1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CEREM CONTROL PSIHIATRIC – Dupa ce ne-a bombardat cu mesaje lingusitoare si "de lipeala", Camelia Bogdan face o criza de sistem si intreaba CSM de ce nu cere inchiderea Lumeajustitiei.ro: "Solicit CSM sa verifice si sa imi comunice de ce nu ia masuri in vederea solicitarii inchiderii domeniului luju.ro a carui activitate este deturnata in scopul savarsirii de infractiuni/decredibilizarii justitiei, aspect recunoscut si de Savaliuc in incinta PE prin utilizarea sintagmei I like fake news"

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

24 October 2017 18:10
Vizualizari: 13306

Sa-ti faci cruce si alta nu! Camelia Bogdan (foto) nu mai poate de grija noastra. Vestita fosta judecatoare solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa verifice si sa ii comunice "de ce nu ia masuri in vederea solicitarii inchiderii domeniului luju.ro". La circa o ora de la publicarea de catre Lumeajustitiei.ro a articolului privind dezvaluirile facute la Antena 3 de fostul sef al SPP generalul Dumitru Iliescu cu privire la modul in care lui Bogdan i s-ar fi pus in brate dosarul lui Voiculescu, spundu-i-se cati ani de inchisoare sa dea, reprezentatii Lumeajustitiei.ro, precum si alte institutii au primit un e-mail cu titlul "Aparare reputatie sistem judiciar, Demarare procedura inchidere portal LUJU".


Dupa cum veti vedea, in cuprinsul e-mailului (facsimil) se gaseste o adresa trimisa de Camelia Bogdan presedintei CSM Mariana Ghena prin care fosta judecatoareexclusa din magistratura in data de 8 februarie 2017, pentru ca a luat bani de la un SRLa sesizat marti, 24 octombrie 2017, orele 15.44, Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul PICCJ si Consiliul National al Audiovizualului solicitand, pe rand, sa dispuna apararea reputatiei sistemului judiciar fata de afirmatiile generalului Iliescu, sa verifice respectarea "standardelor deontologice jurnalistice in cadrul emisiunii Sinteza Zilei", unde au fost date declaratiile de catre fostul sef SPP, si sa i se comunice de catre CSM de ce "nu ia masuri in vederea solicitarii inchiderii domeniului luju.ro a carui activitate", afirma Camelia Bogdan, "este deturnata in scopul savarsirii de infractiuni/decredibilizarii justitiei".

Dincolo de faptul ca Lumeajustitiei.ro nu a facut decat sa publice declaratiile facute de generalul Iliescu la Antena 3, remarcam rapiditatea cu care fosta judecatoarea si-a manifestat dorinta de a se inchide publicatia noastra, pe care o acuza acum ca desfasoara o activitate denaturata in scopul savarsirii de infractiunii si decredibilizarii Justitiei. Aceasta dupa ce, pana la aceasta data, redactia noastra a primit mai multe mesaje de lipeala si linguseala trimise de Camelia Bogdan, mesaje pe care, daca le publicam, ar rade toata tara. Din decenta insa, nu le vom face publice.

Relevant in actiunea Cameliei Bogdan este faptul ca, pentru a-si sustine acuzatia ca Lumeajustitiei.ro are o activitate denaturata in scopul savarsirii de infractiunii si decredibilizarii Justitiei, fosta judecatoare invoca afirmatia "I like fake news" facuta de senior-editorul Lumeajustitiei.ro Razvan Savaliuc la Bruxelles, cand a fost prezent la evenimentul din Parlamentul European la care sefa DNA Laura Kovesi trebuia, dar nu i-a iesit, sa isi culeaga laurii luptei duse impotriva coruptiei. Devine clara treaba ca Bogdan, la fel ca si propagandistii Laurei Kovesi, cu care judecatoarea se afisa la evenimentele organizate de Ambasada Statelor Unite ale Americii, au inteles cu totul altceva din afirmatia "I like fake news", iar asta nu e problema noastra.

Pentru ca nu intelegem sa raspundem altfel actiunilor Cameliei Bogdan, ii reamintim doar fostei judecatoare ce prevede Constitutia Romaniei la Articolul 30 privind "Libertatea de exprimare":

"(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata."

Prezentam in continuare e-mailul "APARARE REPUTATIE SISTEM JUDICIAR, DEMARARE PROCEDURA INCHIDERE PORTAL LUJU", transmis de fosta judecatoare Camelia Bogdan catre Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Sectia de urmarire penala si Criminalistica din cadrul PICCJ, Consiliului National al Audiovizualului, senior-editorului Lumeajustitiei.ro Razvan Savaliuc si jurnalistului George Tarata de la Lumeajustitiei.ro, pe care il prezentam mai jos si in facsimil:

"Stimata Doamna PRESEDINTE AL CSM,

Cu deosebit respect, va rog sa dispuneti apararea reputatiei sistemului judiciar in raport cu afirmatiile de mai sus care sunt de natura sa decridibilezeze Statul de DREPT si sa afecteze valentele principiului securitatii juridice a hotararilor penale ramase definitive

Prin prezenta sesizez CNA in vederea verificarii respectarii standardelor deontologice jurnalistice in cadrul emisiunii SINTEZA ZILEI reflectate in emisiunea de mai sus, cu solicitarea de a se atasa lucrarii si raportul IJ de unde rezulta respectarea legalitatii repartizarii dosarului ICA judecatorilor care au promovat examenul in functie de executie in data de 1.06.2014.

Prin prezenta solicit CSM sa verifice si sa imi comunice in temeiul art 544/2001 de ce nu ia masuri in vederea solicitarii inchiderii domeniului luju.ro, a carui activitate este deturnata in scopul savarsirii de infractiuni/decridibilizarii justitiei, aspect recunoscut si de catre domnul senior-editor RAZVAN SAVALIUC in incinta Parlamentului EUROPEAN prin utilizarea sintagmei I LIKE FAKE NEWS(imi plac stirile false)

Nu in ultimul rand, adresez respectuoasa rugaminte domnului senior-editor al portalului Luju sa publice de indata, in cadrul dreptului la replica, raportul IJ de unde rezulta respectarea legalitatii repartizarii dosarului ICA judecatorilor care au promovat examenul in functie de executie in data de 1.06.2014. prin care s-a aparat reputatia sistemului judiciar in raport cu afirmatiile domnilor SEBASTIAN GHITA SI TRAIAN BASESCU, rezultand ca nu a existat nicio imixtinune in repartizarea dosarului ICA.

Prin prezenta, desi nu am nicio calitate in dosarul nr 1/2017 al PIICJ, adresez respectuosa rugaminte doamnei procuror de caz sa verifice si incercarile disperate din partea unor structuri si din partea unor domni jurnalisti posibil ancorati in campul tactic de a acorda sprijin domnului DAN VOICULESCU in vederea revizuirii deciziei nr 888/8 08 2014.

Cu distinsa consideratie,

Camelia Bogdan".

Iata e-mailul trimis de Camelia Bogdan:


*Cititi aici Raportul Inspectiei Judiciare trimis de Camelia Bogdan

Comentarii

# Carcotas date 24 October 2017 18:34 +24

Acesta este nivelul real al constiintei unora dintre magistratili romani, ca sa ma exprim politic corect. Textele si spetele CEDO se memoreaza doar pentru ca servesc in promovarea spre etajele puterii judecatoresti de unde se poate mai lesne capătă o sinecura. Altfel, daca aceasta duduie a fost pusă pe bara de csm, in ce calitate cere ea acum apararea reputației unui sistem profesional din care nu face parte?

# Alina date 24 October 2017 18:54 +4

Până când Luju.ro. ro va fi  închis voi Mafioţilor deja veţi fi în lanțuri. - Credeți voi cā fraierii or sa muncească pentru voi MAFIOȚII și să vă mai plătească pensii şi salarii de lux. - Hai marş în IAD cu tot neamul vostru de impostori şi  MAFIOȚI dacă tot aveți atâta plācere contra Legii.  :lol: 

# Razbun date 24 October 2017 19:22 +2

Mafiotii vor fi in lanturi? Direct in IAD vor merge cum ai spus. Cum? Se vor ridica unii care au constatat ca mafiotii le-au facut nedreptati, iar ziua cea mare a razbunarii este aproape, fiecare se va razbuna in felul sau impotriva mafiotului sau mafiotei.

# Afrodita date 24 October 2017 23:43 +3

" Până ce răspunderea magistraților nu va fi literă de lege, actul de justiție din România ar trebui suspendat, cu excepția unor urgențe absolute". Și corectate absolut toate legile interpretabile; în baza acestor legi interpretabile aproape toate soluțiile din dosare nu sunt CORECTE,  bineînțeles procurorii, avocații și judecătorii le convine acest lucru întrucât își primesc cota partea ( șpăgi,  interese personale,comisioane, cat  mai  multe  condamnări  în  dosare ÎNSEAMNĂ UN PROCUROR SUPER EFICIENT care va fi recompensat bineînțeles, de asta judecătorii avocații și procurorii sunt mâna  în mână iar acuzații nu au parte de un proces corect sub nici o forma). :-|

# Afroditu date 25 October 2017 08:10 -3

Pai Bota v-a dat solutia: art. 307 c.p. Rep. Moldova confirmat de Comisia de la Venetia: 5 ani puscarie pt judecatori ! https://www.luju.ro/avocati/cazul-avocatului/bomba-impotriva-judecatorilor-corupti-unbr-bota-cere-parlamentului-instituirea-in-legislatia-romana-a-art-307-din-codul-penal-al-moldovei-avizat-de-comisia-de-la-venetia-pronuntarea-cu-buna-stiinta-de-catre-judecator-a-unei-hotarari-contrare-legii-se-pede

# DODI date 24 October 2017 20:07 +6

Facem abstracție de faptul că împricinata se crede ”sistemul judiciar”, dar ținând cont că nu este la prima ieșire în public cu aberații, devine tot mai necesară aplicarea legii și testarea periodică, psihologică și psihiatrică (unde este cazul) a tuturor magistraților (aici îi includem și pe mult prea lăudații procurori). Ar fi cazul ca Ministrul justiției să trateze cu toată seriozitatea acest aspect. Curățenia în sistemul juridic nu se rezolvă doar prim modificare unor legi, ci, mai ales prin analiza profilactică a personalului din sistemul legislativ. Dacă magistrații au carențe grave de personalitate oricâte legi și oricât de bune ar fi ele cancerul juridic va intra în metastază și ultima soluție nu va fi decât lumea oamenilor drepți, adică cimitirul.

# obiectiva date 24 October 2017 23:23 +2

hey, fetita, si eu spun ``I LIKE FAKE NEWS``...inchide/ma si pe mine odata cu Luju, daca vreti sa inceapa al Treilea Razboi Mondial direct cu bombardarea Romaniei... :P... apps, sa nu uitam ca eu am fost in decembrie 1989 la Bucuresti ca sa risc sa fiu impuscata de Tiberiu Nitu cu vreun glonte ratacit... :sad: . doar ca sa AM DREPTUL SA IMI PLACA FAKE NEWS.... :cry:

# Marin date 24 October 2017 18:35 +6

Dar ce e ala 1909 din emailurile respective? Sistemul judiciar de la 1909 la care se raporteaza actuala justitie de astazi? Justitia reformata de Macovei si restul salahorilor din procuratura este mai rea ca la 1909, ce apucaturi de care si Stalin ar fi mandru au unii. CSM este compromis de mult, ultimele magarii nu face sa confirme asta. Cat despre independenta justitiei sau a procurorilor nu este decat o gluma proasta, daca ar fi dorit sa fie independenti nu ar fi aparut campul tactic al mafiei si nici gloata de slugi care si-ar vinde si mama pentru un post mai bine platit. Sa ai incredere ca astazi anchetele si judecatile se fac corect inseamna sa fii dus cu pluta rau de tot.

# Razbun date 24 October 2017 19:30 +4

Marine, ai dreptate, sa ai incredere ca astazi anchetele si judecatile se fac corect inseamna sa fii dus cu pluta rau de tot! In privinta CSM, care isi apara mafiotii, eu propun desfintarea CSM, pentru ca daca magistratii au CSM, de ce nu s-ar face CS si pentru soferi sau medici? Un medic care opereaza (cazul Ciomu) daca greseste, va face inchisoare, iar un sofer care conduce si fara sa vrea cauzeaza un accident mortal, face si el puscarie, dar un magistrat care sta linistit la birou si greseste, el/ea (magistratul) nu face puscarie, pentru ca cica exista cai de atac impotriva unor hotarari nemultumta.

# Apollon date 24 October 2017 22:28 0

Caricatura,esecul genetic, este tot singurica?Inca are acnee,cum poate gandi logic, saracuta.Fa o pauza de iesit in public,lasa-ne...>

# Daniel Birsan date 24 October 2017 18:48 +2

Cine este aceasta nevertebrata????

# visu date 24 October 2017 18:51 +10

Acuzarea de savarsirea unor infractiuni ori catalogarea ca penal reprezinta o calomnie pentru care in tarile civilizate se iau bani grei ca despagubire...Sustin angajarea unui avocat in acest sens si executarea silita, bineinteles...

# vax lex date 24 October 2017 19:07 +3

"Solicit în tem. art.544/2001"!!! Poate vrea să ceară în tem. Legii nr. 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public. Problema este că din textul de mai sus, nu reiese că cere nicio informaţie de interes public.

# Eu date 24 October 2017 19:42 +7

Ce comentarii are puscariabila ! Papusa tu ai bagat oameni nevinovati in puscarie ! Iti amintesc ca dupe revolutie am castigat dreptul la libera exprimare si propria opinie asa ca ciocul mic si joc de glezna "frumusetze" !

# Michelle date 24 October 2017 21:10 +2

Daca se simte prejudiciata moral de dezvaluirile gen. Iliescu , poate promova actiune civila in instanta impotriva acestuia. N-au treaba jurnalistii cu ce a povestit omul.

# MIRA date 24 October 2017 22:03 +7

Control psihiatric ANUAL O B L I G A T O R I U pentru judecatori.Cami si Portocala se vad de la o posta ca sunt "defecti"Dar mai exista destule doamne si domnisoare judecator care fac crize de isterie prin instante sau dau dovezi evidente de mizantropie .Si nici macar nu este vina lor,ci a sistemului care ii pimeste si ii mentine bolnavi pe bani f.f.f. multi.Se aude ,domnilor guvernanti?

# zn-zn*!* date 24 October 2017 22:10 +13

Cand sfanta democratie, se transforma in "Idiocratie"... O intrebare "de bine": - Mai esti prost? :cry: Aici se aplica pentru genul feminin. O dilema din care nu poate iesi, - la trecut si la prezent, pentru cei lipsiti de cei sapte ani de acasa, si ajung sa se creada buricul pamantului, adica facuti prin ei insisi, fara m,ama, fara tata. Din pacate pentru tupeu, ipôcrizie, minciuna, si in general contra rautatii generata de prostie, nu-i in lume doftorie :-* Ca d-aia se zice ca "nu-i prost destul, pana nu-i si fudul(a)". :-*

# Andrei Muresan date 24 October 2017 22:46 +7

Primul lucru pe care ar trebui sa-l cereti, inaintea controlului medical firesc, ar fi sa cereti ferm lui Iohanis sa o dea afara pe Sandra Pralong. Asa se vor bloca toate actiunile trecute si viitoare ale aceste caracatite care a prostit si acaparat bruma de inteligenta a Romaniei. 

# Ion date 25 October 2017 02:16 +3

Poate ca ar fi necesar un Proces al Basismului si post-Basismului, pe modelul procesului de la Nurenberg sau al procesului comunismului (ca tot s-a impaunat marinaru' cu "anticomunismul" lui...) Avem aceleasi tipare, politrucii, slugile hoate, politia politica... Un proces ar vindeca o parte din ranile societatii facute de Basescu, Maior, Coldea, Kovesi, Morar (sa nu-l uitam), Oprea, Rus, Dancu si restul Grupului de la Cluj (l-as include si pe Tiriac), Zegrean, Boc, Udrea (pana nu i-a fost ei greu nu a zis nimic, mai degraba a fost partasa), Ghita, Ponta, mergand pana la executantii de nivel inferior, genul Augustin Lazar, Camelia Bogdan, Portocala sau Emilian Eva.

# Cristi date 25 October 2017 06:04 0

Invocati corect art.30 din Constitutie. Dar cand acelasi articol a fost incalcat brutal prin Legea 217/2015, care a readus delictul de opinie in Romania, unde erati? Nu am auzit sa fi luat vreo pozitie.

# Sabin date 25 October 2017 11:25 +4

A descris perfect activitatea organismului caruia i s-a adresat: CSM. Asa ca cererea este inadmisibila. Dar ea cum de mai latra? Parca a devenit un simplu cetatean. Sau nu inca?

# Mirela Predan date 25 October 2017 13:14 +4

Vreau sa va spun ca exista si precedente, DAR LA ABUZURILE ASTEA NU RASPUNDE NIMENI. Site-ul meu, care functiona ca publicatie online, cu firma, cu acte in regula, a fost suspendat prin ordonanta presedintiala: http://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9400000000120392&id_inst=94 Deci un primar si familia acesteia cere suspendarea site-ului, iar instanta II ADMITE. Sigur ca am invocat, la vremea respectiva, prevederile constitutionale, dar nu a contat. Deci exista precedente in Romania. Probabil ca o sa ajung la CEDO dupa epuizarea cailor de atac ale instantei de fond. De doi ani si mai bine imi caut dreptatea, nimeni nu intelege ca nimeni nu putea suprima o publicatie. Deci se poate si se intampla in Romania. Oameni bolnav psihic fac legea dictatorial si mituiesc judecatori asa cum s-a intamplat si in cazul meu cu judecatoarea Alina Ghihanis de la Judecatoria Buftea. Multa bafta si sunt alaturi de Luju, dar nu e de neglijat nebunia unora...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva