10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

N-A FOST MINCINOS DESTUL, PANA N-A FOST SI FUDUL – Dupa dezvaluirile despre dosarul de la DNA, presedintele Klaus Iohannis s-a incurcat in replici si s-a dat de gol. In prima replica, a sustinut ca „nu a fost niciodata urmarit penal”. Dupa cateva minute, Iohannis a revenit si s-a faultat singur, afirmand ca „nu a avut calitatea de inculpat, ci doar de invinuit”. Invinuit: “Persoana fata de care se efectueaza urmarirea penala”

Scris de: George TARATA - Alex PUIU | pdf | print

29 October 2016 19:33
Vizualizari: 19529

Si daca tacea, tot mincinos ramanea. Presedintele Klaus Iohannis se afunda tot mai rau in razboiul sau cu “penalii”. Iohannis a reactionat dupa dezvaluirile din Lumeajustitiei.ro, de vineri 28 octombrie 2016, cand am publicat un document mai vechi, prezentat pentru prima data de jurnalistul Marius Albin Marinescu, directorul Revistei Justitiarul din Sibiu. Un document ce dovedea ca Iohannis a avut dosar la DNA si ca a fost urmarit penal. Prin reactia sa, Iohannis nu a facut altceva decat sa confirme dezvaluirile Lumeajustitiei.ro si sa se dea de gol.

Sa incepem cu o scurta recapitulare a evenimentelor:


- Klaus Iohannis a iesit public, joi 27 octombrie 2016, infierand “penalii” din politica si afirmand ca el nu a avut niciodata dosar penal si nici nu a fost urmarit penal: „Asta-i din capitolul 'hotul striga hotii'. Daca va referiti la cateva afirmatii despre dosare pe care cica le-as fi avut, pot sa va reconfirm ca eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal. Foarte simplu, se poate verifica fara nici un fel de problema. Sigur, aceasta coalitie antijustitie formata de cativa penali celebri incearca sa-si spele imaginea aruncand astfel de lucruri in spatiul public. Nu trebuie sa aiba nici un fel de emotii, nu am fost urmarit penal, nu am avut dosare, nu am avut probleme si, in consecinta, eu raman la parerea mea: cei cu dosare n-au ce cauta in varful politicii”.

- A doua zi, vineri 28 octombrie 2016, Lumeajustitiei.ro a prezentat dovada imposturii lui Klaus Iohannis. Dovada ca Romania este condusa de un presedinte mincinos. Este vorba despre un document oficial al DNA, prin care se confirma ca Iohannis a fost urmarit penal. In primavara anului 2010, procurorii DNA Doru Tulus si Claudia Rosu l-au informat pe jurnalistul Marius Albin Marinescu despre faptul ca Iohannis, pe atunci primar al Sibiului, a primit scoatere de sub urmarire penala si neinceperea urmaririi penale, printr-o ordonanta DNA din septembrie 2009. Prin aceeasi ordonanta, s-a dispus disjungerea cauzei si declinarea competentei catre Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, pentru alte presupuse fapte care il vizau pe Iohannis. De precizat este ca in ordonanta DNA, la punctul privind scoaterea de sub urmarire penala este folosita abrevierea inv., prescurtarea de la invinuit (vezi facsimil cu ordonanta la finalul articolului). Lumeajustitiei.ro a explicat, cu argumente juridice, pe baza Codului penal, ca nu poate exista scoatere de sub urmarire penala, fara incepere a urmaririi penale. De asemenea, am explicat ca Iohannis nu are cum sa pretinda ca nu a stiut ca este urmarit penal, intrucat Codul penal, atat cel vechi, cat si cel nou, prevede obligatia ca persoana fata de care se incepe urmarirea penala sa fie informata despre acest lucru, la fel si in cazul scoaterii de sub urmarire penala. Mai multe detalii puteti citi in articolul Klaus von Munchhausen.

- Dezvaluirile din Lumeajustitiei.ro au fost dezbatute, vineri seara 28 octombrie 2016, in emisiunea Subiectiv realizata de jurnalistul Razvan Dumitrescu de la Antena 3. Cu aceasta ocazie, Administratia Prezidentiala, prin intermediul purtatoarei de cuvant Madalina Dobrovolschi Puscalau, a transmis doua replici. Doua replici prin care Iohannis s-a faultat singur si s-a dat de gol.

Prima replica prezidentiala, Iohannis continua sa minta

Astfel, in prima replica, purtatoarea de cuvant a lui Iohannis transmitea ca informatiile privind faptul ca presedintele a fost urmarit penal sunt false. Totodata, se preciza, cu extrem de multa siguranta, ca Iohannis nu a fost niciodata urmarit penal.

Prezentam replica:

In legatura cu speculatiile vehiculate astazi in spatiul public, precizez ca sunt informatii complet false. Pentru corecta informare a opiniei publice, reiau ceea ce presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a declarat in repetate randuri si anume ca nu a fost niciodata urmarit penal. Desigur, de-a lungul anilor, au fost o serie de 'oameni de bine' care au formulat diverse plangeri si sesizari impotriva domniei sale. In astfel de situatii, este obligatoriu pentru procurori sa faca verificari. In urma acestor verificari, toate aceste plangeri si sesizari au fost infirmate de procurori, ceea ce inseamna ca niciodata, in niciunul dintre cazuri, domnul presedinte nu a fost pus sub urmarire penala”.

Razvan Savaliuc le destrama minciuna

La scurt timp dupa prima replica, jurnalistul Razvan Savaliuc, senior editor al Lumeajustitiei.ro, este contactat de Antena 3, iar in interventia sa telefonica destrama intreaga minciuna prezidentiala si toate alegatiile din replica lui Iohannis. Razvan Savaliuc explica faptul ca nicio persoana nu poate primi scoatere de sub urmarire penala, fara ca impotriva acesteia sa se fi inceput urmarirea penala. De asemenea, senior editorul Lumeajustitiei.ro subliniaza si un aspect extrem de important. Acela ca in ordonanta DNA din 2009 Iohannis aparea cu calitate de invinuit. Adica de urmarit penal. Este vorba de prescurtarea inv. despre care vorbeam mai sus.

A doua replica prezidentiala, Iohannis se da de gol

Dupa cateva minute de la interventia lui Razvan Savaliuc, Administratia Prezidentiala ii transmite jurnalistului Razvan Dumitrescu de la Antena 3 o noua reactie. O reactie care practic il infunda pe Iohannis. Ceea ce transmite Presedintia este stupefiant.

In cea de-a doua replica, Iohannis sustine ca, atentie, nu a fost niciodata inculpat, ci doat invinuit. Or, invinuit exact asta inseamna: persoana fata de care s-a declansat urmairea penala. Ceea ce Iohannis sustinea ca nu s-a intamplat in cazul sau. Ca sa nu mai spunem ca nimeni nu a afirmat vreodata ca Iohannis ar fi fost inculpat.

Cea de-a doua replica vine sa confirme practic miniciuna lui Iohannis, care a sustinut ca nu a fost urmarit penal niciodata.

Prezentam a doua replica:

Presedintele nu a avut calitatea de inculpat in dosarele respective, ci doar de invinuit, care este in penal notiunea generala pentru orice persoana impotriva careia se face o plangere penala.

Importriva presedintelui nu s-a pus in miscare niciodata o actiune penala”.

Manipulare de la Cotroceni

Mai exista un aspect care trebuie adus in discutie. Prin cea de-a doua reactie, Admnistratia Prezidentiala a incercat sa dezinformeze sustinand ca orice persoana impotriva careia se formuleaza o plangere penala are calitate de “invinuit”. Nimic mai fals. Si nu o spunem noi, ci Codul de procedura penala.

Iata cum stau lucrurile de fapt. Potrivit Codului de procedura penala de la 1968 (vechiul CPP), cel in vigoare la data ordonantei DNA din 2009 referitoare la Iohannis, persoana fata de care se efectueaza urmarirea penala se numeste invinuit cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa. Odata pusa in miscare actiunea penala, invinuitul dobandeste calitatea de inculpat. Prin urmare, calitatea de urmarit penal este o caracteristica tipica deopotriva invinuitului si inculpatului.

Invinuitul este definit ca „persoana fata de care se efectueaza urmarirea penala” (art. 229 VCPP - „Persoana fata de care se efectueaza urmarirea penala se numeste invinuit cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa”).

In actuala reglementare (Codul de procedura penala din 2014) s-a renuntat la termenul de invinuit, in favoarea celui de suspect. Suspectul este definit la art. 77 NCPP ca fiind „Persoana cu privire la care, din datele si probele existente in cauza, rezulta banuiala rezonabila ca a savarsit o fapta prevazuta de legea penala”.

Inculpatul este definit ca „persoana impotriva careia s-a pus in miscare actiunea penala” (art. 23 VCPP - „Persoana impotriva careia s-a pus in miscare actiunea penala este parte in procesul penal si se numeste inculpat”.

Spre deosebire de invinuit si de inculpat, faptuitorul nu are calitate de urmarit penal. Desi vechiul (si nici noul) Cod de procedura penala nu defineste in concret faptuitorul, in terminologia de specialitate acesta este in general descris ca „persoana care a savarsit sub orice forma o fapta prevazuta de legea penala (autorat, coautorat, complicitate, tentativa, instigare etc.) si impotriva careia nu a inceput urmarirea penala”.

Cand in cauza nu exista invinuit/ inculpat, ci doar faptuitor, se efectuau asa-numitele acte premergatoare, faza preliminara de investigare care preceda urmarirea penala si la care s-a renuntat odata cu adoptarea NCPP, la 1 februarie 2014. Potrivit art. 224 alin. (1) VCPP, actele premergatoare erau efectuate in vederea inceperii urmaririi penale: „(1) In vederea inceperii urmaririi penale, organul de urmarire penala poate efectua acte premergatoare”.

Sa inteleaga si Iohannis

In final, facem precizarea ca Lumeajustitiei.ro nu a pus in niciun moment in discutie vinovatia sau nevinovatia lui Klaus Iohannis. De asemenea, subliniem ca, din punctul nostru de vedere, Iohannis nu este “penal” si nu a fost “penal”, in pofida faptului ca a avut calitatea de invinuit, adica de uramrit penal. Asa cum “penali” nu sunt nici cei care au dosare, nici cei fata de care s-a inceput urmarirea penala, nici cei care au fost trimisi in judecata. “Penali” nu sunt nici macar cei care au suferit condamnari in prima instanta.

Aceasta, intrucat pana la pronuntarea unei condamnari definitive, orice persoana trebuie sa se bucure de prezumtia de nevinovatie.


Comentarii

# Steluta date 29 October 2016 20:54 +36

Cercetările efectuate asupra învinuitului Johannis in 2009 au un caracter PENAL așadar utilizarea de către președenție termenului "penal" fata a distinge intre "cercetat penal=nevinovat" si "condamnat penal=vinovat" , reprezinta o ticăloșie propagandistica prin care Johannis continua basismul fără Basescu. Klemm si Johannis ar trebui sa se preocupe de penala Clinton in baza parteneriatului "strategic" pentru ei si "colonial" pentru noi

# RECTIFICARE date 30 October 2016 06:06 +15

Urmează altă bazaconie tipică profului GHINION: S-a înțeles greșit :P

# diletantism date 31 October 2016 08:18 +4

"Când a preluat funcţia de preşedinte, în decembrie 2014, la exact un sfert de secol de la căderea lui Nicolae Ceauşescu, Iohannis a promis o «Românie a lucrului bine făcut»: valori democratice, stat de drept, eliminarea corupţiei. În schimb, a avut doar decizii controversate. Mulţi alegători sunt dezamăgiţi, iar analiştii politici îi reproşează diletantismul şi tăcerile frecvente. De fapt, tăcerea a devenit marca înregistrată a lui Iohannis. Fie că este vorba de scandaluri de corupţie ori de adoptarea unor legi controversate, când ar fi necesar ca şeful statului să se exprime, Iohannis păstrează tăcerea sau postează un scurt mesaj pe Facebook", notează editorialistul Der Spiegel.

# goguță date 29 October 2016 21:17 +33

Biata limbă română! Nu-i musai sa ai studii de drept ca să pricepi... Biet profesoraș GHINION :P

# Pif date 30 October 2016 10:46 +10

E inalt, prezentabil si zambeste fotogenic.Chiar si Zina Dumitrescu il putea face manechin sa prezinte moda Venus a epocii de aur. Nici nu era obligat sa mediteze din greu pentru a cuceri alte cinci case dupa ce a cucerit brigada stiintifica a comisiei metodice a profilor de fizica cu referatul "De ce e noaptea intuneric?" In plus, teutonul nici n-ar fi avut vreun motiv sa tranteasca nervos cu paltonul la Paris, avand reflexul format sa umble ca cuierul pe catwalk, fara sa comenteze. "Voila-ti ales" ar spune Coco Chanel. :P

# întrebare pt. KWI date 31 October 2016 08:03 +2

Câți dintre românii care au ales președintele  ar mai fi votat la fel știind că trimit în fruntea țării un candidat suspectat gay? Că anturajul acestuia, din mediul economic, politic și mass-media, este constituit din membri ai comunității gay? Câtă vreme este președintele tuturor românilor, în fața cărora nu ar trebui să aibă secrete, președintele Klaus Iohannis ar trebui să ofere un răspuns public și simplu la întrebarea: dacă este sau nu gay? Este o chestiune pe care am abordat-o în luna septembrie (Reacția electoratului român în fața unui prezidențiabil gay) și care, în secolul XXI, devine un subiect public în țările considerate avansate, prin urmare, nu constituie o problemă. Este o problemă pe care președintele Iohannis trebuie să o lămurească, la fel de simplu și de clar cum trebuie să lămurească problema implicării în adopțiile de copii și afacerile imobiliare. http://sibiu.justitiarul.ro/si-daca-avem-un-presedinte-homosexual-o-intrebare-pentru-klaus-iohannis-de-la-dan-tomozei-

# nicu date 29 October 2016 21:17 +28

Cum deschide gura individul ästa,apärätorul GAY, ori minte ,ori minte, . Nu ai ce alege din vorbele lui, numai minciuni prostii si aberatii.

# littleboy date 30 October 2016 06:03 +11

Fie Hanzi cat de prost bine ca-i mare, zicala saseasca.

# Edelweiss date 30 October 2016 09:46 +6

Mica pu*licitate: „Croim haine din piele de damă cu materialul clientului !” Citat din iulie 2016: „În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate.” PE CALE DE CONSECINȚĂ (ptiu, sintagma draaqului!) JWK este LIPSIT DE CREDIBILITATE. QED!

# avocat traditional date 30 October 2016 16:17 +7

A propos de,,vorbe de fumoar,, :daca un presedinte minte,nu ar mai putea fi presedinte(dar basescu?).Daca un presedinte nu are proprietatea cuvintelor,nu ar mai trebui sa fie presedinte.Aici, ca aici, dar cine stie ce va zice pe dincolo?!?

# Să recunoaștem, le are la cotit... fără arbore date 30 October 2016 19:07 +2

Pe 19 oct. a.c. era apărător gays. A cotit-o: 21 oct. 2016 - IOHANNIS O INTOARCE FARA JENA: „Casatoria are loc intre un ... pentru a avea loc o casatorie, este nevoie de un barbat si o femeie, nu invers.” „Eram prea suparat pe Biserica, pana si Arhiepiscopul a fost chemat la ... Ei erau contra homosexualilor si daca tot sunt niste penali, de ce sa iasa mereu ca ei?” https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=iohannis+-+21+oct+-+casatorie+barbat+si+femeie+-+eram+suparat+pe+penali

# CIOLANNIS supărat pe Biserică date 30 October 2016 21:33 +5

Noi suntem de vină! Știind că la 2 zile vine cu o opinie contrarie, trebuie să fim la zi, să nu acuzăm degeaba bietul om. Dar și exprimarea ne derutează. Ce-o fi vrut să zică cu „pentru a avea loc o casatorie, este nevoie de un barbat si o femeie, nu invers.” Ce informație vrea să transmită prin „nu invers”????

# DODI date 30 October 2016 20:38 +4

Corect se spune: ORI MINTE ORI ...NU SPUNE ADEVĂRUL.

# Pif date 29 October 2016 22:08 +16

Ca sa inteleaga ceva, trebuia sa i se explice direct lui, in germana, in stil nazist , in timp ce-l biciuia Doamna Carmen. Purtatoarea de cuvant e inocenta ca saua. :lol:

# Corneliu RIEGLER date 29 October 2016 22:29 +9

Presedinte criminal = presedinte penal

# gest de troglodit date 29 October 2016 22:52 +15

Poza a doua e mortală! Cel ce se lăuda că Sibiul are 3 stele Michelin (aiurea, stelele se dau pt. obiective concrete, fiind vorba de MUZEUL ASTRA), găsi de cuviință să șadă la MASA TĂCERII. Șade și cugetă or numai șade? Natură moartă cu gărzi și gînditorul Joiannis...

# Dora date 30 October 2016 07:41 +3

Stelele Michelin se acorda bucatarilor si restaurantelor,nota maxima este de 3 stele Michelin si reprezinta bucatarie exceptionala.

# Joiannis să se joace fără jenă date 31 October 2016 08:11 0

Brîncuși: ”Aș vrea ca lucrările mele să se ridice în parcuri și grădini publice, să se joace copiii peste ele, cum s-ar fi jucat peste pietre și monumente născute din pământ, nimeni să nu știe ce sunt și cine le-a făcut dar toată lumea să simtă necesitatea și prietenia lor, ca ceva ce face parte din sufletul Naturii…”

# Tica date 29 October 2016 23:02 +16

Clar, Johannis este un deseu politic. Ce nu reusesc sa pricep este idolatria cu care era cadorisit cand era primarul Sibiului. Nu cunosc ce marete realizari a comis in acea perioada dar oricine vorbea despre Sibiu se exprima laudativ la adresa lui. Problema a aparut dupa ce a devenit presedintele tarii, reusind sa se metamofozeze intru-un ..., arogant si tupeist. Adica, un ...!

# Tiberiu date 30 October 2016 03:06 +8

Cu răbdare, spune tot! N-a recunoscut el și că a fost politruc? :D

# Tiberiu date 30 October 2016 03:12 +7

Apropo, minciunile din replicile prezidențiale nu sunt încadrabile penal, avînd în vedere cine le emite:

# Vladimârrr...!!! date 30 October 2016 06:59 +14

Iohannis asta parca-i venit din alta lume. Dintr-o lume deformata sj talamba, unde organul gandirii este plasat in alta parte a corpului si care la nevoie sa trateaza cu supzitoare (de aici si supozitiile tampite pe care le tot face extraterestrul nostru mut). Pe zi ce trece e tot mai clar ca pe la Sibiu altii i-au facut treaba si acesti altii erau meseriasi nu niste manelisti natangi ca_cei pusi la ingrasat in ieslele cotroceniene si ale paridului confiscat de la Bratieni. Ca a fost "penal", ca n-a fost..., se poate discuta, dar ce este de necontestat este faptul ca-i PENIBIL CAT CUPRINDE (si  cuprinde al dracu' de mult, ca-i tareeee...  mareee... plavanul).

# ion date 5 November 2016 01:12 0

esti tare !!!! tine-o tot asa !!!! :-)

# pelin date 30 October 2016 09:26 +13

INTERESANT,Dupa ce a fost nevoie sa constate esecul "guvernului meu"penalul IOHANNIS crede ca poate sa schimbe placa si sa isi doreasca "Parlamentul meu"Adica un parlament care,dupa ce a fost ales si investit,va fi pus musai sa desemneze "guvernul nostru"Pt.ca acest lucru sa poata fi infaptuit,acelas Iohannis ne da de stire cum anume sa arate viitorul legislativ al tarii.Parlament,care intr-o formulare concentrata si expresiva domnia sa (penalul)l-a denumit a fi compus din "oameni curati si devotati",adica PNL-sti pt.ca restul ,in special PSD-stii ar fi hoti si borfasi.Nu pot crede ca aceste idei(vise)ticaloase vor putea fi realizate!Adica,romanii sa poata fi mintiti si a treia/oara!!!!!!!!!

# ai noștri ca brazii date 30 October 2016 09:59 +3

Greșeala e a jurnaliștilor. Pentru a preveni acuze aiurea gen „informații complet false”, ce pot pune într-o lumină proastă pe politiceni și „funcționari înalți”, Directiva Kovesi să devină act de lege, musai cu sancțiuni! Ko are dreptate: „Dar apreciez la anumiţi jurnalişti că înainte de a scrie un articol cer un punct de vedere, chiar dacă ulterior nu sunt de acord cu ceea ce DNA le spune, e important să aibă un punct de vedere şi să îl publice. Aceia sunt jurnalişti corecţi.”, 24.09.2015. http://www.stiripesurse.ro/kovesi-daca-slabesc-sufar-de-o-boala-incurabila-daca-ma-ingra-am-ramas-insarcinata-video_968055.html

# legionarul date 30 October 2016 11:36 +8

Oare sa aiba parte la conducere doar de personaje controversate ??? Dupa ce ca a fost scos din INCOMPATIBILITATE de catrea actuala sefa a Curtii Constitutionale , aceasta papusa MUPPETS vine sa ne dea lectii de ETICA ??? A uitat poate ca stramosii lui au venit pe aceste meleaguri intr-o caruta cu coviltir !!!

# AndreiV date 30 October 2016 11:41 +8

E adevarat tot ce se spune.Acest individ e imoral,arogant si fara rusine.Mi-l amintesc cum isi plimba aroganta si abdomenul prin parlament atunci cand a fost nominalizat sa fie primul ministru,pentru ca apoi sa ramana celebra afirmatia "am venit sa fiu viceprimministru si ministru de interne si voi fi",ce daca postul de ministru de interne era ocupat.Daca el vrea si trenul trebuie sa se dea de pe sine.!!!La toate astea,a pus acum capac prin alinierea la Tg.Jiu,crezand ca ne pacaleste si vom inghiti manipularea,tocmai in ziua cand i se respinge d.l Ponta apelul pentru ca apoi sa isi arate adevarata consideratie fata de valorile romanilor,asezandusi dosul pe opera lui Brancusi,desi e interzis. Acum ma intreb,acum cand totul a iesit la lumina zilei,cine are curajul sa-i ceara demisia,pana nu ne nenoroceste iar diaspora cea tradatoare de neam si tara si autoarea dezastrului din cei 16 ani.Pana atunci,eu consider ca trebuie sa iesim masiv la vot si sa nu-i lasam sa ne fura iar voturile.

# Pif date 30 October 2016 14:12 +2

DACA Iohannis mai are energie in baterie sa se incoarde, ii recomand sa vizualizeze un dans EXTREM de energizant si educativ... pur si simplu din buric 8)https://www.youtube.com/watch?v=ewY3r_d_B8I

# Prezumția de nevinovăție date 30 October 2016 21:18 +4

CSM nu catadicseste să se sesizeze din oficiu, așa cum a făcut-o într-un caz concret foarte recent, cu privire la afirmațiile publice ale șefului statului? S-a referit public, la candidaturile penalilor, adică a celor care au dosare penale ...Păi, parcă până la o hotărâre definitivă , orice persoană e considerată nevinovată. Îi stă bine unui șef de stat să vorbească așa? Nu a încălcat independența judecătorului care trebuie să se pronunțe? Ca să nu mai vorbim că în anumite cazuri și pe a procurorului, unii dintre cei vizați, nefiind nici măcar trimiși în judecată. De ce CSM nu dă dovadă, măcar pe ultima sută de metri de obiectivitate și unitate de măsură?

# goguță date 31 October 2016 07:43 +5

CSM și-ar strica stilul de lucru :P ! Fostul penal Joiannis e mai presus de lege. Vă inflamați degeaba. De țineți morțis, șeful statului mai umblă la obișnuitele-i rectificări, ba se va da victimă bietul minoritar că fu înțeles greșit. La ce ne-ar folosi?

# Tîndală date 31 October 2016 07:55 +1

Nu mai căutați pete în ... SOARE! Aveți puțintică răbdare... Se știe de vreo 2 ani că Joiannis vrea 2 mandate: ”Acţiunea mea se înscrie în durată. Lucrurile nu se pot schimba în patru sau cinci ani. De aceea doresc un guvern care să dureze două mandate, vreau să fiu un preşedinte care să aibă două mandate”. http://www.lexpress.fr/actualite/monde/europe/klaus-iohannis-les-roumains-aspirent-au-changement_1635150.html?xtmc=klaus&xtcr=1

# Tica date 31 October 2016 10:21 +3

"De aceea doresc un guvern care sa dureze doua mandate,vreau sa fiu un presedinte care sa aiba doua mandate" Stiti cum se spune : nu-i de vina cine cere ...

# traian gaozaru date 31 October 2016 08:33 +4

in aceeasi hotarare se spune ca parchetul de pe langa curtea de apel alba iulia trebuia sa continue cercetarea invinuitului pentru infractiunea prev de art 249 alin 2 C. Penal si inca una la legea 241/2005! ce s-a intamplat, nu l-au mai cercetat in continuare? procurorii / magistratii care au omis sa il cerceteze in continuare nu se fac vinovati???

# Dan date 2 November 2016 09:13 +1

Sa inteleg ca Dragnea E penal?

# traian gaozaru date 14 November 2016 14:55 +1

pe pagina a doua a acestui document scrie clar ca trebuiau continuate cercetarile fata de invinuiti... johannis pentru infractiunea din art 249 alin 2 cod penal si tot el pentru infractiunea din art 9 lit B din legea 241/2005. procurorii au continuat sau nu cercetarile???

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva