4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

S-A INTORS ROATA PENTRU PROCURORUL CARE L-A LEGAT PE BOTA – Curtea de Apel Suceava a trimis la parchet, pentru inceperea urmaririi penale, dosarul in care Dragos Bujorean de la PJ Suceava, cel care l-a defilat in catuse in fata presei pe Pompiliu Bota, este acuzat de abuz in serviciu. Decizia este urmare a plangerii avocatului Constantin Sorin Poenaru, din UNBR Bota, impotriva solutiei PCA Suceava de clasare a dosarului privindu-l pe Bujorean (Documente)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

29 June 2014 11:48
Vizualizari: 9250

Devenit celebru in urma perchezitiilor pe care le-a dispus si coordonat, in urma cu exact un an, la sediile si domiciliile mai multor avocati din Uniunea Nationala a Barourilor din Romania condusa de Pompiliu Bota (foto 1), care a fost defilat in catuse in fata presei, procurorul Dragos Bujorean (foto 2) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava a ajuns sa se confrunte cu probleme tocmai din cauza acestui dosar. Curtea de Apel Suceava a admis, marti 24 iunie 2014, plangerea avocatului Constantin Sorin Poenaru, membru al UNBR-Bota, impotriva solutiei PCA Suceava de clasare a cauzei privind plangerile avocatilor din UNBR-Bota impotriva procurorului Dragos Bujorean si a dispus trimiterea cauzei la acelasi parchet pentru a se incepe urmarirea penala, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in legatura cu perchezitiile domiciliare efectuate de procurorul Bujorean la data de 28 iunie 2013. O actiune in urma careia sapte avocati ai UNBR-Bota au fost retinuti, iar presedintele Pompiliu Bota, dupa 17 ore de audieri la parchet, a fost adus in instanta cu propunere de arestare preventiva, fiind in cele din urma eliberat de presedinta Judecatoriei Suceava, judecatoarea Iulia Lulciuc.


Avocatul Pompiliu Bota si ceilalti avocati vizati de perchezitiile dispuse la data de 28 iunie 2013 de procurorul Bujorean de la PJ Suceava au catalogat intreaga actiune un grav abuz si l-au dat in judecata pe magistrat. Printre cei care au depus plangeri penale impotriva lui Bujorean s-a numarat si avocatul Constantin Sorin Poenaru. Prin ordonanta din 13 februarie 2014, procurorul Ionut Cristian Antaloae, de la PCA Suceava, a dispus clasarea cauzei privind plangerile in care avocatii il acuzau pe procurorul Bujorean de represiune nedreapta, abuz in serviciu si lipsire de libertate in mod ilegal, respectiv, disjungerea cauzei cu privire la avocatul Sorin Poenaru in vederea efectuarii urmaririi penale fata de acesta pentru marturie mincinoasa.

Solutia a fost mentinuta prin ordonanta nr. 125/II/2/2014 din 18 aprilie 2014 a Procurorului General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, fiind ulterior atacata in instanta de avocatii din UNBR-Bota. Curtea de Apel Suceava, prin incheierea din 24 iunie 2014, a admis plangerea impotriva acestei solutii si a dispus sa intoarca dosarul la PCA Suceava pentru a se incepe urmarirea penala cu privire la fapta reclamata de avocatul Poenaru, privind efectuarea perchezitiilor domiciliare.

Prezentam minuta Incheierii Curtii de Apel Suceava pronuntate in dosarul nr. 422/39/2014:

"In baza art. 341 alin. (6) lit. b) teza I Cpp, admite plangerea formulata de petentul Poenaru Constantin Sorin impotriva ordonantei nr. 218/P/2013 din 13.02.2014 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava si a ordonantei nr. 125/II/2/2014 din 18.04.2014 a Procurorului General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, intimat fiind Bujorean Dragos. Desfiinteaza in totalitate ordonanta nr. 125/II/2/2014 din 18.04.2014 a Procurorului General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava si in parte ordonanta nr. 218/P/2013 din 13.02.2014 a Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, doar in ceea ce priveste solutia de clasare a cauzei privind plangerea formulata de petentul Poenaru Constantin Sorin impotriva intimatului Bujorean Dragos sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, prev. de art. 246 din Codul penal din 1969 si doar in ceea ce priveste fapta reclamata de catre petent privind efectuarea perchezitiei domiciliare dispuse in baza incheierii Judecatoriei Suceava nr. 143/27.06.2013, pronuntata in dosarul nr. 5847/314/2013 – pct. 27 din dispozitiv. Trimite cauza la procurorul competent din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava pentru a incepe urmarirea penala cu privire la fapta reclamata de catre paratul Poenaru Constantin Sorin privind efectuarea perchezitiilor domiciliare dispuse in baza incheierii Judecatoriei Suceava nr. 143/27.06.2013, pronuntata in dosarul nr. 5847/314/2013 – pct. 27 din dispozitiv. Definitiva. Pronuntata in sedinta Camerei de Consiliu, azi, 24.06.2014".

In urma cu un an, Pompiliu Bota a fost saltat de Bujorean, audiat 17 ore si dus la mandat. Patru judecatoare au decis ca Bota nu trebuie arestat

In urma cu exact un an, la 28 iunie 2013, mai multi procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, in baza unor autorizatii emise cu o zi inainte de Judecatoria Suceava, au efectuat sub coordonarea lui Dragos Bujorean nu mai putin de 36 de perchezitii domiciliare la locatii situate in Bucuresti si in judetele Botosani si Suceava. In dosar a fost inceputa urmarirea penala fata de 20 de persoane, avocati membri ai UNBR-Bota, pentru "exercitare fara drept a profesiei de avocat, folosire fara drept a denumirilor si insemnelor specifice profesiei de avocat si inducere in eroare a mai multor persoane prin prezentarea sub calitatea nereala de avocat, in scopul obtinerii de foloase materiale si efectuand acte specifice profesiei de avocat, in temeiul unor imputerniciri avocatiale".

In urma acestor perchezitii, seful UNBR, avocatul Pompiliu Bota, a fost ridicat din sediul UNBR si dus la Suceava pentru audieri, pentru ca mai apoi sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Avocatul Bota a povestit ca, in final, dintre cele 20 de persoane saltate, doar sapte au fost retinute, printre care si decanul Baroului Suceava, avocata Dana Maxim. Surprinzator, dintre toti, avocatul Pompiliu Bota a fost singurul prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva: "A venit aici (n.r. - la sediul UNBR din strada Academiei nr. 4-6) un procuror din Suceava, unul care este procuror de doar doi ani, si vrea sa dea gaura la macaroana. Este vorba despre procurorul Dragos Bujorean de la Parchetul de pe langa Judecatoria Suceva. Sta aici de cateva ore. In Romania un procuror poate sa faca orice. Avem doua achitari la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avem achitari la Curtea de Apel Suceva, i le-am aratat procurorului, dar degeaba. Ceea ce este legal nu mai conteaza pentru justitia romana. Printre cei 20 de avocati cercetati se afla cativa care au primit NUP de cateva luni, dar nici asta nu conteaza. Pe mine m-au luat ca sunt seful lor, va dati seama. Toti ce 20 de avocati cercetati sunt din Suceava si Botosani. La Bucuresti au venit ca sunt eu aici. Asta este. Cel mai probabil voi fi dus la Politia din Suceava pentru a fi audiat, la fel ca ceilalti 20 de avocati. Il inteleg pe procurorul Bujorean, vrea sa se afirme, vrea sa dea gaura la macaroana!".

Avocatul Pompiliu Bota a fost eliberat la 29 iunie 2013, dupa ore intregi de audieri la sediul Parchetului Judecatoriei Suceava si dupa ce presedinta Judecatoriei Suceava, judecatoarea Iulia Lulciuc, a respins propunerea de arestare preventiva, decizie mentinuta ulterior de judecatoarele Maria Grigorean, Luminita Froicu si Delia Daragiu, de la Tribunalul Suceava.

*Cititi aici minuta Curtii de Apel Suceava si ordonanta procurorului Ionut Cristian Antaloae, de la PCA Suceava

Comentarii

# pedeapsa date 29 June 2014 13:52 +11

Barvoooo... Abuzurile impotriva lui Bota trebuie pedepsite

# BERCEA MONDIAL : ,, e manevra lu frații miei............,, date 29 June 2014 14:47 +10

Nu este suficient ca procurorul ,,Bujorean,,  să aibă calitatea de suspect, el trebuie acționat în judecată și să plătească daune materiale și morale celor 9500 avocați din UNBR - cunoscut ca și structura Bota, pentru perturbarea gravă a activității avocaților, pentru defăimare și prejudicii de imagine. Acțiunile procurorului Bujorean au avut ca urmare și rezilierea unui număr de 1500  contracte de asistență juridică , toate la solicitarea persoanelor îndreptățite la asistanță juridică - drept fundamental prev. de constituție, obligație a statului .

# nu stie carte date 29 June 2014 14:53 +8

Bujorean trebuie să știe că noi avocații cercetați de el practicăm legal această profesie liberă, plătim taxe și impozite la bugetul statului, iar asociația profesională din care facem parte - UNBR și barourile componente sunt ințiințate legal și funcționează în baza legii și a statutului profesiei.    El confundă UNBR - Bota cu  structuri neînființate cu denumire identică.

# eroare date 29 June 2014 14:59 +7

Recomand tuturor avocaților din structura cercetată de Bujorean să facă un efort și să se adreseze instanțelor competente pentru apărarea imaginii, să solicite daune materiale și morale, să vă reabilitați în fața instanțelor și avocaților din alte ,,organisme neînființate,, dar care au drept de a ocupa spațiile destinate nouă, din toate instanțele.

# turnatorie date 29 June 2014 15:00 +6

Bujorene pumn de fer mi te paște un transfer. Unde oare ?????????????

# sapunu, Bujorene ! date 29 June 2014 15:04 +5

Mare grija, Bujorene, sa nu scapi sapunu la Penitenciaru Botosani !

# pentru Bercea Mondialul date 29 June 2014 21:12 -7

De unde ai scos-o mai bercea chestia aia cu 9500 de avocati si 1500 de contracte de asistenta juridica pierdute?ne crezi prosti?Sunteti 9482 de avocati si ati pierdut 1359 de contracte. :D :D :D

# este corect date 30 June 2014 01:33 0

Sunt 9482 în România iar diferența până la 9500 profesează în barouri din Uniunea Europeană, iar unul la CURTEA E.D.O.

# O iubire nebuna nebuna date 29 June 2014 21:47 +7

Oare o s-o traga dupa el si pe iubita lui...colega... procuroarea Georgescu? Umbla zvonuri ca si-a cam riscat "pielea" pentru el...ca a subscris niste acte supuse judecatii. Infractiune din iubire..nebuna..nebuna..

# ADEVARUL date 29 June 2014 14:19 +11

ACESTEA NU SUNT ABUZURI ÎMPOTRIVA LUI BOTA,CI A LEGII,A JUSTIȚIEI,SE DORESTE O JUSTITIE SLABĂ,FANTOMATICĂ CU AVOCATI FACUTI IN LABORATOARELE CLICII JUDICIARE FLOREA-BASESCU,FARA ACTE DE INFIINTARE SI FUNCTIONAND DIN INERTIE COMUNISTĂ,PENTRU CA ASTFEL ESTE CONCEPUT PANOUL CU BUTOANE...PENTRU CEI CARE CONDUC STATUL TOTALITAR AL ZILELOR NOASTRE,NISTE PARAZITI,NISTE SERPI SI IN CEL MAI BUN CAZ LIPITORI.

# x liu date 29 June 2014 14:52 +4

Oarecare f... in aripa de golan unde esti mincatias sa te tocam un pic pina dai inapoi banii colegilor luati cu japca. Avi de te aflam iti bulim moaca de prostanac, te trimitem la bulau.  :D :D :D  Porcul comunist cu multe porecle care fa limbi in c.... sefilor merita 20 000 de scuipaturi intre coarne.

# avi avi date 29 June 2014 21:03 0

x= di la tine mai derbedeu analfabet.specimen reprezentativ pentru multi botisti.Nici festitul national nu scrie asemenea procarii .Esti un jeg si nu meriti nici macar titiulatura de jurist,\Cat despre avocat,nici vorba.Nu stiu de ce LUJU accepta asemenea comentarii.Adica stiu,dar nu inteleg de ce se compromite in halul asta numai pentru ca bota este protejatul sefului.

# catel avocatel botist date 29 June 2014 21:25 0

Ce limbaj infect, ce dialog lipsit complet de cele mei elementare norme de morala si conduita sociala.Cu siguranta nu dati dovada de profesionalism in avocatura si ce e mai grav, in viata sociala.Discursurile de aici reflecta modul obisnuit de comportament din cadrul societatii,,diplomatia'' de care dati dovada va tradeaza atat pe cei traditionali cat si pe cei de la ,,bota''.Degeaba va legati de greseli gramaticale strecurate pe forum, cat timp din gura va iese ra...t de la care avem senzatie de voma.Ne asteptam cu totii la dialog juridic, argumentat si civilizat.Sunteti demni de mila.Dumnyezo cu mila.

# avi avi date 29 June 2014 21:33 -5

mai catele,unde ai vazut tu la noi,traditionalii,limbaj de derbedei c a la botisti?.Ca il fac jeg pe ala,ca nu-l accept ca avocat este una,dar sa scrii magariile lor este altceva.

# Rada date 29 June 2014 21:50 +3

Cel mai mare derbedeu de pe acest forum esti tu mai "avi avi", "avocat traditional" sau cum iti mai spui. Mentalitatea de bolsevic pe care o ai, nici dracul nu ti-o mai poate schimba. Din cauza ta si a altor cateva sute de membri ai castei-flocea(deci, nu toti) nu va fi pace in lumea avocaturii. Mai, ordinarule, din cauza voastra mii de juristi, care nu au bani de spaga, motiv pentru care si-au incercat norocul in legala UNBR-Bota, sunt persecutati de magistratii mafioti care va protejeaza. Daca romanii n-ar fi fost atat de lasi, casta voastra mafiota era demult istorie. Ura noastra fata de voi si fata de magistratii si politrucii care va sustin, e tot mai mare. 

# avocat traditional date 29 June 2014 22:20 -4

Ai dreptate in ignoranta ta.Noi avem istorie,voi ce aveti?Acum te numesti si rada mai bota?Sa stii ca ura este sentimentul celor mici!

# POLO.NICU date 30 June 2014 08:07 +4

:D :D :D ai rabdare sa vezi cum scrie DNA-ul istoria recenta a avocaturii traditionale in Bacau ...si istoria recenta a unor procurori de la PCA Bacau...

# avi, IORGULESCU date 30 June 2014 08:16 +2

avi, IORGULESCU tu ai 2 istorii: una incondicile de la balamuc si una in evidenta polititi din Pitesti: http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# oarecare date 29 June 2014 16:07 +4

Avi si avocat traditional haideti la mondialul sa tragem un sex in trei. Va astept la celula 4 de pe culoarul 2.

# avocat date 29 June 2014 16:47 0

Bah asta care ai scris articolul, Poenaru e avocat la Florea, nu la Bota, de aia instanta a admis actiunea sa. Plangerile pseudoavocatilor de la Bota au fost respinse in bloc. Nu mai ridicati osanale inventate unui condamnat.

# Riki date 29 June 2014 17:17 +2

Ba, flocist de 2 bani, chiar daca Poenaru e membru al entitatii mafiote-flocea, pseudoprocurorul Bujorean tot un infractor analfabet ramane. Ca si tine, de altfel. In plus, tu si toata cloaca in care esti inscris ii faceti AVOCATULUI Bota o mare suflare.

# avocat date 29 June 2014 18:54 0

Mai nea Bota, ca tu esti "Riki", tu dai bir ca sa fii lasat sa existi, insa e pacat de fraierii aia care iti doneaza, visand ca ajung avocati, in realitate ajungand infractori datorita aburelilor tale si credulitatii lor. Problema ta si a sustinatorilor tai perversi, e ca in ultima vreme nu mai vin fraieri sa cotizeze. Adevarat ? :lol: :lol:

# Riki date 29 June 2014 21:31 +2

Ba, flocist nerusinat, tu esti hotul care striga hotii. Ti-ar placea ca entitatea mafiota si ilegala-flocea sa detina monopolul asupra profesiei de avocat, la infinit, asa-i ?! Nicio sansa, infractorule ordinar. Pentru "cultura" ta generala, nu sunt Bota. Aaa, tu nu esti pervers, tu esti doar un imbecil ratacit in casta-flocea.

# eroare date 29 June 2014 17:17 0

Baroul in care se află măta este Flocea

# avi avi date 29 June 2014 21:06 +1

pe bune,esti o eroare  si analfabeta de deasupra.,,mata,,??? Esti jalnic

# Ghicitoare date 29 June 2014 19:39 +2

Nu au fost respinse...inca...s-a amanat pronuntarea doar. Vedem daca se va judeca la fel de corect, daca judecatorii Curtii de Apel o sa fie verticali sau DNA o sa aiba de instrumentat un nou caz de trafic de influenta. Ne auzim saptamana viitoare dupa pronuntare

# Ultimul Charlot date 29 June 2014 23:54 +3

Da. E avocat la Florea. Dar tocmai asta il infunda pe Bujorean. Si-a depasit competenta materiala cerand o perchezitie la un avocat. S-a crezut putin procuror de Curte de Apel. Nu as vrea sa fiu nici in pielea judecatorului care a dispus prin incheiere perchezitia. Complicitate se cheama. Dupa 2 saptamani de la perchezitia domiciliara a solicitat si perchezitie informatica. Iar ajutat de un judecator corupt. Unii vorbesc de grup infractional organizat la Parchetul si Judecatoria Suceava referitor la subiectul asta, a barourilor si avocatililor din structura Bota. 

# Ultimul Charlot date 30 June 2014 09:12 +1

Da. E avocat la Florea. Dar tocmai asta il infunda pe Bujorean. Si-a depasit competenta materiala cerand o perchezitie la un avocat. S-a crezut putin procuror de Curte de Apel. Nu as vrea sa fiu nici in pielea judecatorului care a dispus prin incheiere perchezitia. Complicitate se cheama. Dupa 2 saptamani de la perchezitia domiciliara a solicitat si perchezitie informatica. Iar ajutat de un judecator corupt. Unii vorbesc de grup infractional organizat la Parchetul si Judecatoria Suceava referitor la subiectul asta, a barourilor si avocatililor din structura Bota. 

# dank date 30 June 2014 11:25 -1

pt ultimul charlot:pt a exista complicitate la abuz in serv treb sa existe coeziune psihica si intentie...unde naiba vezi tu intentie la procuror si judecator?plus ca au fost in eroare de fapt magistratii ca acolo ar fi si un avocat ...in amaratul ala de apartament isi aveau pct de lucru un botist si un avocat adevarat....acolo putea fi si un senator...procurorul a cautat actele botistului nu ale avocatului....o mare clasare se intrevde..instanta a dat dosarul pt IUP in rem pt ca asa trebuie pe noul cod nu pt ca ar fi vreo fapta pt Bujorean...dar e greu penalul pt botisti...Si in plus perchezitia data de judecatorie e valabila pt botisti..deci ei nu sunt avocati, pt ca altfel era data de curte..ha ha

# Lolo date 30 June 2014 12:16 0

Ba, trompeta flocista de 2 bani, tu nici acum n-ai inteles ca entitatea voastra mafiota, e inexistenta de jure, fiind doar tolerata si protejata de magistratii corupti ?! Ba, prostul satului, soarta avocatilor(Bota) nu depinde de analfabetul infractor, Bujorean si nici de cativa judecatori corupti de la Suceava. Ingramaditule, vasta jurisprudenta, prin care s-a statuat ca membrii UNBR-Bota au dobandit calitatea de avocat conform Legii 51/1995, nu o mai poate schimba nimeni, niciodata !!!

# dank date 30 June 2014 14:06 +1

da ma LOLO, d aia va cerceteaza judecatoria ca pe gainari :lol:

# dank date 30 June 2014 14:09 +1

iar vasta jurispudenta constant in NUP pt exercitarea fara drept a profesiei de avocat e nimic...pt ca procurorul a dat netrimitere pe lit d nu pe a,adica pe intelesul tau fapta exista..dar botistul s a crezut avocat desi nu e..si l a iertat procurorul..altii nu v au iertat si ati ajuns in instanta..asa cum va v a trimite si Bujorean :lol:

# Victor date 30 June 2014 14:15 0

cineva nu tine cont ca un barou legal infiintat nu poate fi ilegal,pe când un barou neinfiintat si care functioneaza din inertie dupa formula vechiilor oficii juridice comuniste,este o iluzie...danke.

# POLO.NICU date 30 June 2014 14:17 +1

:D :D :D si l-a iertat procurorul... vai de capul tau de traditional. Are procurorul dezlegare sa ierte pe cineva boule care esti tu bou ? Se feresc ca dracul de tamaie sa ne trimita in judecata.

# DANK ULE date 30 June 2014 14:18 0

DANK - in engleza inseamna magar, tu esti doar prost: 10 a - nu exista fapta materiala, tu nu poti sa intelegi! ar fi mai bine sa pui mana pe gramatica de clasa I-a primara: ,,va v a trimite,, !!! hahaha !!!

# Lolo date 30 June 2014 14:31 0

Ba, trompeta flocista de 2 bani", zis si "dank", faptul ca esti batut in cap, nu ma mira, dar sa fii si prost si arogant e o chestie. Analfabetule juridic, foarte multe NUP-uri sunt date pe litera d) cu motivarea ca lipseste si LATURA OBIECTIVA ! Da' tu esti prea dobitoc pentru a intelege. In plus, nici nu se putea aplica lit. a) intrucat fapta de exercitare a profesiei de avocat a existat in materialitatea ei, insa in limitele legale !!!  

# dank date 30 June 2014 19:29 +2

 Botistilor tot judecatoria va cerceteaza ca  pe gainari..asa ca  nu mai conteza pe ce litera s a dat NUP

# asa WC Ctin si Iorgulescu date 30 June 2014 19:51 0

asa ****** Ctin si Iorgulescu, daca nu stii scrie ,,-,, mai bine nu o mai scrii deloc !!! ,,s a dat NUP,, !!! HAHAHA !!!

# Mai dobitocule date 30 June 2014 20:20 0

Mai dobitocule ,,dank'' cred ca-ti face placere sa vezi cum sare careva ca si ars la spusele tale.Dar nu mai infesta si dezinforma pe un site public niste persoane care au luptat pentru aceasta profesie.Cine esti tu mai cretinoidule ingramadit bla materia cenusie, sa calomniezi o intreaga breasla? fara rusine imbecilule! postac afurisit, du-te si pune mana pe carte, nu mai polua aerul pe aici.Solicit LUJU, sa blocheze deindata, irevocabil si definitiv, IP ul acestui limbric.

# manifest date 30 June 2014 21:39 0

Dacă nu facem infracţiuni în calitate de avocaţi, cine vrei să ne cerceteze? Dovadă că botiştii nu sunt infractori, unii tradiţionali sunt cercetaţi pentru infracţiuni făcute în calitatea de avocat.

# avi avi date 30 June 2014 22:03 +1

Voi,aia putinii,care mai fentati judecatorii si intrati in instante,faceti zilnic infractiuni.sa =ti amintesc mai manmifest festit despre ,,avocata,, aia bagata in cloaca unor magistrati corupti?Sa-ti amintesc despre ,,avocata ,,aia judecata la Curtea de apel Alba Iulia?Sa-ti azmintesc despre condamnarea lui bota?sa=ti zmintesc dsspre ,,avocatul,, ala,fiu de magistrat?vezi ca si voi aveti uscaturi infractionale?Asa ca ciocu mic si mars la invatat carte.Poate te luam la noi.

# manifest date 30 June 2014 22:12 0

Aia i-am luat de la tradiţionali. Ce infracţiuni facem? Crezi că fentăm magistraţii când intrăm în sală? Ne primesc în sală pentru că suntem mai buni ca voi, de la Bota într-o cauză merge unul, iar de la tradiţionali trei şi tot botistu câştigă. Dacă magistraţii ar judeca corect nu ştiu câţi tradiţionali ar sta prin săli?

# avi avi date 30 June 2014 22:43 0

pai de ce i-ati luat?sa aveti mai multe uscaturi?esti prost mai manifest,ne crezi prosti?da-mi ma o hotarare in care un botist a castigat impotriva unui traditional.Am vazut si eu un botist la Cluj,eram in sala.A fost jalnic.Sa fiu corect nu avea nici o sansa dar prestatia lui a fost sub toata critica.Asa sunteti toti.de 10 ani incercati imposibilul dar nu aveti timp sa puneti mana pe carte.

# Lolo date 1 July 2014 12:38 0

Ba, "avi avi", bolsevicule, zici ca asa suntem toti ?! Pai, in acest caz, ce sa mai vorbim despre tine, de "BI", de "oarecare", etc. Va caracterizeaza aroganta, prostia, mentalitatea de securisto-comunisti irecuperabili. Voi ne aduceti aminte mereu ca trebuie sa luptam pentru asanarea profesiei de avocat.

# Ultimul Charlot date 30 June 2014 20:37 0

Da. E avocat la Florea. Dar tocmai asta il infunda pe Bujorean. Si-a depasit competenta materiala cerand o perchezitie la un avocat. S-a crezut putin procuror de Curte de Apel. Nu as vrea sa fiu nici in pielea judecatorului care a dispus prin incheiere perchezitia. Complicitate se cheama. Dupa 2 saptamani de la perchezitia domiciliara a solicitat si perchezitie informatica. Iar ajutat de un judecator corupt. Unii vorbesc de grup infractional organizat la Parchetul si Judecatoria Suceava referitor la subiectul asta, a barourilor si avocatililor din structura Bota. 

# Ultimul Charlot date 1 July 2014 00:07 0

Da. E avocat la Florea. Dar tocmai asta il infunda pe Bujorean. Si-a depasit competenta materiala cerand o perchezitie la un avocat. S-a crezut putin procuror de Curte de Apel. Nu as vrea sa fiu nici in pielea judecatorului care a dispus prin incheiere perchezitia. Complicitate se cheama. Dupa 2 saptamani de la perchezitia domiciliara a solicitat si perchezitie informatica. Iar ajutat de un judecator corupt. Unii vorbesc de grup infractional organizat la Parchetul si Judecatoria Suceava referitor la subiectul asta, a barourilor si avocatililor din structura Bota. 

# reclama date 29 June 2014 17:22 +3

Cele mai bune ventuze de pupat dosuri le gasiti in baroul floricel. Avi zis buzuca oarecare traditional va ofera o larga gama de servicii profesionale de pupat dosuri gratuit.

# DOREL date 29 June 2014 17:43 0

:))))))))))))))) CE-MI LACE POZA ASTA CU ******LICA VOPSITUL ESCROC BOTA IN CATUSE!!!!:))))))))))))))) FOARTE REUSITA!!!! URMEAZA REPRIZA A DOUA!!:)))))) ******LICA LA JILAVA!!:)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D

# dorel - avi - iorgulescu date 29 June 2014 18:09 +1

urmeaza repriza a doua: avi in camasa de forta ! ,,CE-MI LACE,, cand vad ca nu poate fi alfabetizat avi !!! hihihi !!! So pe el: http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# avi avi date 29 June 2014 21:09 -2

mai festitule,de cate ori sa iti spun ca nu sunt oarecare.Si mai lasa ma placa asta cu Iorgulescu.Nu te-ai saturat sa tot scrii cuvintele alea?crezi ca oamenii au timp sa caute pe net prostiile tale?Esti jlanic mai acesta,esti jalnic.!!

# avi = iorgulescu date 29 June 2014 21:22 +2

avi, nu incerca sa scapi, ai fost prins ! sa nu umbli noaptea singur ca la cat esti de urat...

# pt avi oarecare avorton de traditie date 29 June 2014 22:07 +2

Avi te IUBIM!! Un grup de homosexuali care te asteptam cu drag sa fii fetita noastra din baroul flocist.

# PROTECTIE ANTICOROZIVA date 29 June 2014 22:29 0

Fiti la inaltimea standardelor din EUROPEAN UTOPIA: anuntati pe cel samurai fragil sa va distribuie prezervative + lubrifianti cu esente de fructe pentru confortul pidosnicilor! Se stie ca PARCHETUL GENERAL i-a platit concediu prenatal si postnatal de cînd a fost promovat in 1993 in cel job si pînă la 1.06.1997 doar ca sa cloceasca asociatia ACCEPT, pe care a înregistrat-o la 25.10.1996. Plus ca s-a clasat in top ca cel mai puturos procuror cu 198 dosare NEREZOLVATE cu vechime de 60-1030 zile!!!

# oarecare date 30 June 2014 21:07 0

Iar v-a tras-o Bota fara lubrifiant. Acel procuror a gresit cand a facut acte referitoare la un avocat din UNBR -Florea. Nu e competent dupa calitatea persoanei. E pe deplin competent sa il cerceteze pe Bota pentru ca BOTA NU ESTE AVOCAT !!!!!! Voi va bucurati de ce scrie in articol dar este in defavoarea voastra. Nu am spus-o niciodata dar acum va spun : cei care va bucurati de acest articol SUNTETI FOARTE PROSTI !!!!!! Al nostru trebuie cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel fiindca este avocat pe cand escrocul vostru este de competenta unui procuror de judecatorie. Fraierilor, ce va face Bota !!!!!!!!!!!

# wc c.tin si iorgulescu date 30 June 2014 21:28 0

****** c-tin si iorgulescu, voi de cand sunteti avocati? un escroc fara dinti si un impostor! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90 Şo pe ei !!!

# Iorgos Elefteriadis date 30 June 2014 21:56 0

dar pe tine mai bota,cine te-a facut avocat?crasmarul din Balesti?Vorba unuia de pe aici:jalnic om esti!

# mori de ciuda date 30 June 2014 21:36 0

"oarecacare", stim ca mori de ciuda, mai ales dupa hotararea definitiva de la Constanta, din 30 mai 2014, care a statuat : "Legea 51/1995 nu infiinteaza UAR si nici barouri", "UNBR-structura Bota si structurile teritoriale ale acesteia, in speta Baroul Bucuresti, sunt organizatii care functioneaza in mod valabil". Mizerie umana ce esti...

# pt oarecare date 30 June 2014 22:39 +2

Mister oarecare pe acest site mai citesc si oameni intelectuali ceea ce scriu sfertodoctii inepti. Nu faci cinste aripei florea, te exprimi mai urit decat un birjar. Provoci si atragi injurii iar LUJU ar face bine sa-ti blocheze IP-ul. Din comentariile pe care le-ai dat ne-ai demonstrat ca poti fi un bun amgajat la o stînă de oi, limbajul si intelectul te recomanda din plin. Esti emblema unui barou tocalosit in care infractorii de teapa ta si-au gasit umbreluta de protectie. In timp ce colegii tai muncesc tu stai pe net si jignesti tot ceea ce consideri ca aduce atingere lui guru florea. Imi amintesc ca iti permiteai sa ameninti colegii care se opun dictaturii birurilor. Luju recomand blocarea imediata a IP -ului acestui individ imoral.

# avi avi date 30 June 2014 22:53 -1

ce-i mai festeala nationala,acum te dai intelectual?dai dispozitii sa i se blocheze IP lui oarecare?.Chiar atat de frica iti este de comentariile lui.?ia citeste tu mai sfertodoctule ce comentarii s-au facut la adresa mea,Iorgulescu,Constantin ,avocat traditional si apoi posteaza aberatii ca acestea.esti jalnic mai,esti jalnic.PS daca nu am fi vreo cativa sa postam pe luju,ati ,,vorbi,, singuri si nu  v-ar baga nimeni in seama.Am urmarit comentariile serioase la articole serioase.Nu am vazut nici o postare botista.Oare de ce?iti spun eu:sunteti paraleli cu toate problemele serioase de drept si politice.

# pt avi avi date 30 June 2014 23:24 +1

Postati cîțiva?  :D :D :D trio homalăii??? Pe cine pacalesti mai mimcinoasa mica sfertodocta? Apropo cuvintele pe care le reproduci ca un papagal pârțîit le pricepi? Luju blocheaza IP-ul lui oarecare si vezi cum dispare si avi si avorahatul traditional. Astia gen doctor jekyl si mister hyde sunt maniaci periculosi. Ati vazut cind a plecat pacoentul nostru in austria ce liniste si ce curat eta site-ul. A venit virusul homosexual sa improste cu laturi ca asa a invatat de la taica rosu cu secera si ciocanul.

# pariu date 30 June 2014 23:27 +1

In doua minute nebunul va raspunde cu pseudonimul avortatus traditionalis.

# avi avi date 1 July 2014 00:21 0

ai pierdut pariu,mai proasta satului.Avocat traditional nu este disponibil,fiind putin plecat.Agramat ai fost,agramat ai ramas.Ia de aici:mimcinoasa,pacoentul,austria,eta,improste,mai adauga si niste virgule lipsa si ai imaginea ta.Si vocabularul de derbedeu nu l-ai lasat pe undeva.Il porti cu tine sa nu te depreciezi.Era liniste pe site cand am fost plecat dar tot ma provocai.Asta inseamna paranoia.La Zam ti-ar putea ameliora boala.Vezi daca nu iei medicatia prescrisa si folosesti festele de par?

# revenire date 1 July 2014 00:27 0

pariul.Paranoia o recunosti si dupa solicitarile adresate LUJU de a bloca IP-urile celor care posteaza adevaruri despre tine si gasca ta.Vezi postarea ,,mai dobitocule,,adresata lui dank.

# pariu date 1 July 2014 00:50 0

Avok.kt traditional e putin plecat de acasa.. :D :D :D cat de prost poti fi mai ******ule. Si zi asa daca gresesti tastele cind scrii in acceptiunea ta se numeste ca omul este agramat. Bai bolovane esti efectiv zero la cunostinte elementare ce tin de scoala generala. Vii cu poante rasuflate de copil intarziat mintal. Nu putem sa -ti cerem ceea ce n-ai MINTE!

# avi avi date 1 July 2014 01:09 0

mai festeala nationala,chestia aia cu gramatica de la tine o stiu,.Tu esti copilul intarziat mintal.De fapt nu mai esti copil ci un ditamai  mosneag strangator de donatii care face dese vizite la coafor si balaceanca.E timpul pedntru medicatie,te las sa iti iei pastilele.Jalnic om esti mai fecior a lu pigus.

# WC C-TIN date 1 July 2014 02:09 0

****** C-tine, ai fost descoperit, sa nu iti pui dintii ca oricum ti-i zburam! stii cati clienti escrocati te cauta pe Academiei ! iar Iorgulescu va fi colegul tau de celula!!! http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=16945&Itemid=90

# oarecare date 30 June 2014 21:14 0

Iar v-a tras-o Bota fara lubrifiant. Acel procuror a gresit cand a facut acte referitoare la un avocat din UNBR -Florea. Nu e competent dupa calitatea persoanei. E pe deplin competent sa il cerceteze pe Bota pentru ca BOTA NU ESTE AVOCAT !!!!!! Voi va bucurati de ce scrie in articol dar este in defavoarea voastra. Nu am spus-o niciodata dar acum va spun : cei care va bucurati de acest articol SUNTETI FOARTE PROSTI !!!!!! Al nostru trebuie cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel fiindca este avocat pe cand escrocul vostru este de competenta unui procuror de judecatorie. Fraierilor, ce va face Bota !!!!!!!!!!!

# GOE date 30 June 2014 13:23 0

Acuma si procurorul ala sucevean nu trebuia sa-l plimbe incatusat ca si pe ultimul talhar.Sigur ca prin actiunile lui ,care mai mult ca sigur au fost determinate de mafia avocaturii asa-zis traditionale,i-a prejudiciat pe cei cateva sute sau mii de avocati din barourile infiintate de acest controversat avocat Bota.

# Ultimul Charlot date 30 June 2014 16:51 +1

Uite ce pariu fak cu tine...ca i-a prejudiciat pe colegii lui magistrati care  l-au acoperit si l-au incurajat ...nu pe sutele de mii de avocati 

# Presa despre procurori date 30 June 2014 15:32 +2

http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-06-26/O-perchezitie-dispusa-de-un-procuror-sucevean-cercetata-penal-la-solicitarea-judecatorilor

# material pt luju date 30 June 2014 15:55 +1

Curtea de Apel Bacau dos. 370/32/2014 intimat avocat Ivascu Petru - cercetat de PCA Bacau pt inselaciune, fals s.a, a primit de la procurorul de caz o amenda de 700 lei. Interesant.

# Alberto Kurtyan date 1 July 2014 23:45 0

Ar fi cazul sa faca si un pic de circ cu Bujorean, sa il plimbe putin cu catuse la maini ca sa il vada nevasta, copii si rudele la televizor. Si apoi sa se dovedeasca ca nu a facut nimic. La fel cu Bota. Asa merita. Cu exceptia ca Bujorean e vinovat. Nu credeti in lacrimile lui de crocodil. Bujorene, locul tau e in spatele gratiilor. Esti corupt!

# charlotte.landeros date 10 October 2014 13:20 0

Mărturia lui bani de împrumut Mărturia vie grave bani dacă împrumut un împrumut contactat Dl conti.fulgenzio gravă pentru că am primit meu împrumut de 5.000  euro de la rata de 2% pentru alături de el, până când am făcut-o pentru că am crezut că am fost mergi la a lua împrumut dar meu meu de Bancherul contactat pentru a mă informa că contul meu a fost furnizat şi I s-a retras banii şi altor prieteni, de asemenea, au trecut de la el astfel încât el nu ezita contactat deoarece Acesta este prin acest domn au acum afacerea mea. Vă rugăm să contactaţi pentru mai multe informaţii despre acest împrumut. Iată e-mail: conti.fulgenzio@hotmail.com

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva