22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOSARE PENALE INCHISE PE BANDA RULANTA (II) - In perioada 2010 – septembrie 2019, Parchetul Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti a dispus 58.834 solutii de clasare. 5853 de clasari au fost date in dosare privind infractiunea de lovire sau alte violente. Viol, 51 de solutii de netrimitere in judecata; vatamare corporala, 17 solutii; talharie, 557 de solutii de clasare. Pentru lipsire de libertate, 36 de clasari, iar 27 de cauze cu agresiune sexuala au fost inchise (Document)

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

30 September 2019 16:23
Vizualizari: 7859

Dupa ce am prezentat situatia existenta la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti in privinta dosarelor clasate avand ca obiect infractiuni cu violenta (click aici pentru a citi), in editia de astazi va dezvaluim situatia existenta la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti.


Astfel, procurorii de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti au dispus in perioada 2010-30 septembrie 2019, 58.834 solutii de clasare. Din datele furnizate de aceasta unitate de parchet, la solicitarea Lumea Justitiei, reiese ca procurorii de la PJS 6 au avut mai putine clasari decat colegii de la PJS 4 in privinta infractiunilor de viol, agresiune sexuala si lipsire de libertate, iar in ceea ce priveste infractiunea de talharie, comparativ cu PJS 4, au inregistrat trei solutii in plus de netrimitere in judecata.

Iata statistica furnizata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti la solicitarea Lumea Justitiei cu privire la dosarele clasate in perioada 2010-30 septembrie 2019:

Total dosare clasate:
58.834, din care

-lovire sau alte violente: 5853 de dosare clasate;

-vatamare corporala: 17 dosare clasate;

-viol: 51 de dosare clasate;

-agresiune sexuala: 27 de dosare clasate;

-lipsire de libertate: 36 de dosare clasate;

-talharie: 557 de dosare clasate.Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 30 September 2019 17:36 +4

pai cum sa nu se inchida dosarele pe banda rulanta cind nenorocitii de minjitii statului cit si napircile de procuratori si/au dat ILEGAL salarii GRETOS SI SCIRBOS DE MARI SI ILEGALE!!!!!!!!!!!DE CE NU SE UITA PRESA IN FELUL CUM AU AJUNS PROCURATORII DESCALIFICATI TOTALMENTE CIT SI FURACIOSII DE PROCURATORI LA SALARIILE ,PENSIILE SI BENEFICIILE PE CARE SI LE/AU DAT PRIN DECIZII JUDECATORESTI!!!!!!!!!!!!!DA ,ACESTI MINJITI AI STATULUI AU AJUNS LA GRETOASELE DE SALARII PRIN DECIZII ILEGALE DATE MINA/N MINA CU JUDECATORII.SA FIE CLAR !!!!!!!!!!DECIZII PE CARE SI LE/AU DAT IN PROPRIUL BENEFICII CEEA CE ESTE TOTAL ILEGALE,INDIFERENT DE ARGUMENTATIILE CARE AU STAT LA BAZA DECIZIILOR.ESTE ILEGAL SA DAI O DECIZIE JUDECATOREASCA DIN CARE SA BENEFICIEZI TU MINJITUL STATULUI!!!

# Patitul date 30 September 2019 18:03 +1

Pe cind un control efectiv la Parchetul de pe linga Judecatoria Radauti,jud.Suceava? Daca a fost,care sunt rezultatele ca prea au chinuit lumea.

# Criterii de evaluare exista ? date 1 October 2019 11:12 +1

În multinaționale există evaluări bianuale.La un asemenea palmares nu există nici un procuror dat afară? Pentru ce sunt platiti,cum își justifică existența?

# Se plingeau saracii ca au dosare prea multe de solutzionat date 1 October 2019 14:04 +1

Pai bietii magistrati se plingeau ca sint sufocati de prea multe dosare. In ritmul in care inchid dosare pe care unii din ei nici nu le citesc, inseamna ca justitia e de fapt o vacanta prelungita, pe bani multi :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva