5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SLUGILE SE CRED ZEI PESTE JUDECATORI – Halucinant: procurorii din CSM au luat la bani marunti Curtea de Apel Bucuresti pentru solutia pronuntata de judecatoarea Doina Ungureanu in dosarul in care Inspectia Judiciara a reclamat inlaturarile abuzive din raportul privind activitatea Laurei Kovesi. Sectia pentru procurori a mers pana acolo incat a cerut explicatii CAB pentru hotararea care "i-ar putea prejudicia". CAB a reclamat presiunile procurorilor CSM asupra judecatorilor Curtii (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 septembrie 2018 15:45
Vizualizari: 20798

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistaturii, care a facut sluj in fata Laurei Kovesi atata amar de vreme, a depasit orice limite de dragul fostei sefe DNA. Intr-un demers absolut halucinant, membrii Sectiei pentru procurori s-au trezit sa ceara explicatii Curtii de Apel Bucuresti pentru hotararea pronuntata de judecatoarea CAB Doina Ungureanu magistrat care a constatat ca procurorii din CSM au eliminat abuziv din raportul de evaluarea facut de Inspectia Judiciara fata de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, pasajele negative referitoare la activitatea acesteia – reclamand ca solutia judecatoarei ii "prejudiciaza". Printr-o adresa transmisa in 4 septembrie 2018 de procurorii CSM la Curtea de Apel Bucuresti, in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, se cere conducerii CAB sa dea explicatii cu privire la motivele care au dus la schimbarea completului desemnat sa judece dosarul Inspectiei Judiciare impotriva CSM, la desemnarea judecatoarei Doina Ungureanu sa judece acest dosar, dar si sa se precizeze de ce nu au fost numiti alti judecatori de permanenta sa solutioneze cauza.


Procurorii CSM nervosi pe solutia Doinei Ungureanu

Noi intelegem ca hotararea judecatoarei Doina Ungureanu in cauza este dauna totala pentru procurorii CSM, aceasta retinand intemeiat excesul de putere al membrilor Consiliului de a elimina pasajele negative referitoare la activitatea Laurei Codruta Kovesi (Click aici pentru a citi), insa demersul procurorilor din CSM intrece orice masura si vine sa produca grave afectari ale independentei judecatorilor CAB. Afirmam aceasta intrucat ne aflam in situatia in care niste procurori au indraznit sa ceara socoteala pentru o hotarare pronuntata de CAB, doar pentru ca nu le este favorabila.

Nu sustinem noi existenta unor afectari ale independentei Justitiei in ansamblul sau prin actiunea procurorilor CSM, ci chiar Curtea de Apel Bucuresti. Mai exact CAB a solicitat Sectiei pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii sa aprecieze asupra potentialului de afectare a independentei justitiei ca urmare a cererii formulate de membrii Sectiei pentru procurori a CSM, prin care acestia, "fara a fi parti intr-o cauza ce s-a aflat pe rolul Curtii", au solicitat comunicarea mai multor informatii despre care mentioneaza ca ar fi de intreres public, din dosarul deschis de Inspectia Judiciara impotriva CSM, ca urmare a eliminarii din raportul de evaluare al activitatii Laurei Codruta Kovesi a pasajelor negative, cauza ce are nr. 1376/2/2018 la CAB.

CAB reactioneaza si cere sprijinul judecatorilor din CSM

Potrivit documentului CAB pe care Lumea Justitiei il prezinta in exclusivitate, Colegiul de conducere al Curtii de Apel Bucuresti a analizat posibilitatea ca solicitarea celor cinci procurori ai CSM, formulata "in lipsa unei abilitari din partea reprezentatului legal al institutiei din care fac parte", sa poata "genera presiuni asupra judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, precum si indoieli cu privire la legalitatea activitatii desfasurate in cadrul acestei instantei".

Mai mult, Colegiul de conducere a retinut si a transmis Sectiei pentru judecatori a CSM faptul ca dosarul din care procurorii CSM doresc sa obtina informatii nu a fost solutionat printr-o hotarare definitiva, astfel ca cere judecatorilor Consiliului Superior al Magistraturii sa precizeze daca solicitarea colegilor procurori este de natura a "influenta modul de solutionare a cauzei de catre instanta de recurs, respectiv de a aduce atingere independentei Justitiei" (facsimil).

Prezentam in exclusivitate ce au solicitat procurorii din CSM Curtii de Apel Bucuresti (fasimil):

"-daca completul de judecata prezidat de domnul judecator Horatiu Patrascu din cadrul Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a fost desfiintat, iar in caz afirmativ hotararea Colegiului de conducere;

-daca completul de judecata prezidat de domnul judecator Horatiu Patrascu din cadrul Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal a fost preluat de un alt coleg judecator, iar in caz afirmativ hotararea Colegiului de conducere;

-listele de permanenta pentru Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal pentru datele de 3.05.2018 si 31.05.2018;

-inscrisurile care rezulta modul de desemnare a doamnei Ungureanu Doina pentru solutionarea dosarului nr. 1376/2/2018 in datele de 3.05.2018 si 31.05.2018;

-inscrisurile din care rezulta imposibilitatea de participare in sedintele din data de 3.05.2018 si 31.05.2018 a judecatorilor aflati pe lista de permanenta inaintea doamnei judecator Ungureanu Doina, precum si explicatii suplimentare.

Ne justificam interesul, pe de o parte, pentru verificarea respectarii principiului repartizarii aleatorii a cauzei, principiu fundamental al organizarii judiciare prev.de art... din Legea 304/2004 (...) iar pe de alta parte, prin faptul ca hotararea (...) in dosarul cu nr. 1376/2/2018 pronuntata de doamna judecator cuprinde aspecte care ne-ar putea prejudicia, astfel incat explicatiile ne sunt absolut necesare pentru exercitarea drepturilor prevazute de lege".

Iata documentele care vin sa arate disperarea procurorilor din CSM, dupa solutia CAB in dosarul deschis de Inspectia Judiciara:


Comentarii

# L date 7 septembrie 2018 14:18 +32

Astia se trezesc in statul de drept fara drept. Marea greseala si marele viciu al functionarasilor este aceea ca ei se cred proprietarii functiilor si ai institutiilor pe care, in fapt, ar trebui sa le slujesca conform rolului lor legal si constitutionala. Ceea ce fac ei este un abuz de putere. De aceea de indata trebuie aruncati afara din CSM. Ceea ce m-ar mira, pentru ca nimic nu mai functioneaza normal in tara asta.

# Judecator iccj date 7 septembrie 2018 14:21 +9

Incredibil. Membri Csm își folosesc pozitia pt a interveni în dosarele instantelor. În ce calitate verifica niste persoane fizice modul de repartizare a dosarelor intr-o instanța?legea si regulamentele prevăd această competenta in favoarea conducerii instanțelor si a Inspecției Judiciare. Dacă nici asta nu e imixtiune in activitatea judecătorilor atunci sa li se permită procurorilor din csm sa scrie minutele im dosarele instantelor. Probabil ca Tarcea Garcea va permite acest lucru la instanța supremă

# Ultimul Charlot date 7 septembrie 2018 14:32 +15

Curațenie până la os. Emininarea imediata aoricarui derapaj. Afară cu Lazăr si toate slugile

# Charlie date 8 septembrie 2018 01:50 +5

Afara cu Lazar si toti procurorii si judecatorii colaboratori fie ca vorbim de 90 % dintre toti procurorii si judecatorii existenti. Dar cine sa faca? Numai lumea in strada. Cat sa-i mai asteptam pe astia care tot zic ca fac...dar timpul trece si nu fac. Nici in prezent nu a fost data OUG pt declararea protocoalelor ca fiind ilegale, respectiv anularea tuturor dosarelor din 2009 pana in 2017 caci evident sunt NULE,VICIATE. Infractorii sunt in continuare in super functii eventual la pensie. Ce e asta??? REFORMA CU T ZERO??? cam cat mai asteptam?????

# Golan date 7 septembrie 2018 14:39 +7

Nimeni din sistemul de justiție nu si-a permis vreodata o asemenea grosolană imixtiune in activitatea unor instanțe. De ce nu este cererea semnată de președintele Csm parte in dosar din cate intelegem?Poate pt ca stia ca daca ar fi formulat o astfel de cerere savarsea o abatere disciplinară. Este momentul unei regandiri serioase a statutului procurorilor care se vede ca au inceput sa verifice judecătorii pe soluțiile pronuntate

# mitica date 7 septembrie 2018 14:45 +7

Cei cinci procurori ai CSM trebuie de urgenta anchetati si bagati la PUSCARIE,acolo unde le este locul!

# IO date 9 septembrie 2018 19:24 +1

”Hauuuu...”-Grivei la Lună!

# faracatuse date 7 septembrie 2018 15:04 +3

ce e prea mult, e prea mult.... Eu zic sa-i alergam pe strada cu furcile. Si daca ne bate politia, jandarmeria, sa ii dam in judecata... Bai nene, e prea mult... Chiar e prea mult...

# un mizantrop date 7 septembrie 2018 15:18 +12

Uauuuu!!!! Asa ceva?! Stiam ca e epidemie de kovesita printre procurori, dar ma gandeam c-or sa se trateze (sau ajutati sa se trateze), nu ma asteptam la malignizarea bolii...Pai, cum facem? Sectia aia pentru cercetarea infratiunilor savarsite de magistrati ar trebui sa se autosesizeze...Vezi, daca nu sunt prevazute sanctiuni, cand CAB a dovedit marsavia sa fi avut si posibilitatea tragerii la raspundere a marsavilor, sa-i fi trimis in "penal", ca acolo le era locul...In oricare alta parte a societatii erau incadrati la grup infractional organizat, la trafic de influenta, la favorizarea infractorului, la complicitate si la prejudicierea iremediabila a intereselor justitiei, la terorism judiciar (asta se mai poate!). Oricum trebuie reglementata situatia in care sa fie zburati stalinistonazistii astia judiciari, chiar legea e hartia lor igienica?!

# un mizantrop date 7 septembrie 2018 15:21 +5

Stim cu ce-i santajeaza Kovesi pe Iohanis si pe Lazar. N-ar fi timpul sa aflam si cu ce-i "are la mana" pe procurorii din CSM?! Ca nicio alta explicatie nu exista pentru ticalosia asta prin care s-au deconspirat ca participanti la aceeasi "scoala de vara" a lui Dumbrava...

# ^^ date 7 septembrie 2018 15:22 0

Numai slugi. Se caca toti pe ei ca au dosare la DNA. Mai ales ca se aude ca madam K intra inca in DNA dupa orele de program. :))

# Heiliger Geist von Edelweiss date 7 septembrie 2018 15:26 +11

Urdoarea petiționară, COMISĂ de cei 5 bulangii din CSM, este reprezentativă asupra nivelului de „îndumnezeire” la care se cred acești REPETENȚI ai sistemului academic juridic, acești sfertodocți ai normelor de drept material și procesual. Din conținutul acestei fetide intruziuni în sfera decizională judecătorească rezultă, fără putință de tăgadă, faptul că acești NENOROCIȚI, ce uzurpă și întinează rolul etic al magistratului, pleacă de la premisa că NIMENI NICIODATĂ nu poate... produce PREJUDICII castei REPETENȚILOR CU ROBE. Iar acest comentariu în formulez în notă personală, pentru a-mi confirma a n+1-a oară de ce după o achitare pe fond (art. 16, alin. 1, lit c) am primit o condamnare CU EXECUTARE în apel, fără nici un fel de probe noi, doar funcție de revalorizarea interpretativă a circumstanțelor unei spețe soluționate de instanța de fond prin achitare. Răspunsul îl am în urdoarea epistolară a celor 5 golani: EVITAREA PRODUCERII UNUI PREJUDICIU ÎN SARCINA ACESTOR BORFAȘI CU ROBE!

# Liviu date 8 septembrie 2018 00:10 +3

Criminali în robe!... Nu știu dacă în viața asta o să-i ajungă blestemul unor oameni nevinovați, condamnați în baza unor opinii, presupuneri, interpretări, probe fabricate, etc... Și eu am fost ”executat” în apel la ICCJ fără probe noi, după o achitare pe fond... (detalii pe: O mârșavie judiciară creată de Traian Berbeceanu)

# Dana date 8 septembrie 2018 14:51 +5

O sa-i ajunga blestemele pe copii asa se intampla de regula. Problema e ce fac PSD ALDE ca de 2 ani o tin doar in vrajeli. Anul trecut au zis ca pana la final de an o sa avem adoptate legile justitiei si codurile cand colo ZERO. Au venit cu vrajelile de remanieri doar doar sa amane . Acum iara vin cu vrajeala de cearta cu Firea. Pe nimeni nu intereseaza certurile lor. Pe noi ne intereseaza actiunile lor. Ce fac efectiv, ce masuri iau. Ca ne-am saturat sa platim atata puturosime de politicieni PSD PNL ALDE USR etc doar pt certurile lor,vrajelile si minciunile lor. Ba mai mult acum avem si protocoalele ilegale care de 1 an nu sunt scoase in afara legii nu se iau masuri, ba mai mult tot o tin in vrajeala cu audierile pe la comisii ale lui Maior Coldea,in loc sa-i aresteze. Niste nesimtiti care fac doar de ochii lumii maruntisuri sa zica lumea ca ei sunt altfel fata de altii cand de fapt toti sunt la fel. VREM MASURI CONCRETE LASATI-NE CU VRAJELILE

# EugenB date 9 septembrie 2018 21:33 0

Rugati-l pe Iohannis sa-si retraga Legile aprobate de Parlament, si pe care le-a trimis spre judecata CCR, si sa le semneze imediat. Este foarte simplu! Nu PSD-ALDE este de vina, ci Iohannis.

# AndreiV date 7 septembrie 2018 15:51 +9

Vedeti cata dreptate avea DOAMNA de la Suceava(Dumnezeu sa o odihneasca in pace,pentru ca a trecut la cele vesnice)cand spune ca la dna trebuie schimbata si coada de matura.Am putea generaliza acest lucru spunand ca in cazul procurorilor,curatenia generala trebuie sa inceapa de la cel mai inalt nivel si pana la coada de matura.Asta pentru ca s-a dovedit ca astia nu au nici o rusine si nu se dau in laturi de la nimic,pentru a abuza,a perpetua politia politica si a apara statul paralel.Dimineata l-am auzit pe procurorul general,anuntand cu nerusinare si aroganta ca cerceteaza la Constanta scurgerea de informatii secrete despre protocol,dar nu spune nimic despre faptul ca el e cel care a mintit si a semnat un nou protocol in 2016,cu incalcarea legii.A mai mintit apoi ca informatiile despre procesul ABUZIV pe care l-au declansat impotriva jandarmilor,si nu impotriva HULIGANILOR care i-au atacat pe jandarmi,sunt clasificate.HULIGANII sunt aparati si protejati de catre procurorul general.

# KANT date 7 septembrie 2018 16:46 +2

" Profesioniștii ... " CSM se simt "prejudiciați" în ... amorul propriu, vorbim despre o cauză civilă, aceștia au găsit argumentul cel mai "tare" : "... judecătorilor aflați pe lista de permanență înainte doamnei judecător ...", cum rămâne cu repartizarea aleatorie, ups, o fi vorba tot despre protocoale ?!

# !!! date 7 septembrie 2018 17:34 +3

Felicitări Lumea Justiției, autorului Elena DUMITRACHE și colaboratorilor. ”””””I N C R E D I B I L LA CE S-AU PRETAT ””””.-

# Gilu date 7 septembrie 2018 19:41 +3

Sper sa si - ia peste bot ! A trecut vremea Bashinescului, iar Sasescu actioneaza tot mai haotic si descumpanit ! Ati pariat pe un cal mort , nefericitilor !

# Zatarra date 7 septembrie 2018 21:29 +3

Urgent se cere reorganuzarea C.S.M. Ambele sectii.Altfel nu mai scapam de pecingine.

# SAS date 7 septembrie 2018 21:38 +3

Justitia de face doar prin puterea judectoresca. Trebuie separati urgent judecatorii de procurori.Procurorii reprezinta executivul la fel ca politia. Ei nu sunt MAGISTRATI. :cry:

# Marius date 7 septembrie 2018 21:39 +4

Este simplu băi procurorilor... judecătorii dau verdictul legal..voi acuzați pe probe, judecătorii se pronunță pe probele voastre, în cazul de față judecătorul a făcut pipi pe ale voastre probe.. este destul de simplu băi procurorilor??? Puneți mâna și faceți vă utili.. simplu iar.. munciți paraziților.. că altfel luați banii degeaba

# costi date 7 septembrie 2018 21:45 +1

Acesti oameni ,sunt viciosi.Le-a intrat incap ca-s Dumnezeu pe pamant,Cand unde si cum ,nu-I treaba mea e treaba dvs. a jurnalistilor sa le aratati limitele competentei.

# CACluj date 8 septembrie 2018 00:11 +5

Felicitări Colegiului de conducere al Curții de Apel Bucuresti. Ati dovedit inteligentă și verticalitate. Asa trebuie sa fie judecătorii din această țară,nu supuși pseudo magistraților numiti procurori. Ne este rusine cu reprezentanta CA Cluj in csm motociclista de Chis devotată procurorilor care știm că a considerat normala imixtiunea vădită a procurorilor in activitatea judecătorilor

# Cum sa facem date 8 septembrie 2018 01:43 +2

Poate nu am inteles bine. Cei 5 petenti de la cabinetul membrilor doresc sa verifice cum se repartizează dosarele?In ce calitate au această atribuite?Aceasta este cea mai gravă chestiune din toata mizeria pe care au trimis-o judecătorilor Cab. Cine sunt acești petenti pt a verifica activitatea instanței?Judecatorii din toata tara ar trebui să ia atitudine si sa ceara scoaterea acestor mizerii din magistratura

# Bravo Curtii de Apel Bucuresti date 8 septembrie 2018 01:48 +3

Bravo Curții de Apel Bucuresti. Asa este cum i-ati definit. Niste petenti. Nu membri csm . Niste magistrați nu ar fi îndrăznit să se coboare la acest nivel de incompetenta.

# Retardanis date 8 septembrie 2018 07:12 +2

Procurorul nu este magistrat. Asta s-a incalcat la noi si de aici consecintele.

# santinela date 8 septembrie 2018 08:27 +3

Sectia de procurori a CSM-ului este "mizeria" justitiei romanesti,alcatuita numai din slugi ordinare si trebuie facut ceva pentru a da de pamint cu nenorocitii astia !

# Ene date 8 septembrie 2018 09:24 0

Asadar, ei stiu cum se procedeaza stiind ce sa ceara ! Bravos procurorime (pe cale de disparitie)!

# Repost by Holy Ghost of Edelweiss date 8 septembrie 2018 17:23 +4

Blind Judicial Obedience (trad: „Sluga! Sluga dvs, Domnule!”) :sigh: Moto: „Porcușoru-i porcușor Nici avocat, nici judecător; Un Golan Paraditor!” :roll: Mey, Io* amu ceva vreme TREBUIA să merg cam des pe la Palatul de Justiție din Suczawa (mai cunoscut meltenilor sub denumirea de Tractirul și Vespasiana de Apel Suceava). Aclo, într-o zi o trebuit să aștept cam mult să înceapă ședința publică, fiindcă juzii s-o trezât greu pis-de-dmineață, n-o mai avut pe noptieră nici o liniuță de pudră de coca cu care să-și limpezească bostanul căpățânii, pe Strasse o mers cu 7km/h fiindcă n-o avut melițian antemergător care să le facă pârtie limuzinei cu traiect șerpuitor. Apoi la LOCUL de MUNCĂ când o ajuns , n-o întrat în sală și-n dosare (în sală pe picioare și-n dosare cu picioarele) fiindcă întăi s-o priponit pe scările de la intrare în Vespasiană ca să behăie și să zbiere (pe tonuri acute, ca de primadonă – contraaltistă bețivancă, sodomizată de-un viețaș evadat)...

# * date 8 septembrie 2018 17:24 +2

că EI se opun la modificările legilor justiției, că NU VOR SĂ RĂSPUNDĂ MATERIAL pentru potlogăriile și matrapazlâcurile comise și că NU VOR SĂ LE FIE EXPERTIZATĂ ȚÂCNELALA dementoidă în mod regulat, la intervale de timp definite prin Lege. Booon! Cât am stat ș-am așteptat să înceapă ședințele publice de paradeală protocolară, mă preumblam pe holuri și mă minunam la niște chestii: deși erau similar înstruțați într-o costumație ca de popă-nebun, cu bavețica de la mic-dejun uitată la gât, (deh! zăpăceala sevrajului matinal!), am tras concluzie că acele CREATURI SATANICE, ca decupate din Ku-Klux-Klan, de fapt aparțineau la 3 klanuri: un klan stetea mai mult jos la parter, într-un țarc cu geamuri thermopan și se uitau după trecătorii justițiabili, îi profilau repejor, îi targhetau în mod individual și se repezeau asupra lor ca Hultanii cei hulpavi, cercând să-i facă pe melteni la portofel. :-?

# * date 8 septembrie 2018 17:25 +4

Dar cel mai mult m-o mirat celelalte două categorii de draci în negru: unii veneau de afară în țivil, întrau în vespasiană, urcau pe scări răstimp în care se camuflau în draci cu bavețică (ulterior am aflat că ăia nu erau draci, ci erau porcușori dintr-o specie tare bizară: Marele Pork Negru, frate comportamental cu Marele Alb). Pe lângă Klanul Porcilor Negri, mai era un clan îmbrăcați aidoma unor Holșteini cu bavețică, de se plimbau prin niște catacombe imunde, întunecate, și ieșeau la iveala zilei pe niște borți din spatele fiecărei săli de paradeală. Aiștea din urmă holșteini, când îi vedeau pe Marii Porci Negri deja aflați în sală, îi salutau pe aceștia cu o formulă intrigantă și neînțeleasă: „SLUGA! SLUGA DVS, DOMNULE!” Prima dată am crezut că așa se alintă ei între ei, de-atâta trai bun și huzur pe spezele popülimii.

# * date 8 septembrie 2018 17:26 +2

Adicătelea nemaiavând ce face de-atâta sațietate onctuoasă a autosuficienței pă persoană fizică, încep să se prostească salutându-se cu formule arhaice, de pe vremea fanarioților și boiarilor. Abia după ce am venit acasă, am apucat să citesc un fragment dintr-o explicație etimologică, formulată de profesorul clujean Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Apăi zicea așa Profesorul, referitor la salutul ardelenilor și bănățănilor: „La origine, cuvântul modern „servus" este o elipsă (rest al unei expresii, obţinut prin suprimarea unor cuvinte care nu sunt indispensabile pentru obţinerea sensului dorit) a expresiei „Ego servus tuus sum!“, ceea ce vrea să zică „Eu sunt servitorul tău!", cu sensul „Mă pun la dispoziţia ta!", „Sunt gata să te slujesc!” WOW! Așadar, formula medievală a salutului „Sluga! Sluga dvs!” e înrudit etimologic cu „Servus” și vine pe filieră scoborâtoare lăchinească.

# * date 8 septembrie 2018 17:28 +2

Ș-atunci m-am îngrozit de sensul intrinsec al formulei cu care se salutau Ku-Klux-Klanurile de la Vespasiana de Apel Suceava: cei care, în mod necondiționat și invariabil, inițiau salutul erau Holșteinii ce ieșeau din borțile din spatele sălii. Ăia erau…. JUDECĂTORII. Porcușorii din specia Marele Negru, cei care veniseră de-afară și DEJA erau în sală, erau PROCURORII - STĂPÂNII celor care ieșeau din borți și-i considerau pe aceștia veritabile SLUGI, datoare să le confirme prin Hotărâri, în procentaj de 172%, toate tâmpeniile, tembelismele și năroziile cuprinse în rechizitorii. Cei dintâi achiesau necondiționat la statutul de înrobit pe vecie, priponit de ușiorii binomului și cu urechea găurită cu sula protocolară, motiv pentru care… ÎȘI DECLAMAU MÂNDRIA! MÂNDRIA DE A FI SLUGĂ!

# * date 8 septembrie 2018 17:29 +1

Pictură reprezentativă aicișa: https://4.bp.blogspot.com/-PoyMy4_DeyU/W21RBCIbisI/AAAAAAAADPs/BOAetEZNYycEtI9smz1esQaGgw2A1HJ1QCLcBGAs/s1600/protest-magistrati-judecatori-procurori-suceava-19decembrie2017-03.JPG

# Arbitru date 9 septembrie 2018 01:52 +1

Nu iau partea nimănui dar sunt interesat cum o procurorarea de judecatorie un pic mai negricioasa cere socoteală și răspuns unor judecători de curte de apel . Chiar nu va e rusine ?ma refer aici la Toader Tatiana.

# Heiliger Geist von Edelweiss date 9 septembrie 2018 12:24 +2

repost. „WHO & WHY?” :-? Țiganii din Wallachia au fost sloboziți din robie abia în 1856 iar cei din Moldova cu un an înainte – 1855. Statutul lor, anterior dezrobirii, era unul lipsit de personalitate juridică, ei putând fi vânduți după bunul plac al stăpânului, puteau fi puși zălog; nu puteau depune mărturie în tribunal, depoziția lor neavând valoare juridică și nici un fel de putere probatoare. Nu în ultimul rând, pentru faptele țiganului rob răspundea stăpânul robului. Așadar cam acesta era statutul social al robului țâgan. După dezrobire, li s-au dat „bilete de slobozenie” și s-au stabilit în așezări umane nou-întemeiate, denumite „Slobozii”. Apăi, dacă înainte de slobozire, acesta era regimul juridic al țâganilor, CINE GRIJANIA MAMII LUI DE NETOT a permis ca astăzi țiganii SĂ FIE PROCURORI, SĂ FIE JUDECĂTORI, să întocmească acte procedurale și procesuale, să interpreteze, să aplice legea, să caute adevărul rumânilor și să-i pedepsească pe aceiași rumâni?

# * date 9 septembrie 2018 12:26 +1

Dacă înainte nici măcar NU PUTEAU DEPUNE MĂRTURIE ÎN INSTANȚELE VREMII, azi cine le dă voie la Bucșe et ejusdem farinae SĂ ÎNDEPLINEASCĂ ATRIBUTE ALE ACTULUI DE ÎNFĂPTUIRE A JUSTIȚIEI? Cine a permis asemenea blasfemie, uitând că paradigma invariabilă a țiganului învestit cu autoritate este aceea de a o f*te pe mă-sa și de a-l spânzura pe tac-su. Cine a dat voie, mă, la acești sloboziți proveniți din „slobozii” să se aburce în jilțurile boierești ale divanurilor și să înceapă să împartă dreptatea și osânda? „Cum nu vii tu, Antonescu - Mareșale, ca punând mâna pe ei, Să-i împarți în două cete: în țigani de ogor * și țigani de casă **…” :eek: /// * procuror ** judecătoreasă

# Codrut olaru date 9 septembrie 2018 02:11 0

Eu Codruț m-am crezut destept ,am crezut-o pe motociclista de Chis si am semnat această mizerie de cerere către Cab sperând că îmi rezolv problemele de la DNA. Nu am avut in vedere ca Chis Andrea nu cunoaște legile si regulamentele iar judecătorii Curții de Apel Bucuresti le cunosc. Data viitoare voi fi mai atent si imi voi asuma faptul că noi suntem si infractori dar si incompetenti

# Dan date 9 septembrie 2018 09:27 +1

Răposata bătrână Cociorvan: „Până si coada de la mătură trebuie schimbată ....” în institutiile statului!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva