6 iunie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREGATITI-VA SA DATI CU SUBSEMNATUL – Iata declaratiile tip pe care romanii vor trebui sa le arate la orice colt de strada, prin care sa justifice unde se duc si in ce scop. Vedeti cum arata “adeverinta permanenta” pe care angajatorul va trebui sa o elibereze angajatului astfel incat acesta sa poata merge la munca. Riscati inchisoarea daca se considera ca ati mintit (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

21 martie 2020 23:17
Vizualizari: 8884

Lumea Justitiei publica cele doua documente de care romanii vor avea nevoie pentru a iesi din case dupa ora 22. Este vorba despre o “declaratie” si o “adeverinta permanenta”.


 

Cele doua documente, prezentate si de jurnalista Sorina Matei pe siteul presacurata.ro, sunt necesare in conditiile in care Ordonanta Militara 2/2020 adoptata sambata seara, 21 martie 2020, prevede ca romanii nu vor mai putea iesi din case dupa ora 22 pana la ora 6, decat pentru a se duce la serviciu, pentru a-si cumpara alimente si bunuri, pentru a ingriji bolnavi, batrani, copii sau pentru a-si plimba animalele de companie. O vor face insa doar prin completarea unei declaratii pe proprie raspundere – in cazul activitatilor personale, si a unei adeverinte permanente ce va fi eliberata de angajator sau a unei declaratii pe proprie raspundere – in cazu deplasarii la serviciu (click aici pentru a citi).

 

Iata declaratia ce va trebui completata de romani pentru a iesi din case, dupa ora 22, in vederea unor activitati personale:Iata adeverinta permanenta ce va trebui eliberata de angajator astfel incat romanii sa poata merge la serviciu:


Comentarii

# un mizantrop date 22 martie 2020 02:38 +5

Ati auzit de vreo "recomandare" despre cum sa-ti asiguri traiul zilele astea de stat in izolare?! Poate nu toti vor putea trai din mila statului...poate, totusi, la numaratoare le va da cu virgula si vor observa ca le raman niste cetateni neincadrabili...sunt destui liberprofesionisti, care daca nu presteaza nu mananca, sunt oameni pe care i-a prins "urgia" in perioada de proba si nu apar pe niciun stat de plata, sunt altii in cautare de munca, intre joburi, ce faci cu oamenii astia?! Apoi, daca vreau sa-mi plimb cainele intre 22 si 6, trebuie sa am adeverinta ca patrupedul obisnuieste sa ude copacii in nocturna?! Ce, naiba, e razboi, urmeaza camuflajul?! Sau e ceva mult mai grav si ni se ascunde, sau, e o pandemie de deruta sociala si de incompetenta guvernamentala acuta...

# Procurorul date 22 martie 2020 02:48 +8

Duios Dictatura trecea ! Nimeni, dar absolut NIMENI nu a explicat de ce este necesara restricționarea circulației persoanelor pe întreg teritoriul țării. Doar că trebuie combătută epidemia mai eficient. Nu e de ajuns. Dacă nimeni nu explică, oamenii nu vor înțelege, nu se vor conforma și masura nu va avea niciun efect. Decât acela al isterizarii inutile a populației. Probabil că asta e obiectivul real. Cui prodest? Asta-i intrebarea. Răspunsul îl dă fiecare. După puteri și înțelegere.

# Edelweiss - Ivory Tower Amused Observer date 22 martie 2020 08:12 0

Ne place, ne place, ne place, place, place! SIMULAREA PUȘCĂRIEI NAȚIONALE! :roll: YEAH! Este exact lumea în care aș vrea să trăiesc! :P post-scriptum: deși începusem să scriu primele capitole din romanul meu Sci-Fi post-apocaliptic, cancelez acțiunea și voi purcede la redactarea unei alte scrieri care va deveni cu siguranță best-seller: „Ghid practic de înfruntat izolarea. Sfaturi utile pentru a te suporta pe tine însuți”. :P (moamăăăă, ce dea parale o să fack cu ghidul ăsta. Îl pun pe Net criptat și cine vra să cetească să apese butonul donate ca să primească keya decrypt) :roll: HAPPY IMPRISONMENT, HUMANKIND, WHEREEVER YOU ARE! :lol:

# raduku date 22 martie 2020 09:39 +6

Nimeni nu spune nimic despre plata utilitatilor. Nu toti romanii au conturi la banca si carduri si atunci trabuie sa umbli pe strazi sa vezi unde poti plati.Sunt foarte putine aparate unde ploti plati facturi cash dat iti ia si 2-3 lei comision de factura nimeni nu spune ca nu sunt masti si manusi de unica folosinta si atunci cum sa iesi pe strada?

# Baran Gheorghe date 22 martie 2020 12:23 0

Domnule Vela nu fiți brutal!Acum aveti "mușchi, folosiți vă si creierul daca l aveti! Cand va vor lasa "muschii" veti ramane cu creierul. Recomandare cu drag

# Pintea date 22 martie 2020 14:11 +1

O sa descarc si eu cateva ex ca zilele astea, dupa ce m-am ferit, trebuie sa ies sa platesc cablul, energia, gazele, etc. Ca pentru astea nu s-a dat nici un comandament militar... trebuie sa ne ferim singuri, ca guvernul nu ne fereste, e ocupat cu primirea diasporei sau aducerea ei in tara cu avioane private..

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 146
    • VERDICTUL ZILEI - Este legala starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.06.2020 – Nu deschideti salile de fitness, ca o pierdem pe Chis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva