4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNBR "BOTA" CONTRA UNBR "FLOREA" – Decanul Baroului Arges, avocatul Alin Postelnicescu, a dispus ca avocatii traditionali sa nu mai intre in sala de judecata pana cand nu va fi interzis de instante accesul avocatilor UNBR-aripa Bota. Presedintele UNBR, Pompiliu Bota, a formulat la DNA un denunt impotriva decanului Postelnicescu, pe care il acuza ca santajeaza magistrati si cere trimiterea in judecata a conducerii Baroului Arges (Plangerea)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

27 June 2013 17:09
Vizualizari: 9933

 

Disputele intre avocatii traditionali – membri ai UNBR condusa de avocatul Gheorghe Florea – si avocatii din UNBR-ul infiintat de Pompiliu Bota par sa nu se mai termine. Dimpotriva, in anumite zone din tara, "lupta clasa" se ascute pe zi ce trece. Recent, decanul Baroului Arges, avocatul Alin Gabriel Postelnicescu (foto dreapta), a convocat o Adunare Generala Extraordinara in care a decis sa nu mai asigure serviciul de curatela speciala si activitatea de asistenta judiciara la Curtea de Apel Pitesti in cauzele nou intregistrate pana cand nu va fi semnata o conventie intre Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti prin care sa se impuna respectarea Protocolului de colaborare intre Ministerul Justitiei si UNBR-Gheorghe Florea referitor la plata onorariilor. In cadrul aceleiasi Adunari Generale Extraordinare s-a hotarat sa nu se mai asigure serviciul de curatela speciala si activitatea de asistenta judiciara la Tribunalul Arges in cauzele nou intrate pana cand Tribunalul Arges si Baroul Arges nu vor semna un protocol de colaborare prin care sa se interzica persoanele "care exercita fara drept profesia de avocat" sa mai asiste sau sa reprezinte in fata acestei instante. Mai mult, Baroul Arges a facut si un apel catre toti avocatii sa se solidarizeze cu demersurile lor in vederea respectarii legalitatii.


Avocatii traditionali vor sa boicoteze sedintele de judecata in care sunt prezenti si avocatii lui Bota

Revolta avocatilor din Baroul Arges impotriva "persoanelor care exercita fara drept profesia de avocat" (n.red.- cu referire la avocatii din UNBR Pompiliu Bota) a luat nastere dupa ce acestia au constatat ca intr-un dosar aflat pe rolul instante apare ca avocat Tiberiu Iordache, despre care au sustinut ca nu are calitatea de avocat, intrucat nu figureaza in Baroul Arges si in niciun alt barou din tara care functioneaza in baza dispozitiilor art. 10 din Legea nr.51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Conducerea Baroului Arges a omis, insa, sa se uite si in listele Barourilor Pompiliu Bota, pentru a verifica daca Tiberiu Iordache, decan al Baroul Arges aripa Bota, figureaza ca si avocat. Trebuie precizat ca in urma comunicarii facute de Baroul Arges condus de avocatul Alin Gabriel Postelnicescu, Tribunalul Arges a decis, la data de 9 mai 2013, ca Tiberiu Iordache are dreptul de a formula concluzii ca avocat. Deci...

Presedintele UNBR Pompiliu Bota a formulat un denunt impotriva decanului Baroului Arges si cere trimiterea in judecata a celor vinovati de acest "boicot"!

In urma acestor evenimente, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, avocatul Pompiliu Bota (foto stanga) a formulat un denunt la Directia Nationala Anticoruptie impotriva decanului Baroului Arges, avocatul Alin Gabriel Postelnicescu si a tuturor persoanelor care au putere de decizie in cadrul Baroului Arges, pe care ii acuza de savarsirea infractiunii de santaj.

In denuntul inaintat DNA, Sindicatul Independent al Juristilor din Romania, reprezentat prin presedintele Pompiliu Bota, a precizat ca actiunile intreprinse de membrii conducerii Baroului Arges, cu privire la refuzul de a mai asigura serviciul de curatela speciala si activitatea de asistenta judiciara la Curtea de Apel Pitesti si la Tribunalul Arges, intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de santaj la magistrati cu consecinte deosebit de grave. In acest sens, presedintele UNBR, Pompiliu Bota, solicita trimiterea in judecata a tuturor celor care au luat parte la decizia Baroului Arges, care in opinia sa boicoteaza sedintele de judecata:

"Subscrisul, sindicat, prin presedintele Pompiliu Bota, in temeiul:

Legii nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie

Art. 131-Infractiunea de santaj, prevazuta la art. 194 din Codul penal, in care este implicata o persoana dintre cele prevazute la art. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 7 la 12 ani.

Art.1- (1) Prezenta lege instituie masuri de prevenire, descoperire si sanctionare a faptelor de coruptie si se aplica urmatoarelor persoane:

b)care indeplinesc, permanent sau temporar, potrivit legii, o functie sau o insarcinare, in masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta, in cadrul serviciilor publice,

c)care exercita atributii de control, potrivit legii;

d) care acorda asistenta specializata unitatilor prevazute la lit. a) si b), in masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta;

formulam prezentul DENUNT impotriva numitului Alin Postelnicescu si a tuturor persoanelor care participa la luarea deciziilor entitatii ,,Baroul Arges”, cu sediul in mun. Pitesti, Str. I.C. Bratianu, nr. 42, judetul Arges, pentru urmatoarele motive: Adunarea Generala Extraordinara a hotarat sa nu mai asigure serviciul de curatela speciala si activitatea de asistenta judiciara la Curtea de Apel Pitesti in cauzele nou inregistrate/ de a nu se mai emite imputerniciri pentru asistenta judiciara pana la momentul la care intre Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges se va semna o conventie care sa impuna respectarea protocolului de colaborare incheiat intre Ministerul Justitiei si Uniunea Nationala a Barourilor din Romania din 2008 cu privire la plata onorariilor pentru asistenta judiciara.

Mai important decat atat, Adunarea Generala Extraordinara a hotarat sa nu mai asigure serviciul de curatela speciala si activitatea de asistenta judiciara la Tribunalul Arges in cauzele nou inregistrate/ de a nu se mai emite imputerniciri pentru asistenta judiciara pana la momentul la care intre Tribunalul Arges si Baroul Arges se va semna un protocol de colaborare care sa interzica persoanelor care exercita fara drept profesia de avocat sa asiste/reprezinte in fata acestei instante. (...)

De asemenea, Adunarea Generala Extraordinara a hotarat sa adreseze un APEL CATRE AVOCATI, prin care sa solicite solidarizarea acestora cu demersurile Baroului Arges de respectare a legalitatii.

Consideram ca aceste fapte savârsite de conducatorii entitatii ,,Baroul Arges” intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de santaj (la magistrati) cu consecinte deosebit de grave si cerem trimiterea in judecata a tuturor vinovatilor sub toate formele de participatie (autori, instigatori si/sau complici, conform art. 23 c.p.)”.

De altfel, presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota a evidentiat in denunta ca Baroul Arges condus de avocatul Alin Postelnicescu nu poseda niciun document jurisdictional sau normativ de infiintare si niciun statut, in acest sens expunand mai multe sentinte si decizii ale instantelor care stabilesc ca "Barourile tradiţionale au fost desfiinţate în bloc prin Decretul nr. 39 din 1950, iar după cum s-a arătat mai sus, Legea nr. 51/1995 nu le-a reînfiinţat, ci doar a definit noţiunea de barou".

La scurt timp dupa ce fusese numit decan al Baroului Arges, avocatul Alin Postelnicescu a sesizat instantele si parchetele ca avocatii din UNBR Bota nu ar actiona legal

Nu este pentru prima oara cand decanul Baroului Arges, avocatul Alin Postenicescu este deranjat de prezenta avocatilor de la UNBR Bota in salile de judecata argesene. In urma cu aproape doi ani, cand abia devenise decan al Baroului Arges-structura traditionala, Alin Postelnicescu, a emis un „anunt important” in care a informat instantele si parchetele impotriva avocatilor din tabara adversa, a lui Bota, nu ar actiona legal: „Avand in vedere ca in ultima vreme a fost sesizata prezenta in preajma instantelor de judecata a unor persoane care pretind ca au calitatea de avocat si ca sunt membri ai Baroului Arges, insa in realitate nu figureaza in tabolul avocatilor cu drept de exercitare, va rugam sa aduceti la cunostinta Consiliului Baroului Arges orice situatie in care aceste persoane prezinta in fata instantelor de judecata respectiv in fata organelor de urmarire penala delegatii de reprezentare si care indeplinesc acte de reprezentare/asistenta juridica. Am constatat ca in imediata apropiere a Tribunalului Arges, Judecatoria Pitesti si a Parchetelor de pe langa Curtea de Apel Pitesti, de pe langa Tribunalul Arges si de pe langa Judecatoria Pitesti este amplasata o emblema care poarta titulatura Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si a Baroului Arges insa numele si datele de contact apartin unor persoane care nu sunt inscrise in Baroul Arges. Consiliul Baroului Arges a sesizat instantele si organele de urmarire penala din Arges, solicitand sa verifice dreptul unor persoane de a exercita profesia de avocat, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 51/1995 , astfel incat dreptul la aparare sa fie asigurat in conditii de legalitate. Am adus la cunostinta instantelor si parchetelor din Arges ca vom prezenta o situatie actualizata a avocatilor cu drept de exercitare a profesiei si ca vom sesiza orice incident legat de prezenta unor persoane care pretind ca au calitatea de avocat, insa nu indeplinesc cerintele impuse de Legea nr. 51/1995. Informatiile pe care le veti furniza vor fi folosite in demersurile noastre pentru impiedicarea persoanelor care nu au calitatea de avocat sa exercite activitati specifice profesiei noastre. Va multumim pentru sprijin, Decan, Av. Alin Postelnicescu.

*Cititi aici denuntul formulat de presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota

Comentarii

# sperietoarea date 27 June 2013 17:48 +14

de unde naiba gaseste florea asemenea ciudati si ii pune decani? cel din foto dreapta are mai degraba mutra de orice altceva numai de avocat nu. la nivel de tara florica si-a pus in consiliile barourilor neinfiintate numai exmilitieni pt a santaja magistratii.se stie ca acesti militieni sunt specialisti in falsuri, inscenari si alte chestii subversive care sa induca in eroare opinia publica. ne-am saturat sa vedem avocati analfabeti marca florea . beizadelele nu au si nu vor avea clientela, degeaba incercati sa pacaliti clientii, astia va vad dupa cum deschideti gura. vorba vine ca deschideti gura ca de obicei stati ca mortaciunile si va ascundeti prin sala ca sa nu va zareasca judecatorul si sa va puna intrebari. astia sunt marii avocati marca florea, activi in mass media, inactivi in instante,

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei ::::::::,,,,, date 28 June 2013 07:30 +5

UNBR cu sediul în Splaiul Independenței (sediul CAB) presedinte GHEORGHE FLOREA , nu poate fi succesoarea de drept a UNIUNII AVOCAȚILOR DIN ROMÂNIA, pentru că ea NU S-A NĂSCUT.    În consecință succesoarea de drept a UAR este Uniunea Națională a Barourilor din România cu sediul în str. Academiei nr. 2-4 sectorul 3, dovada fiind actele de naștere/înființare.     UNBR Gheorghe Florea doar administrează  bunurile UAR, este mare diferentă.

# BOTA NU MAI ESTE PRESEDINTE UNBR DIN 09.06.2012 date 28 June 2013 12:24 -2

Constat ca tupeul acestui condamnat, este fara margini. Noroc ca astazi 28.06.2013 a fost arestat, impreuna u alti 20 avocati complici. Toata uniunea 2004, isi exprima bucuria ca am scapat de acest ticalos. Bravo d-lor procurori.

# antisperietoarea date 27 June 2013 18:09 +1

Nu ii pune Florea sperietareo!

# adi date 27 June 2013 18:19 -5

Asa ar trebui sa faca toate barourile. Afara cu strungarii si militienii resapati din baroul ilegal a lu Bota !!!!

# the punisher date 27 June 2013 20:07 +2

Bravo Adi ai un \"OS\"

# Avocat legal date 27 June 2013 18:36 +4

Stai cumite mai gunoiule, care te numesti pe persoana fizica \"adi\", ca esti prost ca noaptea. Invata mai bine sa scrii corect gramatical si apoi sa musti de fund avocatii lui Bota.

# adi date 27 June 2013 18:47 -1

Vai dar ce te frige ! hahahaha ! Esti vrun militica dat afara cu facultatea facuta la Spiru la fefe? Vai de voi si de cine va angajeaza !

# andrei date 29 June 2013 09:17 0

Domnule avocat legal, ai limbaj și comportament specific loserilor din baroul lui Bota sau din baroul lui Botomei, unde mai sunt și maiștri, sculeri, cofetari, cizmari (meseria maestrului Ceușescu), mani******nți, zileri, ș.a.m.d. Dacă voi băteați oamenii la tălpi sau prin baruri când alții erau la facultate, e normal să nu vă lase nici să duceți gunoiul de la Tribunal. Înca mai transpirați când scrieți o frază sau chiar numele. Cât v-a luat să scrieți nickul?

# BERCEA MONDIAL: e manevra lu frații miei...............,, date 27 June 2013 18:42 +5

Nu comentez ,,șicaniile,, apărute ca urmare a acestui articol, dar cred că Bota Pompiliu are dreptate, de ce conducerea UNBR - președinte Florea Gheorghe ori decanii barourilor afiliate NU VOR SĂ FACĂ PUBLICE ACTELE DE INFIINȚARE și  FUNCȚIONARE ??????     Florea Gheorghe repetă la infinit că UNBR - ul său este ,, SUCCESOAREA DE DREPT A Uniunii Avocaților din România.     Poate să fie succesoare dar fiind PERSOANĂ JURIDICĂ DE INTERES PUBLIC ( art. 60/legea nr. 51/1995) acesteia îi sunt aplicabile și dispozițiile art. 187 și următoarele din legea nr. 287/2009 privind Codul civil ( CONSILIUL LEGISLATIV AL ROMÂNIEI- NOTA NR. R342/14 MARTIE 2012).

# Neagu Rodica/Nimerincu Viorică date 27 June 2013 18:48 0

    Până la urmă UNBR -ul lui Florea Gheorghe este înființat , desființat, este moștenitor dar fără certificat, ce statut juridic are ????????. Dacă știe cineva despre ,,informarea  CONSILIUUIL LEGISLATIV AL ROMÂNIEI- NOTA NR. R342/14 MARTIE 2012, să ne spună și nouă  unde poate fi găsită.

# av date 27 June 2013 21:19 +3

Mostenitor poete fi, dar succesiunea inca nu e dezbatuta si nici nu va fi prea curand, fara acte in probatiune.... ce sa mai vorbim?

# gigi matratosu date 27 June 2013 18:52 +3

,,informarea  CONSILIUUIL LEGISLATIV AL ROMÂNIEI- NOTA NR. R342/14 MARTIE 2012 poate fi găsită la sediul UNBR din București, str. Academiei nr. 4-6, sectorul 3. Tot aici se găsesc toate actele de înființare și funcționare ale UNBR și barourilor componente

# FLOCEA date 27 June 2013 18:53 +3

Flocea a mostenit UAR ? Care UAR daca au fost desfiintate si uniunea si toate barourile prin Legea 3/48 ?

# Ultimul Charlot date 27 June 2013 18:59 +4

lupta pentru \"cozonac\"   :lol:     http://www.youtube.com/watch?v=-Sh2ArqrN48

# INCREDIBIL date 27 June 2013 19:01 +3

Știre de ultimă oră: Avocatul NIMERINCU VIOREL și-a înființat propria UNBR cu sediul în București, str. Nicolae  Haralambie nr. 23, sectorul 4 București și este ,,succesoarea de drept ,, a UNBR cu sediul în Splaiul Independenței ( CAB). Președintele acesteia Gheorghe Florea a încheiat un ,,PROTOCOL DE COLABORARE,, cu președintele Nimerincu Viorică, conform căruia vor să scoată din ,,joc,, UNBR condusă de Pompiliu Bota după care se vor unifica.      Președintele Nimerincu V are domiciliul forțat pe strada ,,SOCOLA,, dacă vă spune ceva.

# INCREDIBIL CE MINCIUNI POTI VEHICULA date 28 June 2013 12:33 0

Minciuni, minciuni, Presedintele Nimerincu Viorel, este legal ales in fruntea UNBR 2004, cu un mandat de 4 ani, din data de 09.06.2012 si nu are nevoie sa creeze nici un alt UNBR. Nu exista si nu va exista nici un protocol sau alt gen de alianta cu Florea sau UNBR traditional.

# nuta date 27 June 2013 19:10 +1

La puscarie ! Care Bota ? Care Barou ? Nu pot fi doua, nu se publica in Monitorul oficial decat un singur tablou al avocatilor ! Jos cu analfabetul Stroe de la USL si derbedeii din opozitie care prolifereaza prrostia instutionalizata !

# dos santos date 27 June 2013 19:32 +4

Care ,, succesoare de drept,, ??????, ce a moștenit ?? Dacă UAR a fost desființată prin legea 3/1948, au rămas numai bunurile imobile adică : clăririi , terenuri,  care nu pot suplini un act de inființare. ;;SUCCESORII;; au UITAT să se mai inființeze.

# PCR date 27 June 2013 19:45 +3

Stie cineva să spună dacă spatiile folosite de avocatii UNBR Gheorghe Florea sunt întretinute pe banii Instantelor de judecată sau din banii UNBR ?

# Avocat de la Baroul Bota date 27 June 2013 19:47 +2

Iaca de asta si de mofturile lui , nu mai  putem noi........ VAX  !     Tipa  in padure, noi suntem mai uniti ca niciodata si ne doare la basca de voi traditionalii ca nu va convine de concurenta , asta inseamna ca sunteti incapabili ................ ;-)

# sange in instalatie date 27 June 2013 19:49 +3

Presedintele UNBR Pompiliu Bota are ,, sânge în instalație,, mai mult decât este normal, se bazează pe cineva , cred că are un mentor.                se svonește că mentor ar fi un ,,aspirant,, al funcției de președinte pentru UNBR - Gheorghe Florea

# SPDD date 27 June 2013 20:20 +4

SE STIE DE ANI DE ZILE CA SUNT FACUTE CARTILE CA UNBR BOTA SA DESFIINTEZE UNBR FLOREA, DAR SE VREA CA ACEST LUCRU SA SE FACA INCET INCET, DAR ASTA VA FI FINALUL, UNBR FLOREA VA MURI SUB LOVITURILE UNBR BOTA !!! TOTUL E PROGRAMAT !!!

# SA SE DESFIINTEZE date 27 June 2013 20:41 +3

SA SE DESFIINTEZE unbr florea ? Cum sa desfiintezi ceva ce nu exista ?

# Acapulco date 27 June 2013 21:24 +2

,,Floricele, nici nu stii, cat de mic incepi sa fii\'\' rabdare dragii mei, rabdare. Finalul va fi foarte dureros.

# EU date 27 June 2013 19:57 +2

CE SA MAI SPUNEM, CAND AVEM DE A FACE CUN FUSTRAT DE DECAN CU AERE DE ARGES.BA SINCER EU AM IMPRESIA CA INAINTE DE A VORBI SI AR DECIDE CEVA AR TREBUI SA-SI PUNA NEURONII (DECANUL DE LA BAROUL ARGES TRADITIONAL) PE CARE NU II ARE LA PURTATOR. FELICITARI DOMNULUI POMPILIU BOTA SI CA DERANJEAZA CU OAMENI PRICEPUTI, CA PANA LA URMA II DERANJEAZA CONCURENTA, DEH DACA NU ESTI BUN ESTI SCOS DE PE PIATA DE PROFIL JURIDIC. DE AICI SI FRUSTRAREA LUI. IN LOC SA SANTEZEZE DOMNUL ALIN AR FI BINE SA-SI PUNA INTREBAREA CUM DE A FUNCTIONAT BAROUL ARGES TRADITIONAL FARA CA UNBR FLOREA SA FI FOST INFIINTAT? SI A DOUA INTREBAREA CARE MAI BINE SI-AR PUNE-O ESTE CUM DE A FOST POSIBILA INFIINTAREA UNBR FLOREA IN 2006 A SE VEDEA SIETUL MFP IN CONDITIILE IN CARE LEGEA 255/2004 A INTERZIS INFIINTAREA DE BAROURI SI DE UNBR.POATE NE SI RASPUNDE ALIN CE PROSTOVAN IMPREUNA CU RENUMITUL GHEORGHE FLORICA FARA PULIKA :D

# Pol date 27 June 2013 20:23 +2

Cred ca Postelniceanu asta are nisip in cap...Cum dracu a fost ales decan? Daca instantele au pronuntat sute de hotarari prin care au consfintit dreptul de a profesa legal in conditiile Lg 51/95, inclusiv Tribunalul Arges, ca sa nu mai vorbim de ICCJ si CEDO, atunci cum dracu sa gresesti de mai multe ori si sa emani astfel de aberatii? Auzi la el: nu mai intra in sali....Bai te-a ingrasat pomana intr-atat de ti s-au topit circuitele? Din asta traiti voi bai! Din pomeni....SA SE PROPUNA CA FIECARE AVOCAT SA ACORDE ASISTENTA GRATUITA IN CEL PUTIN 5 CAUZE ANUAL, SI ATUNCI SA VEDETI CE ECONOMIE VA FI IN BUGETUL MJ...

# luminita brancusi date 27 June 2013 20:29 +2

DE CE VA ESTE FRICA DOMNILOR COLEGI? Aceasta este singura modalitate prin care sperati sa invingeti competenta? Chiar nu intelegeti ce este CONCURENTA? Cat de morala este asocierea pentru savarsirea de infractiuni? Pentru ca in momentul in care judecatorul se asociaza cu astfel de elemente, rezultatul actiunii sale este incalcarea unui drept fundamental si, mai mult decat atat, aduce atingere si drepturilor clientilor nostri. O astfel de atitudine nu demonstreaza decat ca traditionalilor le este frica de concurenta reala. Si sa nu uitam, este lupsa unor absolventi de drept care au dobandit calitatea de avocati in conformitate cu prevederile legii impotriva unor absolventi de drept care in mare majoritate au dobandit-o pe spaga. Bineinteles nu trebuie sa generalizam, dar in general acesta este adevarul. Si chiar nu observam ca cei mai multi avocati retinuti pentru diverse infractiuni sunt din randul traditionalilor? 

# luminita brancusi date 27 June 2013 20:32 +1

Stimati Colegi, Indiferent cate nemultumiri am avea cred ca totusi un ton mai civilizat nu ar strica. Si in fond ce vina au unii dintre colegii nostri care isi vad de treaba lor. In fond poti rezita pe piata este okay, nu poti..... asta este, depinde de priceperea ta si pe atentia pe care o acorzi clientului Este ca in sport, domnilor colegi. Cu toate acestea, nici noi nu suntem scutiti de oile noastre negre....

# popostelnicescu ostropel date 27 June 2013 20:51 +3

Mai cutumiarilor, v-a bolunzit taica florea pi tatzi di molima protocoalelor? Voi nu mai puteti trai decat prin protocoale? Alooooo...guvernuuuuu! Dormiti? Dormiti ca somnu-i sanatos! Tataie floreaaaaa, unde-i bre protocoalele cu hidroelectrica, ca avocatii lu matale nu mai poate sa pledeze la Arges. Acuma serios, ba Prostelnicescule, esti un mare milog. E clar ca sunteti pe duca. Mai clar de-atat nu se egzista... Si care e problema? Nu mai intrati in instanta. Lasa ca intram noi. Pune mana si citeste sutele de hotarari care ne recunosc legalitatea. Boilor, nici macar hotarari judecatoresti nu sunteti in stare sa cititi...Hai, fuga la protocoale, ca altfel va mananca gaia...Rusine sa va fie!

# ADEVARUL date 27 June 2013 21:10 +1

LUPTA PENTRU CIOLAN IN SANUL JUSTITIEI SE POARTA CU ALTE ARME DECAT CELE FOLOSITE DE CATRE  HAITA POLITICIENILOR,SUNTETI MULT MAI CRUZI,MAI SANGEROSI SI DEMN DE OPROBIU PUBLIC,DINCOLO DE FETELE VOASTRE ZAMBITOARE FIIND VERITABILI MONSTRII,VOI ATI VANDUT OAMENII CA SA VA FIE BINE,ASTFEL INCAT DIN TARA A MAI RAMAS DOAR UN HOIT MANCAT PE DINAUNTRU :-) DE VOI,VIERMILOR IN ROBE.

# avocat independent date 27 June 2013 21:14 +2

Din cate cunosc avocatii din baroul Bota nu sunt primiti in instantele din Bucuresti, se intra doar cu procura, nu stiu cum se descurca d-na Luminita Brancusi.....

# 992 date 27 June 2013 23:25 +2

Sa mori tu de ras ca asa este ?? Ai facut turul instantelor din Bucuresti si asa ai vazut ineptule ? Sau asa esti platit sa scrii idiotenii pe aici ?

# luminita brancusi date 29 June 2013 16:42 +1

Domnule Anonim Avocat independent, Nici macar nu ai curajul sa-ti spui numele. Eu am. Este vreo problema in privinta mea sau a colegilor de la UNBR-Bota. Si ca sa fiu mai concisa, ce vechime ai in meseria asta, Stimabile? Eu am vreo 23. Crezi cumva ca stii mai bine meserie decat mine? Hai sa ne intalnim in instanta reprezentand interese contradictorii si vom vedea daca eu stiu meserie sau nu. Va este frica de concurenta?

# independent date 27 June 2013 21:17 +1

independent ? de zeciuiala poate !

# av date 27 June 2013 21:29 +1

Ma intreb, chiar nu vedeti ca circul asta contra av Bota, este intretinut de traditionali, pentru a se distrage atentia de la chestiuni grave savarsite de ei?

# avocat BB-51 date 27 June 2013 21:33 +4

Ar trebuii sa va fie rusine atat celor de la TRADITIONALI cat si celor de la BOTA cand tot blamati in bloc avocatii fosti politisti si pe cei care au terminat dreptul la Spiru. Ca in orice domeniu sunt oameni mai bine sau mai putin pregatiti. Dar sa stiti ca multi militeni/politisti/ MAN- etc. ne dau clasa in avocatura uscaturilor care ii blamati si dicriminati. Daca erati in stare cei care blamati si ii discriminati va faceati si voi politisti, MAN-isti etc. Dar nu ati fost in stare intrucat nu va dus\"capul si nici fizicul\". Un politist/SRI-st /SPP-ist/ MAPN-ist are mult mai multe cunostinte si din alte domenii dar si din drept. NESIMTITILOR inca o data cei care ii discriminati si ii batjocoriti in bloc pe acesti oameni. Voi cei care faceti acest lucru va credeti \"centul stiintelor juridice, al universului si al pamantului\" dar daca v-ati da identitatea pe fata cred ca peste 99% sunteti niste cazaturi de oameni si nu prea aveti nimic cu dreptul si drepturile fundamentale ale omului.

# bebe fiftioan date 27 June 2013 22:48 -3

Bebe, cu asta ai dat-o-n gard cu oistea si cu boi cu tot. Povestea cu Shpilu Harlem o stim cu totii. Fabrica de diplome. Scuteste-ma. Iar la MAN au mai fost dintre noi, dar am fugit de cata prostie am gasit acolo. Mie imi e clar ca si tu ai fost pe undeva prin zona asta, dar chiar nu trebuie sa epatezi in halul asta. Sa fim seriosi. Foarte putini prin armatile astea, cu minte destula si folositoare. In rest, betivi, curvari si foarte multi dobitoci. N-are rost sa ma contrazici...stiu eu foarte bine ce zic. ;-) Tu poate ai fost vreun eminent la Shpilu Harlem, dar stiu o gramada de paparude care nu stiu nici alfabetul tot, dar au diplome de la SH.

# manifest date 27 June 2013 22:58 +1

În curând avocaţii tradiţionali vor prezenta actele de înfiinţare, nu e glumă, e pe bune! Cetăţenii doresc să ştie la cine ajung banii lor plătiţi la impozit din care Ministerul Justiţiei plăteşte onorarile avocaţiilor din oficiu.

# niste hoti date 27 June 2013 23:57 +1

uugbhublb

# coco date 28 June 2013 05:37 +2

Ar trebui sa se preia modelul ANEVAR prin care s-au unificat (si preluat ) intr-o singura breasla toti evaluatorii din tara, fiindca la fel ca in cazul acestor barouri si evaluatorii erua inscris si la CECAR si la ANEVAR , ETC. iar in prezent toti evaluatorii i-si exercita atributiile intr-o singura asociatie, UNEVAR in urma unificarii.

# POLITIST REZERVIST/AVOCAT-PTR. bebe f.... date 28 June 2013 08:07 +3

Curva, betivana si proasta e mata ca te-a facut. JEGULE PENAL. Multi oameni cinstiti si de buna credinta dinJUSTITIE, militie, politie, jandarmerie SRI; MAN ti-a aparat pe mata pe tine, tara si in multe cazuri cand tu stai cu ............la soare ei si-au riscat viata sanatate tinand piept infractorilor si altor agresori care au vrut sa iti violeze, bata, fure pe: mata, soruta, pe tine, neamul tau Cei care nu au lucrat in asemenea structuri nu au cum sa stie ce riscuri, rigori, restrictii suporta acesti oameni pentru un salariu de nimic. Iar tu JEGULE impreuna cu ceilalti vorbesti numai ca sa te afli in treaba si sa ii insulti si calomniezi en-gros aceste autoritati/institutii. Te dai zbengos si vorbesti de oameni , ii insulti si calomniezi ptr. ca nu stie lumea cine esti si psiohologia din mine imi spune ca esti \"o mandrete de PROST\". Daca te cunosteam in cateva luni te educam JIGODIE PENALA ce esti.

# Ma-ta are cratima date 28 June 2013 08:33 +1

vezi ca stai rau de tot la gramatica. Iar pentru ala de a zis de militieni, ii rapsund pe indelete: cei mai multi fisti militieni sunt acum procurori, judecatori sau avocati, mai multi in barourile lui Florea decat la Bota (a se vedea C. Voicu, P.Abraham, Predoiu si alti colonei)...Asa ca fiecare are \"militienii\" lor, unii mai destepti decat altii. Teama traditionalilor este ca isi pierd din cascavalul primit de pomana prin oficiile date de stat.

# bebe fiftioan date 28 June 2013 10:08 +1

Asta esti, mai mult nu e de unde...alu pigus. Rusine!

# santinela date 28 June 2013 08:15 +2

Astia cica legali au uitat sa se reinfiinteze(ca Federatia Romana de Fotbal) iar cei considerati ilegali au acte-n regula.Ca la noi la nimeni! Avocatura este o profesie liberala, este ! Atunci cine are studii juridice este normal sa poata profesa si reprezenta in instanta iar cine este bun o sa aibe clienti si cine nu moare. Oare de ce le este frica astora asa zisi legali ? Va spun eu, de concurenta de faptul ca vor pierde sigur bani nemaiavind ei monopolul pe tarife etc.

# guraaaaa Remi Vlasiu date 28 June 2013 08:18 +1

 Ia spune bai Blaziu fiu de Vlasii a lui cacatu de Vlasiu tu nu intri în grevă?

# eu date 28 June 2013 08:38 +2

avocatii, din arges sunt niste rarati, stiu doar sa se intalneasca sa boicoteze , fac tot felul de sedinte in care domnul decan Postelnicescu vine de mana cu a lui sotie care este judecatoare, apropo ce cauta ea acolo?.....si nu stiu cum sa puna bete in  roate avocatilor din baroul Bota si cum sa boicoteze medierea...astea sunt subiectele lor...

# Neagu Rodica date 28 June 2013 08:25 +1

Sunt avocat în Baroul Bucureşti - structura \"Bota\". Toată disputa dintre barourile \"tradiţionale\" şi ale structurii \"Bota\" este consecinţa lipsei de autoritate a parchetelor şi instanţelor din România care nu au vrut să constate (decât sporadic) că barourile \"tradicţionale\" nu au acte de înfiinţare şi să interzică avocaţilor din acestea să-şi exercite profesia până la intrarea în legalitate a acestor barouri. Nu contest nici faptul că Bota, deşi iniţial a înfiinţat legal barourile structurii sale, comite şi el în prezent mai multe infracţiuni în lupta cu avocatul Nimerincu ales preşedintele U.N.B.R. în Congresul din iunie 2012. Av.Neagu Rodica, tel.0743242121.

# @ Neagu Rodica date 28 June 2013 12:20 0

Poate vrei sa spui ca esti fost avocat in Baroul Bucuresti - structura Bota...figurezi in tabloul avocatilor structurii Bota ca fiind EXCLUSA :-*

# ghiberdel date 28 June 2013 09:35 0

uitati aici pe cine primeste bota in baroul lui: http://www.ziarulancheta.ro/index.php?view=article&catid=45:stirile-saptamanii&id=1152:rzbunarea-judectorului-tiberiu-iordache&format=pdf fost magistrat condamnat penal, exclus din avocatura in urma condamnarii, si cati or mai fi in unbr bota...

# eu date 28 June 2013 09:49 +1

ghiberdel...vrei sa iti dau exemple de avocati traditionali intrati pe usa din dos...care nu stiu sa faca o intampinare, inclusiv fostul decan din arges are dosare penale pe rol...despre ce vorbim

# Av. TiberiuKOVACS date 28 June 2013 09:51 +3

Structura mafiota a justitiei se manifesta. Azi au fost perchezitionati 20 de avocati din SUCEAVA, BOTOSANI si Bucuresti. Solicit tuturor sa nu intre in capcana mizerabilitatii justitieii. Practica judiciara, adica peste 1500 de decizii ale instantelor si procurorilor sustin legalitatea acestor 20 de avocati. Structura mafiota a avocaturii militianului GHEORGHE FLOREA si Zamfirescu - Predoiu reuseste inca odata sa dovedeasca caracterul muribund si criminal al justitiei romanesti. Antena 3 se pare ca face jocul criminalilor mizerabili din justitia muribunda.

# tara bananelor romanica date 28 June 2013 13:21 0

Chiar este posibil sa se intample asta in Romania? Trebuie sesizate urgent forurile europene. D.le Bota, sper ca luati atitudine impotriva acestor haiducii ale mafiei care ne oripileaza vietile noastre. ale tuturor romanilor.

# oripilat date 28 June 2013 10:09 +4

asta e o mare tiganie. ale naibii perchezitii si profesare ilegala a avocaturii pe naiba. Miza? Nu mai sunt clienti pentru ca sunt luati de avocati (juristi) de calitate. Si-atunci, pe langa faptul ca esti tolomac, mai ai niste \"pile\" ... dai drumul la artileria grea (procurori, etc). Nu am nimic cu traditionalii, nici cu cei de la Bota. Un singur lucru pot spune cu tarie: am vazut o multime de avocati care sunt de-a dreptul VARZA, paraleli cu procedura. Au cunostinte teoretice, nu neg, insa sunt memorate cu nr. de articol, lege, etc fara insa a sti sa aplice ceea ce \"au ars\" pe creierasul de 16 GB. In concluzie, lasati oamenii sa-si faca treaba sau ... si-o fac prea bine si o parte din traditionali raman in umbra?! Mi-e scarba, mi-e scarba, mi-e scarba

# Marian Jurgiu date 28 June 2013 10:35 +4

Procurorul a spus la audieri ca toti magistratii din Romania care au dat asemenea solutii de recunoastere sunt in eroare. \"Voi rezolva eu asta\" a spus distinsul magistrat. Impotriva lui s-a facut o plangere la CSM si la Curtea de Apel Suceava si se pare ca se razbuna. In felul asta. Personal voi depune o plangere impotriva acestui individ pentru abuz in servicu si nerespectarea une hotarari judecatoresti. Are depuse la dosar destule sentinte si decizii de recunoastere. Cer CSM si DNA sa se sesizeze. Sa ai zeci de sentinte si decizii civile si penale de la Judecatorii, Tribunale, Curti de Apel si ICCJ care-ti recunosc exlicit calitatea de avocat si sa te trezesti cu mascatii dimineata la 6 la usa, sa-ti trezeasca copiii si sa-ti rascoleasca casa e deja rea mult.

# Marian Jurgiu date 28 June 2013 12:17 +1

Procurorul a spus la audieri ca toti magistratii din Romania care au dat asemenea solutii de recunoastere sunt in eroare. \"Voi rezolva eu asta\" a spus distinsul magistrat. Impotriva lui s-a facut o plangere la CSM si la Curtea de Apel Suceava si se pare ca se razbuna. In felul asta. Personal voi depune o plangere impotriva acestui individ pentru abuz in servicu si nerespectarea une hotarari judecatoresti. Are depuse la dosar destule sentinte si decizii de recunoastere. Cer CSM si DNA sa se sesizeze. Sa ai zeci de sentinte si decizii civile si penale de la Judecatorii, Tribunale, Curti de Apel si ICCJ care-ti recunosc exlicit calitatea de avocat si sa te trezesti cu mascatii dimineata la 6 la usa, sa-ti trezeasca copiii si sa-ti rascoleasca casa e deja rea mult.

# barourile libere date 28 June 2013 12:48 +1

Domnule senator-avocat(structura Bota) Catalin Croitoru, care este pozitia dvs. cu privire la faptul ca, unui nr. de aprox. 20 de colegi de-ai nostri, li s-au perchezitionat abuziv domiciliile si sediile profesionale, doar pe motiv ca fac parte din legala UNBR-Bota ?! Asteptam reactia dvs.

# Stiri date 28 June 2013 13:33 0

http://www.mediafax.ro/social/perchezitii-la-persoane-care-au-profesat-fara-drept-ca-avocat-sunt-vizati-pompiliu-bota-si-membri-ai-baroului-acestuia-11039791

# gig date 28 June 2013 14:01 0

http://www.ziuanews.ro/stiri/pompiliu-bota-ridicat-de-politisti-si-dus-la-audieri-96760

# mesaj date 29 June 2013 16:30 +2

,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”  - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”

# info date 29 June 2013 16:37 +1

. Entitatea ,,Baroul Argeş” cu sediul în mun. Piteşti, Str. I.C. Brătianu, nr. 42 a fost desfiinţată prin Legea nr. 3/1948, în vigoare şi acum, nu posedă niciun document jurisdicţional sau normativ de înfiinţare şi niciun statut, a se vedea şi: - Sentinţa penală definitivă nr. 1251din 15.12.2010 a Judecătoriei Sect. 1 Bucureşti:  -,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”  - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”  - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.” LUMEAJUSTITIEI.RO

# pe surse date 30 June 2013 01:31 0

se zvoneste ca CEDO s-a pronuntat in cazul bota in 23 mai 2013 si SOLUTIA ESTE EXTREM DE FAVORABILA URMAND A SE COMUNICA PRESEI DUPA CE TOATE DOCUMENTELE SUNT TRIMISE..........SA VEDETI ATUNCI DEZASTRU IN GASCA LUI FLOREA! :))))))  CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE  :)))))    DECIZIA CEDO VA ANULA SENTINTA DE CONDAMNARE SI VA CONDAMNA STATUL ROMAN!   CINE PLATESTE ERORILE JUDICIARE?   unbr florea se va desfiinta deorece toti juristii de la el vor  da ex in baroul legal!   atunci sa vad ce fac cei care l pupa in cur pe florea ::::::::  CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE!!!   :))))

# Bota eliberat date 30 June 2013 09:47 +1

 Bota este liber, Bota liber, Bota liber. 

# awa date 30 June 2013 10:41 0

Miza e mare! Traditionalii ilegali nu vor mai incasa 500.000.000 euro ca anul trecut, din contracte pe bani europeni si ai nostrii ai tuturor.

# ARLECHIN date 2 July 2013 14:05 0

Jubilati in zadar mai botistilor.Ce va urma o sa vedeti.Chestia aia a unbr bota cu italienii o sa va iasa pe nas.Atunci sa vedxeti masuri ,,mizerabile,,ale procurorilor.daca ati avea curiozitatea sa cititi toate actele normaticve ce se raporteaza la avocatura din Romania,ati vedea ca legea 3/48 desfiinteaza barourile dar infiinteaza colegiile de avocati.Ati mai constata ca DL 90/90 nu desfiinteaza colegiile de avocati ci le transforma in barouri.Nu va lasati amagiti de o gasca interesata in a-si continua o activitate ilegala.Pe de alta parte,de ce Bota(care nu mai este presedinte)nu a facut plangerea impotriva decanului de Arges in numele unbr bota ci al sindicatului?Nu va da asta de gandit?

# esti papagal date 2 July 2013 14:30 0

Ba, analfabetule flocist, bati campii ! Baga la capatana aia goala SENTINTA PENALA DEFINITIVA(!) 1251/15.12.2010 a JUDECATORIEI sect.1 Buc. : \"....se impunea ca acest act normativ(DL 90/90) sa prevada in mod expres DESFIINTAREA Colegiilor de Avocati si INFIINTAREA Barourilor si a Uniunii Barourilor !....singura concluzie care se impune este ca prin acest act normativ(DL 90/90) nu s-a infiintat nicio noua structura(barouri) a avocatilor din Romania\"! Daca esti dobitoc si nu te pricepi, nu mai latra aiurea !

# avocat LEGAL date 13 July 2013 12:19 0

http://teodorescunicusor.files.wordpress.com/2013/07/acte-barouri-din-europa-care-au-inscris-avocati-romani-din-unbr-bota.pdf PENTRU MINTILE INGUSTE ALE UNOR ASA ZISI AVOCATI TRADITIONALI VA PUN LA DISPOZITIE CATEVA EXEMPLE DIN CELE PESTE 1000 (DOCUMENTE) AVOCATI AI UNBR-bota AVOCATI CU ACTE IN REGULA SI IN BAROURILE UNIUNII EUROPENE ; IN CALITATE DE AVOCATI EUROPENI.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva