4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONTRELE LUI CLOTILDE – Inregistrare exploziva cu primarita Clotilde Armand in scandalul gunoaielor care au acoperit Sectorul 1. Cum se pune la cale eliminarea companiei Romprest: “Nu e bine nici foarte mult gunoi sa lasam pe strada! Necontrolat!... De ce?... Ca e imaginea noastra! Aia e problema!... Voi impingeti! Cu rea credinta, nu ma intereseaza”. Procurorii ce mai asteapta? (Audio)

Scris de: G.T. | pdf | print

16 decembrie 2020 10:43
Vizualizari: 8236

O inregistrare exploziva cu primarita Sectorului 1 Clotilde Armand (foto) a fost difuzata marti seara, 15 decembrie 2020, de jurnalistul Victor Ciutacu la emisiunea “Punctul culminant”, de la Romania TV. O inregistrare care devoaleaza cauzele pentru care locuitorii din Sectorul 1 sunt ingropati in gunoaie si sobolani.


 

Astfel, Clotilde Armand a fost surprinsa in timp ce discuta cu colaboratorii sai despre contractul cu compania Romprest, companie cu care primarita USR-PNL se afla in conflict, refuzand sa mai achite facturile, motiv pentru care gunoiul nu a mai fost strans de pe strazi de cateva saptamani. De altfel, in discutiile dintre Clotilde Armand si oamenii acesteia se vorbeste despre gunoiul lasat pe strada, iar primarita le cere colaboratorilor sai sa mearga mai departe chiar si cu “rea credinta”. Probabil sa se faca orice pentru rezilierea contractului si indepartarea companiei Romprest.


Asteptam ca procurorii, fie ei de la DNA sau PICCJ, sa se sesizeze din oficiu si sa declanseze de urgenta cercetarile pentru un posibil abuz in serviciu fata de Clotilde Armand si functionarii din cadrul Primariei Sectorului 1. Asta intrucat sabotarea unui contract legal, cu prejudicierea intereselor cetatenilor Sectorului 1, reprezinta in opinia noastra un abuz in serviciu.

 

Iata inregistrarea:

 

Participant 1 – Dureaza, dureaza.

Participant 2: Nu e bine nici foarte mult gunoi sa lasam pe strada! Necontrolat!

Clotilde Armand: De ce?

Participant: Ca e imaginea noastra! Aia e problema!

Clotilde Armand: Impingem catre…

Participant 3: Actul Aditional nr. 1 defineste ce inseamna depozit necontrolat, cum se tarifeaza si cum se plateste. Deci ele sunt toate reglementate in acest contract si in actele aditionale. Daca nu ne vom uita putin la ele …

Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupa de asta? Intr-o saptamana sa veniti cu o solutie [neinteligibil]..

Participant: Dar inca o data, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate daca nu …

Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie sa gasim in ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsa […] Dar, pana atunci, voi impingeti! Cu rea credinta, nu ma intereseaza.

Participant: N-ati auzit asta!


* Ascultati aici inregistrarea cu Clotilde Armand

Comentarii

# imun/teanu date 16 decembrie 2020 11:52 +27

Clondirei nu i-au mai placut trotuarele de la Place Pigalle si atunci clocoDeste pe cele din Bucuresti. Sau, pe cele din Paris nu mai face doua parale, nici la tocmeala.

# Neanae date 16 decembrie 2020 12:35 +23

Madama se crede in Noua Caledonie, unde trairă perioada de imprinting. Ca nu s-a născut in Place Pigalle la Paris!!! Caută Rin București ceva triburi de canibali ca sa se simtă ca ACASĂ! Adică in periferia de la Noumea, colț cu jungla și trăitorii ei - ultimii canibali! Vreți sa se îngrijoreze făptura asta de niște saci de gunoi și vreo suta de șobolani? Ea este in mediul cunoscut, se simte perfect. Cine considera romanii hoți și corupți, face economie de spațiu. Clortilda face singura câți 500 de autohtoni! Adică e cât pasagerii unui Boeing d-ăla cu iataj ... wow AFARA, adică AFARA DIN ROMÂNIA NU NUMAI DIN SECTOR X! VALEAAAAAA ...

# Neanae date 16 decembrie 2020 12:48 +20

ERRATA - madama s-a născut in Guadalupe, nu in Noua Caledonie! Mă “repar” fiindcă și acolo cândva fură canibali, iar azi stau încă prost cu gunoaiele (vezi periferie pe la Basse Terre și altele). Marea, oceanul și rezervele pentru animale marine, amfibie etc fac un perfect paravan. Colonizatorii francezi, prin coloniile lor, făcură ce putură, una din faceri fură Clortilda!

# Valter Cojman date 16 decembrie 2020 13:45 +23

Cum adica ce mai asteapta PORCURORII? Ati uitat ca sunt complici cu USR si ca fara frauda masiva conceputa si supravegheata de un PORCUROR, Clotilde si Mucusor nu ajungeau primari? Ei bine, PORCURORII nu vor misca niciun deget sau, daca il vor misca, va fi ca sa musamalizeze faptele penale ale lui Clocotilde si ale gastii ei de infractori.

# Lorenzo de Medici date 16 decembrie 2020 13:47 +8

Când te uiți la asta, te întrebi ce s-a ales de măreața Franță, de produce asemenea specimene. Allez les blufs !

# Gilu date 16 decembrie 2020 15:33 0

Ce sa faca procurorii useristi? Il inhata pe Tudorache...A bas Tudorasch! Iar băieții se conformează.

# Dezastru date 16 decembrie 2020 15:40 +20

Prostia votantilor ei se plateste. Armand stie ca toti votantii ei sunt niste prosti si atunci se comporta ca atare. Nu e nici o filosofie, e realitatea.

#  ...şi"Bulă"de ar conduce țara/Ar fi GENIAL pe lângă "ăştia" date 16 decembrie 2020 16:38 +37

Profesoru'punea întrebări. Însă doar BULĂ ridica mâna. Măi copii(zise profu')Ştiți cum se inmulțesc viruşii cel mai mult?-Păi din PIX(Zice Bulă)Cum aşa?-Păi ȚINE-ȚI MİNTE Că toate treburile ìn țara asta! merg din PIX! P:Cum adică? Păi EU am venit pe lume pt.că:-Tata a avut PIXU'tare'..Frate'miu a intrat la bulău,pt.c-a zis procuroru'că aşa vrea PIXU'lui. Sor'mea a picat examenu'Că n-a"mângâiat" PIXU'care trebuie. Statisticile demostrează că economia creşte doar"din PIX"..Vecinu'care a murit înecat a fost trecut de Covid Tot-Din-PIX. Deci TOȚI au problema cu PIXU' pentru Că NIMENI NU-İ TARE-N PIX' ca să pună PUNCTu'pe'i' *Bă Bulă!Tu vrei să spui că şi Leacul Covid vine TOT din PIX?-DESIGUR Dom'Profesor! Că dacă Doctorii ar avea"cerneală-n PIX"ar zice ADEVĂRU'! -Bă Bulă...Stai jos că eşti Prost!-Păi DA Dom'Profesor! Nu vedeți că şi pe Dv-stră vă doare-n PIX? EXACT CUM AM ZIS:TOATE SUNT..Lucrate din PIX dar sunt AŞA DE SIMPLE încât toți PROŞTII LE ÎNȚELEG! :D

# Marius date 16 decembrie 2020 18:03 +19

Ma doare capul cu nebuna asta!!

# bucu date 17 decembrie 2020 11:44 +5

Le plang soarta salariatilor care trebuie sa stea in jurul acestei ranjite! Sa trebuiasca s-o vezi zilnic este condamnare la moarte! Dute , femeie in bratele celor care te-au trimis in tarisoara noastra s-o jecmanesti in favoarea lor! nesimtire curata! dar, lasa ca si multi prosti au votato,dar fara furtaciuni, nu iesea ea>

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva