18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DIKTATUL DE LA BRUXELLES – Avocatul Dan Chitic se dezlantuie dupa Raportul MCV: „Politrucii si birocratii din cea mai oculta si nedemocratica structura a UE dau asaltul final asupra suveranitatii Romaniei, impunand Parlamentului ce si cum sa sau sau sa nu legifereze... Dupa ce ne-au luat gazul si petrolul, ne-au taiat padurile si ne-au luat ca sclavi, a venit vremea sa ne fie luata si ultima farama de demnitate, ultima iluzie a libertatii si egalitatii cu celelalte natiuni ale Europei”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

13 November 2018 18:12
Vizualizari: 12665

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) aferent anului 2017 si publicat marti, 13 noiembrie 2018 (click aici pentru a citi), vine sa confirme atitudinea colonialista a Uniunii Europene fata de Romania. Este concluzia ce reiese din reactia avocatului Dan Chitic (foto), din Baroul Bucuresti, cu privire la continutul respectivului document.


Avocatul catalogheaza Raportul MCV din acest an drept „Diktatul de la Bruxelles” si atrage atentia ca acceptarea lui „va insemna capitularea definitiva a Romaniei in fata globalistilor si a marii finante”. In aceste conditii, Chitic solicita Guvernului si Parlamentului sa denunte urgent documentul Comisiei Europene.

Nu in ultimul rand, Dan Chitic contrazice acuzatiile formulate in MCV cu privire la coruptia din Romania, avocatul invocand performantele economice ale tarii noastre.

Redam mesajul publicat de Dan Chitic pe Facebook:

Diktatul de la Bruxelles, sau cum Politrucii si birocratii din cea mai oculta si nedemocratica structura a UE dau asaltul final asupra suveranitatii Romaniei, impunand Parlamentului ce si cum sa sau sau sa nu legifereze.

Acum avem confirmarea faptului ca Sistemul, 'statul paralel', este instrumentul de control si opresiune al 'federalistilor' din UE, la randul lor simple instrumente ale corporatiilor si multinationalelor.

Dupa ce ne-au luat gazul si petrolul, ne-au taiat padurile si ne-au luat ca sclavi - mana de lucru ieftina dar calificata -, a venit vremea sa ne fie luata si ultima farama de demnitate, ultima iluzie a libertatii si egalitatii cu celelalte natiuni ale Europei.

Acceptatea acestui Diktat va insemna capitularea definitiva a Romaniei in fata globalistilor si a marii finante.

Guvernul si Parlamentul au obligatia sa anunte de urgenta denuntarea unilaterala a MCV-ului!

Post script: A propos de finante... avand in vedere cresterea de 7% a economiei Romaniei, nu credeti ca ar trebui implementat modelul nostru de “coruptie” si in vestul “principial” si exportator de coruptie si produse cu “calitate variabila”? Nu de altceva, dar poate vor reusi sa ajunga macar la 1 - 1,5 crestere...”

Comentarii

# AndreiV date 13 November 2018 18:48 +49

D,le Chitic,va felicit.Va rog sa studiati posibilitatea de a initia o strangere de semnaturi la nivel national pentru IESIREA DIN UE,CARE NU FACE ATCEVA DECAT NE UMILESTE,BATJOCORESTE SI NE CALCA IN PICIOARE DEMNITATEA,INDEPENDENTA SI SUVERANITATEA NATIONALA.Am facut parte din sistemul socialist, timp in care ni s-a permis sa ne dezvoltam economia si sa o diversificam,avand multe ramuri de varf in domeniul industrial(fabricarea de utilaj petrolier,de apa grea, diamante industriale,construtii de masini etc.etc)si fara datorii.Au venit DIKTATORI DE LA BRUXELLES SI NE-AU IMPUS S-A INCHIDEM TOT SAU SA LE DAM LOR PE DOI LEI.Negociatorul sef pentru aderarea la ue si cu banca mondiala basescu!!!si partas la ingenuncherea Romaniei alaturi de politia politica instituita(acum am inteles afirmatia lui Constantinescu"m-a invins sistemul"). Sper ca cineva sa aiba curajul sa NE APERE SI SA NE SCOATA DIN ACEASTA ORGANIZATIE ANTIROMANIA, PRECUM SI CONFISCAREA TUTUROR BUNURILOR CARE LE-AU LUAT GRATIS.

# Conan Barbaru date 13 November 2018 22:59 +4

S-a infiintat in seara asta PETITIA... semnati, sa vedem cati suntem! https://www.petitieonline.com/referendum_roexit?uv=11606445

# Aventura Europeana conduce spre Renationalizare Socialista date 14 November 2018 12:40 +3

Germania si Franta curteaza deja Rusia care detine 30.7% din rezervele estimate de gaz ale Pamantului. Iran 14.8%, Qatar 9.3%, Arabia Saudita 4.0%, Emiratele Arabe Unite 3.9%, Restul Planetei 37.3%. Romania mai dispune de resursele naturale energetice proprii, inclusiv cele din Marea Neagra, pentru aproximativ 10-12 ani. Dupa care, fara Paduri, Gaz sau Petrol revenim la Carbune? Construim reactoare nucleare? Latifundiarii pot exporta berbecuti contra gaze in ARABIA insa lipsa resurselor, preturile mari, o iarna aspra, frigul din case, vor aduce romanii in strada... Propaganda desantata, fanfaronii politici, falsa justitie, serviciile secrete vor riposta violent sau vor fugi din tara? Olandezii probabil ca se vor repatria repejor iar Romania va intra in Noua Era de Prietenie cu Moscova. Reorientarea catre resurse - catre EST - va relansa socialismul,  prin 2030 incepe un nou ciclu Kondratiev? Banca Mondiala, FMI anunta o criza - o "iarna Kondratiev" care alunga capitalismul? Plauzibil!?

# Repatrierea Rezervelor de aur ale Germaniei din SUA date 14 November 2018 14:24 +1

Reprezinta un semnal clar al racirii relatiilor dintre cele doua maluri ale Atlanicului. Germania a analizat probabil implicatiile si, din punct de vedere economic, ce decizii sunt necesare pentru asigurarea aprovizionarii continue cu resurse energetice (gaz). Orientarea catre Rusia in contextul in care Uniunea Europeana sau Statele Unite nu dispun de suficiente resurse energetice naturale proprii este practic impusa de nevoile economiei reale. Brexitul apare acum ca o consecinta evidenta la aceasta orientare a principalelor state europene: Franta si Germania. Dupa aventura sa Aventura euro-atlantica Romania este prinsa cu fundul in doua luntrii!! Nemultumirea romanilor generata de jaful continuu la care a fost supus tara in ultimii 30 de ani, determina cancelariile Uniunii Europene sa sa adopte hotarari dictatoriale precum cea rusinoasa din 13 Noiembrie 2018 - fara indicarea exacta a unor articole de lege incalcate de Romania. DICTATURA EUROPEANA E LA VEDERE! UE e pe calea URSS...

# Sus cu demnitate date 13 November 2018 18:49 +15

Nu ne lăsăm si elita societății care mai are o farama de onoare si demnitate sa faca ce trebuie pentru cetateni, sa nu se lase plimbări de vorbe - n vânt spuse la Bruxel de niste oameni cu interese obscure. Da suntem în Europa dar ordinea în țară noastră se face de instituțiile si puterile alese prin votul poporului nu de sorosisti platiti sa ne denigreze. Sa le fie rusine ca isi rezolva doar interese personale, cetățeanul si tara ptr ei nu EXISTA. Nici nu merita ascultați asemenea TROGLODITI - Macovei, Preda, Stolojan, etc. CONTEZ PE JUDECATORI, PUTINI LA NUMAR dar bine pregătiți si demni, doar ei mai pot salva DEMOCRATIA.

# Cu demnitate sus date 13 November 2018 18:52 +3

Nu ne lăsăm si elita societății care mai are o farama de onoare si demnitate sa faca ce trebuie pentru cetateni, sa nu se lase intimidati de vorbe - n vânt spuse la Bruxel de niste oameni cu interese obscure. Da suntem în Europa dar ordinea în țara noastră se face de instituțiile si puterile alese prin votul poporului nu de sorosisti platiti sa ne denigreze. Sa le fie rusine ca isi rezolva doar interese personale, cetățeanul si tara ptr ei nu EXISTA!!!! Nici nu merita ascultați asemenea TROGLODITI - Macovei, Preda, Stolojan, etc. CONTEZ PE JUDECATORI, PUTINI LA NUMAR dar bine pregătiți si demni, doar ei mai pot salva DEMOCRATIA.

# DODI date 13 November 2018 19:18 +7

Avocatul CHITIC ne spune că nu e bine să tăcem CHITIC, ci, dimpotrivă, să luăm atitudine față de politica dictatorială a trepădușilor din UE. FELICITĂRI pentru coloana vertebrală arătată. Nu același lucru îl puetm spune despre ciolanis, PLN, USR, SRI și oficinele aservite acestora care, de la pupincurismul deșănțat afișat mai au un pas mic până la trădarea de țară.

# Pasat date 13 November 2018 19:47 +7

Este momentul sa luam atitudine. Este prea mult. Cozile de topor trebuie oprire. Dacă asta înseamnă apartenenta la UE... Nu ne trebuie. Oricum aceasta structura e e ducă. Nu face bine decât Germaniei. Ce nu a reușitsa fac Hitler cu forța armata, face Mekel pe plan economic.

# Iulian date 14 November 2018 10:53 +2

Germania invinsa in 1945 si-a promis o razbunare si o noua recucerire a Europei prin mecanisme diferite de cele ale razboiului. Au pus mana pe UE si prin ea, de convenienta cu alte cateva state printre care si Rusia, au infatuit o alta cucerire. In principal, prin politica si economie. Daca cineva crede ca Merkel, agent stasi, s-a rupt de rusia asa de simplu, peste noapte, e chiar naiv! De acolo nu iesi usor, poate chiar deloc! Romania este sub conditiile unei noi Yalta si este impartita miseleste politic, dar mai ales pe ramuri economice/de afaceri. Ponderea se poate vedea clar in cat detine Germania, Franta, Italia, Olanda, chiar Rusia....in economia romaneasca!

# romanul date 13 November 2018 20:13 +12

"Guvernul si Parlamentul au obligatia sa anunte de urgenta denuntarea unilaterala a MCV-ului!" Domnul Chitic are dreptate, sa afle si cei se la UE ca Romania este o tara independenta, si nu colonia lor! Iar comentarile infractorului hot de case Johannis, sa si le bage in ......

# Ion Pribeagu' date 13 November 2018 20:59 +4

E o mare rusine ce se intampla ,cei ce ar fi normal sa reprezinte interesele tarii , in PE sunt antiromanesti . Dar ce nevoie avem noi sa facem parte din UE ,acum cand tot mai multe tari vor sa renunte ,sa organizam un referendum si sa iesim ,sa-i lasam dracului ,dupa ce ne-au furat tot ce am avut acum ne vor pe toti alungati cu traista-n bat , surghiun dracului pomana . Dle Chitic sincer sunt de acord cu dvs !

# !!! date 13 November 2018 22:08 +4

Ultra super felicitări domnule avocat Dan Chitic, rușine u.e., rușine votanților europarlamentari ce au votat da pentru raportul ticălos, mincinos și incomplet cu privire la protocoale, etc. -

# ****! date 14 November 2018 00:04 +3

Felicitari dlui Chitic. Asa presedinte avem nevoie. Votantii europarlamentari care au votat impotriva Romaniei pt acest raport sunt tradatori de neam si tara.

# L date 14 November 2018 04:56 +2

Toate intamplarile din ultimul timp imi aduc aminte despre cartea cu titlul ,,Radacinile naziste ale UE” vă prezentăm o carte scrisă de Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath şi August Kowalczyk, editată de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath. În lucrare se arată că arhitectul-cheie al “Bruxelles/UE”, fondatorul Uniunii Europene, nu este altul decît Walter Hallstein, fost membru al organizaţiilor oficiale naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, apărător al legilor naziste, scăpat prin minciuni ordinare de procesul pentru crime de război de la Nürnberg.

# livia date 14 November 2018 07:42 +4

Ne-au luat gazul si petrolul CU ACORDUL NOSTRU, sa nu uitam asta. Avem in ADN slugarnicia. Mai exista in vreo limba proverbul "capul plecat, sabia nu-l taie"? Deci daca vrem sa ramanem in viata. trebuie sa fim sclavii altora. Pai asta este viata? Ce se intampla cu tradatorii? Comentam si ne lamentam, vai ce ne-au facut, sau ii pedepsim? Sau ne mangaiem cu faptul ca in mai 2019 nu vor mai fi alesi? Nu mai pot ei de asta.....

# FLORIN G date 14 November 2018 09:20 +4

O scurta precizare pt Dul ANDREIV: NU ESTE NEVOIE DE STRANGERE DE SEMNATURI PT IESIREA DIN ACEST UE MAFIOT. LA INTRAREA IN UE NU S-A ORG.REFERENDUM ASA CUM AR FI FOST NORMAL. PRIN URMARE SI IESIREA DIN UE AR PUTEA F.BINE SA SE FACA PRIN VOTUL MAJORITAR IN PARLAMENTUL ROMANIEI.REPEDE SI EFICIENT. BRAVO D-LE CHITIC PT ATITUDINEA CONSECVENTA PE CARE O AVETI.CU STIMA SI CONSIDERATIE VA DORESC SA CONTINUATI FERM.

# Retardanis date 14 November 2018 09:51 +2

Acum am vazut, pe fata, de cine este sustinut statul paralel. Nu ca aveam vreun dubiu (vezi cazul base-referendum), dar ne asteptam sa fie si ei mai cu perdea. Se mizeaza pe faptul ca, vezi doamne, daca cei de la Bruxelles au spus asa,atunci asa e. Dragnea, fii tare, daca nu ne vor in UE nici noi nu mai vrem. Oricum am fost mai tari atunci cand nu eram in UE.

# Cornel date 14 November 2018 13:31 +2

Chiar pe bune:oare cum ar reactiona Romania la un referendum ROEXIT?Sunt chiar curios.In afara de umilinte si de sustras resurse ce a facut bun Uniunea pentru Romanii ramasi acasa.S-a interesat Uniunea de soarta bolnavilor din Romania?De starea sistemului de sanatate publica?De veniturile umilitoare ale pensionarilor romani?De veniturile generale ale romanilor?De degradarea continua a nivelului de trai din Romania?NU! Pe Uniune o intereseaza numai JUSTITIA pe care sa o foloseasca prin interpusi in scopul manevrarii personajelor importante din Romania.Si ce daca Serviciile au incheiat PROTOCOALE cu DNA? Si oameni din Servicii actionau la comanda sefilor UE.Le-au trebuit 10 ani celor de la UE sa-si implimenteze sistemul de JUSTITIE dorit de ei,sa-si formeze in Servicii oamenii lor si ,dintr-o data sa-si vada toata osteneala naruita!Cum sa nu faca rapoarte dure la adresa Romaniei!Frati romani, e momentul sa aratam cat suntem de demni in fata acestei UE,cu orice risc.

# Cornel date 14 November 2018 13:36 0

MCV esteun mecanism politic prin care UE subjuga tarile esteuropene prin controlul pe care vrea sa-l impuna asupra Justitiei si Serviciilor din aceste tari.Merci,UE.Adio si n-am cuvinte.

# mincu constantin date 14 November 2018 15:06 +1

Felicitari stimate coleg!Este urgenta sesizarea Inaltei curti de justitie de la Luxemburg,pentru anularea acestui diktat la adresa nu numai a Romaniei ci si la adresa fiecaruia dintre noi.Ne afecteaza si ne va afecta personal pe fiecare aceste mizerii promovate sub masca unui asa zis mecanism de colaborare si verificare in domeniul justitiei.Ma raliez pozitiei tale sa identificam si alte modalitati de a contracacra acest diktat.Cu stima,av.C.Mincu

# Deak date 14 November 2018 15:22 0

Ne plangem ca Uniunea europeana ne-a luat toate cele; bogatiile solului si subsolulului, ca ne-a distrus economia si industria, etc; dar, noi, conducatorii nostri, unde am fost, cand s-au intamplat, aceste lucruri grave? Am fost aici si noi si asa zisii conducatori , si nu am facut nimic pentru ca acestea, sa nu se intample; Noi, pentruca, prin incalcarea drepturilor cetatenesti, nu am fost corect informati si ascultati de cei care i-am ales sa ne conduca si conducatorii nostri care, dand dovada de incompetenta si lacomie au tradat tara si interesul national, si au dus tara la, nu la democratie; ci, la anarhie, prin dictatura conducatorilor incompetenti, a oligariei sistemului birocratic corupt, a sistemului de justitie si a serviciilor, la fel de corupte ca toate institutiile statului, la un pas de dezintegrare a statului roman. Din aceasta cauza, este necesar, in primul rand, sa facem, ca o premiza a instaurarii unei societat, sa fie respectate drepturile si libertatile cetatenesti

# Dan Chitic , bun baiet ! date 15 November 2018 17:24 +1

Cum se poate ca niste nesimtiti sa prezinte un MCV facut de Macovei ? Va dati seama pana unde si-a bagat coada Soros , mortaciunea ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva