12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 28.04.2024 – Aventurile judecatoarei Garabet

Scris de: L.J. | pdf | print

28 April 2024 19:11
Vizualizari: 7453

* Ies la iveala noi detalii despre judecatoarea Iuliana Garabet de la Judecatoria Iasi, cercetata disciplinar la sesizarea sefei CSM Denisa Stanisor (foto), dupa ce a amanat 44 de cauze dintr-un foc, motivand ca: “Azi nu judec nimic” (click aici pentru a citi). Lumea a inceput sa povesteasca experientele avute cu aceasta judecatoare. Auzim ca Iuliana Garabet nu ar fi prima data cand socheaza, fiind in trecut protagonista altor evenimente ciudate. Spre exemplu, cica nu cu multa vreme in urma, judecatoarea Garabet ar fi dat afara avocatii din sala, s-a incuiat cu grefiera, si apoi s-a pus pe judecat.


 

 * Ramanem la aceeasi judecatoare Garabet, care a mai facut o nefacuta. Intr-una dintre hotararile sale, Iuliana Garabet a cerut infiintarea la Iasi a unei structuri a Parchetului de Justitie al Uniunii Europene. “Instanta apreciaza ca se impune infiintarea Parchetului de Justitie al Uniunii Europene in Iasi, precum si in tarile care au ratificat Declaratia Universala a Drepturilor Omului, adoptata in 1948”, a scris judecatoarea. Despre ce Parchet de Justitie al Uniunii Europene este vorba, numai judecatoarea Garabet stie. Este posibil totusi sa se fi referit la Parchetul European.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

 

 

 


 

 

 

Comentarii

# Io date 28 April 2024 19:29 +2

Ar putea sa ceara si infiintarea CJUE ot Chirita de Iasi si o judecatorie de Iasi privata, cand are chef...sa judece fara avocati.Daca se poate si fara parti.Doar salariul sa il ia de la Bucuresti.

# Medicamenteee date 29 April 2024 07:41 +7

Ar fi de râs, dar e de plâns..E de plâns pt oamenii ăia din dosare care așteptau să li se rezolve problema de ordin juridic, e de plâns pentru că Sistemul a acoperit până acum așa ceva..Sunt convins că dna jude era cunoscută pt manifestări din astea care oricărui om normal îi dau de gândit.. Dacă nu le-a dat de gândit celor din conducerea instanței respective, este și mai grav..Însemnată că toți sunt "duși". Dacă știau că are probleme psihice (sunt evidente), dar au încercat să o acopere ,este de 3 ori mai grav..În fine, au o obligație pe legea 303/2022 de a sesiza CSM pt examinarea psihiatrică a d-nei cu pricina..Inspecția judiciară nu are ce să caute pe acolo..Problema e de ordin medical..din păcate

# Infatuarea este calea spre dumnezeire. Nu e boala psihica. date 29 April 2024 07:42 0

Ca si la pacatosi, care sunt facuti dupa asemnare, dumnezeirea se incepe cu stadii de Mici Dumnezei. Incet incet pe masura ce capeti experienta si "vezi ca ai facut bine", din lipsa palmei sociale pe obrazul ingrosat, din Mici Dumnezei ajungi la nivel de Mari Dumnezei situatie in care nu mai judeci, pentru ca stii totul. Somnul ratiunii este un rau necesar cand stii deja ca esti Mare Dumnezeu dar locuiesti totusi in Rumeinia si iei salar.

# Vai de mama voastra! date 29 April 2024 10:13 0

Va stricați de cap de la atâta munca și stres. Justiția este un front și habar nu aveți.

# maxtor date 29 April 2024 11:33 +2

"s-a incuiat cu grefiera"- s-au incuiat si s-au pus pe redactat incheieri,normal; motivarea pe art 12 "buna credinta" e destul de dura,e un fel de "marsh afara de bagabonti"....

# Sa raspunda sefii instantelor la care a activat date 30 April 2024 16:27 +7

Cine a lăsat un judecator in dificultate ( evidenta) sa ajungă într o astfel de situație? Umbla vorba prin târg ca e o tânără excepțională cu 10 pe linie la BAC etc. De ce trebuia sa se ajungă aici, sa ii fie făcut public numele, de ce nu ati ajutat-o la timp? Sau e nevoie in sistem doar de juristii de nota 6?

# Pt maxtor date 30 April 2024 16:30 +8

Ala era un strigat de ajutor, nu era "mars"

# Pt maxtor date 1 May 2024 21:14 0

Se pare ca cei care au demnitate sunt defamati de justiția din România… ei accepta doar pe cei care pot apleca capul după cum joacă lor … nu vor accepta pe cineva care se împotrivește să fie corupt

# neutru date 16 May 2024 21:00 0

dacă această judecătoare a făcut ,,abuz de putere ,, atunci mă întreb magistrați prinși cu mită ai judecătoriei Iași și cei ai Tribualului iAȘI ,care judecă dosare după alte legi decît cele știute cum sînt? De ce împotriva lor nu inttervine CSM-UL. Toată acestă ,,birfă ,, a fost manevrată împootriva acestui judecător ,de avocați pe care ia pus la punct ,cerindu-le să facă dovada calități lor de reprezentanți ai societăților comerciale și pentru asociațiile de proprietari . este un judecător care nu ține seama de faptul că avocați au robă,ci de faptul că trebuie să dovedescă legalitatea reprezentări lor și a puteri de reprezentare acordată lor . ceea ce se spune despre acest judecător sîn pure birfe și noroi . mai bine domni din CSM să se uite la mizeria lor ,apoi la alți.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.06.2024 – Paraditorul Andreei Cosma si procurorul „Talpa Iute”, reciclati de DIICOT

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva