28 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENERII DNA NU AU DISPARUT – Scene incredibile la CAB. Judecatoarea Corina Ciobanu l-a pus la zid pe aparatorul Elenei Udrea, avocatul Veronel Radulescu, in momentul in care acesta era pe cale sa arunce in aer alegatiile martorei cu care DNA vrea sa o infunde pe Elena Udrea. Scandalos: Ciobanu a invocat “feelingul” martorei, interzicand orice lamurire privind modul in care aceasta a primit statut de “protejat”. Judecatoarea se numara printre cei care au tinut-o in arest pe Mariana Rarinca

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 September 2021 17:12
Vizualizari: 5453

Scene incredibile au avut loc luni, 27 septembrie 2021, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul Hidorelectrica, in care DNA a trimis-o in judecata pe Elena Udrea pentru pretinse fapte de trafic de influenta si spalare de bani.


 

Judecatoarea Corina Ciobanu (foto) l-a pus la zid pe aparatorul Elenei Udrea, avocatul Veronel Radulescu, in momentul in care acesta era pe cale sa desire intreaga sustinere a martorei pe care DNA a folosit-o si o foloseste in continuare pentru a incerca sa o rezolve pe Elena Udrea. Este vorba despre una dintre colaboratoarele omului de afaceri Bogdan Buzaianu.


Feelingul martorei


Concret, avocatul Elenei Udrea a fost in permanenta sicanat de judecatoarea Corina Ciobanu de la Curtea de Apel Bucuresti, aceasta reprosandu-i ba modul in care pune intrebari martorei, ba intrebarile in sine. Spre exemplu, judecatoarea Corina Ciobanu a pretins de mai multe ori ca nu intelege intrebarile pe care avocatul Veronel Radulescu i le adresa martorei, mergand pana acolo incat sa sustina, in pofida evidentelor, ca nu exista nicio neconcordanta intre declaratiile acesteia. De asemenea, in momentul in care avocatii au atras atentia ca martora nu se bazeaza pe informatii certe, afirmand ca asa i s-a parut, aceeasi judecatoare Corina Ciobanu a explicat ca “este feelingul martorei”, ca si cum o condamnare se de pe un feeling. Adica pe impresii!


Judecata cu probe la secret


Extrem de ciudata a fost atitudinea judecatoarei Corina Ciobanu atunci cand s-a pus in discutie statutul de martor protejat primit de colaboratoarea lui Bogdan Buzaianu si declaratiile date de aceasta la parchet.

In acest sens, intrebata fiind daca a fost amenintata in vreun fel, sau daca vreunul dintre membrii familiei sale a fost amenintat, martoara a precizat ca nu s-a intamplat asa ceva. Cu toate acestea, judecatoarea Corina Ciobanu a refuzat sa ii permita sa explice de ce a primit statut de martor protejat si sa puna la dispozitia apararii inscrisurile care ar putea lamuri aceasta problema.

Totodata, judecatoarea Corina Ciobanu de la Curtea de Apel Bucuresti s-a opus audierii declaratiilor date de martora respectiva in cursul urmaririi penale, cu statut de martor protejat, invocand ca inregistrarile sunt clasificate. Ceea ce nu inseamna altceva decat ca in Romania continua judecatile pe probe clasificate, la care apararea nu are acces.

In final, amintim ca judecatoarea Corina Ciobanu de la Curtea de Apel Bucuresti (care a avut cateva tentative de a promova la ICCJ) se numara printre magistratii care au tinut-o in arest preventiv pe pensionara Mariana Rarinca (click aici pentru a citi).

Comentarii

# Vreau s-o vad pe cocota lu` Petrov in jail ! date 27 September 2021 17:36 +46

La cat a furat cat a fost ministru al "dezvoltarii" trebuie sa stea macar o viata in beci

# DODI date 27 September 2021 19:00 -25

Bălțata românească (vopsită magistrat) execută cu celeritate li acuratețe ”indicațiili” primite de la șefii ei din SRI. Nimic nou sub soare. La fel face și BOWISUL cotrocenean și VIȚELUL de la poarta galben-liberală. Doar românii, vaccinați sau nu, infestați sau nu, stau și rabdă sfertodocția care a acaparat România. Iar unii, mai școliți chipurile - bitezați peste noapte useriști - mai și aplaudă.

# Gica contra sistemului date 27 September 2021 21:02 +21

Vreau să-l vad și pe Petrov & Co în jail. Detest abuzurile Justiției patronate de Sistem dar infractorii au atâtea metode sofisticate de furat și de ascuns ce-au furat încât magistrații trebuie sa apeleze și la feeling. A spune ca nu sunt probe împotriva nimfei din Plescoi ar însemna să jignești convingerea majoritatii populației. Totuși pedeapsa ei nu ajuta cu nimic populația. Trebuie recuperați banii si aici se închide cercul pentru ca banii s-au dus la oamenii serviciilor, sau poate cineva își închipuie ca cei care au jefuit Tara au fost de capul lor? Revenind la Udrea spun ca ea este persoana căreia ii făceau sluji generali ai Armatei romane. Rușine!

# Laura date 27 September 2021 23:06 +26

Gică contra sistemului are multă dreptate. Să dăm dovadă de decenţă şi să nu încercăm să o apărăm şi pe Udrea..Hai să fim serioşi. Să spună cui i-a livrat banii şi ar fi pe jumătate iertată. Nu cred că am uitat vreunii cât s-a furat în vremurile alea, nu?

# Barbu Giu date 28 September 2021 00:51 +21

Felicitări judecătoarei! Locul inculpaților Andronic Dan-Cătălin și Udrea Elena-Gabriela este la temniță.

# maxtor date 28 September 2021 01:56 +24

daca mulgea vaca o mutila!

# santinela date 28 September 2021 07:26 +57

Dupa poza asta se vede clar ca TUTA-i TUTA si in roba sau nu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.11.2022 – Ministerul Justitiei tine scorul la Campionatul Mondial de Fotbal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva