20 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATENTIE USL – Presedinta BEC, judecatoarea ICCJ, Gabriela Bogasiu, are sotul implicat in dosare de milioane de euro. Alaturi de inculpatul Stefan Radulescu, avocatul Mihai Bogasiu a fost urmarit de SRI, ONCPSB, PICCJ si are un dosar blocat la DNA. In premiera, filmul care probeaza legatura intre Traian Basescu si Stefan Radulescu, omul “aparat” de sotul judecatoarei Bogasiu (Documente, Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

22 iulie 2012 11:31
Vizualizari: 19986

 

Credeti in marile “coincidente”? Noi nu! Presedinta Biroului Electoral Central pentru referendumul demiterii presedintelui suspendat Traian Basescu din 29 iulie 2012 este nimeni alta decat judecatoarea suprema Gabriela Bogasiu! Cum a fost aleasa tocmai Gabriela Bogasiu in fruntea BEC, organism care va decide care va fi rezultatul in cazul demiterii/ramanerii in functie a presedintelui Traian Basescu, in conditiile in care sotul acesteia, avocatul Mihai Bogasiu a fost implicat in dosare grele, cel mai important fiind blocat la nivelul DNA, institutie “nasita” de Traian Basescu, cel care a numit si reconfirmat in functie toti sefii acestui parchet??? Dosare in care sotul ei este alaturat afaceristului Stefan Radulescu, un apropiat al lui Traian Basescu. Lumeajustitiei.ro va prezinta o serie de documente incendiare, care te duc cu gandul ca judecatoarea Gabriela Bogasiu – posesoarea unei averi de invidiat – poate fi santajabila, si aceasta intrucat sotul ei, avocatul Mihai Bogasiu apare implicat in dosare cu mize de milioane de euro, a caror numitor comun este afaceristul Stefan Radulescu (trimis in judecata in mai multe cauze) nimeni altul decat apropiatul presedintelui Traian Basescu. Lumeajustitiei.ro va prezinta in premiera un film video, realizat chiar inaintea campaniei electorale pentru prezidentiale din 2004, una dintre firmele inculpatului Stefan Radulescu (arestat vreme de patru luni pentru fraude economice) film din care reiese ca Traian Basescu este in relatii cordiale cu inculpatul Stefan Radulescu, cel care l-a asteptat cu fursecuri alese pentru a pune tara la cale... cata vreme cei doi s-au si lasat filmati impreuna. Pentru cine nu stie, Stefan Radulescu este nimeni altul decat partenerul de “combinatii” al avocatului Mihai Bogasiu, sotul judecatoarei Gabriela Bogasiu, care a ajuns “intamplator” presedinta Biroului Electoral Central. Cine are urechi sa auda si ochi sa vada, sa ia aminte!


Filmul realizat la firma inculpatului Stefan Radulescu (posibil sponsor al campaniei electorale pentru prezidentiale a lui Traian Basescu) inaintea alegerilor prezidentiale din 2004, cu convorbirile dintre Traian Basescu si inculpatul Stefan Radulescu il puteti viziona aici, cu mentiunea ca inregistrarea a fost descoperita cu prilejul unei perchezitii a procurorilor Parchetului General, caz in care atat procurorul, cat si politistul anchetator au fost zburati din functii, iar politistul rapit in strada, batut, aruncat dezbracat la marginea unei paduri, iar apoi internat abuziv la spitalul de nebuni. VIZIONATI FILMUL AICI!

 

Amintim ca la 8 iulie 2012, presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, cea care l-a condamnat pe Adrian Nastase in “Trofeul Calitatii” a tras la sorti urmatoarea componenta a BEC la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, cei alesi fiind:

-Danut Cornoiu - judecator la Sectia I civila;

-Gabriela Elena Bogasiu - judecator la Sectia de Contencios;

-Alina Sorinela Macavei - judecator la Sectia I civila;

-Elena Carcei - judecator la Sectia a II-a civila;

-Aurelia Motea - judecator la Sectia a II-a civila;

-Luiza Maria Paun - judecator la Sectia de Contencios;

-Tatiana Gabriela Nastase – judecator la Sectia a II-a civila.

Ulterior, dintre cei 7 trasi din urna, presedinte al BEC a fost ales chiar judecatoarea Gabriela Bogasiu, despre care exista serioase semne de intrebare. Despre judecatorul Danut Cornoiu avem de asemenea semne mari de intrebare, acesta fiind exclus din Magistratura de CSM pentru imixtiunea sa in dosarul casei parintilor ex-ministresei Monica Macovei, dar care a fost salvat in recurs de colegii lui de instanta, care i-au inlocuit sanctiunea excluderii, cu cea de reducere a idemnizatiei cu 15% pe trei luni.

Este sau nu judecatoarea ICCJ Gabriela Bogasiu o persoana santajabila? Unde sunt yachturile cu care brazda Marea Neagra si marile Mediteranei avocatul Bogasiu?

Avocatul Mihai Bogasiu a fost ani in sir partenerul de “combinatii” al afaceristului Stefan Radulescu, care a cumparat la un moment dat un yacht pe una din firmele sale, marca Hanse 311 pentru ca Bogasiu sa-l foloseasca in exclusivitate. Bogasiu este un impatimit al sporturilor nautice, declarand multor prieteni: “Yachtul este viata mea!” Pe firma lui Stefan Radulescu s-a introdus in Romania, in toamna lui 2003, printr-o factura falsa un yacht, marca Hanse, importat din Germania, de peste 60.000 euro, declarat in acte cu o valoare de doar 2500 dolari. Radulescu a fost pus sub acuzare pentru acest fals, dosarul fiind tergiversat si azi, insa avocatul Bogasiu a fost vazut in nenumarate randuri la bordul acestei ambarcatiuni, botezata “Kalidora” dupa numele fetelor sotilor Bogasiu, Calina si Teodora. De mentionat ca pe declaratiile de avere ale judecatoarei Gabriela Bogasiu nu a aparut niciodata vreun yacht, chiar daca ulterior, o alta ambarcatiune, de peste 150.000 dolari, botezata tot “Kalidora”, marca Bavaria 42 Cruiser, a fost folosita conform documentelor de acelasi avocat Mihai Bogasiu.

Documente aflate in posesia procurorilor PICCJ arata ca asigurarea pentru un yacht “Kalidora”, cu care se plimbau pe Marea Neagra si Mediterana, dar si pe Dunare, avocatul Mihai Bogasiu partenera acestuia avocata Angelica Enache si varul avocatului Florin Cernat, a fost platita de societatea de avocatura “Bogasiu si Asociatii” – peste 900 euro, lunar. De ce sa fi platit firma de avocatura “Bogasiu si Asociatii”asigurarea unui yacht, daca nu ar fi fost al lor? Din documentele procurorilor mai reiese ca ambarcatiunile ar fi apartinut unei firme cipriote (off-shore) Callidora Travel Ltd. Cipru in dreptul careia apare numele numitului Florin Cernat, despre care se stie ca este o ruda saraca a avocatul Mihai Bogasiu. Surprinzator, in declaratia de avere a judecatoarei Gabriela Bogasiu apare un imprumut de 135.000 euro luat de la acest Florin Cernat (personaj care din anumite informatii nu putea detine o asemenea suma). Este posibil ca acest imprumut sa aiba in spate nava “Kalidora” folosita de Mihai Bogasiu si care nu apare in declaratia de avere a judecatoarei??? Sa fie acest imprumut un paravan??? - documente despre asigurarea navei si faptul ca aceasta era pilotata de avocatul Mihai Bogasiu le puteti citi atasate la finalul articolului.

Amintim ca in urma cu cativa ani, cand am incercat sa aflam de la judecatoarea Gabriela Bogasiu amanunte despre lipsa din declaratiile sale de avere a yachturilor, aceasta a refuzat sa raspunda. Pe surse, am aflat ca judecatoarea ar fi justificat colegilor ei de la Inalta Curte ca ea nu are treaba cu ceea ce face sotul ei...

Foarte ciudat, desi avea sot cu “probleme”, Elena Gabriela Bogasiu a fost cea mai tanara judecatoare promovata de CSM la Inalta Curte, post pentru care legea cere un minim de 12 ani vechime in magistratura. In mediile judiciare s-a comentat ca judecatoarea Gabriela Bogasiu nu ar fi avut decat 10 ani vechime efectiva, restul celor doi ani fiind adunati cu stagiatura care reprezinta vechime in munca, intrucat calitatea de judecator se dobandeste dupa depunerea juramantului care coincide cu intrarea in magistratura...

Mihai Bogasiu urmarit de SRI si Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea de Spalarii Banilor (notele secrete cu care a fost sesizat Parchetul General)

Si acum sa revenim la legaturile dintre Mihai Bogasiu – Stefan Radulescu, prietenul lui Basescu...

Potrivit unei note strict secrete a SRI – vezi documentul atasat la finalul articolului – Mihai Bogasiu si Stefan Radulescu au fost deferiti de un general maior din SRI Parchetului Inaltei Curti pentru implicarea in tranzactii cu mafia araba a unor active apartinand firmelor lui Gelu Tofan. Iata textul integral al sesizarii SRI:

ROMANIA

SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII

U.M.0198 BUCURESTI

NR.001379940 din 17.01.2005

Catre

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie

Sectia de urmarire penala si criminalistica

In baza prevederilor articolului 11, lit.”d” din Legea nr.51/1991, privind siguranta nationala a Romaniei, va comunicam urmatoarele date si informatii in legatura cu numitul RADULESCU STEFAN, nascut la 11.03.1956, in com.Tomsani, jud.Prahova, domiciliat in Bucuresti, Str... ale carui activitati formeaza obiectul dosarului penal nr.430/P/2003 instrumentat la nivelul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia de urmarire penala si criminalistica.

Astfel, cel in cauza, actionar majoritar la S.C. MOBINS S.A., S.C. TRANSPORTURI AUTO ASTRA S.A., S.C.SOMACO S.A., S.C. SOMACO HOLDING S.A., S.C. ROTRAS INTERNAtIONAL HOLDING S.A., toate din Bucuresti si S.C. ROTRAS. S.A. Drobeta Turnu Severin, prin activitatile sale ilicite, a prejudiciat bugetul statului cu sume de ordinul sutelor de miliarde de lei.

1.S.C.SOMACO S.A.

Dupa achizitionarea pachetului majoritar de actiuni la S.C.SOMACO S.A., RADULESCU STEFAN, a deturnat peste un milion de dolari prin prestari de servicii fictive, prin intermediul S.C. TRANSPORTURI AUTO ASTRA S.A. si diverse firme ale unor cetateni arabi (indeosebi irakieni si sirieni), existand date potrivit carora o importanta suma a fost expatriata prin intermediul unor firme fantoma.

Mentionam ca cetatenii arabi sunt consiliati de catre avocatul BOGASIU MIHAI, nascut la 18.08.1967 in Bucuresti, domiciliat in aceeasi localitate, Str..., principalul colaborator a lui RADULESCU STEFAN.

Dintre firmele cetatenilor arabi au fost identificate:

-S.C. IRA IMPORT EXPORT S.R.L., (J40/664/2002, firma prin care au fost emise mai multe facturi false la preluarea sediului social al S.C. SOMACO. S.A.), la care asociat este unic este TAHER S FARAJ, nascut la 29.03.1966, in loc.Al Anbar, Irak. Acesta a fost asociat si la S.C. AL MEKTUM IMPEX S.R.L., care a fost cedata in ianuarie 2002, cu o zi inaintea infiintarii S.C. IRA IMPORT EXPORT S.R.L., unor cetateni arabi care au utilizat pasapoarte falsificate pe identitatile irakiene HUSAM MUTLAG si AMER A.H. MAKLF (cercetati in dosarul penal nr.65/P/2003);

-S.C. NICE COMPANY S.R.L. (J40/4280/2001), al carei patron a fost ASAD A. ALI, nascut la 01.07.1967 in Al Anbar, Irak. in martie 2004, acesta a cedat respectiva societate comerciala unui cetatean arab, care a utilizat un pasaport falsificat pe identitatea irakiana MUHANAD M.MUTLAG (cercetat in dosarul penal 65/P/2003). ASAD A ALI mai este asociat la S.C. CROWN M. TRADING S.R.L.

-S.C. SHARSA S.R.L. (J40/51/1996), la care asociat unic si administrator este SHARIF H. SAID, nascut la 24.12.1971, in Bagdad, Irak, si care a fost utilizata de cetateanul irakian WALEED F. RAMZI SIMON, nascut la 08.10.1967, pentru transferuri bancare ilegale (sus-numitul a fost arestat la 15.07.2004, fiind cercetat in dosarul penal nr.34/P/2004);

-S.C. EVA IMPEX 96 TRADING S.R.L. (J40/6917/1996) la care asociat unic si administrator este BASHAR K. MAYSHER, nascut la 20.07.1974, in Irak, posesorul pasaportului cu nr.M0993788;

-S.C. EURO ENERGY CORPORATION S.R.L. (J40/6621/1999), la care figureaza asociati AYAD M. HABEEB, nascut la 19.06.1961, in loc.Najaf, Irak si ALI MANSOUR HABIB, nascut la 17.03.1965, in Irak;

-S.C. CARMEN INTERNAtIONAL S.R.L. (J40/1405/2002) la care asociat unic si administrator este RAHIF MOHAMMAD METLEJ, nascut la 21.04.1979, in Liban. Despre acesta se cunoaste ca a cedat in data de 14.05.2002 firma GLASCO COMERCIAL IMPEX S.R.L., cetateanului irakian AMMAR MOHAMED TAHA (arestat in data de 18.02.2003), care a utilizat un pasaport falsificat pe identitatea irakiana SALEH A. SHALEF si altui cetatean arab ce a utilizat un pasaport falsificat pe identitatea irakiana FOAD I. ADNAN (cercetati in dosarul penal 65/P/2003);

-S.C. GRANDE MAISON S M IMPEX S.R.L. (J/40/3013/1996 ), la care asociati sunt MOHAMMED S H SAYD, nascut la 01.01.1967, in Bagdad, Irak si AKRAM A KAREM, nascut la 01.07.1968, in loc.Erbil, Irak (care este asociat la 11 firme, dintre care la trei este asociat unic, fapt ilegal);

-S.C. MILENIUL NOU S.R.L. (J40/3118/1999), la care asociat unis si administrator este MNJAD S ABUAD, nascut la 01.06.1968 in Irak, posesorul pasaportului cu nr.M0597694.

Sediul social al S.C. SOMACO S.A. Din Str.I.C.Bratianu nr.10, sector 2, a fost vandut in anul 2002 in mod ilegal (fara sedinta AGA a S.C. SOMACO S.A. si fara consultarea SIF-MUNTENIA , care erau obligatorii) lui MIHAI MIRCEA CLAUDIU (varul avocatului BOGASIU MIHAI), nascut la data de 22.02.1972 in Rm.Valcea, contra sumei de 400 de mii de dolari, acesta revanzand spatiul in 48 de ore unui cetatean arab (prieten cu avocatul BOGASIU MIHAI), contra sumei de 1,6 milioane de dolari (prin introducerea a numeroase facturi false emise de firmele unor cetateni irakieni), statul roman fiind prejudiciat cu peste 7 miliarde de lei (prin neplata TVA-ului).

Mentionam ca operatiunile s-au efectuat prin Banca Egnatia-Sucursala Berzei (banca prin care majoritatea celor semnalati deruleaza tranzactii finaciare).

Una dintre firmele prin care RADULESCU STEFAN, a scos din patrimoniul S.C. SOMACO S.A., sume de ordinul miliardelor de lei este ANTOPEX S.R.L. ( firma radiata din evidentele Registrului Comertului, care a figurat cu sediul in Str.Andronache nr.4, Sector 2, telefon 021.6554561).

O alta societate comerciala prin care cel in cauza a reusit a reusit sa eludeze plata la bugetul de stat a obligatiilor financiare este GENERAL TRANSCONSERV S.A. (J40/16059/1994).

II.S.C ROTRAS S.A.

In anul 2002, cu ocazia unei sedinte a A.G.A. a S.C. ROTRAS S.A., RADULESCU STEFAN, impreuna cu BOGASIU MIHAI, SOTAE MARIAN, nascut la data de 13.04.1958 in com.Tufeni, Jud.Olt, BUCURENCIU VIOREL, nascut la data de 30.04.1956 in Bucuresti, UDROIU BADEA, nascut la data de 03.07.1951 in satul Cartojani, Jud.Giurgiu, au obstructionat participarea lui GHEORGHE TOFAN (actionarul majoritar) la lucrarile sedintei respective, existand informatii carora, in schimbul sumei de o suta de mii de dolari, a semnat in fals numitul sOTAE MARIAN.

in acea sedinta s-a hotarat ca RADULESCU STEFAN sa fie actionarul majoritar, in urmatoarele doua saptamani acesta comercializand anvelope in valoare de 70 miliarde de lei, dupa care a vandut fabrica cu suma de 380 mii de dolari cetateanului german FRIEDMANN JOSEF, nascut la data de 27.11.1948 in Oradea. De asemenea, a vandut camioanele Volvo ale societatii, existand date ca suma de 800 mii de dolari obtinuta a ramas in strainatate in conturile sale.

III.S.C. TRANSPORTURI AUTO ASTRA S.A.

In contextul in care S.C. TRANSPORTURI AUTO ASTRA S.A., in calitate de reprezentanta in Romania a societatii MAN, primeste anual din strainatate drept garantii suma de 400 de mii de euro, exista informatii potrivit carora RADULESCU STEFAN, a falsificat garantiile MAN si a incasat banii, care au fost transferati in conturi personale din strainatate.

In anul 2002, prin intermediul aceleasi societati comerciale, RADULESCU STEFAN a achizitionat doua instalatii de spalat autovehicule in valoare de 214528 marci germane, pe care le-a introdus in tara pe baza unor facturi false in valoare de 427556 marci germane.

IV.S.C. MOBINS S.A.

RADULESCU STEFAN a indus in eroare membri Asociatiei PAS MOBINS (cu ocazia negocierii protocolului si a actului de cesiune prin care s-a cesionat catre S.C. WEST MAR LOGISTICS S.R.L., pachetul majoritar de actiuni detinut de S.C. MOBINS & C S.A.) nerespectandu-si obligatia contractuala privind efectuarea de investitii, pastrarea locurilor de munca si efectuarea de modernizari. Totodata, acesta a majorat ilegal capitalul social al S.C. MOBINS S.A., prin prestari de servicii fictive de catre S.C. WEST MAR LOGISTICS S.R.L. si supraevaluari de active.

Detinem date conform carora atat RADULESCU STEFAN, cat si avocatul sau BOGASIU MIHAI, au in vedere sustragerea pe orice cai, inclusiv prin acte de coruptie, a probelor din dosar, indeosebi a celor legate de activitatile cetatenilor arabi.

De asemenea, exista date conform carora actualul proprietar al S.C. SOMACO S.A, ABDULWAHED NOUR-IDEEN (care detine autoturismul Mercedes cu nr.B-28-NUR), nascut la data de 20.03.1962 in Damasc, Siria, domiciliat in Bucuresti, Str... a parasit tara, pentru a se sustrage eventualelor cercetari”.

Sesizarea Oficiului National de Prevenire si Combaterea Spalarii Banilor pentru suspectii Stefan Radulescu si avocatul Mihai Bogasiu

Potrivit INFORMARII nr. III/737/DII/31.08.2004 a Oficiului National de Prevenire si Combaterea Spalarii Banilor, adresate Parchetului Inaltei Curti, document semnat de presedintele de atunci al Oficiului, Iulian Ilie Dragomir (actual judecator la Sectia penala a ICCJ) au fost indicate “operatiuni suspecte de spalare a banilor efectuate de ceteatenii romani... Radulescu Stefan... Bogasiu Mihai... prin intermediul conturilor” unor firme. In document se arata “Din datele si informatiile detinute de Oficiu a rezultat ca pesoanele fizice Buciu Mihai Cristian, Bogasiu Mihai si Cezar Iulius au efectuat tranzatii bancare suspecte de spalare a banilor prin intermediul conturilor personale. Astfel, la data de 04.09.2003, contul societatii comerciale Transporturi Auto Astra SA a fost creditat cu suma de 3.395.900.000 lei de catre SC Vest Mark Intermens SRL. In aceeasi zi, SC Transporturi Astra SA dispune transferul sumei de 3.350.900.000 lei in contul personal al lui Buciu Mihai Cristian. Tot in data de 04.09.2003, Buciu Mihai Cristian dispune transferul sumei de 3.349.500.000 lei in contul lui Bogasiu Mihai, documentul justitificativ pentru aceasta plata fiind un contract de imprumut incheiat intre cele doua persoane, pentru suma de 3.350.900.000 lei, pe termen de trei luni fara dobanda. La data de 11.09.2003, Bogasiu Mihai dispune transferul sumei de 2.794.392.000 lei in contul lui Cezar Iulius (…)” Documentul ONPCSB arata in concluzii, in privinta avocatului BOGASIU MIHAI: “Luand in considerare operatiunile care au avut loc prin contul deschis de Bogasiu Mihai la Praeus Bank Romania SA si anume ca o parte din bani au fost retrasi in numerar (in lei si in valuta dupa ce au fost supusi operatiunii de schimb vakutar), iar suma de 2.794.329.000 lei au fost transferati in data de 11.09.2003 in contul lui Cezar Iulius, putem afirma ca acest cont a fost folosit ca o veriga pentru a disimila originea ilicita a banilor care au facut obiectuol tranzactiei. Justificarea transferului a fost contravaloare servicii asistenta juridica (…) avand in vedere cele prezentate, operatiunile cetatenilor romani Buciu Mihai Cristian, Radulescu Stefan, Radulescu Mariana, Tudoroniu Adriana, Oranici Eugen, Voinescu Tudor, BOGASIU MIHAI si Cezar Iulius desfasurate prin intermediul conturilor perosnale si al conturilor apartinand societatilor comerciale West Mar Logistic SA, Transporturi Auro Astra SA, Vest Mark Intermed SRL si Poly Delta Chemicals SRL concepute in scopul vadit de a ascunde sau a disimula natura reala a provenientei si dispozitiei banilor, sunt elemente ce constituie indicii temeinice privind savarsirea infractiunii de spalare a banilor prevazute de art. 23 din Legea 656 privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor. Fata de cele expuse mai sus, in conformitate cu prevederile art. 6 din Legea 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor si a Deciziei Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, prezenta informare se trimite Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a dispune masurile procedurale care se impun” - secretar de stat, Presedintele ONPCSB Ilie Iulian Dragomir

Lista dosarelor penale ale lui Stefan Radulescu, apropiatul lui Basescu

Iata lista partenerului de “cafea si fursecuri” al lui Traian Basescu, pe numele sau Stefan Radulescu:

-dosar nr. 303/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru comiterea mai multor infractiuni vizand evaziuni fiscale, delapidari, falsuri etc comise la Tofan Trans SA, Transporturi Auto Astra SA si Somaco SA, inclusiv pentru introducerea in tara, cu documente falsificate, a yachtului dat prietenului avocat Mihai Bogasiu. Acest dosar priveste si sustragerea de la plata unor obligatii fiscale catre stat pentru un utilaj instrainat fictiv catre SC Agromar Beta SRL – firma administrata de un anume Marian Didu, finul de cununie al procurorului sef serviciu din DIICOT, Gheorghe Muscalu;

-dosar nr. 1295/P/2005 al DNA – pentru abuz in serviciu, inselaciune etc, in legatura cu investitii fictive de 50 miliarde lei vechi, la Transporturi Auto Astra SA, Rotras SA Drobeta Turnu Severin, condusa de invinuitul Mihai Ghebaura, in calitate de director general;

-dosar nr. 1296/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru delapidare si fals, pentru instituirea unui sistem prin care Radulescu si sotia lui au pus la punct un sistem de sustrage a unor importante sume de bani din Tofan Trans SA si Transporturi Auto Astra SA, infavoarea unei firme a lor West Mar Logistic SRL;

-dosar nr. 1294/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru infractiunea inselaciune constant in faptul ca Radulescu si sotia lui au inselat o serie de parteneri de afaceri in legatura cu tranzactionarea unui pachet de actiuni de 54% de la Mobins &C SA catre firma lor West Mar Logistic SRL;

-dosar nr. 247/P/2006 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru sustragere de sub sechestru si evaziune fiscala, si alte infractiuni, legate de vanzarea catre Ropotamo Expert SRL a unui imobil din Bucuresti sechestrat penal si fiscal de Parchetul General si Administratia Finantelor Publice Sector 6;

-dosarul nr. 1297/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru activitatea infractionala de la Transporturi Auto SA si Somaco SA - instrainarea frauduloasa a unui pachet de actiuni de 49% detinut de Tofan Trans SA la Transporturi Auto Astra catre un apropiat al lui Radulescu pe nume Gheorghe Gheorghe, pachet de actiuni ajuns in final pe numele lui Alexandru Radulescu, fratele inculpatului; dar si instrainarea, cu aportul avocatului Mihai Bogasiu, a unor valoroase terenuri si constructii apartinand Somaco SA;

-dosarul nr. 330/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru abuz in serviciu si fals in leagatura cu acapararea controlului la Tofan Trans SA, in dauna actionarilor reali, precum si pentru instrainarea la valori mult diminuate a activelor societatii acaparate, catre alte firme pe care le controla: Somaco SA si West Mar Logistic SRL;

-dosarul nr. 1298/P/2005 al Parchetului General – Sectia de Urmarire Penala, pentru activitatile infractionale de la Tofan Trans SA;

In privinta dosarelor penale ale apropiatului lui Traian Basescu, inculpatul Stefan Radulescu a fost trimis in judecata, prin doua rechizitorii (vezi facsimile), cu fapte minore, care se afla si azi pe rolul instantelor de judecata. Principalul dosar, privind marele jaf de la firmele lui Gelu Tofan, in care pe langa Stefan Radulescu, tinta plangerilor penale a fost si avocatul Mihai Bogasiu, sotul actualei presedinte a BEC, zace de ani de zile blocat la DNA – procuror de caz Mihaela Moraru. De ce nu se face nimic in acest dosar cu fraude de peste 100 milioane de euro? Pentru mai multe amanunte cititi plangerea adresata de omul de afaceri Gelu Tofan Parlamentului European in care se arata cine este Stefan Radulescu si ce procurori il sustin...

*Cititi aici sesizarea SRI catre Parchetul ICCJ in cazul Mihai Bogasiu – Stefan Radulescu

*Cititi aici sesizarea ONPCSB catre Parchetul ICCJ

*Cititi aici actele despre nava Kalidora, avocatul Mihai Bogasiu si ruda sa Florin Cernea

*Cititi aici declaratia de avere a judecatoarei Gabriela Bogasiu, in care apare un imprumut de 135.000 euro de la Florin Cernea

*Cititi aici sesizarea omului de afaceri Gelu Tofan, catre Parlamentul European, care dezvaluie cea mai mare lovitura infractionala data mediului de afaceri de prietenul actualului presedinte

Comentarii

# Hector date 22 iulie 2012 12:28 +22

Ramai fara grai cand citesti asa ceva. asta e crima organizata la cel mai inalt nivel1 unde e justitia? prost o fi cine l-o mai vota pe chior

# Sa faca Rechizitoriul Plagiatoarea Kovesi Ciordutza Crudutza date 22 iulie 2012 22:31 +7

Sa-i dam colonelului Kovesi dosarul sa faca rechizitoriul sa vedem daca stie ceva. Parerea noastra e ca nu poate pt ca e bata! :lol:

# bercea mondial date 22 iulie 2012 14:04 +26

Dacă TRAIAN BĂSESCU NU ESTE DEMIS LA REFERENDUM , ROM ÂNII ORI NU GÂNDESC ORI SUNT PROȘTI. Dacă a redus nivelul de trai al populației, dacă am văzut faptele de furt din avuția națională, constituită din taxele și impozitele lor, atunci LE DORESC ROMÂNILOR SĂ MAI STEA ÎN SĂRĂCIE MULȚI ANI DE ACUM ÎNAINTE. ÎȘI MERITĂ DIN PLIN ȘI CU VĂRF ACEASTĂ SOARTĂ DE SCLAVI.

# ROMAN date 22 iulie 2012 14:46 +19

SATANA de base trebuie DEMIS!!!! PIEI SATANA!!! RUSINE JUSTITIEI ROMANE!!

# oreste date 22 iulie 2012 15:59 +13

PUSCARIABILUL  BASESCU = DAAAAAAAAAAAA=

# BASINOSSUL date 22 iulie 2012 16:00 +11

BRAVO!!! CAND IL ARESTATI PE MAIDANEZ  ???

# burebista date 22 iulie 2012 16:08 +14

La Rahova, colegii de partid PDL, deja incalzeste patul...Boldea abia asteapta sa-i citeasca seara..1001 de nopti...sa doarma linistit ! ceilalti se cearta intre ei a cui ..sotie sa fie.. :P...se pun pariuri mari..

# luisa date 22 iulie 2012 16:15 +14

Votati DA sa-i scoatem lui Basescu aurul, cuprul si gazele din cap ! 

# dosar penal date 22 iulie 2012 17:27 +15

E mai mult decat clar, daca pierde Basescu s-a terminat! JUSTITIA inca o mai controleaza 80%....doamne este mai rau ca pe vremea lui nea Nicu'....

# dosar penal date 22 iulie 2012 17:28 +12

Hai Romanii la Referendum ...Hai Basescu LA REVEDERE :)

# cetatean plebeu sau patrician? date 22 iulie 2012 19:29 -12

Sigur luju a primit ceva contracte de publicitate :lol: .Pana acum sunt doar speculati, justitia sa elucideze acest caz.Decat usl-ist mai bine un prost un nimic :-* .Daca nu ma credeti, cautati pe net emisiunea "nasul" care l-a avut invitat pe dl.Talpes si va veti convinge cine sunt adevarati tradatori de neam si tara, restul este bla bla :-* .Pentru cei c eimi vor da vot negativ ma doare in "ponta", eu oricum votez NU la referendum, pentru micsorarea nr. de parlamentari, micsorarea pensiilor speciale etc. :-*

# Sica date 22 iulie 2012 19:35 +13

daca esti si tu un colonel care te uiti de dimineata pana seara la superba Pora, la col Turcescu si Talpes, lasa-ne, esti penibil si pierdut pentru omenire. De fapt esti un procuror care ti-e frica ca pierzi tot cand nu va mai fi tradatorul de neam, de tara

# Secu date 22 iulie 2012 20:41 -8

În conformitate cu prev. art. 70 din HG 585/2002 reproducerea documentului SRI este PENALĂ!

# Alin date 22 iulie 2012 20:57 +8

Lasa-neeee Securitule! E penala in capul tau zevzec :D mai ia niste lectii de CEDO :D :D :D

# Cucu date 22 iulie 2012 21:21 +16

Art. 13 Legea 544/2001 Informatiile care favorizeaza sau ascund incalcarea legii de catre o autoritate sau o institutie publica nu pot fi incluse in categoria informatiilor clasificate si constituie informatii de interes public.

# STRAIN date 22 iulie 2012 21:45 +11

un marinar(PIRATsi BISNITAR)- un BETIV si MINCINOS un PARANOIA, la fel ca si HITLER a pus stapinire pe STATUL ROMAN, a acaparat punctele cheie ale STATULUI :JUSTITIA , SRI, si nu in ultimul rind DNA, unde au fost inscaunati cei mai mediocri PROCURORI ai ROMANIEI, un GESTAPOU tipic CRIMINAL, Covesi, MORAR; PAPICI, STOINA; BOCSAN; CERBU- plecati dracului acasa ca va paste RAUL Luati pe chiorul cu voi, NENOROCITILOR:

# Ptr. SECU date 22 iulie 2012 21:58 +7

secule ial pe betivan si chior cu PENALA:

# lute date 23 iulie 2012 07:28 +7

:P Băshescu habar nu are pe ce lume trăieşte. E un beţiv la sfârşit de butoi. Ce dracu o să facă cu miliardele pe care le are prin bănci străine, că nu mai ajunge la ele. De luni 30 iulie este invitat la DNA. Vânzarea flotei nu s-a prescris încă. Şi celelalte. E plin de infracţiuni economice golanu. E cel mai mare ţepar din istoria României. :D   Dacă nu intră la pârnaie, ăsta o să iasă la produs cu Nuţi şi cu nevasta lui Marta. Codruţ, Codruţa, Cruduţa, şi Roberta!  Băse, lasă-ne, lasă-ne! Hai la referendum! DA! DA! DA! VOM FI UN POPOR DE DADAIŞTI! :P :lol:

# pt. SECU -SRI date 23 iulie 2012 09:43 +5

ati uitat ce obligatii aveti voi sri, pe cine aparati , de platit ati fost platiti f.f.f.f.bine? vezi ce spune art.3 din L182/2002 . cand e vorba de infractiuni. ce ati facut voi pentru tara ?! ca pentru anumite persoane vedem ce ati facut

# livia date 23 iulie 2012 10:50 +2

Asadar referendumul este deja compromis?Degeaba vor merge oamenii la voteze DA la referendum pentru ca mafiotii lui Basescu Traian,inclusiv de la sefia BEC, vor falsifica voturile?

# DOREL date 23 iulie 2012 13:28 +1

Pai, cam asa se vede, nimic nu e intamplator !

# SILO date 24 iulie 2012 02:14 0

Este adevarat.Imi amintesc de voturile dupa 1990 si tin sa spun ca nu am votat decit in 2007 si determinarea a fost sa se aplice Legea Lustratiei sa simt multumirea ca Oligarhia raspunde in fata legii si in fata romanilor.

# alex date 23 iulie 2012 13:37 -3

Ce manipulare grosolana!!! Nu suntem prosti! Referitor la comentariile postate pot spune ca majoritatea ar trebui sa se informeze din mai multe surse ,nu numai din cele pro USL.Nu uitati ca in spatele lui Ponta exista o masinarie de manipulare foarte bine pusa la punct! Cei care erati studenti sau deja lucrati dupa 90 intelegeti mai bine.Tinerii care acum au deschis ochii pe un tanar premier care promite marea cu sarea ar trebui sa stie ca in spatele lui sunt marii criminali si hoti ai tarii care in curand, cu ajutorul multora dintre noi,vor reveni si vor fi prezentati ca si eroi (Iliescu,Nastase,etc.).Masuri drastice s-au luat in toate tarile europene dar nicaieri in lumea civilizata nu s-a intamplat ce s-a intamplat la noi.Si graba asta chiar nu va pune pe ganduri? Mai era un pic pana la alegeri! De ce nu au urmat cursul firesc? Voi credeti ca ptr noi,poporul?Numai bine!

# SILO date 24 iulie 2012 02:04 -2

Ai dreptate Alex.Esti intelingent si dovedesti ca esti informat.Felicitari 

# Tibby date 26 iulie 2012 09:02 -1

Ai perfecta dreptate ! Manipulare cu siguranta ! DAR : ce ne facem ca suntem manipulati de ambele tabere ? 'Norocul' nostru este ca, mereu apare ceva mai rau decat precedentul. Si ne intoarcem de unde am plecat. Am un exemplu poate nu foarte la obiect, dar destul de HAIOS: am jurat ca nu-l votez niciodata pe Iliescu !! Draci, am fost in situatia de a vota cu el... Asa si acum, decat tabara aia de...mai bine tabara cealalta de...Si uite ca ajungi sa scrii si nu mai stii de unde ai plecat si unde crezi ca te duci. Pacat ca din nou am ajuns sa fim ferm convinsi ca astia trebuie sa plece si sa vina altii. Dilema pentru ACADEMIA ROMANA: cum 'ALTII' poate fi sinonim cu 'TOT EI'?

# stan date 23 iulie 2012 14:08 +9

Ma intreb cum nu se sesizeaza nimeni in legatura cu presiunea pusa pe justitie de TB: ii numeste puscariabili pe niste oameni trimisi in judecata, care, intr o tara europeana, ar trebuia sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie! Sau poate el are deja verdictul!! Asa cum stie ca Dragnea are dosare in lucru!! De unde stie el, de la justitia " independenta"?  Plus ca ameninta pe toata lumea cu puscaria si se lauda cu condamnarile de parca le ar fi facut  el!

# emi date 23 iulie 2012 14:22 -1

EU CU CINE VOTEZ?????? TOTI SUNT NISTE ESCROCI!!!!

# jianuemil date 23 iulie 2012 23:23 +3

29 iulie ,sa fie a doua sarbatoare nationala!

# DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU date 26 iulie 2012 22:54 +2

DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU LA REFERENDUMUL DIN "29 IULIE 2012" SI TRIMIS LA PUSCARIA RAHOVA: A VANDUT INTR-UN MOD MAFIOT FLOTA NATIONALA A ROMANIEI DE 310 NAVE COMERCIALE SI 46 NAVE DE PESCUIT OCEANIC INTRE 1992-2000 SI A LASAT PE DRUMURI PESTE 20000 DE NAVIGATORI SI FAMILIILE ACESTORA = DA A IMPUS CELEBRA ROVINIETA FURAND IN ACEST FEL BANII CELOR CARE PLATEAU TAXA = DA A JEFUIT CONTURILE CFR SI A DAT AFARA ANGAJATII ACESTEI COMPANII NATIONALE = DA A JEFUIT SI A PRODUS DOAR SCANDAL LA PRIMARIA CAPITALEI = DA SI-A DAT SINGUR O CASA IN STR.MIHAILEANEANU DIN CAPITALA = DA A BAGAT ZAZANIE SI A INCAIERAT LA MODUL PRIMITIV TOATE CATEGORIILE SOCIALE,PROFESIONALE,POLITICE DIN ROMANIA DIN POZITIA DE PRESEDINTE AL STATULUI = DA A PRODUS DIFERENDE POLITICE SI DE RESPONSABILITATE JURIDICA CU TOTI PRIM-MINISTRII ROMANIEI = DA A DUS O POLITICA DE REVENIRE A METODELOR FOSTELOR SERVICII DE SECURITATE COMUNISTE IN VIATA PRIVATA A ROMANILOR = DA

# DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU date 26 iulie 2012 22:56 +2

A DISPUS IN MOD TOTAL ILEGAL SI AUTOCRAT TAIEREA SALARIILOR BUGETARIILOR,PENSIILOR,ALOCATIILOR DE SOMAJ,DE MATERNITATE,A ORICAROR TIPURI DE SPORURI SALARIALE = DA A CERUT PENSIONARILOR SA IASA CAT MAI REPEDE DIN SISTEM PE CALE NATURALA(MOARTE) = DA A INCHIS DIN DISPOZITIA SA EXPRESA PESTE 100 DE SPITALE,PESTE 1000 DE UNITATI SCOLARE,TRIMITAND LA MOARTE SUTE DE SUFERINZI SAU REINSTITUIND IN ROMANIA ANULUI 2012 ANALFABETISMULUI PRIN INCURAJAREA ABSENTEISMULUI SCOLAR = DA A IMPUS CRESTEREA TVA LA 24% = DA A IMPUS UN NOU COD AL MUNCII SI UN NOU COD DE DIALOG SOCIAL DE FACTURA FASCISTOIDA,PRIN ASUMAREA IN PARLAMENT DE CATRE GUVERNUL BOC A ACESTOR LEGI = DA A IMPUS O NOUA LEGE A EDUCATIEI DE FACTURA FASCISTOIDA REDUCAND CADRELE DIDACTICE LA STATUTUL DE AGENTI ELECTORALI PENTRU PDL = DA A GIRAT FURTUL R.ANASTASE LA LEGEA PENSIILOR PRIN METODA 80=160 = DA A GIRAT O CLICA OLIGARHIC-FINANCIARA CONDUS DE AMANTA SA INTIMA E.UDREA SI DE CELEBRI REGI AI ASFALTULUI = DA

# DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU date 26 iulie 2012 22:57 +2

DETINE IN CONTURI DIN SINGAPORE,BAHAMAS,CAYMAN SI ALTE PARADISURI FINANCIARE O AVERE ESTIMATA LA PESTE 2 MILIARDE EURO ADMINISTRATE DE OAMENII SAI DIN UMBRA = DA DORESTE IN CONTINUARE DISPARITIA A PESTE 100000 PATURI DE SPITAL DIN 125000 EXISTENTE IN MOMENTUL DE FATA = DA DORESTE UN SISTEM PRIVAT DE SANATATE DOAR PENTRU CEI CU BANI = DA A MARTURISIT CA EL NU POATE CONDUCE O INSTITUTIE IN MOD DEMOCRATIC = DA DORESTE IN CONTINUARE TAIEREA SALARIILOR,PENSIILOR,ORICAROR AJUTOARE SOCIALE LEGALE SI PERPETUAREA LA BUGETUL ROMANIEI A CLIENTELEI SALE OLIGARHICO-FINANCIARO-POLITICA = DA SE POT ADAUGA MULTE SI MULTE ALTE MOTIVE CERTE PENTRU DEMITEREA ACESTUI MONSTRU CU CHIP UMAN… DE FIECARE DINTRE NOI DEPINDE CE VREM LA REFERENDUM: DICTATURA BASESCU-VOTEAZA NU / UN NOU INCEPUT PENTRU VIITORUL NOSTRU SI DEMOCRATIE-VOTEAZA DA

# DE CE TREBUIE DEMIS MONSTRUL MAFIOT TRAIAN BASESCU date 26 iulie 2012 22:59 +2

ADAUGATI SI ALTE MOTIVE LA ACEASTA LISTA PENTRU DEMITEREA MONSTRULUI MAFIOT CU TRASATURI UMANOIDE TRAIAN BASESCU SI DATI MAI DEPARTE….

# Alex date 27 iulie 2012 00:31 -1

Cand vor intra in scena mafiotii psd-isti, pnl-isti, etc., vor face mai rau decat astia. Chiar asa prosti sunteti?

# Tincuta date 27 decembrie 2012 20:56 0

Alex draga, lasa prostiile eu am lucrat multi ani la Mobins care a fost furata de Radulescu si vanduta pe bani multi. Au ramas fara munca vreo 800 de oameni si pe spatiu apartinand acestei fabrici s-au facut un Selgros si Dedeman. Asa ca lasa pupincurismul basascian

# Vera date 27 decembrie 2012 20:55 +1

Alex draga lasa prostiile eu am lucrat multi ani la Mobins care a fost furata de Radulescu si vanduta pe bani multi. Au ramas fara munca vreo 800 de oameni si pe spatiu apartinand acestei fabrici s-au facut un Selgros si Dedeman. Asa ca lasa pupincurismul basascian

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.01.2022 – Vrabie in locul lui Buda. Una dintre cele mai dure judecatoare asteapta sentinta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva