta , dupa nick, este de asistenta la capatos. 

# @Solutie av Bota date 16 February 2015 14:53 +2

Nu cred ca vrea. In 2010 parca, cand UNBR-Flocea i-a facut plangere penala, Bota s-a dus cu actele de infiintare si aia l-au obligat peFlocea sa aduca actele. Nici pana azi nu le-a adus. Daca ar scarmana ******t-ul dnul Bota ar avea castig, dar cred ca ii este frica.............SI noi nu putem intra in instante.

# solutie ? date 16 February 2015 15:22 0

Tu ce sa cauti in instante daca nu esti avocat ?

# jurist date 16 February 2015 15:02 +3

D.Bota  o plingere penala de acest gen contra principalului reprezentant al traditionalilor va trezi interesul presei.  Luati in considerare si o plingere penala contra celor din CSM care se fac ca nu inteleg. Prezentati faptele in presa. Sa vedem ce argumente vor prezenta cei care sustin ca sunt infiintati prin lege. Din cate se vede ei spun numai minciuni si culmea lumea le crede.

# bota in perioada de incercare date 16 February 2015 16:08 -1

Cine-i naivul sa creada ca se va duce bota sa faca plangeri, interviuri etc... El e in perioada de incercare, are dosare numeroase pe rol si tremura de frica puscariei. Nu a mai fost ca avocat in instanta de multi ani, nu mai are cabinet etc. Cand aude de baroul paralel i se face parul maciuca... se si vede iar la politie... dar se consoleaza repede cu donatiile incasate... are de unde..

# da-i numele date 16 February 2015 17:01 -1

da-i numele sa vezi ca plangere iti face Bota ! La Socola, evident.

# DOREL pentru bota date 16 February 2015 18:45 -1

AUZI bota, SA STII CA TE INTELEGEM,LACE MINTE DIABOLICA AINICI NU POTI CONCEPE CA IN CELPUTIN DOUA SAPTAMINI VEIFI DUPAGRATII!!!!! VORBA CINTECULUI OLTENESC ,, PUSCARIE PUSCARIE, VAI CE DRAGA-MIESTI TU MIE!!! :P :P :D :D :D :D LASA VRAJEALA SI NU MAI PACALI LUMEA!!!! NUMAI CEI CARE AU PELEGITIMATII SEMNATURA TA SAU A MARII DECANE IMPOTRIVA CAREIA S-A INCEPUT URMARIREA PENALA CLAUDIA GALIT ( CIOCANITOAREA URO TEHNICA WOODY) SUNT CONDAMNATI SI EJECTATI DIN SALILE DE JUDECATA!!! RESTUL E.....TACERE!!!!!!!

# LACE AINICI CELPUTIN date 16 February 2015 18:57 0

LACE AINICI CELPUTIN VEIFI DUPAGRATII DRAGA-MIESTI PELEGITIMATII (!!!)

# cu mic cu mare date 16 February 2015 17:29 0

Hai sa iesim cu mic, cu mare la o greva pe termen nelimitat in fata ministerului justitiei cu Bota in frunte. Ce ziceti? Ce-o fi, asta e

# VESTE date 16 February 2015 17:34 +1

Am o veste si mai proasta pentru frustratii exclusi: Bota nu are cazier !

# DOREL PENTRU VESTE date 16 February 2015 19:22 -1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D BA ESTI NEBUN??????? SAU NE CREZI TIMPITI??? CUM SA NU AIBA CAZIER UN CONDAMNAT IN TERMEN DE :D :D INCERCARE!!!!! GASESTE ALTI FRAIERI PE CARE SA-I IMPRESIONEZI CU TANTALANIA ASTA!!!! BOTA ARE CAZIERUL MAI MARE DE CIT EL SI VA FI IN CURIND INCARCERAT LA GRATII!! MI-A S :P OPTIT BUJOREAN!!!

# 2004 date 16 February 2015 17:58 +1

Ajunge ba!!!!!!!!!!!!!! Nu vedeti ca se schimba totul? Cad toti penali? Iliescu v-a dat o sansa si in 90/90 trebuia sa va constituiti da` n-ati facut-o ! V-ati obisnuit cu pomana de la PSD da` nu vedeti ca toti parlamentarii (avocati la Florea) au inceput sa planga? NU EXISTA UNBR TRADITIONAL v-au pacalit ca pe milioanele de votanti....Gata sunt distruse toate piramidele ilegal inventate.

# @2004 date 16 February 2015 18:09 0

Pai nu vezi ca ii crede toata lumea. Nu vezi ce a ajuns sa fie in instante????? Cine-1 din BB 2004 si a fost azi in instante sa ne spuna daca la toate instantele e obligativitatea verificarii in EMAP. PS: Fara mincinosi.

# 2004 date 16 February 2015 18:25 +1

Sa vedem ce ne va destainui domnul judecator in 25321/212/2014 la judecatoria Constanta si apoi, CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL si TRAFIC DE INFLUENTA. CSM va fi chemat sa ne explice cum de il fecundeaza grija de tablouri....mai ceva decat de judecatorii care se asociaza in GRUPUL INFRACTIONAL.

# @2004 date 16 February 2015 18:37 0

Doamne Dumnezeule. Sper sa ne spui din cand in cand cum se solutioneaza.

# @2004 date 17 February 2015 10:01 0

Sa inteleg ca nu au folosit aplicatia EMAP?      
Citeza pe 2004
Sa vedem ce ne va destainui domnul judecator in 25321/212/2014 la judecatoria Constanta si apoi, CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL si TRAFIC DE INFLUENTA. CSM va fi chemat sa ne explice cum de il fecundeaza grija de tablouri....mai ceva decat de judecatorii care se asociaza in GRUPUL INFRACTIONAL.

# dosar constanta date 16 February 2015 18:39 0

La dosarul asta se lasa cu plangere penala, mergi repede si fa-ti o procura cu clientul si spui ca nu mai stii motivul pt care te-ai prezentat in instanta ca avocat(invoci o amnezie, ceva)

# @dosar constanta date 16 February 2015 19:52 +3

Iti dai seama cum cade avocatul in fata clientului? Clientul habar nu are despre scandalul barourilor....Clar ca se indoieste de reprezentarea lui. Cat or sa mai tina aceste meschinarii?

# #COCO ABUZ CONSTANTA date 16 February 2015 20:23 +1

#COCO ABUZ CONSTANTA ! Dragi colegi daia va zic ca pe data de 27 Feb  2015 la ora 10 sa ne intalmim la UNBR 2014 sa vorbine sa ne exprimam ideile sa stam cu Bota de vb ca poate nu sfatuieste cu nimeni sa-l intrebam de CE NU TRIMITE TABLOUL ACTUALIZAT la CSM la MJ peste tot. Va rog faceti-va timp si venit pe 27 Feb ca nu se mai poate de nici o culoare. Veniti nu mai stati si postati le luju haideti la intalnire 

# # COCO INTALNIRE 27 FEB ora 10 LA UNBR 2004 date 16 February 2015 20:24 +1

INTALNIRE 27 FEB ora 10 LA UNBR 2004 !!! nu mai stati acasa veniti veniti veniti !!!!!!!!!

# Gogu Seriosu date 16 February 2015 22:07 -1

Domnilor, Bota ne va pacali ca de fiecare data. Mai are nevoie de niste bani de la noi si anul acesta dupa care se va retrage linistit la Moldova lui cea draga unde va deveni pastor si va putea consuma rachiu in liniste, pe banii prostilor.

# speriosu date 17 February 2015 11:33 0

gogule, nu ne mai speria, ca nu tine ! daca ai ceva de spus, prezinta-te. daca nu, taci for ever si lasa-ne !

# Felicia date 16 February 2015 22:10 0

Este vorba de o mare imixtiune in trebuirile profesionale individuale incalcand prezumtia de nevinovatie (art. 23 pct. 11 din Constitutie si art. 6 din C.pr. pen.) ex. incalca interesele unei entitati private de interes public si constitutita legal. depune Certificatul fiscal de inregistrare a cabinetului individual si solicita instante sa incuviinteze proba cu inscrisul tip adresa de la fisc care sa confirme legalitatea documentului si valabilitatea fara stampila aplicata pe el. Este vorba de art. 2 lit.e din Legea nr.554/2004.

# luchian date 16 February 2015 22:20 -1

CSM prin atitudinea sa reprezinta supraputerea de care vorba presedintele Iohannis. CSM demontreaza ca incearca dominarea legislativului si chiar le dicteaza sa nu se implice prin inactiune totodata ifluentand magistratii cum judece in toata tara situatia indivizilor avocati din barourile Bota constitutite legal. Este foarte grav din partea CSM cum savarsesc imixtiunea impotriva entitatii UNBR Bota, ori daca Bota, nu a sesizat pana in prezent institutiile importante ale statului de drept este mai grava nepasarea sa.

# ANAF date 17 February 2015 05:37 +1

Daca ANAF a eliberat CIF, intr-un fel nu ne este cunoscuta calitatea? A fost vreodata ANAF chemat in instanta? Ar trebui sa se sesizeze din oficiu, pentru ca, in asa fel pierd bani din cei 16%. Si pe acest segment ar trebui sa insiste dl. Bota. Si daca se retrage in Moldova cum zicea cineva sus, radiaza UNBR de la ANAF? Nu poate sa-si inchida portile asa ca vrea el....Trebuie facut ceva cat mai urgent, ca nu se mai poate cu umilinta asta.

# grijuliul bota.... date 17 February 2015 12:25 -3

8) nerabdaea botistilor de a afla soarta ce lis e pregateste poate fi usor astimarata,precum frustrarile marelui decan CF Legii nr.255/2004 (intrată în vigoare la data de 26 iunie 2004) care a modificat Legea nr.51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la articolul 82,se prevedea că persoanele fizice sau juridice care au fost autorizate în baza altor acte normative sau care au fost înființate în baza unor hotărâri judecătorești să desfăsoare activități de consultanță, de reprezentare sau de asistență juridică, în orice domenii își încetează de drept activitatea și, de asemenea, cu aceeași dată, încetează de drept efectele oricărui act normativ, administrativ sau jurisdicțional (hotărâri judecătorești) prin care au fost recunoscute ori încuviințate activități de consultanță, reprezentare și asistență juridică în mod contrar dispozițiilor din Legea nr.51/1995. PE URMELE LUI iorgulescu

# Obiectivul date 17 February 2015 13:04 +1

:D :D :D Ati uitat ''traditionalilor'' sa specificati - cand ati modificat legea- permiterea infiintarii de barouri prin hotarare judecatoreasca. Asa incat Bota va rade in nas - a cata oara. Instanta nu l-a autorizat sa presteze activitati juridice ci sa infiinteze barouri. Greu cu stiinta dreptului...

# @obiectivul date 17 February 2015 13:30 +1

Sunt traditionali............si asta spune tot
Citeza pe Obiectivul
:D :D :D Ati uitat ''traditionalilor'' sa specificati - cand ati modificat legea- permiterea infiintarii de barouri prin hotarare judecatoreasca. Asa incat Bota va rade in nas - a cata oara. Instanta nu l-a autorizat sa presteze activitati juridice ci sa infiinteze barouri. Greu cu stiinta dreptului...

# BOTA AI BOTA date 17 February 2015 13:57 -1

(1) Asociatia se dizolva de drept prin:  :lol: b), imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;  c) imposibilitatea constituirii adunarii generale sau a constituirii consiliului director in conformitate cu statutul asociatiei, daca aceasta situatie dureaza mai mult de un an de la data la care, potrivit statutului, adunarea generala sau, dupa caz, consiliul director trebuia constituit;  d) reducerea numarului de asociati sub limita fixata de lege, daca acesta nu a fost complinit timp de 3 luni.  (2) Constatarea dizolvarii se realizeaza prin hotararea judecatoriei in a carei circumscriptie se afla sediul asociatiei, la cererea oricarei persoane interesate.  Art. 56. (1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:  a) cand scopul sau activitat

# @BOTA AI BOTA date 17 February 2015 14:14 -1

Si care este cazul UNBR 2004? Esti :zzz BOTA AI BOTA"](1) Asociatia se dizolva de drept prin:  :lol: b), imposibilitatea realizarii scopului pentru care a fost constituita, daca in termen de 3 luni de la constatarea unui astfel de fapt nu se produce schimbarea acestui scop;  c) imposibilitatea constituirii adunarii generale sau a constituirii consiliului director in conformitate cu statutul asociatiei, daca aceasta situatie dureaza mai mult de un an de la data la care, potrivit statutului, adunarea generala sau, dupa caz, consiliul director trebuia constituit;  d) reducerea numarului de asociati sub limita fixata de lege, daca acesta nu a fost complinit timp de 3 luni.  (2) Constatarea dizolvarii se realizeaza prin hotararea judecatoriei in a carei circumscriptie se afla sediul asociatiei, la cererea oricarei persoane interesate.  Art. 56. (1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:  a) cand scopul sau activitat[/quote]

# iorgulescu!!! date 17 February 2015 12:47 +1

:lol: asadar botisti din toate regiunile uniti va veniti pe 27 02 2015 in ACADEMIEI SOLICITATI DONATIILE INAPOI IAR PE URMA FUGA LA PARCHET LA DESISTARI....VA ASTEPTAM....

# @iorgulescu date 17 February 2015 12:53 +1

Ma duc la parchet, daca promiti ca te apuci de gramatica :eek:
Citeza pe iorgulescu!!!
:lol: asadar botisti din toate regiunile uniti va veniti pe 27 02 2015 in ACADEMIEI SOLICITATI DONATIILE INAPOI IAR PE URMA FUGA LA PARCHET LA DESISTARI....VA ASTEPTAM....

# VENIM Iorgule date 17 February 2015 13:06 -1

Iorgule, tu vii cu condamnarea de la JS2 ! http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# @VENIM Iorgule date 17 February 2015 13:28 0

Asta a fost in B Bota pana la urma?

# n-a fost date 17 February 2015 13:43 0

N-a fost. Ar fi vrut el dar l-a prins Bota ca avea o diploma falsa.

# iorgu nu date 17 February 2015 13:32 0

Nu, Iorgulescu s-a dus la Bota cu o licenta falsa, iar Bota l-a predat politiei si a fost arestat: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti.  de-aia are ciuda pe Bota!

# nu colaborezcu pelicanii date 17 February 2015 13:43 -1

:lol: nu m-am inscrs niciodata in barul satesc botst pentru ca atunc cind am vrut sa o fac am avut placeea sa l cunosc pe complicele lui bota AUELIAN RADULESCU ,preot,avocat,sarlatan,etc.Cit desre diploma falsa ea era eliberata chia de guru in persoana,asa insela s el naivii sa ii deacite 500 ron impeunacu acest sarlatan.Am sa vin intradevar si eu la Parchet dar cu un denunt impotriva condamantului penal bota.pe de alta parte cit de rdicol trebuie sa fii ca sa sustii ca ai dreptul sa infiintezi barouri secializate in masaj dar nu sa prestezi activitati jurdice...pai nu mai profesati activitati juridice ezumativa la activtatile pemise de lege...

# @nu colaborezcu pelicanii date 17 February 2015 14:12 +1

Te inteleg perfect! Limba romana este ceva necunoscut de tine pana acum.........
Citeza pe nu colaborezcu pelicanii
:lol: nu m-am inscrs niciodata in barul satesc botst pentru ca atunc cind am vrut sa o fac am avut placeea sa l cunosc pe complicele lui bota AUELIAN RADULESCU ,preot,avocat,sarlatan,etc.Cit desre diploma falsa ea era eliberata chia de guru in persoana,asa insela s el naivii sa ii deacite 500 ron impeunacu acest sarlatan.Am sa vin intradevar si eu la Parchet dar cu un denunt impotriva condamantului penal bota.pe de alta parte cit de rdicol trebuie sa fii ca sa sustii ca ai dreptul sa infiintezi barouri secializate in masaj dar nu sa prestezi activitati jurdice...pai nu mai profesati activitati juridice ezumativa la activtatile pemise de lege...

# BOTA date 17 February 2015 14:00 0

:lol: bota nu a avut nici o legatura cu ceea ce s-a petrecut la PITESTI.DAR AVIZ AMATORILOR ACEST CIOABA AL AVOCATURII ESTE CAPABIL D EORICE DELATIUNE... :lol:Art. 58. Fundatia se dizolva de drept in cazurile prevazute la art. 55 alin. (1) lit. a) si b), precum si in situatia imposibilitatii constituirii consiliului director in conformitate cu statutul fundatiei, daca aceasta situatie dureaza mai mult de un an de la data la care, potrivit statutului, consiliul director trebuia constituit. Dispozitiile art. 55 alin. (2) se aplica in mod corespunzator. rt. 56. (1) Asociatia se dizolva, prin hotarare judecatoreasca, la cererea oricarei persoane interesate:  a) cand scopul sau activitatea asociatiei a devenit ilicita sau contrara ordinii publice;  b) cand realizarea scopului este urmarita prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice;  c) cand asociatia urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit; 

# EU date 17 February 2015 14:57 0

De decizia 6713/2014 ce spuneţi domnilor avocaţi, indiferent de baroul din care faceţi parte?

# # Luis pt EU date 17 February 2015 15:05 0


Citeza pe EU
De decizia 6713/2014 ce spuneţi domnilor avocaţi, indiferent de baroul din care faceţi parte?

# @EU date 17 February 2015 15:06 0

Ce dosar? Ce instanta?          
Citeza pe EU
De decizia 6713/2014 ce spuneţi domnilor avocaţi, indiferent de baroul din care faceţi parte?

# EU date 18 February 2015 19:14 0

Decizia 6713/2014 este şi la tradiţionali şi la Bota, nimeni nu spune nimic, de ce oare? Ce scrie în această decizie de tradiţionali şi cum se fac ei de râs?

# adiasoft date 19 February 2015 09:02 0

[quote name="@EU"]Ce dosar? Ce instanta?          
Citeza pe EU
De decizia 6713/2014 ce spuneţi domnilor avocaţi, indiferent de baroul din care faceţi parte?
[/quote] Decizia carei instante si in ce dosar ? (daca tot vrem sa comunicam ceva hai sa fim profesionisti si sa dam toate datele !!)

# radu date 17 February 2015 19:09 0

Mai crede cineva într-o rezolvare favorabilă? A mai fost cineva în instanță? Speranțe? Dacă ăsta-i sfîrșitul ceva nu-i în regulă!

# sorin date 17 February 2015 19:17 0

capăt de circ Bota: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3RcErjFvB

# pt. Bota date 17 February 2015 19:17 -1

Dom.le Bota! Vreau să dau în judecată instituția la care sunt angajat pt. că, colegii mă jignesc în fiecare zi cu ”dom.le Dr. avocat” și asta de când au aflat că am fost membru în faimoasa ta adunătură!!! Uite, eu te angajez ca și avocat, că doar ești președinte de CAP sau pardon de UNBR și dacă te primește instanța ca avocat atunci, eu am să te apăr chiar și cu prețul vieții. Asta dacă nu ai plecat din țară, dacă nu ai curajul să apari în fața instanței, atunci nici alții nu pot avea, ca urmare ne-ai escrocat și dă-ne banii înapoi. 

# sorin date 17 February 2015 19:18 0

capăt de circ Bota: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3RcErjFvB

# @sorin date 17 February 2015 20:28 0

Este vechi articolul........[quote name="sorin"]capăt de circ Bota: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3RcErjFvB[/quote]

# sorin date 17 February 2015 21:57 0

Mafia n-o sa dispara dar macar s-o disipam. Toate rubedeniile lor coduc statul si justitia, gen verisoara lui Ponta prin sot la Ministerul justitiei si nasul lui La SRI ei ne-au condus pana acum cu socru cu tot neamul lui Ponta si basescu cu Bercea clanul din CSM.

# radu date 18 February 2015 10:35 0

Ești mulțumit, Bota? Nu simți nicio obligație referitoare la lămurirea situației? Să știm și noi la ce să ne așteptăm! Bunul simț e străin de persoana dumneata?

# oarecare date 18 February 2015 11:42 0

I se rupe lui Bota de voi ! El nu-si plateste nici mesele la restaurant, astepta pomeni de la altii iar tu il intrebi de bun simt !!! Are milioane de euro din donatii iar voi indurati umilinte prin instante pe cand el si-a inchis cabinetul demult, stia ca nu are nicio legatura cu avocatura !

# ICCJ date 18 February 2015 13:04 -1

Azi la ICCJ nu s-a cerut verificarea in EMAP. In alte instante au fost probleme?

# 2004 date 18 February 2015 13:42 -1

FLOREA!!!! CE FACI CU UNBR-UL? HAI CA S-A AJUNS SI LA CEI DIN JURUL LUI PONTA (AVOCATII TAI) DAR CU C.A.A.-UL? FONDURILE UNDE-S?

# pentru Bota date 19 February 2015 01:49 0

Bota....unde-s fondurile? Unde-s donatiile romanilor si ale italienilor? Unde e un raport anual, intocmit in baza legii? Latri ca traditionalii sunt hoti, insa tu niciodata nu ai publicat nimic, desi legea 51/1995 te obliga. Don't worry...venim. DNA will be soon at your door.

# Acum e momentul!!!! date 18 February 2015 14:14 -1

Acum este momentul sa facem ceva!!!!!!!!

# # COCO date 18 February 2015 17:00 +2

27 Feb ora 10 UNBR 2004  toti avocatii din toata tara si Bucuresti sa fie prezenti la UNBR 2004.

# coco stirbu date 18 February 2015 21:11 0

coco tu care esti, CW Vict ctin escrocus sau Iorgu falsificatoru ? ca 2 mai sunteti - agitatorii !

# pt. ICCJ date 18 February 2015 18:33 0

Ce vrăjeală, la ICCJ nu s-a cerut verificarea în EMAP!!! Dar cine are procese la Înalta Poartă? Câte procese aveți acolo și în ce cauze, cât la sută din venituri reprezintă procesele de la ÎCCJ? Bota, lasă abureala, nu aveți voi niciun proces la ÎCCCJ, dar chiar de ar fi așa, la instanțele mai mici în grad se verifică în cazul în care sunt văzute fețe noi, evident că nu îl verifică pe Gh. Mateuț. Nu mai amăgiți lumea, structura șubredă a lui Bota este terminată. 

# EU date 18 February 2015 20:52 0

ICCJ a fost investită cu legalitatea barourilor, i s-a solicitat adresarea unor întrebări preliminare către CJUE şi a refuzat să le trimită, ce să verifice în EMAP? Cred că fac instanţele o statistică pentru a verifica câţe persoane din barourile fără acte de înfiinţare vin la instanţă, ca să raporteze la CE.

# Cine a facut azi instante? date 18 February 2015 18:41 +1

Cine a fost azi in instante? Sunt probleme? Spuneti oameni buni. Tacerea inseamna ca acceptati situatia asta mizera.

# xxx date 18 February 2015 19:22 0

avocatii sunt verificati inainte de sedinta de judecata. doar daca apare i dosar un nou avoat se verifica in cursul sedintei de judecata. daca nu au fost dosare cu avocati noi, nu veti vedea verificari. ptr restul, avocatul est verificat in cursul procedurii de regularizare a cerererii. iar in penale botistii nu intra ptr ca se stie ca riscul de a revedea instanta in calitate e inculpat este majora.

# @xxx date 18 February 2015 19:50 0

Adica inainte sa fixeze primul termen te verifica in EMAP. Daca nu esti la flocisti, ce-ti face? Se sesizeaza din oficiu? [quote name="xxx"]avocatii sunt verificati inainte de sedinta de judecata. doar daca apare i dosar un nou avoat se verifica in cursul sedintei de judecata. daca nu au fost dosare cu avocati noi, nu veti vedea verificari. ptr restul, avocatul est verificat in cursul procedurii de regularizare a cerererii. iar in penale botistii nu intra ptr ca se stie ca riscul de a revedea instanta in calitate e inculpat este majora.[/quote]

# xxl date 18 February 2015 23:16 0

nu prietene "avocat" - daca ai cunoaste procedura atunci poti raspunde la intrebarea de 3 lei pe care ai pus-o. ti se cere sa depui la dosar actul prin care dovedesti ca reprezinti clientul desi ai depus "delegatia" emisa ca avocat botist. daca nu depui o delegatie emisa si inseriata la unbr florea atunci iti va anula cererea. sau te verifica la primul termen daca actiunea este semnata de catre client. simplu.

# @xxl date 19 February 2015 05:45 0

Chiftea oparita, circular mareului CSM corupt spunea in timpul sedintei de jduecata. Cata spaga s-a dat la CSM? Fomistilor.........
Citeza pe xxl
nu prietene "avocat" - daca ai cunoaste procedura atunci poti raspunde la intrebarea de 3 lei pe care ai pus-o. ti se cere sa depui la dosar actul prin care dovedesti ca reprezinti clientul desi ai depus "delegatia" emisa ca avocat botist. daca nu depui o delegatie emisa si inseriata la unbr florea atunci iti va anula cererea. sau te verifica la primul termen daca actiunea este semnata de catre client. simplu.

# demonstratie date 18 February 2015 19:24 +2

Hai la o demonstratie in fata la Ministerul Justitiei legati cu lanturi de gardul din fata pe termen nelimitat, cu Bota si Nimerincu in frunte. Ce spuneti?

# #Coco date 19 February 2015 09:01 0

Eu merg pe 27 Feb 2015 ora 10 sunt la UNBR 2004 [quote name="demonstratie"]Hai la o demonstratie in fata la Ministerul Justitiei legati cu lanturi de gardul din fata pe termen nelimitat, cu Bota si Nimerincu in frunte. Ce spuneti?[/quote]

# @EU date 18 February 2015 19:57 0

Decizia 6713/2014 nu am gasit-o pe portalul instantelor. Ori atasezi ceva ori lasi mistocareala.

# EU date 18 February 2015 20:55 0

Îmi pare rău pentru tine, eu o am în original, am primit-o de la instanţă. E o chestiune de timp până o să apară sau luaţi-o de la UNBR.

# pt EU date 18 February 2015 21:43 0

Daca e asa buna pentru noi, nu inteleg ce-i cu secretomania aceasta ?!

# Marcel Sforaru date 19 February 2015 01:46 0

Prietene, citeste codurile alea, mama lor de coduri. O hotarare judecatoreasca este aplicabila intre parti, nu este opozabila erga omnes.

# @Sforaru spanzuratu' date 19 February 2015 09:54 0

Take it easy!
Citeza pe Marcel Sforaru
Prietene, citeste codurile alea, mama lor de coduri. O hotarare judecatoreasca este aplicabila intre parti, nu este opozabila erga omnes.

# @EU date 18 February 2015 21:28 0

Bine secretosule. Inseamna ca nu e ceva in defavoarea traditionalilor.

# Vdere date 18 February 2015 21:28 0

Pana la demonstatie ce demersuri legale si oficiale ati facut in fata autoritatilor si institutiilor statului si va nemutumesc raspunsul incat sa faceti greva?

# Marcel Sforaru date 19 February 2015 01:44 0

Ce demersuri, frate? A publicat Bota pe forumul lui doua asa0zise adrese si gata.

# 2004 date 19 February 2015 10:11 0

Se fac (in acest moment) controale la firmele de constructie si probabil si la cea care a ...."reamenajat" hotelul de la Techirghiol, necesar traditionalilor!

# @2004 date 19 February 2015 10:53 0

Sper sa fie asa. Macar de-ar iesi adevarul. Traditionalii merita sa stie unde sunt banii lor de pensie.
Citeza pe 2004
Se fac (in acest moment) controale la firmele de constructie si probabil si la cea care a ...."reamenajat" hotelul de la Techirghiol, necesar traditionalilor!

# pt coco stirbu si iorgu date 19 February 2015 10:30 0

6 !!! Pe 27 ar fi bine sa nu mergeti ca Bota va asteapta cu politia si cu toti batranii escrocati plus tiganii de la Slatina !

# @pt coco stirbu si iorgu date 19 February 2015 10:37 0

Esti terminat!!!!
Citeza pe pt coco stirbu si iorgu
6 !!! Pe 27 ar fi bine sa nu mergeti ca Bota va asteapta cu politia si cu toti batranii escrocati plus tiganii de la Slatina !

# BOTA!!!! date 19 February 2015 11:01 0

Dle Bota, tu cand vei incheia protocoale??? http://unbr.ro/ro/wp-content/uploads/2014/05/MEMORANDUM_UNBR_VAS_BULGARIA_230514-optimised.pdf 

# Infiintare Baroul Ilfov - halal date 19 February 2015 11:09 0

http://unbr.ro/fisiere/file/consilii_si_cp/CONS-CP-DEC-2011/HOTARAREA_66_03-12-2011_CONS_UNBR_ref_BAROUL_ILFOV_051211.pdf 

# CINE date 19 February 2015 11:15 0

cine intreaba ? (trebuie sa faci dovada ca esti avocat si ca esti inscris la noi !)

# @CINE date 19 February 2015 13:09 0

Hai fratioare ca macane. Alta placa nu ai?
Citeza pe CINE
cine intreaba ? (trebuie sa faci dovada ca esti avocat si ca esti inscris la noi !)

# cine date 19 February 2015 13:18 0

Da noi cui raspundem ?

# @cine date 19 February 2015 14:08 0

"Miilor" de avocati.................
Citeza pe cine
Da noi cui raspundem ?

# @EU date 19 February 2015 12:13 0

Cate decizii s-au afisat...........

# EU date 22 February 2015 11:49 0

Nu este vina mea că hotărârile nu sunt afişate, ele sunt la ambele UNBR-uri. Lăsaţi-mi o adresă de e- mail să pot să vă trimit una dintre aceste hotărâri.

# Baroul Bota Floca date 19 February 2015 12:17 +1

Daca va uitati pe Ministerul de Finante zice ca Baroul Bucuresti Floca are act de autorizare Lg.51/1995 http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html. Chiar nu se face dreptate in tara asta?

# demonstratie date 19 February 2015 13:12 0

Cand s-s stabilit greva in fata la MJ in frunte cu Bota si Nimerincu legati cu lanturi de gard ? Nu vad nici un anunt in media, sa vina televiziunile, posturile de radio etc. Chiar daca e mai frig noaptea, le aducem un cort unde cei doi sa se adaposteasca de vant.

# 30 februarie date 19 February 2015 14:20 0

Cu Nimernicu in frunte veti protesta pe 30 februarie

# DOREL date 19 February 2015 15:21 0

:D :DMA FRATIMIU, TI-AIPIERDUT MINTILE???? CU NIMERINCU NU SE PROTESTEAZA, SEINTRA N ISTANTA FARA PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!

# radu date 19 February 2015 16:00 0

CU NIMERINCU NU SE PROTESTEAZA, SE INTRA-N ISTANTA FARA PROBLEME!!!!!!!!!!!!!! numai dacă ai cătușele puse: una de mîna stîngă și alta de piciorul drept!

# DOREEL PENTRU RADU ALIAS BOTA date 19 February 2015 17:32 0

MAI BOTA, VEZI CA MAI AI O SAPTAMINA DE LIBERTATE!!! PROFITA DE EA SI NU MAI POSTA PELUJU!!! ITI TRIMITEM UN MARTISOR LA RAHOVA DACA VREI NUMAI TACI DIN GURA CA ORACAI NUMAI TIMPENII!!!! AI UITAT DE BUJOREAN??

# doreeeel date 19 February 2015 17:46 0

vezi iorgule, daca aveai licenta stiai ca nu parchetul aresteaza !

# Instante date 19 February 2015 13:30 -1

Probleme in instante azi?

# Instanta date 19 February 2015 17:45 +1

Normal ca am avut probleme!!!!! dat afara,dezbract roba!!!

# dezbract date 19 February 2015 19:00 -1

normal ca ai fost dat afara; nu stii sa scrii, nu stii sa citesti, nu esti avocat ! dezbract !

# radu date 19 February 2015 15:09 0

La „Știri recente” pe UNBR.eu: 31 Iulie 2014   UNBR  ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE VINERI 29 AUGUST 2014, ORA 10                                                                                                                      CURSURI DE INPPA LA BUCUREŞTI                                                                                                                      VINERI, 29 AUGUST 2014, ORA 12 15 Iulie 2014 ACHITĂRI LA ALBA IULIA ŞI SLATINA! 7 Iulie 2014  U.N.B.R. DESFIINŢATĂ MINTE AUTORITĂŢILE CĂ AR FI ÎNFIINŢATĂ! 2 Iulie 2014 JUDECĂTORIA BUFTEA - NU NE ÎNŞELĂM CLIENŢII! 2 Iulie 2014 ESCROCUL BOTOMEI VASILE CONDAMNAT LA 2 ANI SUB SUPRAVEGHERE CONDIŢIONATĂ! Judecătoria BACĂU - Informaţii dosar1 Iulie 2014 NICI MAGISTRAŢII ANALFABEŢI ŞI MAFIOŢI NU NE MAI TRIMIT ÎN JUDECATĂ! 30 Iunie 2014 NOU! UNBR  ORGANIZEAZĂ EXAMEN DE PRIMIRE ÎN PROFESIE E ceva putred în... UNBR.eu!              

# DOREL date 19 February 2015 15:49 +1

18.02.2015  PARCHETUL SUCEVA A DECIS ARESTAREA LUI POMPILIU BOTA !  IN CEL MULT O SAPTAMINA BOTA VA AJUNGE LAGRATII!!!!! SA DEA DOMNUL SA STEA CIT MAI MULT!!!!!!!!!! BOTA, DA BANII ITALIENILOR INAPOI CA ALTFEL VIN ASTIA CU MAFIA SI TE ELIMINA DIN PEISAJ DACA NU LE DAI BANII ESCROCATI INDARAT!!!!!!!!! NU MAI FACE CONTRACTE FRAUDULOASE IN NUMELE LUI NIMERINCU INTRUCIT  NU AI NICI O CALITATE IN ACESTSENS!!!!!! VEI PAPA AREST ASA INCIT SA TE SATURI DE FACUT INSELATORII!!!!!!!!!! FRAIERE!!!!! DUMNEZEU SA TE IERTE!!!!!!! :P :-x :P

# IORGU date 19 February 2015 16:06 -1

Iorgule, iar ai visat ca esti avocat fara licenta ? http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# iorgu, ochelarii ! date 19 February 2015 16:08 -1

iorgule, iar ti-au luat astia ochelarii sau are dreptate Bota ca nu stii ce scrii ?  LAGRATII! CIT MAI BANII ESCROCATI ACESTSENS

# CIUBOTARU GRIGORE parte vatamata escrocata date 19 February 2015 16:17 -1

nu ai scapare Iorgulescule !  http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# Nerman date 19 February 2015 17:19 -2

Cititi va rog "Izvoarele raportului juridic civil concret" si mai cititi "Clasificarea izvoarelor raporturilor juridice concrete" totodata nu mai vorbiti prostii pe aceasta sursa de informatii publice si acceptati orice discutie colegial.

# oarecare date 20 February 2015 10:14 0

Nea Popa, zis Nerman, nu te potolesti ? Ne dam seama imediat cine esti, asa idei proaste ai !

# 2004 date 20 February 2015 11:00 0

TRADITIONALII AU UNBR-UL PROBABIL CU NUMERE DE BULGARIA  :roll: DE ACEEA SE DUCE PRESEDINTELE ACOLO PENTRU A SE CLARIFICA SITUATIA :P :P :P

# Doar atat? date 20 February 2015 11:02 0

Dle Bota, chiar atat ai de afisat? Crezi ca ne intereseaza pe noi, acesti umili ai avocaturii? http://bota.ro/ancheta-procurorului-avocat-bujorean-nula-de-drept/

# pt avocati date 20 February 2015 12:00 -1

Bota afiseaza pt avocati, nu pentru pacalici fara licenta ! Daca ne contrazici prezinta-te, daca nu lasa praful !

# CIUBOTARU GRIGORE parte vatamata escrocata date 20 February 2015 12:03 +1

Chiar, cine il intreaba pe Bota ? 

# afis date 20 February 2015 12:09 -1

iti afisam si licenta si poza; da-ni-le pe email !

# ati primit banii inapoi? date 20 February 2015 12:10 +1

Voi ati luat banii de donatii inapoi? Se aude ca a inceput sa returneze dijmele incasate de frica sa nu-i faca oamenii plangeri. E adevarat?

# donatii date 20 February 2015 12:32 -1

si tie iti dam donatiile inapoi. spune-ne adresa cabinetului !

# adresa cabinet date 20 February 2015 13:11 +1

Bota, ce adresa are la cabinetul lui, ca-i trimit acolo nr de cont unde sa returneze donatia?

# Huber date 20 February 2015 12:16 -1

Cauza Huber e ceva deosebit ! E adevarat ca nu o intelege orice avocat ! Bravo dle Bota !

# avocat dat afara din instanta date 20 February 2015 13:08 +1

http://www.desteptarea.ro/acuzatii-de-avocatura-clandestina-un-avocat-din-baroul-bota-a-incercat-sa-pledeze-in-instanta/ Acum, de cand este tabloul baroului traditional pe calculatorul instantei, verificarea se face pe loc ca si sesizarea penala.

# @avocat dat afara din instanta date 20 February 2015 13:25 0

Suntem in 2015..........[quote name="avocat dat afara din instanta"]http://www.desteptarea.ro/acuzatii-de-avocatura-clandestina-un-avocat-din-baroul-bota-a-incercat-sa-pledeze-in-instanta/ Acum, de cand este tabloul baroului traditional pe calculatorul instantei, verificarea se face pe loc ca si sesizarea penala.[/quote]

# pt avi arhivarul date 20 February 2015 18:39 0

esti in urma cu porcariile mai avi. si apropo unii procurori sunt facuti la apelul bocancilor si e mai greu sa inteleaga dreptul civil, ce e o hotarare judecatoreasca, ce efecte produce, ce este neretroactivitatea etc. de fapt si avocatii lui florea cam tot asa de superficiali sunt, nu studiaza, nu pricep, spaga si traficul de influenta este "mein kampf " a lor.

# @Huber date 20 February 2015 13:08 +1

Ce bravo Huber?? O lacrima intr-un ocean. Noi ce facem cu cauza Huber cand suntem dati afara din instante?

# Bota se ofera sa faca el puscarie in locul lor! Bravo Bota! date 20 February 2015 13:54 -1

http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000265030&id_inst=300

# rubedenie cu ponta date 20 February 2015 18:48 0

lasati prostiile ca barourile traditionale nu detin acte de infiintare a persoanei juridice si justitia este corupta si lucreaza la comanda prin sefii ierarhici folosindu-se de smecheri si abuzuri. Intr-un dosar privind avoact bota judecat pentru exercitarea fara drept a profesiei, acesta a solicitat incuviintare de probe, dupa ce cu mare insistenta in public s-a solicitat probe de individual in speta, si s-au si incuviintat de judecator, a urmat promovarea judecatorului intr-un termen scurt la o instant superioara (tribunal) asa sa procedat sa-i fie luata cauza penala cu smecherie si nu altfel. Este lucru concret si infaptuit de justitia corupta in timpul lui Predoiu. Nu am cunostinta a fi schimbata practicaua justitiei in acest sens. In ce tara traim?......

# BI date 20 February 2015 19:22 0

Măi Bota. Tu asimilezi/ compare profesia de avocet cu prostituția, de dai exemplu cauza HUBER? Ce legătură are situația noastră cu cea amintită de tine? Fă bine și trimite-mi banii și scutește-mă de prostii. Veacul tău a apus!!! Lasă-ne în pace, restituie banii ca să nu te ... și du-te în treaba ta deschide un nou bar, fă evaziune fiscal, rupe sigilii și lucruri din astea care ți-se potrivesc. ”Barurile” tale au fost desființate,tu ai fost condamnat pt. exercitarea fără drept a profesiei de avocet, noi am fost urmăriți în n-șpe dosare, umiliți și cu greu am scăpat de pușcărie, ce mai vrei, pe cine mai prostești? DĂ-NE BANII ÎNAPOI și PA!!!

# 2004 date 20 February 2015 19:46 0

ASA ESTE, PAI NU TI-A PROMIS MAI "BI" CA-TI DA SI O SACOSA DE NEURONI SI DOI CLIENTI??????

# Yjnov date 20 February 2015 20:47 -1

traditionalii in cardasie cu unii magistrate care hartuiesc avocatii lui bota, inca mai confunda izvorul raportului juridic concret generator de situatie juridical determinate privind infiintarea de barouri (concret) de subiectul de drept civil persoana fizica care a manifestat fapte omenesti si nu evenimente natural. Sa ne spuna traditionalii public care este momentul ce marcheaza deschiderea succesiunii prevazuta de art. 57 alin.2 din Legea nr.51/1995 fapta independenta de vointa oamenilor astfel generand infiinatrea entitatii UNBR traditional?

# oarecare date 20 February 2015 23:00 +1

Popa, iar debitezi tampeniile tale celebre ?

# cand se dau banii inapoi date 21 February 2015 08:24 +2

Cand incep sa se dea banii inapoi? Se trimit prin mandat postal sau prin cont? Se trimit si despagubiri pt. inselaciounea asta?

# inselaciounea date 21 February 2015 16:26 -2

da-ne doar adresa cabinetului si sa vezi de despagubiri iti dam ! si de ,,inselaciounea ,, !!

# radu date 21 February 2015 11:30 +1

Părerea mea este că problema „constituționalilor” nu se va rezolva prin returnarea donației! Ferească Dumnezeu de mai rău!

# radu mamiii, raduleee date 21 February 2015 13:36 -1

In primul rand ,,constitutionali'' nu exista din p de vedere juridic.Exista de jure doar UNBR 2004 constituit legal in baza unor hotarari juudecatoresti. Apoi, nu este nicio problema, este o realitate juridica existenta in paralel a 2 uniuni, dintre care una UNBR 2004 cu acte.Aaaa, ca traditionalii inexistenti si desfiintati sunt protejati de o caracatita ultramafiota care a ajuns pana la nivelul ministerelor, asta este altceva.Mult nu mai tine aceasta dezinformare si aceste cumetrii.DNA sa-si faca doar treaba incontinuoare.

# Clementina date 21 February 2015 12:16 -1

Prevederile art.14 din Decret-lege nr.90/1990 ca efect al implinirii termenului de 15 zile de prescriptive extintiva a transformat obligatia perfecta in obligatie imperfecta, nemaiputand fi dusa la indeplinire prin intermediul fortei coercitive a statului, cu toate acestea, insa, institutiile nedemocratice ale puterii judecatoresti din Romania si CSM dictator executa de bunavoie neindeplinirea obligatiei de avocatii traditionali de a se infiinta ca persoana juridical penrtru a functiona legal intr-un stat de drept. Ex.taxele de timbru solicitate in cauze civile de instanta, apoi anulate in parte, de ce nu se restitutie titularilor actiunii la cerere, cine le imparte si nu le ajung veniturile din sistemul de justitie? CSM stie oare de aceste abuzuri ale magistratilor? De ce nu verifica activitatea mult si bine efectuata pana azi excesiv si dupa bunul lor plac al magistartilor din justitia roamna.

# Av. Popa T. Nicolae - Baroul Tulcea - UNBR (Bota) date 21 February 2015 16:55 -1

Neindeplinirea conditiilor de intrare in legalitate a persoanei juridice de UNBR traditional conf.art.14 din Decret-lege nt.90/1990 si pretinzand doar ca aluat fiinta protrivit legilor in vigoare,dar fara a detine acte de infiinatre atrage dupa sine anularea sau revocarea actelor lor ca entitate inexistenta,in timp ce neindeplinirea conditiei de oportunitate are drept consecinta revocarea sau abrogarea actelor de care se folosesc astazi ei impotriva noastra.A se vedea I.Iovanas,op.,cit.,p.231.Teoria inexistentei a afirmat ca un act inexistent daca i-ar lipsi un element indispensabil formarii enitatii ca persoana juridica(de ex.,lipsa totala a vointei de autorizare juridecatoreasca ar urama sa se verifice de organul competent cauza ineficacitatii actului de succesiune,cat timp cel de infiinare nu exista),iar regimul juridic al inexistentei este tocmai regimul juridica al nulitatii absolute.La origine entitatea a urmarit inlaturarea inconvenientelor rezultate prin art.57 alin.2 L.51/1995

# pentru bota date 21 February 2015 17:03 0

Ce adresa are cabinetul lui bota pentru cei care vor sa vina sa ia banii inapoi?

# oarecare date 21 February 2015 17:38 +1

E radiat din 2007, vezi pe site-ul ANAF.

# @oarecare date 22 February 2015 07:52 0

Unde scrie ca Presedintele UNBR trebuie sa fie avocat????
Citeza pe oarecare
E radiat din 2007, vezi pe site-ul ANAF.

# cabinet date 21 February 2015 19:34 -1

Tu cui ai dat banii, lui Bota sau UNBR ? Nu mai stii ? Vino la UNBR cu chitanta si te rezolvam noi (!)

# Exclusii date 21 February 2015 19:45 -1

Exclusii nu primesc niciun ban inapoi. Si nici cei cu licente false !

# bota radiat date 21 February 2015 20:52 -1

Cum sa fie radiat cabinetul???? Adica bota nu e avocat??? Dar ce este??

# DOREL date 22 February 2015 10:12 +1

BOTA E CONDAMNAT PENTRU EXERCITARE FARA DREPT A PROFESIEI SI E IN TERMEN DE INCERCARE. DECI BOTA E UN CONDAMNAT IN TERMEN DE INCERCARE ESCROC C VA FI ARESTAT CIT DE CURIND

# Care voi rezolvati? date 21 February 2015 21:34 +1

Cine sunteti voi care rezolvati cu returnatul banilor? Cum va numiti, telefon sau email ceva.. De ce sa vina oamenii din toata tara la Bucuresti cand se pot trimite prin banca banii inapoi? Doar nu e un fel de caritas sa stea lumea cu miile la rand luindu-si teapa cuvenita...

# calitate date 22 February 2015 08:34 -1

Sa mori tu; de cand dau finantele calitatea de avocat ? de fapt daca nu ai licenta e normal sa ai nebuloase in cap !

# donatie date 22 February 2015 08:37 0

ce contrac aveti cu UNBR pentru returnarea donatiei ? Incercati o revocare. Bine, nu agitatorii CW Ctin si Iorgulescu cei doi ,,neavocati,, ! http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000401814&id_inst=301   http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# cine se ocupa cu returnarea banilor date 22 February 2015 09:20 +1

Un nr. de tel si un mail al celui care se ocupa cu returnarea banilor? Se poate trimite pe mail chitanta scanata si banii trimisi prin banca.

# BI date 22 February 2015 11:42 0

Asociația de 2 bani a lui Bota a fost autorizată de instanță să înființeze baruri, escrocul a înființat barouri, dar fără a respecta prevederile Legii speciale, adică cu încălcarea normelor imperative, în consecință asociația a fost dizolvată prin Sentința Judecătoriei Cluj, sentință menținută și în calea de atac, lucruri despre care Bota nu suflă un cuvânt, în altă ordine de idei, barourile înființate de Bota și nu de instanțe, având scop și obiective contrare normelor imperative, sunt desființate de drept, de aceea nu sunt recunoscuți nici bieții oameni, adică donatorii. Noi am dat banii ca și taxă de examinare, când am primit chitanța, pe aceasta scria donație!!!. Intenția mea, cel puțin nu era aceea de a dona lui Bota sau asociației sale o sumă de bani, ci aceea de a intra într-un barou de avocați, nicidecum în baruri sau saune. Dacă nu îmi dai banii înapoi, te voi urmări prin instanțele în care ești judecat și o să-ți îngreunez și mai mult situația, adică libertatea. Nu îți permit

# BI-ului date 22 February 2015 13:24 -1

BI-s, nici acum nu realizezi ca stiinta dreptului e pentru juristi si nicidecum pentru tine ?! ca de obicei, bati campii de la un capat la celalalt. Realitatea juridica e una singura: UNBR-Bota e unica uniune de avocati infiintata legal, indiferent de comentariile agitatorilor flocisti, gen BI-s------l de mai sus.

# DOREL date 22 February 2015 18:00 +1

MAI BOTA,TU NICI ACUM NU REALIZEZEI CA  AI NENOROCIT NISTE OAMENI CARE AU CREZUT IN TINE!! A VENIT VREMEA SA PLATESTI PENTRU TOT CE LE-AI FQACUT OAMENILOR CARE AU AVUT INCREDERE IN TINE!!!!

# dodo rele date 22 February 2015 18:54 -1

dodo rele, tu te-ai nenorocit cand te-ai nascut, ,,NU REALIZEZEI,, ? ! ce ,,LE-AI FQACUT,, la saracii parinti ?

# Cauza Boldea date 23 February 2015 05:46 0

In loc sa ne cioranim, haideti sa vedem impreuna ce argumente juridice am putea gasi pentru a combate coruptia din tara asta cu privire la dreptul avocatilor UNBR 2004 de a profesa. Cauza Boldea http://www.luju.ro/magistrati/instante/in-ciuda-diicot-inalta-curte-i-a-ridicat-lui-mihail-boldea-interdictia-de-a-practica-avocatura-instanta-suprema-a-apreciat-ca-ex-parlamentarului-trimis-in-judecata-de-diicot-ii-sunt-incalcate-flagrant-drepturile-o-restrangere-a-dreptului-de-a-exercita-pro, este interesant cum a motivate ICCJ.

# DOLJ date 23 February 2015 05:48 0

Astia sunt pusi pe noi http://www.barouldolj.ro/index.php?show=anunturi&idPagina=5754

# Infringement date 23 February 2015 06:17 0

Care ar fi pasii urmatori cu privire la infringement? Daca CSM a transmis raspunsul (doar 2 decizii), se poate intervene sa se transmita toate deciziile castigate de avocatii UNBR 2004?

# nr. tel si email date 23 February 2015 07:37 0

Bota, un nr de tel si o adresa mail a celui care se ocupa cu returnarea banilor?

# bota date 23 February 2015 09:21 0

cine intreaba?

# rasputin date 23 February 2015 11:09 -1

Bota, ti-am dat 2.000 lei pentru admitere si 1.000 lei pentru definitivat. Mai dau 1.000 lei unui drogat sa-ti rupa picioarele si sa-ti dea cu slapii in cap. Ai grija cand iesi din baroul-apartament, uita-te atent in spate. Iti spun asta doar ca stii ce urmeaza, nu ca sa ai vreo sansa de scapare. Nu scapi.

# @rasputin date 23 February 2015 11:33 0

Ai avut probleme pana acum in instanta? Nu sunt Bota :), dar vreau sa stiu daca ma suspend si merg in continuare ca CJ Eu lucrez la o firma si nu as vrea sa ma fac de ras. Multumesc!
Citeza pe rasputin
Bota, ti-am dat 2.000 lei pentru admitere si 1.000 lei pentru definitivat. Mai dau 1.000 lei unui drogat sa-ti rupa picioarele si sa-ti dea cu slapii in cap. Ai grija cand iesi din baroul-apartament, uita-te atent in spate. Iti spun asta doar ca stii ce urmeaza, nu ca sa ai vreo sansa de scapare. Nu scapi.

# GUY FAWKES date 23 February 2015 11:48 0

Tu esti juist? Se vede ca nu! Tocmai ai savarsit 2 infractiuni in concurs real! Santajul si amenintarea! Indiferent ce problema ai cu Bota nu asa se procedeaza! Maine cere ip ul de la Luju si-ti face plangere penala!

# rasputin date 24 February 2015 14:36 0

Care escroc ti-a zis ca te face avocat fara sa citesti un rand din codul penal ? De-aia va trimite lumea la examen si nu la donatii. Esti doar donator, nu avocat. Unde ai vazut tu santaj aici ? Pune mana pe carte, lasa abureala cu " avocat la Bota " !!!

# ras puţin date 24 February 2015 15:32 0

ras puţi n, de ce nu vii la UNBR sa-ti dam bani ! nu mai cersi pe aici ca nu tine !

# rasputin date 25 February 2015 10:05 0

Ia zi, avocatule de Balesti, ai gasit santajul ? Sau vii in septembrie la examen sa dovedesti ca meriti sa te numesti avocat ?

# ras putin date 25 February 2015 11:08 0

ras putin-ule, cand esti la noi, cand esti la florea ! cred ca esti pe nicaieri  si lasa-ne !

# @Guy Fawkes si toti "colegii" date 23 February 2015 12:40 0

De ce atata inversunare?? Nu putem colabora intr-un mod profesional? Oameni buni, suntem absolventi de studii superioare....@Rasputin: Stiai cand te-ai inscris in acest barou ca exista posibilitatea sa fie dificil sa profesezi. @GUY Fawkes: Poate a ajuns intr-o stare ca nu se poate controla. Poate nu are venituri si acum cu faimoasa circulara ii este frica sa intre in instanta....Ambele tabere trebuie intelese.

# 2004 date 23 February 2015 16:06 0

Gata !!!!!!!!!!! Nu mai fiti penibili ! Multi dintre aparatorii traditionalilor nu au nici bacu luat.  Astazi la o discutie amicala cu un executor, caruia nu i-am spus nimic despre frictiunile dintre barouri, m-a intrebat direct, cum ma mai descurc? Pai bine i-am raspuns, am o hotarare definitiva, etc. "Le este groaza de infrigement traditionalilor asa sa stiti". Asta mi-a spus si am ramas siderat.

# Vicontele de Barcelonnee date 23 February 2015 19:28 0

Pt. 2004. Normal ca le e frica de infrigement, de se c...ca pe ei.Pai pe vremea aceea totul mergea bine, spaga, plicurile, nu sufla nimeni nimic de fondurile CAA, de hoteluri, etc. Cine se gandea ca apare peste cativa ani infringementul asta? stii? cam asa era, pai aranjam noi, prima data descalecam, apoi icalecam, apoi mai trasam cateva sfori bine plasate, nu se gandeau ca apare fenomenul asta 2007(intrarea in UE) de ,,inamicul nr 1'' Dl. Bota nici nu mai vb, si tot asa.

# @Vicontele de Barcelonnee date 24 February 2015 12:16 0

Ai idee unde putem afla date despre infringement?    
Citeza pe Vicontele de Barcelonnee
Pt. 2004. Normal ca le e frica de infrigement.Pai pe vremea aceea totul mergea bine, spaga, plicurile, nu sufla nimeni nimic de fondurile CAA, de hoteluri, etc. Cine se gandea ca apare peste cativa ani infringementul asta? stii? cam asa era, pai aranjam noi, prima data descalecam, apoi icalecam, apoi mai trasam cateva sfori bine plasate, nu se gandeau ca apare fenomenul asta 2007(intrarea in UE) de ,,inamicul nr 1'' Dl. Bota nici nu mai vb, si tot asa.

# @2004 date 23 February 2015 17:55 0

m-as bucura sa fie asa.

# Alex date 23 February 2015 18:58 -1

Ce naiba vorbim aici ? Se intra in Sali din partea unbr 2004 mai Terminați odata cu minciunile si toate prostiile ...eu cred ca un arici n are ce face si postează tot felul de prostii !!! Suntem multi cu Cabinete cu clientela , colaboram cu tradiționali si etc facem treaba impreuna ... Mai Terminați cu dezinformările voastre de rahat ! 

# @alex date 23 February 2015 19:30 0

Si daca este asa cum spui de ce pe site-urile traditionalilor afiseaza "sa combatem avocatura clandestina?" Vezi un link mai sus de la Baroul Dolj.........

# M Finante date 23 February 2015 19:59 0

Cum este inregistrat UNBR http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html

# M Finante 2 date 23 February 2015 20:02 0

Asta al cui este ? http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html

# #COCO date 24 February 2015 09:52 0

IMPORTANT! NU UITATI INTALNIRE UNBR 2004 PE 27 FEB ORA10. Veniti dragi colegi nu mai stati acasa. Haideti sa stam de vb sa vedem ce facem pentru viitorul nostru. 

# T Ilfov date 24 February 2015 10:04 0

La TB IF din 137 dosare nu a fost nici un av Bota. Oare chiar nu se intra? 

# #COCO date 24 February 2015 11:08 0

DA NU SE MAI INTRA ITELEGETI SI VENITI VINERI 27 FEB la UNBR 2004
Citeza pe T Ilfov
La TB IF din 137 dosare nu a fost nici un av Bota. Oare chiar nu se intra? 

# da COCO date 24 February 2015 12:18 0

Coco, ti-am mai zis ca te asteptam cu drag (si toti batranii tepuiti) ! Stii bine ca nu o sa vii: esti prea las !

# nr. tel, mail date 24 February 2015 10:20 0

Nr. de tel si mailul celui care se ocupa cu returnarea banilor, asta doresc cei ce au luat teapa cu acest bar. Trompetele bota sa nu se mai ascunda, sa iasa cu banii catre pagubiti.

# pacala date 24 February 2015 11:03 -1

daca erai jurist (avocat de unde ?) stiai ca noi nu facem targuri cu donatiile: ,,dau banii si ma faci avocat !,,

# GUY FAWKES date 24 February 2015 11:05 -2

Citeste despre donatie, vezi care sunt cauzele de revocare si remediile juridice! Dar nu ! tu esti prea i d i o t! da ne un numar sa ti-o dam sus ...evident pe ea...pe donatie

# nu e donatie ci inselaciune date 24 February 2015 11:27 +2

Aici nu e nici o donatie ci o inselaciune clasica, ia si citeste codul penal. Nu te mai ascunde, posteaza nr. de tel. si mailul celui care returneaza banii colectati din tepe. In loc sa faci saloane de masaj si manichiura, ai facut barouri.

# tepuitorii date 24 February 2015 12:15 0

Prima data sa dovediti ca ati inapoiat banii batranilor tepuiti si tiganilor de la Slatina !

# Ministerul de Justitie date 24 February 2015 11:30 +2

Pe site-ul Ministerului de Justitie este tabloul avocatilor UNBR Florea and Comp. De ce nu este si al av. Bota? http://www.ifep.ro/Justice/Lawyers/LawyersPanel.aspx

# tepe date 24 February 2015 11:55 +1

http://botosaninews.ro/147653/social/justitie/decanul-baroului-bota-din-botosani-obligat-sa-nu-paraseasca-municipiul-suceava-dupa-o-noapte-in-arestul-politiei/

# @tepe date 24 February 2015 12:36 -1

Suntem in 2015...............
Citeza pe tepe
http://botosaninews.ro/147653/social/justitie/decanul-baroului-bota-din-botosani-obligat-sa-nu-paraseasca-municipiul-suceava-dupa-o-noapte-in-arestul-politiei/

# ,,ITELEGETI,, date 24 February 2015 12:13 0

Lui Bota i s-au mai facut plangeri pe inselaciune: Sentinţa pen. definitivă nr. 1251 din 15.12.2010 a Judecătoriei Sect. 1 Bucureşti: ,,referitor la infr. prev. de art. 215 al.1,2 C.P. nu sunt întrunite elementele constitutive sub aspectul laturii obiective, întrucât nu se poate vorbi de existenţa vreunui prejudiciu în patrimoniul persoanelor care participă la concursurile organizate de Bota Pompiliu, câtă vreme aceste persoane cunosc la înscrierea la concurs natura organizaţiei conduse de petent şi acceptă în aceste condiţii să plătească sumele solicitate pentru a fi înscrişi la examen, organizaţia petentului neavând un caracter obscur, clandestin.”

# barou bota nelegal date 24 February 2015 12:38 +3

"Avocatii" bota nu sunt pe site-ul MJ pentru simplul motiv ca este nelegal. Fundatia lui bota era autorizata pentru cafenele, saloane masaj, presopunctura etc. si infiintarea de "barouri". Barourile se infiinteaza prin lege, in speta legea decret 90/1990 si urmatoarele. Fundatia lui bota poate infiinta barouri doar pentru uzul membrilor sai si nu pentru altii- adica pot sa se joace membrii acestui "barou" de-a avocatii dar nu in instante ci intre ei- azi la bota acasa, maine la nimerincu...etc

# UNBR Bota for ever ! date 24 February 2015 13:07 -1

Tribunalul Bucureşti prin decizia definitivă nr. 1326/19.12.2014: ,,Uniunea Naţională a Barourilor din România (Bota) a fost înfiinţată prin hotărâre judecătorească şi nu poate fi introdusă o acţiune prin care să se constate nulitatea acestei instituţii fără a se aduce atingere hotărârii judecătoreşti care a înfiinţat-o şi care nu poate fi atacată decât potrivit căilor stabilite de lege.” 

# @UNBR Bota for ever date 24 February 2015 13:48 +1

Si ce faci daca un judecator te da afara?? Circulara CSM spune tot........ Se uita judecatorii la imputerniciri cum nu s-au uitat niciodata......
Citeza pe UNBR Bota for ever !
Tribunalul Bucureşti prin decizia definitivă nr. 1326/19.12.2014: ,,Uniunea Naţională a Barourilor din România (Bota) a fost înfiinţată prin hotărâre judecătorească şi nu poate fi introdusă o acţiune prin care să se constate nulitatea acestei instituţii fără a se aduce atingere hotărârii judecătoreşti care a înfiinţat-o şi care nu poate fi atacată decât potrivit căilor stabilite de lege.” 

# unbr bota nelegala date 24 February 2015 13:22 +1

UNBR bota a fost infiintat de persoana fizica bota nu printr-o hotarare judecatoreasca. Brourile se infiinteaza prin lege nu prin dorinta unui oarecare(de aia "avocatii" bota pledeaza nu in instante ci unul in fata altuia la ei acasa) Prin incheiere judecatoreasca s-a infiintat o fundatia ce avea ca obiect de activitate: infiintarea de baruri, discoteci, saloane de machiaj si pedichiura, gradini zoologice etc.

# @UNBR bota nelegala date 24 February 2015 14:15 0

Tu si stiinta dreptului sunteti 2 lucruri paralele. Arata-mi o lege care infiinteaza barourile. Sunt persoane juridice de interes public. Numai institutiile se infiinteaza prin legi.......[quote name="unbr bota nelegala"]UNBR bota a fost infiintat de persoana fizica bota nu printr-o hotarare judecatoreasca. Brourile se infiinteaza prin lege nu prin dorinta unui oarecare(de aia "avocatii" bota pledeaza nu in instante ci unul in fata altuia la ei acasa) Prin incheiere judecatoreasca s-a infiintat o fundatia ce avea ca obiect de activitate: infiintarea de baruri, discoteci, saloane de machiaj si pedichiura, gradini zoologice etc. [/quote]

# BI date 24 February 2015 13:24 0

asta cu hotărârile judecătorești favorabile le-am fumat demult, dar vorbește-ne despre accesul în instanțele din țară și nu la București, unde nu au timp să verifice zilnic 8000 de avocați. Spune frumos când ai intrat în județele HR,CV, CJ, MS, AB, HD în instanță, ca să nu minți dă-ne si denumirea instanței cu nr. dosar, pt. verificare.   

# citeste bota date 24 February 2015 14:36 +1

http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx Citeste bota, nu comenta aiurea.

# @citeste bota date 24 February 2015 14:45 0

ABORGAT!!!!! Exact cum spuneam, stiinta dreptului doua lucruri paralele............[quote name="citeste bota"]http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx Citeste bota, nu comenta aiurea.[/quote]

# Era un EU date 24 February 2015 15:07 0

Era un EU care spunea ceva de decizia 6713/2014. Cred ca minti cu nerusinare, nu exista pe portal, bati campii cu brio.

# EU date 24 February 2015 16:57 0

Daţi-mi un e mail să vă trimit eu decizia, o să vedeţi că e adevărat ce spun.

# pt EU date 24 February 2015 17:19 0

Daca exista si era atat de favorabila UNBR-Bota aparea demult pe web-siteurile noastre...

# EU date 24 February 2015 17:54 0

Ora estimata: 12:00 Complet: C4 - contencios Tip solutie: Trimitere cu rejudecare Solutia pe scurt: Admite recursurile. Casează sentinţa nr.850/2014 şi sentinţa nr.19/2014 şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă. Document: Hotarâre 6713/2014 05.11.2014

# GUY FAWKES date 24 February 2015 19:01 0

Ne lasi cu aburelilea astea nu exista asa ceva!

# @EU date 24 February 2015 19:32 0

Da numar de dosar.... Nu gasim nicio sentinta.....Cred ca e abureala...[quote name="EU"]Ora estimata: 12:00 Complet: C4 - contencios Tip solutie: Trimitere cu rejudecare Solutia pe scurt: Admite recursurile. Casează sentinţa nr.850/2014 şi sentinţa nr.19/2014 şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă. Document: Hotarâre 6713/2014 05.11.2014 [/quote]

# EU date 24 February 2015 21:00 0

11225/101/2013 C.A.C

# @eu date 24 February 2015 22:23 0

Stiam de dosar, este chiar un articol pe luju si parca are si Bota afisat. Este extraordinar ce li s-a pus in vedere, dar aroganta si spaguta sunt mai presus. Noi ce facem in continuare? Cu ce ne ajuta?
Citeza pe EU
11225/101/2013 C.A.C

# EU date 24 February 2015 23:05 0

11225 nu a fost afişat la Bota, dosarul de pe site-ul Bota nu are legătură cu 11225, verificaţi. Acest dosar se referă la actele de înfiinţare şi la constatarea nulităţii pârâtului ca urma a lipsei actului de înfiinţare.

# @EU date 25 February 2015 05:27 0

Eu asta am gasit la CA Craiova http://portal.just.ro/54/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10100000000083606&id_inst=54. Pune un link daca nu-I asta.
Citeza pe EU
11225 nu a fost afişat la Bota, dosarul de pe site-ul Bota nu are legătură cu 11225, verificaţi. Acest dosar se referă la actele de înfiinţare şi la constatarea nulităţii pârâtului ca urma a lipsei actului de înfiinţare.

# EU date 24 February 2015 21:30 0

11225/101/2013 C.A.C.

# @EU date 25 February 2015 05:33 0

De ce nu afiseaza?
Citeza pe EU
11225/101/2013 C.A.C.

# eu date 24 February 2015 17:57 0

justitieeu@yahoo.com   trimite........
Citeza pe EU
Daţi-mi un e mail să vă trimit eu decizia, o să vedeţi că e adevărat ce spun.

# Infringement date 24 February 2015 16:00 +1

Cat mai dureaza pana se solutioneaza infringement-ul? Fara scursuri......

# Baroul Dolj date 25 February 2015 05:37 0

Si Baroul Dolj a prezentat actele............. http://portal.just.ro/95/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9500000000112473&id_inst=95.

# hh date 25 February 2015 05:41 0

Baroul Gorj imi cer scuze.....

# Si iar intreb..... date 25 February 2015 12:35 +1

Apreciez toate solutiile favorabile UNBR 2004, dar cu ce ne ajuta in instanta?  Chiar nu se poate face nimic? http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/TB%20BUC%20BOTA.pdf 

# cetateanul date 25 February 2015 14:28 0

Toate sentintele favorabile nu ajuta cu nimic; judecatorul investit va solutiona o cerere in functie de convinderile sale nu de juristprudenta. Stiti bine cei care practicati care este statutul juristprodentei si cum influenteaza ea hotararea unui judecatori. Asa ca ideea de a folosi acesta juristprudenta favorabila nu este una corecta, Stim practica favorabila dar ea nu ajuta. Nu acesta este calea de a fi recunoscut UNBR 2004. Si eu am fost printre cei multi care am considerat ca volumul mare de sentinte favorabile ne va da castig de cauza. Din pacate cel putin eu m-am inselat. Reafirm ca pentru a fi recunoscuti altele sunt caile.

# @cetateanul date 25 February 2015 15:18 0

Ai fost condamnat? Da detalii. quote name="cetateanul"]Toate sentintele favorabile nu ajuta cu nimic; judecatorul investit va solutiona o cerere in functie de convinderile sale nu de juristprudenta. Stiti bine cei care practicati care este statutul juristprodentei si cum influenteaza ea hotararea unui judecatori. Asa ca ideea de a folosi acesta juristprudenta favorabila nu este una corecta, Stim practica favorabila dar ea nu ajuta. Nu acesta este calea de a fi recunoscut UNBR 2004. Si eu am fost printre cei multi care am considerat ca volumul mare de sentinte favorabile ne va da castig de cauza. Din pacate cel putin eu m-am inselat. Reafirm ca pentru a fi recunoscuti altele sunt caile. [/quote]

# eu iar raspund date 25 February 2015 14:31 +1

Nu ajunge ca tu sa apreciezi solutiile, trebuie sa stii sa le administrezi corect, concret si la momentul oportun.Judecatorul trebuie sa inteleaga esenta.Nu te supara, esti avocat? daca da, de cand?

# cetatean date 25 February 2015 15:17 0

Stimate domn: iti voi comunica personal daca da si de cand in momentul in care si domnia ta nu vei scrie sub un pseudonim. De administrat iti pot comunica ca in repetate randuri au fost depuse la dosare solutiile despre care discutam. Insotite de concluzii si de argumente; cu expuneri de motive, de fapt si de drept, pe larg. Au fost depuse in momentul cand au trebuit facute apararile pentru respingerea exceptiei calitatii de reprezentant.

# cetateanul date 25 February 2015 15:20 +1

Este interesant de analizat si constatat ca atunci cand cineva spune adevarul despre situatia din instante, altcineva il ataca, cu o totala lipsa de respect, cu desconsiderarea totala a persoanei care spune un adevar. Sa stiti stimate domn ca cei care spunem adevarul au luptat pentru acesta entitate. Dar nu poti castiga cand altii denigreaza.

# raspunzi prost date 25 February 2015 15:22 0

Toti magistratii care, in mod abuziv, nu ne recunosc calitatea dovedita de avocat, nu dau 2 bani pe lege. Efectiv, nu-i intereseaza argumentele juridice indubitabile pe care le invocam. Fiind de rea-credinta(corupti), acestia ne persecuta avand convingerea ca oricum nu vor pati absolut nimic, fiind protejati de un urias sistem mafiot. 

# eu iar raspund ...prostii date 25 February 2015 15:59 0

bai asta, nu te mai da mare avocat ca scrii prostii. daca judele nu te accepta poti sa stai in cap si cum mai vrei tu. ia intreaba-l pe bota cum a fost la bujorean cind ala efectiv i-a aruncat pe jos probele. dai de un cap patrat de asta si poti sa iesi din sala linistit, ca nu te baga in seama.

# sorin date 25 February 2015 18:43 0

acuma bota are  bani și vui păduchi.  nu a fost niciodata  legal UNBR Bota.  Art. 27  Calitatea de avocat inceteaza:  a) prin renuntarea scrisa la exercitiul profesiei;  b) prin deces;  c) daca impotriva avocatului s-a luat masura excluderii din profesie ca sanctiune disciplinara;  d) daca avocatul a fost condamnat definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, conform legii.  Art. 1  (1) Profesia de avocat este libera si independenta, cu organizare si functionare autonome, in conditiile prezentei legi si ale statutului profesiei.  (2) Profesia de avocat se exercita numai de avocatii inscrisi in tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, denumita in continuare U.N.B.R.  (3) Constituirea si functionarea de barouri in afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire si de inregistrare ale acestora sunt nule de drept. Nulitatea poate fi constatata si din oficiu. 

# @Sorin date 25 February 2015 19:27 +1

Care UNBR? Scrie UNBR Florea? Scrii prostii...Daca nu era legal, eram toti luati. Nu s-a dus nimeni pana acum pe la puscarie ca esti in UNBR 2004. nu vorbim de cazuri de inselaciune etc, si de la traditionali sunt pentru inselaciune, trafic de influenta cacalau maria ta, dar de ce sa-i mentionam? Lasa ca este UNBR 2004 un barou de infractori. Art. 1  (1) Profesia de avocat este libera si independenta, cu organizare si functionare autonome, in conditiile prezentei legi si ale statutului profesiei.  (2) Profesia de avocat se exercita numai de avocatii inscrisi in tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, denumita in continuare U.N.B.R.  (3) Constituirea si functionarea de barouri in afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire si de inregistrare ale acestora sunt nule de drept. Nulitatea poate fi constatata si din oficiu. [/quote]

# Cetatean european date 25 February 2015 18:53 +1

Atunci e sfarsitul? Renuntam? Sunt sanse ca infringementul sa ne ajute? Ce facem de maine?

# bota greva foamei date 25 February 2015 19:03 0

bota si nimerincu cand incep greva foamei legati cu catuse de usa de la intrare in ministerul jusritiei?

# sorin date 25 February 2015 19:06 0

bota a deja pierdut en europa (cedu 2004).infringementul  nu ve ajuta cu nimic!! 

# BI date 25 February 2015 19:11 +1

Esti ipocrit sa crezi ca Bota nu a avut si nu are acte legale de infiintare a barourilor si UNBR. Nu aveti voi acte cate poate prezenta Bota sa-si dovedeasca legalitatea dar este foarte geu s-o faca in fapt cat timp sitremul desemneaza special judecatori si procurori sa ne hartiuiasca si asta ne este foarte clar dsi greu de dovedit in fata unui CSM dictator si tatic in sistemul de Justitie. Ei sunt rude toti iar circuitul se misca ca in orice in sistem in cerc (inchis) adica este unul inchis numai in favoarea lor a mafiotilor de la putere.

# legea 90/1990. pentru afonul care vorbeste prostii date 25 February 2015 19:12 0

Legea decret 90/1990 a fost abrogata la intrarea in vigoare a legii 51/1995, lege care a avut succesive modificari, ultima fiind din februarie 2014. De regula, in privinta aspectului legislativ, la aparitia unei legi noi intr-un domeniu, legea veche e abrogata in tot sau in parte. Legea decret 90/1990 ofera cadrul legislativ pentru organizarea si functionarea profesiei de avocat in romania, organizarea barourilor etc. http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx Legea 90/1990 si-a produs efectele de la intrarea ei in vigoare, in februarie 1990 pana la intrarea legii noi in vigoare, respectiv legea 51/1995. Bineinteles, asta inseamna ca, organizarea si functionarea profesiei de avocat, a barourilor, etc a continuat cu noua lege. Mai citeste bota, ca-i gratis!

# @legea 90/1990. pentru afonul care vorbeste prostii date 25 February 2015 19:28 0

La sfarsitul dercetului: termen 15 zile sa se constituie persoana juridical.[quote name="legea 90/1990. pentru afonul care vorbeste prostii"]Legea decret 90/1990 a fost abrogata la intrarea in vigoare a legii 51/1995, lege care a avut succesive modificari, ultima fiind din februarie 2014. De regula, in privinta aspectului legislativ, la aparitia unei legi noi intr-un domeniu, legea veche e abrogata in tot sau in parte. Legea decret 90/1990 ofera cadrul legislativ pentru organizarea si functionarea profesiei de avocat in romania, organizarea barourilor etc. http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx Legea 90/1990 si-a produs efectele de la intrarea ei in vigoare, in februarie 1990 pana la intrarea legii noi in vigoare, respectiv legea 51/1995. Bineinteles, asta inseamna ca, organizarea si functionarea profesiei de avocat, a barourilor, etc a continuat cu noua lege. Mai citeste bota, ca-i gratis! [/quote]

# barouri date 25 February 2015 19:17 0

Barourile se infiinteaza prin lege si nu precum saloanele de pedichiura a lui bota. Cati bani a strans asta de la fraieri prin "donatii" si cotizatii? El este multimilionar in euro iar fraierii dau cu subsemnatul pe la politie, sunt dati afara si facuti de ras din instante, sunt retinuti si incatusati, perchezitii, etc. Nu vedeti ca pe asta nu-l intereseaza deloc? Nu mai poate el de bietii "avocati" din "barou"

# Kalin date 25 February 2015 19:18 0

Cat timp nu dovediti indeplinirea conditiilor de autorizare legala a UNBR traditional si barourilor din tara cu documente nu se pune problema conditiilor prevazute de art. 1 alin. 1 din Legea nr.51/1995. De asemenea, nici nu se pune problema sa discutam de art. 1 alin.2 enumerate in Legea nr.51/1995.

# sorin date 25 February 2015 19:20 -1

da bi ai dreptate. Bota are acte legale de infiintare pt pedichiură, masaje, parfumuri. BOTA A FOST condamnat!!!!!!!! CISTESTE LEGE:  Art. 27  Calitatea de avocat inceteaza:  a) prin renuntarea scrisa la exercitiul profesiei;  b) prin deces;  c) daca impotriva avocatului s-a luat masura excluderii din profesie ca sanctiune disciplinara;  d) daca avocatul a fost condamnat definitiv pentru o fapta prevazuta de legea penala si care il face nedemn de a fi avocat, conform legii.  Art. 1  (1) Profesia de avocat este libera si independenta, cu organizare si functionare autonome, in conditiile prezentei legi si ale statutului profesiei.  (2) Profesia de avocat se exercita numai de avocatii inscrisi in tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, denumita in continuare U.N.B.R.  (3) Constituirea si functionarea de barouri in afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire si de inregistrare ale acestora sunt nule de drept. 

# pe avocatii bota ii asteapta puscaria date 25 February 2015 19:23 0

Iata ce ii asteapta pe avocatii bota! http://www.vremeanoua.ro/20-de-avocati-din-baroul-bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale Stirea este din 13 februarie 2015

# @pe avocatii bota ii asteapta puscaria date 25 February 2015 19:33 +1

Si pe tine te asteapta aia cu coasa. Cand a publicat aceasta stire veche era data de 13.02.2015. La ICCJ treneaza procesul cu dna Vivica...sa vedem ce solutie se da. CA Bucuresti - a raspuns clar ca UNBR Flocica nu are acte de infiintare, asta cand a fost intrebat cu cine a incheiat protocolul de inchiriere de spatiu si exemplele continua. Repet, daca era ilegal erau toti legati.[quote name="pe avocatii bota ii asteapta puscaria "]Iata ce ii asteapta pe avocatii bota! http://www.vremeanoua.ro/20-de-avocati-din-baroul-bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale Stirea este din 13 februarie 2015 [/quote]

# bota tremura, ii e frica date 25 February 2015 19:35 0

Dupa articolul asta din data de 13 februarie nu e de mirare cum de tace chitic si bota , nimerincu si acolitii, le e frica de puscarie mai ales ca bota e condamnat si acum e in perioada de incercare. Iata cine conduce "marele barou". http://www.vremeanoua.ro/20-de-avocati-din-baroul-bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale

# raspund sorinei date 25 February 2015 19:38 0

Fii calm mai sorine. Nu te impacienta, Bota are acte de infiintare legala a barourilor si UNBR deoarece cofirma chair organelle de cercetare penala inclusive instant cu autoritate de lucru interpretat si judacat conform Constitutiei si legilor romaniei ceea ce rezulta chair din dosarul nr. 7265/55/2007, Decizia 324/08.09.2008 a Curtii de Apel Suceava. Cunosti tu aceasta decizie sau nu?....

# @Raspund Sorinei date 25 February 2015 19:49 0

E suspendat colegul. Oare de ce? A avut legatura cu dosarul?
Citeza pe raspund sorinei
Fii calm mai sorine. Nu te impacienta, Bota are acte de infiintare legala a barourilor si UNBR deoarece cofirma chair organelle de cercetare penala inclusive instant cu autoritate de lucru interpretat si judacat conform Constitutiei si legilor romaniei ceea ce rezulta chair din dosarul nr. 7265/55/2007, Decizia 324/08.09.2008 a Curtii de Apel Suceava. Cunosti tu aceasta decizie sau nu?....

# Sena date 25 February 2015 19:46 +1

Institutiile de stat se infiinteaza prin lege si nu barourile traditionale sau unbre traditional fraiere de sorina ori sorin.

# @crustaceu date 25 February 2015 19:56 0

Crustaceu ai vesti? Ti-au facut plangere penala?

# BI date 25 February 2015 19:57 +1

Stim noi mai bine sorine si sorina ca justitia lucreaza inca la comanda unor interlopi din avocatura traditionala. lasa tu gluma si cingo cu puscaria si cu Asociatia lui Bota.

# pentru afonul care vorbeste prostii date 25 February 2015 19:58 0

Art. 14 din decretul lege 90/1990 "In termen de 15 zile de la adoptarea prezentului decret-lege se vor constitui organele Uniunii avocatilor din Romania." Adica, in 15 zile trebuiau sa se constituiasca si s-au constituit: Organele avocaturii sint Congresul avocatilor din Romania, Consiliul Uniunii avocatilor din Romania, Comisia permanenta a uniunii, Presedintele uniunii, Adunarea generala a baroului, Consiliul baroului si Decanul baroului- aceste sunt organele de care vorbeste art 14 din legea decret 90/1990 ca trebuiau constituite in 15 zile. Si au fost constituite in termenul legal. Mai citeste bota ca-i gratis :)))))))))))))))))))))))))

# adiasoft date 27 February 2015 10:36 0

De acord. Dar "baroul" ca entitate juridica, cand s-a infiintat ?

# Art. privind puscaria av. bota este din 13 februarie 2015 date 25 February 2015 20:02 0

Articolul este din 13 februarie, in monitorul de Suceava. Iata ziarul din 13 februarie 2015- e proaspat- de aia tac toti chitic. http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3RcErjFvB

# sorin date 25 February 2015 20:06 0

bota nu a fost legal niciodata. Singurul unbr legal este doar Florea. daca vreti  sa visati in continuare ducetiva  in puscarie cu bota  acolo o sa ajungetii. legea spune ca singurul unbr  legal este Florea. 

# stev date 25 February 2015 21:30 0

Unde spune legea ca singurul U.N.B.R. legal este Florea? Phuai Doamnie, AVOCATI???

# sorin date 25 February 2015 20:08 0

bota nu a fost legal niciodata. Singurul unbr legal este doar Florea. daca vreti  sa visati in continuare ducetiva  in puscarie cu bota  acolo o sa ajungetii. legea spune ca singurul unbr  legal este Florea. 

# articolul din monitorul de suceava date 25 February 2015 20:08 -1

Iata cum sunt vazuti avocatii bota de catre anchetatori: „Un grav atentat la siguranţa şi credibilitatea sistemului judiciar din România”, au catalogat afacerea cu robe a lui Pompiliu Bota reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3SmVqUqZ7

# @articolul din monitorul de suceava date 25 February 2015 20:18 0

Vazut de un asa-zis ziarist care nu cunoaste legislatia. HUAAA![quote name="articolul din monitorul de suceava"]Iata cum sunt vazuti avocatii bota de catre anchetatori: „Un grav atentat la siguranţa şi credibilitatea sistemului judiciar din România”, au catalogat afacerea cu robe a lui Pompiliu Bota reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3SmVqUqZ7 [/quote]

# sorin date 25 February 2015 20:10 0

bota nu a fost legal niciodata. Singurul unbr legal este doar Florea. daca vreti  sa visati in continuare ducetiva  in puscarie cu bota  acolo o sa ajungetii. legea spune ca singurul unbr  legal este Florea. 

# sorin date 25 February 2015 20:12 +1

bota nu a fost legal niciodata. Singurul unbr legal este doar Florea. daca vreti  sa visati in continuare ducetiva  in puscarie cu bota  acolo o sa ajungetii. legea spune ca singurul unbr  legal este Florea. 

# @Sorin date 25 February 2015 20:56 0

Esti frustrat rau!
Citeza pe sorin
bota nu a fost legal niciodata. Singurul unbr legal este doar Florea. daca vreti  sa visati in continuare ducetiva  in puscarie cu bota  acolo o sa ajungetii. legea spune ca singurul unbr  legal este Florea. 

# Relu date 25 February 2015 20:44 0

Avocatii Bota, cum spui, daca judecatorii cooperau in mod profesional ei isi faceau treaba ca si ceilalti. Am fost prezent in instant cand judecatorul intreba un traditional avocat (fost militia) Citez: dle av. care este ivorul dreptului in catiunea dvs si nu a stiut sa dea un raspuns clar judecatorului, dar cu toate astea judecatorul i-a spus ce trebuie sa faca pana la urmatorul trermen sa faca un pas inainte, cun spun ei sau voi. Asa ca las-o moale cu prostia voastra. Mai exact, a unora dinter voi. La voi prostii este cunoscut ca treceti usor pe concluzii in orice cauza spunand sa aprobe actiunea asa cum a fost formulate si judecatorul da solutie favorabile voua. La noi daca nu suntinem o carte scrisa in fiecare cauza si tot nu ne da dreptate ca sa se considere ca suntem noi nepregatiti ceea ce nu este adevarat, ci maifia si monopolul din justitie este impotriva noastra. Daca nu va cunosteam colegii paote va dadeam si dreptate. Unii Judecatori isi urmaresc principiile coruptiei atat.

# Catalin date 25 February 2015 20:56 0

Dragi colegi nu sunt membru al UNBR BOTA si nici al UNBR FLOREA

# CATALIN date 25 February 2015 21:00 0

Va supun atentia urmtoarea informatie si anume ca in Francta profesia de avocat cu cea de consilier juridic au fuzionat pentru o mai buna infaptuire a justitiei. Eu zic ca UNBR asa cu este ele BOTA sau FLOREA functioneaza incomplet deoarece exclude profesia de consilier juridic.  https://e-justice.europa.eu/content_legal_professions-29-fr-ro.do?member=1 . In UNBR se intra pe baza de taxa la diversi "maestriiii" oare care este diferenta cu BOTA ? 

# @catalin date 25 February 2015 21:51 0

Pana la urma vor fuziona, si nu pentru ca le e drag unul de altul ci pentru ca sa va spune UE. Poate sunt si interese ale celor doua uniuni, adica impart banutii dupa fiecare examen. Nu stim de ce nu se inteleg.........[quote name="CATALIN"]Va supun atentia urmtoarea informatie si anume ca in Francta profesia de avocat cu cea de consilier juridic au fuzionat pentru o mai buna infaptuire a justitiei. Eu zic ca UNBR asa cu este ele BOTA sau FLOREA functioneaza incomplet deoarece exclude profesia de consilier juridic.  https://e-justice.europa.eu/content_legal_professions-29-fr-ro.do?member=1 . In UNBR se intra pe baza de taxa la diversi "maestriiii" oare care este diferenta cu BOTA ? [/quote]

# @catalin date 26 February 2015 02:20 0

Si Romania a copiat fix o participa din acest regulament. Problema lui Florea este cotizatia lunara de 10%. [quote name="CATALIN"]Va supun atentia urmtoarea informatie si anume ca in Francta profesia de avocat cu cea de consilier juridic au fuzionat pentru o mai buna infaptuire a justitiei. Eu zic ca UNBR asa cu este ele BOTA sau FLOREA functioneaza incomplet deoarece exclude profesia de consilier juridic.  https://e-justice.europa.eu/content_legal_professions-29-fr-ro.do?member=1 . In UNBR se intra pe baza de taxa la diversi "maestriiii" oare care este diferenta cu BOTA ? [/quote]

# sorin date 25 February 2015 21:05 0

cu asta sa terminat circul! acum domnul bota are baniii si voi paduchiii

# radu date 25 February 2015 21:23 0

I-auzi aici la Sorin: „Bota nu a fost legal niciodata” - dar nici bou încălțat! „Singurul unbr legal este doar Florea” - dar nu există nici legea de la care se revendică, nici unbr Florea! „ducetivă in puscarie cu bota acolo o sa ajungetii” - duceți-vă la alfabetizare, soorineeeee, că avocat e greu să ajungeți! „legea spune ca singurul unbr legal este Florea” - care lege spune că Florea este unbr legal? Florea poate să fie orice, dar nu UNBR! Duce-te-ai, sorine, la muncă pe ogor, că în avocatură nu se ară cu plugul tras de boi! Vai de mama ei de avocatură dacă a încăput pe mîinile cîte unui sorin! Autodenunțul te mai poate scăpa, sorine muică!

# costy date 25 February 2015 21:56 0

AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 21483862 Denumire platitor: CABINET DE AVOCAT BOTA C. POMPILIU Adresa: Str. Nucşoara 4 BUCURESTI Judetul: MUNICIPIUL BUCUREŞTI Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: - /- /- Act autorizare: - Codul postal: - Telefon: 0744611379 Fax: - Stare societate: DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 15 June 2007 Observatii privind societatea comerciala: - Data inregistrarii ultimei declaratii: (*) 03 July 2007 Data ultimei prelucrari: (**) 26 October 2007 Impozit pe profit (data luarii in evidenta): NU Impozit pe veniturile microintreprinderilor (data luarii in evidenta): NU Accize (data luarii in evidenta): NU Taxa pe valoarea adaugata (data luarii in evidenta): NU Contributia de asigurari sociale (data luarii in evidenta): NU Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator (data luarii in evidenta): NU

# @costy date 26 February 2015 06:41 0

Poate e coicidenta de nume. Esti sigur ca era inregistrat pe Bucuresti? De ce sunteti asa rai? [quote name="costy"]AGENTUL ECONOMIC CU CODUL UNIC DE IDENTIFICARE 21483862 Denumire platitor: CABINET DE AVOCAT BOTA C. POMPILIU Adresa: Str. Nucşoara 4 BUCURESTI Judetul: MUNICIPIUL BUCUREŞTI Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: - /- /- Act autorizare: - Codul postal: - Telefon: 0744611379 Fax: - Stare societate: DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 15 June 2007

# costy date 25 February 2015 21:58 0

sa terminat circul! ducetiva înapoi la școală

# @costi date 25 February 2015 22:12 0

Trebuie sa promiti ca mergi si tu.
Citeza pe costy
sa terminat circul! ducetiva înapoi la școală

# koko date 25 February 2015 22:06 0

avi a simtit ca i se stringe latul. de aia si-a luat vacanta ...doar cu porecla. acum se da drept sorin, radu etc. nu bagati in seama lunatecii dreptului. omul este bolnav si traieste din banii colectati de la colegi.

# @koko date 25 February 2015 22:24 0

Asta cu radiere cabinet se vede de pe site-ul M. Finante. Problema e  cum semneaza in calitate de Presed UNBR dr. av? Oare  nu vom avea probleme?

# sorin date 25 February 2015 22:33 0

@radu: cand a fost facuta legea 51/95 erea un singur UNBR a lui florea . bota a inceput in 2002 si a copiat totul adresele si restul etc , cu scopul de a semana cu adevaratul UNBR  asa ca legea se refera la  unbr florea . In anul 1995 bota vindea parfumuri si facea masaze . Cum interpretezi tu legea se intelege unde ai facut examenul  sau unde au profesat atata inteligenta. adica la domnul bota  cu 2000 ron  esti "avocat"  cu toate actele in regula fara nici un fel de stres. Acum cu aceste acte puteti  merge linistiti la caminul de batrani  binenteles dar mai exista  un singur pas si acolo daca vor intelege ca aceste acte sunt luate asa pe ochi frumosi nu va pot aferi in loc . Daca legea este asa cum susti tu  maine la prima ora o sa merg sa imi fac si eu unbr.UNBR SORIN 

# @sorin date 26 February 2015 02:14 0

Pai dl FLorea nu s-a consituit niciodata, aici e problema si Bota a profitat. Adica in 1990 avea obligatia sa se constituie si scriptic nu doar pe vorbe. Daca vreau sa imi infiintez o firma, trebuie sa ajung si la ONRC, nu e suficient doar sa vreau. Dar rautatea e mai presus....

# Obiectivul date 26 February 2015 08:57 0

Ai sa mori tu - da de ce nu s-a trecut direct in textul legii ca-i vorba de UNBR-ul ''traditional'' cu nume si prenume , ca sa stie lumea cui ii este ''dedicata'' legea?

# MI date 26 February 2015 06:45 0

Stie cineva daca se intra pe la parchete? SIF etc? in calitate de av. B. Bota?

# circul s-a terminat date 26 February 2015 08:35 0

http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-02-13/20-de-avocati-din-Baroul-Bota-inclusiv-cel-care-le-a-dat-robele-urmariti-penal-pentru-sute-de-infractiuni-si-acte-materiale#ixzz3SmVqUqZ7 [/quote] Circul s-a terminat, cititi articolul cu atentie, mai ales partea finala. Probabil va fi condamnat cu executare si va trage si pe apropiati dupa el(diferenta e ca el are banii, ceilalti raman cu puscaria). Care a scapat pana acum fara dosar penal sa zica saru'mana si sa se ocupe de altceva.

# BI date 26 February 2015 08:50 0

Trist dar adevărat. Regret că v-au trebuit 10 ani să vă dați seama că Bota ne-a tras pe sfoară. Ani de zile am fost aproape singurul din structură care am văzut că suntem înșelați. Foarte mulți dintre botiști nici nu merită titulatura de avocat pt. simplul fapt că nu au știut să analizeze în mod obiectiv situația, ei au analizat în mod subiectiv și ca urmare au căzut în groapă cu bota cu tot. Ați văzut că nu are cabinet, nu este avocat practicant, ca urmare nu poate fi nici președinte!!! În ce calitate vă prostește în continuare?

# val de plangeri penale si condamnari av. bota date 26 February 2015 09:08 0

Articol de astazi, 26 februarie. http://www.replicaonline.ro/consiliul-baroului-va-face-noi-plangeri-penale-impotriva-avocatilor-clandestini-marca-bota-42887/

# faza tare...avocati bota..... :)))))))))))))))))))))) date 26 February 2015 09:31 0

http://www.bzi.ro/condamnare-soc-la-tribunalul-iasi-doi-avocati-au-fost-executati-dupa-intalnirea-cu-o-prostituata-471896

# T Tulcea date 26 February 2015 12:10 0

S-au cam abtinut judecatorii....... http://portal.just.ro/88/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8800000000036896&id_inst=88

# T Bucuresti date 26 February 2015 12:12 0

Sa vedem ce vor raspunde traditionalii   http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000623636 

# @T Bucuresti date 26 February 2015 14:43 0

Cum raspund deobicei, NIMIC, ca nu au acte :D :D :D  
Citeza pe T Bucuresti
Sa vedem ce vor raspunde traditionalii   http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000623636 

# BI date 26 February 2015 12:55 0

Minciunile lui Bota ar trebui să lase indiferent pe orice jurist. Atrag atenția doar asupra a două: 1. Decretul-Lege nr. 90/1990- a fost abrogat prin legea nr. 51/95, fapt ce poate fi verificat prin orice program legislativ din România, am verificat acum 10 minute pe Sintact, ca urmare și celelalte acte normative la care face el referire (mai vechi) sunt abrogate prin același act normativ, dar unul care a făcut dreptul la ff. nu are de unde știi; 2. Un neavocat nu poate fi președinte de UNBR, ca urmare nici nu poate reprezenta structura în fața altor entități. Structura înființată de Bota nu poate funcționa în paralel cu cea recunoscută prin Legea nr. 51/95 pt. că s-ar contrazice cu legea amintită.  

# @BI date 26 February 2015 13:38 0

Mai BI esti paralel..... Este adevarat ca Decretul-Lege nr. 90/1990- a fost abrogat prin legea nr. 51/95, dar scriptic UNBR Florea nu a facut nimic, doar a schimbat antetul hartiilor. Este suficient? Cand CA Bucuresti a raspuns solicitarea UNBR 2004 ca UNBR Florea nu are acte de infiintare, de asta ce zici? Daca era asa ilegal cum zic 1-2-3 de pe aici, eu cred ca erau legati toti din tabloul avocatilor UNBR Bota.  Lg 51 nu precizeaza care UNBR, doar UNBR, nu zice UNBR succesoare a UAR etc, doar UNBR. Din pacate te contrazici, ori scriu mai multi sub nickname BI

# sorin date 26 February 2015 14:43 0

http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html FLOREA: Denumire platitor: BAROUL BUCURESTI Adresa: Dr. Dumitru Râureanu   3   Bucuresti Judetul: MUNICIPIUL BUCUREŞTI Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: - /- /- Act autorizare: LEGEA NR.51/1995 Codul postal: 50047 Telefon: 3141135 Fax: 3151406 Stare societate: INREGISTRAT din data 13 July 1993 Observatii privind societatea comerciala: - Data inregistrarii ultimei declaratii: (*) 23 August 2012 Data ultimei prelucrari: (**) 23 August 2012 Impozit pe profit (data luarii in evidenta): 01-APR-00 Impozit pe veniturile microintreprinderilor (data luarii in evidenta): NU Accize (data luarii in evidenta): NU Taxa pe valoarea adaugata (data luarii in evidenta): NU Contributia de asigurari sociale (data luarii in evidenta): 01-JAN-11 Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator (data luarii in evidenta): 01-JAN-11

# @sorin date 26 February 2015 17:33 0

Cand legea 51/1995 (desi ei sunt inregistrati din 1993 :o ) autorizeaza barourile, vin si dau examen la traditionali. Arata-mi in lg 51 unde este infiintare.

# sorin date 26 February 2015 18:11 0

LEGE 51/95 Art. 114  La data intrarii in vigoare a prezentei legi, denumirea Uniunea Avocatilor din Romania se inlocuieste cu denumirea Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, in toate actele normative. Legea prevede ca Uniunea Nationala a Barourilor din Romania este succesoarea de drept a Uniunii Avocatilor din Romania (art. 60 alin. 5). In toate actele normative, denumirea 'Uniunea Avocatilor din Romania' se inlocuieste cu aceea de 'Uniunea Nationala a Barourilor din Romania' (art. 114). A operat deci o transformare a persoanei juridice, decisa prin lege, in sensul desfiintarii Uniunii Avocatilor din Romania si al infiintarii, in locul acesteia, ca succesoare universala, a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania".  bota a inceput in 2002 si a copiat totul adresele si restul etc , cu scopul de a semana cu adevaratul UNBR  asa ca legea se refera la  unbr florea . In anul 1995 bota vindea parfumuri si facea masaje.   circul s-a terminat!  

# @sorin date 26 February 2015 18:57 0

Se inlocuieste, nu se infiinteaza. Daca pentru tine inlocuieste=infiintare...........Circul nu s-a terminat, se va termina cand raspunde Bruxellul.

# adiasoft date 27 February 2015 10:21 0

Decretul nr. 102/1958 privind modificarea Decretului nr. 281 din 21 iulie 1954, pentru organizarea şi exercitarea avocaturii în Republica Po******ră Romînă Art. II. Pe data publicării prezentului decret se desfiinţează Consiliul Central al Colegiilor de avocaţi din Republica Po******ră Romînă, iar bunurile şi obligaţiile sale trec în patrimoniul statului, bunurile fiind atribuite în administrare operativă directă Ministerului Justiţiei care va răspunde şi de obligaţiile fostului Consiliu Central al Colegiilor de avocaţi din Republica Po******ră Romînă.

# Kalu date 26 February 2015 18:41 0

Cu este cu teoria inexistentei mai desteptilor, imi explicate si mie?

# sorin date 26 February 2015 19:33 0

INFRINGEMENT nu ve ajuta cu nimic! unde aveti facut facoltate? cu Bota?  INFRINGEMENT este doar pt amende. 

# @sorin date 26 February 2015 19:44 0

Gramatica clasei a III-a, ti-o recomand cu mare drag.

# sorin date 26 February 2015 19:54 0

eu sunt italian. 

# @sorin date 26 February 2015 20:12 0

Eroare umana as spune :D

# sorin date 26 February 2015 20:31 0

si ialieni care au facut exame cu bota au rămas cu nimic! eu cred che  probabil bota va fi condamnat cu executare si va trage si pe apropiati dupa el. diferenta e ca el are banii, ceilalti raman cu puscaria

# @sorin date 26 February 2015 20:42 0

Au dat examene" nu au facut examene. Esti Italian cum e mama fata mare. Daca ai stii putin din dreptul UE, ai stii ce urmeaza.

# Mihai date 26 February 2015 21:05 0

Ce stiti de inexistenta persoanei juridice a barourilor si UNBR clasice?

# Marcel Sforaru date 26 February 2015 22:33 0

Ca este o prostie sustinerea asta. Se vede cat drept stie cel ce o invoca.

# TIMP LIBER berechet pt. BI , avi ,sorin, oarecare etc. ??? date 26 February 2015 21:18 +1

BI, sorin, avi, oarecare, bai nene din ce vedem toti esti singurul care comentezi toata ziua pe luju? oare ce munca desfasori de scrii non stop ineptii pe net? esti somer, angajat luju, angajat florea, bugetar cu rang de ministru in MJ ??? spune sa stim si noi secretul din ce traiesti daca nu prestezi nici o activitate de dimineata pina seara. ai umplut de comentarii inepte luju-ul si vad ca tie ti se aproba toate prostiile.

# sorin date 26 February 2015 21:51 -1

da. stiu! nimic!  procedurii de infringement se foloseste numai pentru a pedepsi! Nu obliga a se adapta la legi. Italia are 118 procedee de infractiune. Tarile nu sunt interesate pentru ca vin platiti cu bani publici.

# sorin date 26 February 2015 21:58 0

Daca ganditi ca procedeul infractional legitim Domnul Bota sunteti niste naivi. Trebuie o sentinta la nivel european care dureaza ani de zile

# Marcel Sforaru date 26 February 2015 22:36 0

Nu inteleg ce spui. Nu ai logica.

# Teocom date 26 February 2015 22:47 0

Domnule av.dr.Bota.SOS.Trimiteti urgent CSM-ului Listele cu avocatii Dvs.si cererti modidicarea hotaririi din ian.2015.De asemnea trimiteti aceste liste la instante cu confirmare de primire si la UE. 

# @teocom date 27 February 2015 09:23 0

Ii e frica sa trimita.
Citeza pe Teocom
Domnule av.dr.Bota.SOS.Trimiteti urgent CSM-ului Listele cu avocatii Dvs.si cererti modidicarea hotaririi din ian.2015.De asemnea trimiteti aceste liste la instante cu confirmare de primire si la UE. 

# adrian date 26 February 2015 23:10 0

@teocom: Domnul Bota la Trimis  Listele cu avocati la judicatoria pt anchetatorii. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

# @adrian date 27 February 2015 06:11 0

@ Adrian: Ce o sa ma bucur cand o sa atarnati toti traditionalii la baroul lui Bota. Sclavilor care platiti 10% lunar si nu stiti unde se duc si banii de pensie au disparut ha ha ha ha ha [quote name="adrian"]@teocom: Domnul Bota la Trimis  Listele cu avocati la judicatoria pt anchetatorii. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha [/quote]

# 11% , nu 10 ! date 27 February 2015 14:05 0

11% , nu 10 ! s-a dus demult zeciuiala !

# Kalu date 27 February 2015 10:23 0

Toate dosarele penale trebuie sa faca obiectul unui singur in fata procirorului general al Roamniei dupa demersuri prealabile in acest sens. Cititi teoria inexistentei dreptului subiectiv.

# unul date 27 February 2015 10:41 0

Decretul nr. 102/1958 privind modificarea Decretului nr. 281 din 21 iulie 1954, pentru organizarea şi exercitarea avocaturii în Republica Po******ră Romînă Art. II. Pe data publicării prezentului decret se desfiinţează Consiliul Central al Colegiilor de avocaţi din Republica Po******ră Romînă, iar bunurile şi obligaţiile sale trec în patrimoniul statului, bunurile fiind atribuite în administrare operativă directă Ministerului Justiţiei care va răspunde şi de obligaţiile fostului Consiliu Central al Colegiilor de avocaţi din Republica Po******ră Romînă. Atunci cum ramane cu persoana juridica "baroul X? Cum s-a infiintat ? DL90/90 infiinteaza organele UNBR, nu si "baroul" !!

# @unul date 27 February 2015 11:38 0

Pai la MF apara Baroul bucuresti asa: http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html FLOREA: Denumire platitor: BAROUL BUCURESTI Adresa: Dr. Dumitru Râureanu   3   Bucuresti Judetul: MUNICIPIUL BUCUREŞTI Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: - /- /- Act autorizare: LEGEA NR.51/1995. Actul de autorizare al BAroului Bucuresti este lg 51/1995 :))), dar el este inregistrat din 1993  :eek:

# dl 90/1990 reinfiinteaza barourile prin art 3,8,12 trebuie date 27 February 2015 11:59 0

"De la data adoptarii prezentului decret-lege se inlocuiesc, in cuprinsul Decretului nr. 281/1954, termenii de: Republica Socialista Romania cu Romania, legalitate po******ra si legalitate socialista cu lege, colegiu de avocati cu barou,..." Decretul lege 90/1990 trebuie citit doar atat.. art3,8,12, reinfiinteaza barourile. http://www.legex.ro/Decretul-lege-90-1990-1197.aspx Deci colegiu de avocati din decretul 281/1954 se transforma.. surpriza in barou......q.e.d.

# @dl 90/1990 reinfiinteaza barourile prin art 3,8,12 trebuie date 27 February 2015 12:13 0

DL 90/1990 privind unele masuri pentru organizarea si exercitarea avocaturii in Romania. Este adevarat se precizeaza ca se inlocuieste denumirile cu ......in decretul lg. 281/1954 care este deasemenea pentru organizarea si exercitarea avocaturii, nu pentru infiintare UNBR si/sau Barouri. Chiar nu puteti dormi de noi?

# BI date 27 February 2015 12:15 +1

Energia cheltuită în scopul apărării infractorului condamnat pt. exercitarea fără  drept a profesiei de avocat (Bota) îl puteți folosi mult mai eficient în scopul pregătirii pt. examen la un Barou care nu are probleme.

# @BI date 27 February 2015 12:23 0

Adica UNBR 2004.      
Citeza pe BI
Energia cheltuită în scopul apărării infractorului condamnat pt. exercitarea fără  drept a profesiei de avocat (Bota) îl puteți folosi mult mai eficient în scopul pregătirii pt. examen la un Barou care nu are probleme.

# miting date 27 February 2015 12:17 0

Se laudau cativa ca se face un miting cu greva foamei de pe 27.02, astazi. Am trecut pe la barou,MJ si CSM si n-am vazut pe nimeni. Bota si Nimerincu trebuia sa fie primii in cort la crucea rosie sa le monitorizeze glicemia, sa le puna perfuzii.. etc ce se face in caz de greva a foamei si setei. Cand incepe actiunea bota?

# #COCO date 27 February 2015 12:31 +1

Nu atrecut nimeni. Dragi colegi sa ramaneti in continuare acasa si postati cat mai mult pe LUJU si sa va dati ca stiti cat mai bine o lege din 90 din 95 din 2004 si tot asa. Astazi m-am consvins ca decat gura este de noi ati prefereat sa ramaneti acasa si nu ati venit la UNBR 2004. BRAVO FELICITARI PENTRU ATITUDINE. [quote name="miting"]Se laudau cativa ca se face un miting cu greva foamei de pe 27.02, astazi. Am trecut pe la barou,MJ si CSM si n-am vazut pe nimeni. Bota si Nimerincu trebuia sa fie primii in cort la crucea rosie sa le monitorizeze glicemia, sa le puna perfuzii.. etc ce se face in caz de greva a foamei si setei. Cand incepe actiunea bota? [/quote]

# @miting date 27 February 2015 12:30 +2

niciodată. cu asta sa terminat circul! acum domnul bota are baniii si voi paduchiii. va înşelat pe toti Domnul Bota

# @@miting date 27 February 2015 12:49 0

s-a. Si tu tot traditional?    [quote name="@miting"]niciodată. cu asta sa terminat circul! acum domnul bota are baniii si voi paduchiii. va înşelat pe toti Domnul Bota[/quote]

# legea date 27 February 2015 12:38 0

vad ca angajatul de la traditionali care posteaza non stop e un reptent in drept. dupa mintea ta d.90/1990 ti-a reinfiintat barourile. cred ca esti dicipolulul aluia care si-a inregistrat baroul in anul 1993 intemeiat pe Legea 51/1995. ba, voi nu sunteti normali la cap. Cu cei ca voi tara asta se duce naibii, o tara de sfertodocti pusi politic si protejati de mafia justitiei.

# @legea date 27 February 2015 12:53 0

Si eu m-am intrebat acelasi lucru. Cum e posibil sa se inregistreze in 1993 intemeiat pe Legea 51/1995?                  
Citeza pe legea
vad ca angajatul de la traditionali care posteaza non stop e un reptent in drept. dupa mintea ta d.90/1990 ti-a reinfiintat barourile. cred ca esti dicipolulul aluia care si-a inregistrat baroul in anul 1993 intemeiat pe Legea 51/1995. ba, voi nu sunteti normali la cap. Cu cei ca voi tara asta se duce naibii, o tara de sfertodocti pusi politic si protejati de mafia justitiei.

# # COCO DEZAMAGIT DE COLEGII DIN UNBR 2004 date 27 February 2015 12:41 +2

Nu a trecut nimeni niciun AVOCAT azi la UNBR 2004. Dragi colegi sa ramaneti in continuare acasa si postati cat mai mult pe LUJU si sa va dati ca stiti cat mai bine o lege din 90 din 95 din 2004 si tot asa. Astazi m-am consvins cat de uniti suntem si decat gura este de noi ati prefereat sa ramaneti acasa si nu ati venit la UNBR 2004. BRAVO FELICITARI PENTRU ATITUDINE tot asa sa o tinem si sa postam pe luju. Eu unu ma retrag sunt tanar am 26 ani am toata viata inainte nu imi doresc sa am plangere si eventual condamnat pt fara drept de exercitare a profesiei de avocat. Ma apuc de recapitulat tematica de admitere in profesie de avocat si in toamna ma prezint la TRADITIONALI la examen.NU Or avea ei acte dar sunt uniti si poti profesa. Puteti sa discutati orice despre mine asta imi este decizia datorita faptului ca azi nu ati venit azi la intalnirea de la UNBR 2004. Va multumesc si aveti mare grija cand intrati in sala de judecata.  

# @COCO DEZAMAGIT DE COLEGII DIN UNBR 2004 date 27 February 2015 12:51 +2

Pai azi era examen, nu adunare. Cati au dat examen? :eek:

# Pentru TRADITIONALI date 27 February 2015 13:20 +1

Fila 4 http://bota.ro/wp-content/uploads/2015/02/JUD-B-MARE-2015.pdf   .......... "Intrucat in lg 51/1995 se reglementeaza exercitarea profesiei si nu modalitatea de constituire si functionare a baroului, spre deosebire ca barourile traditionalu nu posedau acte de infiintare, UNBR structura Bota poseda astfel de acte."

# Colyn date 27 February 2015 13:36 0

Lasa gluma ca noi muncim cum stim mai bine. Voiu nu detineti acte de infiintare a persoanei juridice si am terminat cu asta. Legea nr.51/1995 nu infiinteaza barouri si UNBR traditional nu este institutie publica de stat. Autorizatia voastra judecatoreasca de infiintere este inexistenta din punct de vedre legal. Nu aveti decat sa treceti voi la negocieri cu Bota.

# @Colyn date 27 February 2015 14:05 0

Nu prea vrea Bota. Eram de mult unificati.......
Citeza pe Colyn
Lasa gluma ca noi muncim cum stim mai bine. Voiu nu detineti acte de infiintare a persoanei juridice si am terminat cu asta. Legea nr.51/1995 nu infiinteaza barouri si UNBR traditional nu este institutie publica de stat. Autorizatia voastra judecatoreasca de infiintere este inexistenta din punct de vedre legal. Nu aveti decat sa treceti voi la negocieri cu Bota.

# GUY FAWKES date 27 February 2015 13:43 0

Drum Bun si Cale batuta ! Dupa cum te exprimi nici liceul nu-l ai!

# @GUY FAWKES date 27 February 2015 13:51 0

Mai gay, ce sari asa?
Citeza pe GUY FAWKES
Drum Bun si Cale batuta ! Dupa cum te exprimi nici liceul nu-l ai!

# @ GAY GAY FAWKES date 27 February 2015 14:01 0

Cine scria............
Citeza pe GUY FAWKES
Drum Bun si Cale batuta ! Dupa cum te exprimi nici liceul nu-l ai!

# @ GAY GAY FAWKES date 27 February 2015 14:04 0

Cine scria............
Citeza pe GUY FAWKES
Drum Bun si Cale batuta ! Dupa cum te exprimi nici liceul nu-l ai!

# @colyn date 27 February 2015 13:52 0

hahahahahahahahahahahahahahahaha! ati ramas cu paduchii? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!  va înşelat pe toti Domnul Bota! 

# @@colyn date 27 February 2015 14:15 0

Esti terminat!!!!!!             [quote name="@colyn"]hahahahahahahahahahahahahahahaha! ati ramas cu paduchii? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!  va înşelat pe toti Domnul Bota! [/quote]

# GUY FAWKES date 27 February 2015 14:24 0

Oare cocosila and CO merg la puscarie?? NUU

# va inselat date 27 February 2015 14:24 0

chiar ca nu ai nici scoala primara: ,,va inselat,, !

# in atentia lui BOTA date 27 February 2015 14:30 0

:lol: sa inteleg ca maestullautar bota nu a convocat nci o adunare a avocatilo botisti? pai este firesc bota este preocpat de iorgulescu sau c  victor.eu nu il amenint pe distnsul reprezentant de culoare al cabotinilor petinsi avocati dar ii garantez ca va avea placweea sa isi reintlneasca prietenul aurelian radulescu  SAU PE florin scaletchi-care apropo este indragosit de bota de cind era sa  mai fie odata condamnat....marinarii stiu de ce....folosesc nivwea... :lol: :lol: :lol:

# am infiintat si eu un barou.... date 27 February 2015 14:34 0

de necaz ca viata mea a ajuns att de inteesanta entru lautarul conamnat penal am hoarit sa infiintez baroul IORGULESCU.Spre deosebire de BOTA  eu colectez bani de la coleg dar nu prmesc donatii ca inca nu am invatat sa cersesc ,si garantez ca nici nu imi bat joc  prin mijloace futile de naivii precum ROMAN IULIANA ,indemnati sa semneze aberatii grosolanew ale incultilor juridic...la BOLINTN VALE TONE A FOST IZGONIT,LA CORNETU TARANII CU 8 CLASE PRMARE AU INVATAT SA CITEASCA SI NU SE MAI LASA INSELATI..DLE BOTA VINO LA BAROUL MEU,AVEM NEVOIE DE UN CLOVN CARE SA INCASEZE SUTURI IN FUND...

# barou la bacau date 27 February 2015 14:56 0

Iorgule, baroul tau se muta la celula 23, langa botomiei !

# sa inteleg ca bota este profet.... date 27 February 2015 15:06 0