22 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 4.02.2021 – Dorel si rasfatata detasarilor, trasi de pe lista scurta

Scris de: L.J. | pdf | print

4 February 2021 18:39
Vizualizari: 4149

* E nebunie curata ce se intampla pe una dintre cele mai importante piete din lume. O piata unde se invart bani frumosi, de ordinul miliardelor de dolari. Si care e in plina expansiune. Click aici pentru mai multe detalii.


* Incredibil ce pot face unii ministri ai Guvernului Orban. In special cei ai USR-PLUS. Proiecte importante, asteptate de zeci de ani de romani, sunt blocate de reprezentantii USR-PLUS, ca asa cred ei ca e bine. Un asemenea caz poate fi citit aici.


* V-am prezentat in editia de ieri intreaga manevra facuta de anumiti membri ai Consiliului Superior al Magistraturii cu comisiile de organizare a examenului de capacitate pentru judecatori si procurori. Comisii ai caror membri au fost alesi de pe o lista scurta (click aici pentru a citi). Poate magistratii din tara, mai ales cei care s-au inscris pentru a face parte din comisii, dar nu au fost alesi, sunt interesati sa afle pe cine au preferat membrii Cotetului Superior al Magistraturii. Asadar, auzim ca printre cei pusi sa organizeze concursul s-ar regasi rasfatata detasarilor, judecatoarea Andreea Uzlau, cea care a muncit la dosare doar 9 zile in ultimii 13 ani, caci in rest a fost detasata la CSM. De asemenea, printr-una dintre comisii cica ar fi fost bagat si judecatorul George Dorel Matei, in prezent la Curtea Militara de Apel, unul dintre ahtiatii de puscarie din sistem. Culmea, in prezent trimis in judecata disciplinara de Inspectia Judiciara. Frumos, nu-i asa? Suntem insa convinsi ca in comisii se regasesc si alte personaje la fel de interesante. Poate tocmai de aia CSM a bagat la secret componenta comisiilor. Ah, si era sa uitam un lucru: cica rasfatata detasarilor Andreea Uzlau si Dorel Matei, ca si ceilalti membri ai comisiilor, incaseaza si ceva banuti pentru activitatea prestata.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Cetateanul date 4 February 2021 20:16 +6

Sa fie primiți toți iubitorii de plăcute suedeze. Acum deh ce sa zic, la cum copiază micii dumnezei rechizitoriile le cam trebe și la micuți un maestru într'ale plagiatului. PS Cum drac au ajuns repere unii de nota 5?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2023 – Lot nou de judecatori la disciplinar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva