13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CLASAREA CARE SCOATE FRAUDA LA SUPRAFATA – Fostul edil al Sectorului 1 Daniel Tudorache o demasca pe Clotilde Armand: "Este sustinuta de sistemul care a ajutat-o la alegeri... A existat un procuror de caz, Iasinovschi, care a spus clar si a demonstrat ca Armand a castigat in urma unei fraude!... Acest procuror a fost executat! A fost obligat sa dea 166 de disjungeri, iar dosarul cu miza zace uitat pe undeva... Chiar daca justitia nu va fi lasata sa faca dreptate, cetatenii o vor face"

Scris de: L.J. | pdf | print

4 August 2022 16:19
Vizualizari: 2765

Dupa aparitia in spatiul public a primei ordonante de clasare pe dosarul vizand alegerile locale organizate in 27 septembrie 2020 pentru postul de edil al Sectorului 1, in urma carora a fost denuntata o frauda masiva in favoarea castigatoarei alegerilor, reprezentanta USR Clotilde Armand (Click aici pentru a citi), fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, reactioneaza public cu noi dezvaluri despre modul in care a fost posibil ca votul romanilor sa fie schimbat pentru a iesi castigatorul ales de Sistem.


 

Intr-un punct de vedere transmis Lumea Justitiei prin aparatorul sau, avocatul Mihai Dragan, fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, dezvaluie ca recenta clasare demonstreaza "din ce in ce mai clar" ca primarita Clotilde Armand este "sustinuta / favorizata de sistemul care a ajutat-o la alegeri si care ma haituieste cu acuzatii aberante de 2 ani incoace!".


In acest sens, Daniel Tudorache aduce in discutie presiunile care au fost facute asupra procurorului Eugen Iasinovschi de la SIIJ, cel care a instrumentat dosarul si care "a spus clar si a demonstrat ca Armand a castigat in urma unei fraude", fiind in cele din urma "executat". Acesta, potrivit afirmatiilor lui Daniel Tudorache, ar fi fost "obligat sa dea 166 de disjungeri pentru fiecare din sectiile de votare, iar dosarul cu miza, care ii priveste pe Armand, Barna, Sprincu (Presedintele Biroului Electoral de Sector) si pe alti grei, zace uitat pe undeva".

Pe langa imaginile deja bine cunoscute publicului raman astfel cifrele care reies din numaratoarea efectuata de procurorul Iasinovschi care vin sa arate ca, din totalul de 91.112 de voturi inregistrate pe platforma ROAEP, 11.441 au fost furate (cele aferente celor 20 de sectii lipsa) adica 12,55% din total: "In urma parcurgerii tututor proceselor verbale atat ROAEP cat si sij (fara 20 de sectii care lipsesc) -> pe ROAEP Clotilde castiga cu 1003 voturi, pe SIIj-> Tudorache A CASTIGAT cu 1715 voturi!!!"


Redam in continuare punctul de vedere al fostului edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, astfel cum ne-a fost transmis de de catre aparatorul acestuia, avocatul Mihai Dragan:

"Urmare informatiilor din spatiul public cu referire la clasarea unui dosar penal (dintre cele 166 disjunse) cu referire la fraudarea alegerilor locale de la Sectorul 1, precum si reactia inexplicabila si fara legatura cu faptele a dnei Clotilde Armand, va transmit urmatorul punct de vedere al dlui Daniel Tudorache:

Clotilde Armand induce din nou in eroare cetatenii! Ceea ce nu ne mira, asta este stilul ei, asa a reusit sa pacaleasca lumea pana cand s-a cocotat in fotoliul de primar al Sectorului 1! Prin FRAUDA, asa cum a vazut o lume intreaga!

Din pacate, este din ce in ce mai clar ca este sustinuta / favorizata de sistemul care a ajutat-o la alegeri si care ma haituieste cu acuzatii aberante de 2 ani incoace!

Pe scurt, a existat un procuror de caz, Iasinovschi, care a spus clar si a demonstrat ca Armand a castigat in urma unei FRAUDE! Acest procuror a fost executat! A fost obligat sa dea 166 de disjungeri pentru fiecare din sectiile de votare, iar dosarul cu miza, care ii priveste pe Armand, Barna, Sprincu (Presedintele Biroului Electoral de Sector) si pe alti grei, zace uitat pe undeva.

Asadar, pentru ca intreaga presa sa titreze “Rasturnare de situatie”, procurorii au clasat, “intamplator” EXACT dosarul ce viza o sectie unde Clotildei ii lipsea… UN VOT!!! Si au scurs in presa informatia, ca presa sa spuna… parca totusi nu a furat! Sau nu mult.

Dincolo de imaginile pe care nu avem cum sa le uitam, raman cifrele renumararii efectuate de un procuror care a incercat sa afle adevarul si care a fost efectiv CRUCIFICAT de un sistem care vrea sa o mentina pe Armand la primarie cu orice pret! Si singura ei sansa e sa candideze singura!

Cifrele sunt devastatoare:

- sectia de votare 13 -> Dan Tudorache 393 (ROAEP), 390 (SIIJ) ; Clotilde Armand 348 (ROAEP), 286 (SIIJ);

- sectia de votare 24 -> Dan Tudorache 269 (ROAEP), 262 (SIIJ); CLotilde Armand 367 (ROAEP), 121 (SIIJ);

- sectia de votare 36 -> Dan Tudorache 227 (ROAEP), 225 (Siij) , Clotilde Armand 240 (ROAEP), 2 (SIIJ)!!! DOUA VOTURI!!! 238 FURATE pentru Armand.

- Sectiiile 42, 48, 49, 50, 51, 52, 55, 58, 62, 67, 69, 74, 76, 118, 121, 151, 154, 162, 163, 164 NU s-au gasit sacii, adica aici nu au mai apucat sa ii inlocuiasca.

Din totalul de 166 de sectii de votare din S1, in urma numaratorii efectuate de catre SIIJ au rezultat urmatoarele lucruri:

1. 20 de sectii lipsesc cu desavarsire - procese verbale completate cu 0;

2. 4 sectii au diferente mari intre ce regasim pe ROAEP si ce au constatat cei de la Siij (aprox 600 de voturi pe care Clotilde le pierde doar in aceste 4 sectii );

3. 3 sectii au cel putin 2 saci diferiti pentru aceste sectii;

4. multiple nereguli cu privire la sigilarea sacilor sau integritatea acestora.

Din totalul de 91 112 de voturi inregistrate pe platforma ROAEP, 11 441 au fost furate (cele aferente celor 20 de sectii lipsa) adica 12.55% din total.

In urma parcurgerii tututor proceselor verbale atat ROAEP cat si sij (fara 20 de sectii care lipsesc) -> pe ROAEP Clotilde castiga cu 1003 voturi, pe SIIj-> Tudorache A CASTIGAT cu 1715 voturi!!!

Matematica nu minte!

Iar oamenii nu sunt prosti si nici nu pot fi mintiti la infinit de o Clotilde Armand care a facut numai nenorociri!

Chiar daca justitia nu va fi lasata sa faca dreptate, CETATENII o vor face, cand vor merge la vot, chiar daca vor face slalom printre gunoaie, pentru a scapa de GUNOIUL cel mai mare!

Clotilde Armand, NU ma sperii si NU ma intimidezi, nici tu si nici prietenii tai!

Voi candida si te voi bate rau la vot, pentru ca OAMENII vor vota MAI MASIV decat puteti voi fura! Exact ca in 2016!"

Comentarii

# Eu date 5 August 2022 09:00 +243

Cele mai multe nereguli s-au petrecut după închiderea secțiilor de vot și deschiderea urnelor. Au fost numeroase situațiile în care voturile unui partid, câteodată toate, au fost redistribuite din creion către alți candidați sau au fost transferate integral unor formațiuni irelevante, parcă special inventate pentru a face posibile denaturări ale rezultatelor. La secția 127 din Buc, toate cele 164 de voturi care, în procesul verbal încheiat la finalizarea numărării din secție, au revenit USR-Plus, apar, pe site-ul AEP, contabilizate în dreptul Partidului Națiunea Română, câștigător al alegerilor în acea secție. Un alt exemplu este în Sect 4, unde un anume Partid Social Democrat Independent a sărit de la două voturi în procesul verbal la 450 pe site-ul AEP. A doua zi, la intervenția taberei furate, lucrurile s-au remediat: USR-Plus și-a recăpătat cele 363 de voturi dispărute, iar PSDI a sfârșit cu opt voturi. PSDI este partidul creat de Geoană și Vanghelie, omul din umbra lui Tudorache

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva