4 October 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DANILET A PIERDUT – Curtea de Apel Alba Iulia l-a refuzat pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la Tribunalul Cluj. Judecatorul Lucian Ioan Gherman a respins cererea lui Danilet de suspendare a hotararii CSM prin care a fost tras pe dreapta pana la judecarea recursului impotriva deciziei de excludere din magistratura. Concluzia: Vasilica ramane suspendat din functie (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 March 2022 18:04
Vizualizari: 6983

Saptamana a inceput tare prost vestitul judecator Cristi Vasilica Danilet (foto). Acesta ramane in continuare suspendat din functie, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a dat cu flit.


 

Judecatorul Lucian Ioan Gherman de la Curtea de Apel Alba Iulia a respins luni, 7 martie 2022, cererea lui Danilet de suspendare a hotararii Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost suspendat din functie (click aici pentru a citi). Este vorba despre hotararea din 14 decembrie 2022 prin care a fost suspendat din functie pana cand Inalta Curte va judeca recursul acestuia impotriva hotararii Sectiei pentru judecatori a CSM in materie disciplinara de excludere din magistratura (click aici pentru a citi).


Iata minuta Curtii de Apel Alba Iulia din 7 martie 2022 (dosar 85/1/2022):


Solutia pe scurt: Respinge ca neintemeiata cererea formulata de reclamantul Danilet Cristi Vasilica in contradictoriu cu paratul Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul in Bucuresti, Calea Plevnei nr. 141B, sector 6 prin care se solicita suspendarea, pana la pronuntarea instantei de fond, a executarii Hotararii nr.1537 din 14 decembrie 2021, adoptate Consiliul Superior al Magistraturii - Sectia pentru judecatori.

Cu drept de recurs in 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Grefa Curtii de Apel Alba Iulia.

Pronuntata, prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea Grefei, la data de 07.03.2022.

Document: Hotarare 51/2022 07.03.2022”.

Comentarii

# M date 7 March 2022 18:37 +18

incredibil ce tupeu are. pai eu zic sa il ajute Macovei, Camelia Bogdan prietenele lui, toate au o limita numai asta nu se oprea de nici un fel parca era miezul pamantului. dumnezeu ia dat o de nu se mai misca

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.10.2023 – Se pregatesc niste actiuni in regres pe judecatori

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva