18 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ANCHETA TRAGEDIEI AVIATICE PREJUDICIATA DE BASESCU - Seful STS este protejat de Presedintele Romaniei, care a indus in eroare organele judiciare afirmand ca 112 nu localizeaza telefoane mobile. Dovada minciunii se afla chiar pe site-ul STS: sistemul 112 functioneaza in toate retelele de telefonie, fixe sau mobile, iar numerele de telefon si locatia sunt identificate automat prin sistemele ANI si ALI. Chiar si daca sunati si injurati de pe un numar ascuns, STS va localizeaza! (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

3 februarie 2014 18:30
Vizualizari: 8301

Detaliile si declaratia prezidentiala de dupa sedinta CSAT de duminica, 2 februarie 2014, prin care a protejat STS-ul si pe seful acestei institutii, Marcel Opris (foto), reprezinta o tehnica de manipulare in masa, prin care si procurorii (n.red. - care se ocupa de investigarea tragediei aviatice dar si a modului defectuos, neglijent, in care s-a realizat localizarea, cautare si salvarea supravietuitorilor incidentului din Apuseni) pot fi, la randul lor, dirijati intr-o directie gresita pentru a scoate basma curata Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Traian Basescu a spus natiunii, in declaratia de presa de dupa CSAT, ca STS nu poate localiza telefoane mobile, ci doar fixe, si ca nu are capacitatea si nici echipament pentru a realiza aceste localizari.


Proba minciunii se regaseste chiar pe site-ul oficial al STS, la adresa www.stsnet.ro. Acolo se afla toate detaliile legate de activitatea STS, ca administrator al Serviciului National Unic pentru Apeluri de Urgenta. Toata lumea poate sa citeasca faptul ca Sistemul 112 functioneaza la nivelul intregii tari, in toate retelele de telefonie, fixe sau mobile”. Traian Basescu a spus ca daca exista o singura dovada care sa arate ca STS poate identifica si localiza si telefoane mobile, nu va ezita sa-l schimbe pe Marcel Opris. Proba se afla chiar pe site-ul STS.

Sa trecem direct la proba. Conform site-ului STS, „Sistemul 112 functioneaza la nivelul intregrii tari, in toate retelele de telefonie, FIXE SAU MOBILE”.

La capitoul ”Functionalitati” scrie clar:

Centrele unice pentru apeluri de urgenta dispun de o baza de date care ii ajuta pe operatorii 112 sa identifice numarul de telefon (ANI) de la care este apelat serviciul de urgenta, sa identifice apelantul si sa localizeze apelul (ALI), incidentul produs (in baza unui index de incidente) precum si resursele de interventie cele mai apropiate (AVL). Acest lucru este posibil cu ajutorul indicilor/sistemelor de identificare:

-ANI identificarea automata a numarului de telefon: pe monitorul operatorului apare numarul postului telefonic de unde este apelat sistemul.

-ALI identificarea automata a locatiei: pe monitorul operatorului apar adresa apelantului, locul de unde acesta suna si o serie de informatii suplimentare necesare pentru a exploata toate resursele in vederea gasirii solutiei optime pentru a ajunge in timp util la locul incidentului. in vederea solutionarii cazurilor de urgenta, se foloseste si aplicatia AVL (Automatic Vehicle Location) care identifica pozitia autovehiculelor angajate in procesul de interventie la situatiile de urgenta dotate cu echipamente de comunicatii radio (conventionale sau digitale) care contin un subsistem GPS. Pentru a putea transmite datele intre terminalele mobile si serverul AVL, aplicatia AVL utilizeaza retelele radio digitale si/sau analogice (conventionale), pentru pozitionarea vehiculelor de interventie si identificarea traseelor optime de deplasare a acestora. Sistemul permite inregistrarea convorbirilor si stocarea datelor”.

Pe site-ul propriu, STS da si un exemplu, in cazul unui accident rutier. Iata ce scrie negru pe alb: un cetatean apeleaza 112 pentru a semnala un accident rutier, cu victime;

- sistemul identifica numarul de telefon al persoanei care a semnalat cazul;

-se identifica natura / tipul incidentului;

- se determina numele si adresa abonatului postului telefonic prin cautare automata in baza de date (la fel se procedeaza si in tarile Uniunii Europene, S.U.A. si Canada, fiind o masura necesara pentru aflarea veridicitatii apelului) sau prin interviu cu apelantul;

- se determina locul incidentului, posibil ca acesta sa nu corespunda cu adresa apelantului;

-operatorul cere apelantului date despre caz/victima – persoane blocate, numarul victimelor, varsta, sex, repere locatie, s.a.;

-se transmit, automat, toate datele, simultan, la dispeceratele Politiei, Ambulantei si Pompierilor/SMURD – pentru acest caz, altfel, pentru un alt tip de incident poate fi angajat doar un singur dispecerat (aceasta operatiune de transfer se realizeaza in 2-3 secunde);

- dispecerii stabilesc rapid mijloacele de interventie care participa la solutionarea cazului, avand la dispozitie aplicatia AVL (Localizare Automata a Vehiculelor) si le aloca pentru interventie;

- pe harta se afiseaza conexiunea caz - mijloace de interventie (...)”

Prin intermediul propriului site, STS atrage si atentia oricarui cetatean posesor de telefon mobil sa aiba grija sa nu acceseze din greseala tasta 112, dar si ca ”determinarea automata a numarului si locatiei urgentelor permite identificarea apelurilor false si/sau injurioase”. Mai mult, ni se spune si CUM SA FOLOSIM TELEFOANELE MOBILE IN CAZ DE URGENTA:

- telefonul dumneavoastra mobil poate fi setat sa apeleze 112 apasand doar pe o tasta, insa ATENTIE, puteti apela accidental la 112 si sa nu stiti;

- folositi telefonul cu grija, pentru a preveni apelarea automata din greseala a numarului 112!

- in cazul in care aveti activata optiunea “Numar ascuns”, sistemul 112 are capacitatea de a determina automat numarul si locatia dumneavoastra!

- parintii trebuie sa ii invete pe copii sa foloseasca telefonul mobil pentru a suna, in caz de urgenta, la 112!

- daca va aflati intr-o zona in care furnizorul dumneavoastra de telefonie mobila nu are acoperire si trebuie sa sunati de urgenta la 112, nu disperati!

Apelul la 112 va fi preluat de alt operator de telefonie mobila care are acoperire in zona respectiva”.

Acestea fiind scrise, nu ramane decat ca autoritatile judiciare sa preia toate datele existente si pe site-ul oficial al STS si sa le coroboreze cu toate datele din dosar la aceasta ora, intrucat avem de a face in acest caz, cu o grava inducere in eroare a organelor judiciare savarsita de la cel mai inalt nivel. Anchetatorii sunt obligati sa extinda ancheta si asupra acestor aspecte ce tin de compromiterea intereselor Justitiei daca vor sa fie cu adevarat independenti si IMPARTIALI!

*Cititi aici dovada existenta pe site-ul oficial al STS

Comentarii

# leon date 3 februarie 2014 14:22 +25

da, e foarte clar. miunciuna in romaia a ajuns o virtute. asta e....

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 17:44 +14

ce fata are asta!!!!!seamana leit cu ala cuu broasca in git,au ajuns toti miticii lui boc la furat in regat si de fapt in toata romanica ,tara lui gpapura voda(de fapt gunoiul voda)

# gelu date 4 februarie 2014 14:52 +4

Gen.Opris a sabotat in mod special localizare accidenatatilor la ordinul lui Basinescu tocmai pentru a pune in dificultate guvernul astef incat procurorii sa poata sa mai deschida cateva dosare penale impotriva adversarilor matrafoxatului si de asemenea pentru a abate atentia mass-mediei de la implicarea lui belzebut in afacerea Cazprom si mita mascata primita de acesta prin notarita Ioana Basescu sub forma de pamant agricol in comuna Nana.

# unul din lumea cea mare date 4 februarie 2014 18:16 +2

pentru gelu//din nefericire chiar iti dau dreptate,vazind ca totate faptele ulterioare accidentului coroborate duc NUMAI IN ACEASTA DIRECTIE. nu m/ar mira ca gunoiul sa/i fi dat ordine sosiei aluia cu broscoiul in git sa faca aceasta crima,caci oriciti specialisti sint pe aici este crima fara nici un dubiu.asta/i rezultatul a 10 ani de ilegalitati ,incompetenta si ruinare a institutiilor statului in folos propriu

# indisciplinatu date 3 februarie 2014 14:52 +30

Era foarte clar faptul ca acest lukashenko, autoproclamat sef al statului, a dorit sa-l protejeze pe acest \"ranjit\" de general, avand in vedere serviciile pe care i le-a facut la alegerile si referendumurile din 2007, 2009, 2012 si pt. alea care se vor desfasura anul asta...este cat se poate de clar!!! Personal,...nu stiu cine sau ce o sa-l infunde vreodata pe acest \"cancer\" al politichiei romanesti!!! Nu mai scapam de el in veci!!!

# corneliu date 3 februarie 2014 15:29 -3

http://www.rna.ro/ENGLEZA/SAR2011/prezentation/Ro/romatsa.pdf

# MATROZUL PREGĂTEŞTE TERENUL PT. PERMANENTIZAREA DICTATURII date 3 februarie 2014 15:30 +26

Tot ceea ce cuprinde acest articol este corect, corespunde realităţii. Ar trebui spus în ce scop a minţit matrozul. MATROZUL PREGĂTEŞTE TERENUL PENTRU PERMANENTIZAREA DICTATURII.............. Ştiu ce spun. Multă lume de bună credinţă nu recunoaşte, fiecare din alte motive, că trăim în plină dictatură, momentul instaurării fiind venirea matrozului la Cotroceni. Tendinţele şi indiciile de permanentizare a acesteia sunt nenumărate, evidente, faptice, deloc speculative sau ipotetice. Este mai mult decât evident că matrozul nu are nici cea mai mică intenţie de a părăsi scena politică/pardon scena combinaţiilor mafiote. Motivele care-l determină sunt mai mult decât evidente: dacă nu-şi asigură o poziţie publică ce implică „imunitate” este clar ce-l aşteaptă după simulacrul de „alegeri” prezidenţiale. Unul din cele mai evidente este momentul STS, coroborat cu ultimele evoluţii pe planul mişcărilor mafiote: Udrea, consilierii, mişcarea populară, etc...............URMARE...........

# MATROZUL PREGĂTEŞTE TERENUL PT. PERMANENTIZAREA DICTATURII date 3 februarie 2014 15:33 +23

................URMARE...................... Unul din cele mai evidente este momentul actual, STS, coroborat cu ultimele evoluţii pe planul mişcărilor mafiote: Udrea, consilierii, mişcarea populară, etc. Schema de permanentizare este foarte simplă şi la modă: Udrea la Cotroceni iar matrozul la Palatul Victoria. Ca în Rusia. Multă lume cu care am discutat m-a contrazis cu argumentul: Udrea nu va avea nici un vot. Nici nu trebuie. Să nu uităm precedentele: 7400000 furate, legile electorale schimbate noaptea, furtul de voturi validat de CCR. Unul din instrumentele indispensabile repetării scenariului furtului de voturi pentru validarea la Cotroceni a Elenei din Pleşcoi este chiar STS-ul. LA ORA ACTUALĂ NU ESTE NIMENI CARE SĂ-L OPREASCĂ. GUVERNUL COABITEAZĂ, PARLAMENTUL DOARME IAR POPULAŢIA „SE DESCURCĂ”. SOLUŢIA: STRADA. DIN NENOROCIRE MĂMĂLIGA NU EXPLODEAZĂ.

# ADEVARUL date 3 februarie 2014 16:11 +24

DACA AR FI DNA-UL DNA-UL PE  CARE MI L-AS DORI EU,BASESCU AR FI ARESTAT IAR TOATA CARACATITA LUI FRIPTA.ASA SUNTEM LA MANA ACESTUI PIRAT,ZICE EL.

# livia date 3 februarie 2014 16:21 +23

INTREBARE : De ce incearca ,prin MINICUNA si DEZINFORMARE sa abata atentia procurorilor de la STS si de la vinovatia lui Marcel Opris , Basescu Traian? Ce fapte criminale se ascund in spatele \" accidentului\" din Muntii Apuseni? Batrani sau mai tineri romani stiu cat de priceputi sunt asasinii securitatii ceausist-basiste in regizarea \" accidentelor\".Ori de cate ori apar dovezi ale criminalitatii si infractionalitatii famigliei Basescu Traian sau ai complicilor tot de atatea ori in tara se intampla accidente ,sau crime si infractiuni care sa abata atentia romanilor de la Basescu Traian.

# LIVIA, NU ESTE EXCLUSĂ NICI ACEASTĂ IPOTEZĂ................. date 3 februarie 2014 16:28 +21

LIVIA, NU ESTE EXCLUSĂ NICI ACEASTĂ IPOTEZĂ ESTE FOARTE LOGIC CEEA CE SPUI. SCOPUL CHIORULUI RĂMÂNE ACELAŞI: PERMANENTIZAREA CARACATIŢEI BĂSISTE LA COTROCENI/VICTORIA.

# Lily date 3 februarie 2014 16:40 0

Stimabile acuzator, dacă nici unul din pasageri nu avea telefon mobil, cum mai învinuiai STS? Hai, spune-mi că sunt băsistă. În 1944, fără 112, făsă STS, epava unui avion a fost găsită în 3 ore, tot în Apuseni! ...deci rămân instituţiiţe care urmăresc zborurile şi spaţiul aerian român

# Lily TOATE, REPET TOATE ZBORURILE SUNT URMĂRITE DA RADARE... date 3 februarie 2014 17:06 +13

Lily.... TOATE, REPET TOATE ZBORURILE SUNT ASTĂZI URMĂRITE DE RADARE/RADIOLOCATOARE...SAU AR TREBUI SĂ FIE....NU VREAU SĂ POLEMIZEZ CU TINE. TOATE, REPET TOATE AERONAVELE CARE SURVOLEAZĂ SPAŢIUL AERIAN AL ROMÂNIEI TREBUIE, REPET TREBUIE SĂ DEŢINĂ O AUTORIZAŢIE DE SURVOL ELIBERATĂ CU CEL PUŢIN 10 ZILE ÎNAINTE DE EFECTUAREA ZBORULUI DE CĂTRE AUTORITATEA AVIAŢIEI CIVILE/MIN. TRANSPORTURILOR. IN 1944 \"TOPĂRILE\" SE FĂCEAU DE SOLDAŢI IAR DATELE DE ZBOR SE COMUNICAU PRIN TELEFON CU MANIVELĂ.............. STIU CĂ EŞTI DE LA STS... SE VEDE.....CITEŞTE LEGEA ŞI NOTEAZĂ INTERDICŢIA DE IMPLICARE A STS ÎN POLITICĂ/PARDON, COMBINAŢII COMBINAŢII MAFIOTE.

# Lily date 3 februarie 2014 17:11 0

Păi eu ce ziceam? Vezi că ne înţelegem. Dar eşti de acord cu mine că nu avem obligaţia de a avea la noi telefon celular când zburăm cu avionul?

# Lily TOATE, REPET TOATE ZBORURILE SUNT URMĂRITE DA RADARE... date 3 februarie 2014 17:12 +3

Lily.... TOATE, REPET TOATE ZBORURILE SUNT ASTĂZI URMĂRITE DE RADARE/RADIOLOCATOARE...SAU AR TREBUI SĂ FIE....NU VREAU SĂ POLEMIZEZ CU TINE. TOATE, REPET TOATE AERONAVELE CARE SURVOLEAZĂ SPAŢIUL AERIAN AL ROMÂNIEI TREBUIE, REPET TREBUIE SĂ DEŢINĂ O AUTORIZAŢIE DE SURVOL ELIBERATĂ CU CEL PUŢIN 10 ZILE ÎNAINTE DE EFECTUAREA ZBORULUI DE CĂTRE AUTORITATEA AVIAŢIEI CIVILE/MIN. TRANSPORTURILOR. IN 1944 \"TOPĂRILE\" SE FĂCEAU DE SOLDAŢI IAR DATELE DE ZBOR SE COMUNICAU PRIN TELEFON CU MANIVELĂ.............. STIU CĂ EŞTI DE LA STS... SE VEDE.....CITEŞTE LEGEA ŞI NOTEAZĂ INTERDICŢIA DE IMPLICARE A STS ÎN POLITICĂ/PARDON, COMBINAŢII COMBINAŢII MAFIOTE.

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 17:19 +11

pentru lily//este adevarat in 1944 NU ERA STRS 112 ,dar nici GUNOIUL BASESCU acum sintem in 2014 si din nefericire exista gunoiul basescu.probabil acel avion gasit in 3 ore in 40 si ceva ,a fost gasit din cauza ca a cazut ziua si satenii din zona fiind la cosit au fost destul de aproape,si ca sa/ti dau un caz de ,,impotenta ,,tot din 1944 o sa/ti zic ca acum vreo 8 ani a fost gasit ,,in zahara,, un spitfire din anii 1944 undeva pe linga el alamain,basisto de ce vrei tu sa compari mere cu pere si le mai si aduni.oprisi trebuie condamnat pentru ucidere sau omucidere(nu stiu cum se incadreaza in ro) din neglijenta si trebuie dracului azvirlit afara.si inca o completare...benzile de la 112 trebuiau facute publice,asa se procedeaza cu benzile de la 911 in sua in cazuri de accidente aviaticesi....niciodata nu se distrug scenele accidentelor aviatice si nici decedatii nu sint inlaturati de tarani,in loc de legisti.pricepusi ceva???

# Lily date 3 februarie 2014 18:36 -6

Îţi apreciez inteligenţa şi dorinţa arzătoare de a se înfăptui promisiunea usl în campania electorală:să meargă până la capăt. Din moment ce 7,4 cetăţeni doresc asta... Noroc pentru gunoi că tocmai a lipsit din ţară când a fost accidentul, altfel unii ca tine ar fi spus că flacăra violet al lui Băsescu a doborât avionul :D Cred că eşti în eroare, mortul nu a fost luat de ţărani, ci de echipele de descarcerare SMURD, iar fata mai respira când a fost luată în pături. Apropo, gunoiul Băsescu trebuia să coordoneze acţiunile de salvare? Am citit pe undeva că \"Aurea murea, Ponta chefuia\" :sad:

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 19:11 +3

pentru lily//se pare ca noi 2 ascultam si vedem posturi de tv diferite.ori omuletii verzi mi/au deturnat mie undele si am AUZIT DIN GURA TARANILOR DIN APUSENI CUM AU FACUT EI DE PAZA CA SA NU/L MANINCE ANIMALELE PE IOVAN SI CUM L/AU SCOS SI TRANSPORTAT!!!!!!!!oare sa nu mai inteleg eu limba ,,eschimosilor,,???!!!!nici gunoiul nici ponta nu au ce sa se amestece in operatiuni de s&r sau cautare si salvare NU AU DREPTUL!!!CACI ASTA IMPUNE O ANUME PREGATIRE!!!!!. nici procurorii nu aveau dreptul sa investigheze scena accidentului.in sua nu vine procuratura.PRIMII LA SCENA ACCIDENTULUI SINT CEI DE LA NTSB SI FAA CU REPREZENTANTII CONSTRUCTORULUI AVIONULUI(CEI DIN URMA POT AJUNGE SI LA RECONSTITUIRE UNDE/I OBLIGATORIU SA FIE EI)ntsb=National Transportation Safety Board si faa= Federal Aviation Administration (FAA).sa ti le traduc ?deci in afara de aceste 2 entitati nici dzeu nici dracu nu intervine.ITI ESTE CLAR? restul actorilor sint obligati sa le puna date la dispozitie .

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 19:14 +3

continuare pentru lily//911 este sinonimul lui 112 si nu este o structura a unui serviciu secret de ascultare si localizare asa cum este in romanica caci aici cineva a avut interesul sa/l disimuleze pe acest serviciu secret intr/unul civil cu indeletniciri criminale secrete si ilegale.

# Lily date 3 februarie 2014 19:16 0

Pompierii voluntari de la Abrud au povestit că ei au venit cu toată aparatura necesară pentru descarcerare, dar nu li s-a permis să intervină înainte de sosirea criminaliştilor în zonă. Un localnic a povestit că a ajutat efectiv la scoaterea cadavrului din avion, iar apoi trupul a fost transportat cu tractorul până în comuna Horea, aflată la aproximativ 5 kilometri distanţă, iar de acolo a fost dus dimineaţă la morga din Câmpeni. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/adrian-iovan-pazit-de-lupi-cu-arma-pana-la-descarcerare_121911.html#ixzz2sHRNaEbF

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 3 februarie 2014 19:37 +2

PENTRU LILY//asa cum stiam taranii au fost acolo si ei l/au descarcerat.INTREBAREA MEA ESTE........UNDE A FOST LEGISTUL???ERA OBLIGAT SA FIE LA SCENA ACCIDENTULUI?si reintorcindu/ma la opris el este VINOVAT....... caci contrar minciunilor gunoiului EL ESTE IMPLICAT IN LOCALIZAREA TEL. scrie si pe site 112 ....cine/i ,,patronul,,lui 112?cit despre doctorii legisti ei sint sublimi dar au lipsit cu desavirsire.....citeste asculta si cam asta este......esti in eroare OPRIS ESTE VINOVAT SA RASPUNDA!!!!!

# Dora date 4 februarie 2014 07:49 +2

Nu vrei cumva sa ne intoarcem si pe vremea lui Burebista?Lasa anul 1944.Suntem in anul de gratie 2014 si mai ales in ultimii 10 ani s-au cheltuit milioane de euro pentru tehnica de localizare.Aceasta tehnica a fost cumparata din banii nostri si avem dreptul sa fim gasiti in timp util pentru a fi salvati in situatii dificile,iar STS care administreaza sistemul 112 este obligat sa o faca.

# Lily date 3 februarie 2014 17:18 +6

Livia dragă, nu toţi procurorii au creierele spălate, ca cineva să le distragă atenţia. Meseria lor este să caute adevărul , bazat pe probe, nu pe ce spune Băsescu Traian sau Antena 3. Capisci?

# un om date 4 februarie 2014 10:03 +3

Asta pana vine primul procuror si ii ia dosarul

# nicolae date 3 februarie 2014 16:24 +15

BASESCULE , AI DOVADA ! DA - L AFARA PE OPRIS !

# Lily date 3 februarie 2014 16:48 +1

Oare care sunt instituţiile care urmăresc spaţiul aerian român? Orice obiect zburător poate să apară - dispară, aşa aiurea? Eu ştiam că are şi armata radare, are şi Romatsa, au aeroporturile, există şi o Autoritatea aeronautică română condusă de stimata soţie a domnului ministru al justiţiei Cazanciuc... Poate ne invadează extratereştri, oricum mulţi afirmă că Romania e ţara făgăduinţei şi dacă ei nu au telefoane mobile să sune la 112, cum îi găsim? :sigh: :sigh: :sigh:

# cc date 3 februarie 2014 16:55 +2

Avionu prabusit nu mai era - obiect zburator ci obiect cazator adica o epava . Armata nu mai are vani si nici dotare suficienta bazandu-se pe jertfele de vieti pierdute in Afganistan si pe \"recunostinta\" aliatlor din Nato

# Lily date 3 februarie 2014 17:08 0

Stii cum e cu jertfele? Interesează-te câtă şpagă dă fiecare militar ca să poată pleca în Afganistan sau la Kosovo. Este risc asumat personal, nimeni nu pleacă obligat, ca pe cele vremuri; exact ca parapantiştii, paraşutiştii amatori sau ca alpiniştii din vara trecută, care au coborât optmiarul neasiguraţi - riscul lor. Cât despre banii armatei - poate firmele de deszăpezit drumuri fără zăpadă se îndură de biata noastră armată.

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 17:32 +2

pentru lily//se ocupa si azi caat/ul care/i vis a vis de ,,scoala de popi de la baneasa,, si se traduce asa,,COMANDAMENTUL DE APARARE ANTIAERIANA A TERITORIULUI,, si asum ca se mai intimpla si acum sa fie urmarite ,,tintele,, care au aprobare de survole si au platit si taxe de royalitate(astea/s cele in tranzit).si deasemeni ca sa/ti dau si o informatie confidentiala,bucurestiul nu mai are ,,ALA,, DE VREO 6/7 ANI.daca albanezii vor sa bombardeze bucurestiul o pot face fara griji.(noroc ca nu au capabilitati)mai discutam de avioane???

# dd date 3 februarie 2014 16:48 +2

Ponta i-a oferit lui Basescu instrumente de politie politica esentiale precum Kovesi , Codrut Olaru , Alina Bica … cu nasu in suflet inca 4 ani cat dureaza mandatul acestora . . . .. . . Ponta a zis ca-si ASUMA numirea Kovesi dar cand aceasta tine la sertar plângerile penale depuse de Guvern – Ponta da vina pe Kovesi in loc sa-si dea demisia ca asumare . . . . . In concluzie Ponta mimează anti-basismul in declarații – mai ales când se apropie alegeri dar face ce doreste Basescu si Serviciile in problemele esentiale si jos Basescu! devine Koabitare si kovesi dupa ce primeste votul.

# Lily date 3 februarie 2014 16:55 0

De ce ceri atâta celeritate DNA-ului? Până să treacă 7, 8, 10 ani mai curge multă apă pe Dâmboviţa

# cc date 3 februarie 2014 16:52 +8

Stimate diversionist : in 1944 nu se plateau zeci de milioane de euro pentru un serviciu inutil societatii precum STS dar util polititi politice basiste . Nu sunt bani de spitale si scoli dar sunt bani de bugete marite la toate serviciile , ccr, ani , Cotroceni. Aceste servicii fac jocuri politice si chiar Ponta le-a marit bugetele

# Lily date 3 februarie 2014 17:02 +1

Mult stimate şi iubite user, sunt de acord cu tine privitor la situaţia din sănătate şi din învăţământ, dar dacă acest serviciu e inutil, de ce nu se desfiinţează? Ori dacă trece la MAI, va consuma mai puţini bani şi va deveni util? Cui? Poliţiei politice a psd sau a usl? În altă ordine de idei, este evident că ţărişoara este împovărată, duce lipsă acută de bani, tituşi, atunci de ce iertăm Kazahstanul de 400 milioane euro datorie? Sau de ce s-a dat ocazia ca prin noul Cod Penal, să fie iertaţi inculpaţi care au fraudat sute de milioane de euro, fără a mai exista posibilitatea recuperării?

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 17:38 +4

pentru lily//da!!!!!! cu certitudine ca daca trece la mai o sa consume cu mult mai putini bani,caci nu o sa mai deturneze gunoiul din ei pentru ,,nevoile lui,, uzind de faptul ca/i serviciu secret si ca nimeni nu face controlla ei(cum de altfel ar trebui).lily tu faci o varza amesteci sts cu codul penal,probabil intentionat,caci asum ca esti o napirca dupa cum pui problemele

# Lily date 3 februarie 2014 18:21 0

1.Romania nu e Sahara 2. Avionul a căzut în apropierea unei baze militare echipate NATO, dotată cu radar 3. pasagerii unui avion nu sunt obligaţi să aibă la ei telefoane mobile 4.nu toate zonele sunt acoperite cu semnat pentru telefoane mobile 5.nu toţi supravieţuitorii unui accident aviatic sunt în măsură să şi ceară ajutor, vezi cazul Aurei, vie , dar paralizată sau a medicului viu, dar în imposibilitatea de ase mişca pentru a răspunde la apelul telefonic 5. trebuie să cred că SRI condus de dl. Maior serveşte interesele finului ponta?

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 18:44 +1

pentru lily//1) intr/adevar dar tu imi dadeai povestea cu 1944 si taranii din apuseni,ti/am raspuns cu beduinii din sahara,si acolo/s dune ca si dealurile din apuseni2)de la 50 m de deasupra solului avionul nu mai este detectabil de radar!!!!!(clar!!!!!!!!)3.pasagerii nu/s obligati sa aibe telefoane la ei DAR EI AVEAU.4.dar acea zona era!!!!. 5.dar ei au fost in masura sa ceara!!! NU INTELEG DE CE IMI DAI DATE IPOTETICE SI NU TE REFERI LA CELE REALE. daca/i pe ipotetic o sa/ti mai dau un pct 6.daca omuletii verzi din luna invadeaza romanica sa/l judece pe gunoiul basescu si sa/l traga pe roata pe opris!!!! din cauza ca nu sint datele ipotetice la care te referi tu de asta SI opris trebuie sa zboare si sa fie cercetat pentru crima caci a fost din punctul meu de vedere ,caci pot sa fiu in situatia lui iovan sau studentei sau al doctorilor.NU AMESTECA IPOTETICUL CU REALITATEA.opris si impotenta lui nu/i ipotetica ESTE REALA si au MURIT 2 OAMENI

# Lily date 3 februarie 2014 19:04 -2

Refuz să cred că eşti încuiat, cauţi doar argumente contra STS. Mă doare în pix de toţi aştia, dar acea instituţie are tot atâta vină în treaba asta cât Bianca Drăguşanu sau regele Cioabă. Nu mai ştiţi cum să-l atacaţi pe Băsescu acum nu ar trebui o comisie parlamentară care să caute vinovăţia? de ce elicopterul armatei pregătit a fost reţinut la sol? de ce IGPR-ul nu şi-a activat aparatura care arată locaţia, prin satelit?(menţionez, nici asta nu era treaba IGPR) de ce nu s-au cerut coordonatele de la armată, care le avea? de ce Ponta a minţit în direct, la TV? de ce Ponta, în loc să coordoneze acţiunea, a mers la birt? de ce...de ce...

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 19:24 +3

pentru lily//imi zici de helicopterele de la luna? nu s/au ridicat din cauza ca helicopteristii nu au avut gaz si nu si/au mai facut orele de antrenament necesare ca sa/si pastreze licentele up to date(este reglementare nato si internationala)de ce gunoiul a mintit ieri in direct??/REPET NU/I TREABA GUNOIULUI SI NICI A GUNOIASULUI SA CONDUCA OPERATIUNI DE S&R. SI INCA UN ARGUMENT.DR ZAMFIR SI INCA 2 PARCA AU TRANSMIS COORDONATELE LA 112!!!!!!!!!SA SE DEA BENZILE PUBLICITATII,ASA SE FACE IN ORICE TARA CIVILIZATA!!!!!!!!!!

# Lily date 3 februarie 2014 22:24 -2

Ce nu au spus însă oficialii din MApN este că piloții de la baza de la Câmpia Turzii erau pregătiţi să intervină. „Au trei tipuri de elicoptere acolo, printre care şi PUMA SOCAT şi elicoptere de căutare şi salvare. Ei ştiu că sunt în Codul Operativ de Intervenţie, iar PUMA SOCAT era pregătit să se ridice de la sol, dar nu a primit ordinul. De fapt, ei puteau să se ridice de la sol doar cu o confirmare a ridicării, cu o aprobare, nu cu ordin. Dar, dimpotrivă, li s-a spus să rămână la sol\", au precizat aceleași surse.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 3 februarie 2014 23:20 0

PENTRU LILY//TI/AM MAI SPUS ODATA DAR NU AI ,,RECEPTIONAT.. nu aveau orele de zbor facute pentru up date/ul licentelor.nu intelegi?deci daca se intimpla doamne fereste un alt accident iesea TAMBALAUL SI MAI MARE. vroiai sa se caute si elicopterul a 2 a zi???!!!

# Lily date 3 februarie 2014 22:27 0

Elicopterul militar PUMA SOCAT poate efectua zboruri în condiții dificile. „SOCAT circulă atunci când este ceaţă şi vizibilitatea este zero. Are o aparatură, sub manşa pilotului, care arată relieful la orice moment. Este cel mai modern elicopter al nostru, iar echipajele de pe SOCAT sunt formate din militari de elită care urmează cursuri de prim-ajutor, au truse medicale, iar unul dintre ei este medic sau are cursuri echivalente. În cazul în care nu poate ateriza, SOCAT poate să dea drumul la troliul MEDEVAC (30 de metri). În cazul în care nu ar fi putut să coboare troliul, mai aveau paraşutarea. Locurile de acolo, inclusiv locul în care a căzut avionul, sunt locurile de antrenament pentru SOCAT. Ei cunoşteau foarte bine locul\", ne-au mai povestit cadrele armatei.Mai mult decât atât, piloții de la baza de la Câmpia Turzii aveau coordonatele exacte ale prăbușirii avionului.

# unul din lumea cea mare date 3 februarie 2014 23:29 0

pentru lily//koko eu stiu ca tu nu intelegi si uite de ce,, În cazul în care nu ar fi putut să coboare troliul, mai aveau paraşutarea. ,, koko,ma uit la licentele mele sa vad daca/s sanatos ca ma iau sa ma contrazic cu tine pe chestii de aviatie!!!!! uite UNA CA SA NU AVEM LA CE SA NE MAI CONTRAZICEM.niciodata dar niciodata nu s/a intimplat sa se sara din elicopter cu parasuta DIN CITE STIU EU.NU CONFUNDA CU CATAPULTAREA....... si aia se face din avion(numai avioanele de vinatoare,sau militare au catapulte- care/s de fapt 2 rachete sub scaunele pilotilor)ar mai fi fost posibil sa fie folosit un avion cu decolare verticala,dar romanica nu are v 22 osprey tilt rotor.asta/i alta poveste si prea complicatan pentru subsolurile din scaune

# unul din lumea cea mare date 4 februarie 2014 10:47 0

mai lily / koko ,ia nu va mai certati cu mine CA EU STIU TOT DESPRE ORICE SI DESPRE TOATE CACI EU SUNT CEL MAI DESTEPT DE PE ACEST SITE si nu stie nimeni ce cunostinte am eu in cap. de fapt nici eu nu stiu dar cred ca stiu si vreau sa-i fac si pe altii sa creada ca eu stiu si de aia ma bag in seama ca natura a fost rea si cruda cu mine si nu sunt bagat in seama decat aici ca pe strada ma scuipa lumea in cap si imi da cu usa in cap si atunci o iau razana pe siteul asta care imi place mult de tot ,asa de mult ca ma gandesc sa-l iau acasa si sa-i cumpar flori si dulciuri.si acum va las ca mai am un joc cu avioane si extraterestri si mai invat putin pilotaj ca sa va contrazic pe voi si pe ceilalti care nu au habar despre avioane si elicoptere si radare si arme si serviciice secrete care ma monitorizeaza mereu.

# unul din lumea cea mare(real) date 4 februarie 2014 11:55 0

pentru unul din lumea cea mare /alias koko//stiu ca prostiile tale te/au autoderanjat dar nu am ce/ti face koko mereu te dai de gol.asta/i meseria ta de napirca ,pe care nici nu o prea stapinesti.si concluzia se poate trage simplu din enunturile tale.esti chiar frustrata dar ......ce sa/ti fac,daca te lupti pentru cauze pierdute si uite ca se intimpla ce ti/am prezis,procurorii nu/s magistrati si in scurta vreme o sa legifereze si asta ca si raspunderea materiala pe care ti/am prezis/o si de la care ai luat foc.koko /lily mai invata chiar si ..sa ,,procuri,,

# unul din lumea cea mare ( real ) date 4 februarie 2014 14:42 -1

pentru koko/alias lily stiu ca prostiile mele te/au deranjat si ma autoderanjeaza si pe mine dar nu am ce/ti face ca atata pot ca asta/i meseria mea de naparca nesatisfacuta pe care mi/au prezis/o multi si colegii mei procurori o sa legifereze asta si atunci ma fac judecator ca eu invat intr/una sa stiu cat mai multe si sa devin primul judecator/procuror/pilot/agent de la serviciile secrete ca sa pot sa iti arat ce inseamna o naparca adevarata.mai invata si tu sa procuri medicamente ca mine sa vezi cum te simti cand conduci elicoptere de lupta.;

# unul din lumea cea mare date 4 februarie 2014 18:29 0

pentru koko/lily// dupa cum ai mai vazut,de azi iti introduc iarasi cuvinte de cod la sfirsitul comentariilor,daca nu ai sa le explici esti doar napirca koko care face doar comentarii inrosite,ca asa/s napircile din scune impotente ,spaguite si incompetente(cuvint cod fly by wire)

# unul din lumea cea mare date 4 februarie 2014 19:12 0

pentru koko/lily// dupa cum vezi si tu de astazi trec in ilegalitate si ma camuflez si o sa folosim cuvinte cod ca sa nu ne depisteze dusmanii care ne urmaresc ce scriem noi aici ca astia //dusmanii // daca nu folosim cuvinte de cod sau de biban poate si de stiuca ca si stiuca este un peste cod o sa se prinda ca sunt impotent ,spaguit si incompetent si diliu ( cuvant cod stiuca asta ca sa stii ) wire sau on-line

# unul oarecare date 3 februarie 2014 18:20 +1

Deci e clar ca sistemele ANI si ALI din softul actual 112 functioneaza ca un kur, de parca softul a fost facut de firma vreunui escroc prieten cu Ponta abonat la bani publici, de parca Bogdan pieleapenisului Chireac ar fi fost pana in gat bagat in vreo spaga pentru aparatura. Propun ca guvernul sa bage in firma de soft indicata de domnul deputat Ghita 200,300,400 de milioane de euro pentru updatare, si domnul Chireac pieleapenisului sa fie rugat pret de cateva milioane de parai sa mijloceasca o legatura cu Ericson pentru schimbarea aparaturii basiste. 

# tablagiul opris lingaul date 3 februarie 2014 18:23 +5

:lol: chiorul basescu ,javra ordinara,mincinosul,teroristul,interlopul, :-* 8) hotul,prostul,macacu,dictatorul,infractorul :eek: nul lasa din brate pe spalatorul de ******-urii a lui un bautor de urinika dela udrea,eba,ioana b. :lol: omul cu par la gura un infractor periculos bogat fura bine cu firmele lui,cunpara aparatura sts la pret unflat atai reteta lui basescu seful mafiei astept ziua cand vor fi legatii totii din gasca lui dracul basescu cancerul poporului roman domne ajuta sa scapam de satana ranjitul infect :D

# mircea date 3 februarie 2014 23:08 -4

bag seama ca viorel mai vrea un 9-0 la CCR. 

# argatu date 3 februarie 2014 23:53 +6

serviciile nu si-au facut datoria ptr ca nu le-a lasat MAIDANEZUL de la COTROCENI ptr a-l compromite pe PONTA. atit rau cit a facut acest MAIDANEZ cu gasca lui e TRADARE de PATRIE 

# Valeriu Mangu date 4 februarie 2014 00:23 +1

Articolul \"\"Armata\" este o institutie fundamentala a statului?\" pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# anna date 4 februarie 2014 13:08 +4

STSul si generalul de mucava s-au compromis si au dezonorat armata romana,drept care sa dea toate ordinele si medaliile inapoi.Base acopera chestia dezonoranta si rusinoasa din doua motive posibile: !au sperat ca cei din avion sa decedeze ,nu sa fie martori la marsevie si 2 vina sa cada pe guvern.Ambele sunt produsul unei minti criminale si ambii,[probabil si altii]pot fi acuzati de crima.

# Lily date 4 februarie 2014 14:13 -1

S-a dotat oare Bălăceanca cu PC-uri? altfel nu pricep cum poţi debita asemenea tâmpenii,Băse era în convorbiri la nivel înalt departe de ţară, iar guvernul era prezent, dl.ponta la B1 tv şi la birt, doamna Mănescu pe facebook, d-l Stroe se necăjea că s-a întâmplat fix în mandatul lui...ce mai, Băse chiar e de vină că te-a născut mamica ta aşa cum eşti.

# Doctorul date 4 februarie 2014 15:07 +2

Nu. Inca nu am introdus P.C.-uri la Balaceanca. Dar pacientilor merituosi le acordam uneori invoire si acestia scapa la Internet, in afara institutiei noastre.

# corneliu date 4 februarie 2014 14:18 +1

http://www.romatsa.ro/ro/SARconf2013 evenimente Conferinta Internationala Search and Rescue 2013 În intervalul 21-23 mai 2013 s-a desfăşurat la Bucureşti, sub auspiciile Biroului Regional ICAO EUR/NAT, respectiv a Conferinţei Europene pentru Aviaţie Civilă şi organizată de RA ROMATSA, Conferinţa internaţională SAR (Search And Rescue – căutare şi salvare în cazul accidentelor de aviaţie civilă). Conferinţa a fost prezidată de către domnul Cătălin RADU, Preşedintele Conferinţei Europene pentru Aviaţie Civilă, şi a beneficiat de prezenţa domnului Luis Fonseca DE ALMEIDA, Directorul Biroului Regional ICAO EUR/NAT şi a domnului Salvatore SCIACCHITANO, Secretarul Executiv al Conferinţei Europene pentru Aviaţie Civilă, precum şi de un număr mare de participanţi din ţară şi din 9 ţări europene. În cea de-a doua zi a conferinţei (miercuri 22 mai), participanţii au asistat la desfăşurarea “Exerciţiului de căutare şi salvare SAR-2013″, prevăzut în Planul anual de activităţi al Comitetului Naţional. La exerciţiu, care s-a desfăşurat în Judeţul Prahova (zona Păuleşti – Plopeni), au participat unităţi SAR din: Statul Major al Forţelor Aeriene, Inspectoratul General pentru Aviaţie al MAI, SMURD, Inspectoratul Judeţean Prahova pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, Poliţia şi Jandarmeria Judeţeană Prahova cu 275 persoane de diferite specialităţi şi profesii, 4 elicoptere, 17 maşini de pompieri şi 12 ambulanţe. VIDEO: Exercițiu “Search And Rescue” – Prahova 22 Mai 2013 http://www.romatsa.ro/ro/node/332 International Conference Search And Rescue 2013 VIDEO si atasament RADU Cătălin, Director Direcţia Aviaţie Civilă din 2006 din Ministerul Transporturilor şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie la Autoritatea Aeronautică Civilă Română din 2013

# Lily date 4 februarie 2014 14:32 -1

Si STS nu a participat? Oare de ce?

# DUMITRU date 4 februarie 2014 15:26 +1

Nu a participat STS, cica asculta poporul, nu avea treaba cu tragedia.... Las\'ca baselu ii apara, asta e deviza STS

# unul din lumea cea mare date 4 februarie 2014 18:39 0

va raciti gura degeaba cu napirca koko/chinezoaica/dankh1/ si inca citeva aliasuri.este o basista infocata din scaune,are obiceiul sa se dea si procuror la glaf sau notar.este tipic pentru ea sa recomande medicamente cind nu mai are argumente(cuvint de cod yok)

# IOKoshima date 4 februarie 2014 19:24 -1

va raciti gura degeaba cu naparca de mine ca vad  numai peste si nu orice peste ci cod ca nu are oase si pot sa/l mananc fara sa/mi pun proteza.si nici nu vreau sa ascult de colegii de site cand imi recomanda medicamente ca imi raman in gat.ce spuneti ? sa le iau cu apa ? n/am stiut

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.10.2021 – Casatorie doar cu certificat de vaccinare. Arafat s-a radicalizat (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva