14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATOAREA MADALINA AFRASINIE REFUZA INDRUMAREA AMBASADEI – Reprezentanta Ambasadei SUA la Bucuresti, Jessica Kim, primeste replica: “Eu, ca Judecator independent, nu sunt partener nici cu SUA, nici cu dna Kim si nici cu altcineva!... Nu am nevoie de indrumare ca sa pronunt solutia in dosar.. SUA incearca sa faca demonstreaza ca se doreste o justitie dependenta 'de anumiti papusari'... Ma simt insultata de declaratiile dumneavoastra!”

Scris de: G.T. | pdf | print

1 martie 2021 15:33
Vizualizari: 10932

Judecatoarea Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti a reactionat luni, 1 martie 2021, dupa afirmatiile stupefiante facute de rezidentul regional al SUA pentru combaterea coruptiei in Romania si Bulgaria, Jessica Kim, care a recunoscut ca americanii indruma judecatorii si procurorii in legatura cu modul in care sa solutioneze dosarele (click aici pentru a citi).


 

Madalina Afrasinie ii explica oficialului american ca nu este partenerul SUA ori al altcuiva, ci doar un judecator independent, care nu are nevoie de vreo indrumare pentru a pronunta o solutie in dosar. De asemenea, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, judecatoarea Afrasinie atrage atentia ca SUA incearca sa instaureze in Romania, inclusiv prin “lucrurile trasnite” spuse de Jessica Kim, nu o Justitie independenta, ci o Justitie dependenta de papusari. “Eu, ca Judecator independent, ma simt insultata de declaratiile dumneavoastra!”, ii transmite Madalina Afrasinie reprezentantei Ambasadei SUA la Bucuresti.


Redam replica judecatoarei Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti dupa afirmatiile stupefiante facute de oficialul american Jessica Kim:


“De la dna J.Kim, citire...

'De asemenea, am oferit indrumare in functie de nevoile din dosare, la cererea partenerilor. Am oferit consiliere pentru reforme procedurale si legislative, spre exemplu, prin promovarea reformelor tintite catre asigurarea independentei Justitiei'

1.Poate SUA nu a inteles ca eu, ca Judecator independent, nu sunt partener nici cu SUA, nici cu dna Kim si nici cu altcineva!

2. Eu, ca Judecator independent, nu am nevoie de indrumare ca sa pronunt solutia in dosar/solutiile in dosare.

Vremea plicurilor galbene a apus, este vremea indrumarilor, se pare...

3. Ceea ce SUA incearca sa faca, inclusiv 'prin lucrurile trasnite' spuse de dna Kim, demonstreaza ca se doreste o justitie nu independenta, ci dependenta 'de anumiti papusari'.

4. Eu, ca Judecator independent, ma simt insultata de declaratiile dumneavoastra!

5. Inca mai sunt judecatori in Romania”.

Comentarii

# Ion date 1 martie 2021 14:58 +65

Bravo Dna. Judecatoare! Felicitari ! Asteptam si pe ceilalti judecatori,procurori ,avocati cu aceeasi atitudine!

# Omul de pe strada date 1 martie 2021 15:23 +7

Dar plicurile galbene veneau de la ambasade prin intermediul SRI!!!

# Kluivert date 1 martie 2021 15:32 +13

Foarte bine punctat distinsa doamna judecator. Ce ar putea sa ne invete americanii pe noi in materie de anticoruptie sau spalare de bani? Lui Kim i-a scapat porumbelul din gura. De fapt nu e indrumare, ci da solutia asta ca e foarte buna. :lol:

# M date 1 martie 2021 15:42 +8

felicitari doamna judecator si tot respectu pentru pozitia dvs. acum sa vada si judecatori cine sunt si care i rostul americanilor pe terenul nostru. cum faceti cu mizeria din sistem doamna judecator, cum ramane cu slugile si coruptii de judecatori si procurori, ( Mateescu) sunt foarte multi judecatori care se pronunta pe biletele, obligatii si spagii , aici trebue lucrat si eliminati aceste lichele ordinare. din sistemul nostru pleaca rau, ce cauta magistratu la ambasada?, de ce nu are pozitia dvs,? tot respectul meu doamna. aveti mare grija de mafiotii astia sa nu va lucreze.

# Lita date 1 martie 2021 15:43 +23

Sub masca expertizei si ajutorului din strainatate, cu complicitatea unor iresponsabili din interior, asa fost distrusa justitia romana si tara. Replica binevenita din partea doamnei judecatoare. Sa vedem cati ii urmeaza exemplul.

# barna dragos date 1 martie 2021 15:56 +6

bravo mai sunt so judecatoricverticali, cam rari insa. solutia cred ca e o greva a judecatorilor caci numai cu cativa judeecatori care vorbesc e greu de infruntat Stelica cel cu boxele!

# Da, da, da, da! Și marmota învelea ciocolată... date 1 martie 2021 16:03 +6

Cestiunea zilei: Până unde se întine „independența” magistratului „valah”? Răspuns: Până acolo unde-i dă voie Stăpânul german sau Masterul american. :eek: Restul alegațiilor sunt doar bolboroseli inutile, bune de prostit de cap frăierimea credulă.

# Geanina date 1 martie 2021 16:07 +8

D-na judecator Afrasinie este un judecator stapan pe scaunul ei pentru ca ce a decis in aceasta calitate a fost in conformitate cu legea, este stapana pe cunostintele domnieisale si stie ca nu are nici o vulnerabilitate prin care sa fie atacata. Este si un om cu principii. Isi permite astfel sa se poarte demn, cu verticalitate asa cum ar trebui sa o faca toti judecatorii. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere DOAMNA JUDECATOR

# Gyuse Bogdan date 1 martie 2021 16:51 +20

Doamna judecator Madalina Afrasinie, poate mai gasiti cativa colegi ce gandesc la fel ca dvs. si, impreuna faceti o notificare catre MAE prin care solicitati expulzarea komisarilor sovietelor americane din Romania. Motivul este simplu: interventia brutala a komisarilor in actul de justitie, organizarea judiciara si proceduri legislative din Romania. In acelasi timp trimiteti aceeasi notificare si pentru Comisia de la Venetia. Eu aceeasi notificare a-si trimite-o si la Bon si Bruzelles... asa ca sa nu poata nici-un pamblocar sa spuna ca nu a stiut niciodata de ce se intampla prin Romania.

# Narcis date 1 martie 2021 18:18 +10

Curajoasa d-na judecatoare nu primeste si nu ar primi asemenea instrucțiuni, dar ce ne facem cu minoritatea coruptă si servilă care tremură pe la usile ambasadelor, care gâlgâie plină de ură pe Facebook, care ripostează violent impotriva oricărei incercări de aducere a justiției pe linia de plutire? Nu vedeti ca zgomotul produs de ei este profitabil? Nu au onoare, patriotism, demnitatea profesiei, ei cred ca sa te pui sub comanda unei puteri străine sau a unui parteneriat păgubos, este ceva măreț. Au aservit justiția ! Până când sa ne mai indignăm in van?

# maria rizea date 1 martie 2021 21:43 +6

Felicitari doamna judecatoare .

# Lechi date 2 martie 2021 07:53 +10

Salut! Am trimis Nota de protest nr2 la Departamentul de Stat al USA ref la comportarea inadecvata a persoanei Kim, Nu in ultimul rand, am exprimat îngrijorarea noastră fata de proliferarea unor astfel de acțiuni

# mitica date 2 martie 2021 11:35 +5

Aceasta infecta,Jessica Kim,are fata de infractoare. Acesti indivizi pe care americanii ii trimit in Romania sunt pedepsiti fapte infractionale?

# Dinut Alice date 3 martie 2021 23:54 +1

Toată stima și considerația pentru dv. și profesia dv.!!!! BRAVO!!!!!!

# NECULAE GABRIEL date 6 martie 2021 00:53 +1

Toata stima doamna judecator Afrasinie....toti ambasadorii SUA care au fost in Romania se baga in problemele interne ale noastre sub pretextul ca doresc sa ne ajute dar scopul lor este altul.. Destabilizare , Dezinformare, Panica dar si Confuzie...! Oare atat ii duc capul...Nu, totul este cu Buna stiinta totul este strategic chiar ne iau de Prosti..!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva