20 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COSMARUL LUI IOHANNIS, REDUS LA TACERE – Site-ul Justitiarul.ro, care a demascat faptele lui Klaus Iohannis, a fost inchis brutal de ANCOM la cererea Grupului de Comunicare Strategica. Pretextul: pe Justitiarul.ro ar fi aparut stiri false legate de pandemia de coronavirus. Proprietarul portalului, Marius Albin Marinescu, acuza ca nu a primit nicio notificare prealabila. Constitutia Romaniei interzice explicit suprimarea publicatiilor (Document)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

24 April 2020 14:44
Vizualizari: 44700

Site-ul care de-a lungul anilor a facut dezvaluri crunte despre Klaus Iohannis si afacerile sale imobiliare a fost inchis brutal de ANCOM, la cererea Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba despre site-ul Justitiarul.ro, detinut de jurnalistul Marius Albin Marinescu (foto).


 

Joi, 23 aprilie 2020, Grupul de Comunicare Strategica (GCS) a cerut Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) sa inchida Justitiarul.ro si Romania-veche.ro, sub pretextul ca aceste doua portaluri ar fi publicat stiri false privind pandemia de coronavirus. La randul ei, ANCOM – condusa de fostul premier Sorin Grindeanu – s-a executat imediat (vezi facsimil 1).

 


Daca despre Romania-veche.ro nu se cunoaste aproape nimic (fiind un site nou, inregistrat abia in 15 februarie 2019 – vezi facsimil 2), Justitiarul.ro este o publicatie cu renume in breasla, activa inca din 2006 (vezi facsimil 3), si care a publicat dezvaluirile in urma carora familia Iohannis a pierdut doua imobile dobandite cu acte false.



 

Problema este ca, din cate scrie Albin Marinescu pe Facebook, ziaristul s-a trezit cu site-ul inchis pe nepusa masa, neprimind nicio notificare din partea Grupului de Comunicare Strategica privind rectificarea sau eliminarea articolelor controversate. Tocmai de aceea am scris ca actiunea ANCOM fata de Justitiarul.ro a fost una brutala. In schimb, dupa cum arata aceeasi autoritate, GCS a fost mult mai amabil cu Romania-veche.ro, trimitandu-i chiar doua notificari prin email inainte sa-i puna lacat (vezi facsimil 4).




Constitutia interzice suprimarea publicatiilor


Decizia de inchiderea a site-ului Justitiarul.ro (nu este primul site inchis de la inceputul starii de urgenta) a fost luata desi Constitutia Romaniei interzice explicit suprimarea publicatiilor, conform articolului 30, alineatele 1-4.


Prezentam textul constitutional relevant:


(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.

(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata”.


De asemenea, despre libertatea presei vorbeste – chiar daca implicit – si Conventia Europeana a Drepturilor Omului, in articolul 10 privind libertatea de exprimare:


„1.  Orice persoana are dreptul la libertate de exprimare. Acest drept include libertatea de opinie si libertatea de a primi sau a comunica informatii ori idei fara amestecul autoritatilor publice si fara a tine seama de frontiere. Prezentul articol nu impiedica Statele sa supuna societatile de radiodifuziune, cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.

2.  Exercitarea acestor libertati ce comporta indatoriri si responsabilitati poate fi supusa unor formalitati, conditii, restrangeri sau sanctiuni prevazute de lege care, intr-o societate democratica, constituie masuri necesare pentru securitatea nationala, integritatea teritoriala sau siguranta publica, apararea ordinii si prevenirea infractiunilor, protectia sanatatii, a moralei, a reputatiei sau a drepturilor altora, pentru a impiedica divulgarea informatiilor confidentiale sau pentru a garanta autoritatea si impartialitatea puterii judecatoresti”.

 

De aceea, nu excludem ca actiunile guvernului Ludovic Orban de a inchide anumite site-uri sub pretextul starii de urgenta sa faca obiectul unor dosare pe rolul CEDO. Este cazul sa mentionam ca acelasi guvern Orban a facut istorie luna trecuta, suspendand in mare secret aplicabilitatea Conventiei EDO pe teritoriul Romaniei, fie si partial (click aici pentru a citi). Rusinea a fost spalata de Parlamentul Romaniei, care a conditionat prelungirea starii de urgenta de reinstaurarea aplicabilitatii integrale a Conventiei EDO (detalii aici).


Membrii Grupului de Comunicare Strategica, tinuti la secret


Nu incheiem inainte sa amintim ca nici pana in ziua de astazi (la aproape o luna si jumatate de la instituirea starii de urgenta) nu cunoastem componenta Grupului de Comunicare Strategica. In martie, Europa Libera (intr-un articol intitulat „Grupurile 'fantoma' de criza. Expertii tinuti la secret de Guvern”), preciza ca i-a cerut Executivului sa-i comunice numele membrilor GCS. In schimb, Palatul Victoria s-a multumit doar sa raspunda ca „Grupul de Comunicare Strategica este compus din experti in comunicare ai urmatoarelor institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Serviciul de Telecomunicatii Speciale. De asemenea, Grupul de Comunicare Strategica poate fi suplimentat cu specialisti de la alte institutii, in functie de necesitate”. Atat si nimic mai mult.

 

Redam strigatul de revolta al lui Marius Albin Marinescu:


Site-ul „Justitiarul” a fost inchis abuziv de ieri seara (23.04. 2020), prin Decizia ANCOM nr. 506/23.04.2020 (https://www.ancom.ro/decizii-decret-stare-de-urgenta_6253), in urma solicitarii militienilor lui Marcel Vela (Ministerul Afacerilor Interne) la propunerea Grupului de Comunicare Strategica. Prin aceeasi Decizie ANCOM este comunicata mai intai inchiderea site-ului http//romania-veche.ro/, in care se spune ca s-au trimis in data de 25 martie 2020 pe cele doua adrese de e-mail ale redactiei romania-veche.ro solicitarea de a elimina o serie de articole considerate „fake news”.Prin aceeasi Decizie ANCOM este comunicata mai intai inchiderea site-ului http//romania-veche.ro/, in care se spune ca s-a trimis in data de 25 martie 2020, pe cele doua adrese de e-mail ale redactiei romania-veche.ro, solicitarea de a elimina o serie de articole considerate „fake news”. Redactia justitiarul.ro nu a fost niciodata abordata de autoritati cu solicitari de orice natura.

Dintre articolele incriminate in Decizia ANCOM, doar „ Isteria Covid: Pretext pentru legi abuzive si limitarea drepturilor omului” si „ SUA: Centrele de urgenta COVID-19 anuntate ca fiind «ultra-saturate» sunt ultra-goale” apartin site-ului justitiarul.ro

In Decizia ANCOM scrie ca site-ul http//romania-veche.ro/ are domeniul administrat de societatea NETDESIGN SRL cu sediul in Bistrita, str. Zorelelor nr. 9, sc. B, ap. 25, judetul Bistrita Nasaud (constatari retinute in Nota interna nr. DEMC-2941/23.04.2020, cofnorm indice 1). Se face o confuzie, nu stiu daca intentionata sau intamplatoare, deoarece in finalul informarii se afirma in mod fals ca si site-ul https//justitiarul.ro/ are domeniul administrat de aceeasi societate NETDESIGN SRL din Bistrita (constatari retinute in Nota interna nr. DEMC-2941/23.04.2020, conform indice 2), ceea ce nu este adevarat!!! Domeniul justitiarul.ro este administrat de o persoana fizica domiciliata in municipiul Sibiu, judetul Sibiu, fiind foarte simplu de verificat pentru autoritati in Registrul de Domenii RoTLD. Se poate verifica inter-institutional, deoarece RoTLD este autoritatea oficiala (registru) pentru domeniile .ro. Societate NETDESIGN SRL din Bistrita nu administreaza nici un domeniu, aceasta fiind firma care asigura servicii de hosting ambelor site-uri inchise!!!

Pe adresa de e-mail contact@justitiarul.ro a site-ului https//justitiarul.ro/ nu au fost primite atentionari din partea autoritatilor pentru radierea unor articole care ar incalca regulile impuse de starea de urgenta, redactia nu fost instiintata niciodata oficial de existenta unor articole percepute ca fiind „fake news” si care trebuiesc eliminate fiindca asa vor zbirii iohanisti!

Decizia ANCOM este adresata societatii NETDESIGN SRL cu sediul in Bistrita care cica administreaza ambele domenii!!! Atentie! Firma din Bistrita este WebHosting-ul care gazduieste site-urile http//romania-veche.ro/ si https//justitiarul.ro/. Militienii lui Vela confunda administrarea domeniului cu atributiile serviciului de hosting (gazduire site-uri), care nu are treaba nici cu administrarea domeniului si nici cu administrarea continutului site-urilor!”

 

Iata hotararea ANCOM:

 



 

Comentarii

# imun/teanu date 24 April 2020 15:03 +25

S-a declansat si "Actiunea Savonarola" dincolo hartiei si la internet? Cu domnul Grindeanu "fetita cu chibrituri"?, cand noi deja il stiam ca "baiat"?

# Valter Cojman date 24 April 2020 15:06 +27

Exact ceea ce spuneam si eu cu aproape o ora in urma: Acum inteleg de ce justitiarul.ro este inaccesibil... Informatiile de acolo l-au deranjat pe nazist... Existau documente, referitoare la famiglia IohaniSS, pe care "justitea" de******basisto-iohaniSSta le-a distrus ca sa nu se afle adevarul...

# Ala de la tara date 24 April 2020 15:34 +10

Adevarul nu are doua fete ca moneda(ochiul dracului)! Sa nu uitam ce inseamna spiritul viu al celor dedicati ideii de democratie, educatie, free spech, from The bottom of The heart: https://www.youtube.com/watch?v=XSzLty1qAv4 We are born in freedom, then live as The God will !!! https://www.youtube.com/watch?v=ItOPg2l7-t0

# Naty date 24 April 2020 15:54 +39

Si de ce nu ies oamenii in strada ???? Ajunge cu minciuna globalista a covidelii !!!! Mai facem mult placul mafiei ??!?! Sa fim primii in Europa care se desteapta !!!! Gata cu minciuna progresista !!!! Trezirea!!!! Ca de comentat am tot comentat si nimic !!!! ACTIUNE !!!!! Nu e nimeni stapan peste Tara Romaneasca in afara de popor. DESTEPTAREA !!! AJUNGE SOMNUL CELOR 30 DE ANI, ca altfel mafia isi vede in continuare de treaba nederanjata !!!!! Actiune !!!!!!!

# Dubla Masura date 24 April 2020 17:08 +11

Faptul ca pedeleul si Ciumafaia nu au reactionat la oribilele fake news de pe internet cu "Pastele Otravit" demonstreaza ca puterea actuala si cine e in spatele lor sunt anticrestini, anti democrati , cu alte cuvinte dictatori satanisti.

# Privind la cercul vostru stramt... date 24 April 2020 17:12 -16

Un jurnalist cu site tinut pe .ro trebuie evident ca pe motiv de imbecilitate inchis. Nu site-ul ci jurnalistul. Ai ceva de zis cat timp te afli in colonia Romanika?..pune frate site-ul cu hosting in state in care mai esti protejat cat de cat la proprietate (noii chiaburi: covidizatii/asimptomaticii/jurnalistii/neintelegatorii de pozitie sociala/lipsitii de respect pentru hotii ajunsi in pozitii cheie/etc). Trebuie sa fii imbecil sa injuri pe nenea care iti da salar prin manta...chiar imbecil..pe un site aflat la mana celui injurat (injuraturile in proprietati imobiliare sunt cele mai crancene deoarece sunt intelese si de profesorii de limbi straine..). In rest i-a mai HARAP ALB de aici! Sau v-a murit si voua capra si nu stiti ce e de facut???

# Pintea date 24 April 2020 18:27 +4

Dar de ce postul B1 tv care, sincer, are numai psihopati (vezi Barbu si aia 2 in tandem, nu stiu cum ii cheama) arunca stiri false conform carora Rusia si China vor sa puna mana pe puterea mondiala si au lansat COVID, nu este inchis? Sau astea nu sant fakenews, sunt ”reale”, ca sunt diktate de partenerul strategic? Din comunicatul ANCOM prezentat aici, nu rezulta explicit care articole aveau continut deranjant, prezinta numai ceva general. Deciziile ANCOM pot fi atacate in justitie, in contencios, scrie si pe site-ul lor. Cu atat mai mult cu cat, am citit pe un alt site ca ”justitiarul” prelua numai, articole de pe diverse alte site-uri, care nu ar fi inchise. Si cică este si o pagina de facebook ”Rusia si China directia 5 in RO” sau cam asa ceva, dar pe care nu le inchide nimeni, pt ca atacă ”ciuma rosie” si tari cu care nu avem relatii ”strategice” si nu le dam bani din PIB. Si mai este inca una, ”liber de Antena 3”, asta sună chiar șovin, dar nici asta nu deranjeaza!

# Pintea date 24 April 2020 18:31 +3

Părerea mea este LUJU, sa nu mai scrii nimic critic, sa nu mai semnalezi nimic pana trece starea de urgenta, pentru ca sant in stare sa te inchida si pe tine. Toata media, in mod nedrept, a sarit pe Streinu-Crecel care este un mare specialist si nu a considerat nimeni ca este fakenews; i-a placut lui Orban, pentru ca a avut pretext sa il dea afara si acum sa il ancheteze. De unele fakenews-uri se folosesc, iar pe cele pe care nu le pot inghiti, le blocheaza. Ei ne cred prosti, dar nu avem nevoie sa citim ceva pe vreun site, ne dam seama singuri de anumite lucruri si de fakenews-urile lor de fapt. Johannis nu a zis ca daca ne ducem de Paste sa luam Lumina Sfanta, vom avea inmormântari? Nu e fakenews? Mai mult, defetism? Care este infractiune! Sa inchidă Cotroceni-ul!

# GHIAURUL date 24 April 2020 18:57 +2

Fake News si terorism raspindesc cu adevarat televiziunile si media aservite statului paralel, stat paralel care si el asculta orbeste ordinele sionismului mondial. Groaza si frica de moarte sint varsate zilnic de toate posturile Tv, fel si fel de specialisti isi dau cu parerea despre acest cuvint blestemat Covid19 cum ca va dura ani de zile, ca vom avea milioane de morti etc. Astia ar trebui inchisi nu Justiarul. Noi toti avem dreptul sa nu credem in diversiunea asta, sa respingem isteria planetara declansata de sionismul mondial, sa refuzam jugul care ni se pune pe git sub pretextul unei "epidemii". Stind in casa si plecind capul, devenim sclavii lor. Eu nu vreau sa fiu sclav. Iohannis fie blestemat la fel si viata lui, guvernulul tradator vor tine si dupa 15 Mai interdictia adunarilor publice si prezenta a mai mult de 3 persoane pe strada. La fel a facut si Ceausescu inainte sa cada. Iohannis blestematul are frica mare sa nu iasa lumea la revolutie si el sa mearga dupa Ceausescu.

# Cornel-Dan Niculae date 24 April 2020 19:29 +4

Pentru inchiderea site-urilor s-au folosit de pretexte, dar alta este supararea lor: dezvaluirile din articolele de pe Justitiarul (adevarata tinta). In hotararea guvernantilor (hotararea ANCOM)se arata ca vinovatia unui website ar fi publicarea articolului "Exerciţiu militar sau operaţiune secretă? Ce caută soldaţii americani în Verona,fara masti" in data de 16 martie 2020. Dar acesta este un articol decent, preluat de la publicatia "Puterea", care il publicase din data de 13 martie 2020 si care mai este si acum accesibil la adresa https://www.puterea.ro/externe/exercitiu-militar-sau-operatiune-secreta-ce-cauta-soldatii-americani-in-verona-fara-masti-191286.html . Deci cei care au conceput articolul (un articol corect) nu au fost sanctionati. Este clar un mesaj mafiot, cu tinte precise.

# tipa date 24 April 2020 20:36 +2

Nu se poate introduce obligativitatea mastii .Sunt persoane carora masca le poate provoca decesul, altora le amplifica afectiunile etc sau chiar poate provoca imbolnaviri.Sunt persoane ce sufera de astm bronsic, altele de hipotiroida cu recunoscutele episoade de sufocare, afectiuni cardiovasculare, pulmonare, temperatura crescuta a mediului ambiental.Se pot dezvolta atacuri de panica , fobii , senzatii de sufocare , alergii etc.Afectiunile la rinichi, chiar lejere, ca o litiaza declansata brusc, declanseaza retentia de apa in tesuturi ce poate .genera la randul sau inflamarea pleurei si senzatia de sufocare, stare ce se poate mentine pana se regleaza retentia pret de cateva saptamani.Si asta in conditiile in care nu esti cunoscut cu afectiuni la rinichi.Cum poti sa porti masca ? Situațiile care pot provoca asfixia includ de asemenea obstrucția căilor aeriene provocată de astm, de laringospasm ( contracție bruscă a mușchilor laringelui )

# tipa date 24 April 2020 20:36 0

sau de un blocaj simplu cauzat de prezența unor obiecte străine; Natangii de guvernanti raspund ei penal pt omor sau tentativa de omor? DA.Ce zici ORBAN CA ANUNTAI OBLIGATIVITATEA MASTILOR? Oculta si slugile obediente au impedimente in implementarea planului lor de scelerati.

# Corneliu Turcan date 24 April 2020 21:08 0

Gata pauza, înapoi în celulă !

# NM date 24 April 2020 21:15 +1

se vede destul de clar cine este acest securist, daca nazistului nu ii convine atunci securistu cum de a executat comanda. eu pe acest Grindeanu l-am ghicit din prima de cand a venit pe functie ca este un securist cu stadii vechi.toate functiile platite bine ai dreacu numai pentru ei sunt, nu am vazut un post bun scos la concurs sa ocupe si niste copii destepti. nu nu numai securisti gen Grindeanu

# Ion alexandru date 24 April 2020 21:25 +2

Simplu,mutati siteul pe servere din Rusia sau China.Cel putin rusii,daca nu spui nimic nasol de Putin,nu cenzureaza nimic(vezi siteul VK,pe care gasesti inclusiv pornache )....

# Ionela Ionescu date 24 April 2020 21:48 0

Pe mine nu mă șochează că l-au închis, era și normal să se profite de situația de urgență că doar de-aia și-au și dat-o , nu, ca să facă ei ce vor.... Pe mine mă șochează că nimeni nu vorbește despre asta , doar aici și la încă o notiță mică în oceanul internetului s-au găsit oameni care să aibe curaj.. ceea ce este ceva foarte jalnic. În ce privește site-ul, cu doar câțiva dolari se poate cumpăra un domeniu de pe godaddy găzduit de ei la țara lor.... Sau un domeniu din altă țară , că țări sunt destule.... Preferabil din Elveția, țară neutră militar și ne-membră UE, fapt care ar conferi anonimitate și tuturor cititorilor și comentatorilor fideli.... orice șut în dos e in pas înainte. Și voi dragă luju ar trebui să schimbați birtul , preventiv, înainte s-o pățiți. Și alte site-uri.

# Ciobanu date 24 April 2020 22:11 0

M-am interesat un pic de starea celor care au fost găsiți pozitiv, deci cei 30 și, care sunt declarați bolnavi și am constatat că starea lor generală este bună. Mai exact, mai mulți dintre ei nu au niciun fel de simptom. Mai mulți dintre ei au simptome foarte ușoare, de tip răceală. Câțiva au simptome de tip gripă. Până și persoanele mai vârstă, care au și alte probleme de sănătate, au o stare generală acceptabilă. Asta ca să demitizăm un pic boala, fiindcă am citit câteva articole ieri, unde se vorbea despre un virus ucigaș, într-o manieră foarte apocaliptică. ----- Asta a fost citat de pe www.presidency.ro Cum facem o sesizare sa se inchida site-ul respectiv pentru imprastierea de "fake news" despre pandemie?

# santinela date 25 April 2020 07:53 +1

Singura solutie este accea de a-i da in judecata .Intr-un proces public trebuie sa se afle componenta nominala a acestui grup de slugi ordinare si trebuie sa -si motiveze decizia ! Problema este daca omul are curaj sa faca asta .

# vasile date 25 April 2020 11:18 +1

Cică-s liberali da-s mai răi ca staliniștii, se vede că sunt susținători ai nazismului... :-x

# daniel ionescu date 25 April 2020 11:18 +3

dupa ce ca este semidoct si - cu certitudine! - o lichea patenta, acest jeg care a ajuns pana la demnitatea (total nemeritata, chiar jignitoare!) de prim-ministru al tarii trebuie luat cu ranga!

# un mizantrop date 25 April 2020 11:24 +3

Ne intrebam care e activitatea Ministerului Adevarului, poreclit grup de comunicare strategica...Justitiarul a scris adevaruri mai crancene decat acum, doar ca acum deranjeaza audienta enorma si calitatea autorilor si a vizitatorilor...n-ai cum sa-l discreditezi...Nu numai adevarul despre molima, dar si ilegalitatea crunta in care se balaceste aceasta conducere, apoi, realitatea economica prezenta si viitoare...toate astea nu trebuiau sa ajunga la oameni...audienta site-ului era de neacceptat...Dar, mult mai grav mi se pare ca n-am aflat asta de la nicio televiziune, din niciun cotidian...niciun jurnalist n-a suflat o vorba...nici macar Europa Libera, ca pe vremuri...Nu numai ca avem o fantosa de dictator mult sub prestatia ceausista, ticalos si tradator, pe deasupra, dar, e si inconjurat de o hoarda de nesatui aplaudaci si pupatori de cur ofertant, parca i-au selectat la un casting dintr-o leprozerie...

# Ticu Isari date 25 April 2020 16:59 +3

Iata ce inseamna sa puneti (SRI pus) un presedinte de etnie germana. Un primar spunea odata ca: "Romania este condusa de franc masoneria tziganeasca de la Iliescu incoace." Unde sunt romanii de vita veche? Unde sunt romanii adevarati? Nu mai sunt. Toti au fost ucisi in puscariile comuniste, asa cum au facut rusii la Katin, ucrainienii in cel de al doilea razboi mondial, nemtii cu evreii si tziganii, spaniolii cu indienii din America de Sud, canadienii cu indienii din Nord, japonezii cu natia chineza, s.a m. d. Nedreapta lume, putreda si murdara. Urmaresc, deseori, pe Sofia Rotaru. In concertul transmis de prima televiziune a Rusiei, in anul 2004, l-am vazut in sala, in primul rand, pe Boris Eltan. Sofia canta, sala era in picioare; Boris Eltan s-a ridicat si i-a sarutat mana Sofiei Rotaru. Klaus ar fi in stare de asa ceva. Niciodata. Niciodata. Hei, melancolie.... PS: Fostul meu instructor, navigator Gh Mihailescu, spunea: "Nemtii nu sunt oameni de cuvant, sunt ticalosi".

# misu date 25 April 2020 23:24 +2

Pai justitiarul.ro trebuia sa dispara , caci a calcat prea mult in strachini.Acum s-a gasit momentul potrivit.Avand in vedere ca notoritatea dlui Marinescu nu e atat de extinsa si ca nu face parte din preacunoscutii massmediei, ca nu prea are cine sa-l sustina....asta e ..libertatea presei.Nu mai spunem ca in revista apareau si articole bune si inedite de istorie mai veche sau mai recenta, si chiar modul de retrocedare a proprietatilor imobiliare din Sibiu.

# V. Dumitru date 28 April 2020 11:04 0

Stimați (vedeți că nu mă adresez cu ”dragi”, spre a elimina potențiale confuzii)români de vârsta a III-a, vedeți vreo diferență între regimul politic de azi și cel din anii ”50” ai trecutului veac ? Ar fi doar de personaje, pentru că în privința conduitei, cei care reprezintă vârful puterii în țară, începând cu vârful-vârf, nu sunt doar demni urmași ai înaintașilor lor, ci sataniști de-a binelea ! Ăia, oricât s-au căznit, n-au reușit să transforme țara în lagăr sau în ”no men's land" și s-o vândă la bucată, având doar un singur stăpân ! Pe când cei de azi (observația putând fi extinsă asupra ultimilor 30 de ani de ”democrație”)vedeți, fiecare, de ce au fost și sunt în stare. Spuneți, deci, copiilor și nepoților voștri să judece realitatea fără prejudecăți și opinii sau credințe partizanale, ci ”la rece” și să treacă la acțiune până nu va fi prea târziu !

# gigimutu date 28 April 2020 18:05 +1

jos iohanel, jos horban, haideti in strada sa dam de pamint cu gunoaiele!!!!!

# sic semper tyrannis date 8 May 2020 15:21 +1

JUSTITIARUL EXISTA AICI: https://www.justitiarul.press/

# Gilu date 16 December 2020 10:24 0

Grindeanu,asta care este resapat si refolosit de Ciolacu? De ce nu si pe Birchal? Marcelica,voi muriti pe mâna voastra...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.07.2024 – Judecator trimis la control psihiatric (Document)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva